سلام ما بر آیت الله #خاتمی که خطر فرزند ناخلف غربزدهاش را زودتر از همه درک کرده بود.
#روحانی_یزد
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی جدید استاد عباسی...
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انتقاد شدید حجت الاسلام سیدحمید روحانی از اقدامات ضددینی رئیس جمهور
♦️ اگر راه علی علیه السلام را شناخته بودیم نباید امروز در سکوت مرگبار فرو می رفتیم چه فرقی است بین این #شیخ_کذاب به عنوان رئیس جمهور با شاه؟
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
هدایت شده از ارز دیجیتال - امید
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انتقاد شدید حجت الاسلام سیدحمید روحانی از اقدامات ضددینی رئیس جمهور
♦️ اگر راه علی علیه السلام را شناخته بودیم نباید امروز در سکوت مرگبار فرو می رفتیم چه فرقی است بین این #شیخ_کذاب به عنوان رئیس جمهور با شاه؟
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
#پوستر
مراجع جعلی انگلیسی، فتنه گران مذهبی
به مناسبت #هفته_وحدت
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
🔴 #سوراخ_بزرگ اقتصاد ایران!
#رسول_دانیال_زاده
1⃣ حدود ۷۷ میلیون ایرانی در ماه یارانه میگیرند. مبلغ یارانهی هر ماهِ ملت، حدود ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است.
آنوقت "رسول دانیال زاده" فقط ۴ هزار میلیاردتومان بدهی بانکی داشته!
🔹ایشان متهم پرونده فساد حسین فریدون(برادر روحانی) و اکبر طبری(معاون دفتر آیتالله صادق لاریجانی) و معروف به "سلطان فولاد" است!
2⃣ این یعنی ساختار اقتصادی و بانکی کشور یک سوراخ بزرگ دارد! چه کسی میخواهد این ساختار را احیا و بازسازی کند؟ به یاد بیاورید فساد ۳ هزار میلیاردی امیرخسرو مهآفرید، رانت ۶ میلیون یوروئی، رانت ۲۰۰ هزار میلیاردتومنی از قِبَلِ دلار ۴۲۰۰ تومنی جهانگیری!
🔹اینها همه نشان از سوراخ بزرگ در سیستم مالی و اقتصادی و بانکی کشور است. اگر نگوئیم فساد سیستمی است اما سیستم بیمار و معیوب است.
3⃣ نمیتوان ساختار و سیستم را رها کرد و اصطلاحاً در دیزی را باز گذاشت و کسی را مسئول تنبیه گربه بگذاریم! کار دستگاه قضا برای بعد از فساد است. ساختار اقتصادی دولت باید بگونهای طراحی شود که اساساً کار به آنجا نکشد!
🔹 باز دست مریزاد به آیتالله رئیسی که با آمدنش امید را در جامعه پمپاژ کرده؛ دیگران شعار دادند اما وی بدون جار و جنجال و حاشیه عمل کرد!
4⃣ و خداقوت به سپاه پاسداران. که اگر نبود کشور نبود. اطلاعات سپاه پاسداران با دستگیری #روح_الله_زم که تحت حفاظت سیستم اطلاعاتی فرانسه بود و با دستگیری رسول دانیال زاده که به آلمان گریخته بود نشان داد که دست برتر حوزه امنیت و اطلاعات با کیست! از این عصبانیت از سپاه بمیرید.
🔹کاش دولت و اقتصاد هم دست جوانان انقلابی می بود. انشاءالله #دولت_جوان_حزباللهی.
✅ #داود_مدرسی_یان:
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️نمیدونم این کلیپ تاریخی و تلخ چقدر دیگه باید پخش بشه، تا مردممون ببینن چه کسانی مردم رو بخاطر منافع خودشون فریب دادن تا روحانی رای بیاره....
🔷انتظار پخش گسترده...
#سرطان_اصلاحات
#تَکرار
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
1_125423281.mp3
1.83M
🎙 بشنوید | رهبر انقلاب، صبح امروز: نامگذاری #هفته_وحدت در جمهوری اسلامی یک اعتقاد و ایمان قلبی است
⚠️ این همه مصیبت در دنیای اسلام بخاطر رعایت نکردن وحدت است
🏷 #دیدار۱۷ربیع
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #امام_خمینی قدس سره:اگر دولت مردم را در فشارقرار دهد بازار را در فشار قرار دهد فاتحه اش خوانده است.
♦️جلب نظر مردم لازم است
سیره پیامبر اکرم این نبوده است...
#گراني_بنزين
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
⛔️ چند نکته در بیانات رهبری در خصوص بنزین
1️⃣ امام و رهبری پایبند به #جمهوریت نظام هستند و حمایت رهبری از مسئولان، دفاع از مردم سالاری و قانون اساسی است. حضرت امام هم از دولت برآمده از رای مردم حمایت می کرد حتی اگر رئیس جمهور این دولت بنی صدر باشد.
2️⃣ دفاع رهبری از دولتی که محبوبیت آن به کمترین حد ممکن رسیده و بیشترین زاویه را با ایشان داشته است فقط نشان دهند یک چیز است: ذره ای هوای نفس و کینه جویی و انتقام گیری در وجود این سید جلیل القدر وجود ندارد بلکه فقط به فکر مصالح کشور است.
3️⃣ برخی از طرحهای مهم مثل #برجام مورد نظر رهبری نبوده اند اما به خاطر اینکه دولت و مجلس برآمده از رای مردم آنرا خواسته اند رهبری پذیرفته است. بنابراین حمایت رهبری از دولت به معنای موافقت با همه تصمیمات آنها نیست.
2️⃣ رهبری معتقد به اصلاح مصرف سوخت هستند اما امروز از افزایش قیمت بنزین به این شکل حمایت نکردند چون فرمودند نظرات کارشناسان در این خصوص متفاوت است و با بیان جمله «مسئولین هم البته دقّت کنند هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند» راه را برای اصلاح این مصوبه باز گذاشتند
5️⃣ و اینکه رهبرانقلاب راهکار اصلی برای مدیریت کشور را #کار_کارشناسی و #ساختارهای #قانونی می دانند بنابرانی مجلس می تواند این مصوبه را اصلاح کند.
✍️ اکبر ابدالی
Sapp.ir/amaran_rahbarim سروش
Eitaa.ir/amaran_rahbarim ایتا
🔴 #قانون_یا_خیابان؟
🔻تحلیلی از بیانات رهبری راجع #گرانی_بنزین
1️⃣ اولاً یادمان نرود مقصر اصلی وضعیت موجود دولت مستقر و مجلس است. دولت آقای روحانی با تئوری توسعه وابسته (اقتصاد آزاد و هضم شده در اقتصاد جهانی) طی 6-7 سال اخیر کشور را به اینجا رسانده که قیمت ارز 4-5 برابر شده، قیمت کالاهای مختلف هر کدام 100 درصد و 200 درصد و 300 درصد افزایش داشته و معیشت مردم با خطر جدی مواجه شده است. این دولت 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل و قاچاق کالا را سه برابر کرده. پس در اینکه این دولت شرایط مملکت را به حد بحران رسانده تا مجبور به اجرای طرح گرانی بنزین شود هیچ شکی نیست.
2️⃣ رهبر انقلاب گفتند از تصمیم سران سه قوه که دو نفرشان با رأی مستقیم ملت انتخاب شدند و تازه رأی نماینده رهبری -رئیسی- خیلی هم همسو و موافق اینگونه اجرا نبوده، حمایت می کنند. نه فقط این مورد؛ بلکه هر موردی که سیستم و قانون به آن رسیده.
3️⃣ ولایت فقیه نشان داده در اموری اقتصادی، سیاسی، امنیتی، نظامی و غیره به نظرات مسئولین مربوطه و کارشناسان احترام می گذارد. فقط دیکتاتورها هستند که به نظرات کارشناسان و مسئولین برآمده از رأی مردم احترام نمی گذارند.
4️⃣ تجربه نشان داده که تصمیمات ولی فقیه در شرایط بحرانی همیشه بهترین تصمیم بوده است. برخورد امام خمینی(ره) در مقاطعی همچون انقلاب، دولت موقت، تسخیر لانه جاسوسی، مدیریت جنگ، انتخاب نخست وزیر 8 ساله، عزل بنی صدر، پایان جنگ و جام زهر و برخوردهای امام خامنه ای در مقاطع دولت سازندگی، پروژه مادام العمر کردن ریاست جمهوری هاشمی و خاتمی، پروژه قتل های زنجیره ای، فتنه 78، مذاکرات 82 تا 84، فتنه 88، تحریم های 90 تا 92، ماجرای برجام و ... و همچنین رفع سایه جنگ از سر کشور در مقاطع مهم جنگ خلیج فارس، حمله آمریکا به صدام و تلاش برخی جریانات داخلی به حمایت از صدام، تصمیم دولت خاتمی در حمله به افغانستان و طالبان و ... ، جزو مهم ترین پرونده های ویژه ای هستند که امامین انقلاب بهترین تصمیمات را گرفته اند.
5️⃣ رهبر انقلاب در زمانی که دولت ساعت 12 شب جمعه اقدام به گران کردن بنزین می کند آن هم بدون اطلاع رسانی قبلی، بدون آماده کردن اذهان، بدون قانع کردن مردم و بدون هماهنگی و آمادگی دستگاه های مسئول سیاسی امنیتی از چندماه یا چندهفته قبل، بصورت چکشی و گازانبری، دو راه بیشتر نداشته است:
🔹الف) بر طبق هوای نفس یا فشار افکار عمومی، رسماً اعلام مخالفت کند؛ در نتیجه برای خودش محبوبیت بیشتری درست کرده، نقش قهرمان و منجی قائل شود. که در این حالت ساختارهای قانونی کشور زیر سؤال رفته؛ شورای عالی اقتصاد و هماهنگی سران قوا که خود رهبری بخشی از اختیاراتش را به این شورا تفویض کرده بود، زیر سؤال برود. در چنین شرایطی دولت دو حالت پیش رو داشت: یک: پذیرفتن فرمان رهبری که این دولت نشان داده در مقاطع مختلف هیچ پایبندی به دستورات رهبری نداشته و حتی دستورات حکومتی را هم اجرا نکرده است و در نتیجه اقتدار جایگاه رهبری شکسته می شد. دو: نپذیرفتن و اعلام استعفا که این هم ضربه ی سیاسی و امنیتی اش، کمتر از دو روز گذشته نبوده و قطعاً کشور علاوه بر خلاء اقتصادی، دچار خلاء سیاسی و امنیتی هم می شد.
🔹ب) بر طبق ساختارهای قانونی و اختیارات سه قوه، از طرح حمایت کند در حالیکه می داند این حمایت، باعث نارضایتی بخشی از مردم از وی خواهد شد و بخشی از مردم می گویند «ببینید رهبری مقصر است». رهبری بار دیگر نشان داد که در حوادث و بحران ها تحت تأثیر فشارها یا احساسات یا هوای نفس تصمیم نمی گیرد بلکه کاملاً عقلانی و مطابق با شرایط تصمیم گرفته و به نظرات کارشناسان هم بها می دهد.
🔸وظیفه جریان انقلاب تحلیل و تببیین صحیح این اتفاق و بیانات رهبری است و ضمناً ولایت پذیری برای همین مقاطع است نه زمانی که نظرات رهبری مؤید و همسوی نظرات ماها باشد! مطالبه از مسئولین برای کارشناسی آینده نزدیک، اجرای صحیح طرح و کم کردن فشار بر مردم جزو اولویتهاست.
🔸وظیفه مردم، پیگیری صحیح و قانونی مطالبات خویش است. مردم نگذارند عناصر آشوب طلب اصل مطالبات را به حاشیه ببرند. جامعه ما نشان داده مطالبه گر خوبی نیست. بخشی از افراد می خواهند با احساسات و خرابکاری مطالبه گری کنند که به اصل مطالبه گری ضربه می زنند. شاید یکی از دلایلی که مسئولین از تصمیمشان عقب نشینی نکردهاند همین آشوبها باشد. مردم به فکر تغییر از طریق قانون و انتخابات باشند نه خیابان!
🔸وظیفه مسئولین دولتی، امنیتی و قضایی همانگونه که جناب رئیسی در بیانیه شان گفته اند پیگیری حقوق مردم و شنیدن حرف ها و مطالبات و اعتراضات آنها، نظارت دقیق بر اجرای طرح و برخورد با آشوبگران است. البته تلاش برای کم کردن آسیبها و عبرت از کهریزکها و استفاده از روشهای صحیح جمع کردن اغتشاشات ضروری است.
✅ #داود_مدرسی_یان:
@amaran_rahbarim
🔴 منطق مواجهه رهبری با طرح مديريت مصرف سوخت
🔻بيانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای جلسه ی درس خارج فقه با سوالاتی پيرامون چرايی حمايت از اجرای طرح مديريت مصرف سوخت که به تصويب سران سه قوه رسيده است، همراه گرديده است. در مورد منطق کلام رهبری میتوان به نکات زير توجه نمود:
1️⃣ پرهيز از يکه تازی
جايگاه ولايت فقيه در نظام اسلامی جايگاه يکه تازی و خودکامگی نيست. در جمهوری اسلامی با تقسيم کار امور کشور بين قوای سه گانه، رهبری در جايگاه نظارت بر روندهای کلان کشور قرار دارد تا جهتگيری کلی حرکت کشور از ريل انقلاب خارج نشود. ايشان تا آنجا که ممکن است در طول سه دهه اخير تلاش نمودهاند تا در امور قوای سه گانه کشور دخالت ننمايد، مگر آنجا که تصميمی در مخالفت آشکار با خطوط قرمز نظام ، منافع ملی و مصالح ملت باشد.
2️⃣ قانونگرایی : رهبر جامعه اسلامی خود بزرگترين مراقب و حامی نظام اسلامی است، لذا حمايت از قانون، نهادهای قانونی و روندهای قانونی را وظيفه خود میداند و بر آن تاکيد دارند. تصميم فوق نيز برآمده از روندی قانونی است که حمايت از آن بر رهبری فرض خواهد بود.
3️⃣ اعتماد به مسئولين نظام
بنای حمايت رهبری از طرح فوق را بايد در اين تعبير ايشان مشاهده نمود که فرمودند: «وقتی يک چيزی مصوبه ی سران کشور هست، آدم بايد با چشم خوشبينی به او نگاه کند» اين حرف بدون شک حرف قابل دفاعی است، چرا که در هر نظام سياسی، نظم موجود مبتني بر اعتماد مسئولين و همکاران شکل گرفته است. اگر قرار باشد در راس هر نظام سياسی اختلافات جدی تا آنجا باشد که تبديل به شکلگيری ديوار بلند بی اعتماد گردد، بدون شک چنين نظامی نخواهد توانست هويت و اقتدار خود را حذف کرده و خيلی زود دچار ضعف و زوال خواهد شد.
🔹 دقت در تعابير رهبری در خصوص "عدم صاحبنظر بودن در این قضایا" به خوبی حکايت از آن دارد که حمايت از تصميم اتخاذ شده نه از آن جهت است که با نظر کارشناسي رهبری تطبيق دارد، بلکه از آن رو است که رهبری به مسئولين کشور اعتماد دارند. همان اعتمادی که لازمه حکمرانی خوب و ايجاد نظم در کشور است.
4️⃣ اعتماد به پشتوانه کارشناسی:
ملاحظه بعدی در خصوص حمایت از این طرح ، توجه به "پشتوانه کارشناسی اين تصميم" است. به واقع فرض بر آن است که در پس اين تصميم، نظرات کارشناسی وجود دارد. لذا اگر مشخص شود که تصميمگيری سران سه قوا و در راس آن رئيس جمهور بدون پشتوانه است، بدون شک حمايت رهبری نيز سالبه به انتفاع موضوع خواهد بود.
5️⃣ راهنمايی مسئولين:
بدون شک رهبر انقلاب در زمينه اجرای بهتر اين طرح توصيه های راهبردی و مهمی را به مسئولين امر داشته و خواهند داشت تا اين طرح به بهترين نفع تامين کننده منافع ملت باشد و از آسيبهای آن کاسته شود. به عنوان نمونه آن طور که در رسانه ها نقل شده، در حاشيه ديدار با مسئولين نظام در روز عيد (جمعه ۲۴ آبان ۹۸)، رهبر انقلاب به آقاي روحاني يادآور شدهاند که «مناسب بود همزمان با اجرای اين طرح اولين پرداخت نقدي يارانهها (بسته حمايتي) نيز صورت ميگرفت؛ ولي حالا که انجام نشده، لازم است زودتر اقدام کنيد.»
6️⃣ مطالبه گری برای تحقق حقوق مردم:
رهبری با جديت تاکيد داشته اند که «مسئولين هم البته دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات اين کار کم کنند. حالا من ديروز ديدم در تلويزيون که بعضي از مسئولين محترم آمدند گفتند که ما مراقبيم که اين افزايش قيمت موجب افزايش قيمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله اين مهم است، چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی خب اين برای مردم خيلی مشکلات درست ميکند، بايد مراقبت کنند.»
بدون شک رهبري بزرگترين مطالبهگر از مسئولين خواهد بود تا اين طرح با کمترين هزينه برای ملت اجرایی گردد.
🖌 #دکتر_مهدی_سعیدی
@amaran_rahbarim