فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅این خیلی مهمه
هجده سال کافی است تا از غفلت بیرون بیاییم
استاد حاج آقاعالی
عنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ ....أَقْوَى الْأَسْبَابِ الْجَالِبَةِ لِلرِّزْقِ .. وَ حُضُورُ #المسجد قَبْلَ الْأَذَانِ ... ِ وَ الْوَتْرِ فِي الْبَيْت
✍ امام حسن مجتبی علیه السلام: قوی ترین وسیله جذب روزی، حضور در #مسجد قبل از اذان و خواندن نماز مستحب در خانه است./ بحار الانوار 73/318
🔰 ندای مسجد/ گفتمان مسجد محوری
https://eitaa.com/joinchat/2737766401C2d57e92163
و نیز از #امام_حسن_مجتبی علیه السلام نقل شده:
«برای غفلت تو همین بس که قطع کنی ارتباط خویش را با مسجد.»
بحارالأنوار، ج۷۸
@toubaefaf
945.3K
چند وقت پیش بیمارستان ۱۵ خرداد تهرون بودم...
تا زمان معاویه به بچه بزغاله می دادند که بازی کنه...
تتمه منتهی الآمال را بخونید...
@toubaefaf
﷽
✍اگر قبول کنیم که کورش همان ذوالقرنین در قرآن(جزء ۱۶) است، پس ویژگی های ممتاز او را نیز ببینیم و بدانیم که او با پیامبر زمان خویش ارتباط داشته و بشارت پیامبر خاتم صلی الله علیه وآله را با اعمال صالحش داده است👇
« در این که «ذو القرنین» که در قرآن مجید آمده، از نظر تاریخى چه کسى بوده است؟ و بر کدام یک از مردان معروف تاریخ منطبق مى شود؟ در میان مفسران گفتگو بسیار است...
ذو القرنین داراى صفات ممتازى بود از جمله:
. خداوند اسباب پیروزى ها را در اختیار او قرار داد.
. او سه لشگرکشى مهم داشت: نخست به غرب، پس از آن به شرق و سرانجام به منطقه اى که در آنجا یک تنگه کوهستانى وجود داشته و در هر یک از این سفرها با اقوامى برخورد کرد.
. او مرد مؤمن، موحّد و مهربانى بود و از طریق عدل و داد، منحرف نمى شد و به همین جهت، مشمول لطف خاص پروردگار بود. او یار نیکوکاران، دشمن ظالمان و ستمگران بود و به مال و ثروت دنیا علاقه اى نداشت.
. او هم به #خدا ایمان داشت و هم به روز #رستاخیز.
. او سازنده یکى از مهمترین و نیرومندترین سدّها است، سدّى که در آن به جاى آجر و سنگ از آهن و مس استفاده شد (و اگر مصالح دیگر در ساختمان آن نیز به کار رفته باشد، تحت الشعاع این فلزات بود) و هدف او از ساختن این سدّ، کمک به گروهى مستضعف در مقابل ظلم و ستم قوم یأجوج و مأجوج، بوده است.
. او کسى بوده که: قبل از نزول قرآن، نامش در میان جمعى از مردم شهرت داشت و لذا قریش یا یهود از پیغمبر(صلى الله علیه وآله) درباره آن سؤال کردند، چنان که قرآن مى گوید:«یَسْئَلُونَکَ عَنْ ذِی الْقَرْنَیْنِ»؛ (از تو درباره ذو القرنین سؤال مى کنند، سوره کهف، ۸۳)
اما از قرآن چیزى که صریحاً دلالت کند او پیامبر بوده استفاده نمى شود هر چند، تعبیراتى در قرآن هست که اشعار به این معنى دارد.
در بسیارى از روایات اسلامى که از پیامبر صلى الله علیه وآله و ائمه اهل بیت (علیهم السلام) نقل شده، نیز مى خوانیم:«او پیامبر نبود، بلکه بنده صالحى بود». (تفسیر نور الثقلين، ج۳، ص۲۹۴)
نک: تفسیر نمونه، ج۱۲، ص۵۲۵ به بعد
@toubaefaf
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#حدیث_نور
✨حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند:
صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوش بختى تبديل و عمر را زياد و از پيشامدهاى بد جلوگيرى مىكند.✨
✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
طوبای عفاف
﷽ ✍اگر قبول کنیم که کورش همان ذوالقرنین در قرآن(جزء ۱۶) است، پس ویژگی های ممتاز او را نیز ببینیم و ب
✍ سلام. با اینکه برای صفات ممتاز هر فردی در عالم ارزش قائل هستیم اما ویژگی های حضرت #رسول_خدا صلی الله علیه وآله کامل ترین، زیباترین و نافذترین است و دلیلش بیان کامل ترین کتاب آسمانی یعنی قرآن حکیم است که فرمود:
«و إنک لعلی خلق عظیم»
و نیز پیام بعثت ایشان:
«إنی بعثت لأتمم مکارم الأخلاق»
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
به غمزه مسأله آموز صد مدرس شد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@toubaefaf
🔻آثار بی حجابی زن
✍فرزند شیخ رجبعلی خیاط میگوید پدرم چیزهایی می دید که دیگران نمی دیدند. یکی ازدوستان پدرم نقل میکرد. یک روز با جناب شیخ به جایی میرفتیم که دیدم جناب شیخ با تعجب و حیرت به زنی که موی بلند و لبـاس شیـکی داشـت نگـاه میکند!
🔸از ذهنم گـذشت که شیـخ به ما می گوید چشمتان را از نامحرم برگردانید و خود ایشان اینطور نگاه میکند! نگاهی به من کرد و فرمـود: توهم میخواهی ببینی من چی میبینم؟ ببین! نگاه کردم دیـدم همینطور از بـدن آن زن مثل سُرب گـداخته، آتش و سرب مذاب به زمین میریزد و آتش او به کسانی که چشم هایشان به دنبـال اوست سـرایت میکند.
🔸شیخ رجبعلی فرمـود این زن راه میـرود و روحـش یقـه مـرا گـرفته او راه میـرود و مردم را همینطور با خـودش به آتش جهنـم می بَرَد.
بوستان حجاب
https://eitaa.com/Ghoran_Hadis_Aahkam
(۳۹۰)هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
@toubaefaf
مرحوم اسماعیل دولابی(ره):
هرجا خدا را بهتر به تو نشان بدهد
در زندگی ات دورِ آن بگرد
و همهٔ جاهای دیگر را رها کن ..