فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | أین عمار...
◻️ رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
◼️ انتشار نخستینبار به مناسبت ایام سالگرد شهادت جناب عمار یاسر صحابهی راستین پیامبر اعظم و امیرالمومنین علیهمالسلام
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 | حال و هوای خدمترسانی به زائران اربعین در عمود ۱۰۸۰
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
💢نماهنگ عربی «مشایه الحسین»
🎙باصدای مهدی رسولی
📎 #امام_حسین
📎 #اربعین_حسینی
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹| نماهنگ «دیدم؛ دست سردار زمین افتاد…»
🎙 حسین خلجی
#ما_ملت_امام_حسینیم
#اربعین
#سردار_سلیمانی
@tollabolkarimeh
ZiyaratAleYasin1399.mp3
10.28M
🤲 قرائت زیارت #آل_یاسین
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
@tollabolkarimeh
🔴رایزن فرهنگی ایران: امسال عراق هرچه داشت برای اربعین پای کار آورد
♦️غلامرضا اباذری: اگر تعداد زوار اربعین را ۱۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، فقط وعدههای غذایی یک روز آنها ۴۵ میلیون پُرس میشود. عراقیها، هر چه داشتند در اربعین امسال، پای کار آوردند و زبان ما باید زبان قدردانی از عراقیها باشد.
♦️مردم باید بدانند که اربعین، سفری رایگان نیست، بلکه سفری ارزان است. زائران اربعین برای تغذیه و اسکان هزینه نمیپردازند. اما باید توجه داشته باشند که حمل و نقل و سایر خدمات باید هزینه کنند.
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سخنرانی سید حسن نصرالله پس از شهادت فرزندش هادی نصرالله..
♦️امروز سالروز شهادت هادی نصرالله به دست ارتش صهیونیستی است.
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️نظامی عراقی، زائر سالخورده ایرانی در مرز را اینگونه روی دوش خود میبرد
#اربعین
@tollabolkarimeh
🌹هشدار حضرت علی _علیه السلام_ به صاحبان مناصب حکومتی
♦️در نامه ای که حضرت برای یکی از فرمانداران خود می نویسند؛ اینگونه هشدار می دهند:همانا پست و مسولیت برای تو، وسیله ی آب و نان نبوده؛ بلکه امانتی در گردن توست!
♦️باید از فرمانده و امام خود اطاعت کنی، و بدون دستور به کار مهمی اقدام ننمایی؛
♦️در دست تو اموالی از ثروتهای خدای برزگ و عزیز است، و تو خزانه دار آنی تا به من بسپاری!
📚نهج البلاغه نامه۵
@tollabolkarimeh
❇️ آیتاللهالعظمی جوادیآملی: حوزه نباید نهال فروشی کند!
حضرتآیتالله جوادی آملی در دیدار حجت الاسلاموالمسلمین فرحانی، دبیر سیاستگذاری همایش یکصدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه قم:🔻
◻️ تاریخ حوزه را میتوان به سه بخش تقسیم کرد، دوره اول حوزه همان دوره ممنوعیت منبر و لباس روحانیت بود. خروجی آن هم امثال مرحوم خوانساری و مرحوم اراکی و امام راحل بود و با اینکه آن زمان ضعیفترین دوره حوزه بود، افراد و شخصیتهای و بزرگان زیادی از آن برخواستند.
◻️ دوره دوم دوره زعامت آیت الله بروجردی بود که در آن دوره ایشان ابتکاراتی از قبیل فقه مقارن و طبقات الرجال و.. را به ارمغان آوردند.
◻️ دوره سوم حوزه، زمان انقلاب است که مدیران حوزه باید از این دوره محافظت کنند، درست است که حوزه برای نظام کارهای بزرگی مثل تدوین قانون اساسی را انجام داد که یک کار علمی و ارزشمند بود، اما نباید طلاب با استعداد جذب مراکز غیرحوزوی شوند، حوزه نباید نهال فروشی کند، طلاب خوش استعداد که میتوانند علمای برجسته بشوند نباید جذب جاهای دیگر مثل قضاوت و امثال آن شوند، چون اینها آیندگان حوزه هستند و این امور هدر دادن طلاب و نهال فروشی است!
@tollabolkarimeh
انسان شناسی ۱۲۵.mp3
11.56M
🎙🎧
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
♨️ چرا با اینکه میدونم فلان گناه، تمام املاک بهشتی منو نابود میکنه، باز هم نمیتونم انجامش ندم؟
♨️ چرا با اینکه میدونم بوی گند فلان گناه، فرشتگان همجوار منو آزار میده، نمی تونم خودمو کنترل کنم؟
@tollabolkarimeh
💠 از دولت سیزدهم نشنیدیم که بگویند نمیگذارند کار کنیم
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: ما در این مدّت از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند: «نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداریم، اختیارات دست ما نیست»؛ از این حرفها نشنفتیم از شما. مسئولیّتپذیری خیلی چیز خوبی است.
۱۴۰۱/۶/۸
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اعتراف دیر هنگام شبکه BBC فارسی به حجم انبوه و میلیونی زائران ایرانی نسبت به سالهای گذشته که مسوولین دو کشور را غافلگیر کرده است!
✍️ ماجرا از این قرار بود که برخی رسانه ها و رسانه ای ها خواستند بگویند امسال اساسا نباید به سفر اربعین رفت چون شرایط سختی در این سفر وجود خواهد داشت؛ حقیقیت این بود که دو دولت ایران و عراق برای چند روز مبهوت این استقبال و هجوم به مرزها شدند و حالا اوضاع بهتر شده و عبور و مرور در مرز جریان دارد.
➖ امسال علاقه به #بحران_نمایی در #سفر_اربعین بیشتر از سالهای قبل مشاهد می شود؛ گویا برخی تصمیم گرفته اند تا جای ممکن مانع شکل گیری یک تجربه معنوی و حماسی باشکوه برای ایرانیان باشند.
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدمترسانی موکب بانوان فاطمی در عمود ۱۲۲۲ به زائران اربعین حسینی
#موکب_بانوان_فاطمی
@tollabolkarimeh
✅ لقاء پروردگار
«إِنَّ الَّذِينَ لَا يَرْجُونَ لِقَاءَنَا وَ رَضُواْ بِالحْيَوةِ الدُّنْيَا وَ اطْمَأَنُّواْ بهَا وَ الَّذِينَ هُمْ عَنْ ءَايَاتِنَا غَافِلُون، أُوْلَئكَ مَأْوَئهُمُ النَّارُ بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ.» (یونس/7 و 8)
«آنها که امید و ایمان به ملاقات ما (در قیامت) ندارند و به زندگی دنیا خشنود شدند و بر آن تکیه کردند و آنها که از آیات ما غافلند همه جایگاهشان آتش است، به خاطر کارهایی که انجام میدادند.»
«لقاء پروردگار» مراتب و معانی وسیعی دارد. اگر بگوییم ما به ملاقات شخصی یا بزرگی رفتهایم، معنایش این است که او را دیدهایم و چهره و وجه او را نظاره کردهایم. پس برای تحقق لقاء خدا باید در پی وجه خدا باشیم.
وجه پروردگار مکرر در آیات شریفه آمده است. مثل آیه شریفه 28 سوره کهف: «وَ اصْبِرْ نَفْسَكَ مَعَ الَّذينَ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ بِالْغَداةِ وَ الْعَشِيِّ يُريدُونَ وَجْهَهُ ...: با كسانى باش كه پروردگار خود را صبح و عصر مىخوانند و پیوسته وجه او را مىطلبند...». یا در آیه 88 سوره قصص که میفرماید: «وَ لا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلهاً آخَرَ لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هالِكٌ إِلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَ إِلَيْهِ تُرْجَعُونَ: معبود ديگرى را با الله مخوان! كه هيچ معبودى و مؤثری جز او نيست؛ همه چيز هلاک شونده است جز وجه او؛ حاكميت تنها از آن اوست؛ و همه به سوى او بازگردانده مى شويد».
از این آیات شریفه و سایر آیات برمیآید که؛
اولاً: وجه خدا غیر از خود خداست. یعنی وجه خدا، ذات خدا نیست. همچنان که وجه انسان خود انسان نیست بلکه وسیلهای برای شناخت اوست و هر انسانی را با قیافه و وجه او میتوان شناخت. وجه الله هم حقیقتی است که صفات خدا را ظاهر میسازد و معرِّف خدایتعالی است.
ثانیاً: هر کسی بیشتر از هر چیزی با وجه و صورت خودش شناخته میشود. ممکن است علائم و نشانههای دیگری هم برای شناخت او وجود داشته باشد، ولی شناختی که از آنها به دست میآید، کامل و دقیق نیست و بیشترین و کاملترین شناخت از یک شخص از طریق توجه به وجه و صورت او حاصل شود.
خدایتعالی هم بیشتر از هر چیز با وجه خود شناخته میشود. قطعاً به شناخت خدا و معرفت صحیح نمیرسد مگر کسی که به وجه الله توجه نماید. در کثیری از روایات و کلمات معصومین علیهم السلام وجه خدا این گونه معرفی شده است:
- امام صادق عليه السّلام در تفسیر «وَ يَبْقى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلالِ وَ الْإِكْرامِ» فرمودند: « نَحْنُ وَجْهُ اللَّه...: ماییم وجه الله». (بحار الأنوار،ج24،ص192)
- امام باقر عليه السّلام فرمودند: «نَحْنُ وَجْهُ اللَّهِ نَتَقَلَّبُ فِي الْأَرْضِ بَيْنَ أَظْهُرِكُمْ ...: ما وجه اللَّه هستيم كه روى زمين بين شما رفت و آمد می-كنيم.» (بحار الأنوار ،ج24،ص114)
بنابراین امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف وجه الله است که در دعای ندبه از خدایتعالی میپرسیم: «اَیْنَ وَجهُ اللهِ الَّذِی اِلَیْهِ یَتَوَجَّهُ اْلاَولِیاءُ»: آن وجه خدا که اولیاء خدا به او توجّه دارند، کجاست؟ یعنی این وجود مقدس، اصلیترین و بزرگترین وسیله برای شناخت خداست که با او خدا معرفی و شناخته میشود. همچنان که أميرالمؤمنين عليه السّلام میفرمایند: «نحن الاعراف الذي لا يعرف اللّه إلا بسبيل معرفتنا، ... أن اللّه لو شاء لعرف العباد نفسه، و لكن جعلنا أبوابه و صراطه و سبيله والوجه الذي يؤتي منه...: ما آينههاي شناختي هستيم كه خداوند جز از راه شناخت ما شناخته نمىشود... اگر خدا مىخواست، خويشتن را به بندگانش مىشناساند اما ما را راه، جهت و وجهی قرار داده كه تنها از آن طریق به سوي او می¬توان رفت...» (إثبات الهداة، ج1/ص59)
پس اگر امام عصر روحی فداه، وجه الله است، دیدن آن حضرت (با هر معنایی که متوجه میشویم)، دیدن وجه الله و ملاقات با پروردگار است. اولیاء خدا که همان اولیاء امام زمانند، دائم متوجه وجه الله هستند و خدا را ملاقات میکنند چون می فرماید: اِلَیْهِ یَتَوَجَّهُ اْلاَولِیاءُ
@tollabolkarimeh
#المراقبه
_ من بودم که این زندگی حفظ کردم!
_من بودم اینو آدمش کردم !
_من بودم اینو بزرگش کردم!
_من بودم اینجا را ساختم!
_من بودم این کتاب نوشتم !
_ و هزار تا من ها و منیّت های دیگه !
و خبر نداشت خدایی هست که این آسمان را نگه داشته تا فرود نیاید !
همه زیر این آسمان ، موفقیت ها را به خودشان نسبت می دهند و از نگهدارنده آسمان خبر ندارند !!
#طرید
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موکب هنر و رسانه
▫️مسعود #نجابتی، استاد و هنرمند معروف قمی در کنار گروهی از هنرمندان در عمود ۲۹۹ مسیر #نجف به #کربلا مشغول خدمترسانی به #زوار_اربعین هستند.
🔹بخشی از خدمات #موکب هنر و رسانه شامل درج نشان و شعارهای اربعینی و همچنین خطاطی روی بیرقها، لباس، کوله و کلاه زائران برای کاروانها و زائران حسینی (ع) است که با استقبال بسیار خوب زائران بویژه #زائران_عراقی مواجه شده است...
@tollabolkarimeh
❇️ اربعین؛ کنگرهی جهانیِ تشکیلات تشیّع
این تحلیل عالی را بخوانید تا در آخر شگفتزده شوید!
💠 «شیعه یک جمع متفرّقی بود؛ یک جامعهای بود که در یکجا و در یک مکان زندگی نمیکرد؛ در مدينه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند؛ در اطراف و اکناف بلاد بودند.
اما یک روح در این کالبد متفرّق و در این اجزای متشتّت، در جریان است؛ مثل دانههای تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهی اینها را به هم وصل میکرد؛ آن رشته، چه بود؟ رشته ی اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالیِ تشیّع یعنی امام؛ همهی این رشتهها به آنجا متصل میشد؛ قلبی بود که به همهی اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود.
ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما کسانی بودند که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب، فریاد زدنشان از روی دستور، سکوتشان بر طبق نقشه، همهچیزشان با حساب.
فقط کار آنها یک عیبی داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه البته یکدگر را میدیدند، اما یک #کنگرهی_جهانی لازم بود برای شیعیانِ ائمه (عليهم السلام) در آن روزگار؛ این کنگرهی جهانی را معین کردند، وقتش را هم معين کردند؛ گفتند در این موعد معین، هرکس که میتواند در آن کنگره شرکت کند؛ آن موعد روز #اربعین است و جای شرکت سرزمین #کربلا؛ چون روح شیعه روح کربلائی و روح عاشورائی است و در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست، دنبالهروِ عاشورای حسین است. این است که میبینیم همه جا این تپشهایی که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک، ناشی است. اینها شعلههایی بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالیمقدار سرکشید؛ به جانها و روحها رسید؛ انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرد و آنها را به قلب دشمن فرو برد...»
🔻 این تحلیل زمانی مطرح شده که هنوز خبری از «پیادهروی اربعین» به این گستردگی و تمدّنی نبوده است؛ این مطلب را ۴۷ سال قبل، یعنی حتی ۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، یک مجتهدِ نوگرا و زمانشناس، نه بر اساس یک تجربهی تاریخی که (مثل این سالها) به وقوع پیوسته باشد، بلکه از روایات و معارفِ ناظر به مسئلهی اربعین فهم کرده و بازگو کرده بود!
این تحلیلِ تمدّنی در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۵۲ توسط آیتالله سیدعلی خامنهایِ جوان، در لابلای سلسلهمباحث شرح نهجالبلاغه مطرح شده است!....
📚 منبع: کتاب شرح نهجالبلاغه؛ جلد اول: منشور حکومت علوی؛ آیتالله خامنهای؛ ص ۳۰-۳۱
@tollabolkarimeh
🔻شیخی که با تبریز، یک تنه مقابل انگلیس ایستاد!
مقام معظم رهبری:
▫️در قضیه مرحوم #شیخ_محمد_خیابانی که #تبریز یک تنه ایستاد مسئله، مسئله قرارداد #وثوقالدوله بود. در تهران عمال حکومت ضعیف با یک قرارداد، امور مالی و امور نظامی کشور را دودستی تقدیم کردند به انگلیسیها، تبریزیها ایستادند. مرحوم خیابانی و دیگران در مقابل این قضیه بودند که ایستادند و آن حوادث عجیب مشهد پیش آمد، تبریز همیشه اینطور بود...
⬅️ ۲۲ شهریور سالروز شهادت شهید شیخ محمد خیابانی
@tollabolkarimeh
☑️استقبال خوب مادران و کودکان در پیاده روی اربعین از حسینیه کودکان
🔸خانم ازناوی، مسئول کار گروه کودک و نوجوان موکب بانوان فاطمی: همزمان با افتتاح موکب بانوان فاطمی حسینیه کودکان افتتاح شد.
🔹کودکان با حضور در این حسینیه میتوانند از وسایل بازی، نقاشی و رنگ آمیزی و کاردستی استفاده کرده و از قصه گویی، عروسک گردانی بهره مند شده و به اجرای سرودهای دسته جمعی بپردازند.
🔸مداحی کودکان اربعینی بر روی استیج هم از دیگر فعالیت های این حسینیه میباشد و در انتهای برنامه از کودکان پذیرایی شده و هدایایی به رسم یادبود به کودکان اهدا میشود.
🔹با توجه به حضور زائران از کشورهای مختلف، مربیان این حسینیه با تسلط به زبانهای عربی، انگلیسی، ترکی، فارسی، فرانسه و... در خدمت زائران هستند.
🔸حسینه کودکان هر روز از ساعت ۵صبح تا ۱بامداد آماده ارایه خدمات به کودکان اربعینی میباشد.
🔹زائران میتوانند در عمود ۱۲۲۲ از خدمات موکب بانوان فاطمی و حسینیه کودک بهرمند شوند
@tollabolkarimeh
🔰 محورهای چهاردهگانه زندگی "جابر بن عبدالله انصاری (رض)"
◻️ ملاقات و درک هفت معصوم(ع)
◻️ مفتی مدینه
◻️ همراه با رسول خدا(ص) در غزوهها
◻️ جابر؛ راوی احادیث پیامبر(ص)
◻️ جابر؛ یکی از فداییان و نیروهای ویژه امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام)
◻️ نام جابربن عبدالله انصاری بر زبان امام حسین(علیهالسلام) در روز عاشورا
◻️ اولین زائر قبر سیدالشهدا امامحسین(علیهالسلام)
◻️ جابر؛ راوی حدیث افضلیت امیرالمؤمنین(علیهالسلام)
◻️ روایتکننده حدیث «امامان دوازدهگانه»
◻️ جابر؛ راوی حدیث «نام علی(علیهالسلام) روی درب بهشت»
◻️ ...
متن کامل +منابع:
https://hawzahnews.com/xbSP8
@tollabolkarimeh