✔️ [ادامه...]
🔸ارسطو تجارت و جنگ را در یکسو و اوقات فراغت و صلح را در سوی دیگر قرار می داد. او وقت گذرانی را به عنوان فراغت به حساب نمی آورد. در نزد ارسطو فعالیتهای اوقات فراغت به شدت محدود بود. او تنها موسیقی و تفکر را با ارزش و و در زمره فراغت می شمرد. "انسان مدرن" را باید انسان بدون “فراغت” نامید. انسان مدرن برای هر کار و کنش و عملی وقت کافی دارد الا برای پرداختن به “فراغت” در مفهوم فلسفی آن.
🔹اوقات “فراغت” در جهان مدرن و امروزی در معنا و مفهومی کاملا متفاوت و متضاد از مفهوم “فراغت” در نزد فیلسوفان بزرگی مانند افلاطون و ارسطو، مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه اوقات فراغت به همان اوقاتی که قرار است با بطالت و سرگرمی پر شود، اطلاق می شود. در جهان امروز زندگی انسان به دو بخش کار و سرگرمی تقسیم شده است (دو بخشی که در اندیشه افلاطون و ارسطو ارزش و اعتبار چندانی ندارد) و اصولا زمان و فرصتی برای “فراغت” به مفهوم فلسفی آن وجود ندارد.
🔸سوژه جهان مدرن از صبح تا ساعات پایانی روز در کارخانه و کارگاه و اداره و فروشگاه و... مشغول فعالیت یدی و اداری است و شب با جسم و روحی فرسوده و خسته یا در مقابل تلویزیون لم داده و با برنامه های مزخرف و وراجی های شبکه های مختلف تلویزیونی اوقات خود را سپری می کند، مشغول بازیهای کامپیوتری است و یا اینکه در شبکه های مختلف اجتماعی مشغول تماشای کلیپ های بی معنی و مشمئزکننده شاخ و پلنگ های اینستاگرامی و.. است.
🔹اغلب این افراد در روزهای تعطیل هفته هم یا در مهمانی های خانوداگی و دوستانه مشغول بازی “مافیا” و امثالهم هستند و یا با تماشای سری چندم فلان سریال هالیودی اوقات خالی خود را پر می نمایند. در این میان آنچه حذف و فراموش می شود اوقات “فراغت” است که در نزد افلاطون به عنوان ارزشمندترین بخش حیات انسان محسوب می شود. اوقاتی که باید صرف تفکر، فهم و شناخت هنر و کسب فضیلت شود.
@tollabolkarimeh 🌷
🔺توهین کنندگان به ادیان به حبس و جزای نقدی محکوم میشوند
↩️روشنگر به نقل از ایرنا/ نمایندگان مجلس مقرر کردند: هرکس از طریق توهین به #ادیان_الهی یا #مذاهب_اسلامی موجب ایجاد #تفرقه یا #خشونت در جامعه شود، چنانچه مشمول حد نباشد به حبس و جزای نقدی محکوم میشود.
📎ادامه: www.irna.ir/news/84094953/
@tollabolkarimeh 🌷
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن کوتاه تکه ها Nuggets
🔸مدت: 5 دقیقه
🔸آلمان
🔸سال 2014
🔖یکی از مفاهیم مهم در دین بحث #سکر_طبیعت است. حالتی بر انسان عارض می شود که در آن ارتباط فرد با واقعیت قطع شده و در دنیای خیالی آروزهای خود را دنبال می کند.
🔍 سکر طبیعت غیر از محرک های فیزیولوژیکی مثل مخدرات یا هورمون های داخلی در بدن، جنبه روانی مهمی دارد. در اخلاق اسلامی و قرآن کلید واژه #طول_امل یعنی غرق شدن در آرزوهای سکر آور بسیار مذموم شمرده شده. این حالت بیش از آن که در انسان انگیزه کار و تلاش ایجاد کند او را منفعل می کند. در واقع او شور و هیجان مورد نیاز برای انجام فعالیت را صرف تخیل کردن می کند و از تخیل مقصد و هدف خود لذت می برد. بنابراین انرژی برای انجام فعالیت باقی نمی ماند.
🔍 یکی از مولفه های مهم در شریعت اسلامی زدودن وابستگی ها به طبیعت است. حرام بودن استفاده از مشروبات الکلی یا هر ماده مسکر و مخدر و حتی اعمالی مثل روزه گرفتن و ... انسان را از وابستگی به جنبه های طبیعی مصون می کند و قوه عقل او را تقویت می کند.
🎥 انیمیشن بالا نمونه ای از تأثیر یک عامل سکر آور بیرونی در جاندار در حال حرکت است. موجودی که شبیه پرنده است ولی بال ندارد و در حالت #سکر بدون هیچ تلاش برای بال زدن، پرواز می کند و دوباره سقوط می کند. هر بار که این حالت تکرار می شود، خسارت ناشی از سقوط بیشتر می شود و جسم او فرتوت و سست می گردد. نوعی وابستگی به آن ماده و حالت سکر پیدا می کند. او تا زمانی که به آن ماده وابسته است به فکر این که از توانایی های خود برای پرواز کردن استفاده کند نمی افتد.
/ملاحظات و محاکمات
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آیةالله بهجت فرمودند: چون سبّ و طعن را کنار گذاشتیم، موجب شد، سهنفری که بر ولایت امیرمؤمنان ماندهبودند، تبدیل به 500 میلیون شود! اگر شیوهی سبّ و طعن را در پیش گرفته بودیم، همهی اینها را از دست میدادیم!
🔰 مرحوم علامهی عسکری میگفت: به اندازهای که با کتابهای من، از اهلسنت شیعه شدهاند، در طول تاریخ اسلام، با کتابهای هیچ عالمی به این اندازه، شیعه نشدهاند؛ علتش آن است که من از کتابهایم سبّ و طعن به خلفا را حذف کرده، و به جای آن استدلال آوردهام.
🔰 این واقعیت را نمیتوان انکار کرد که برای هدایت انسانها، زمینههای آنرا باید فراهم کرد و در مقابل، نباید زمینهی هدایت را با گفتار و رفتار، از بین برد.
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 غارتگران میدان وحدت
❇️تحقق امت واحده اسلامی از آرمانهای مقدسی است که پیامبر گرامی اسلام بر اساس آموزه های آسمانی مأموریت تشکیل آن را بر عهده داشت. هرچند سنگ بنای وحدت جامعه اسلامی توسط پیامبر گرامی اسلام بنانهاده شد اما در پیچ و خم های تاریخ مورد بی مهری قرار گرفت.
❇️ #انقلاب_اسلامی که منادی وحدت مسلمانان است، تلاش میکند تا روحیه اخوت و برادری بین شیعه و اهل سنت را ترویج دهد. در این گفتمان، اگر قلم یا تریبونی گردوغبار تفرقه به پا کند درواقع غارتگر میدان وحدت و برادری و مانع تحقق امت واحده اسلامی محسوب می شود.
❇️ إنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُون
✍حسین حیدری /رحا
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 دشمنان بهتر فهمیدند
✅ آن روزی که امام بزرگوار هفته وحدت را اعلام کردند، آن روز خیلی از مخاطبان واقعی این پیام نتوانستند اهمیت این پیام را درک کنند، از جمله مسئولان برخی از کشورهای اسلامی، البته خیلی ها نفهمیدند خیلی ها نادیده گرفتند.
✅ اما پیام وحدت امام را دشمنان فهمیدند. چون دشمن فهمید؛ شروع کرد برنامه های عملیاتی در مقابل پیام وحدت امام بزرگوار، از جمله مراکزی برای تولید اندیشه های ضد تقریبی و ایجاد گروه های تکفیری.
امام خامنه ای؛ 13؛08؛1399
@tollabolkarimeh 🌷
وحدت.pdf
3.36M
💠 به مناسبت هفته وحدت، بیانات حضرت آیتالله مصباح یزدی پیرامون وحدت اسلامی را بازنشر میکنیم.
#علامه_مصباح
@tollabolkarimeh 🌷
23.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فرق خلقت ائمه با دیگر انسانها
🎥فرق خلقت پیامبر اکرم صلی الله علیه واله و اهلبیت علیهم السلام با بقیه افراد در چیست؟ و آیا این تفاوت در به کمال رساندن آنها تاثیر داشته است یا نه؟
#میلاد_پیامبر_اکرم صلی الله علیه واله
#میلاد_امام_صادق علیه السلام
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 کارتونیست و تروریست، دو روی یک سکه!
🔸فرقههای انحرافی منتسب به اسلام نظیر داعش که عمدتا دستپخت استعمار کهنه و نوین هستند، خشونت را به عنوان سمبل اسلام به دنیا معرفی کرده و با جنگ و خونریزی ناحق بر چهره رحمانی این دین آسمانی، چنگ کشیدهاند. به همان اندازه که خشونت محکوم است، اهانت نیز مذموم است. شاید انتظار بیجایی است که پدرخواندههای داعش، به حمایت از پیامبر رحمت (ص) اهانت را در کنار خشونت محکوم کنند و از آزادی بیان برای دمیدن در هیزم تفرقه و نفرت استفاده نکنند. آنکه با کشیدن کاریکاتور، ترور شخصیت میکند روی دیگر سکهی همانی است که با کشیدن اسلحه، ترور شخص میکند. آنها که در تفرقهافکنی کار و بارشان سکه شده، این تشابه را به خوبی میفهمند اما پردهی آزادی بیان را روی واقعیت میکشند تا آزادانه و بدون مزاحم به کشیدن نقشههای استعماری خود مشغول باشند.
🔸اسلام در اروپا گسترشی فزاینده دارد و مفاهیم عدالت، آزادی و برابری را به چالش کشیده است. سرمایهداری مدرن با شناخت دقیق از مبانی اسلام، آن را برای تودههای مردم الهامبخش دیده و نگران آن است که این مفاهیم از خار در چشم و استخوان در گلو به اسب تراوایی تبدیل شود که به یکباره قدعلم کرده و سفرهی بهرهکشی غرب از انسانها را لگدمال کند.
🔸امپراطوری رسانهای غرب، آگاهی را بر مردم حرام کرده و قرائتهای یکطرفانه و مغرضانه را به خورد ذهنهای بیخبر از هرجا میدهد. نفرت ظاهری نسبت به ادیان الهی، نتیجهی مهندسی افکار عمومی است، غافل از آنکه روح یکتاپرستی با مهندسی قلبها، محبت باطنی را به معماری باشکوه جوامع غربی تبدیل خواهد کرد. انتظار میرود جوامع نخبگانی غرب، دست آیینستیزان را در دستدرازی به ساحت پیامبر اسلام (ص) برای آحاد غربنشینان رو کرده و اجازه ندهند خداناباوران برای دوری جوامع و انسانها از یکدیگر، بیش از این زیر بازی کنند.
🔸از نگاه انسانی اسلام، مردم غرب در انتخاب آیین و سبک زندگی مختار و محترمند اما بیاحترامی به مقدسات سایر ادیان و مذاهب در هیچ آیین منصفانهای پذیرفته شده نیست. احساسات و حساسیتهای دینباوران باید محترم شمرده شود و از تحریک گسلهای فرهنگی و اعتقادی به بهانهی واهی آزادی بیان باید اجتناب کرد.
🔻غرب در سراشیبی انحطاط است. این گزاره بیش از آنکه یک پیشبینی باشد، یک واقعیت مستدل است. تاریخخواندهها، طومارها دیدهاند که پیچیده شده. اقتصاددانان، سرمایهها دیدهاند که بر باد رفته. جامعهشناسان، اجتماعات دیدهاند که پراکنده شده. غرب بر لبهی تاریخ زوال نشسته و دیر یا زود سکندری خواهد خورد. تکلیف ما در این اضمحلال، عبرتآموزی است. امروز غربزدگی بیش از آنکه روشنفکری باشد، بیکلّهگی است. به طناب پوسیدهی غرب هرکه دستآویزد، از دست میرود.
#من_محمد_را_دوست_دارم
✍زهرا محسنیفر
@tollabolkarimeh 🌷