🔻فولاد مبارکه مالکیت ۳۲/۶۴درصد سهام شرکت توکاریل را از آن خود کرد
🔹شرکت فولاد مبارکه ۳۲/۶۴درصد از سهام مدیریتی غیرکنترلی شرکت توکاریل را خریداری کرد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، روز گذشته شرکت فولاد مبارکه تعداد ۲/۲۸۵/۲۰۳/۱۱۲ سهم توکاریل معادل ۳۲/۶۴ درصد سهام مدیریتی غیرکنترلی این شرکت را با قیمت پایهی هر سهم ۹۸۰۰ریال خریداری کرد.
🔸بنا بر این گزارش، این معامله میان شرکت سرمایهگذاری تجاری شستان به عنوان فروشنده و شرکت فولاد مبارکه به عنوان خریدار صورت پذیرفت.
🔸گفتنی است با انجام این معامله، ترکیب سهامداران شرکت توکاریل شامل ۴۱/۵درصد متعلق به گروه سرمایهگذاری توکافولاد و ۳۲/۶۴درصد متعلق به شرکت فولاد مبارکه خواهد شد.
💎 @tukafoolad
با مدیریت شرکت سبدگردان آتیه توکا؛
🔻فولاد مبارکه نخستین صندوق سرمایهگذاری با درآمد ثابت خود(توسکا) را راهی بازار سرمایه میکند
🔹شرکت فولاد مبارکه نخستین صندوق سرمایهگذاری با درآمد ثابت خود(توسکا) را با مدیریت شرکت سبدگردان آتیه توکا از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد، راهی بازار سرمایه میکند.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، شرکت فولاد مبارکه پس از تجربه موفق صندوق سرمایهگذاری اختصاصی بازارگردانی توسعه فولاد مبارکه و قرارگیری این صندوق در میان ۱۰صندوق بزرگ کشور از لحاظ داراییهای تحت مدیریت، در تلاش برای توسعه و تنوعبخشی ابزارها در حوزه صندوقهای سرمایهگذاری، تصمیم به فراهمنمودن مقدمات و راهاندازی سایر انواع صندوقهای سرمایهگذاری نموده است.
🔸بنا بر این گزارش، صندوق سرمایهگذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت توسعه فولاد و با نماد معاملاتی «توسکا» از انواع صندوقهای با درآمد ثابت و بدون پرداخت سود است. سود این صندوق به صورت روزشمار بوده و به واسطه ترکیب داراییهای صندوق و عملکرد مدیر صندوق از پرداخت نرخ سود ترجیحی و رقابتی با سایر صندوقهای با درآمد ثابت برخوردار است و به واسطه معافیت مالیاتی سود صندوقهای سرمایهگذاری و اطمینان خاطر از نقدشوندگی واحدهای صندوق به دلیل بازارگردانی واحدهای سرمایهگذاری توسط صندوق بازارگردانی فولاد مبارکه، خرید واحدهای صندوق توسکا(توسعه فولاد) از گزینههای مناسب سرمایهگذاری محسوب میشود.
🔸انتظار میرود صندوق توسکا از پتانسیلهای موجود چه در بازار سرمایه و چه در بازار اوراق بهادار بادرآمد ثابت استفاده نماید و نرخ بازدهی مطلوبی را برای سرمایهگذاران صندوق مهیا نماید. با توجه به این که یکی از اهداف صندوقهای سرمایهگذاری جمعآوری سرمایههای خرد و سرگردان است، انتظار میرود با استفاده از انواع و اقسام ابزارهای سرمایهگذاری کمریسکی که در بازار سرمایه فراهم است، بازدهی نسبتاً بیشتری نسبت به سایر ابزارهای با درآمد ثابت نصیب سرمایهگذاران مذکور شود.
🔸گفتنی است پذیرهنویسی صندوق از روز دوشنبه مورخ ۱۶/۰۵/۱۴۰۲ لغایت چهارشنبه مورخ ۱۸/۰۵/۱۴۰۲ از طریق کلیه کارگزاریهای در نماد توسکا قابل معامله میباشد. پیشبینی میشود به واسطه عملکرد موفق شرکت فولاد مبارکه پذیرهنویسی واحدهای صندوق، ظرف روز اول پذیرهنویسی با موفقیت انجام شود.
💎 @tukafoolad
📌 اینفوگرافیک اختصاصی توکافولاد
🔻نخستین صندوق سرمایهگذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت فولاد مبارکه(توسکا) با مدیریت شرکت سبدگردان آتیه توکا راهی بازار سرمایه میشود
🔹شرکت فولاد مبارکه نخستین صندوق سرمایهگذاری با درآمد ثابت خود(توسکا) را با مدیریت شرکت سبدگردان آتیه توکا از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد، راهی بازار سرمایه میکند.
#اینفوگرافیک
💎 @tukafoolad
🔸هفدهم مردادماه سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و «روز خبرنگار» بر اصحاب محترم رسانهها و مطبوعات و همهی تلاشگران عرصه اندیشه و قلم گرامی باد.
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: کارگران زحمتکش و سختکوش «شرکت غلطکها و لاستیکهای صنعتی مبارکه- میرکو» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در حال فعالیت و خدمت
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
🔻آشنایی ذینفعان و مخاطبان با تاریخچه، عملکرد و دستاوردهای توکافولاد به روایت «توکاپلاس»
🔹به همت روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، از این پس سلسله تولیدات محتوایی «توکاپلاس» با هدف آشنایی هر چه بیشتر ذینفعان و مخاطبان با عملکرد و دستاوردهای توکافولاد، به صورت ادواری در کلیهی خروجیهای رسانهای این هلدینگ منتشر خواهد شد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، در اقدامی جدید از سوی روابط عمومی این هلدینگ و به عنوان گامی دیگر در راستای پروژهی ریبرندینگ(بازسازی و نوسازی برند) توکافولاد و با هدف آشنایی هرچه بیشتر ذینفعان و مخاطبان با قصه و تاریخچهی تاسیس توکافولاد، عملکرد و دستاوردهای کسب شدهی آن، سلسله تولیدات محتوایی با نام «توکاپلاس» منتشر خواهد شد.
🔸بنا بر این گزارش، «توکاپلاس» با بهرهمندی از قالبهای گرافیکی نوینی همچون موشنگرافی، اینفوگرافی و... به دنبال ارائهی روایتی متفاوت و قابل فهم برای عموم ذینفعان خود بوده و در تلاش است تا به عنوان یکی از ظرفیتهای تعریفشدهی جدید در روابطعمومی هلدینگ توکافولاد، مخاطبان خود را با قصه و تاریخچهی تاسیس توکافولاد، جایگاه و وضعیت فعلی آن، ارزشهای راهبردی و سازمانی، وسعت فعالیتهای خود و... آشنا سازد.
🔸گفتنی است مخاطبان گرامی میتوانند از این پس، سلسله تولیدات محتوایی #توکاپلاس را از طریق هشتگ آن دنبال نمایند.
💎 @tukafoolad
🔻با سهامداران «وتوکا» آشنا شوید!
🔹با ترکیب سهامداران عمده شرکت سرمایهگذاری توکافولاد آشنا شوید.
#توکاپلاس
💎 @tukafoolad
🔻تغییر سرمایهی شرکت سرمایهگذاری «توکافولاد» چه روندی را طی کرده است؟
🔹با روند تغییر سرمایهی شرکت سرمایهگذاری توکافولاد از سال ۱۳۹۰ تاکنون بیشتر آشنا شوید.
#توکاپلاس
💎 @tukafoolad
در آئینی با حضور مدیرانعامل راهآهن و شرکتهای حملونقل ریلی صورت گرفت؛
🔻انعقاد قرارداد صرفهجویی سوخت میان «راهآهن جمهوری اسلامی ایران» و «شرکت توکاریل»
🔹در آئینی با حضور مدیرانعامل راهآهن و شرکتهای حملونقل ریلی قرارداد صرفهجویی سوخت (موضوع ماده۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر) میان راهآهن جمهوری اسلامی و شرکت توکاریل منعقد گردید.
🔸به گزارش روابط عمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، آیین انعقاد قراردادهای صرفهجویی سوخت در راهآهن تهران برگزار و با توجه به تکمیل مستندات شرکت توکاریل در خصوص ماده۱۲ و ارائه به دفتر سرمایهگذاری و اقتصاد حملونقل راهآهن، قرارداد همکاری میان توکاریل و راهآهن جمهوری اسلامی ایران توسط مدیرانعامل دو شرکت امضا گردید.
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: کارگران زحمتکش و سختکوش «شرکت توکاسبز» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در حال انجام نظافت صنعتی واحدهای مختلف شرکت فولاد مبارکه
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
به میزبانی مشترک شرکتهای توکاتدارک و فولادکالا(فوکا)؛
🔻سومین جلسه از سلسله نشستهای هماندیشی و همافزایی مسئولان روابط عمومی شرکتهای توکافولاد برگزار شد
🔹سومین جلسه از سلسله نشستهای هماندیشی و همافزایی مسئولان روابطعمومی شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد به میزبانی شرکتهای توکاتدارک و فولادکالا(فوکا) برگزار شد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، سومین جلسه از سلسله نشستهای هماندیشی و همافزایی مسئولان روابطعمومی شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد با هدف به اشتراکگذاری ایدهها، تجربیات حرفهای و دستاوردهای کسب شده آنان با یکدیگر و نیز آشنایی با شرکتهای گروه و فرصتها و ظرفیتهای موجود در آنها، به میزبانی شرکتهای توکاتدارک و فولادکالا(فوکا) از شرکتهای گروه توکافولاد برگزار شد.
🔸بنا بر این گزارش، در این نشست، مسئولان روابطعمومی شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد با حضور در شرکت فولادکالا(فوکا)، ضمن بازدید از سایت این شرکت، در کارگاه آموزشی دوساعتهای با موضوع «مدیریت خوشنامی برند و سازمان» و نیز «ایدهپردازی در روابطعمومی» شرکت کرده و پس از ارائهی گزارش عملکرد یکساله توسط مدیران روابطعمومی شرکتهای میزبان، اقدام به گفتگو و تبادل دیدگاه پیرامون تجارب، ابتکارات، مدلهای اجرا شده و دستاوردهای حاصله نمودند.
🔸گفتنی است، این سلسله نشستها با توجه به اهمیت توسعهی ارتباطات درونگروهی مسئولان روابطعمومی شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد، به صورت ادواری و به میزبانی هر یک از شرکتهای این گروه، برگزار میشود.
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: شادی بعد از گل طلاییپوشان سپاهان با لباسهایی که نام «کارگزاری باهنر» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد بر آن حک شده در بازی روز گذشتهی این تیم مقابل تراکتور که با نتیجهی مقتدرانه ۳ بر ۱ به نفع سپاهان پایان یافت.
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
🔻ارسال پیام مستقیم به مدیرعامل گروه سرمایهگذاری «توکافولاد»
🔹مخاطبان گرامی میتوانند از طریق لینک زیر، پیامهای خود به مدیرعامل گروه سرمایهگذاری «توکافولاد» را به صورت مستقیم و بدون واسطه ارسال نمایند:
🌐 tukaco.ir/contact-ceo
💎 @tukafoolad
به همت واحد برنامهریزی راهبردی و تعالی سازمانی توکافولاد صورت میگیرد؛
🔻توانمندسازی کارشناسان و ارتقای استانداردهای عملیاتی گروه سرمایهگذاری توکافولاد با برگزاری ۷دورهی آموزشی تخصصی
🔹به همت واحد برنامهریزی راهبردی و تعالی سازمانی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، ۷دورهی آموزشی تخصصی با هدف توانمندسازی کارشناسان و ارتقای استانداردهای عملیاتی این هلدینگ برنامهریزی شده و در حال برگزاری است.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، واحد برنامهریزی راهبردی و تعالی سازمانی این هلدینگ با هدف توانمندسازی کارشناسان و ارتقای استانداردهای عملیاتی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، ۷دورهی آموزشی تخصصی را برای کارشناسان هلدینگ و نمایندگان شرکتهای زیرمجموعه آن برنامهریزی کرده و در حال برگزاری است.
🔸بنا بر این گزارش، عناوین این دورههای آموزشی تخصصی عبارتاند از «دوره مدیریت فرآیندهای کسبوکار BPM»، «دوره تشریح الزامات ایزو ۹۰۰۱»، «دوره آموزش ممیزی داخلی ایزو ۹۰۰۱ با هدف تربیت ممیزان داخلی کیفیت داخل گروه»، «دوره آموزشی استاندارد مدیریت پروژه PMBOK»، «دوره آموزشی تخصصی MSP»، «دوره آموزش تحقیقات بازار» و «دوره مدیریت و برنامهریزی استراتژی پیشرفته» که با تدریس مجربترین اساتید کشوری در حال برگزاری است.
🔸گفتنی است این دورههای آموزشی تخصصی با همکاری معاونت مالی و سرمایهانسانی هلدینگ و مرکز آموزشهای تخصصی و مدیریتی گروه توکافولاد(شرکت توکانیرو سپاهان) در مرداد و شهریورماه سال جاری در محل ساختمان توکافولاد در حال برگزاری است.
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: کارگران زحمتکش و سختکوش «شرکت ایرانذوب» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در حال کار با کورهی ذوب مواد
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
مدیرعامل شرکت «آسیا سیر ارس» خواستار شد؛
🔻متناسبسازی تعرفه حمل ریلی با تورم سالیانه
🔹مدیرعامل «آسیا سیر ارس» خواستار متناسبسازی تعرفه حمل ریلی با تورم سالیانه شد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، مدیرعامل شرکت آسیا سیر ارس از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در گفتگو با فصلنامه ندای حملونقل ریلی اظهار داشت: شرکتهای فعال در حوزه ریلی بهخوبی از مزیتهای تشکلسازی و اتحاد در راستای تحقق منافع مشترک آگاهی دارند و خواستار تعامل هر چه بیشتر بین اعضا و انجمن و حرکت در مسیر تأثیرگذاری بر تصمیمات مهم حوزه هستند که یکی از این تصمیمات مهم، تعیین تعرفه حمل بار است و انجمن تلاش میکند با کمک و مشارکت اعضا، مسیر فعلی تعرفهگذاری را اصلاحکرده و سمتوسوی اصولیتری به آن بدهد.
🔸سجاد شیرمحمدلو افزود: وجود یک مبنای اصولی قابلدفاع در مورد تعرفه حمل ریلی، الزامی است و در شرایط تورمی کنونی، نرخ تورم بهترین مبنا به شمار میرود.
🔸وی تصریح کرد: نرخ مالکانه ابلاغی انجمن صنفی شرکتهای ریلی حاشیه سود قابلقبول، مناسب و امن برای مالکان واگن ایجاد میکند؛ ولی متأسفانه به علت عدم وجود قدرت و توان اجرایی این انجمن و عدم حمایت شرکت راهآهن ج.ا.ا از تشکل صنفی حوزه، صاحبان کالا بهراحتی از پذیرش نرخ مالکانه سرباز زده و مبنای تعیین نرخ را در قدرت چانهزنی خود میبینند.
🔸مدیرعامل شرکت آسیا سیر ارس اظهار داشت: علاوه بر اصلاح سیاستگذاریها و تعیین استراتژی کلی برای توسعه حملونقل کشور- که قطعاً بدون درنظرگرفتن سهم بیشتر برای بخش ریلی میسر نیست- افزایش سهم ریلی از کل بار حمل شده در کشور ارتباط مستقیم با توسعه شبکهی ریلی از مبدأ تا مقصد، از داخل معادن تا داخل کارخانهها و سایت تولیدکنندگان محصولات مختلف و از طرف دیگر به تأمین تجهیزات تخلیه و بارگیری متناسب با دانش روز دنیا، تأمین نیروی کشش و بالابردن سرعت سیر و همچنین کاهش زمان تعهدات توأم با کیفت قابلقبول دارد.
🔸 شیرمحمدلو افزود: موضوع مهم دیگر در زمینه رسیدن بخش ریلی به سهم قابلقبول از بار کشور، یارانه بیحسابوکتاب سوخت حمل جادهای است که حملونقل جادهای را قبل از شروع رقابت و ماراتن با بخش ریلی، برندهی این رقابت غیرمنصفانه کرده است.
🔸 وی تصریح کرد: این موضوع که صاحبان کالا از مالکان واگن، سپرده بیمه و حسن انجام کار کسر میکنند، برای شرکتهای ریلی بار مالی دارد و از طرفی کرایه حمل هم با تأخیر حداقل از دو تا چند ماه پرداخت میشود؛ این در حالی است که حق دسترسی باید طبق تعرفههای مشخص که هر مدتزمان نرخ خاص خود را دارد و از زمان صدور بارنامه محاسبه میشود از سوی شرکتهای ریلی پرداخت شود که این مسئله از معضلات پیش روی شرکتهای ریلی است.
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: کارگران زحمتکش و سختکوش «شرکت بهینریل» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در حال تعمیرات خطوط ریلی
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
فعالان حوزه حمل بار با عدم تناسب درآمدها و هزینهها دستوپنجه نرم میکنند؛
🔻در صورت تعرفهگذاری اصولی میتوان به بهبود وضعیت شرکتهای ریلی امیدوار بود
🔹مدیرعامل شرکت توکا کشش خواستار تعرفهگذاری اصولی در صنعت حملونقل ریلی کشور شد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، مدیرعامل شرکت توکا کشش از شرکتهای گروه توکاریل و از شرکتهای ریلی گروه سرمایهگذاری توکافولاد در گفتگو با فصلنامه ندای حملونقل ریلی اظهار داشت: مشکلاتی مثل رشد نامتناسب تعرفههای شرکت راهآهن و افزایش هزینههای مرتبط با کار همچون گرانشدن قطعات و ملزومات و... شرکتها را با معضل افزایش بیرویه هزینهها مواجه کرده و این سهم مالکانه است که تا حدی پوششدهنده این هزینهها بوده است.
🔸مهرداد روشن افزود: سیستم تعرفهگذاری در ایران متأثر از اقتصاد دولتی است و این امر باعث شده است که تعرفهها و قیمتها در کشور تقریباً بدون درنظرگرفتن نقطهنظرات بخش خصوصی اعمال شود.
🔸وی تصریح کرد: طی چند سال اخیر مالکین واگن باتوجهبه افزایش تعرفه راهآهن و بهخاطر از دست ندادن قراردادها مجبور به محدود نگهداشتن افزایش سهم مالکانه خود از یک طرف و تحمل افزایش بالای نرخ قطعات و خدمات نگهداری و تعمیرات ریلی از طرف دیگر شدهاند که این امر موجب توقف طرحهای توسعه و کاهش سرمایه در گردش شرکتهای ریلی شده است.
🔸مدیرعامل شرکت توکا کشش اظهار داشت: بهمنظور افزایش سرعت سیر و توسعه ظرفیت حمل ریلی کشور، افزایش لوکوموتیو فعال و بازسازی و توسعه زیرساختهای ریلی در کنار افزایش و توسعه نقاط بارگیری و تخلیه از اقدامات مؤثر در جهت چابکسازی و افزایش بهرهوری این صنعت است.
🔸روشن با اشاره به نقش انجمن صنفی شرکتهای ریلی افزود: این انجمن تلاش میکند با تحرکاتی از قبیل اعلام نرخ مالکانه واگن، در فرایندهای اقتصاد حملونقل ریلی نقش شرکتها را پررنگتر کند؛ اما این اقدامات در گامهای اولیه است و تنها زمانی تأثیرگذاری لازم را خواهد داشت که دولت و راهآهن نیز به میداندار شدن بخش خصوصی در حوزه ریل عملاً متعهد شوند.
💎 @tukafoolad