🔴 سفر ۴ میلیون ایرانی به ترکیه در ۹ماه گذشته/ ایران دومین جایگاه خرید ملک در ترکیه
🔹مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که در هفت ماه نخست سال ۲۰۲۱ ایرانیها با خرید ۳۶۸۹ خانه در این کشور، بهطور متوسط هرماه ۵۲۷ خانه در ترکیه خریداری کردند.
🔹پس از ایرانیها، اتباع روسیه با خرید ۲۱۲۴خانه، افغانستان با خریداری ۱۵۰۶ خانه و قزاقستان با خرید ۹۵۳ خانه در جایگاه سوم تا پنجم مهاجرت به ترکیه قرار دارند.
🔹آمار خرید خانه در ترکیه توسط ایرانیها در سالهای ۲۰۱۹، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب،۲۶۶۶، ۳۱۶۸ و ۳۶۸۹ خانه است.
🔹براساس آمار گمرک جمهوری اسلامیایران در ۷ماه اخیر حدود سه میلیونو ۹۵۰ هزار مسافر و گردشگر از مرزهای ایران با ترکیه خارج شدهاند. یعنی در ۹ ماه اخیر بیش از چهار میلیون ایرانی به ترکیه سفر کردهاند.
🔹در ماههای اخیر با کاهش شدید ارزش پول ملی ترکیه در برابر دلار بهنظر میرسد، رغبت ایرانیها برای سفر بیشتر شده و خرید خانه در آن کشور افزایش یافته است./روزنامه همشهری
✅ حقیقت
اون قدیما شاهان قاجار به نفت میگفتن مادهی سیاه بدبو، این جدیدا بعضیا... به اورانیوم میگن ماده بیمصرف پر دردسر!
👤 ایشیخاکی
چین: ۳۲۵ هزار زن و کودک در آمریکا قربانی بردگیجنسی هستند
🔹سخنگوی وزارت خارجه چین: تقریباً ۲۴۰ هزار تا ۳۵۰ هزار زن و کودک در آمریکا قربانیان بردگی جنسی هستند. طی ۵ سال گذشته سالانه نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر برای کار اجباری به آمریکا قاچاق میشوند. توصیه میکنم آمریکاییها تمرکزشان را بر مسائل داخلی کشور خودشان قرار دهند.
2_16.pdf
349.6K
⭕️ پاسخ به یک ابهام تاریخی
📚 بازپژوهشي در سنّ عايشه هنگام ازدواج با پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم
✍مقاله پژوهشی به قلم: رضا جلالي ليقوان / استاد اكبر ميرسپاه
🔹 چکیده: با مراجعه به تاريخ و بررسي دقيق آن، مشخص ميشود که سن عايشه به مراتب، بيش از شش يا نه سال بوده و بنا به گزارشهايي، وي قبل از ازدواج با پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم، به عقدِ جبيربن مطعم درآمده بود و پس از طلاق گرفتن از او، همسر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم شده است. اين پژوهش کوشيده تا سنّ عايشه را از منظر تاريخي بررسي کند و علل و انگيزۀ کم سن جلوه دادن او را مشخص سازد.
#سیر_مطالعاتی
بحث از دموکراسی در هلند
یکی از تجارب هیجان انگیز برای من، صحبت با خود مردم اینجاست. چه زمانی که در فرانسه بودیم. چه الان در هلند.
شنیدن دیدگاههای بیواسطهشون برام پر از نکته و پیام هست.
از این جهت برام جالبه که واقعا میگن سفر آدم رو پخته میکنه، شاید یکیش همین باشه. وقتی می بینی همهجا مدل تفکر مردم یه شکله. اما از هم خبر ندارند و فکر میکنن فقط اونا هستن که با خیلی مسائل فکرشون درگیر و مشغوله.
خیلی برام بامزه بود این تجربه☺️
حتما دیالوگ هایی که در ادامه میخونید خیلی براتون آشنا میاد...
در جمعی از دوستان هلندی بحث بی معنی بودن حکومت بر اساس دموکراسی شد!
این جمع همه از مهندسین کامپیوتری بودند.
یعنی بحث از اینجا شروع شد که یکی خیلی با هیجان گفت: این دولت رو باید عوض کرد. همش ایدههای بیمعنی میده! اومده یه دفعه مدرسه ها رو تعطیل کرده! خب ما الان با بچههای تو خونه چی کار کنیم! یا مثلا اومده فقط واکسن نسل جدید خریده! خب شاید یکی بخواد واکسن نسل قدیم بزنه! ما قدرت انتخاب نباید داشته باشیم؟ و اون یکی گفت: وقتی مردمی که آگاهی ندارن اینا رو انتخاب میکنن همین میشه دیگه.
یکی گفت: واقعا دموکراسی چیز غلطیه.
یکی دیگه گفت: تو خود آمریکا هم دارن می گن روش غلطی بوده.
اون یکی گفت: آره. محصولش شد ترامپ!
یه دوست ایرانی گفت: مردم تحت تاثیر رسانه ها و اخبار که درست و غلطش معلوم نیست، هستن و غالبا بر اساس احساسات لحظهایه که رأی میدن.
دوست هلندی گفت: آره. مثلا اینجا من صرفا به فلان حزب رأی میدم چون پدرم و پدرِ پدرم، همه به این حزب همیشه رأی دادن...
اون یکی گفت: آره. آدما یا بر اساس ترس یا بر اساس احساس به فلان کس رأی میدن. کسی اطلاعات دقیق سیاسی که نداره! الان همینجا تو هلند... مردم تمام وقت جلوی تلویزیون دارن سریالهای مزخرف نتفیلیکس رو میبینن...
من که پر از هیجان بودم گوش میدادم و تو ذهنم تند تند یادداشت می کردم.😄
دوست ایرانی گفت: من معتقدم مردم باید آموزش سیاسی ببینن. باید مثل این کیو آر کدها، اگر آگاهیهای لازم را دریافت کردن یه کد سیاسی بگیرن و بعد امکان رأی دادن داشته باشن.
خیلی بحث هیجان انگیز و جالبی بود.
اون یکی گفت: الان دیگه مردم خودشون هم رأی نمیدن. چون احساس میکنن رأیشون هیچ تاثیری نداره. منم خودم رأی نمیدم. این دولتی که هر دوره داره خراب میکنه و باز مردم به اینا رأی میدن.
این رأی دادنها همه احساسیه، هیچ دانشی پشتش نیست.
یه دفعه یکی گفت: حالا فلان کشور... هر نمیدونم چند وقت یه بار رفراندوم میگذاره!
بقیه: خوش به حالشون...😄😄😄
پ.ن: ما وقتی در فرانسه گفتیم میخوایم بریم هلند، غالب دوستان فرانسه گفتن: اُه! هلند خیلی سطحش بالاتره...
اما حالا که در هلندیم خود هلندیها خودشون رو عقب مونده و ضعیف میبینن و حسرت کشورهای دیگه رو میخورن...
خیلی خیلی برایم جالب بود. خیلی.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
از مجموع 165 میلیون هکتار مساحت کشور حدود 51 میلیون هکتار (31 درصد ) آن را اراضی مستعد برای کشاورزی تشکیل می دهد . سطح استفاده فعلی بالغ بر 18/8 میلیون هکتار است . یعنی 32 میلیون هکتار یا 63 درصد از اراضی مستعد کشاورزی کشور بدون استفاده مانده است. سایت دولت
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متاورس( Metavers) یک دنیای مجازی گسترده است که افراد برای معاشرت و کسب وکار دور هم جمع میشوند. شهری با فروشگاهها، دانشگاهها و... دقیقا مثل دنیای واقعی. این سرزمین دارای واحد پول «لیندن دلار» است که با آن در این سرزمین تخیلی به خریدهای مجازی مانند خرید لباس، املاک، تفریح و. . . کسب و کار میپردازند. قواعد خاص خود در امکان اجاره زمینها دارد و شخص میتواند زمینهای فرضی خود را به دیگران اجاره دهد و از این طریق درآمدی را برای خود داشته باشند درست مانند اجاره یک ملک در دنیای واقعی.
در این زیست مجازی، شما آواتار خود را ساخته و به جمع ساکنان این سرزمین مجازی میپیوندید. آواتار شما در آنجا زندگی میکند، درس میخواند، عضوانجمنها شده، با دیگران معاشرت داشته، به دانشگاه رفته، کار و کاسبی راه انداخته و حتی ازدواج میکند. شما با آواتار خود در این سرزمین مجازی کارهایی را انجام میدهید که در جهان واقعی ممکن نیست و برای مثال به جای قدمزدن در پارک کنار خانهتان اگر خواستید در آنجا پرواز میکنید .
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇸🇦عربستان در حال تلاش برای ساخت بزرگترین شهر #شناور جهان
🛑این شهر شناور یک شهر هشت ضلعی بر روی دریای سرخ خواهد بود. شگفتانگیزترین شهر صنعتی دنیا با ترکیبی بینظیر از طبیعت و تکنولوژی مدرن که قرار است با هدف یک شهر تمیز و بدون تولید کوچکترین آلودگی ساخته شود.
🔸این شهر تمام انرژی مورد نیازش را از طریق انرژیهای غیرفسیلی تامین خواهد کرد.
📟شهری که با رباتها و هوش مصنوعی اداره خواهد شد.
┅┅❅❈❅┅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مسجد وزیر خان لاهور، نمادی از معماری ایرانی در شبه قاره
🔸این مسجد که یکی از زیباترین مساجد پاکستان محسوب می شود، در دوران گورکانی ها و به دست هنرمندان ایرانی ساخته شده است.