🌼دعای روز پنجم ماه مبارک🌼
🌷اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِینَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنْ عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ الْقَانِتِینَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنْ أَوْلِیَائِکَ الْمُقَرَّبِینَ بِرَأْفَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.
خدایا قرار ده مرا در این ماه از آمرزش جویان، و از بندگان شایسته فرمانبردار، و از اولیای مقرّبت، به رأفتت ای مهربانترین مهربانان.🌷
@tollabolkarimeh 🌷
5(3).mp3
4.19M
💫☀️یک مسأله شرعی به همراه شرح دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان- حضرت آیت الله مجتهدی(ره)☀️💫
@tollabolkarimeh 🌷
💢 نه با فرهنگ جهان آشنایید، نه زبان بلدید، چه فایده ای برای امام زمان(ع) دارید؟ / امام زمان به مبلغ کر و کور و لال احتیاجی ندارد
آیت الله #جوادی_آملی:
باید بروید کانت، هایدگر و دکارت بخوانید تا با زاویه دید اروپای غربی و شرقی و آمریکا و ... آشنا باشید تا بتوانید ماموریتتان را به خوبی انجام بدهید. واِلا اگر مطالبی که مطالعه میکنید یا موارد تحقیقیتان فقط به کار «تبلیغِ از حرم تا جمکران» باشد، فایدهای نمیتواند داشته باشد و به درد نهضت امامزمان(ع) نمیخورد.
@tollabolkarimeh 🌷
🔺چرا باید تربیت کنیم؟!
تربیت ما بیش از این نبوده است که به بزرگترها احترام بگذاریم، کلمات زشت نگوییم، پیش دیگران پای خود را دراز نکنیم، حرفشنو باشیم، صبحها به همه سلام کنیم، دست و روی خود را با صابون بشوییم، لباس تمیز بپوشیم، دست در بینی نبریم و… اما سادهترین و ضروریترین مسائل زندگی را به ما یاد ندادند.
کجا به ما آموختند که چگونه نفس بکشیم، چگونه اضطراب را از خود دور کنیم، موفقیت چیست، ازدواج برای حل چه مشکلی است، در مواجهه با مخالف چگونه رفتار کنیم…؟ در کودکی به ما آموختند که چموش نباشیم، اما پرسشگری و آزاداندیشی و شیوههای نقد را به ما نیاموختند. داگلاس سیسیل نورث، اقتصاددان آمریکایی و برندۀ جایزۀ نوبل اقتصاد در سال ۱۹۹۳میگوید: «اگر میخواهید بدانید کشوری توسعه مییابد یا نه، سراغ صنایع و کارخانههای آن کشور نروید. اینها را بهراحتی میتوان خرید یا دزدید یا کپی کرد. میتوان نفت فروخت و همۀ اینها را وارد کرد. برای اینکه بتوانید آیندۀ کشوری را پیشبینی کنید، بروید در دبستانها؛ ببینید آنجا چگونه بچهها را آموزش میدهند. مهم نیست چه چیزی آموزش میدهند؛ ببینید چگونه آموزش میدهند. اگر کودکانشان را پرسشگر، خلاق، صبور، نظمپذیر، خطرپذیر، اهل گفتگو و تعامل و برخوردار از روحیۀ مشارکت جمعی و همکاری گروهی تربیت میکنند، مطمئن باشید که آن کشور در چند قدمی توسعۀ پایدار و گسترده است.»
از «نفس کشیدن» تا «سفر کردن» تا «مهرورزی» به آموزش نیاز دارد. بخشی از سلامت روحی و جسمی ما در گرو «تنفس صحیح» است. آیا باید در جوانی یا میانسالی یا حتی پیری، گذرمان به یوگا بیفتد تا بفهمیم تنفس انواعی دارد و شکل صحیح آن چگونه است و چقدر مهم است؟! به ما حتی نگاه کردن را نیاموختند. هیچ چیز به اندازۀ «نگاه» نیاز به آموزش و تربیت ندارد. کسی که بلد است چطور ببیند، در دنیایی دیگر زندگی میکند؛ دنیایی که بویی از آن به مشام بینندگان ناشی نرسیده است.
هزار کیلومتر، از شهری به شهری دیگر میرویم و وقتی به خانه برمیگردیم، چند خط نمیتوانیم دربارۀ آنچه دیدهایم بنویسیم. چرا؟ چون در واقع «ندیدهایم». همه چیز از جلو چشم ما گذشته است؛ مانند نسیمی که بر آهن وزیده است. اگر حرف مولوی درست باشد که «فرع دید آمد عمل بیهیچ شکر پس نباشد مردم الا مردمک»، باید بپذیریم که آدمیت ما به اندازۀ مهارت ما در «نگاه» است.
جان راسکین، آموزگار بزرگ نگاه، در قرن نوزدهم میگفت: «اگر دست من بود، درس طراحی را در همۀ مدارس جهان اجباری میکردم تا بچهها قبل از اینکه به نگاههای سرسری عادت کنند، درست نگاه کردن به اشیا را بیاموزند.» میگفت: «کسی که به کلاسهای طراحی میرود تا مجبور شود به طبیعت و پیرامون خود، بهتر و دقیقتر نگاه کند، هنرمندتر است از کسی که به طبیعت میرود تا در طراحی پیشرفت کند.»(آلن دو باتن، هنر سیر و سفر، ص۲۶۹) اگر در خانه یا مدرسه، یاد گرفته بودیم که چطور نگاه کنیم، چطور بشنویم و چطور بیندیشیم، انسانی دیگر بودیم. انسانی که نمیتواند از چشم و گوش و زبان خود درست استفاده کند، پا از غار بدویت بیرون نگذاشته است؛ اگرچه نقاشیهای غارنشینان نشان میدهد که آنان با «نگاه» بیگانه نبودند.
من پدرانی را میشناسم که در آتش محبت فرزندانشان میسوزند و برای رفاه و آسایش آنان سر از پا نمیشناسند، اما تا دهۀ هفتاد یا هشتاد عمرشان ندانستند که فرزندانشان بیش از خانه و ماشین، به آغوش گرم او نیاز دارند و او باید آنان را لمس میکرد و میبوسید و دست محبت بر سر و روی آنان میکشید. بسیارند پدرانی که نمیدانند اگر همۀ دنیا را برای دخترشان فراهم کنند، به اندازۀ یکبار در آغوش گرفتن او و بوسیدن روی او، به او آرامش و اعتماد به نفس نمیدهد.
در جامعهای که از در و دیوار آن، سخن از حق و باطل میبارد، کسی به ما یاد نداد که چگونه از حق خود دفاع کنیم یا چگونه حق را مراعات کنیم و مسئلۀ «حق و باطل» را به حقوق افراد گره نزنیم. عجایب را در آسمانها میجوییم، ولی یکبار به شاخۀ درختی که جلو خانۀ ما مظلومانه قد کشیده است، خیره نشدهایم. نگاه کردن، شنیدن، گفتن، نفس کشیدن، راه رفتن، خوابیدن، سفر کردن، بازی، تفریح، مهرورزی، عاشقی، و اعتراض، بیشتر از املا و انشا نیاز به مربی و آموزش دارد. /مربی محور
@tollabolkarimeh 🌷
🔸نمودار اول ۱۵ کشور اول جهان در هزینههای نظامی را که توسط انستیتو بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم تهیه شده، نشان میدهد.
آمریکا اول
سعودی پنجم
رژیم صهیونیستی پانزدهم
ایران در بین پانزده کشور نیست در رتبه هیجدهم قرار دارد.
🔹نمودار دوم هزینههای نظامی برخی کشورهای منطقه و سهم آن از تولید ناخالص ملی آنهاست.
عمان ۸.۸%
عربستان سعودی ۸%
کویت ۵.۶%
اسرائیل ۵.۳%
اردن ۴.۷%
لبنان ۴.۲%
🔸از GDP (تولید ناخالص داخلی) خود را صرف هزینههای نظامی میکنند. و این ۶ کشور از ۱۰ کشوری در غرب آسیا هستند که هزینه نظامی آنها بیش از ۴% جیدیپی آنهاست.
در چنین منطقهای این مقدار برای ایران تنها ۲.۳ است.
که از تمام کشورهای خاورمیانه به جز افغانستان کمتر است.
حتی کشورهای کوچکی مثل قطر و امارات هزینه نظامی بالاتری نسبت به ایران دارند.
🔹اما مزدورهای قلم به مزد رسانههای فارسیزبان خارج کشور میخواهند به مردم ایران بقبولانند که ایران بیشتر بودجه کشور را در منطقه صرف هزینههای نظامی میکند.
💬 امیر صالحی
#سواد_رسانه
@tollanolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ لس آنجلس یک توالت بزرگ است😔😔
این اولین جمله مجری شبکه خبری NBC4 است.
هر چند خانمی در بین گزارش می گوید که لس آنجلس مثل کشورهای جهان سوم شده، ولی این خانم خبر ندارد حتی در کشورهای به اصطلاح آمریکایی ها جهان سوم هم چنین فاجعه #فقر_فرهنگی و #بهداشت را باید به زحمت پیدا کرد.
❌ تاسف بار این است که مسوولین شهر رسما می گویند چند میلیون دلار خرج کرده ایم ولی برای حل #بحران_توالت نیاز به پول بیشتر داریم که متاسفانه وجود ندارد😔😔
خب کشوری که با وجود مشکلات فراوان چند تریلیون دلار خرج جنگ های بی ثمر می کند و برای #عوامفریبی چند تریلیون هم پول #بی_پشتوانه چاپ می کند که به نام #کرونا به مردم دهد، باید هم پول جمع آوری ادرار و مدفوع مردمش را نداشته باشد. و هر روز باید مردم کف کفش شان را با دستمال پاک کنند😷
❌متاسفانه در این بی برنامگی و سطح پایین بهداشت کاملا طبیعی است که بیشترین مبتلایان و قربانیان کرونا را در #آمریکا داشته باشیم. /۲۰۲۵
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh
#یونس_شکرخواه
🔸 #فلسفه_سواد_رسانه_ای اعاده عدالت است.
🔸️جنگ واقعی در فضای مجازی امروز تلاش برای #تغییر_واقعیت_ها است.
🔹️برخی فکر می کنند سواد رسانه ای یعنی فرق خبر و مصاحبه .یا فرق فرمت های مختلف یک عکس
🔹️ #سواد_رسانهای یعنی بدانیم محتوایی که میآید #از_چه_سکویی پرتاب شده و کجا #فرود میآید؛ یعنی #ناعدالتی را در متن روشن کنیم؛ #رمزگشایی و #واکاوی کنیم..من انرا #اعاده_عدالت می نامم.
بین سواد رسانه ای و #سواد_دیجیتالی تفاوت بسیار است.
🔹️سواد رسانه ای الزاما دانش بکار گیری ابزارهانیست. وبلاگ باز کردن و نوشتن آکنون راحت است..سواد رسانه ایده دسترسی به پدیده های نوین نیست.
همچنان که بین سوشال مدیا و سوشال نتورک تفاوت است سوشال مدیا میتواند رسمی باشد ولی سوشال نتورک، هرگز.
🔹️متأسفانه کلمات در عرصه فضای مجازی به سهو یا به سبب بیاطلاعی، به جای یکدیگر به کار برده میشوند. شبکه اجتماعی سوشال نتورک است و رسانه اجتماعی سوشال میدیا
جنگ واقعی در فضای مجازی برای تغییر واقعیت است .
🔹️الان کشورها دو چهره دارند؛ یکی روی زمین و یکی تصویر فضای سایبریشان. شما کشوری مثل کره شمالی را ندیدید اما به واسطه تصویری که رسانهها از کره شمالی ساختهاند از آن میترسید.
👈بخش هایی از گپ دکتر یونس شکرخواه، در لایو #اینستاگرام صفحه یونسکو ایران
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توضیحات حجت الاسلام #قرائتی درباره #مهجوریت_قرآن و #مظلومیت_اهل_بیت
🔹مدیون درس های شیرین استاد قرائتی هستیم...سال ها قرآن رو به روش سهل و شیرین خودش بجامعه عرضه کرد..
این بی انصافیه که یک عده بخاطر برداشت بدشون از حرف های این بزرگوار، فورا جملات نادرستی بهشون بگن..
افرادی که واقعا خودشون رو مرید اهل بیت میدونن، چقدر قرآن و جلسات قرآن رو رونق دادن؟
چقدر بلدن قرآن بخونن؟؟
مگه قرآن و اهل بیت ثقلین نیستن؟؟ چند درصد هیئتی ها #هر_دو رو با هم دارن؟؟
امام زمان #تالی_تلوی_قرآن هست..اگه میخوایم امام زمان و حرفاشو بفهمیم،باید قرآن بخونیم..
اهل بیت #قرآن_ناطقن و قرآن #بنحو_اکمل در وجودشون پیاده شده..
#السلام_علیک_یا_تالی_کتاب_الله_و_ترجمانه
@tollabolkarimeh 🌷
🔘دنیا سر در گم معنویت و حقیقت
🔷هر چند حوادث، اتفاقات و انتقال اطلاعات امروز، دنیا را به دهکده ای جهانی تبدیل کرده است؛ اما حقیقت جویان عالم تشنۀ حرف نو و معنویتِ حقیقی هستند تا آنها را به آرامش برساند.
🔷با توجه به این که #حوزه_های_علمیه یکی از مهمترین مراکز تولید و ترویج علوم حقه در جهان اسلام هستند؛ برای رساندن این علوم و معارف ناب به جهانیان ضروری است تا ادبیات جهانی را درک کرد و از آن مطلع باشند.
⁉️آیا با این شیوه و متد رایج در #حوزه_های_علمیه می شود با مجامع علمی و اندیشمندان بین المللی تعامل کرد؟! اساسا آیا حوزه علمیه با مدیریت تحول توانسته خود را در افق نگاه ها نگه دارد؟!
در حالیکه امام خامنه ای(مدظله العالی) در بحث نیاز داخلی و جهانی به علوم اسلامی فرموده اند؛
«در زمینه های گوناگون امروز نیاز وجود دارد. هم برای نظام اسلامی هم در سطح کشور هم در سطح جهان، تبیین معرفت شناسی اسلامی، تفکر اقتصادی و سیاسی اسلام، مفاهیم فقهی و حقوقی ای که پایه های آن تفکر اقتصادی و سیاسی را تشکیل می دهد. نظام تعلیم و تربیت، مفاهیم اخلاقی و معنوی... اینها کار حوزه هاست است».۱۳۸۹/۷/۲۹
⁉️لذا با توجه به این بیانات، آیا #شورای_عالی_حوزه در حوادث و جریانات جاری کشور و جهان توانسته با ورود و تبیین درست، جایگاه #حوزه_های_علمیه را بشناساند و مرجع حل مسائل در حوزه های علمیه باشد؟!
#محسن_جعفری
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا انقلاب اسلامی هم جزو قیامهای محکوم به شکست پیش از ظهور است؟
#استاد_پناهیان
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد از مسئولان تضعیف نظام نیست! تقویت نظام است
♨️برگردیم به اسلام .. همه ما مسئول هستیم
علامه مصباح یزدی (دامت برکاته)
@tollabolkarimeh 🌷
✳️ دلایل مسلمان شدن مسیحیان در غرب
🔹مجتبی ایمانی/ دانشجوی کامپیوتر/ دانشگاه رن فرانسه
🔸بعد از دیدن ویدئوهای متعدد از مصاحبه با مسیحیانی که مسلمان شدهاند میتوان دید که این محورها، مهمترین دلایل علاقهمندی و تشرف آنها به دین اسلام است:
1- معجزات قرآن و حقایق علمی در قرآن و برخی پیشگوییهای قرآن.
2- اینکه ملاک برتری در اسلام تقوای انسانهاست نه پول و قدرت و رنگ پوست.
3- تعالیم اسلام دربارهی احترام به انسانها، ارزش خانواده و اهمیت دوست و همسایه.
4- این موضوع که ممنوعیت خوردن خوک و شراب حتی در انجیل هم آمده ولی مسیحیان به آن عمل نمیکنند و مسلمانان عمل میکنند.
5- اینکه پیشگویی ظهور پیامبر اسلام در انجیل و تورات هم آمده بود.
6- آشنا شدن با امام حسین علیه السلام و فداکاریهایی که در روز عاشورا برای حفظ دین اسلام کردند و آشنایی با پیادهروی اربعین به عنوان بزرگترین گردهمایی انسانها در طول تاریخ.
7- شناخت حضرت مهدی علیه السلام و اینکه به زودی ظهور خواهند کرد و حضرت عیسی علیه السلام هم به همراه ایشان خواهد آمد.
8- اینکه انسان در روز قیامت نتیجهی اعمال خوب و بد خودش را دریافت خواهد کرد و هرکس مسئولیت اعمال خودش را خواهد داشت و فرق اسلام با مسیحیت که اعتقاد دارند حضرت عیسی برای آمرزش گناهان مسیحیان به صلیب رفت و وجود این تلقی که مسیحیان آزادند هر گناهی مرتکب شوند.
9- دیگر ارزشهای اسلامی که برای غیرمسلمانان جالب و امیدوار کننده است و آنها را از پوچی و تاریکی بیرون میآورد.
🔺همین نکات ساده و اولیه برای بسیاری از افراد در دنیا ناشناخته است و به دلیل یکسونگری رسانهها، تنها تصویری که از اسلام دارند خلاصه در داعش و خشونت است. ویدئوهای متعددی از مصاحبهها و صحبتهای این مسیحیان تازه مسلمان شده وجود دارد که میتوانید در اینترنت و یوتیوب و کانالهای تلگرامی پیدا کنید. telegram.me/bayeganitabligh/1366
🔺یک ایدهی خوب این است که هر کسی یک متن دو سه صفحهای به زبانهای انگلیسی و فرانسوی و دیگر زبانها در دسترس داشته باشد که به صورت خیلی خلاصه به این نکات دین اسلام اشاره کند. اگر کسی را دید که علاقهمند بود یک شناخت اجمالی و سریع از دین اسلام پیدا کند آن را برایش بفرستد ...
#پی_نوشت:
- اسلام تابع فطرت است، فطرتی که بدون تغییر، تحریف و دگرگونی باشد.
- انسان ها در پی نیازهای مختلف خود، نیازهایی دارند که جامعه فعلی نتوانسته است به آنها پاسخ دهد، لذا تنها راه موجود بازگشت به دینی است که فطرت آن را تأیید میکند.
- در این میان نمونه های فیک و تقلبی بسیاری وجود دارند که تلاش می کنند خود را فطری جلوه داده و به ظاهر مدعی نیازهای غیرمادی و معنوی انسان ها هستند لذا باید سره را از ناسره شناخت، آنکه به خود فرامیخواند فطری نیست.
- اسلام دین سلم و سلام و تسلیم در محضر خداوند متعال است، اگر فطرت متحول شد، ناخودآگاه مسیر هدایت نیز طی میگردد.
- ما برای معرفی اسلام، سلم، سلام که همه و همه برای دستیابی انسان به رشد و کمال آمده اند چه کرده ایم؟!
/تبلیغ بین المللی اسلام
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ توسل به حضرت مسیح (ع) برای نجات از کرونا در روسیه
🔹در شهر سرپوخوف از توابع مسکو تصمیم گرفتند برای کمک به مردم در برابر کروناویروس، بنری 40 متری با تصویری از حضرت عیسی مسیح را با استفاده از بالن به آسمان بفرستند. روی این بنر نوشته شده: «ما را نجات بده و حفظ کن» / ایراس
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 نقش ماه رمضان در تزریق امید به جامعه در جدال با کرونا
✍️ #محمدحسین_مختاری
🔹 در عصر و زمانهای به سر میبریم که تداوم اپیدمی ویروس کرونا در جهان، به تغییرات ناگهانی فضای زندگی مردم، منعبث از حضور طولانی مدت در قرنطینه خانگی منجر شده و افسردگی، گوشه نشینی و حتی افزایش خودکشی را به دنبال داشته است.
🔸 همچنین افزایش هزینههای روانی، گسترش احساس ناامنی، افزایش خشونتهای خانگی علیه زنان و کودکان، اختلال در هویت ارتباطی مردم جهان و ایجاد گسستهای متعدد اجتماعی ناشی از گسترش بیکاری در جهان و در نهایت افزایش آمار طلاق و فروپاشی نهاد خانواده و نابودی معنویت و اخلاق، از جمله چالشهای وحشتناک اپیدمی ویروس کرونا در جهان به شمار میآید که آیندۀ معرفتی جهان را با مخاطرات متعدد مواجه کرده است.
✅ در این میان لزوم تقویت معنویت در قالب ارتقای همبستگی و همدلی جهانی مردم بر مبنای ارتقای نیایش درمانی و معنویت گرایی برای برون رفت از این بحران، اجتنابناپذیر است؛ مؤلفهای راهبردی که میتواند در جهان افسونزدۀ بعد از کرونا به شدت مورد توجه قرار گیرد و از عمق خسارتهای روحی و روانی ویروس کرونا در جهان بکاهد.
🔹 اهمیت تعمیق معنویت در جهان وقتی آشکار میشود که بدانیم عقل خودبنیاد (اومانیسم) بشری در مواجهه با موج سهمگین ویروس کشندۀ کرونا، تنها بر گره کور اضطراب جامعۀ جهانی افزوده است که این ناکارآمدی، در عمل به گذار مردم از اومانیسم به خدامحوری منجر شده و حتی جوامع غربی نیز برای رهایی از پیامدهای مخرب کرونا و دستیابی به آرامش درونی به نیایش درمانی و خلوتگزینی مؤمنانه به سبک جوامع اسلامی روی آوردهاند که مصادیق بارز آن در ماههای اخیر در رسانههای جهان منعکس شده است.
🔸 بیشک تغییر رویکرد معرفتی مردم جهان از مدرنیسم به خدامحوری، لزوم نقش آفرینی جوامع اسلامی در ارائۀ آموزههای مناسکی و معرفتی دین مبین اسلام را به جوامع بشری، دو چندان میکند. در این میان حلول ماه مبارک رمضان فرصت طلایی برای تقویت معنویتگرایی در جوامع اسلامی و حتی دیگر جوامع بشری است تا جهان حیرتزده از بحران کرونا، بر مدار ارتباطات میان دینی و فطرت به اصل خود بازگردد و اینچنین معنویتگرایی و آرامش درونی شکوفا شود؛ چراکه رمضان به مثابۀ بازگشت به فطرت پاک بشری است که در قالب یک ماه روزهداری و عبادت برای کسب رضایت الهی، عالیترین تصاویر سبک زندگی مؤمنانه و در نهایت آرامش درونی مردم در جهان کرونازده را رقم میزند.
✅ آری روزهداری در ایام ماه مبارک رمضان، تجلی خدامحوری و نفی انسان محوری (اومانیسم) به شمار میآید؛ وقتی اصالت خدا مطرح شود، سعی و تلاش عمومی مردم برای کسب رضایت خداوند به بهای نفی منیّت در بالاترین حد ممکن قرار میگیرد و از این رهگذر، تسلیم در برابر حدود الهی و تمکین در برابر خدا و حق واحد، حیات دینی جوامع بشری را در جهان پساکرونا جلا میبخشد.
🔹 حقیقت آن است که بحران کرونا در کنار ابعاد منفی خود، نشاندهندۀ این مسأله است که قرنطینه و به نوعی خلوتگزینی از جهاتی بسیار خوب و مثبت است و جهان بر مبنای فطرت به شدت تشنۀ معنویت است. در واقع پیامدهای روحی و روانی بحران کرونا نشان داد، نظم ماشینی و عقلانیت ابزاری غرب (مدرنیسم)، گرچه تا حدودی رفاه و آسایش عمومی مردم را در سراسر جهان رقم زده اما در ایجاد آرامش درونی مردم به شدت ناتوان عمل کرده است.
🔸 حال آنکه انسان، فارغ از هیاهوی زندگی ماشینی به سکوتی نیازمند است تا سلامت جسم و روح خود را در آن بیابد و این مسأله در قالب سحرخیزی، و مناجات و خلوتگزینیهای عبادی در ماه مبارک رمضان به خوبی امکانپذیر خواهد بود.
✅ اهمیت گسترش معنویتگرایی در جهان و ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای معرفتی ماه مبارک رمضان، وقتی دو چندان میشود که بدانیم لزوم همبستگی جهانی، افزایش ایثارگری و گسترش تهذیب نفوس مردم به ویژه در شرایط بحرانی شیوع اپیدمی کرونا به شدت به عنصر معنویت وابسته است؛ که این مهم در قالب روزهداری و فهم و درک حس واقعی فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان، به منصۀ ظهور خواهد رسید.
💢 بیتردید نقش بارز معنویت به ویژه مناسک ارزشمند ماه مبارک رمضان، پیوند ناگسستنی با کیفیت زندگی مردم و ترمیم سلامت جسمی و معنوی، و تزریق امید در هنگامه جدال با کرونا ایفا میکند و این چنین از تردید و تشکیک در اعتقادات عمومی مردم جهان نسبت به حقانیت ادیان به نحو عام و اصالت و حقانیت دین مبین اسلام به نحو خاص، به ویژه در برهۀ زمانی اوج شیوع ویروس کرونا، در جهان جلوگیری خواهد کرد.
@tollabolkarimeh 🌷
🌐وزیر خارجه شاه، ایران قبل و بعد از
انقلاب را مقایسه میکند و به ایران امروز افتخار میکند!
♨️اردشیر زاهدی:
«ایران»، آمریکا و همپیمانانش را به زانو درآورده.
وزیر خارجه پهلوی در گفتوگو با بیبیسی فارسی:
🔹من به سردار سلیمانی افتخار کرده و
خواهم کرد؛ او خون خود را برای مملکتش داد.
🔹تروریست کسانی هستند که برخلاف قوانین ترور میکنند و بعد میگویند افتخار میکنیم که ترور کردیم.
🔹غلط میکنند کسانی که تغییر حکومت در ایران را عامل پیشرفت میدانند.
🔹آمریکا و شرکایش مانند اسرائیل و سعودی در برابر ایران به زانو درآمدند.
🔹ایرانیهایی که در خارج میگویند بروید آنجا بمب بیاندازید، به نظرم آنها دیگر ایرانی نیستند و شرافتشان را فروختند و از خارج پول بگیرند.
🔸در دوران پهلوی چندین میلیارد پول برای خرید طیاره(هواپیما) و... دادیم اما امروز ایران خودش هواپیما و زیردریایی میسازد، من به آنها افتخار میکنم.
👆پ.ن: انتشار این سخنان به معنای تایید فرد مذکور نیست. بلکه اثباتی است برای کسانی که دوران پهلوی را دوران طلایی برای دیگران معرفی می کنند و چشم خود را بر حقایق بسته اند. با این اظهارات اردشیر زاهدی ماندیم چطور آب و صابون بیاوریم روی براندازهای پوشالی را بشوییم...
@tollabolkarimeh 🌷
990206-coronavirus-ordeal-isu-homayoun-baniasad-free.pdf
10.49M
#معرفی_کتاب
#آزمون_کرونا
نسخه نهایی جلد اول کتاب آزمون کرونا:دیدگاه ها و راهبردها منتشر شد.
این کتاب از سوی دانشگاه امام صادقعلیهالسلام به صورت رایگان عرضه شده و نشر حداکثری آن بلامانع است.
جلد دوم هم انشاءالله بزودی منتشر خواهد شد.
اللّهم صل علی محّمد و آل محمّد و عجّل فرجهم
@tollabolkarimeh 🌷
🌼دعای روز ششم ماه مبارک🌼
🌷اللَّهُمَّ لا تَخْذُلْنِی فِیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ وَ لا تَضْرِبْنِی بِسِیَاطِ نَقِمَتِکَ وَ زَحْزِحْنِی فِیهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِکَ بِمَنِّکَ وَ أَیَادِیکَ یَا مُنْتَهَی رَغْبَةِ الرَّاغِبِینَ
خدایا مرا در این ماه به نزدیک شدن به نافرمانیت وامگذار، و با تازیانه های انتقامت عذاب مکن، و از موجبات خشمت دورم بدار، به فضل و عطاهایت، ای نهایت دلبستگی دل شدگان🌷
@tollabolkarimeh 🌷
6(1).mp3
4.31M
💫☀️یک مسأله شرعی به همراه شرح دعای روز ششم ماه مبارک رمضان- حضرت آیت الله مجتهدی(ره)☀️💫
@tollabolkarimeh 🌷
🔅علامه مصباح یزدی:
🔻 توجه صرف به فقه فردی و بیتفاوتی نسبت به دیگر بخشهای مهم اسلام، گناه کبیره طلاب است
@tollabolkarimeh 🌷
🔰 تنگه را رها نکنیم...
💠 چیزی که در ایام ماه مبارک رمضان زیاد شاهد آن هستیم ، بهانه هایی از طرف عزیزانی هست که می فرمایند در این ماه به دلیل روزه داری نمی توانیم درس بخوانیم یا مطالعه کنیم یا کار فرهنگی کنیم ، بنده چند مورد و راهنمایی را بر حسب تجربه خدمت شما عرض می کنم ، باشد که خوش باشد !
1️⃣ عزیزانی که در حال تحصیل هستند ، خب شما عزیزان باید درس بخوانید و قطعا درس خواندن شما در اولویت اول هست ، الان که مدارس و دانشگاهها و حوزه ها تعطیل هست ، بهترین فرصت برای درس خواندن ، از یک ساعت بعد از افطار تا اذان صبح هست و از آن طرف می توانید تا ظهر بخوابید و بعد از بیدار شدن ظهر ، حدودا تا 2 الی 3 ساعت ( کمتر یا بیشتر) بدن شما کشش دارد برای درس خواندن. بعدش دیگر کم کم باتری شما در حال تمام شدن است !
👈 قدر این فرصت را بدانید و بعد از ظهر هم اگر خوابتان گرفت بخوابید کمی ، تا شب را راحت باشید برای بیدار بودن ، چون کار علمی واقعا انرژی گیر است و بعد از یک ساعت درس خواندن ، خودش را نشان می دهد و بدن افت قند پیدا می کند.
پس فرصت شب ، بهترین فرصت هست برای این عزیزان تا با حوردن آب و غذاهای قندی طبیعی و مفید ، این افت قند را جبران کنند
2️⃣ عزیزانی هم که در حال تحصیل نیستند اما کار مطالعه و فعالیت فرهنگی می کنند هم باید بدانند از همین فرصت شب استفاده کنند ، نباید در این ماه عزیز ، به بهانه روزه بودن ، از فعالیت هایمان کم کنیم، دشمن بیدار است و برای او ماه رمضان و محرم و شعبان ، فرقی ندارد، او منتظر یک فرصت هست برای حمله
👈 نکند تعلل کنیم در این ماه و شبیه به تعللی که مسلمین در تنگه احد کردند ، ما هم تعلل کنیم و راه را برای نفوذ دشمن باز کنیم.
ذره ای نباید غفلت کرد ، این ماه هم برکات خودش را دارد، قطعا کار علمی در این ماه یک برکت عظیم دارد، مخصوصا شبهای قدر که توصیه به کار علمی هم شده است و به قول شیخ صدوق (ره) ، ثواب کارعلمی افضل است !
🌀 خلاصه حواسمان باشد ، در جنگ احد هم ابتدا سپاه اسلام پیروز شد ، و مشرکین مکه در حال فرار بودند که ناگهان متوجه شدند تنگه ای که محافظت شده بود ، رها شد ، پس از همانجا هجوم بردند و اسلام را شکست دادند.
✳️ یادش بخیر ، ایام کنکور که مریض می شدیم ، میگفتیم ای وای ، دو سه روز از بقیه بچه ها عقب افتادم و آنها جلوتر رفتند!
الان هم همین است عزیز من، نکند ماه رمضان به بهانه گرسنه بودن و بی حالی و... مطالعه و کار علمی و مبارزه فرهنگی با دشمن را رها کنیم که او همیشه بیدار است و مترصد سو استفاده از غفلت ما !
👈👈 فرصت افطار تا سحر را برای مطالعه از دست ندهید ، البته به استثنای شاغلین عزیز که باید به محل کار بروند 😊
✍️ احسان عبادی
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خلافگویی به بهای جذب مخاطب!
🔹آقای زائری خدا کجا گفته کسی که به اهل بیت علیهم السلام و مقدسات توهین کرده رو نباید قضاوت کرد؟!
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
✳️شهید مطهری از تقابل با #انحراف، تا #مصادره از سوی منحرفین
◀️در آستانه سالروز شهادت آیتالله مرتضی مطهری رحمهالله
🔹استاد شهید مرتضی مطهری را باید از سرآمدترین شاگردان مکتب امام خمینی و سردار مقابله با انحراف و تذبذب در نهضت امام قلمداد نمیایم. وی با تفقه و دقت نظر در آموزه های دینی چنان مشرف و متقن به معرفی آموزه های اسلام پرداخته است که استادش در وصف آثار وی می گوید:« آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است. و من کسی، دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم بی استثنا آثارش خوب است. »( امام خمینی ۶۱/۲/۱۱)
🔸اما یکی از مولفه ها و ویژگی هایی که مطهری را در این جایگاه ممتاز قرار داد، حضور وی در جبهه #مقابله_با_نفوذ_اندیشه_های_انحرافی در حوزه دین بود.عجیب که در #سکوت_جریان_های_انقلابی، در این سالها عده ای در تلاش برای جداسازی وی از اردوگاه انقلاب و معرفی چهره ای به اصطلاح خودشان #مصلح از او و شناساندن چهره ای دیگر به نسل نو می باشند.
🔹به درستی مطهری به خوبی دریافت آنچه که دین را در عصر حاکمیت ایدئولوژی های انسانی تهدید می کند، نه ظهور و بروز مکاتب اومانیستی و حتی الحادی است، بلکه شکل گیری #اندیشه_های_التقاطی است که استحاله تدریجی دین را نشانه رفته است.
🔸تلاش برای به روز کردن دین و ارائه چهره ای از آن متناسب با مقتضیات زمان، توسط مدعیان دین شناسی همچون #بازرگان، #شریعتی که دغدغه دین را داشته ولی به جای تفقه در دین با وام گیری مفاهیم و ارزشها از دیگر مکاتب به ظاهر مدرن جدید، حرکتی انحرافی بود که منجر به ارائه دینی التقاطی گردید.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در تشریح وضعیت فکری - فرهنگی آن دوران می فرمایند: «یک عده تحت تاثیر جاذبه های افکار نو و وارداتی، مجذوب اینها می شدند و سعی می کردند اسلام و فکر اسلامی و دین را با اینها تطبیق کنند؛ منتی هم سر دین می گذاشتند که ما اسلام را جوان پسند و مردمی و قابل قبول کرده ایم! گاهی اوقات کاسه از آش داغ تر هم می شدند و چند قدم هم جلوتر از صاحبان این فکرها پیش می رفتند، برای این که مبادا متهم به مرتجع بودن و این حرفها شوند که این را هم ما در مواردی دیدیم. نبوت و توحید و معاد و مباحث امامت و مباحث فقهی و مباحث اجتماعی و سیاسی اسلام را به سمت مشابهات خودش در مکاتب بیگانه از اسلام و احیانا #الحادی و بکلی بیگانه ی از دین کشاندند و منت هم سر اسلام می گذاشتند که ما آمدیم اسلام را همه کس فهم و همه کس پسند و در چشمها شیرین کردیم!» (مقام معظم رهبری ۸۲/۲/۱۸)
🔸لذا در آن دوران بود که اندیشه های مارکسیستی، لیبرالیستی، اگزیستانسیالیستی و دیگر ایسمهای غربی توسط جریانهای فکری داخلی به آموزه های دینی گره زده می شد و نسخه های #التقاطی اندیشه برای جلب نظر جوانان و جذب آنها به احزاب و گروه های سیاسی مختلف ارائه می گردید.
🔹نهضت آزادی، جبهه ملی، مجاهدین خلق(منافقین)، چریکهای فدایی خلق، حزب سوسیالیستهای خداپرست، حزب توده، گروهک فرقان و... از جمله گروه های ریز و درشتی بودند که در دهه ۲۰ تا ۵۰ در کشور شکل گرفته و کم و بیش از اندیشه التقاطی رنج می بردند و انتساب شهید مطهری؛ قهرمان مبارزه فکری با التقاط به این جریانات معلومالحال جفایی تاریخی و غیراخلاقی است.
/بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگزاری_هیئت و #کار_فرهنگی در #فحشاخانه_اینستاگرام؟
به بهانه جذب جوانها؟
بعد از اینکه مسئول هیئت چراغ پیج هیئت را خاموش می کند در قبال اینکه افرادی که آنها را به این فحشاخانه کشانده به کجا می روند مسئولیتی ندارد؟
یا غافلند یا خدای ناکرده همچون آن کشیش مطلع و راضی و تسهیل کننده؟
تکلیف #آذری_جهرمی و #فیروزآبادی که مشخص است...
سازمانها و نهادها و چهره های انقلابی با پسوند اسلامی و منتسب به آقا چرا؟
امام خامنه ای (حفظه الله): «اگر قرار است جوان را به فسق و فجور و موسیقی حرام [لایوهای متعفن اینستا] بکشانیم چرا اسم خودمان را بگذاریم اسلامی»؟
#تلگرام و #واتساپ و #توئیتر هم دست کمی از واتساپ ندارند و پیج و کانال و گروه غیر اخلاقی و غیر فرهنگی و ضد دین و شیطان پرست و هتاک به اهل بیت کم ندارند...
#فأین_تذهبون؟
/دکتر جاویدنیا
@tollabolkarimeh 🌷