🏢دانشگاه هاروارد و تأثیر رفتارهای دینی در سلامتی انسان
✍ دانشگاه هاروارد در تحقیقات خویش به این نتیجه رسیده که مراسمات مذهبی، عامل ضد افسردگی است. در این تحقیقات بیان شده:
افرادی که حداقل یكبار در هفته در مراسم دینی شرکت میکنند، به میزان فوقالعاده کمتری در اثر مرگهای ناشی از افسردگی مانند خودکشی میمیرند.
🌏 منبع: b2n.ir/496277
@tollabolkarimeh 🌷
21.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آقای سروش تعریف بزرگی از من کرد / آرزو می کنم در قیامت خدا مرا به عنوان روضه خوان قبول کند
استاد #شیخ_حسین_انصاریان در بخشی از پاسخ خود به توهین های #عبدالکریم_سروش گفت :
آقای سروش گفتند ایشان یک روضه خوانی بیش نیست . با این جمله تعریف بزرگی از من کردند چون من در دوره عمرم آرزو داشتم روضه خوان اهل بیت مخصوصا سیدالشهدا باشم. عاشق این عنوانم نه عناوینی مثل استاد ، عالم ، اندیشمند .
دعا می کنم که فردای قیامت پروردگار عالم مرا به عنوان یک روضه خوان سیدالشهدا قبول بفرماید.
چون اگر به این عنوان قبول شوم تمام درهای رحمت الهی به رویم باز خواهد شد. از شما عزیزان هم واقعا درخواست دارم دعا کنید که درقیامت #روضه_خوان محشور شوم.
@tollabolkarimeh 🌷
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نکاتی در خصوص ماه ذی القعده از زبان امام خامنه ای
💠ماه ذىالقعده است. مرحوم حاج میرزا جواد آقاى ملکى (رضوان الله تعالى علیه) میفرمایند ماه ذىالقعده ماه توبه است، ماه رجوع الىالله است، ماه مراقبت از خود براى اینکه مبادا خداى نکرده با عمل خودمان، محاربهى با خداى متعال و رسول خدا بکنیم.
🔻مرحوم حاج میرزا على آقاى قاضى (رضوان الله علیه) در ورود ماه ذىالقعده یک مکتوبى، نامهاى دارند به دوستانشان، به مریدانشان و شاگردانشان... یک قصیدهى خیلى شیوایى ایشان انشاء میکند که اول آن این است: «تنبه فقد وافتکم الاشهر الحرم». .. و توصیههایى دارند نسبت به شاگردانشان. فرصتى است براى ما، براى مردم که انشاءالله از برکات این ماه - که آغاز سه ماه متوالى حرام است - بهره ببریم.
@tollabolkarimeh🌷
#مقام_والای_کریمه
آیت الله مستنبط نقل فرمود که عده ای از شیعیان وارد شهر مـدینه شدند و پـرسش هایی داشتنـد که خواستند از امام کاظم علیه السلام بپرسند
امام علیه السلام در سفر بود، پرسش های خـود را نوشتنـد و بـه #دودمان امامت تقدیم نمودند، چون عزم سفر کردند برای پاسخ پرسشهای خود به منزل امام شرفیاب شدند
امـام کاظم علیه السلام برنگشته بود و آنها امکان تـوقف نداشتنـد ، از این رو حضرت معصومه سـلام الله علیها #پاسخ آن پرسش ها را نوشتند و به آنها دادند
آنها با مسـرت فراوان از مدینه خارج شدند، در بیرون مدینه با امـام کاظم علیه السلام روبرو شـدند ، داستان را برای آن حضرت شرح دادند.
آقا پـرسش آنان و پاسخ های حضرت معصومه سلام الله علیها را مـلاحظه کردند ، سه بار فرمـود: #فداها_ابوها پدرش به قربانش باد. با توجه به این که حضرت معصـومه سلام الله علیها به هنگام دستگیری پدر خردسال بود، این روایت از مقام والا و دانش بالای آن حضرت حکایت می کند
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 چلّه گیری اعراض از دنیاست نه اعراض از کار دنیا و جامعه
🌀 چلّهگیری اعراض از #دنیاست نه از #کار_دنیا و از #خلق_دنیا و از #جامعه. انسان در متن جامعه زندگی میکند در درس و بحث هست اگر حوزوی و دانشگاهی است، در تجارت و اقتصاد هست اگر تاجر و پیشهور است، ولی در همه امور میگوید #خدا، دیگر نمیگوید اوّل خدا، دوم فلان شخص!
۱۳۹۵/۰۶/۰۴
@tollabolkarimeh 🌷
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیشنهاد_دانلود
🎬این کلیپ را باید به تمام زبانهای زنده دنیا دوبله و ترجمه کرد و برای تمام دانش آموزان و دانشجویان به نمایش گذاشت!
✅ این استاد داستانی از چین باستان گفت که دیدن و شنیدنش بر هر انسانی واجب است! آموزنده ترین کلیپی است که یک شخص می تواند در کل عمر خودش ببیند!
فقط تا انتها گوش کنید
✅ انگار حکایت تمام جوامع عقب مانده همین کلیپ است! به امید روزی که دولتمردان ما انسان بسازند و انسان تربیت کنند!
موضوع:#خانواده
نوع محتوا:#استدلالی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴استراتژي قورباغه و اضمحلال «خانواده» در ايران
✍️احمدحسین شریفی
🔹رابرت مرداک، مدير شبکه فارسيوان، چند سال قبل، در پاسخ به اين سؤال که «هدف شما از اين همه سرمايهگذاري در تأسیس شبکههاي ماهوارهاي فارسيزبان و دوبله فیلمها و سریالهای خاص به زبان فارسی چيست؟»، گفته بود: «برنامة ما آن است که با غيرتزدايي و عفتسوزي، در ميان مردان و زنان ايراني، از طريق راهاندازي شبکههاي ماهوارهاي و فيلمها و سريالهاي هنجارشکن، کاری کنیم که مردهای ایرانی خودشان زنهایشان را برای نمایش دادن از خانه بیرون بفرستند»!
در برابر اين سؤال که مگر غيرت مردان و عفت زنان ايراني اجازة چنين کاري را ميدهد؟ رابرت مرداک، ضمن اشاره به استراتژي قورباغه(Frog Strategy)، که معمولاً در مناسبات سياسي، نظامي و امنيتي به کار گرفته ميشود، و توسعة آن به عرصههاي فرهنگي، اجتماعي و اخلاقي، ميگويد:
«وقتی در آب صد درجه یک قورباغه را بیندازی یک دفعه بیرون میپرد، ... اما وقتی آن را در آب خنک بیندازی، برایش خیلی خوب است و وقتی آرامآرام آب جوش بیاید، قورباغه با اینکه گرمش است و میخواهد بیرون بپرد اما دیگر توانی برای بیرون پریدن ندارد.»
🔹در مقابل، کمترين کاري که من و تو ميتوانيم انجام دهيم اين است که درون اين آب ولرم وارد نشويم؛ به اين صورت که:
1.ماهوارهها را از محيط خانة خود دور کنيم؛ بدانيم غربيان به ويژه صهيونيستهايي که براي چند دلار به راحتي آدم ميکشند، هرگز و هرگز دلسوز ما و خانواده و فرزندان ما نيستند که به رايگان براي ما فيلمهاي سينمايي و سريالهاي خانوادگي توليد و دوبله و پخش کنند.
2.به شدت مواظب سموم فضاي مجازي باشيم؛ تا زماني که به سلامت اخلاقي و اعتقادي کانالي مطمئن نشدهايم، عضو آن نشويم؛
3.از موسيقيهاي هنجارشکني که به قصد غيرتزدايي و عفتسوزي ساخته ميشوند، به شدت پرهيز نماييم؛ و اين سخن بسيار حکميانه و تجربهشدة منقول از پيامبر اکرم(ص) را باور داشته باشيم که «الْغِنَاءُ رُقْيَةُ الزِّنَا؛ موسيقيهاي غنايي، نردبان زنا و بيبند و باري هستند»
4.سنتهاي اسلامي و ايراني خود را در حوزة روابط خانوادگي از دست ندهيم.
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ برگزاری نمایشگاهی با موضوع پول و عقاید مذهبی در آلمان
♨️موزه فرهنگ مذهبی ریلیجیو در شهر تلگته ایالت وستفالن آلمان نمایشگاهی با موضوع پول و #عقاید_مذهبی برگزار کرده است. در این نمایشگاه نقش پول در سه دین توحیدی اسلام، مسیحیت و یهودیت نشان داده می شود.
در این نمایشگاه موقت تا تاریخ ۳۰ آگست امسال، این مسأله مطرح است که پول و ثروت با عقاید دینی چگونه پیوند و همخوانی دارند و به این سوال پرداخته شده که بر اساس اصول این سه دین توحیدی آیا ثروت کار #شیطان و فقر خواست خداست، یا برعکس آن.
🔻مجریان نمایشگاه «پول و عقاید مذهبی» می گویند حتی در کتابهای مقدس نیز احکام و ممنوعیت های در مورد پول وجود دارد. در این کتاب ها نه تنها موضوع زندگی مرفه نقش دارد، بلکه احکامی در رابطه با ممنوعت "سود" و تجارت نیز موجود است
▪️ گرافیک های تاریخی و اشیای دیگری که پیوند پول و عقاید دینی را نشان میدهند بخش دیگری از این نمایشگاه هستند. مثلاً جملات #مذهبی روی واحد پول کشورهای مختلف یا سکه و طلا و دیگر فلزات و سنگهای قیمتی.
@tollabolkarimeh 🌷
💡روز دختر، انگارهای استراتژیک
🔹نمادسازی یعنی ارائه تصویری معنادار و کدگذاری شده برای تثبیت یک هدف استراتژیک.ادعا شده که راهبری اجتماعی بسمت یک تمدن، از مسیر انگاره سازی های راهبردی، ممکن و میسور می شود.
▫️نامگذاری ولادت حضرت معصومه(س) به عنوان روز دختر در راستای نمادسازی دینی، تدبیری است راهبردی که با #برجسته_سازی جایگاه دختر، تصویری حقیقی و بدور از تبلیغات سیاه و خاکستری موجود علیه دخترمسلمان ارائه نماید و چند اتفاق خوب را منجر شود.
▫️اولاً مرزهای عقیدتی مشخصی را در مساله جنسیت ترسیم می نماید و ثانیاً توان پاسخگویی به شبهات انزوا و کم ارزش بودن جنس زن را افزایش می دهد و سوم اینکه حس #اعتمادبنفس را به دختران عفیف سرزمین ایران، جهت مطالبه گری جایگاه واقعی شان فارغ از #پروپاگاندا و غوغاسالاری دشمنان خارجی و همسویان داخلی شان فراهم می نماید.
▫️در همین راستا باید اضافه نمود که هر تصویر و انگاره استراتژیک، پتانسیل آن را داراست که خط مرزی واقع شده و حتی انواع تمدن را از هم تفکیک نموده و نقطه عطفی جدی در زمینه نامگذاری تمدنی قرار بگیرد.
▫️مساله زن نیز #انگاره_ای_استراتژیک است که می تواند با مقوله حیا گره خورده و تمدن عفت و حیامحوری را رقم بزند و برعکس می تواند با برهنگی به بهانه آزادی عجین شده و تمدن عاری از حیا و عفت را به منصه ظهور رساند.
▫️آنچه که بعنوان دلالت التزامی این ادعا قابل ارزیابی و توجه جدی است، مساله نشاط و فعال بودن و اثرگذاری یک دختر عفیف و مسلمان در عرصه خانوادگی و اجتماعی است که به دور از جوزدگی ها و #نمایش_های_اینستاگرامی و وقت تلف کردن ها و #تقلیل_یافتگی_های_توییتری و...بعنوان دختر طراز تمدن اسلامی منشاء اثر واقع شود.
▫️دختر در نگاه انگلوساکسونی با گام نهادن در جاده آزادی و لذت گرایی و سرگرمی محض، به #ابزاری_جهت_توسعه صنعت و اقتصاد تعبیر می شود و در نگاه کلیسازده کاتولیکی ، به موجودی ضعیف و منزوی و #دچار_روزمرگی بدل می گردد و در خوانش متعالی دینی، انسانی #صاحب_اثر و مستقل و بی بدیل در تدبیر منزل و ارتباطات اجتماعی تلقی می شود.
🔸الغرض اینکه #تصویرسازی_صحیح از جنس زن در سطح ملی، یک رسالت تاریخی تمدنی در عرصه آموزشی و رسانه ای می باشد که تولیدات فاخر تلویزیونی و سینمایی و کنشگری فرهیختگانی در نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی، انگاره ای اعتمادافزا، مولد امنیت و پیشرفت آفرین را رقم خواهد زد.
🖌علیرضامحمدلو، پژوهشگر رسانه و فرهنگ
@tollabolkarimeh 🌷
✍توئیت|
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
🔘حضرت آقا سال ۶۰ جلساتی را با موضوع نفاق شروع فرمودند.
➕از ۱۸ اردیبهشت تا اوایل تیر و جلسه چهارم ترور ایشان...
🔴°°آن بمب، هزینه مبارزه با نفاق بود°°🔴
☑️امروز هم در فسادستیزی، پرهزینه ترین جبهه، مبارزه با فساد منافقان ظاهرالصلاح است.
🔺🔻فساد عمامه به سر ها و افراد به ظاهر طرفدار انقلاب
@tollabolkarimeh 🌷
💢فرعون و اکثریت خاکستری جامعه
💠مصاحبه پویا با حضرت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی:
⭕️فرعون به دنبال نقشهای بود که بتواند بدنه جامعه را، که همان اکثریت خاکستری هستند، کاملا تحت نفوذ خود دربیاورد. روشن است افراد هم فکر ضعیف باشد، به آسانی ادعای فرعون را، که همان «انا ربکم الاعلی» است، قبول نمی کنند؛ بلکه اینکار به عامل فرهنگی نیاز دارد؛ باید در فکر آنها اثر گذاشت!
⭕️اگر مردم دارای عقل قوی باشند، برای فرعونیان مشکل ایجاد می کنند. نقشه کلی فرعون برای اکثریت، استفاده از تبلیغات بود. مورخان نقل کرده اند که فرعون قطعه زمین مرتفعی را انتخاب کرده بود و قصری را بالای آن ساخته بود. این قصر بر فراز باغستان ها و نهرهای آبی بسیاری قرار داشت و صحنههای تماشایی بوجود آورده بود. هرکس این صحنه را می دید تحت تاثیر قرار گرفته و مرعوب میشد.
⭕️با بیانی مغالطه آمیز و عوام فریبانه در جامعه این مسئله را مطرح کرد که مگر نمی بینید برکاتی که شما دارید همه را به فضل حکومت من دارید؟! آیا این سلطنت مصر مال من نیست؟! هیچ عاقلی نیست که اگر یک انسان عادی مثل خودش بگوید انا ربکم الاعلی، به آسانی قبول کند، اما وقتی با چنین کاخ، نهرهای آب و چنین عظمت رو به رو شوند، زمینه نفوذ در آنها فراوان می شود.
نشریه فرهنگ پویا شماره 34
@tollabolkarimeh 🌷