📣 آنچه باید درباره #پروپاگاندا یا #تبلیغات_سیاسی بدانید
پروپاگاندا یعنی چه؟
گونهای ارتباط است که در آن، اطلاعات #هماهنگ و #جهتدار برای بسیج افکار عمومی از طریق تبلیغات سیاسی پخش و فرستاده میشود. #پروپاگاندا برخلاف تهیه اطلاعات غیر جانبدارانه، در اصلیترین معنای خود، دادن اطلاعات با هدف نفوذ بر مخاطب است. در این راستا، اغلب اوقات، واقعیتها به طور #گزینشی بیان و بازنمایی میشوندتا از سوی مخاطب، واکنش و رفتاری احساسی و نه آگاهانه و خردمندانه سربزند.
🔻روش های رایج برای موفقیت پروپاگاندا
#برچسب_زدن: برانگیختن وحشت یا تعصب افراد جامعه علیه یک گروه.
#شعار_های_فریبنده: دادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی.
#حمله_شخصی: حمله کردن به شخصیت فرد؛ اتهام روابط نامشروع یا خیانت به کشور به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او.
#تکرار: تکرار بی وقفه یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود.
#توسل_به_اکثریت: القای این حس که اکثریت مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است.
#دروغ_بزرگ: بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمیکند که کسی آنقدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن دروغ را باور خواهند کرد.
هر چه به ایام انتخابات نزدیک تر خواهیم شد با نمونه های پروپاگاندا بیش از پیش مواجه خواهیم. از حالا به گفتمان ها و دو قطبی ها دقت کنیم.
/عصر هوشمندی
@tollabolkarimeh 🌷
💢 توهین وقیحانه نقویان به مرحوم آیتالله یزدی
👇👇👇
/حجره
@tollabolkarimeh 🌷
💢 توهین وقیحانه نقویان به مرحوم آیتالله یزدی
🔹 #ناصر_نقویان که زمانی از خطبای مشهور کشور بودند و در حال حاضر به خاطر مواضع و رفتارهایش به حاشیه رانده شده است, در برنامه «دمی با حافظ» که از صفحه اینستاگرام «اندیشگاه» متعلق به کتابخانه ملی پخش شد به بهانه فوت آیت الله یزدی زشت ترین و تندترین تعابیر را علیه مرحوم آیت الله یزدی که زمانی رئیس مجلس خبرگان کشور بودند به کار برد!
این در حالی که این ادبیات و سبک نقد را تنها میتوان در رسانه ای ضد انقلاب علیه مقامات عالی نظام جمهوری اسلامی جست❗️
👈«این آقایی که چند روز پیش در قم فوت کردند، آقای یزدی، آیتالله یزدی آیا بعد از مرگ ایشان مردم ذکر خیر از ایشان دارند؟ دعایشان میکنند؟ طلب رحمت و مغفرت میکنند؟ یا نه؟ به قول آن آقا، در حوزه علمیه چیز دیگری میگویند که من نمیخواهم آن عبارات را به کار ببرم.»
🔹وی که به تفسیر یکی از غزلهای حافظ در رابطه با دوستی و دشمنیها پرداخته بود، با زیر سوال بردن حدود الهی، اظهار داشت:
👈 «باید ریشه دشمنی را از جا کند تا دشمن به وجود نیاید لذا اعدام و شلاق و... را اگر کسی از دینداری بداند کجفهمی است و کسانی که اهل اخم و شلاق و ... هستند از مسلمانی به دور هستند.»
🔹گفتنی است ناصر نقویان از شاگردان #مصطفی_محقق_داماد است که آذرماه 1397 توسط حسن روحانی به عنوان «دبیر هیئت عالی گزینش کشور» منصوب شد و آبانماه 1398 از این سمت استعفا کرد.
وی در دی ماه 1398 در مراسم گرامیداشت جانباختگان سانحه هوایی هواپیمای اوکراینی گفت:
👈 «در شرایط کنونی ما اقدام به ساخت سریالهایی مانند «#معمای_شاه» یا «#هویدا» میکنیم. ترس من از این است که روزی «معمای روحانیت» نیز ساخته شود.»
🔹ناصر نقویان، مانند برخی دیگر از روحانیون، به علت ضعف مبانی دینی و پرداختن به مقولات شاعرانه و ذوقیات، گرفتار جو حاکم بر جامعه شده و در تحلیلها و سخنان خود دچار اشتباهات فراوان میشود و در نتیجه قرائت روشنفکرمئابانه و التقاطی از دین ارائه میکند(مانند نفی حدود الهی)، بی شک تاثیر شاگردی مکتب محقق داماد که تفکرات روشنفکری دارد را در اظهارات نقویان نباید نادیده گرفت.
@tollabolkarimeh 🌷
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️تمام فرقههای فاسد از داخل روحانیّت بیرون آمده
⭕️📹 استاد رحیم پور ازغدی:
🔸حوزه انقلابی توجیهگر و چاپلوس هیچکس نیست
🔸آخوندی که سطح زندگیاش از متوسط رو به پایین مردم بالاتر باشد، وجودش برای تشیع مضر است
@tollabolkarimeh 🌷
🔻نگاشته استاد #خسروپناه درباره مستند غیر رسمی و شخصیت رهبری
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ»
«ﻭ ﻧﻌﻤﺖ ﻫﺎﻱ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﮔﻮ ﻛﻦ»
مستند غیررسمی دیدار رهبری با اقشار مختلف فرهنگی و اجتماعی، بخش کوتاهی از ارتباط مردمی مقام معظم رهبری است که سیمای جمهوری اسلامی به نمایش گذاشت.
این مستند کوتاه نشان داد که یک فقیه مجتهد با مسئولیت سنگین رهبری چگونه عالم به زمانه است و چگونه از رمان تا کتاب و از فوتبال تا فیلم و از تاریخ تا تمدن، آگاهی و اشراف دارد.
مرجع حکیمی که در کنار علم و اجتهاد و اطلاعات گسترده در موضوعات مختلف فرهنگی و اجتماعی و رهبری جامعه و حکمرانی، اهل جهاد و تهجد هم است.
صمیمیت و اخلاق مردم مدارانه و انس با جوانان در کنار علم و اجتهاد و حکمرانی رهبری، زیبایی دیگر در این مستند بود.
ای کاش واقعیت زندگی رهبری که برای برخی از خواص آشکار است، برای عموم مردم و همه خواص معرفی می شد. انصافا کوتاهی کردیم، کوتاهی نابخشودنی که نتوانستیم حکمت و تدبیر و مردم داری و سعه صدر و قاطعیت رهبری را به مردم نشان دهیم.
❓ آیا مردم قبل از این مستند، صبوری و انتقادپذیری و لطافت و دقت و اشراف و مشورت پذیری و اطلاع ایشان از مسابقات ورزشی داخلی و بین المللی را می دانستند؟ آیا اهل هنر، اشراف رهبری نسبت به سینما و رمان و موسیقی و سازها و ردیف ها و دستگاه ها و سایر عرصه های هنر و فعالیتهای اجتماعی را آگاهی داشتند؟
❓آیا نخبگان می دانستند که رهبری همه شخصیت های روشنفکر جهان اسلام از سید قطب تا جلال آل احمد و شریعتی و غیره را به طور کامل می شناسد.
❓آیا مردم می دانند که رهبری ساده ترین زندگی را دارد و دردمندانه و شبانه روز به مسئولان و متولیان، سفارش محرومان را می کند.
چقدر زیباست حوصله رهبری، زمان اعطای انگشتر به مهمانان که یکی یکی انگشترها را نسبت به انگشت بزرگواری امتحان و در نهایت انگشتر خود را اهدا می کند.
دغدغه اصلی رهبری، مسایل فرهنگی و اقتصادی مردم است؛ آنگاه که با مسئولان می نشیند و با جدیت تمام و قاطعیت، آنها را خطاب قرار می دهد و امر و نهی می کند و برخی بی کفایتی ها را مورد انتقاد صریح قرار می دهد و راهکارهای برگرفته از مشورت کارشناسان را پیشنهاد می کند؛ اما افسوس که اگر توصیه های رهبری در عرصه های فرهنگی و اقتصادی و سیاست بین المللی عمل می شد؛ اینک چنین وضعیتی نداشتیم.
مدیریت سیلاب و فاضلاب در اهواز را سالها پیش با استفاده از صندوق توسعه ملی به مدیران گوشزد کرد اما اعتنا نکردند.
ای کاش رهبری، یک حاج قاسم دیگری در مدیریت کلان کشور داشت تا همچون حاج قاسم شهید که امنیت کشور را از شرور داعش حفاظت کرد؛ مردم را از شرور فرهنگی و اقتصادی نجات می داد. رهبری یک شخصیت جامعی است؛ هم اهل مدارا است و هم جدیت دارد. هم اهل لطافت است و هم قاطعیت دارد. هم اهل تدبیر است و هم اهل تهجد. هم متفکر است و هم متعبد.
صدا و سیما و رسانه های انقلابی باید رهبر حکیم حاکم دارای جامعیت را به مردم معرفی کنند؛ نه معرفی گزینش گرایانه.
خدایا شخصیت این حکیم زمانه را بر نخبگان و عموم مردم آشکار گردان و توفیق شکرگزاری به همگان عنایت فرما.
الهی حافظ رهبری باش و انقلاب ایران را به انقلاب مهدی ارواحنا لتراب مقدمه الفداء متصل گردان.
والسلام علیکم و رحمة الله
✍ عبدالحسین خسروپناه
۷ دی۱۳۹۹
@tollabolkarimeh 🌷
ضرورت انتخاب اطلاعات
اطلاعات، قدرت است. پیشرفت فناوری هزینه پردازش و انتقال اطلاعات را بشدت کاهش داده است. نتیجه این امر #انفجار_اطلاعات است که باعث پارادوکس فراوانی(pradox of plenty) شده است. فراوانی اطلاعات باعث #کاهش_توجه به آنها گشته است. وقتی مردم با حجم فراوانی از اطلاعات احاطه شده اند، تشخیص اینکه روی چه چیزی متمرکز شوند برایشان دشوار است.(جوزف نای)
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
💢چرا احساس می کنیم همه چیز را می دانیم؟ +راهکار
سه مساله احساس همه چیز دانی ما را تقویت میکنند:
۱- حجم بالای اخبار و تحلیل ها: اطلاعات بیشتر یعنی فرصت کمتر برای بررسی دقیق تر آن ها.
۲: سبک زندگی شتابان: زندگی امروزی نسبت به 200 سال پیش بسیار چگال تر شده است. یعنی میزان رخدادهای کاری و ارتباطاتی در واحد زمان بیشتر شده است.
۳: سواد مصنوعی: نظرات ما از پرسهزدن در شبکههای اجتماعی سرچشمه میگیرند، نه مطالعۀ کتابها! این کپی برداری از دانایی، در واقع #الگوی_جدید_نادانی است.
🔹به همین خاطر است که اخبار درست و غلط و شایعه و حقیقت در فضای مجازی تقریبا هم ارزشاند. چرا؟ چون ما فرصت نمی کنیم که درستی آنچه را که دریافت می کنیم، بررسی کنیم. بلافاصله آن را می خوانیم و احتمالا آن را برای دیگران ارسال می کنیم و در گفتگوهای خانوادگی یا دوستانه یا کاری مان از آن اطلاعات استفاده می کنیم که نشان دهیم از زمانه عقب نیستیم.
💢چه می توان کرد؟
1️⃣تعلیق قضاوت. نه باور کنید و نه رد کنید. زمانی که استدلال به نفع یا علیه آن گفته یا نوشته ندارید نه ردش کنید، قضاوت خود را معلق کنید تا زمان دریافت اطلاعات کافی برای قضاوت.
2️⃣در حالت مستی قضاوت نکنید!! دو روانشناس آمریکایی در مطالعات خود نشان دادند زمانی که افراد از آرامش فکری بیشتری برخورداند، کیفیت قضاوتهای حرفه ای شان افزایش پیدا می کند. مطالعات نشان داده زمانی که شتابزده، هیجانی، خسته و پریشان هستیم، کیفیت قضاوت های ما افت می کند و قضاوتی که در زمان شتابزدگی می کنیم به اندازه قضاوت یک فرد مست، غیرقابل اتکاست.
3️⃣به ساختارهای مشکوک، حساس باشید. جملاتی که با فعل مجهول و بدون فاعل ساخته شدهاند مانند «گفته میشود» یا «شنیدهها حاکی از آن است که» و «یا بر اساس اخبار منتشر شده» روشی برای پیچاندن شما هستند. در این ساختارها خبر وجود دارد. اما منبع خبر وجود ندارد.
4️⃣برای هرچه می خوانید یا می شنوید از خودتان بپرسید:
الف) آیا از منبع خبر/گزارش مطمئن هستم؟
ب) آیا شواهد تاییدکننده یا استدلال های قانع کننده آورده شده یا اینکه یک حرف به زبان های مختلف تکرار شده؟
ج) آیا بین مقدمه و اطلاعات ارایه شده و نتایج رابطه منطقی وجود دارد؟
د) آیا تمام واقعیت بیان شده یا بخشی از واقعیت؟
5️⃣از چرا و کلمات هم خانواده استفاده کنید. آدم های دقیق دائم می پرسند چرا؟ چرا کاندیدای ریاست جمهوری شما بهتر است؟ چه چیز باعث می شود که فکر کنید قیمت ارز بالا می رود؟ چطور به این نتیجه رسیدید؟
/عصر هوشمندی
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ دختر ابومهدی المهندس: «پدرمان همواره این آیه را میخواند؛ یا أَیُّهَا الْإِنْسانُ إِنَّکَ کادِحٌ إِلی رَبِّکَ کَدْحاً فَمُلاقِیهِ»
[ای انسان به درستی که تو در راه پروردگارت تلاش میکنی و بالاخره او را دیدار خواهی کرد]
و شد آنچه میخواست
#زندگی_با_قرآن
@tollabolkarimeh 🌷
💢 تشیع لندنی، همپیمانِ دشمنان مکتب فاطمه زهرا سلام الله علیها
🔹مسئلۀ #اتحاد بین همۀ برادرهای #مسلم یک مسئله اسلامی است که خدای تبارک و تعالی مأمور کرده همه را به اینکه با هم باشید و #تفرقه نداشته باشید و سرّش هم واضح است؛ برای اینکه آنهایی که میخواهند از این #کشورهای_اسلامی استفاده کنند بهترین راه برایشان این است که بین برادرها #اختلاف بیندازند.
🔸خوب، یک راه این است که بین برادرهای اهل سنت و تشیع اختلاف بیندازند. این رویش خیلی کار شده است، به طوری که حالا که در ایران بحمدالله خیلی با هم مجتمع شده اند و اتحاد پیدا کرده اند، باز در خارج نمی گذارند این کار درست بشود. در خارج باز آنهایی که #عمال_قدرتهای بزرگ هستند و می خواهند نشود این مسئله، هی مسائل پیش می آورند.
(8 دی 60، صحیفه امام، ج 15، ص 454)
◀️ پی نوشت :
امروز هم دشمنان اسلام تفرقه را با روش های مختلف دنبال می کنند، گاهی با تحریک وهابیت و دادن فضا و امکانات نظامی گاهی با تحریک #تشیع_لندنی و در اختیار قرار دادن پول و امکانات برای ساخت فیلمهای هالیوودی تفرقهآمیز.
بدیهی است فیلمی که از درگاه جهنمی #هالیوود ساخته و پرداخته شود، نه تنها نمیتواند احیاگر سیره طاهر و مطهر فاطمی سلام الله علیها باشد بلکه در راستای تقویت پایگاه دشمنان آن حضرت تعریف خواهد شد.
/ بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
#بانوی_بهشت
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه خواص!!
سنگینترین مصیبتی که خواص در فاطمیه برای آن گریه میکنند ...😭
#استادپناهیان
#فاطمیه
واقعا روضه فاطمیه همین است
با فرستادن از حق ومصیبت امیرالمومنین دفاع کنید!
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 ۹ دی چرا خلق شد
🔻 حمید رسایی : یازده سال از حماسه ۹ دی گذشته و بسیاری از جوانان امروز و حتی بسیاری از ما آن روز و چرایی به وجود آمدنش را فراموش کردهایم!
🎥 در این کلیپ ۲۰ دقیقه گوشهای از حوادث عاشورای سال ۸۸ به تصویر کشیده شده که در دی ماه آن سال رخ داد و حماسه ۹ دی را به دنبال داشت. جنایتی که هشت ماه مورد حمایت سرگرده منافقین در فرانسه و موسوی، کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی در تهران قرار گرفت و سکوت برخی اصولگرایان آن روز را به دنبال داشت.
مستند "بازخوانی فتنه سبز اموی" کاری از دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر است که در سال ۹۰ توسط هفتهنامه ۹ دی منتشر شد.
#نهم_دی
@tollabolkarimeh 🌷
#سوال از محضر حضرت آقا:
⁉️ چه ضرورتی دارد انسانِ مسلمان از بصیرت برخوردار باشد؟
«اشتباههای کوچک، قابل بخشش است. آن اشتباهی که قابل بخشش نیست، این است که کسی جبههی حق را با جبههی باطل اشتباه کند و نتواند آن را بشناسد.» ۱۳۶۹/۲/۶
نکتهی مهم این است که: «اگر بصیرت نبود، همان ایمان ممکن است انسان را به بیراهه بکشاند. کسی که علم ندارد، بصیرت درست ندارد به آنچه پیرامون او دارد میگذرد، گاهی اوقات میشود که راه را عوضی طی میکند؛ همهی نیروی او نه فقط هدر میرود، بلکه به کجراهه او را میرساند و میکشاند؛ پس بصیرت لازم است.» ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
و تنها با بصیرت است که میتوان از «فتنه»ها عبور کرد: «یک ملّتی که بصیرت دارد، مجموعهی جوانان یک کشور وقتی بصیرت دارند، آگاهانه حرکت میکنند و قدم برمیدارند، همهی تیغهای دشمن در مقابل آنها کند میشود. بصیرت این است. بصیرت وقتی بود، غبارآلودگی فتنه نمیتواند آنها را گمراه کند.» ۱۳۸۸/۷/۱۵
(مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری)
@tollabolkarimeh 🌷