🔴 پاسخ به شائبه بیگدلی علیه رئیسی
🔻 شکایت رحمت اله بیگدلی از رئیسی به دادستان کل کشور و شورای نگهبان به خاطر شائبه تخلف از قانون منع اشتعال به تحصیل کارگزاران ج ا ایران
#متن_نامه که در فضای مجازی در حال بازنشر است به دلیل طولانی بودن حذف میشود
🔻 #حقیقت
1⃣ متاسفانه از این ادعاهای غیرعالمانه و واهی در کارنامه بیگدلی به عنوان یار سابق شیخ مهدی کروبی بارها مشاهده شده است.
2⃣ قانون چنین ممنوعیتی ندارد بلکه در ساعات اداری مستلزم ماموریت تحصیلی یا مرخصی است.
🔹ماده (۲) آئین نامه اجرایی همین قانون ادعایی (مصوب ۱۳۷۳) به صراحت اعلام داشته «ادامه تحصیل کارگزاران در خارج از ساعات اداری یا با استفاده از مرخصی با رعایت قوانینو مقررات مربوط مجاز است»
3⃣ از فردی که خود را دکتر و عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان معرفی میکند انتظار حداقلی این است که تعداد واحدهای محدود آموزشی و پاره وقت بودن دکترا را بداند! ؛
4⃣ بیگدلی در حالی روی سال ۹۲ و معاون اولی رئیسی مانور میدهد که اگر تعصبات حزبی می تواند با اندک تحقیق اینترنتی متوجه شود زمان قبولی جناب رئیسی سال ۸۰ بوده و ایشان تا سال ۸۳ معاون اول نبوده است. هر چند معاون اولی هم منعی برای ادامه تحصیل ندارد. هدف که تخریب باشد حقایق بایست تقطیع یا سانسور شود!
5⃣ با توجه به جایگاه علمی بالا و توجه جدی به امر پژوهش در مدرسه عالی شهید مطهری ، حجت الاسلام رئیسی بعد از انتشار چند مقاله و کتاب با موضوعات قواعد فقه، وقف و... در سال ۱۳۹۲ با دفاعاز رساله شان با موضوع(تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق) موفق به اخذ دکتری گردید.
6⃣ اکنون که سطح نازل و سخیف ادعای واهی جناب بیگدلی عیان شد نوبت آن است متولیان دانشگاه آزاد کشور، جوانان و اساتید محترم استان زنجان از شرایط و نحوه اخذ مدرک بیگدلی تحقیق بیشتری کنند! ؛ چگونه ممکن است یک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد به برخی بدیهیات واقف نباشد و برای دیده شدن بدون تحقیق شبهه پراکنی نماید!!
✍ محمدصادق سلطانزاده بشرویه
@tollabolkarimeh 🌷
شبهه صالح مقبول.m4a
6.12M
موضوع صالح مقبول و شبهات پیرامون آن یک بحث انحرافی است!
مراقب خرس خاله ها باشیم!
#اتحاد_جبهه_انقلاب
@tollabolkarimeh 🌷
سه حلقه هراسان از تکرار سلیمانی
♦️نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما سه حلقه و گروه، بی محابا و بیرون از دایره نقد، علیه "سید ابراهیم رئیسی" عقده گشایی می کنند.
🔹گروه اول، سازمان جنایتکار منافقین است که به ملت خود خیانت کرد، زیر پرچم حزب بعث و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آمد و 17 هزار نفر از مردم و مدیران خدمتگزار را به خاک و خون کشید.
♦️گروه دوم، حامیان مفسدان دانه درشت از همه جناح ها که در دستگاه های مختلف لانه کرده بودند و تا قبل از آمدن رئیسی به قوه قضائیه، احساس امنیت می کردند:
از اکبر طبری (معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه)، حسین فریدون (دستیار ارشد رئیس جمهور) و مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیس جمهور) بگیرید، تا قضات فاسدی مثل بیژن قاسم زاده، و شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شهرداری.
از دختر اولین وزیر صمت روحانی و داماد دومین وزیر صمت او (هر دو وزیر، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال 92 و 96 بودند)، تا رئیس سازمان خصوصیسازی، برخی مدیران بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیس هلال احمر، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام و...
🔹گروه سوم، آمریکا و برخی دولت های اروپایی، که امیدوار بودند ایران به واسطه سوء مدیریت غربگرایان به نقطه انفجار برسد. آنها نگرانند زنجیره نفوذ شان، با انتخابات قطع شود.
گروه سوم، سازمان دهنده اصلی نفرت پراکنی علیه آقای رئیسی است و گروهک ها، مفسدان اقتصادی و مدیریت اشرافی غربگرا را به خدمت گرفته است.
⁉️آقایان مهرعلیزاده (استاندار روحانی و معاون خاتمی در دولت اصلاحات) و همتی (رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی)، کدام یک از سه گروه را نمایندگی می کنند که بنای تبلیغات شان، نه اثبات خود با برنامه و کارنامه، بلکه توهین و تهمت، و ترور شخصیت آقای رئیسی است؟!
♦️اما طیف متبوع همتی و مهرعلیزاده کدام کارنامه قابل ارائه را دارند؟ تورم 42 درصد که طبق پیش بینی وزارت رفاه به 45 درصد در مرداد می رسد؟ نابودی دهها میلیارد دلار ارز و 20 درصد کوچک کردن سفره مردم؟ تشدید بیکاری؟ یا آینده فروشی و میراث بدهی 130 هزار میلیاردی برای دولت بعد؟
🔹این ائتلاف، متم اول فساد و سوء مدیریت اجرایی، و همچنین تشدید تحریم ها -به واسطه ریل گذاری غلط برجام برجام- است. اما با رندی، خود را نماینده 60 درصد مردم یا طبقات گلایه مند وانمود می کند!
♦️آنها همچنین، در حالی خود را رقیب رئیسی وانمود می کنند که طبق آخرین نظرسنجی های دولتی، رای آقای رئیسی بین 65 تا 70 درصد است؛ و آقایان همتی و مهر علیزاده با 4 درصد و 2 درصد، در رتبه های چهارم و هفتم نامزدها قرار دارند.
🔹کارنامه درخشان و محبوبیت رئیسی در میان مردم - که بعد از محبوبیت منحصر به فرد شهید سلیمانی بی نظیر است- معلوم است دشمن ساز می شود.
♦️پیش بینی پیروزی رئیسی با رای بالای مردم، نشانه تکرار حاج قاسم سلیمانی در میدان سیاست و مدیریت داخلی است؛ و این کابوسی نیست که دشمنان، مفسدان و مدیریت اشرافی را آسوده بگذارد.
✍ محمد ایمانی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 دانشگاه #تیلبرگ: #مهرعلیزاده تحصیلات خود را به پایان نرسانده است!
🔻سخنگوی دانشگاه #تیلبرگ_هلند: #محسن_مهرعلیزاده
تحصیلات خود را در این دانشگاه به اتمام نرسانده و بنابراین هیچ عنوانی از این دانشگاه دریافت نکرده است. این در حالی است که مهرعلیزاده بارها خود را دارای دکترای مهندسی اقتصاد معرفی کرده است!
🔹"ساکنان ساختمانهای شیشهای نباید به اطراف سنگپرانی کنند!"
✍ داود مدرسییان
@tollabolkarimeh 🌷
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رأی دادن کافی نیست؛ همدیگر را به رأی دادن تواصی کنید🔸
بعضی فکر می کنند همین که در #انتخابات شرکت کردند، رسالتشان انجام شده است. قرآن خلاف این را می گوید. چرا؟ چون قرآن می گوید: «ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر». می گوید ایمان و عمل صالح، انسان را از خسران نجات می دهد اما نه به تنهایی!
رأی دادن، مثل ایمان و عمل صالح است. اما «تواصوا بالحق» هم لازم است. رأی دادن لازم است، اما کافی نیست.
اگر کسی خانوادۀ خودش را توصیه به شرکت در انتخابات نکند، همسایه های خودش را توصیه نکند، دوستان خودش را توصیه نکند و برای این کار، تبلیغ نکند، طبق آیه قرآن از جملۀ #زیانکاران است.
هم آن کسی که شرکت نکند و هم آن کسی که شرکت بکند و تبلیغ نکند، زیانکار هستند.
@tollabolkarimeh 🌷
💢 من ایرانی ام
📎 #انتخاب_درست
📎 #ایران_قوی
📎 #نوسازی_کشور
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
@tollabolkarimeh 🌷
✅ تغییر در گرو اراده من و توست
🔹 ما زندگی شخصیمان را خودمان می سازیم. چرا که زندگی ما چیزی نیست جز نتیجه انتخابهای ما. انتخابهای خوب مثل رشته تحصیلی خوب، دوست خوب، همسر خوب، شغل خوب، محل زندگی خوب و ... هم حالمان را خوب میکند و هم آینده و زندگی مان را میسازد؛ اما اگر انتخابهایمان بد باشد؛ حال بد، افسردگی، نا امیدی، سرخوردگی، شکست و تباهی را به دنبال خواهد داشت.
🔹 حیات اجتماعی ما هم همینگونه است. اگر در جامعهای که در آن زیست می کنیم. مشارکت فعال و آگاهانه داشته باشیم و در انتخاب هایی که سرنوشت جامعه را رقم می زند دخالت کنیم، آینده اجتماعی خودمان را انتخاب کردهایم.
🔹 شرکت در انتخابات سیاسی مانند انتخاب رئیس جمهور جزو حقوق شهروندی و اصول اجتماعی است و حقی که به مردم اجازه میدهد در تعیین آینده کشور خودشان نقش داشته باشند.
🔹 با مشارکت و انتخاب خوب حیات اجتماعی ما هم تضمین میشود. فراموش نکنیم که مسئولین بد، حاصل عدم مشارکت آدمهای خوب در فرایند انتخاب است.
🔹 امسال ما یک انتخاب حیاتی و سرنوشت ساز پیش روی داریم. انتخاب رئیس جمهور و بالاترین مقام اجرایی کشور که سکان مدیریت جامعه را به عهده خواهد گرفت.
🔹 قطعا با مشارکت حداکثری، دولتی قوی شکل می گیرد که با تکیه بر پشتوانه آرای مردمی سکان مدیریت کشور را با قدرت در دست میگیرد و توان ایجاد تغییر و در رأس همه بهبود اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم را خواهد داشت.
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اخیرا این شبهه در فضای مجازی طرح شده که اهل سنت حتی در تهران اجازه ساخت مسجد را ندارند ، با این توصیف انتظار شرکت در انتخابات را از آنها دارید ؟
💠 این شبهه در حالی مطرح میشود که اهل سنت در تهران و اطراف آن، صاحب ۹ مسجد اختصاصی هستند؛ هرچند آنان در گستره کشور شیعی ایران، ۱۷ هزار مسجد را به خود اختصاص دادهاند که این تعداد تا مرداد سال ۹۴ یعنی حدود ۶ سال قبل، تقریبا ۱۵ هزار باب بوده و هر سال، بیش از ۲ درصد بر تعداد این مساجد افزوده شده است.
💠 البته، تمرکز فعالیت مساجد اهل سنت در کشور بیشتر در استانهای مرزی هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خراسانها، گلستان، آذربایجان غربی، کرستان، کرمانشاه و خوزستان بوده، اما این به آن معنا نیست که برادران اهل تسنن ما در پایتخت، صاحب مسجدی نباشند.
💠 با یک جستوجوی ساده متوجه میشویم که نشانی این ۹ مسجد در تهران و اطراف پایتخت عبارتند از: ١ـ مسجد صادقیه، واقع در فلکه دوم صادقیه ٢ـ مسجد تهران پارس، واقع در خیابان دلاوران ٣ـ مسجد شهر قدس، واقع در کیلومتر ٢٠ جادهی قدیم ۴ـ مسجد خلیج فارس، واقع در بزرگراه فتح ۵ـ مسجد النبی، واقع در شهرک دانش ۶ـ مسجد هفتجوب، واقع در جادهی ملارد ٧ـ مسجد وحیدیه، واقع در شهریار ٨ـ مسجد نسیم شهر، واقع در اکبرآباد ٩ـ مسجد رضیآباد، واقع در سه راه شهریار.
@meshkatnoor
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 مجوز برگزاری همایش انتخاباتی آیتالله رئیسی در ورزشگاه تختی اهواز
🔹از دیروز که خروش با شکوه مردم خوزستان در استقبال از #آیت_الله_رئیسی را شاهد بودیم برخی از سر دلسوزی و برخی هم برای تخریب نسبت به برگزاری این همایش بزرگ اظهار نگرانی کردند.
🔸واقعیت این است که هم ستاد ملی کرونا و هم وزارت کشور برای برگزاری میتینگها مجوز صادر کرده است و روند قانونی دیدار مردم خوزستان با رئیسی بطور کامل طی شده. این شرایط برای عموم نامزدها مهیاست و نباید فضای سرد بر انتخابات حاکم باشد.
🔹برخی که از سر دلسوزی تذکر میدهند را باید بر چشم نهاد ولی برخی که بدنبال تخریب آرای جناب رئیسی هستند همان کسانیاند که بدنبال تشکیل #دولت_سوم_روحانی هستند!
🔸 چندین انتخابات ریاست جمهوری طی همین یکسال گذشته در جهان برگزار شده. نمونه آن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا. هر کدام از نامزدها، ترامپ و بایدن چندین میتینگ بزرگ داشتند و بیبیسی و VOA و ایران اینترنشنال حرفی نزدند بلکه آن را شور انتخاباتی معرفی میکردند! حالا به انتخابات ایران که رسیده، دلسوز جان ملت ایران شدند! همانهایی که در جنگ حامی صدام بودند و حملات تروریستی به ایران را حمایت میکردند!
✍ داود مدرسییان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
@tollabolkarimeh 🌷
🔵دعوت خلیفه ارامنه تهران به عموم مردم برای مشارکت در انتخابات
📜اسقف اعظم #سیبوه_سرکیسیان خلیفه #ارامنه تهران با انتشار پیامی ارامنه را به مشارکت فعال در انتخابات ریاست جمهوری فراخواند.
▫️پیام اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان خلیفه ارامنه تهران بدین شرح می باشد.👇
🔹ملت ایران بار دیگر در فضای #انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته و لحظاتی پر شور و نشاط و چشم انداز آینده ای پر امید را تجربه می کند.
🔹در هنگامه تبلیغات انتخاباتی مطالبه تلاش برای رسیدن به آینده ای درخشان، ارتقا سطح کیفی زندگی و توسعه روابط خارجی از رئیس جمهوری منتخب از جمله حقوق طبیعی #شهروندان می باشد.
🔹از سوی دیگر برگزاری #انتخابات_ریاست_جمهوری در هر کشوری معیاری برای تعیین سطح مردمسالاری بشمار می آید. از این که این بار نیز چنین فضایی در #ایران ایجاد شده و مردم با نگاهی پرامید در جستجوی #نامزد منتخب خود هستند خرسندیم. یقین داریم که ملت ایران با درک بالا و منحصر بفرد خود نامزدی را انتخاب خواهند کرد که حراست از تمامیت ارضی کشور، ارتقا سطح زندگی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مردم وهمچنین توسعه روابط خارجی و همزمان #همزیستی_مسالمت_آمیز میان پیروان #ادیان مختلف را که جمهوری اسلامی ایران از الگوهای موفق آن بشمار می آید، سرلوحه برنامه های خود قرار داده باشد.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ ابتذال در هواداری
🔹هرچند میدانم گفتن این حرفها یک هفته مانده به انتخابات نه لایکی دارد نه کف و سوتی. ولی بنظرم اتفاقا زمان زدن این حرفها امروز و در میانه شور و هیجان هواداران نامزدهای انتخاباتی است.
🔹رفقا بیاید کمی ماقبل تر از گفتگو راجع گزینه ها، نگاهی به منطق هواداریمان هم بیندازیم. منطقی هواداری که بیان میکند همه #باید از گزینه مورد نظر بنده حمایت کنند و اگر حمایت نکردند را برچسب باران کنیم و به گوشه ای برانیم.
منطقی که قبل از رسیدن به قدرت و در ایام انتخابات که همه ولو ظاهری ژست تحمل مخالف را می گیرند، اما اجازه نمیدهد کوچکترین نقدی به گزینه اصلح مدنظرش وارد شود و هر نقدی را آنچنان سرکوب می کند که احتمالا طرف از رای دادن هم کلا منصرف می شود. ناگفته پیداست این منطق هواداری بعد از رسیدن به قدرت چه بلایی به سر منتقدین و مخالفین خواهد آورد.
🔹منطق هواداری متعصبانه بدون پذیرش واقعیت ها و ضعف های گزینه مدنظر می شود تکرار تاریخ. همان منطقی که روزی شعار میداد"مخالف هاشمی مخالف پیغمبر است" و بر دهان منتقدین می کوبید اندکی بعد هاشمی را مجسمه تمام فسادها و پلشتی ها معرفی کرد.
همان منطقی که روزی احمدی نژاد را معجزه هزاره سوم خواند و حتی به حامیان انتخاباتی احمدی نژاد هم بعد از رسیدن به قدرت اجازه نقد مصلحانه نداد و چندی بعد احمدی نژاد نماد انحراف شد. همان منطقی که روزی آیت الله آملی لاریجانی را قدیس عدالت خواند و کوچکترین نقدی به او را برنتابید و اینک از سوی دیگر بام...
🔹روشن است اگر هواداران کم خرد و متعصب این حضرات اجازه نقد مصلحانه و خیرخواهانه داده بودند احتمالا کار اینقدر بیخ پیدا نمی کرد که خودشان هم بعدا نتوانند ماجرا رو جمع کنند.
🔹فرهنگ سیاسی منحط هواداری سیاه و سفید شخص محور ارثیه اصلاح طلبان و اصولگرایان است و متاسفانه در بدنه جریان حزب اللهی حامی و هوادار کاندیدها هم رسوخ کرده و اجازه هیچ نقدی را نمی دهند و هر نقدی را مساوی اختلاف افکنی و بازی در پازل دشمن قلمداد می کنند. در یک کلام غلبه هواداری بر گفتمان و مبانی فکری، استادیومی و پرسپولیسی_استقلالی کردن فضای سیاست، تبدیل شدن افراد به عنوان شاخص انقلابی گری نه اینکه افراد را با شاخص ها بسنجیم و هر مخالفتی با افراد را هم مساوی مخالفت با انقلاب جا زدن از آسیب های جدی این منطق و فرهنگ هواداری است.
🔹باور کنید هیچکدام از بزرگواران کاندیداها نه سوپرمن هستند نه شاخص انقلاب که هر منتقد اونها را ضدانقلاب و همسو با دشمن کنیم.
این روزها می گذرد و امیدوارم دولت آینده ولو شده دولتی حداقلی انقلابی باشد، اما اگر این منطق تداوم یابد و آسیب شناسی نشود باید از آینده بیشتر از امروز ترسید...
✍🏻 علیرضا فقیهیراد
@tollabolkarimeh 🌷
✅حمله داعش به سوریه، درست زمانی شروع شد که دشمنان احساس کردند مردم سوریه با نظام حاکم، همراه نیستند.
🔸 مردم سوریه هزینه های زیادی دادند تا فهمیدند امنیت گاهی با دادن سر حاصل می شود و گاهی با دادن رای.
#من_رأی_میدهم
@tollabolkarimeh 🌷
⚠️ ایران ضعیف با صندوق های خالی
📌بعد از روی کار آمدن «بایدن» در کاخسفید، راهبرد آمریکاییها در قبال جمهوری اسلامی ایران وارد مرحله جدیدی شد و هدف راهبردی آن تحمیل توافقی فراتر از برجام است که مؤلفههای قدرت ج.ا.ا. همچون توانمندی دفاعی و نفوذ منطقهای آن را مهار نماید. با توجه به ایستادگی ملت و نظام ایران، تحمیل چنین توافقی کار سادهای بهنظر نمیرسد و نیازمند تضعیف ایران از درون و سطحی از مشغولسازی درونی است.
🔹در این میان دشمن که میداند «ایران قوی» مهمترین مانع در برابر تحمیل توافق ناعادلانه است، میکوشد با پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات پیش رو با استفاده از ابزارهای رسانهای و تبلیغاتی، «ایران ضعیف» را ترسیم نماید.
🔹ضلع دیگر پروژه «ایران ضعیف» از سوی پادوهای سیاسی، امنیتی و رسانهای نظام سلطه یعنی جریانات ضدانقلابی همچون سلطنتطلبان و منافقین و ... دنبال میشود. این جریانات مأموریت دارند اولاً تا حد ممکن مانع از افزایش مشارکت مردم در انتخابات شده و ثانیاً با آمادهسازی تیمهای تروریست و ضدامنیتی خود، پس از انتخابات، پروژه «تابستان داغ» را بهعنوان برجستهترین نماد «ایران ضعیف» کلید بزنند. بر این اساس است که یک عضو سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه سعودی به مردم ایران توصیه میکند: «رأی ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم.»
🔹درعینحال این پروژه بازیگران داخلیای نیز دارد که در حال تکمیل پازل آن هستند. یکی از بازیگران، جریان انحراف است که بهخوبی میداند در آتیه سپهر سیاسی ایران دیگر جایی ندارد، تصریح چندباره محمود احمدینژاد مبنی بر «رأی ندادن» از یکسو و پیگیری موج «مطالبه حکم حکومتی» در میان بدنه (با هدف جلوگیری از متمایل شدن هواداران به نامزدهای انتخاباتی) بخشی از سناریوی این جریان برای مانعتراشی در مسیر مشارکت عمومی است.
🔹درعینحال جریان غربگرای داخلی و بهویژه فتنه گران که شدت نارضایتی مردم از وضع موجود و مسببان آن را بهخوبی فهمیدهاند و شانس چندانی برای پیروزی در انتخابات متصور نبودند، تلاش میکنند، بر «سرد جلوه دادن تنور انتخابات» تأکید کرده و سناریوی خود را بر مرحله پس از انتخابات متمرکز کنند. آنها امیدوارند تا میزان مشارکت در سطحی پایینتر از انتخابات گذشته ریاست جمهوری باشد تا با غیردموکراتیک و غیرقانونی خواندن آن پروژه «ضرورت ابطال و تجدید انتخابات» مشابه فتنه 88 را کلید بزنند. طبیعی است که فتنه گران اگر مشارکت به عدد و نصاب قابل قبولی هم برسد آن را غیرواقعی و ساختگی اعلام خواهند کرد.
🔹در اینجا در صورت عدم تحقق این سناریو، فاز خیابانی این سناریو دنبال خواهد شد که پدید آوردن چالشهای امنیتی و بهتبع آن چالشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور و تلاش برای «ضعیف کردن ایران» است.
🔹این فاز امنیتی، میتواند نقطه اتصال جریانات فتنه و انحراف از یکسو و جریان ضدانقلاب بوده و در ذیل «تابستان داغ» مسیر را برای تحمیل توافق مطلوب غرب برای تضعیف مؤلفههای اقتدار ملی ایران، هموار سازد.
✅ دعوت به حضور، باطلالسحر پروژه «ایران ضعیف»
✳️ مهمترین باطلالسحر این پروژه چندلایه و پیچیده، دعوت به حضور در پای صندوق رأی است. فراتر از اینکه افراد به چه کسی رأی دهند و نهایتاً چه کسی بتواند اعتماد اکثریت مردم ایران را به خود جلب نماید، تک شهروندان ایرانی برای خود مسئولیتی در قبال ایران عزیز متصور باشند و با دعوت یکدیگر به ایفای این نقش ملی، پروژه نظام سلطه را عقیم سازند.
✍ سراج
#انتخابات
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ به شبهات انتخاباتی را ببینید
#انتخابات
@tollabolkarimeh ✍