🔴گزارش کیهان از فتنه حلب:
اسرائیل از نفس افتاد آمریکا تروریستها را در سوریه به کمک فرستاد
🔹
تروریستهای تکفیری سوریه که مستقیم یا غیرمستقیم از آمریکا خط میگیرند دقیقاً در همان روزی که بین حزبالله لبنان و رژیم آپارتاید اسرائیل آتشبس برقرار شد، در سوریه فعال شدند و حالا سودای گرفتن حلب و... را دارند! 🔹آمریکا حدود ۲۰ پایگاه نظامی در مناطق مختلف سوریه دارد و در هر شرایطی بود این پایگاهها را حفظ کرد. همینطور ترکیه و کردهای مورد حمایت آمریکا. حالا با عطف توجه به این مسئله باید در ذهن مرور کنیم که چندین و چند بار اسنادی منتشر شده است که نقش آمریکا و ترکیه در شکلگیری و حمایت از تروریستهای تکفیری را عیان میکند. 🔹میتوانیم بار دیگر به سخنرانی رئیسجمهور پیشین و آتی آمریکا، «دونالد ترامپ»، و یا به اعترافات «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه اسبق آمریکا، مراجعه کنیم که صراحتاً به این مسئله اشاره کردهاند. 🔹عناصر تروریستی «هیئت تحریرالشام»، همان برادران عقباُفتاده آدمخوارهای داعش، صبح چهارشنبه، عملیات گستردهای را در محور غربی استان حلب علیه ارتش سوریه ترتیب دادند. این تروریستها و گروههای نزدیک به آنها شاید بیشتر از تکفیریهای سوری، از اقوام و ملل دیگر عضو داشته باشند، از قزاقستانی تا چینی! 🔹طی این روزها ارتش سوریه با حملات گروههای تروریستی در حومه حلب و ادلب مقابله کرده و ۴۰۰ تروریست را از پای درآورد. ارتش سوریه با حمله گروههای تروریستی در حومه حلب و ادلب مقابله کرد و یک ضد حمله را هم علیه این گروهها در جنوب شرق ادلب آغاز کرد. 🔹گفتنی است، از ماهها پیش برخی از منابع اطلاعاتی گزارش داده بودند که تروریستها قصد انجام عملیات تهاجمی بزرگ در حلب یا ادلب را دارند و دوران تقریباً ۵ ساله آتشبس در شمال سوریه رو به اتمام است. اما به هر حال نیروهای ارتش سوریه مستقر در منطقه به علل مختلف از جمله وجود گشتهای ترکیه در مناطق تحت اشغال تروریستها در آمادهباش نبودند و غافلگیر شدند. باید یک نکته دیگر را نیز مطمح نظر داشت؛ 🔹سال 2018 وقتی نشست سران اجلاس آستانه در تهران برگزار میشد، دو سال از آزادسازی حلب به دست ارتش سوریه، با کمک محور مقاومت و روسیه گذشته بود. روسیه مشغول بمباران ادلب بود و ارتش سوریه نیز قصد انجام عملیاتی بزرگ در ادلب را داشت تا آخرین لانه تروریستها را نیز ویران کند. اما ترکیه در ازای توقف بمباران ادلب متعهد شد که جلوی تروریستهای مسلح در ادلب را بگیرد و در عوض، ارتش سوریه هم عملیاتش را متوقف کند. حالا ۶ سال از آن قول گذشته و تروریستها در ادلب با حمایت ترکیه حملهای علیه حلب را ترتیب دادهاند. نقش تسلیحات و لجستیک و حمایت سیاسی ترکیه در این حمله به صورت روشن قابل مشاهده است.
نیروهای تحریرالشام با دمشق چقدر فاصله دارند؟ (+نقشه)
https://www.asriran.com/fa/news/1017941/%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%85%D8%B4%D9%82-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87
▪️ تصاویر هلاکت محمد الجولانی رهبر گروه تروریستی تحریرالشام در عملیات مشترک نیروهای مقاومت و ارتش روسیه
#کف_میدون
#محمد_الجولانی
#احرار_الشام
#HTS
🇮🇷﷽🇵🇸
📝 تحلیل و پیشبینیهای قابل تامل اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا از وضعیت این روزهای #سوریه
🍃🌹🍃
🔻تهاجم علیه #حلب که توسط اسلامگرایان [تروریستها] متحد ترکیه از گروه تحریرالشام و ارتش ملی سوریه متحد آمریکا آغاز شده، نتیجه یک طرح استراتژیک پیچیده بین اسرائیل و ترکیه و آمریکاست.
🔸هدف اصلی این طرح، قطع خطوط تأمین حزبالله لبنان از ایران و تضعیف محور مقاومت است.
🔹احتمالاً حلب به دست نیروهای اسلامگرای طرفدار #ترکیه خواهد افتاد. در پاسخ به این تهدید، روسیه و ایران تلاش خواهند کرد تا وضعیت رو در سوریه تثبیت کنند. این کار زمانبر خواهد بود و ممکنه به درگیریهای طولانیتری منجر بشه.
🔸این حمله ممکنه به افزایش تنشها در منطقه و تشدید رقابتهای #ژئوپلیتیک بین قدرتهای بزرگ بینجامد.
🔹بزرگترین بازنده در این بازی پیچیده، ترکیه و رئیسجمهور اون، رجب طیب اردوغانه. این حمله بدون هماهنگی و همکاری نزدیک با اسرائیل و آمریکا ممکن نبود. سخنان انتقادی اردوغان علیه اسرائیل صرفاً لفاظیهای توخالی بوده. او با حمایت از این حمله، یه بار دیگه به روسیه خیانت کرد و حمایت ادعاییاش از #فلسطین رو زیر سوال برد.
🔺در نهایت، روسیه و ایران موفق خواهند شد سوریه رو تثبیت کنند. این کار زمانبر خواهد بود و نیازمند تلاشهای دیپلماتیک و نظامی گسترده است. سوریه و متحدانش نیز برای نابودی پایگاههای اسلامگرایان در ادلب تلاش خواهند کرد. این نیز یک فرآیند طولانیمدت خواهد بود.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ ذوقزدگی و پوزخند وقیحانه کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال: اتفاقات سوریه، سریالی است که قسمت آخر آن در تهران اجرا خواهد شد!
۸ نکته درباره ترکیه و تروریستهای هجوم آورنده به حلب - بخش اول
🔹اگرچه وزیر خارجه ترکیه اعلام کرده که نقشی در عملیات تروریستهای مسلح سوریه در حلب ندارد اما با توجه به انگیزههای آنکارا، نمیتوان به این موضع مطمئن بود. بلکه نشانههای زیادی، عکس این مسئله را اثبات میکند.
🔹به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تحولات چند روز گذشته در حلب به اندازهای برق آسا و سریع بود که هرکس از خود میپرسد، چه اتفاقی افتاد که یک منطقه استراتژیک در سوریه که برای آزادی آن ۴ سال جنگ شده و در سال ۲۰۱۶ آزاد شده بود به یکباره و ظرف کمتر از ۴ روز مجدداً به اشغال تروریستها در آید.
🔹در این جنگ که گویا به شهرهای دیگر نیز تسری خواهد یافت نقش دولت ترکیه مشهود است زیرا اردوغان انگیزه های زیادی برای نقش آفرینی مجدد در سوریه دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
🔹۱- در حال حاضر حدود ۲۰۰ هزار تروریست در ادلب و حومه آن حضور دارند که از سوی دولت ترکیه حمایت مالی و تسلیحاتی می شوند. این حمایت باعث فشار اقتصادی سنگینی به ترکیه شده است. اگر تروریستها در طرح خود موفق شوند امتیاز مهم منطقه ای نصیب اردوغان خواهد شد و اگر طومار تروریستها توسط دولت سوریه و محور مقاومت در هم پیچیده شود، برای ترکیه کاهش هزینه را به دنبال خواهد داشت که این نیز آنکارا را ناخرسند نمیکند زیرا از شرشان خلاص می شود. می توان گفت که از این نظر، اردوغان به زعم خود یک بازی برد-برد را راه انداخته است.
🔹۲- اردوغان طی یکسال گذشته بارها از بشار اسد درخواست دیدار برای عادی سازی روابط را داشته است. این اقدام در راستای تغییر سیاست ترکیه نسبت به همسایگان و منطقه است که مجدداً به گفته خود تنش صفر و عادیسازی روابط با همه کشورهای منطقه را دنبال می کند. در این راستا اردوغان توانست با امارات، عربستان، مصر و حتی رژیم صهیونیستی روابط خود را عادی کند اما بشار اسد به صورت طبیعی شرط دیدار را خروج ارتش ترکیه از شمال سوریه و نیز دست کشیدن از حمایت مادی و لجستیکی تروریستهای مسلح در این منطقه دانسته بود. اردوغان با این اقدام حالا می تواند به زعم خود از موضع بالاتر، عادیسازی روابط را دنبال کند زیرا امروز نقش بیشتری در شمال سوریه و امنیت این کشور بدست آورده است.
۳- اردوغان بارها اعلام کرده که تا زمان آتش بس در غزه، با رژیم اسرائیل رابطهای نخواهد داشت. بر این اساس با احتمال شکل گیری آتش بس در غزه پس از لبنان، روابط آنکارا و تل آویو مجدداً به حال عادی باز خواهد گشت. ترکیه برای این عادی سازی یک برگ مهم در اختیار دارد که عبارتست از بسته شدن مسیر انتقال تسلیحات به حزب الله که بسیار خوشایند رژیم اسرائیل خواهد بود. اردوغان این برگه را به قیمت بالایی به تل آویو خواهد فروخت.
🔹۴- ترامپ به زودی بر مسند قدرت در کاخ سفید تکیه می زند. با توجه به روابط خوبی که در گذشته بین ترامپ و اردوغان وجود داشته و نگاه ترامپ به منطقه، اردوغان امیدوار است که بتواند نقش یک بازیگر مهم منطقه ای را برای ترامپ بازی کند. اردوغان سالها پیش و در دوره جورج بوش با افتخار گفته بود که واشنگتن طرح خاورمیانه بزرگ در منطقه را دنبال می کند و ما در این مسیر یک بازیگر هستیم. به نظر میرسد که اردوغان مجدداً قصد دارد همان نقشی که در دوره بوش بازی کرد را در دوره ترامپ تکرار کند. مضافاً بر اینکه برای آمریکا در منطقه کردها نقش ویژه ای ایفا می کنند که این یک خطر امنیتی برای ترکیه است. اردوغان تلاش می کند با افزایش قدرت و تاثیرگذاری خود در کشورهای منطقه بخصوص عراق و سوریه، کردها را از اولویت آمریکا کنار زده و خود جایگزین شود.
@TasnimNews
۸ نکته درباره ترکیه و تروریستهای هجوم آورنده به حلب - بخش دوم
🔹۵- آمریکا، رژیم اسرائیل و برخی کشورهای عربی منطقه به دنبال کاهش پیوند ایران و سوریه هستند اما تاکنون موفق به این امر نشدهاند. عملیات اخیر تروریستها در حلب در همین راستا قرار دارد و بخشی از نقش ایران را کمرنگ میکند. ترکیه نیز همواره به عنوان رقیب به ایران نگاه کرده و کاهش پیوندهای منطقهای راهبردی تهران را به هر طریقی دنبال میکند. با این اقدام تروریستها، ترکیه اقدام مثبتی به صورت همزمان برای این چند کشور انجام داده است.
🔹۶- قطر از همان ابتدای بحران سوریه نقش مهمی ایفا می کرد اما بتدریج از صحنه خارج شده است. با کاستهشدن از نقش دولت مرکزی و امید مجدد قطر برای کنار رفتن اسد، دوحه می تواند در آینده سوریه نقش مهمتری ایفا کند. بخصوص اینکه هم ترکیه و هم قطر اخوانی هستند و دوحه امیدوار است که با دلارهای نفتی خود بتواند سازندگی در سوریه را به همراه ترکیه بر عهده بگیرد.
🔹۷- روسیه به ترکیه در جنگ اوکراین و دور زدن تحریمهای غرب نیازمند است. پیش از این نیز تصمیمات مهم در سوریه توسط اردوغان و پوتین در سوچی گرفته میشد و اجلاس آستانه بعد از مدتی از اولویت خارج شده بود. پوتین به ترکیه اردوغان نیاز بیشتر حس میکند و تلاش دارد تا در برهه کنونی از حمایتهای ترکیه در جنگ فرسایشی اوکراین و شرایط سختش با غرب استفاده کند.
🔹۸- اشغال حلب توسط تروریستها، محاصره تلرفعت را شکل میدهد و کردها را در این منطقه با خطر جدی روبرو می کند. میتوان احتمال داد که بعد از عملیات حلب توسط تروریستها، لشکر کشی جدید ترکیه برای پاکسازی شمال غرب سوریه از وجود کردها آغاز خواهد شود. این یکی از مهمترین خواستههای اردوغان است. بخصوص اینکه گفته بود کمربند امنیتی ترکیه را از مدیترانه تا مرزهای ایران دنبال خواهد کرد.
🔹موارد بالا نشان می دهد که اردوغان انگیزه کافی و لازم برای حمایت از تروریستها در عملیات حلب را داشته است. البته اگرچه این انگیزهها می تواند دلیلی برای نقش آفرینی ترکیه باشد اما نباید فراموش کرد که اردوغان و ترکیه نیز بخشی از این طرح بزرگ هستند و در کلان طرح باید نقش آمریکا و برخی کشورهای دیگر را جدی دانست.
@TasnimNews
گاهنامه سخن هادی642- 14030908.pdf
484.6K
گاهنامه سخن هادی
شماره 642
موضوع: آتش بس در لبنان
مذاکره کننده تراز جمهوری اسلامی یعنی ایشان👇
براى امير المومنين امام علی ابن ابیطالب عليه السلام نامه اى از معاويه ملعون رسيد.
حضرت امام علی علیه السلام مهر نامه را شكست و آنرا قرائت كرد :
از طرف امير المومنين و خليفة المسلمين ، معاويه بن ابى سفيان براى على!
اى على !
در جنگ جمل هر چه خواستى با ام المومنين عايشه و اصحاب رسول خدا طلحه و زبير كردى، اكنون مهياى جنگ باش!
حضرت علی علیه السلام جواب نامه را اينگونه نوشتند:
از طرف عبدالله، تو به رياست مى نازى و من به بندگى خداوند، من آماده جنگ هستم.
به همان نشان كه " انا قاتل جدك و عمك و خالك : من همان قاتل پدربزرگ و عمو و دايى تو هستم.
سپس نامه را مهر و امضاء فرمود و از شاگردانش كه در محضرش بودند ، پرسيد : كيست كه اين نامه را به شام ببرد ؟
كسى جواب نداد.
دوباره حضرت سؤالش را تكرار فرمود و اين بار طرماح از ميان جمعيت برخاست و عرض كرد : على جان ! من حاضرم .
حضرت ضمن اينكه او را از متن تند نامه آگاه كرد ، فرمود : طرماح !
به شام كه رفتى مواظب آبروى على باش...
طرماح گفت : سمعاً و طاعةً ... آنگاه نامه را گرفت و بوسید و بسوى شام حركت كرد.
معاويه در باغ قصرش بود كه عمرو عاص خبر رسيدن يكى از شاگردان على را به او رساند.
معاويه فورا دستور داد كه بساطى رنگين پهن كنند تا شكوه آن، طرماح را تحت تاثير قرار بدهد و او را به لكنت بيندازد .
طرماح وقتى وارد شد و آن فرشهاى رنگين و بساط مفصل را ديد ، بى اعتناء با همان كفشهاى خاك آلوده اش قدمها را بر فرشها گذاشت!
سپس خود را به معاويه رساند و همانطور كه او بر مسندش لميده بود ، طرماح نيز لم داد و پاهايش را دراز كرد!!!!
اطرافيان معاويه به طرماح اعتراض كردند كه پاهايت را جمع كن!
اما او گفت : تا آن مردك ( معاويه ) پاهايش را جمع نكند ، من هم پاهايم را جمع نخواهم كرد!
عمرو عاص به معاويه در گوشى گفت : اين مردى بيابانيست و كافيست كه تو سر كيسه ات را كمى شل كنى تا او رام بشود و لحنش را هم عوض كند.
معاويه ضمن اينكه دستور داد تا سى هزار درهم پيش طرماح بگذارند ، از او پرسيد : از نزد چه کسی به خدمت چه کسی آمده اى ؟
طرماح گفت : از طرف خليفه برحق ، اسدالله ، عين الله ، اُذن الله ، وجه الله ، امير المؤمنين على بن ابيطالب نامه اى دارم براى امير زنازاده فاسق فاجر ظالم خائن ، معاوية بن ابى سفيان!
معاويه ناراحت از اينكه سى هزار درهم نيز نتوانسته است كه اين شاگرد على عليه السلام را ساكت كند ، گفت : نامه را بده ببينم!
طرماح گفت : روى پاهايت مى ايستى ، دو دستت را دراز ميكنى تا من نامه على عليه السلام را ببوسم و به تو بدهم.
معاويه گفت : نامه را به عمرو عاص بده
طرماح گفت : اميرى كه ظالم است ، وزيرش هم خائن است و من نامه را به خائنى چون او نميدهم.
معاويه گفت : نامه را به يزيد بده
طرماح گفت : ما دل خوشى از شيطان نداريم چه رسد به بچه اش!
بالاخره معاويه طبق خواسته طرماح عمل کرد و نامه را گرفت و خواند.
بعد هم با ناراحتى تمام كاتبانش را احضار كرد تا جواب نامه را اينگونه بنويسد :
على ! عده لشكريان من به عدد ستارگان آسمان است، مهياى نبرد باش "
طرماح برخاست و گفت : من خودم جواب نامه ات را مى دهم:
على عليه السلام خود به تنهايى خورشيديست كه ستارگان تو در برابرش نورى نخواهند داشت.
سپس خواست برود كه
معاويه گفت: طرماح ! سى هزار درهمت را بردار و سپس برو.
اما طرماح بى اعتناء به حرف معاويه و بدون خداحافظى، راه كوفه را در پيش گرفت.
معاويه رو به عمرو عاص كرد و گفت : حاضرم تمام ثروتم را بدهم تا يكى از شما به اندازه يكساعتى كه اين مرد از على طرفدارى كرد ، از من طرفدارى كند!
عمرو عاص گفت : بخدا اگر على به شام بيايد ، من كه عمرو عاصم نمازم را پشت سر او ميخوانم اما غذايم را سر سفره تو ميخورم!!
مذاکره کننده یعنی جناب طرماح...
سلام و درود خدا بر طرماح،هدیه به روح بهترین مذاکره کننده تاريخ ، فاتحه ای با صلوات بفرستید...
لعنت خدا بر بدترین مذاکره کنندگان تاریخ از جمله ابوموسی اشعری...
💢 سوریه در اخبار و سوریه در میدان!
از فرمانده میدان پرسیدند که اخبار سوریه نگرانکننده است و برخی منابع نوشتهاند فلان شهر هم سقوط کرد. فرمانده نگاهی کرد و گفت: «ما دو تا سوریه داریم، سوریه در اخبار و سوریه در میدان! آنها در رسانه پیروز میشوند و ما در میدان.» جنگ در سوریه افزون بر میدان، در فضای مجازی هم داغ شده و رسانههای صهیونیستی با روحیه مردم بازی میکنند، در حالی که در میدان آنگونه که آنها روایت میکنند، نیست. تروریستهای تکفیری با تکیه بر جنگ ترکیبی و ادراکی در تلاش هستند تحرکات خود را بزرگنمایی کنند؛ در جنگ ادراکی آنچه در میدان جاری است، با آنچه اعلام الحربی تروریستها منتشر میکنند، تفاوت چشمگیری دارد. باید دانست که در فرآیند جنگ، عملیات روانی و تولید اخبار غیر واقعی بخشی از جنگ به شمار میآید. اکنون در سوریه، جنگ روایتهاست و هر کسی فارغ از صحت و سقم خبر زودتر اطلاعرسانی کند، افکار عمومی را در مسیر خود قرار داده است.طی چند روز اخیر، نمونههای نادرستی در بازنشر ویدئوهای سالهای قبل، مانند ورود الجولانی به حلب، تصرف زندان و آزادی زندانیان به دست تروریستها و ... مشاهده شد که نیازمند فراست و تیزبینی در مراجعه به مراجع خبری معتبر است. تجربه بهرهگیری قدرتمند گروههای تکفیری از تکنیکهای عملیات روانی و شبکههای اجتماعی بینالمللی، ضرورت راستیآزمایی اخبار و سنجش صحت و اتقان در گزارشهای جنگ را بیش از پیش میکند. باید بر این نکته انگشت تأکید گذاشت که رسانهها نمیتوانند به مردم بگویند چگونه فکر کنند؛ اما میتوانند تعیین کنند به چه فکر کنند. از مهمترین کارکردهای رسانه، تعیین اولویتهای ذهنی عموم مردم است. در فضای داخلی کشور نیز مشاهده شده است که گاهی مسابقهای بدون فراخوان و نانوشته برای اعلان خبر و روایت منفی از پدیدههایی که در حال رقم خوردن است یا احتمال وقوع آن وجود دارد، شکل گرفته است! به نظر میرسد، با سازکارهای موجود و وضعیتی که بر رسانههای امروز جامعه ما حاکم است از یک سو و ماهیت تحولات منطقه، دامنه آنها و سطح بحرانهای حادث شده از سوی دیگر پیادهسازی سناریوهای مطلوب را در ابعاد دفاعی و تهاجمی با مشکل جدی مواجه کند.
▫️ نکته پایانی اینکه به تعبیر برخی از اندیشمندان، مانند «ژان بودریار»، تصویر جنگ خلیجفارس در «سیانان» واقعیتر از خود جنگ بود. بدون تردید، باید نگرش دستگاهها به رسانه تغییر کند و سازکارهای اطلاعرسانی در مسائل ملّی باید اصلاح شود.ورود سریع و جذاب به اتفاقات و پدیدهها، مسئلهشناسی قوی، دانستن ادبیات و فنون اقناع، پرهیز از فضاسازیهای گمراهکننده، روایتگری و روایتسازی صحیح در چارچوب الزامات، روشها و تکنیکهای تولید محتوا در فضای مجازی از مهمترین عوامل پیشرفت در این مسئله است.
✍️ #حسین_عباسیان
🆔 eitaa.com/tolua_ma