فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹روایت دکتر مرندی از واکنش رهبر انقلاب به توصیههای پزشکان به ایشان درباره نوع غذا و مصرف میوه
🔸 ایشان میوه نمیخوردند، چون معتقدند باید مانند طبقات پایین جامعه زندگی کنند!
#شناخت_رهبری
@tollabolkarimeh 🌷
🔴❗️چرا امام خامنه ای؟
🍂🍂قسمت اول🍃🍃
🔸به کار بردن واژه «امام» برای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و معمار نظام مقدس جمهوری اسلامی از سالها قبل از پیروزی انقلاب، بین دو واژه زیبای خمینی و امام، پیوندی برقرار کرده بود که پس از پیروزی انقلاب، با اشاره به یکی از این دو واژه، خود به خود دیگری در اذهان متبادر میشد.
🔹هر چند در همان ابتدای انقلاب عده ای از کج اندیشان مغرض یا ساده لوحان جاهل، برای ایجاد سوال در این راستا، میگفتند مگر ما بیش از 12 امام داریم! اما جامعه اسلامی و انقلابی ایران با عشق و علاقه و از سر اعتقاد و به صورت حقیقی، کلمه امام را برای آن عزیز سفر کرده به کار برد و در تمامی نوشته ها، خطابهها و رسانهها از ایشان با عنوان «حضرت امام خمینی» یاد میشد.
🔸به کار بردن این عنوان برای خمینی عزیز، ریشه در اعتقادات دینی، آموزههای اسلامی و نظریه سیاسی شیعه دارد. نظریه سیاسی شیعه مبتنی بر اندیشه «امت و امامت» است. در واقع در یک جامعه اسلامی که حکومت آن دینی و اسلامی باشد، پیشوا و رهبر جامعه را امام گویند.
🔹سوال این است که چرا در نظام جمهوری اسلامی که دارای یک نظام دینی، اسلامی و با محوریت ولایت فقیه است، پس از رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره)، واژه «امام» برای خلف صالح ایشان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) به کار برده نشد؟ آیا برای به کار نبردن این واژه برای رهبر معظم انقلاب اسلامی، توجیه عقلانی، دینی و عرفی وجود دارد؟
🔸شاید عده ای قلیل حساب شده مانع از به کار بردن این واژه برای مقام معظم رهبری در سال 1368 شده باشند و دیگران نیز با این تصور که شاید تکرار این واژه برای دیگری از عظمت حضرت امام خمینی(ره) بکاهد، آن عده قلیل را تبعیت کردند، اما امروز باید با صراحت و شجاعت اعتراف کنیم که در سال 1368 و پس از رحلت حضرت امام خمینی(ره)، پس از اعلام نام «خامنه ای عزیز» از سوی خبرگان رهبری، دچار اشتباهی بزرگ شدیم و آن اشتباه این بود که از ایشان با عنوان «امام» یاد نکردیم.
🔹پس از گذشت دو دهه، افرادی از بزرگان به این اشتباه امت و به ویژه نخبگان این امت اعتراف کردند. پس از فتنه سال 88 یکی از مراجع عظام تقلید، یعنی حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی، با صراحت اعلام کرد که اشتباه کردیم و باید از همان اول از ایشان با عنوان «امام خامنه ای» یاد می کردیم.
✅” سوال این است که چرا در نظام جمهوری اسلامی که دارای یک نظام دینی، اسلامی و با محوریت ولایت فقیه است، پس از رحلت رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره)، واژه «امام» برای خلف صالح ایشان، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) به کار برده نشد؟ "
🔸اکنون مدتی است که در جامعه، بین مردم، مسئولان و در برخی از رسانه ها، به این مهم توجه میشود و از رهبر انقلاب اسلامی و ولی فقیه حاکم با عنوان «امام خامنه ای» یاد میگردد.
🔹باید اهتمام ویژه ای داشت و اشتباهی را که در گذشته به هر دلیلی مرتکب شدیم، جبران نماییم. صدا و سیما باید در این مسیر به رسالت رسانه ای خود به عنوان رسانه ملی که نقش مهمی در فرهنگ سازی دارد، عمل نماید. ائمه جمعه سراسر کشور و دیگر صاحبان تریبون و قلم باید بسیج گردند. وظیفه خود بدانیم که اولاً از رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ادای حق جایگاهش، با عنوان «امام خامنه ای» یاد کنیم و ثانیاً دلیل به کار بردن این عنوان را برای مردم تبیین نماییم. هر چند مردم ما به خوبی میفهمند که خامنه ای امام است، به همان دلایلی که خمینی امام بود، اما این فهم و اعتقاد مردم، ضرورت تبیین را مرتفع نمیسازد.
🔸امام یعنی راهنما، پیشوا، رهبر و کسی که باید به او اقتدا کرد و از او تبعیت نمود. پیش نماز را از این جهت امام جماعت گویند که مردم در اقامه نماز کاملاً از او تبعیت میکنند. در نظام سیاسی اسلام، مردم در حکم «امت» و رهبر یا حاکم جامعه در حکم «امام» است.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴❗️چرا امام خامنه ای؟
🍃🍃قسمت دوم🍂🍂
🔸یعنی نظام سیاسی اسلام، نظام «امت و امامت» است. این نظام ریشه در اصول اعتقادی و جهان بینی توحیدی دارد. در اندیشه توحیدی، حاکمیت مطلق بر جهان و انسان از آن خداوند است و خداوند نیز انسان را حاکم بر سرنوشت خویش قرار داده است. حاکمیت خداوند بر دو نوع تکوینی و تشریعی است. بر اساس اعتقاد به حاکمیت تکوینی خداوند، هیچ موجودی، از ذرات بی مقدار و بی جان گرفته تا پیچیده ترین پدیدههای جاندار آفرینش، از حوزه قدرت و قلمرو علم خداوند خارج نیست «لا یعزب عنه مثقال ذره فی السموات و لا فی الارض» ( سبا، آیه 3)
🔹این خداوند حکیم که هم خالق جهان است و هم رب و پرورش دهنده و هدایت کننده موجودات، انسان را موجودی مختار و با اراده آفریده و او را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته و در عین حال، راه سعادت و درست زندگی کردن را با فرستادن انبیا و کتب آسمانی به او نشان داده است «انا هدیناه السبیل اما شاکراً و اما کفوراً» (انسان، آیه 3)
🔸خداوند با فرمان «اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم» (نسا، آیه 59)، حاکمیت تشریعی خود را از سه راه اعمال نموده و به عبارت دیگر مسیر اطاعت خدا را مشخص کرده است. انسان از سه طریق با توجه به شرایط زمانی خداوند را اطاعت میکند:
✔️الف- اطاعت از پیامبر اکرم(ص) که ولایت مستقیم از خداوند دارد «النبی اولی بالمومنین من انفسهم» (احزاب، آیه 6)
✔️ب- اطاعت از امامان معصوم(ع) که ولایت از نبی اکرم(ص) دارند «من کنت مولاه فهذا علی مولاه»
✔️ج- اطاعت از ولی فقیه عادل که در زمان غیبت امام زمان(عج) به نیابت از آن حضرت ولایت امر و امامت امت بر عهده وی میباشد. در توقیع شریف امام زمان(عج) آمده است: «و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواه حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجه الله علیهم»
🔹بر اساس ادله عقلی و نقلی، فقهای جامع الشرایط دارای ولایت و امامت عامه هستند. هر چند امامت خاص از آن رسولان و امامان معصوم(علیهم السلام) است، لکن از حیث ولایت و امامت در امر اداره جامعه هیچ تفاوتی میان فقیه جامع الشرایط با امام معصوم و پیامبر اکرم(ص) وجود ندارد. معنی ولایت مطلقه فقیه چیزی جز آنچه گفته شد، نیست.
🔸حضرت امام خمینی(ره) در کتاب ولایت فقیه (حکومت اسلامی) حقیقت مذکور را چنین بیان میدارند: «اگر فرد لایقی که دارای این دو خصلت(علم به قانون و عدالت) باشد به پا خاست و تشکیل حکومت داد، همان ولایتی را که حضرت رسول اکرم(ص) در امر اداره جامعه داشت، دارا میباشد و بر همه مردم لازم است از او اطاعت کنند. این توهم که اختیارات حکومتی حضرت رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود و یا اختیارات حکومتی حضرت امیر بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضایل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است. لکن زیادی فضایل معنوی، اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه (صلوات الله علیهم) در تدارک سپاه، تعیین ولات و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فقیه قرار داده است.» (حکومت اسلامی، ص 55)
🔹بنابراین در نظام سیاسی اسلام، امامت فقیه به نیابت از امامت معصوم(ع) است و همان اختیارات حکومتی معصوم را دارد. وقتی هیچ تفاوتی بین اختیارات امامت فقیه یا ولایت فقیه با ولایت و یا امامت معصوم (ع) نباشد، بین اختیارات فقهایی که واجد شرایط ولایت و امامت مسلمین باشند نیز هیچ تفاوتی وجود ندارد. همان اختیاراتی را که حضرت امام خمینی(ره) از حیث ولایت و امامت بر مسلمین از آن برخوردار بودند، اکنون ولی امر مسلمین امام خامنه ای نیز از همان اختیارات برخوردار است.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️اسلحه در آمریکا کمیاب شد!!
⬅️ اینجا آمریکاست، رویای خیلیها...
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬#موشن_گرافیک "بصیرت از دست رفته!"
🔦تحول و دگرگونی اشخاص، پدیده ای حیرت انگیز در طول تاریخ است
👈بزنگاه ها و برهه های حساس، همیشه سنگ محک خوبی برای تشخیص سره از ناسره هستند و تشنج هشت ماهه ی #فتنه_88 نیز یکی از همین بزنگاه ها بود /پستو
#شیخ_یوسف_صانعی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 راز جذابیت!
⚠️ فیسبوک اعتیاد آور طراحی شده است!
پالی هپیتیا از مدیراین ارشد فیسبوک است.
❗️او میگوید: ما یک چرخه بازخوردی دوپامین محور طراحی کردیم!
"[t]he short-term, dopamine-driven feedback loops that we have created are destroying how society works:
ترجمه ساده این مطلب این میشود که فیسبوک از ابتدا اعتیاد آور طراحی شده است. طراحی اینستاگرام هم همینطور است.
⚠️ راز جذابیت این شبکهها در همین است.
اگر شما میبینید که شبکههای اجتماعی داخلی آن جذابیت را ندارند این به خاطر این است که اعتیاد آور طراحی نشدهاند. این یک مزیت برای شبکههای اجتماعی ایرانی است.
این شبیه این است که شما بخواهید یک سیگار معمولی را با یک سیگار ماریجوآنا مقایسه کنید. نئشه آور بودن ماری جوآنا مزیت محسوب نمیشود زیرا اعتیاد آورد است!
به همین خاطر است که وقتی فردی وارد اینستاگرام میشود به راحتی نمیتواند از آن خارج شود و وقتی خارج میشود دوباره میل دارد به آن برگردد .
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
⚠ بهنظر شما این تصویر چیست؟!
⚡ این گراف از افزونهٔ nodexl گرفته شده و شبکهٔ روابط یک کاربرِ یکی از شبکههای اجتماعی را نشان میدهد...
این افزونه توسط تیمی از چهار دانشگاه معتبر جهان، بهصورت اُپنسورس، طراحی شده و با دادهکاوی بر روی اطلاعات آشکار شما در شبکههای اجتماعی به شما میگوید مثلاً در یکسال گذشته:
1⃣ با چه کسانی ارتباط داشتهاید؟
2⃣ با کدامها روابطتان صمیمیتر بوده؟!
3⃣ کدام کاربران با شما تضاد فکری و دشمنی دارند!؟
4⃣ دوستانِ دشمنانتان چه کسانی هستند؟!
5⃣ و... و... و...
👊 تصور کنید همیناندازه از اطلاعات شما دست کسی باشد که قصد آسیبزدن به شما را دارد...
چه خواهد شد؟
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ اریک اشمیت مدیر سابق #گوگل و تولید کننده #گوشی_اندروید، خودش از گوشی اندروید استفاده نمی کند. وقتی علت را از وی جویا می شوند، می گوید:"چون دوست ندارم در یک اتاق شیشه ای زندگی کنم".
#استعمار_فرانو
# سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
34.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻نقش #مادران در تربیت و سواد دیجیتالی فرزندان
دکتر سعید مدرسی
@tollabolkarimeh 🌷
وسایل ارتباط جمعی و #از_خود_بیگانگی در تمدن امروز
آیت الله #شهید_مطهری
🔹یكی از مواهب برای انسان این است كه شرایط برایش فراهم باشد ولی هیچ چیز برای او تحمیلی نباشد. گاهی فكر هم برای انسان تحمیلی است، ذوق هم تحمیلی است، عاطفه هم تحمیلی است و این مصیبت #تمدن جدید است.
🔹شما ببینید امروز این #وسایل_ارتباط_جمعی- و به قول اینها #رسانه_های_عمومی - دارد انسانها را مسخ می كند، یعنی انسانها را آن طور می سازند كه دل خودشان بخواهد نه آن طور كه مصلحت واقعی آنهاست یا مطابق آنچه كه انسانها خودشان برای خودشان انتخاب كرده اند. وقتی چیزی را بخواهند، دائماً به گوش آدم می خوانند، جلو چشم او می آورند، آنقدر می آورند كه اصلاً روح انسان را مسخ می كنند و انسان نمی تواند غیر از آن فكر كند.
🔹این مسئله ی مسخ انسان كه در تمدن امروز وجود دارد هیچ زمانی مشابهش وجود نداشته. الآن به شكلی است كه هیچ كس در انتخاب هیچ چیزی نمی تواند #آزادی داشته باشد، با اینكه انسان امروز در یك حد بالاتری از #دانش و #معرفت قرار دارد. مثلاً انسان می خواهد یك لباس انتخاب كند، هزار و یك لِم و كلك و فن است كه آن لباسی را كه فلان كارخانه تولید كرده به تن او بپوشانند.
🔹آنقدر #تبلیغات می كنند، آنقدر #تلویزیون نشان می دهد كه وقتی شخص از كنار خیابان رد می شود و یك #مانكن با هزاران طنّازی در یك فروشگاه است، این بدبخت بی جهت به آنجا كشیده می شود. نمی خواهد آن لباس را بخرد ولی روی این جهت اغفال می شود. می رود به خیال خودش دو سه كلمه با او حرف بزند، ده دقیقه حرف می زند. یك وقت به خود می آید می بیند كه چند تكه لباس هم زیر بغلش است و دارد خارج می شود. مجبور است آن را بپوشد. این امر به او تحمیل می شود. تازه اینها تحمیل های خیلی ساده است والاّ همه جور #فكر و ذوق و سلیقه و عاطفه و همه چیز به مردم به زور تحمیل می شود.
🔹این چه كمالی است برای انسان؟ ! همان چیزی است كه خودشان آن را «از خود بیگانگی» نامیده اند. نهایت از خود بیگانگی در تمدن امروز وجود دارد؛ یعنی در عین اینكه انسان به طور كلی از اسارت #طبیعت آزاد شده است ولی همین امر سبب اسارت انسان برای انسان شده به شكل دیگری و به نوعی #بردگی منجر شده است به شكل دیگری.
مجموعه آثار شهید مطهری . ج15، ص 222-223
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺تحلیل دکتر #خالد_قدومی، نماینده حماس در ایران از عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیمصهیونیستی
@tollabolkarimeh 🌷
🌀 روایت سازی؛ از اعدام نکنید تا تحریم کنید
🔻در پی اجرای حکم «قصاص نفس» نوید افکاری، جریان رسانه ای معاندین که تا دیروز روایت اعدام نکنید را پیگیری میکردند، بلافاصله روایت و دستور کار جدیدی را با هشتگ #BanIRSports4Navid
دنبال کرده اند؛ پروژه ای که تحریم ورزش ایران را پیگیری میکند.
🔻در پروسه روایت سازی رسانه ای، موضوعی در دستور قرار گرفته و به هیچ عنوان رها نمیشود بلکه نهایتا ممکن است از مسأله ای به مسأله دیگر تغییر موقعیت میدهد.
🔻 #کلان_روایت، «فشار» و «اعتبارزدایی» از جمهوری اسلامی ایران است. #خرده_روایت نوید افکاری، تحریم ورزش و....
🔻حالا کسانی که با تحریک احساسات، در تله هشتگ قبلی افتاده بودند، بهتر متوجه میشوند که تیتر روز گذشته بی بی سی یعنی «کشتی گیر ایرانی اعدام شد» در پی تحقق چه هدفی بوده است.
معصومه نصیری
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ قانون جذب محصول یک جریان معنوی سکولار
❇️ حجتالاسلام رسول حسن زاده مدیر گروه فرق نوپدید پژوهشکده جامعه المصطفی: «کارگاه و سمینارهای بسیار و متعددی با عنوان « #قانون_جذب» برگزار می شود و در برخی از آنها هم از «قانون جذب» به عنوان موضوعی که مورد تأیید متون اسلامی است نام برده میشود و حتی برخی از سخنرانان و برگزار کنندگان این سمینارها، قانون جذب را اصالتاً متعلق به معارف دینی می دانند و مدعیاند که اساساً خاستگاه این مفهوم، متون دینی و اسلامی است. اینکه به این قانون به عنوان یک موضوع روانشناختی نگاه شود خیلی فرق دارد با اینکه آن را به مباحث دینی و عرفانی ربط دهیم و از آن به عنوان دستاویزی برای دینداری مردم استفاده کنیم. به بهانه این موضوع سراغ رسول حسن زاده، مدیر گروه فرق نوپدید پژوهشکده جامعه المصطفی و پژوهشگر ادیان و فرق رفتیم و با وی راجع به این موضوع گفتگو کردیم؛
🔻عده ای میگویند قانون جذب و امثال آن تماماً دعاست، تفکر است، تصویرسازی است، هرچه که هست را به عنوان قانون جذب مطرح و همه چیز را به آن تحمیل می کنند، برخی می گویند قانون جذب، یک قانون علمی است. اما آیا واقعاً اینطور است؟ آیا قانون جذب یک اصل معنوی است؟ آیا اصل فراروانشناختی و یا متافیزیکی است؟ در خود غرب این بحث به چالش کشیده شده است. دلیل اینکه درباره این قانون تا این اندازه قیل و قال وجود دارد آن است که قانون جذب خروجی آکادمیک نیست و محل تولد و خواستگاه آن فرقه های سری و زیرزمینی مثل #تئوسوفی است. جریان داعیه دار قانون جذب، «جنبش فکر نو» است که یک جنبش معنوی غربی است. قانون جذب محصول یک جریان معنوی سکولار است و محصول اندیشمند علمی نیست. وقتی می بینیم که خواستگاه چنین بحثی جریان های فرقه ای هستند، طبیعتاً نمی توانیم این جریان را علمی بنامیم، بلکه جریانی ایدئولوژیک است، جریانی که می خواهد به ما روش فکر و زندگی بدهد. /فرق و ادیان
بیشتر بخوانید:
mehrnews.com/xSHq4
@tollsbolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چرا و چگونه باید دیساینفورمیشن را شناسایی کرد؟
🔹 #دیساینفورمیشن (disinformation) اطلاعات نادرست و گمراهکنندهای است که عامدانه تولید و منتشر میشود. معمولا تولید و انتشار دیساینفورمیشن سازماندهیشده بوده و با هدف فریب اذهان عمومی، دستکاری افکار مردم، بیاعتبارسازی مخالفان یا گاهی منافع اقتصادی انجام میشود.
🔹 این ویدیو را در مورد شناسایی دیساینفورمیشن ببینید.
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
🌐 #فضای_مجازی آدمها را سطحی میکند.
🔹 بزرگترین آسیبی که سوغات رسانه و فضای مجازی بهحساب میآید، سطحی شدن آدمهاست.
🔹 فضای مجازی کمکم از ما نسلی میسازد که حوصله ندارد کتاب به دست بگیرد و ساعتها محو صفحات کاغذی آن بشود و یا اینکه ساعتها درباره یک موضوع علمی حرف بزند، بخواند و آن را دنبال کند و برای همین روز به روز تیراژ کتابها پایین میآید و افراد کمتر حوصله مطالعه عمیق دارند و ترجیح میدهند ساعتها وقت خود را بین صفحات مختلف شبکههای مجازی سپری کنند، تا اینکه نصف همان زمان را به کتاب خواندن یا حتی شنیدن یک کنفرانس علمی بگذرانند.
🔹 فضای مجازی به ندرت، مطالعه عمیق را از بین میبرد و در عوض مطالعه سطحی انبوه را جایگزین میکند!
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ چهار بحران اساسی در خانواده
👤 استاد #شهاب_مرادی
@tollabolkarimeh 🌷
💠 گاهی ضعف در بینش سیاسی #مرجع_تقلید را تنزل میدهد.
✍ امام جمعه پردیسان قم، در یادداشتی در باب مرجعیت مطالبی نگاشتند که بخشی از آن تقدیم می شود؛
🔹خیلی از علما به این امر (ضعف در بینش سیاسی) دچارند و تحت تاثیر اطرافیانی که استفاده ابزاری از مرجعیت میکنند، از انقلاب و نظام فاصله پیدا می کنند و با آن زاویه می گیرند و دشمن هم با مکر و تزویر بر این فاصله گذاری تاکید می کند بویژه #تشیع_انگلیسی.
🔹قدرت تشخیص حقائق سیاسی نعمتی است که همه علماء از آن برخوردار نیستند و به دلیل #اجتهاد خود را بر حق هم می دانند.
🔹البته #اصلاح_طلبان هم از مقام خیلی از علما سوء استفاده کردند.
🔹مدعیان #مرجعیت متاسفانه زیاد شده اند، به خلاف سلف که هیچ کس داعیه نداشت چون خلاف تقوا می دانستند این عزیزان بهتر است مسیر خود را اصلاح کنند، همه ما عاقبت از دنیا می رویم در عصر #انقلاب_اسلامی مرجعیت تعریف خاص خود را دارد یک مقام علمی است تا منصبی ولایی باشد و باید #نظام_انقلابی و رهبری اش را کمک کند تا دشمن مایوس و ناکام شود و نباید به خاطر چند صباح زود گذر دل به منصبی ببندیم که اگر داوطلبش باشیم یا خدای ناکرده حق خود بدانیم، آخرت خود مان را تخریب نماییم.
✍ آیت الله قوامی-رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی.
@tollabolkarimeh 🌷
💢 چند نکته درباره فوت شیخ یوسف صانعی
↙️ زمینهسازی هر گونه تشنج خلاف منویات رهبر انقلاب است
1️⃣ با بررسی پیام رهبر انقلاب نسبت به مرحوم منتظری، هاشمی و صانعی این نکته متبلور است که تشنج و اختلاف یکی از بزرگترین اشتباهات سیاسی و میدانی برای انقلاب است و اختلافافکنی موجبات اتفاقات دیگری است که صلاح نخواهد بود.
2️⃣ رهبر انقلاب با توجه به مسئله جذب حداکثری و دفع حداقلی در فضای گفتمانی انقلاب همواره نگاه خردورزانه نسبت به اتفاقات داشتند و لازمه این موضوع بصیرت و روشنگری درست در افکار عمومی است اما نباید اشتباهات تاکتیکی انجام داد.
3️⃣ هدف ما از مطالب روز گذشته، روایتی از آن چیزی بود که مرحوم صانعی بودند و ریشههای فکری ایشان را بازنگری کردیم اما بدون شک هرگونه اختلاف و درگیری زمینهساز برون خشونت است و از منظر ما محکوم میباشد. / پونز
@tollabolkarimeh 🌷
✅ چند نکته درباب پیام تسلیت مقام معظم رهبری درباره رحلت جناب آقای صانعی
💠 عده ای از دوستان انقلابی کمی سردرگم شدند که چه شده که حضرت آقا چنین پیامی را صادر کردند؟
بنده در جواب می گویم مگر ایشان چیز عجیب و غریبی فرمودند یا تعریف و تمجید زیادی فرمودند که برخی عزیزان تعجب کرده اند؟؟؟
1️⃣ اولا اینکه ایشان را آیت الله خطاب کردند چیز عجیبی نیست، بنده قبل از صدور پیام رهبری ، این حدس را می زدم که ایشان از این لفظ استفاده کنند ، چون دقیقا ایشان در سال 88 و بعد فوت منتظری هم لقب ایت الله را استفاده کردند
این لقب بر می گردد به سطح سواد فرد و میزان تسلطش بر مبانی فقهی و اصولی
👈 عمده اعتراضات ما به اقایان #منتظری و #صانعی ، بر سر مواضع سیاسی بود ، کسی سواد فقهی و اصولی آنها را زیر سوال نبرده بود ، هرچند در برخی مواقع نقدهایی وجود داشت
⬅️ عزیزان انقلابی حتما نامه تند و بسیار تند #امام_خمینی در 6 فروردین سال 68 که نامه عزل اقای #منتظری از قائم مقام رهبری بود را بخوانند ، همان امامی که با تندی ایشان را از قائم مقامی عزل کرد ،همان امام در تاریخ 8 فروردین در جواب نامه #منتظری که متن اسعفای او بود ، در جواب فرمودند 👈 من صلاح شما و انقلاب را در این میبینم که شما فقیهی باشید که نظام و مردم از نظرات شما استفاده کنند👉
👌 امام با مواضع سیاسی اقای #منتظری مخالف بود، اما ایشان را فقیه می دانست و از نظر علمی مورد قبول
👈 این همان مشکل برخی از ما هست که یا یک فرد را سفید مطلق می بینیم یا سیاه مطلق ، و نگاه وسط نداریم و دوست داری ولی فقیه همان طوری نظر بدهد که ما دوست داریم !!!
💠 دقیقا همین مشکل بعد از پایان ریاست مجلسی آقای لاریجانی و انتصاب ایشان به عضو مجمع تشخیص مصلحت ، برای برخی پیش آمد و از انتصاب رهبری تعجب کردند
2️⃣ دربحث آقای #صانعی هم وضع همین است ، آیت الله خطاب کردن ایشان به خاطر قوی بودن ایشان در مباحث فقهی و اصولی بوده ، ربطی به تائید مواضع سیاسی ایشان نداشته است ، پس جای هیچ گونه مبهم بودن موضوع نیست و بحث روشن است
🌀 نکته بسیار مهم این است در ادامه نامه هم رهبری از اینکه ایشان شاگرد امام بودند حرف زده و اینکه ایشان بعد انقلاب، مسئولیت های مهمی داشتند
همین
این دیگر عین واقعیت است، نه تعریف و تمجید زیادی
✳️ رحمت و مغفرت فرستادن هم مگر کار بدی هست؟ کسی ایشان را و حتی اقای منتظری را نامسلمان که نمی دانست، مسلمان بودند و درود و رحمت فرستادن برای مسلمان ، هیچ ایرادی ندارد
🔰 اینجاست که می گوییم عزیزان انقلابی باید باید مبانی اعتقادی و ولایت فقیه خود را قوی کنند تا اینگونه دچار ابهام نشوند ، در قضیه بنزین هم بعضی ها لغزیدند، بعضی ها که ادعای ولایت مداری داشتند چون ولایت مدار بودن آنها عمیق نبود ، احساسی و تعصبی بود
اما اگر درست مبانی دینی و ولایت فقیه را بدانیم ، دیگر دچار شک و تردید نمی شویم.
✍️ احسان عبادی / مدرس مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
@tollabolkarimeh 🌷
35.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپ تصویری مهم/نشست تخصصی نهادهای حکومتی وفاجعه جمعیت
ما انقلاب کرده ایم برای آنکه کل حکومت بیایند پای کارجمعیت وحکومت اسلامی باید بیاید پشت کارولایت...
🔻درموضوع جمعیت بزرگترین خیانت به مملکت شده و دارد ادامه پیدا میکند
🔻معاون وزیر میگوید،سالانه ششصد هزارقتل عمد جنایی[به وسیله سقط جنین] انجام میشود. به وسیله کرونا تا الان 20 هزارنفر فوت شده اند و درهمین زمان بیش از 300 هزاربچه کشته شده اند و هیچ کسی نه برای آنها ستاد گذاشت ونه برنامه ریزی کرد
🔻به شدت نگران هستیم که چرا حوزه اینقدرآرام است!!! این مطالبه را باید #علما بکنند،این خونها پای ما را می گیرد درقیامت
🔻درمسئله جمعیت رویکرد انقلابی آن است که ازهمه بخش های حکومت به صورت جدی ومستمر مطالبه کنیم
🔻ما حکومت مدار و نهاد مدار نیستیم،ما ولایتمدار وانقلابی هستیم
🔻بسنده کردن به مطالبه از دولت با نگاه مطالباتی امامت انقلاب هم خوانی ندارد
🔻با دست خود برای برخی نهادها مصونیتی بی پایه ساخته ایم
🔻رهبرانقلاب 43 بار روی موضوع جمعیت تاکید کرده اند وما بی تفاوتیم! پس ادعای ولایت مداری نیز نکنیم!
🔴 مطالبه جدی از نهادهایی مانند:
👈بنیاد مستضعفان
👈👈سازمان اوقاف
👈آستان قدس رضوی
👈👈کمیته امداد
👈سپاهپاسداران
👈👈سازمان اطلاعات سپاه
👈قوه قضائیه
👈👈بنیاد برکت
👈بنیاد کرامت
👈👈صداوسیما
👈دستگاه امامت جمعه
👈👈شورای عالی امنیت ملی
👈ستاد اجرایی فرمان امام
👈👈سازمان بسیج مستضعفان
و دیگرنهادهای مربوط به حکومت اسلامی تنها راه خروج از وضعیت موجود میباشد
#رویای_مادری
#نسل_کُشی_شیعه
@tollabolkarimeh 🌷
🌙انقلاب ابرقدرت فرهنگی
💢انقلاب اسلامی بارها اعلام نموده که در صدد گسترش نفوذ اسلام در جهان و کم کردن سلطه جهانخواران بوده و هست حال اگر نوکران آمریکا نام این سیاست را توسعه طلبی و تفکر تشکیل امپراطوری بزرگ میگذارند؛ از آن باکی نداریم و استقبال میکنیم. اما درصدد خشکاندن ریشههای فاسد صهیونیسم، سرمایهداری و کمونیسم در جهان هستیم. ما تصمیم گرفتیم به لطف و عنایت خداوند بزرگ نظامهایی را که بر این پایه استوار گردیده نابود کنیم.
🔰ما هدفمان پیاده کردن اهداف اسلامی در جهان فقر و گرسنگی است ما میگوییم تا شرک و کفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم. جریان شیعی در این پیچ تاریخی جنبشی است که با درک واقعیت فوق در طی ۱۴ قرن تداوم یافته است و اکنون با شکلگیری انقلاب اسلامی به عنوان واقعیت بسیار عظیم در صحنههای سیاسی و اجتماعی نقش آفرینی میکند.
💠 این نقشآفرینی همان قوه محرکه و ظرفیتهای انقلاب اسلامی در پیچ تاریخی است که به عنوان تنها راه نجات بشریت برای عبور از فرهنگهای غلط به سوی فرهنگ الهی انبیا عقلها و دلها را متوجه خود کرده است تا آنجا که امروزه همه آزادگان جهان، انقلاب اسلامی را در بحبوحه پایان تمدن غربی، ابر قدرتی فرهنگی برای شکلدهی به تمدن نوین اسلامی میدانند.
📝 سید عبدالمجید اشکوری/فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسانیت غربی این است، دقیقا چیزی که زیباکلامها حامی آن هستند
غرب واقعی را از زبان "استاد رحیمپور" بشناسید
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زنگ خطر شرایط پیشا انقلابی برای ایالات متحده؛ گسترده شدن جنگ های داخلی در آمریکا
♨️ چگونه خشم و نفرت عمومی در آمریکا منجر به رژه شبه نظامیان در خیابان های ایالات متحده شده است؟!
◀️ امیر ضرابی تحلیلگر سیاسی از آمریکا، نظریه "دیوید کیلکالن" را بررسی می کند
🔺این نویسنده سرشناس آمریکایی می گوید:
"چیزی که ما در آمریکا شاهدش هستیم تقریبا یک شرایط پیشا انقلابی که در آن گروهای مختلف جمعیتی تکه پاره و از هم جدا می شوند، اعتماد خود را نسبت به حاکمیت از دست می دهند، و در حال مسلح و سازماندهی شدن هستند"
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ نیاز معنوی و گرایش عمیق فطری انسان عامل پیدایش معنویتهای نوظهور
✅ حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی در همایش ملی «معنویت های نوظهور، شاخصه ها و نقدها» : در تمدن جدید شاهد دین نماهایی هستیم که به ظاهر با تمام شعارهای دوران مدرنیته در تقابل است؛ مجموعه اقوال و آرا و آداب این گروه ها در کنار هم، تداعی اسطوره های ماقبل از عقل گرایی بشر را نشان می دهد و نمایانگر آن است که بشر از یک ایده ها و رویکردهایی برخوردار است که کاملاً با فضای ادعایی دوران مدرنیته در تقابل است.
▪️شعار اصلی مدرنیسم در عصر جدید پایان یافتن همه نوع باطن گرایی، تمام رمز گرایی، حرکت های متعالی و غیر حسی و تجربی بود و با یک شعار کاملا پوزیتیویستی و نگاه به دنیا و #اومانیسم سکولار، یک تمدن جدیدی به ظاهر شکل گرفت.
🔻جریان تصوف انحرافی فرقه ای، یکی از عوامل مهم تأثیرگذار در شکل گیری این ذهنیت جامعه ایرانی و گرایش به سمت این نوع عرفان هاست که باید به این نوع عوامل و عناصر توجه کرد؛ در جامعه ما (چه در شکل قدیم و چه جدید) از #شریعت، دین و بنیادهای معرفت دینی تفسیری ارائه می کنیم که این تفسیرها زمینه های پذیرش جامعه دینی را فراهم می کند.
🔸 بر اساس اطلاعات موجود مراجع رسمی و غیررسمی، یکی از زمینه های گرایش به سمت این نوع معنویت ها، نه افراد بی دین، بلکه نسل جوان و حتی خانواده های متدینی هستند که زمینه ها و رویکردهای دینی دارند اما این رویکردهای دینی با تفسیرهای غلط از دین و تعبیرها و الگوهای ناسالم، زمینه پذیرش چنین مدعیات عرفانی و معنوی را فراهم می کند.
بیشتر بخوانید:
https://b2n.ir/798088
@tollabolkarimeh 🌷