🔻ظریفگیت؛ ظریف بایبای
✍ عبدالرضا سلطانی
🔓با فرو افتادن پرده، مشخص شد گزینه اصلی جریان اصلاحات هیچکس نبوده جز محمدجواد ظریف؛ آنطور که اکنون پیداست، جریان اصلاحات و اعتدال قصد داشته با نهایی کردن مذاکرات وین و استفاده از اهرم توافق مجدد روی برجام، صحنه انتخابات را با شوک رو به رو کرده و از این برگ برنده نهایت استفاده را ببرد.
▪️اما سخنان مقامات عالی نظام در واکنش یا امتداد انتشار فایل صوتیِ محمدجواد ظریف، همه صحنه مهندسی شده را بههم ریخت. آنچه رخ داد بهطور خلاصه از این قرار است:
▪️الف: افراد اتو کشیدهای که برای آنها تور دفاعی برگزار شد و در سخنان ابتدای سال، از ورود به صحنه انتخابات تلویحا نهی شدند، با ادامه بازی انتخاباتی، و با افشای یک فایل صوتی، آنهم در بدترین زمان ممکن، زیر ضرب انتقادات رفتند.
▪️ب: طولی نکشید که مقامات عالی نظام با ترتیب دادن یک مصاحبه تقریبا اختصاصی، نسبت به مواضعِ نابجایِ گزینه جریان اصلاحات و اعتدال واکنش صریح و تندی نشان دادند.
▪️ج: در این واکنش صریح و علنی، سخنان و مواضع به اصطلاح کارشناسی محمدجواد ظریف با این کلیدواژگان مورد نقد قرار گرفت:
1⃣ تکرار سخن دشمنان بود
2⃣ تکرار موضع خصمانه آمریکا بود
3⃣ سخنان مایه تعجب و تاسف بود
4⃣ خطای بزرگ برای مسئول جمهوری اسلامی است
5⃣ سپاه قدس در مقابل دیپلماسی انفعالی بود
6⃣ سیاستگذاری کلان وزارت خارجه و مذاکرات ربطی به مقامات وزارت خارجه ندارد
7⃣ وزارت خارجه تنها مجری سیاستهای بالادستی و مقامات عالی است
8⃣ مواضع و سخنان دشمن شاد کن بود
▪️و در نهایت نکته اصلی آنجاست که علاوه بر سخنان تند و صریح مقامات عالی در مقابل گزینه اصلی اصلاحطلبان، خط سوء استفاده تبلیغاتی و انتخاباتی از توافقات احتمالی در وین نیز کور شد، چراکه رهبری با بیان این جمله که سیاستهای اتخاذ شده در خصوص مذاکرات و توافقات، مربوط به مجامع سیاستگذار و بالادستی است؛
▪️ اولا: اهرم توافق احتمالی پیشرو در وین را از گزند سوء استفاده انتخاباتی دولت و جریان اصلاحات خارج کرد
▪️ثانیا: به طرفهای بیرونی یادآور شد که تصمیمات راهبردی در جایی دیگر اتخاذ میشود
▪️ثالثا: تلویحا این پیام به طرفهای خارجی انتقال داده شد که عمر تیم فعلی بهسر رسیده است.
▪️ایالات متحده اکنون اگر در وین روی احیای برجام توافق کنند، عواید و گشایش آن پیشتر مصادره و در واقع برچسبگذاری شده، و چنانچه زیر میز بزنند، سرمایه معنوی آنها در عرصه سیاسی کشور به باد رفته است.
▪️حالا بهنظر صحنه انتخابات شفافتر شده؛ احتمال ثبتنام علی لاریجانی قوت گرفته و جریان اصلاحات و اعتدال میان یک دو راهی است. یا از گزینه نهچندان محبوب، نیابتی و حداقلی مورد تایید نظام حمایت کند، و یا برای یک مدت نهچندان مشخص به تعطیلات و مرخصی برود.
@tollabolkarimeh 🌷
📌استبداد دینی؛ چرا و چگونه!؟
🔺استبداد به معنای تحمیل تفکرات شخصی به دیگران است. استبداد دینی به این معناست که این تفکرات شخصی به نام دین به دیگران تحمیل شوند. دراینصورت آیات و روایات دستاویزی است برای مجاب کردن دیگران؛ و این رأی و نظر فرد است که اصالت دارد.
🔸این نوع از استبداد گاهی از یک شخص سرمیزند و گاهی از یک گروه یا جریان. متأسفانه گروه اندک اما پرسروصدا و خطرناکی در حوزه علمیه مبتلا به این نوع از استبداد شدهاند. هدف آنان دلیلتراشی فقهی برای سیاستهای غلط جریان سیاسی مورد علاقهشان است؛ نه فهم دین و تبعیت از ائمه علیهمالسلام!
🔍به عنوان نمونه اگر مرادشان بگوید «باید از کربلا درس مذاکره گرفت» سعی میکنند به هر قیمتی شده گزارهای تاریخی یا آیه و روایتی از لابلای متون دینی به چنگ آورند و بر موضوع مذاکره تطبیق دهند؛ هرچند مناسبتی با شرایط روز جامعه نداشته و با هدف دیگری بیان شده باشد؛ زمانیکه موضوع «حجاب» مورد سوءاستفاده جناح مورد علاقهشان قرار میگیرد، برای تبیین دیدگاه سیاسی آن جناح سلسله دروس تابستانی با موضوع «حجاب» برگزار میکنند؛ و...
❗️این گروه حوزوی آنچنان از مردم و حقوق شهروندی دَم میزنند که گویی هیچ دغدغهای جز استیفای حق مردم ندارند؛ حال آنکه در زمانهای مختلف که مردم دچار آسیب و مشکل هستند هیچ خبری از آنان نیست! در نگاه آنان، مردم ابزاری هستند که برای رسیدن به علائق و تفکرات شخصی باید از آنان سوءاستفاده نمود؛ و این همان استبداد دینی است. اما آنان با وقاحت تمام و همصدا با دشمنان اسلام، نظام دینی را به استبداد متهم میکنند. هدف از این #تحریف آشکار به حاشیه راندن تئوری مترقی اسلام برای حکومت است.
@hojreh14
@tollabolkarimeh 🌷
📝علی(ع) را چه کسانی کشتند؟ |
#ابراهیم_فیاض(استاد مردم شناسی دانشگاه تهران)
👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
📝علی(ع) را چه کسانی کشتند؟ |
#ابراهیم_فیاض(استاد مردم شناسی دانشگاه تهران)
🔸علی (ع) کشته ظاهر پرستی قرآن است، علی(ع) کشته قرآن بدون عترت است، علی(ع) کشته قرآن بدون عقل است، علی(ع) کشته فقه بدون علم کلام است، علی (ع) کشته فقه ضد روش است.
🔹علی(ع) کشته فقه عرفانی است، علی(ع) کشته فقه عمری است، علی (ع) کشته زهد عمری است، علی (ع) کشته راه حکمت نبوی است، علی (ع) کشته عمران و آبادی و مدنیت کوفه است
🔸علی(ع) آب لوله کشی با سفال و سیستم فاضلاب و نظام تامین اجتماعی و بیمه بازنشستگی و ازدواج مجدد با بیوه های جنگ در کوفه و بصره و مدینه ومکه و عشایر و... بوجود آورده بود.
🔹با نظام های اجتماعی در حکومت علی (ع) فقیری نمی ماند که بعد شهادت امام علی(ع) گرسنه مانده باشد و ناله سر دهد، آن زن بیوه ای جنگ که از بیت المال جا مانده بود وعلی(ع)به آن خانه رفت و ادامه قصه معروف، به ندرت پیدا می شد.
🔸آنچه در باره رسیدگی به فقرا در نیمه شب توسط امام علی (ع) گفته شده قبل از خلافت و در مدینه بوده است
🔹امام علی(ع) با سهمیه ای که از بیت المال میگرفت به ایجاد قنات و سپس مزرعه داری در مدینه پرداخت
🔸درخت خرما می کاشت و وسط آنها جو و گندم می کاشت و بعد با خرما و نان از فقرای مدینه در بیست و پنج سال دوری از خلافت پذیرایی می کرد
🔸در بیست و پنج سال خانه نشینی با آمدن غنائم به مدینه و پخش ناعادلانه آن ، فاصله طبقاتی به اوج رسیده بود فقر مطلق و غنای مطلق که در دوره معاویه ادامه پیدا کرد
🔹فاصله طبقاتی سبب شکست امام علی (ع) و امام حسن (ع) و شهادت امام حسین (ع) در کربلا شد، با فاصله طبقاتی مسابقه دنیا طلبی در تمامی اقشار جامعه شر وع شد
🔸دنیا طلبی مردمان سبب خیانت ها و جنایت ها و ضلالت ها و جدایی از عترت وجنگ و ترور آنها شد، با ظاهر سازی احادیث، اول سقیفه را بوجود آوردند بعد غصب فدک و شهادت زهرا (س) سپس با ظاهر سازی قرآن، علی(ع)را کشتند.
https://b2n.ir/n43384
@tollabolkarimeh 🌷
32.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دفاع از علی علیهالسلام و ناموس علی علیهالسلام از زبان علامه امینی
@tollabkarimeh 🌷
🔸انقلاب فرزندخور نیست؛ غفلت از نفوذ فرصتطلبان فاجعه به بار میآورد
شهید مطهری(ره):
🔹هر نهضت مادام که مراحل دشوار اولیه را طی میکند سنگینیاش بر دوش افراد مؤمن مخلص فداکار است، اما همین که به بار نشست و یا لااقل نشانههای بار دادن آشکار گشت و شکوفههای درخت هویدا شد، سر و کله افراد فرصتطلب پیدا میشود.
🔹روزبهروز که از دشواریها کاسته میشود و موعد چیدن ثمر نزدیکتر میگردد، فرصتطلبان محکمتر و پرشورتر پای عَلَم نهضت سینه میزنند تا آنجا که تدریجا انقلابیون مؤمن و فداکاران اولیه را از میدان بدر میکنند.
🔹این جریان تا آنجا کلیت پیدا کرده که میگویند: «انقلاب فرزندخور است.» گویی خاصیت انقلاب این است که همین که به نتیجه رسید فرزندان خود را یک یک نابود سازد. ولی انقلاب فرزندخور نیست، غفلت از نفوذ و رخنه فرصتطلبان است که فاجعه به بار میآورد...
🔹فرصتطلبی تأثیر شوم خود را در تاریخ صدر اسلام نشان داد. در دوره عثمان، فرصتطلبان جای شخصیتهای مؤمن به اسلام و اهداف اسلامی را گرفتند، طریدها وزیر شدند و کعبالاحبارها مشاور، و اما ابوذرها و عمارها به تبعیدگاه فرستاده شدند و یا در زیر لگد مچاله شدند.
📝بررسی اجمالی نهضتهای اسلامی در صدسالۀ اخیر، ص ۹۶ و ۹۷.
@tollabolkarimeh 🌷
روشنگری مهم در دفاع از رهبری.MP3
8.25M
❌ صوت مهم و روشنگرانه درباره شایعه بی اختیار بودن دولت و #ظریف ❌
👈 آیا رهبری در سخنرانی اخیر گفتند که همه سیاست ها را خودشان دیکته می کنند و عکس العمل رهبری بعد از متوجه شدن چه بود❓
👈 در کدام دولت ها و مجلس ها مخالف حرف رهبری عمل شد ❓
👈اثبات اختیار کامل دولت ها با مثال های تاریخی زیبا و متعدد
🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی
⬅️ حتما این صوت مهم و روشنگرانه را برای دفاع از رهبری ، در حد توان نشر دهید ➡️
@ma_va_o
@tollabolkarimeh 🌷
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️شورای نگهبان از بیاعتمادی مردم عبرت بگیرد
حجتالاسلام کاشانی:
🔸همه حق ندارند یکبار بر گُرده مردم سوار بشوند و خرابکاری کنند
🔸ما برای فرزندمان خواستگار بیاید فقط به ظاهرش نگاه نمیکنیم، نمیگوییم اصالة البرائه، نه آقا میرویم تحقیق میکنیم، دخترمان را میخواهیم به او بدهیم. حالا سرنوشت دختران و پسران یک جامعه در گِرو یک مسئول میشود..
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️نگاهی به یک تکنیک رسانهای که میتواند نظر ما را در انتخابات تغییر دهد
#تکرار و القای آنچه نیست!
🌀براي زنده نگه داشتن اثر يك پيام با تكرار زمان بندي شده،سعي میکنند اين موضوع تا زماني كه موردنياز هست زنده بماند. در اين روش با تكرار پيام، سعي در القاي مقصودي معين و جا انداختن پيامي در ذهن مخاطب دارند.
🌀روش تكرار از قواعد خاصي پيروي میکند زيرا فاصلههای تكرار، نبايد چنان دراز باشد كه سبب محوشدن آثار قبلي شده و نه چندان كوتاه باشد كه ملالانگیز و خستهکننده شود.
🌀تكرار مثل ضربههای پياپي چكش است كه سرانجام ميخ را میکوبد و به داخل میراند. بنابراين فرستنده پيام اميدوار است كه اين شكلي از ضربه زدن مداوم، باعث دريافت نكات پيام شود.
گزارههای:
◀️رأی دادن ما فایدهای ندارد.
◀️انتخابات فرمایشی است و نه رقابتی؛رأیگیری معنی ندارد.
◀️اگر فلان فرد یا جریان رأی بیاورند، کشور نابود میشود.
◀️ما میتوانستیم اما نگذاشتند.
و...از نمونههایی است که با استفاده از تکنیک #تکرار و البته همافزایی رسانهای،باهدف مهندسی افکار عمومی در زمینه انتخابات به کار گرفته میشود.
✍️معصومه نصیری_مدرس سواد رسانهای
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ خوارج خارجی نبودند !
✍زین العابدین صفوی
🔻"خوارج" از خارج از حوزه اسلام نیامدند. بلکه در بستر "طبقه قاریان قرآن" روییدند و به تدریج با تبلیغات سطحی و "پوستهگرا" به جایی رسیدند کهجلد قرآن را بر پیام آن برتری دادند.
♦️"خوارج" در داخلیترین و تندترینحلقههایِ مدعی تولید میشوند. اساساً یک جریان فکری، یک شبه "اختراع" نمیشود ولی یک شبه میتواند به شکل یک نیروی شورشی درآید و اهرمی رایگان در دست سیاست بازان قرار گیرد.
♦️"خوارج" کسانی بودند که "دیر میفهمیدند، زود قضاوت میکردند و زودتر از آن دست به کار میشدند" آنها "به آسانی شک میکردند و آسان تر از آن به یقین میرسیدند" به راحتی تقدیس میکردند از آن راحت تر تکفیر! هر نظری را به زودی، به "عقیده" تبدیل می کردند و از کوچکترین تفاوتها، بزرگترین دوگانه (حق /باطل) میساختند و مانند آبخوردن، خون به پا میکردند و مثل "راه رفتن" جنگ راه میانداختند و حرف آخر را اول می زدند در "اول وقت" شمشیر میکشیدند!
@tollabolkarimeh 🌷
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اعترافات دکتر عدنان ابراهیم ، متفکر معاصر اهل سنت
تلاش نافرجام دشمنان برای یافتن عیب در علی علیه السلام
@tollabolkarimeh 🌷