#سالروز_بزرگداشت_استاد_شهریار
#روز_شعر_و_ادب_پارسی
از مرحوم آیت الله مرعشی نجفی نقل شده است: «شبی توسلی پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم، آن شب در عالم خواب، دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشستهام و مولا امیرالمؤمنین(ع) با جمعی حضور دارند. حضرت فرمودند: «شاعران اهل بیت را بیاورید»، دیدم چند تن از شاعران عرب را آوردند، امام علی(ع) فرمودند: «شاعران فارسی زبان را نیز بیاورید؛ آن گاه محتشم و چند تن از شاعران فارسی زبان آمدند».
مولا(ع) فرمودند: «شهریار ما کجاست؟»، شهریار آمد، حضرت علی(ع) خطاب به شهریار فرمودند: «شهریار شعرت را بخوان!» و شهریار این شعر را خواند:
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را
که به مـا ســوا فـکـندی هـمـه سایـه هـمـا را
وقتی شعر شهریار تمام شد، از خواب بیدار شدم؛ چون من شهریار را ندیده بودم، فردای آن روز پرسیدم که شهریار کیست؟
گفتند: «شاعری است که در تبریز زندگی میکند.»
گفتم: «از جانب من او را دعوت کنید که به قم نزد من بیاید. چند روز بعد، ساعت شش صبح، شهریار به خانه آیت الله میرسد، خادم از او نامش را میپرسد، میگوید من سید محمد بهجت تبریزی مشهور به شهریار از تبریز آمدهام. آیتالله مرعشی، پس از دیدن شهریار میگویند: «این همان کسی است که من او را در خواب در حضور حضرت امیر(ع) دیدهام».
آیت الله میپرسند: «این شعر ،علی ای همای رحمت» را کِی ساخته ای؟»
شهریار با حالت تعجب سؤال میگوید: «شما از کجا خبر دارید! که من این شعر را ساخته ام؟ چون من نه این شعر را به کسی دادهام و نه درباره آن با کسی صحبت کردهام، ولی من فلان شب این شعر را ساختهام و همان طور که قبلا عرض کردم، تاکنون کسی را در جریان سرودن این شعر قرار ندادهام!»
آنگاه آیت الله سری تکان میدهد و میگو ید: «میدانم ولی تو ای شهریار شعرت را بخوان!»
و او متحیر و حیران میخواند، و شهریار همان شعر بالا را میخواند.
سپس آیتالله العظمی خواب خود را به شهریار میفرمایند.
شهریار فوق العاده منقلب میشود و میگوید: «من فلان شب این شعر را ساختهام و همان طور که قبلا عرض کردم، تاکنون کسی را در جریان سرودن این شعر قرار ندادهام».
آیت الله مرعشی نجفی فرمودند: «وقتی شهریار تاریخ و ساعت سرودن شعر را گفت, معلوم شد مقارن ساعتی که شهریار آخرین مصرع شعر خود را تمام کرده، من آن خواب را دیدهام».
ایشان چندین بار به دنبال نقل این خواب فرمودند: «یقینا در سرودن این غزل، به شهریار الهام شده که توانسته است چنین غزلی به این مضامین عالی بسراید؛ البته خودش هم از فرزندان فاطمه زهرا(س) است و خوشا به حال شهریار که مورد توجه و عنایت جدش قرار گرفته است.
@tollabolkarimeh
#پاراگراف
هوا داشت تاریک میشد. غاز روی زمین نشست و حلزون را از خواب بیدار کرد و گفت:« حالا میتوانی پایین بیایی. من به مقصد رسیدم.» حلزون چشمهایش را باز کرد و با تعجب گفت:« اینجا دیگر کجاست؟ من اینجا را نمیشناسم.» غاز گفت:« اینجا یک آبگیر دیگر است. مگر دوست نداشتی پرواز کنی و جای دیگری بروی؟» حلزون شروع به گریه کرد و گفت:« نه. من فقط میخواستم پرواز کنم. نمیخواستم از خانهام دور شوم. حالا چطوری به خانه برگردم؟ حتما مادرم نگران میشود.» غاز گفت:« من که نمیتوانم شبها پرواز کنم. نمیدانم چه کار کنم.» حلزون کوچولو همچنان گریه میکرد، صدای او را خفاش پیر که در غار زندگی میکرد شنید.
📚حلزون کنجکاو
نویسنده: هوانگ پی شو
مترجم: مهدی رمضانی
بازنویسی: علی محمدپور
گروه سنی: الف و ب( سالهای قبل و آغاز دبستان)
@tollabolkarimeh 🌷
#اسمتومصطفاست #قسمت_هشتم
مادر بزرگ سفره باز بود و مهربان. روزی نبود که خانه کوچکش رنگ مهمان را نبیند . شاید هم برای اخلاق و رفتار پدربزرگ بود. هر که از روستا برای کار و خرید می آمد،خانه سید ابراهیم ایستگاه استراحتش میشد. پدربزرگ اهل شعر و شاعری هم بود و مادربزرگ هم دل و دماغ شنیدن داشت. بعد ها هم که تو اورا شناختی،بابابزرگم را میگویم،مریدش شدی .میرفتی شمال تا از او برنج بخری و برای فروش بیاوری تهران.به قول خودت شده بود مرادت . چقدر از رفتار و کردارش تعریف میکردی! از اینکه چطور کباب چنجه درست میکند،چطور گوشت هارا در اناردان میخوابانَد،چقدر ضرب المثل بلد است و دکانش چه دود و دمی دارد! آن قدر مریدش شدی که بعدها اسم جهادی ات را گذاشتی سید ابراهیم.
اولین بار که از زبانت شنیدم وقتی بود که از سوریه آمده بودی.
گفتم:((توکه اسم بابابزرگ من رو روی خودت گذاشتی،حداقل فامیلی اش رو هم میگذاشتی!چرا گذاشتی سید ابراهیم احمدی؟
خب میگذاشتی سید ابراهیم نبوی!))
خندیدی،از همان خنده های معصومانه ای که حالم را خوب میکرد:((مارو بگو که گفتیم زنمون رو خوشحال کردیم.باشه،رفتم اونجا فامیلی ام رو عوض میکنم و میذارم نبوی تا خوشحال تر بشی.))
@tollabolkarimeh
🏴 پیاده روی بزرگ اربعین متعلق به تمام آزادگان جهان است
🔻معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگو با خبرگزاری حوزه:
برای هیچ یک از ائمه معصومین(ع) #زیارت_اربعین و چله گرفتن وارد نشده است، ولی زیارت اربعین امام حسین(ع) از سوی اهلبیت(ع) بارها مورد توصیه قرار گرفته است.
اربعین اباعبدالله(ع) با حفظ شعائر شیعی، نشر پیام ارزشی قیام کربلا، استمرار حرکت زینبی(س) و حسینی(ع) اختصاص به جنس، سن، جغرافیا و ملیت خاصی ندارد بلکه متعلق به تمام آزادگان جهان و به ویژه مسلمانان است.
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آیا وحدت همیشه خوب است؟
حجت الاسلام حامد کاشانی
@tollabolkarimeh
✍️ گزارشی از هماندیشی «جایگاه و تأثیر نهضت امام حسین(ع) در جهان معاصر» در لبنان
🔹 در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی، مؤسسه "البیان للتواصل و التأصیل" و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، نشستی وبیناری با عنوان «جایگاه و تأثیر نهضت امام حسین(ع) در جهان معاصر» با حضور جمعی از علما و اندیشمندان مسلمان و مسیحی چند کشور اسلامی برگزار کرد.
🔻عناوین مهمترین مباحث مطرح شده:
◻️نام حسین و پرچم باشکوه نهضت ایشان تا همیشه تاریخ در اهتزاز خواهد ماند
◻️ راز و رمز جهانی شدن نهضت امام حسین (ع) در فداکاری و اصلاحگری آن نهفته است
◻️ بخش آداب و مراسمهای دینی در قیام امام حسین بر موضوع علمی و فکری غلبه دارد
◻️ گردهمایی بزرگ و باشکوه اربعین حسینی معجزهای ماندگار است
◻️ قیام امام حسین(ع) را محدود و منحصر به افکار و اندیشه خود نکنیم
◻️ نام حسین(ع) در تمامی دورانها جایگاه ویژه ای دارد
◻️ حماسه حسینی عالیترین و بزرگترین حماسه جاودانه تاریخ بشری است
@tollabolkarimeh
طلاب الکریمه
اگر از من بپرسی این چند روز تعطیلات به چه فکر میکنی؟ می گویم به پیری!
به روزی که سردی، بافت عضلاتم را منجمد کند و طبیب به من بگوید "حاج خانم مشکل شما غلبه ی بلغم است" و من در خانه، زیرپتو مدام به نوههایم تذکر دهم در را پشت سرشان ببندند تا سوز نیاید و کولر را خاموش کنند.
شب که بشود دست دراز کنم و از میز بالای تختم کیسهی داروها را بردارم و یک مشت قرص و کپسول رنگی و پودری بریزم توی شکمم و بعدش با کف دستم ضربهی آرامی به معدهام بزنم و زیر لب غُر بزنم "شده قبرستان داروها".
موقع نماز روی صندلی، بخواهم تربت را سجده کنم سرم سنگینی کند و کمرم تیر بکشد.
عینک بندیام را به چشم بزنم و لای کتاب را باز کنم و یک خط در میان ،پسر کوچکم را، که آن موقع جوان باسوادی شده، صدا بزنم "مادر اینجا چی نوشته؟ چشام نمیبینه!" و بعد از دوصفحه سرم گیج برود و کتاب را ببندم.
پوستر فراخوان فلان نشست علمی فرهنگی با حضور فلان اساتید برجسته ی کشوری برایم بیاید و در جوابش با سختی تایپ کنم "نوش جان جوانها"
عروس دامادهایم توصیهام کنند که مادر روزه به شما که قندت بالاست واجب نیست! و من هم در دلم حرف آنها را تایید کنم. اما به روی خودم نیاورم.
از توی کمد یک سالنامهی قدیمی پیداکنم و بخواهم چند خط بنویسم، خودکار در دستانم بلرزد، نسخ و معلّی که هیچ، خط معمولیام هم شُل و کج و معوج باشد.
روی کاناپهی نشیمن، دکمهی قرمز کنترل تلویزیون را با شصتم آرام لمس کنم تا مستندی ببینم یا سخنرانی گوش کنم ولی سمعَکم روی اُپن باشد و کسی در خانه نباشد که برایم بیاورد.
تبلتم را روشن کنم و ببینم دخترم عکس بچههایش را در جاده نجف کربلا برایم فرستاده و نوشته "مامان خیلی به یادتونیم ان شاءالله اربعین سال بعد با شما"
گوشهی چشمم بسوزد و خیس شود
و بعدش به پاهای ورم کرده ام خیره شوم و به ویلچر خالی کنج راهروی خانه.
...دارم به جوانیام حریص میشوم!
✍فاطمه ترکاشوند
#مادرانه
#طلبه_نوشت
#به_افق_اربعین
@tollabolkarimeh
" اللهموَامنُنعَلَیَّبِکُلِّمایُصلِحُنیفیدُنیایَ واخِرَتی "
خداےمن!
هرآنچہدردنیاوآخرتمباعث
اصلاحمشودبہمنعنایتکن...
#صحیفہسجادیہ
[دعای۲۵]
@tollabolkarimeh
دولتی که چهارسال بی عرضگیش رو انداخت گردن دولت قبلش، توانایی این رو داره که چهارسال کار دولت بعدش رو دستاورد دولت خودش بدونه!
#توئیت_گردی
@tollabolkarimeh
#شرح_دعای_مکارم_الاخلاق
قسمت چهارم
"در ترازوی دعا"
هرچقدر هم که متخصص باشی، چم و خم یک کالا را شرکت سازنده و نمایندگیهای فروش بهتر از همه میدانند. این مدل گوشی نباید آب بخورد. یا مثلاً اگر میخواهی از فلان نرمافزار استفاده کنی، آنتیویروس مناسب هم نصب کن. یا این شربت خوابآور است و مصرف این داروها با هم عوارض دارد.
دعاهای ما هم اگر به شکوفه اجابت نشست، چه تضمینی است که غبار دنیا بر آن ننشیند و بکر و خالص باقی بماند؟ عوارض و آفات هر نعمت چیست؟
دعای راستین، ترازوی خواستههاست. تعادلی است بین آنچه میخواهیم باشد و آنچه نباید. ماندن در نقطه تعادل، خودش دعای مجزایی میطلبد از زبان کسی که آفات را بداند و دانه دانه افراط و تفریطها را به یادمان بیاورد.
بهترین خواستهها را امام سجاد(ع) در دعای مکارمالاخلاق عرضه داشته است:
- « مرا به بندگی و خاکساری درگاهت توفیق ده و چنان مکن که عبادت خویش را بزرگ پندارم و آن را تباه کنم».
- «دست مرا وسیلهای کن که با آن به مردم نیکی رسد، و مخواه که با کدورت منت نهادن آمیخته گردد».
- «مرا از خُلقهای شایسته بهرهمندی ده و از به خود نازیدن برکنار دار ».
- «چون روزگارم چراگاه شیطان شود جانم را بگیر پیش از آنکه بیزاری تو بر من بتازد ».
#صحیفه_سجادیه
#طلبه_نوشت
منبع: صفحه "الیک" در اینستاگرام
@tollabolkarimeh
#اسمتومصطفاست #قسمت_نهم
میگویند کسانی که درحال احتضارند،همه زندگیشان به سرعت برق و باد از جلوی چشمانشان میگذرد.من آمده ام تا از دیدار تو جان بگیرم،اما به همان سرعت،گذشته از جلوی چشمانم میگذرد.
بیان این همه خاطره باعث نشده آن گُل آفتاب روی صورتت جا به جا شود.پس این دلیلی است بر سرعت عبور همه این یاداوری ها در حافظه ای که بعد از رفتن تو کمی گیج میزند.
سال ۱۳۷۴ بود که از تهران رفتیم کهنز ،شهرکی نزدیک شهریار و شدیم یکی از ساکنان آنجا. کم کم در همین شهرک قد کشیدم.
آن روزها دو کانکس در محله مان زیر نور آفتاب برق میزد :یکی ۲۴ متری و دیگری ۳۶ متری.
این دو کانکس چسبیده به هم بود و حسینیه ای را تشکیل میداد. یکی از این کانکس هارا داده بودند به خواهر ها و شده بود پایگاه و یکی را هم داده بودند به برادر ها.
یک کانکس دیگر هم بود که شده بود آشپزخانه.
آن روزها من هم پایم باز شده بود به پایگاه خواهران،اما چون سنم کم بود اجازه نمیدادند عضو بسیج شوم. من و دوستم زهرا هم وقتی دیدیم عضومان نمیکنند،شدیم مسئول خرید پایگاه.
مثلا اگر شیرینی میخواستند ،چون کهنز شیرینی فروشی نداشت،باهم میرفتیم شهریار،شیرینی میخریدیم و می آمدیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖
@tollabolkarimeh
💫﷽💫
حجتالاسلام معری نقل میکند که يکبار در ایام طلبگی به مشهد رفتهبودم و در صحنهای حرم رضوی (عليه السلام) قدم میزدم و به بارگاه امام مینگريستم اما داخل رواقها و روضه نمیرفتم. ناگهان دست مهربانی بر روی شانههایم قرار گرفت و با لحنی آرام فرمود: حاج شیخ حسن! چرا وارد نمیشوی؟! نگاه کردم و دیدم علامه طباطبائی است. عرض کردم: خجالت میکشم با این آشفتگی روحی بر امام رضا (عليه السلام) وارد شوم. من آلوده کجا و حرم پاک ایشان کجا! آنگاه مرحوم علامه فرمود: «طبیب برای چه مطب باز میکند؟ برای این که بیماران به وی مراجعه کنند و با نسخه او تندرستی خود را بیابند. این جا هم دارالشفاي آل محمد (عليهم السلام) است. داخل شو که امام رضا (علیه السلام) طبيب الأطباء است.»
#علامه_طباطبایی
#استاذُنا
با هشتگ #استاذُنا سیره علما را دنبال بفرمائید.
@tollabolkarimeh
#آیت_الله_بهجت #طلبگی
🔻 خدمت آیتالله بهجت قدس سره بودیم میفرمودند: «از قول من به طلبهها بگویید که فرصت خیلی کم است، خیلی از علوم است که الآن باید فرابگیرند تا بتوانند در آینده کار بکنند.»
🔸 شاید صدسال، صد و پنجاه سال پیش طلبه اگر زبان انگلیسی بلد نبود مهم نبود، کار خود را میکرد؛ ولی الآن چهبسا لازم باشد برای تبلیغ حتی به آمریکا بروید.
🔹 ایام ماه مبارک یکی از دوستان میگفت یک طلبه اگر در آن بخش شیعهنشین آمریکا پیدا بشود همه خوشحال میشوند و استقبال میکنند؛ اما کمتر هست.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
@tollabolkarimeh
《دوستانی که قبل از رشد علمی کنشگری مجازی رو یادمیگیرن، قبل از مطالعه حرف زدن رو، و پیش از تحلیل موضع گرفتن رو...》
این استوری وحید یامین پور رو هرچندوقت یه بار باید برای خودمون مرور کنیم.
@tollabolkarimeh
وه چه افراشته شد در دو جهان پرچم عشق
آدم و جن و ملک مانده به پیچ و خم عشق
(دیوان اشعار امام خمینی)
#اربعین
@tollabolkarimeh
توی خانهی اکثر ما پدرانی هستند که یک نفر بهشان گفته بوده که فلان و بهمان چیز را بخر نخریدند و حالا ضرر کردند.
انگاری اگر یک خانه، یک ماشین، یک ویلا و حقوق ماهیانهای مکفی به راه باشد و سلامت باشیم دیگر هیچ چیزی از خدا نمیخواهیم،
اما ما در اوج خسارت و ضرر هستیم اگر اینگونه فکر کنیم.
اصلا انسان همیشه در خسران است.
چرا دلمان برای فرصتهای از دست رفته و پیشرو شور نمیزند؟!
شاید غرق هستیم در دنیا و مافیهایش.
غریق نجات ما هر روز ۱۰۰ مرتبه برایمان دعا میکند. درست از سالهای خیلی دور تا همین چند لحظه پیش و همین آن؛
✒ #بهار_سمنان
#طلبه_نوشت
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رئیس جمهوری که افتخارش «طلبه بودن» است
□ رئیس جمهور هنگام دریافت دکترای افتخاری از دانشگاه ملی تاجیکستان گفت: محبت شما برایم بسیار ارزشمند و ذی قیمت است، اما عنوان طلبگیام بر همه عناوین میچربد که من یک طلبه حوزه علمیه باشم انشاءالله
@tollabolkarimeh
کارت واکسیناسیون کرونا زائران اربعین از فردا صادر میشود
◻️ مدیر عملیات پزشکی اربعین با بیان اینکه تاکنون کارت واکسیناسیون کرونا برای زائران صادر نشده است، گفت: این کارت از فردا در اختیار سازمان حج و زیارت به عنوان کمیته اعزام ستاد اربعین قرار میگیرد.
@tollabolkarimeh
🔻
#پوستر | پروانه ها از شعله ها پروا ندارند
به پاس فداکاری و جانفشانی «علی لندی» نوجوان ۱۵ ساله ایذه ای که برای نجات دو خانم مسن و میانسال، خطر را به جان خرید و شجاعانه و پروانه وار دل به آتش زد...برای علی دعا کنیم.
@tollabolkarimeh
🔻 قیاس اشتباه
🔹بقالی طوطیی داشت که در دکان خود نگه میداشت، روزی طوطی ناخواسته پرید و شیشه های روغن را شکست، بقال ناراحت شد و بر سر طوطی زد و بر اثر این ضربه موی سر طوطی ریخت و کچل شد.
🔸 از آن روز به بعد طوطی افسرده شد و حرف نزد تا روزی مردی کچل به دکان بقال آمد، طوطی تا مرد را دید به سخن آمد و گفت آیا تو هم شیشه روغن شکستی که اینچنین کچل شده ای؟!
▪️کز چه ای کل با کلان آمیختی
▪️تو مگر از شیشه روغن ریختی
▪️از قیاسش خنده آمد خلق را
▪️کو چو خود پنداشت صاحب دلق را
▪️کار پاکان را قیاس از خود مگیر
▪️گر چه ماند در نبشتن شیر و شیر
▪️جمله عالم زین سبب گمراه شد
▪️کم کسی ز ابدال حق آگاه شد
🔹 در قیاس موضوعات مختلف جامعه باید مولفه ها و ویژگیهای آنان را نیز در نظر گرفت و بررسی کرد و الا در محاسبه دچار خطا شده و تحلیل اشتباه به جامعه ارائه میدهیم.
🔸 یکی از مقایسه های پر تکرار این روزها در رسانه ها بحث قیاس تعداد مسافران کربلا و ترکیه است که با توجه به مولفه های متفاوت آن یک قیاس کاملا اشتباه است.
🔹در ذیل به چند مورد از این مولفه ها و ویژگیهای متفاوت اشاره میکنم:
1️⃣ در بحث سفر به یک کشور خارجی اجازه و تسهیل در ورود مسافر یک مولفه بسیار مهم و حیاتی است. دولت ترکیه منعی برای ورود مسافران قائل نشده است در حالی که دولت عراق برای ورود زائران در جهت شرکت در مراسمات اربعین محدویت شدیدی قائل شده است.
2️⃣ شاخصه های مراسم اربعین و تجمعات میلیونی آن منحصر بفرد بوده که در هیچ کدام از مراسمات ترکیه چنین مراسمی وجود ندارد. بدیهی است که دولتمردان عراقی تدابیر خاصی را برای برگزاری این مراسم اتخاذ کنند و کشورهای دیگر نیز میباست به آنها احترام بگذارند.
3️⃣ از نظر زیرساختهای بهداشتی و الزامات و مقررات ضد کرونائی نیز دو کشور ترکیه و عراق تفاوت های فاحشی با همدیگر دارند.
4️⃣ متقاضی سفر به این دو کشور نیز بسیار متفاوت هست. طبق گزارشات در طول شش ماهه اول سال کل مسافران ترکیه 400 هزار نفر بوده اند در حالی که در صورت تسهیل شرایط سفر به کربلا ماهانه بیش از کل این عدد متقاضی است و حتی تنها برای شرکت در مراسم اربعین چندین برابر این آمار متقاضی وجود دارد.
5️⃣ شرایط امنیتی، ملاحظات سیاسی و چندین مولفه دیگر نیز در این دو کشور دارای تفاوتهای فاحشی است که از اساس قیاس شرایط سفر و تعداد مسافران به این دو کشور را باطل میکند.
✅ درست است که همه ما آزرده خاطر هستیم از محدودیت های سفر اربعین و ایکاش شرایطی فراهم میشد که همچون سالهای گذشته میتوانستیم در این مراسم پر فیض شرکت کنیم اما این حسرت و درد را نمیشود با سخنان و تحلیل های اشتباه در کام مردم تلخ تر و نگاه مردم را به دولت و نظام دچار تردید و ناامیدی کرد.
✍سیداحمدرضوی
@tollabolkarimeh
#اسمتومصطفاست #قسمت_دهم
از کهنز تا شهریار پنج شش کیلومتر راه بود که یا با آژانس می رفتیم یا با سواری، ایام فاطمیه هم می رفتیم داخل گروه سرود و در سوگ خانم فاطمـه زهرا سه مرثیه و سرود می خواندیم. پانزده ساله که شدم فعالیتم بیشتر شد. حالا دیگر مسئول پایگاه خواهران حاضر شده بود مسئولیت های جدی تری به من بدهد. سال اول دبیرستان بودم که با یکی از فرماندهان بسیج، خانمی که همسر شهید بود، به جنوب کشور رفتیم، فکر کن آقامصطفی! رفته بودم جاهایی را می دیدم که پدرم سال ها آنجاها جنگیده بود و مجروح شده بود، اما برای ما جز مهربانی سوغاتی از جبهه نیاورده بود. همان جا عشقم به شهدا، به همه آنهایی که به دنبال مهتاب می دویدند و خودشان می شدند ماه، بیشتر شد. فکر کن شـب کـه بـه چشم انداز نگاه می کردی، اگر خـوب نگاه می کردی، می دیدی چقدر ماه شب چهارده روی زمین است! وقتی برگشتم انگار چند سال بزرگ تر شده بودم.
بالاخره این یک گل آفتاب از وسط ابروانت رفت و اخم تو باز شد.. روی سنگ سرد جابه جا می شوم و با دور تندتری گذشته را مرور می کنم.
➖➖➖➖➖➖➖➖
@tollabolkarimeh