8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹گناه بر هم زننده قدرت تشخیص
❇️@toobehnasooh
🍁
✍آیت الله العظمی جوادی آملی:
کسی جلو لطف الهی را نگرفته و نمیگیرد ولی یک توقع بیجا است که ما کج راهه برویم اما دلمان بخواهد که او ما را به مقصد برساند.از بیانات نورانی حضرت امیر مؤمنان سلام الله علیه است که در وصیت به پسرش محمد بن حنفیه فرمود:يا بُنَيَّ إِيَّاكَ وَالإِتكَالَ عَلَى الأمانِّي فَإِنَّها بضائع النّـوکَی؛ یعنی از تکیه بـر آرزوها بپرهیز که آن سرمایه زنان و مردان سالمند است. فرمود که زنده به آرزو بودن سرمایه سالمندان است و به جایی نمیرسد.زنده به امید بودن چیز خوبی است اما زنده به آرزو بودن چیز بدی است. امید آن است که انسان مقدمات کار را که در اختیار اوست فراهم کند و #کوتاهی_ننماید بعد به امید بخششهای الهی بماند؛ یک کشاورزی که شیار کرده، بذرافشانی کرده، آبیاری کرده، پایداری و پاسبانی کرده است میگویند که او امیدوار است محصول خوبی بگیرد، اینجا جای امید است اما کسی که کِشتی ندارد، بذری ندارد، شیاری ندارد، آبیاری ندارد، او اگر توقع محصول داشته باشد، به او میگویند که آرزو دارد نه امید.
📚حوزه و روحانیت ص۸۴
❇️@toobehnasooh
این خاصیت توبه است که
تکه های ایمانِ جدا شده از
وجودتان را به پازل حقیقیِ تان
بر می گرداند، گویی که دوباره
متولد شده اید ..
❇️@toobehnasooh
اگر کسی دور و بر من بود، قیام میکردم!
به مناسبت سوم آذر سالروز ارتحال آیت الله شاهآبادی استاد حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیهما
«...آقایان روحانیون نباید خود را از سیاست دور نگه دارند. ...از همه عارفتر، امام بود. چه کسی در کشور به حدّ عرفان امام میرسید؟ دیدید چگونه وارد میدان شد؟ مثل شیر. امام دربارهی استاد بزرگوار خود _مرحوم آقای شاه آبادی_ گفته بودند که ایشان اهل مسائل سیاسی بودند. همچنین من در جایی از امام شنیدم که مرحوم آقای شاهآبادی روی منبر گفته بودند که اگر کسی دور و بر من بود، قیام میکردم. بنابراین عرفان موجب نمیشود که انسان برود در گوشهیی بنشیند. البته درست فهمیدن مسائل سیاسی و سالم طرح کردن آن، مسألهی دیگری است؛ اما انزوا و انعزال از سیاست، بههیچوجه مصلحت نیست»
رهبر معظم انقلاب 77/1/24
#آیت_الله_شاهآبادی
#امام_خوانی #عرفان
خوانش آثار #امامین_انقلاب
❇️@toobehnasooh
📌 درگذشت آیت الله سید ابوالفضل میرمحمدی
🔹 آیت الله سید ابوالفضل میرمحمدی زرندی در سال ۱۳۰۲ ش در اطراف ساوه متولد شد. تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش به پایان رساند و در سال ۱۳۲۰ وارد حوزه علمیه قم شد.
🔻 آیت الله میرمحمدی از همان ابتدای تحصیل از دریافت شهریه و وجوه شرعی امتناع می نمود. وی داماد فقیه وارسته آیت الله العظمی سید احمد زنجانی است و همواره این وصلت را از جمله توفیقات خود می دانست.
▫️ از جمله مسئولیتهای او پس از انقلاب می توان به «رئیس دادگاه انقلاب قم»، «عضو هیئت عفو حضرت امام»، «رئیس شعبه دوم دیوان عالى کشور» «عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم» و «عضو مجلس خبرگان رهبرى» و ... اشاره کرد. آیت الله میرمحمدی در۳ آذر ماه ۱۳۹۸ به رحمت ایزدی پیوست.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۳
#آیتالله_میرمحمدی
❇️@toobehnasooh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🔹با زبانت جهنم نرو!
🎙 شهید احمد کافی
❇️@toobehnasooh
توبه فوری_541.mp3
957.4K
🎧توبه فوری
🎙️حجت الاسلام #فرحزاد
❇️@toobehnasooh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁روزمان را معطر می کنیم
💫نفسمان را خوشبو می کنیم
🍁به ذکر صلوات بر
💫حضرت محمد(ص)
🍁 و خاندان مطهرش
🍁 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ
💫وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم
❇️@toobehnasooh
🔹قالَ الصّادِق عليه السلام:
خُذْ مِنْ نَفْسِـكَ لِنَفْسِكَ، خُذْ مِنْها فِى الصِّحَةِ قَبْلَ السُّـقْمِ، وَ فِى الْقُوَّةِ قَبْلَ الضَّعْفِ، وَ فِى الْحَياةِ قَبْلَ الْمَماتِ.
امام جعفر صادق عليه السلام فرمود: از خودت براى خودت بهره بگير، از خودت در دوره تندرستى پيش از بيمارى؛ ودر دوره توانايى پيش از ناتوانى و در زندگى قبل از مرگ، بهره بگير
📗اصول كافى، ج۲۷،ص ۴۵۵؛ وسائل الشيعه، ج ۱۱، ص ۳۸۲
❇️@toobehnasooh
✅مرحوم علامه حسن زاده عاملی ره؛
🔸اولین قدم در سلوک ،توبه و پاکی از گناه و دوری از گفتار ناپاک و اندیشه های ناشایسته و خوی های نکوهیده است
🔹منبع :نامه ها برنامه ها صفحه ۲۸
❇️@toobehnasooh
✍#ای_سالک_آگاه_باش:
🔻خود را فراموش نکن!🔻قسمت دوم
🔹اگر بتوانى در ميان رنجها و زير بارش بىامان ماتم، نشانههاى محبّت را بشناسى و بتوانى زيبايى و هماهنگى اين تازيانههاى درد را احساس كنى؛ آنوقت در ميان اين همه رنج، موجهاى مهربان سرور و ابتهاج و انس را مىبينى كه در سرتاسر سينهى آگاه تو سر برداشتهاند.. #ادامه_دارد
📚نامه های بلوغ
▪️استاد علی صفایی حائری
❇️@toobehnasooh
❇️ «شهادت آیتالله سید محمدباقر صدر»
🔵 سید محمدباقر صدر، در ۲۵ ذیالقعده ۱۳۵۳ (۱۳۱۳ش)، در کاظمین به دنیا آمد. وی در سه سالگی پدرش را از دست داد و زیر نظر مادر و برادرش سیداسماعیل صدر، قرار گرفت. بنت الهدی صدر خواهر وی، شاعر و نویسنده بود.
🟢 آیتالله صدر از مراجع تقلید شیعه بجز اصول و فقه، در دانشهایی چون فلسفه، سیاست و معرفتشناسی نظریههای جدیدی ارائه داده و کتابهای فراوانی نیز نوشته است.
🟠 آیتالله صدر در اغلب رشتههای علوم اسلامی تبحر داشت. وی معتقد بود که باید در دروس حوزههای علمیه تحولی پدید آید و طلاب و روحانیون نباید فقط به درسهای معمول اکتفا کنند بلکه باید به مسائل جدید آشنا شوند. به نظر وی کتابهای درسی به کلی منسوخ و متروک شده است و در این زمینه دست به تألیفاتی زد که ضمن ساده نویسی مطالب کتابهای قدیمی، آن را با طرحی نو و روشی جدید برای طلاب نوشت و توانست تحول عظیمی در حوزههای علمیه به وجود آورد.
🔹 در ۲۳ بهمن ۵۷، آیتالله صدر با شادمانی در مسجد جواهری نجف سخنرانی نمود و شادمان از انقلاب در ایران بود و تاکید نمود که پیرو دستورات امام خمینی است.
❇️ در ۱۹ جمادی الاول ۱۴۰۰ق/ ۱۶ فروردین ۱۳۵۹ آیت الله صدر در شهر نجف اشرف دستگیر و به بغداد منتقل شد. در بغداد از وی خواستند تا چند کلمهای بر ضد انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی بنویسد، اما وی آشکارا این تقاضا را رد کرد در نتیجه پس از سه روز شکنجههای وحشیانه، در ۲۲ جمادی الاول ۱۴۰۰ق/ ۱۹ فروردین ۱۳۵۹ به شهادت رسید و در نجف اشرف به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_22
#سید_محمدباقر_صدر
❇️@toobehnasooh