🔴 بزرگواران بفهمید، جنگ رسانه ای یعنی این نه طوفان توهمی توییتری
📌 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صحبت کرد و کلی بلوف زد و تهدید کرد که ایرانو میزنیم، لبنانو میزنیم، خودمون تنهایی لات بازی در میاریم،
اما تنها با یک تصویر، کل زحماتش به باد رفت.
لبنانی ها با انتشار این تصویر که مختصات ساختمان را در بر داشت نوشتند وزیر جنگ از اینجا لبنان را تهدید میکرد!
استاد رسانهاند برعکس دستگاههای عریض و طویل رسانهای ایران 🤦🏻♂
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ آیا وظیفه #حوزویان فقط اصلاح مدّ ولاالضآلین روستایی هاست؟
#علامه_مصباح
۹۸/۱۱/۱۴
@tollabolkarimeh 🌷
.
مکدر شدیم؛ دیگر راهشان ندهید!
♦️گرایش فکری و سیاسی اش فرقی نمی کند.
🔹فرقی نمی کند منتقد دولت است، حامی دولت است، یا عضو آن؛
♦️با نظر ما مخالفت کرد، مکدّر شدیم و اوقات مان تلخ شد (!)
🔹پس بیرونش کنید و دیگر به جلسات دعوت نکنید!
@tollabolkarimeh 🌷
خوشمان نیامد؛ راهش ندهید!
🔹آقای روحانی اولش شهردار وقت (قالیباف) را به جلسات دولت راه نداد. بعدا، از رحیم پور ازغدی و ضرغامی خوشش نیامد و دستور داد آنها را به جلسلت شورای عالی "انقلاب فرهنگی" و "فضای مجازی" دعوت نکنند.
♦️نوبت چهارم، با شهردار اصلاح طلب تهران چپ افتاد و در حالی که حناچی به اصرار او (با وجد مخالفت دستگاه های نظارتی) شهردار شده بود، دستور داد او را هم به جلسات دولت راه ندهند؛ چون شهرداری نگذاشته دولت در جماران با تخلف ساخت و ساز کند!
🔹نوبت پنجم، از رحمانی وزیر صمت عصبانی شد و ناگهان او را عزل کرد که موجب شد دولت در دشوار ترین شرایط اقتصادی مردم، به مدت پنج ماه وزیر نداشته باشد.
♦️همین لا به لا، ده دقیقه وقت به وزیر ماخوذ به حیای آموزش و پرورش نداد تا مشکلات مهم معلمان و فرهنگیان را در میان بگذارد و بلافاصله با استعفای بطحایی موافقت کرد.
🔹آخرین بار، او بر آقای علی عسکری رئیس صدا و سیما عضب کرد که چرا در فلان برنامه زنده شبکه چهار، از "ادبیات منقلی" درباره وی استفاده شده و حال آن که خود روحانی، پایه گذار و سر قفلی دار این ادبیات است.
♦️جالب این که عسکری به خاطر ادبیات مهمان برنامه عذرخواهی کرد اما روحانی، به خاطر ادبیات موهن خودش، نه! خب آقای روحانی با این خُلق تنگ و خودکامگی، برای چه ادای آدم های دموکرات و اهل تحمل را در می آورد؟ نوبخت و واعظی و یکی دو نفر را نگه دارد، بقیه دولتمردان را هم مرخص کند!
✍ ایمان محمدی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 دوست ندارم با امثال آقای تاجزاده تخاطب کنم. برای مردممان مینویسم.
🔹کسی به او گفته است صبح را با شلیک به رهبری شروع میکنی. او هم در پاسخ میگوید رهبر باید مانند امام علی(ع) باشد و بتوان آزادانه به او فحاشی کرد.بله آقای تاجزاده! شما آزادید فحاشی بفرمایید.در جمهوری اسلامی هم بابت فحاشی به رهبر شما را زندانی نمیکنند.کتکتان هم نمیزنند.همچون عصر امیرالمومنین(ع) که با فحاشان کاری نداشتند. آقای ما در همان فتنه ۱۸ تیر ۷۸ که جنابعالی معاون سیاسی وزیر کشور بودید و صحنهگردان ماجرا،در پشت تریبون فرمود که اگر عکسش را هم پاره میکنند،سکوت کنیم
🔹اما مردم بدانند اینها محب علی(ع) و در ولایت ایشان نیستند.اینها از فحاشان به علی بیزار نیستند.اینها بازماندگان کسانی هستند که در مسجد به امیرالمومنین فحاشی میکردند.
🔹میگویند به تاریخ مراجعه کنید و ببینید که با فحاشان به علی(ع) کاری نداشتند! شما هم طبق سیره امیرالمومنین با فحاشی ما به علی زمان کاری نداشته باشید.مردم بدانند اینها مغیره و ولید و اشعث و مروان زمان ما هستند. منتهی اشتباه اینها در اینجاست که خیال میکنند ایران کوفه است.ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند...
✍سیدیاسر جبرائیلی
@tollabolkarimeh 🌷
از ابتدای انقلاب اتهام دیوار کشیدن سوژه ورشکستگان سیاسی برای جلب رای مردم بوده
▪️امروز هم غربزده ها بعد از ۷سال دروغگویی و فرصتسوزی، اینک برای فریب مردم دوگانه های زیر را در دستور کار دارند:
انتخابات پادگانی/آزاد
رفراندوم مذاکره/مقاومت
اطلاعرسانی آزاد/فیلترینگ
و..
آیامردم فریب خواهندخورد؟
💬 کاریکاتوریسم
▪️باورتون میشه این فریب ابلهانهی رقیب من بین مرد و زن دیوار میکشه رو هم به ناطق گفتند وقتی رقیب خاتمی بود، هم به احمدی نژاد وقتی رقیب هاشمی بود و هم به آقای رییسی.
جالبه که تقریبا همهشون هم از این فریبکاری سود بردن.
💬 A.Dastaran
@tollabolkarimeh 🌷
💢خبرگزاری بین المللی قرآن یا تریبونی برای روشنفکران؟!
⭕️«جمهوری اسلامی مشکل عقل دارد.»
⭕️«اعضای فعلی خبرگان، خبره نیستند.»
⭕️«عده زیادی در #حوزه به حکومت بدون ولی فقیه فکر میکنند.»
🔶این جملات تنها بخشی از اظهارات فردی که از طرف برخی رسانه های اصلاح طلب لقب آیت الله گرفته است. موضوعاتي كه وی به آن پرداخته بيشتر از هر چیز در جهت تخريب جایگاه #ولايت_فقيه و تضعيف آراء و انديشههاي رهبرمعظم انقلاب بوده است كه نمونه اخير آن در نشست «دين و قدرت» مطرح شد.
🔶استبداد ديني، محدود كردن حيطه اختيارات ولي فقيه، حق اعتراض نسبت به ولي فقيه، ديكتاتوري ديني و... از جمله مسائلی است كه #محمدسروش_محلاتي به صورت گسترده به آنها پرداخته است و یک #خبرگزاري_قرآنی بین المللی آن را منتشر كرده است.
پی نوشت:
🔷از #خبرگزاری_بین المللی_ایکنا که تلاشهای قابل تقدیری در زمینه ترویج اخبار قرآنی داشته توقع نمیرود که از سال 92 تاکنون بیش از "دویست" خبر مربوط به #سروش_محلاتی منتشر کند چراکه رسالت یک خبرگزاری قرآنی ترویج معارف برگرفته از کلام وحی و پوشش اخبار مربوط به این حوزه میباشد نه ترویج تفکرات انحرافی و تحریف آموزه های اسلام.
/حجره
@tollabolkarimeh 🌷
💢 تقی زاده ستیزی در انتزاع
حکایت بازخوانی سطحی و شعاری از تاریخ معاصر ایران
🔹هشدار تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون پدیده شوم تقی زاده ها و تلاش برای پیشگیری از تکثیر آن در زمانه ما، انگیزه ای است که نخبگان جبهه انقلابی، خاصه اهل رسانه، به نحو عمیق و دقیق به این پدیده بپردازند.
🔻اقتضای بازکاوی عمیق پدیده تقی زاده های ایرانی آن است که اولا شاخصه محور باشد تا از تفسیرهای سلیقهای و برچسب های بی وجه در امان باشیم.
ثانیا این تاملات تاریخی لزوما باید مصداقی باشد تا زمینه عبرت آموزی و مقابله با تقی زاده های زمانه ما را تحقق بخشد.
طبیعی است اگر تقی زاده پژوهی بدون بررسی تطبیقی و مصداقی صورت گیرد، امری شعاری و انتزاعی است که اولا فایده چندانی بر آن مترتب نیست و برعکس ممکن است به نوعی در مسیر منویات رهبری در این باب خلل ایجاد کند و با حساسیت زدایی از محافل نخبگانی به واسطه طرح بحث های سست و سطحی، روند مقابله با پدیده شوم تقی زاده ها را کند سازد.
ثانیا ای بسا یک مجموعه در عمل با دنباله های فعلی پدیده تقی زاده در پیوند وثیق باشد یا اقلا با آن جریان مرزبندی مشخصی نداشته باشد اما برای رد گم کنی یا وجهه سازی، مدام به طور شعارزده، به طرح بحث پیرامون این پدیده شوم بپردازد.
🔹نهادهای عالی مدیریتی و نظارتی و پژوهشی حوزه علمیه قم، خاصه بخش های سیاسی و اجتماعی، مخاطبان اصلی فرمان مقام معظم رهبری در مقابله با پدیده تقی زاده ها هستند؛ حتما در حوزه کارهایی در این جهت صورت گرفته است که در جای خود قابل تقدیر است اما انتظار آن است که اثر این قبیل تلاشها در متن و بطن حوزه مقدسه #نمود یابد.
یادمان نرود؛ هرگاه تذکارها و انذارهای حکیمانه ولایت را جدی دنبال کرده ایم، نتایج و برکات فراوانی در پی داشته است و برعکس.
/روزنه فردا
@tollabolkarimeh 🌷
هوالحکیم
فرق ما با حزب الهی های دهه ۵۰ و دهه ۶۰ این است که آن ها روز و شبشان با بحث های ایدئولوژیک و کتاب های شهید مطهری و نقد مکتب های انحرافی میگذشت و حزب الهی های امروز با «یادت باشد» و «ارمیا» و عاشقانه های «منِ او» و اهنگهای «حامد زمانی» و «عمرو دیاب» زندگی میکنند و تنها چیزی که اهمیت ندارد مباحث اعتقادی و علمی و مبانی فکری ست.
اهل ادبیات و هنر و ذوق ادبی بودن البته از نوع فاخر و ارزشی آن و روحیه عاطفی داشتن خیلی خوب است اما دغدغهها و اصول اسلامی نباید فراموش شوند.
ما برای وقت گذراندنها، قلم زدن ها،سخن گفتن ها و انتشار باورهایمان باید در پیشگاه الهی پاسخگو باشیم.
نباید با ریش و چادر اسیر هرزگیهای مدرن با برچسب های قشنگ و به ظاهر دینی شد و دیگران را نیز به این باتلاق کشاند.
ارزش هر کس به دغدغههای اوست.
✍نوید نیّری
@tollabolkarimeh 🌷
♨️اگر گمان کنیم بدون «اصلاح سیاسی»جامعه میشود به معنویت رسید، دراشتباهیم.
🔹️تردیدی نیست که هدف نهایی انبیا، رساندن مردم به اوج عبودیت، تقرّب، تزکیه و اخلاق است، ولی معمولاً سیاسیون مانع این راه هستند و تا موانع سیاسی از بین نرود، نمیشود برای عموم جامعه، زمینۀ معنویت و تقرب به خدا را فراهم کرد.
🔹️البته همیشه عدهای از نخبگان معنوی هستند که حتی در شرایط بد سیاسی هم میتوانند خودشان را به خدا برسانند؛ اما عموم جامعه تا مشکلات سیاسی حل نشود نمیتوانند به خدا تقرب پیدا کنند.
♨️هدف قیام فاطمه(س)نهایتاً تقرّب بود ولی عملاً علیه موانع سیاسی بود.کارکرد ولایت هم در درجۀ اول این است که موانع سیاسی را برطرف کند. درگیریهای پیامبر(ص) هم برای این بود که موانع سیاسی را برطرف کند.
🔹️امروز هرمقدار دینگریزی در جامعۀ ما و حتی در جامعۀ جهانی دیده میشود، در درجۀ اول مقصّرش مسائل سیاسی، اشخاص سیاسی و مدیریتهای خرد و کلان هستند.
🔹️اگر مدیریت در جامعۀمان اصلاح بشود و فضای سیاسی جامعه سالم بشود بهطوری که از آن، مدیریتهای خوب در بیاید و خدمت به مردم بهخوبی انجام شود، اکثر دینگریزیها برطرف خواهد شد.
♨️هنوز در جامعۀ ما نقش سیاست در تحقق معنویت در جامعه، زیاد روشن نیست.لذا مردم موقع رأی دادن، زیاد انتظار ندارند فرد مورد نظرشان، آدم باتقوایی باشد و اگر از او بیتقوایی دیدند میگویند «عیبی ندارد!» چون نمیدانند بیتقوایی در عرصۀ سیاست، سمّ مهلک است.
👤علیرضا پناهیان
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 عذرخواهی یک حامی دولت از مردم یک روز پس از اراجیف گویی روحانی
🔹یک روز پس از اظهارات نسنجیده روحانی و هجمه او به دستگاه قضایی، محققداماد، از جمله اصلاحطلبان حامی روحانی در دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری گفت: «من بهعنوان یک روحانی نسبتاً سالخورده، از همهی ملت ایران عذرخواهی میکنم. ما نتوانستیم اخلاق اسلامی را ارتقا ببخشیم »
◾️روحانی در سخنانی که بهشدت با استقبال رسانههای ضدانقلاب مواجه شد، مدعی شدهبود: هیچکس نباید و نمیتواند وزرای دولت را احضار کند❗️
@tollabolkarimeh 🌷
#چارچوب
🔘خاک بر سر آن اعلم افقهی که...
🔶آقایان! اگر کسی علم پیدا کند، مجتهد شود، به مقامات بالا برود، اما حاضر نباشد حق را بپذیرد؛ هوای نفس بر او غالب باشد و خواست ها و تمایلاتِ شخصی، واضحات را از او مخفی کند، چنین کسی به عالَم اسلام نه تنها هیچ مفید نیست، بلکه مضرّ و گاهی اضرّ از جُهّال است.
🔶 اگر کسی اعلم و افقه هم باشد، اما نتواند بفهمد و ببیند که نظام اسلامی، امروز در ایران اسلامی، چطور بر مبنای حق قیام کرده و چطور نظام جاهلىِ مبنی بر گناه و فسق و فجور و ظلم را از بین بُرده و حتی با آنها همصدا شود و برای آنها خوراک درست کند و از اینکه آنها تحریکش کنند خوشحال شود، خاک بر سرِ آن عالم اعلم و افقه!
🔶 خاک بر سرِ آن عالِمی که قلباً خوشحال شود از اینکه ببیند رادیوهای دشمنان اسلام، در مقابل نظام اسلامی، از او تمجید و تعریف می کنند! باید گریه کند!
🔶 حالا گیرم از لحاظ فقاهت و علم هم خیلی بالا باشد، که آن هم علم نیست، جهل است. نور نیست، ظلمت است. والّا اگر نور بود، اوّل خودِ این نوع افراد را هدایت میکرد.
🎤 امام خامنه ای؛ ۱۳۷۳/۶/۲۰ /رحا
@tollabolkarimeh 🌷
🌹 امام حسین (ع) را شهید کردند تا "فهمیدیم" یزید، ظالم است !!
⚠️ برجام امضا شد تا "فهمیدیم" آمریکا قابل اعتماد نیست !!
#حاج_قاسم سلیمانی را ترور کردند تا "فهمیدیم" آمریکا باید از منطقه برود !!
⌛️ ...... یک تاریخ هزینه شده تا یک عدهٔ دیرفهم ، بفهمند !!
✅ در حالیکه میشد فقط با گوش کردن به ولیخدا و اطاعت از او ، اینهمه هزینه و تاوان های سنگین نداد !! 👌
🚷 امان از دست این ابوموسی اشعری های زمانه ...
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛نقدی بر مبلغان اسلام به اصطلاح رحمانی
⚫️آقای حسن آقامیری می گوید ما به حضرت موسی نقد داریم که با فرعون در لحظه ای که غرق می شد، برخورد رحیمانه نداشت.⚫️
❌آقای آقامیری اگر معلومات قرآنی داشتی می فهمیدی که شما قبل از نقد به حضرت موسی(علیه السلام) باید به خدا انتقاد کنی که رفتار رحیمانه با فرعون نداشت؛ چون خدا دست رد به سینه فرعون زد و به التماس فرعون برای نجات از غرق شدن و ادعای ایمان آوردن وی اعتنا نکرد.
☀️«وَجَاوَزْنَا بِبَنِي إِسْرَائِيلَ الْبَحْرَ فَأَتْبَعَهُمْ فِرْعَوْنُ وَجُنُودُهُ بَغْيًا وَعَدْوًا ۖ حَتَّىٰ إِذَا أَدْرَكَهُ الْغَرَقُ قَالَ آمَنْتُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا الَّذِي آمَنَتْ بِهِ بَنُو إِسْرَائِيلَ وَأَنَا مِنَ الْمُسْلِمِينَ آلْآنَ وَقَدْ عَصَيْتَ قَبْلُ وَكُنْتَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ»(یونس، 90-91)
✳️«و ما بنی اسرائیل را از دریا گذرانیدیم پس آنگه فرعون و سپاهش به ظلم و ستمگری آنها را تعقیب کردند تا چون هنگام غرق فرعون فرا رسید گفت: اینک من ایمان آوردم که حقّا جز آن کسی که بنی اسرائیل به او ایمان دارند خدایی در عالم نیست و من هم از مسلمانان و اهل تسلیم فرمان او هستم.اکنون باید ایمان بیاوری؟ در صورتی که از این پیش عمری به (کفر و) نافرمانی زیستی و از مردم ظالم بدکار بودی.»
❓❓❓سوال ما از آقای آقامیری این است که چرا باید خداوند متعال با فرعونی که تا عمر داشت دست از قتل مظلومان و مبارزه با حق بر نداشت، در لحظه مرگش رفتار رحیمانه داشته باشد؟! مگر رحمت خاص خداوند بدون حساب و کتاب است که نصیب کودک کشان هم بشود؟!
✍جواد گلی
@tollabolkarimeh 🌷
42.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢هوچیگری در مقابل استدلال
⭕️ 📹 فیلم کامل مناظره جنجالی صادق زیباکلام و خسرو معتضد درباره رضاشاه و تاریخ دوره پهلوی
🔸 صادق زیباکلام را میتوان نمادی از #تحجر_سیاسی (اصولگرایی) و #غربزدگی (اصلاحطلبی) در فضای سیاسی کشور دانست
/حجره انقلاب
@tollabolkarimeh 🌷
✝️✡️قبلا مختصری در مورد پروژه بزرگ YGL (Young Global Leadres یا رهبران جوان جهانی نوشته بودیم . این تصویر تنها بخش کوچکی از شبکه مزدوران کفر جهانی است که به فضل الهی با افول قدرت شیطان بزرگ ، این جماعت در حال تکثیر از دهها سال گذشته تاکنون نابود خواهند شد. به نظر شما در ایران چه کسانی از قبل و بعد انقلاب ، در دانشگاهها و اطاق فکرها و موسسات مزدورپروری غرب تربیت شده اند؟
🙊جنبش سبز/ جنبش بنفش/ جنبش مخملی.
🔺اینها دانش آموختگان «بنیاد سوروس 2014» هستند که همگی تبدیل به مخالفان سیاسی در کشورهای خودشان شدند....
نتیجه: تمام اپوزیسیون نماهایی که در کشورهای مستقل میبینیم، همگی در جای دیگری آموزش دیده اند!
ریشه آشوب در همه کشورهای متحدمان را در بنیادهایی متصل به صهیونیسم جهانی باید دید!
➕ اون سمت چپی همان «آلکسی ناوالنی» معروف است که اینروزها در #روسیه تبدیل به قهرمان ملی آمریکایی ها شده است و با آموزشهای بنیاد #سوروس و دلارهای آمریکایی علیه پوتین فعالیت می کند!
/اصولگرانیوز
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هشتگ_بازی به نام میناوند به کام بیگانه
#مهرداد_میناوند که از او دویدن و نفس زدن برای تیم ملی و تعصب برای تیم محبوبش و حضور در هیآت مذهبی و برخی کارهای خیر را به یادگار داریم، بعد از فوت بهانه ای شد که برخی به اصطلاح سلبریتی و فوتبالیست، هشتگ از جان فتاده ی "واکسن بخرید" را دوباره احیا کنند.
لازم به یادآوری است که همین واکسن فوق الذکر، در کشور آمریکا و انگلیس نه تنها سرعت فوتی های کرونا را کم نکرده که شتاب بیشتری حتی در کشورهای واردکننده همچون پرتغال و فرانسه و نروژ و آلمان و حتی رژیم اشغالگر قدس داشته است و باعث #فلج یا #فوت بیماران گشته بطوری که باعث ممانعت از ادامه تزریق واکسن در برخی از این کشورها شده است.
هشتگ سازی برای در گردنه نشسته های در لباس بازیگر یا بازیکن، تبدیل به یک بازی دو سر سود شده که با #تحریک_احساسات_مردم و القای دلسوزی، در خط مقدم جنگ روانی دشمن هم کنشگری می کنند.
/اندیشه انقلابی
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
🔵 مصوبههای تاریک
🔹به بهانه تصویب طرح زیست شبانه
فضای سیاستگذاریها و برنامهریزیها نه تنها از فقدان نظریههای ایرانی-اسلامی رنج میبرد بلکه شاهد سیطره نظریههای دنیای مدرن بر ایدهها و طرحهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه ایران هستیم. گاهی این سیطره چنان گسترده است که این شک ایجاد میشود که آیا اصلاً کارشناسانی در پشت این طرحها وجود دارند یا صرفاً برآمده از تقلید از جوامع دیگر و نهایتاً برای تأمین اهداف اقتصادی عدهای است؟!
اخیراً طرح زیست شبانه با هدف نهادینه کردن حیات در شب و ایجاد انگیزه برای همشهریان جهت زیست بانشاط شبانه به تصویب رسیده است. از چند زاویه میتوان این طرح را مورد نقد قرار داد؛
از منظر پزشکی بعید است کسی معتقد باشد که بیداری شب برای انسان ضرر ندارد. برای اثبات این گزاره در علم پزشکی مدارک بسیاری وجود دارد که قابل کتمان نیست. از منظر سبک زندگی اسلامی نیز اساساً شب طبق آیه ۹۶ سوره انعام، ۶۷ سوره یونس و ۴۷ سوره فرقان قرار است مایه آرامش و سکونت باشد.
از منظر جامعه شناختی و مطالعات فرهنگی ماحصل این طرح آیا جز این است که انسان فعال متفکر و خلاق که منطبق بر طبیعت و نه در خلاف جهت آن زیست میکند، به یک «#پرسه_زن» ِ شبهای چراغانی شده تبدیل شود؟ شبهایی که قرار است به وسیله امکانات دنیای مدرن برخلاف طبیعتش برای انسان روشن شود و بستر مصنوعیِ گذران اوقات فراغت را فراهم کند.
این پرسه زن که به قول والتر بنیامین قرار است چون لاک پشت در پاساژ قدم بزند، همان انسانی میشود که به تدریج عاشق تفاوتهای شب با روز و شیفته تنوعِ حاصل از این تفاوتها میشود. به تدریج شهری مملو از انسانهای ظاهراً بیدار در شب که خیابانهای خوش چراغ و ویترینهای لوکس چشمان خسته آنها را بیدار نگه داشته و روز که وقت فعالیت، تلاش، کار و نشاط است را به زمان کسالت و کرختی تبدیل میکند.
واضح است که چنین انسان منفعلی آرزوی مدرنیته است چرا که او انسان منفعل را به انسان فعال ترجیح میدهد. انسانی که تمام تئوریهایی که بر مبنای اصالت سود و لذت بنا شده است را میتوان بر روی او پیاده کرد و به مرور عنصر «مقاومت» را در او برای همیشه خاموش کرد.
اگر سیاستگذار و برنامهریز فرهنگی به دنبال بسط عدالت است باید معنای تناسب در عدالت را فراموش نکند. باید به دنبال طرحهایی بود که «انطباق» انسان را با ذات، هدف و خیر او به حداکثر برساند. ذات، هدف و خیری که بر مبنای انسان شناسی و هستی شناسی درست بنا شده باشد. مادامی که هر طرح اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از این «انطباق» فاصله بگیرد قطعاً شکافی میان انسان و ماهیتش به وجود میآید که حاصلش همین تعارضات بی نهایت انسان مدرنیزه شده خواهد بود.
حواسمان باشد که گاهی ما یک مصوبه یک خطی را تصویب میکنیم اما جامعهی ما نه یک خط بلکه هزار صفحه تغییر می کند..!
✍احمد اولیایی
@tollabolkarimeh 🌷
📌افراط در کاملاً مجازی کردن تحصیل ۱۴میلیون دانشآموز ایرانی؛ گامی بلند برای پیشبرد #حکمرانی_مجازی_غرب
🔰نمیگویم که #کرونا را برای همین ایجاد کردهاند، ولی ولو برای این کار هم ساخته نشده باشد، مدیریتی که کردند همین است؛ دارند بر محور بزرگنمایی این پدیده و رعبانگیزی و وحشت خیالیای که دارند ایجاد میکنند، آرامآرام روابط #عالَم_حس را پیچ و مهرههایش را باز میکنند و آدمها را از هم جدا میکنند و کمکم بهصورت متفرّد میبرند توی فضای #حکمرانی_مجازی...
🔰من که (آمار) ندارم، ولی بعضی از آمارهایی که نقل میشد خیلی خطرناک است که در طول همین یک سال، ورود به عرصه مجازی چقدر گسترش پیدا کرده.
🔰یک نمونهاش فقط #آموزش_رسمی است. این فقط اختصاص به کشور ما هم ندارد. در کشور ما البته خیلی افراطی این کار شکل گرفت و من نمیدانم چرا؛ خیلی افراطی در کشور ما این شکل گرفت که ۱۴میلیون دانشآموز را بردند توی #فضای_مجازی و چیزی بسیار خطرناکتر از #سند_2030 اعمال شد.
🔰آقایان هم (این مسئله) در منظر و مرئایشان بود، نه اینکه نمیدانستند. چرا اقدامی نکردند (نمیدانم)؛ آخرش این است که پلتفرمی مثل #شاد درست کردند که واقعاً...؛ نمیخواهم کار آقایان را کوچک کنم، (ولی) طوفان در فنجان است.
(آیتالله میرباقری، ۹۹/۱۱/۱۰)
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا ما شک داریم در این روایت پیامبر(ص) که: «اگر نبود، خوف اینکه بگویند درباره تو [علی علیهالسلام] مسلمانها، آنچه را که نصارا(مسیحیان) درباره مسیح گفتند من درباره تو کلامی میگفتم که ورود به ملأی نکنی به جماعتی نکنی، الا اینکه از تراب اقدام تو بگیرند و تبرک بکنند و ...».
🔹 این کلام را خوارزمی نقل کرده و به گمانم که در اون تفسیر اباعبدالرحمن سلمی آنجاها دیدهام، او هم دارد، جلوتر از خوارزمی.
❗️ وای بر کسانی که یک همچنین کسی (علی علیهالسلام) را داشته باشند مسلمانها و کارشان به جایی برسد که بشوند از خدم و از حشم و از عبید (نوکرهای) آمریکا و اروپا و سگ و خوک و ... بهائمی (حیواناتی) که اصلاً هیچ معلوم نیست در دین یهود و نصاری (مسیحیت) هم اینها باقی باشند. آیا اینها متدین به دین یهود نصارا هستند؟ ابداً!
⚠️ هیچ فرقی بین اینها و بتپرستها نیست.
💬 حضرت آیتالله بهجت قدسسره (درس خارج اصول، جلسه ۱۷)
@tollabolkarimeh 🌷
☀️ این تصویر در تاریخ تشیع بی نظیر است؛ مردمی دور امام عادلی جمع شوند و او را رها نکنند و لا یخافون فی الله لومه لائم ...
🔥 این تصویر در تاریخ جدید عالم بی نظیر است؛ این صحنه هزار افسانه جدایی دین و دولت را یکجا سوزاند ...
🔺 این تصویر در تاریخ ایران بی نظیر است؛ زیرا این بار مردمان نه دور شاهی که تاج از پدر به ارث برده بلکه دور امامی که مظهر حق است جمع شده اند و خود را در آینه او می بینند ...
⭕️ این تصویر حاصل نفس متصلِ خمینی به دریای بی کران حقیقت و نتیجه صدها سال رنج و تلاش و حرمان و اسارتِ شیعه و خون بهای صالح ترین بندگان خداست ...
/افق مبین
#یوم_الله
@tollabolkarimeh 🌷
🔺 فکر می کنید این سخنان را چه کسی گفته است؟!
🔹 شاه عباس صفوی چهقدر نحس است. اصلاً میشود اندازه ای برای بدی شاه عباس صفوی پیدا کرد؟ حالا میگوییم شاه اسماعیل صفوی تشیع راه آورد؛ شاه عباس صفوی چه کار کرده است؟ روی منبر تشیع نشسته، آقایی کرده و بالا رفته است. البته شاه اسماعیل و شاه طهماسب، حساب دیگری دارند.
🔹 از نجسترین انسانهای روزگار، همین پادشاهانی هستند که گذشتند. همهشان همینطورند و هیچ فرقی باهم ندارند.
🔹 همین امیراسماعیل سامانی، همین آل بویهی شیعه، همین سلجوقیان و غزنویان و دیگران، هر کجای کارشان را نگاه کنید، میبینید که مظهر زشتترین خصوصیات بشری بودند و چهقدر از نعم الهی سوءاستفاده کردند.واقعاً فتحعلیشاه چهقدر بد است. اصلاً میشود اندازهیی برای بدىِ فتحعلیشاه معیّن کرد؟
🔹 ما حکومتهای اموی و عباسی را نظام اسلامی نمیدانیم. آن حکومتها هم، نظام پادشاهی و شاهنشاهی است؛ منتها یک نوع و شکل دیگرش.
🔹 حکومت هارونالرشید یا عبدالملک یا هشام و امثال اینها، چه فرقی با حکومت اردشیر درازدست دارد؟ آیا چون اسمشان مسلمان است، برتری دارند؟ مگر اسم، مسأله را حل میکند؟
🔹 حکومت سلطان محمود غزنوی در این کشور، چه فرقی با حکومتهای جبارانی که در گذشته بودند، دارد؟ از لحاظ حاکمیت، غزنویان چه تفاوتی با ساسانیان داشتند؟ تفاوتی که وجود دارد، مربوط به فضای اسلامی است. فضای اسلامی، سلطان محمود غزنوی را هم وادار میکند که نمازش را بخواند. آن کسی هم که در ظل حکومت اوست، او هم نمازخوان بار میآید. این، ربطی به سلطنت سلطان محمود ندارد. این، برکت همان مقداری از اسلام است که وجود دارد.
🔹 همهی کسانی که به اینجا آمدند و حکومت کردند، احساس نمودند که بر این مردم غلبه پیدا کردهاند. از این آخریش که رضاخان و پسرش بود، بگیرید و همینطور عقب بروید. قاجاریه احساس کردند که بر این مردم غلبه پیدا کردهاند و فاتح شدهاند. از اول به عنوان فاتح، بنای حکومت خودشان را گذاشتند. قبل از آنها، زندیه و افشاریه و صفویه فاتح شده بودند.
🔹 رابطهی یک حاکم و فاتح و غالب و اختیاردار و قدَرقدرت بود. سلطنت را هم یا با شمشیر به دست آورده، یا از پدرانشان ارث برده بودند؛ لذا زیر بار منت کسی هم نبودند و «السّلطان بن سلطان» مینوشتند! به کسی مربوط نیست که من پادشاهم؛ من ارث بردهام! مثل کسی که فرضاً از پدرش یک آفتابهی مسی ارث میبرد و متعلق به خودش است. آیا کسی میتواند بگوید تو چرا این آفتابهی مسی را داری؟ ارث برده است دیگر. این هم سلطنت را ارث برده است و مثل همان آفتابهی مسی، برایش ملک شخصی است و هیچکسی حق دخالت در آن را ندارد؛ «السّلطان بن سلطان»!
🔹 آن پادشاهی هم که حکومت را با شمشیر به دست آورده بود، خدا را بنده نبود؛ مثل نادرشاه، مثل آقامحمّدخان، یا مثل خود رضاخان. اینها با زور و قدرت به حکومت رسیده بودند. البته رضاخان، در سایهی شمشیر خودش هم نبود؛ در سایهی شمشیر دولت بریتانیا بود که حکومت را به دست آورده بود.
🔹 دههی فجر آمد و این سلسلهی غلط، این هندسهی معیوب و این رشتهی بیمار را قطع کرد و تمام شد. آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت. دیگر آنجایی که حکومت، غالب و فاتح و آقا و قدَرقدرت و صاحباختیار است، گذشت. دوره ای آمده که اگر آقایی هست، خود مردمند. وقتی که امام سر کار آمد، مردم او را قبول داشتند و مظهر قدرت مردم بود. او از خودش چیزی نداشت، از پدرش چیزی به ارث نبرده بود، با شمشیرش چیزی علیه مردم به دست نیاورده بود؛ بلکه شمشیر مردم در دست او بود و بر سر ضد مردم و بر سر مهاجم و استعمارگر و توطئهچی و کودتاچی زد.
🔹 لذا همیشه روابطشان با مردم، «ما فرمودیم» بوده است. «من به ملت عرض میکنم»، «من خدمتگزار ملتم» که امام میگفت، متعلق به جمهوری اسلامی و اسلام و امامِ اسلامی ما بود؛ والّا قبل از او، «ما امر میفرماییم» و «ما چنین فرمودیم» بود.
🔹 شما ولادت پیامبر صلی الله علیه و آله و ائمه علیهم السلام را جشن میگیرید. صدها سال است که ولادت مسیح علیه السلام را جشن میگیرند. چرا ولادتها اهمیت و ارزش دارند؟ به خاطر اینکه یک مقطع حساس و تعیینکننده و یک نقطهی عطف و یک پیچش در تاریخند. یعنی تاریخ در خطی میرفت؛ اما در این لحظه، به یک سمت دیگر پیچید. این، نقطهی پیچ و نقطهی عطف و نقطهی انعطاف به یک سمت دیگر است. اگر ما با این حساب نگاه کنیم، اهمیت دههی فجر خیلی زیاد است.
🔹 ما در تاریخ، واقعاً مثل دههی فجر نداریم. حتّی اسلام با آن عظمت، در دههی فجر برای ما اثر بخشید. آیا غیر از این است؟
🔹 البته دههی فجر، جزو رشحات اسلام است. خیال نکنید که دههی فجر منهای اسلام، چیزی است. دههی فجر منهای اسلام، یک پول هم ارزش ندارد. دههی فجر، آن آیینهیی است که خورشید اسلام در آن درخشید و به ما منعکس شد.
/قلم سرخ
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
💠 الوعد وفا!
جامعه، با مسلمان شدن "صورتی نو" می پذیرد. با تشیّع، "فعلیّتی برتر" می گیرد. با اسلام ناب و تشیع راستین، "تعالی" می گیرد.
در جای خود ثابت است که هر موجود، فیوضات ربّ را با "صورت اخیر" و "فعلیت آخر" خود جذب می کند: نبات با فعلیتِ نباتی اش، چیزی جذب می کند که جماد نمی تواند آنرا جذب کند. انسان، با فعلیتِ عقل و نطقش، فیضی می گیرد که حیوان از آن بی خبر است.
حال جامعه ای که از دوگانه پرستی در آمد و مسلمان شد؛ از اسلامِ فتوحات، بالا آمد و اسلام اهلبیت(ع) را پذیرفت؛ البته چله ی زیارت عاشورایش دفع وبا می کند.
اگر از تشیع انقلابیِ علی(ع) و حسین(ع) بهره بُرد و بر یزیدها شورید، مقابل سفیانی ها ایستاد؛ البته "فعلیت برتری" یافته وفیض بالاتری باید جذب کند. آن فیض برتر چیست؟
حالا وقتش رسیده که "علم را اگر در ثریا باشد به زمین آورد" و آبروی مذهبش کند.(بخشی از یادداشت: دعای انقلابی برای رفع کرونا۹۸/۱۲/۹)
#بچه_های_انقلاب
#دهه_فجر
محسن قنبریان
@tollabolkarimeh 🌷