💢 همگرایی حوزه و دانشگاه وضع مطلوبی ندارد/ فعالیتهای حوزه علوم انسانی و اجتماعی در تراز انقلاب نیست
🔻 آیتالله علیرضا اعرافی در آئین تجلیل از پژوهشگران برتر استان قم:
📚 حوزه و دانشگاه دو بال بزرگ پژوهش و تحقیق در کشور هستند.
📚 حدود 2 هزار مؤسسه، مرکز، پژوهشگاه و دانشگاه در قلمرو دانشگاهی کشور وجود دارد که یک توسعه کمی وسیع را نشان میدهد.
📚 بنده به عنوان مدیر حوزههای علمیه عرض میکنم که دانشگاه مکان شریفی بوده و برای این مکان شأن بالایی باید قائل بود.
📚 همگرایی حوزه و دانشگاه با وجود موفقیتها وضع مطلوبی ندارد.
📚 انقطاع تاریخی دانشگاه از سنتهای پیشین قابل قبول نیست و این مشکل بعضاً در حوزه هم دیده میشود.
📚 در حوزه علوم انسانی و اجتماعی کارهای بزرگی رقم خورده، اما به هیچ وجه مطلوب و در تراز انقلاب اسلامی نیست.
📚 بنده دستاوردهای علوم انسانی غرب را به کلی انکار نمیکنم و برای آن احترام قائلم، اما از طرف دیگر معتقدم که نیازمند توجه بیشتر به رویکرد اسلامی و بومی در نظریات هستیم.
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ هاشمی رفت و یزدی و مصباح آمدند/ تقدیر الهی چگونه خسارت به خبرگان رهبری را جبران میکند؟
✍️ انتخابات خبرگان رهبری سال 94 یکی از مقاطع مهم سیاسی و انتخاباتی بود که هاشمی رفسنجانی زیرکی و هوش سیاسی خود را به نمایش گذاشت. بازی شطرنج گونه هاشمی در آن انتخابات اینگونه بود که وی علاوه بر دو لیست کردن انتخابات خبرگان در تهران با اضافه کردن هوشمندانه یک فهرست مشترک، عملا زمینه حذف علمای انقلابی همچون آیت الله یزدی و علامه مصباح یزدی را فرآهم کرد. بعد از اعلام نتایج رسمی پنجمین دوره انتخابات خبرگان 94 بسیاری هوش سیاسی و قدرت بازیگری و بازیگردانی هاشمی در یکی از مهمترین انتخابات خبرگان رهبری چهار دهه اخیر را ستودند. آنها معتقد بودن هاشمی رفسنجانی با هوش کم نظیرش، یکی از موفقترین سیاست ورزی های چهل سال اخیر خود را به نمایش گذاشته است.
🔹اما این روزها اوضاع کاملا برعکس در حال طی شدن است. هاشمیرفسنجانی چندی بعد از پیروزی در انتخابات و تنها چند ماه پس از آغاز به کار پنجمین مجلس خبرگان رهبری دچار یک مرگ ناگهانی و بهت آور برای حامیان سیاسیاش در جریان اصلاحات و اعتدال شد و اینک بعد از چند سال نیز آیت الله یزدی و علامه مصباح نیز با ثبت نام انتخابات در مجلس خبرگان رهبری از قم و مشهد محتملترین گزینههای ورود مجدد به مجلس خبرگان هستند. موضوعی که با سیاستورزی هوشمندانه هاشمی رفسنجانی قرار نبود اینگونه رقم بخورد و او همه جوانب کار و بالاترین سطح هوشمندی سیاسیتورزی را رعایت کرده بود ولی ظاهرا تقدیر الهی به گونهای دیگر میخواهد رقم بخورد.
🔹۲۰ اسفند ۱۳۹۴ رهبر معظم انقلاب اسلامی در آخرین دیدار رئیس و نمایندگان دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری فرمودند: برخی بزرگان هم هستند که رأی آوردن و یا رأی نیاوردن، هیچ خللی در شخصیت آنها ایجاد نمی کند و آقایان یزدی و مصباح از جمله این افراد هستند که حضور آنان در خبرگان باعث افزایش وزانت این مجلس می شود و نبود آنها نیز برای مجلس خبرگان خسارت است.
اینک چند سال بعد از انتخابات 94 معلوم شده است که نه تنها هیچ خللی در شخصیت افرادی همانند آیت الله یزدی و علامه مصباح وارد نشده بلکه با ورود قریب الوقوع آنها نیز باید منتظر افزایش وزانت مجلس خبرگان رهبری بود.
🔹اما مهمترین مساله این است که تقدیر الهی نیز ظاهرا این است که با ورود مجدد آقایان یزدی و مصباح خسارت نبود ایشان در مجلس خبرگان نیز جبران شود. البته تجربه تمام چهل سال گذشته انقلاب نشان میدهد که تقدیر الهی همواره این بوده که برخلاف همه سیاستورزیهای برخی بازیگران غیرانقلابی، خسارتها به انقلاب از طریقی دیگر جبران شده است.
🔹سنت الهی این است که تقدیر و عنایت حتمی خداوند برای این انقلاب بالاتر از همه سیاست ورزی ها و هدف گذاری های شخصی افراد بوده و این موضوع باید درس عبرتی برای همه سیاسیون در این روزهای انتخاباتی کشور باشد. به خصوص همان سیاسیونی که این روزها نیز حاضرند دوباره با کمک آمریکا یکبار دیگر با کلک، وعده دروغ، فروش منافع ملی، دو قطبیهای کاذب، تخریب نهادهای انقلابی و آدرسهای غلط برای اقتصاد و معیشت مردم #انتخابات مجلس را به نفع خود تمام کنند...
#درست_انتخاب_کنیم
✍مهدی جهان تیغی
@tollabolkarimeh 🌷
♦️تیتر پُرمعنای روزنامهی «وطن امروز» در خصوص حوادث اخیر عراق
🔸«سرزمین بیسر»
👈عراق را میتوان از دو جهت «سرزمین بیسر» نامید. یکی از آن جهت که میزبان ارباب بیسر و سالار شهیدان است و دیگر از لحاظ بیرهبر بودن...
در ایران جنگ شد و در عراق هم جنگ شد؛
در ایران فتنه شد و در عراق هم فتنه شد؛
امّا ایران در تمام این بحرانها سَر داشت؛ رهبر داشت و دارد...
و این است راز تفاوت شیوهی برخورد با فتنهگران در ایران و عراق...
اینجا فتنهگران عفو رهبری میخورند و آنجا فتنهگران فریبخوردهی کم سنّ و سال، بدون حکم قانونی از تیر برق آویزان و کشته میشوند...
@tollabolkarimeh 🌷
#حوزه_علوم_اسلامی دانشگاهیان تقدیم میکند؛
💠مسابقه "حل مسأله در قاب دوربین" به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه
🔷🔶اهداف مسابقه:
1.فرهنگ سازی و تعالی مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه با ورود جوانان طلبه و دانشجو به حل مسائل جامعه
2.فرصتی است برای تبیین و ترویج ایده رهبر معظم انقلاب برای تشکیل کارگروههای حل مسأله در بین جوانان دانشجو وطلبه جهت اقامه عملی بیانیه گام دوم انقلاب
3.تولید مجموعه فیلم های کوتاه و ماندگار که نشر آن در بین جوانان، وحدت حوزه و دانشگاه و نهضت حل مسأله را گفتمان سازی خواهد کرد.
#گفتمان_دانشجو
#حل_مساله
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
@tollabolkarimeh 🌷
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 یکبار برای همیشه گوش کنید
🔹 پاسخ به شبهه بودجه نهادهای مذهبی
👈 ( به بهانه تخریب ها علیه علامه مصباح و مؤسسه امام خمینی(ره)
@tollabolkarimeh 🌷
📦 استعمار تحفۀ غرب است
🔒شما گمان نکنید که از غرب برای ما چیزی میآورند که ما را مترقی کنند، ترقی به ما بدهند. غرب تا ما را در سطح پایین نگه ندارد، نمیتواند از ما استفاده کند.
⬅️ کوشش آنها این است که ماها، این ممالک اسلامی، این ممالک مستضعف در یک سطح پایینی از همۀ امور باشیم. هر امری را که آنها برای ما بیاورند، یک امر استعماری است.
💉 یعنی اگر طب برای ما بیاورند طب استعماری است. اگر دارو برای ما صادر کنند آن هم استعماری است. اگر دانشگاه بخواهند برای ما درست کنند آن هم دانشگاه استعماری است.
🎙 امام خمینی
@tollabolkarimeh 🌷
🔺 زمینههای بروز فتنه
💥 یکی از زمینههای فتنه در جامعه این است کهi اگر دینداری مردم یک دینداری غیر عالمانه و سطحی باشد، این بستر لازم را برای بروز فتنه در جامعۀ اسلامی ایجاد میکند.
📌 اگر مردم بدون تعقّل و تدبّر به دینداری بپردازند، با اندک شبههای از ناحیۀ دشمنان، دلشان خالی میشود و قدرت مقاومت را از دست میدهند.
🔙 طبیعاتا زمینه برای ایجاد فتنه فراهم میشود و فتنهگران از این فضا به خوبی استفاده میکنند.
📑 روابط ناسالم اداری و حکومتی یکی دیگر از زمینههای فتنه است. در روایات هم روی این موضوع تأکید شده و واقعیت جامعۀ اسلامی هم این را نشان میدهد.
👤 اگر ارتباط مسئولان ادارات و حاکمان با مردم ارتباطی سالم نباشد، به عنوان مثال اگر رشوهگیری در یک جامعه رواج پیدا کند، فساد اداری و مدیریتی رشد خواهد کرد. این میتواند زمینۀ فتنه باشد.
📍نتیجۀ فسادها این میشود که مردم حمایت اعتقادی و ارزشیشان را از حکومت اسلامی از دست میدهند، و آنهایی که میخواهند فتنه کنند و در صدد تضعیف حکومت اسلامی هستند، زمینۀ مناسب سرعت بخشیدن به کارشان پیش میآید.
💢 یکی دیگر از بسترهای اجتماعی بروز فتنه، نادانی و بیتفاوتی مردم در مسائل اجتماعی و سیاسی است.
⭕️ اگر مردم به مسائل اجتماعیشان آگاه نباشند و نسبت به مسائل اجتماعیشان بیتفاوت باشند، این زمینۀ وقوع فتنه خواهد بود.
👈 لذا ما هرچه بصیرت و آگاهی مردم را بیشتر کنیم، آن سلاح مهم را از دست فتنهگران گرفتهایم و آنها را خلع سلاح کردهایم.
🎙 دکتر شریفی
@tollabolkarimeh 🌷
🗳 ارادۀ اکثریت در دو نظام متفاوت
⚫️ در نظام دموکراسی، ارادۀ اکثریت را هرچند به خطا رود حجت میدانند، چون منبعی برای تدبیر امور انسان جز عقل جمعی خود آنها سراغ ندارند.
◼️ آنان از وادی وحی فرسنگها دور افتادهاند و سعادت انسان را در امور ملموس دنیوی میبینند و جستجو میکنند.
💠 حال آنکه در نظام ولایی، انسان موجودی رها شده نیست، بلکه میتواند با اتکا به تدبیر متصل به منبع وحی و مدد گرفتن از راه و شیوهای که در آن سعادت دنیا و آخرتش تضمین شود و با اطیمنان به این که تدبیر الهی راه خطا نمیرود، به ولایت عدل و فقه و قانون الهی گردن نهد.
✍🏼 عاطفه خرمی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه بدبختی های دنیا را به نام ایران میزنند!
چون شرایط واقعی ایران برای ناامید کردن مردم کافی نیست!
این تلاشهای مذبوحانه ما را امیدوارتر میکند.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ اتمام حجت علامه مصباح یزدی با طلاب و حوزه هاي علميه:
🔻🔻خودمان مقصريم؛ فقط آيات الاحكام را گرفتيم!!
🔹دنیا تشنه ی دین است !
👈 روزي بايد در مقابل خدا پاسخگو باشيم
@tollabolkarimeh 🌷
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین مروتی پژوهشگر جمعیت و خانواده
از پشت پرده حوادث ایذر در لردگان تا نقش سازمانهای بین المللی و عواملی داخلی آنان در ترویج فساد.
نشر این کلیپ نمونه روشنِ امر به معروف و نهی از منکر است.
@tollabolkarimeh 🌷