معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی راهبردی گروه توکافولاد مطرح کرد؛
🔻تدوین «استراتژی رشد» در توکافولاد
🔹معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی راهبردی گروه توکافولاد از تدوین «استراتژی رشد» در این هلدینگ خبر داد.
🔸همزمان با پایان سالی مالی ۱۴۰۲ شرکت سرمایهگذاری توکافولاد به سراغ معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی راهبردی این هلدینگ رفتهایم تا در این گفتوگو، نگاهی اجمالی به سیر تحولات توکافولاد در حوزه سرمایهگذاری و برنامهریزی راهبردی طی سالهای اخیر داشته باشیم. در ادامه مصاحبه روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد با حمید پهلوان- معاون سرمایهگذاری و برنامهریزی راهبردی این هلدینگ را از نظر میگذرانید:
▪️لطفا در ابتدا برای آشنایی هر چه بیشتر مخاطبان، بفرمایید معاونت سرمایهگذاری و برنامهریزی راهبردی توکافولاد چه وظیفه و نقشی را عهدهدار است؟
🔸معاونت برنامهریزی دو مدیریت زیرمجموعه دارد؛ نخست مدیریت سرمایهگذاری که مهمترین وظایفش تدوین استراتژی رشد هلدینگ و ارزیابی طرحهای توسعه، همچنین تعریف و تدوین کسب و کارهای جدید در مجموعه هلدینگ، مطالعات اقتصادی برای شناخت بازار و شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری و همچنین مدیریت مدیریت پرتفو را به عهده دارد. مدیریت دیگر این معاونت، برنامهریزی راهبردی است. در واقع این معاونت سه وظیفه کلی دارد. نخست برنامهریزی راهبردی است که هم به صورت برنامهریزی راهبردی خود هلدینگ انجام میشود و هم بر برنامهریزی راهبردی مجموعه، راهبری و نظارت دارد. شرح وظیفه دیگر این مدیریت نظارت بر طرح توسعه و پروژههای هلدینگ و شرکتهای زیرمجموعه است، به این صورت که پروژههایی در حال اجرا و یا پیشتر مصوب شده را به شکل مستند پایش کند تا معلوم باشد روند کار براساس برنامه پیش میرود یا خیر. شرح وظیفه بعدی نیز بحث اصلاح فرایندها و تعالی سازمانی است.
▪️مهمترین تحولات اخیر در حوزه سرمایه گذاری و برنامه ریزی راهبردی را چه مواردی میدانید؟
🔸در نظر داشتیم در واحد سرمایهگذاری و مطالعه بازار تحولی براساس یک استراتژی رشد در طرحها انجام شود. پیش از این گاهی طرحهای توسعه میآمد و افزایش سرمایه در رابطه با آنها انجام میشد، اما می خواستیم ابتدا نقشه جامعتری تحت عنوان نقشه راه تدوین کنیم و مطمئن باشیم اقداماتی که انجام میدهیم براساس یک چارچوب کلیتر و نقشه جامعتری انجام شود یا خیر تا مطمئن باشیم که هدفمندتر فعالیت میکنیم. از این رو نقشه راه تدوین کردیم که مبتنی بر دو محور اساسی استراتژی رشد و مدیریت پرتفو بود.
🔸سال ۱۴۰۱، در مبحث استراتژی رشد؛ مطالعات جامعی انجام دادیم و از طرفی مطالعات کلان اقتصادی در سطح جهانی و ملی و هم کلان روندها را در جهان و کشور شناسایی و تحلیل و تاثیر آنها را بر بیزینس و کسب و کار توکافولاد بررسی کردیم. همچنین صنایعی که توکافولاد در آنها حضور داشت را مورد بررسی قرار دادیم؛ چراکه توکافولاد صنعتی چندرشتهای است و ما به منظور انجام فاز شناخت، کلیه صنایع فولاد را تحلیل کردیم و گزارشی جامع مرتبط با توکافولاد تهیه کردیم. این موارد خوراک فکری آن استراتژی رشدی شد که مد نظر ما در نقشه راه کلی هلدینگ است.
🔸بر اساس این مطالعات؛ محورهای رشد و توسعه هلدینگ توکافولاد مشخص شد و ما را متوجه حوزههایی کرد که میخواهیم توسعه را در آنها انجام دهیم، مشخص شد چه محورهایی داریم و بر آن اساس با توجه به پتانسیلها و شرایط فعلی مجموعههایمان، نقاط قوت، محدودیتها و برنامههای توسعه را در چند بخش تدوین کردیم که بخشی از آن نیوبیزینسها بود. با این روند متوجه شدیم چه بیزینسهای جدیدی وجود داشته که ما هنوز در آن راه پیدا نکردهایم اما با توجه به مطالعات کلان ما جذابیت خیلی خوبی هم از لحاظ سودآوردی و هم در قالب چارچوب استراتژی فولاد مبارکه دارد. در نهایت این نیوبیزنسها را تدوین کردیم. توسعه های زیرسقفی در زمینه کسب و کارهای موجود را نیز بررسی کردیم تا دریابیم چه طرحهای را می توان برای آنها در دستور کار داشت. همچنین مباحثی مربوط به افزایش سرمایهها مدنظر بود؛ چراکه مبحث افزایش سرمایه موضوع بسیار مهمی برای توانمند کردن و تقویت بنیه شرکتهاست.
🔸مطالعهی متن کامل این مصاحبه در:
🌐 https://tukaco.ir/?p=3496
💎 @tukafoolad
معاون مالی و سرمایهانسانی گروه سرمایهگذاری توکافولاد:
🔻توکافولاد در حال اوجگیری است
🔹معاون مالی و سرمایهانسانی گروه سرمایهگذاری توکافولاد گفت: توکافولاد در حال اوجگیری است.
🔸همزمان با پایان سالی مالی۱۴۰۲ شرکت سرمایهگذاری توکافولاد، به سراغ معاون مالی و سرمایهانسانی این هلدینگ رفتهایم تا در این گفتوگو، نگاهی اجمالی به سیر تحولات توکافولاد در حوزه مالی از آغاز تا به امروز داشته باشیم. در ادامه مصاحبه روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد با امید سخایی- معاون مالی و سرمایهانسانی این هلدینگ را از نظر میگذرانید:
▪️لطفا در ابتدا با نگاهی به مسیر ۳۶سالهی طی شده در توکافولاد، کمی دربارهی تحولات صورتگرفته در حوزه مالی این هلدینگ بفرمایید.
🔸در سال ۱۳۶۷ این شرکت با نام شرکت «تولیدی کارکنان فولاد مبارکه اصفهان» تأسیس شد. بههرحال شرکت با این رویکرد شکل گرفت تا با جذب دانش فنی که در فولاد مبارکه بومیسازی شده بود، در کنار صنعت و در حوزه سرمایهگذاری بتواند نقش خود را در کنار فولاد مبارکه ایفا کند. از ابتدای راه تاکنون، در هر مقطع یا هر دههای از زمان، تغییرات مثبتی در جهت تحقق مأموریت این شرکت اتفاق افتاده است. برای مثال؛ در سال ۱۳۸۰ با تغییر نام شرکت تولیدی کارکنان فولاد مبارکه به شرکت سرمایهگذاری توکافولاد، وارد مرحله دیگری شدیم. توکافولاد به شرکت سرمایهگذاری تبدیل شد که در بورس مورد پذیرش قرار گرفت و حوزه فعالیت خود را از شرکت فولاد مبارکه و گروه فولاد مبارکه به صنعت فولاد گسترش داد و سرمایهگذاری های مؤثری با تمرکز در گروه فولاد مبارکه انجام شد که در صنعت فولاد مبارکه تأثیر خود را داشت. این شرکت در مقطع دیگری و در سال ۱۴۰۰ که میتوان از آن بهعنوان یک جهش یاد کرد، با تغییر رویکرد یا تغییر استراتژیهایی که توسط هیئتمدیره و مدیریت شرکت توکافولاد و گروه سرمایهگذاری در توکافولاد در سطح شرکت و در سطح گروه شاهد بودیم، سرمایهگذاریهای هدفمند و تجهیز و تخصیص منابع را بهصورت بهینه آغاز کرد. این اقدامات با رویکرد ورود به سرمایهگذاریهایی که برای ما ارزشافزوده مضاعفی را ایجاد میکند، انجام شد. همچنین بازنگری در پورتفوی سرمایهگذاریها با همین رویکرد صورت گرفت تا منابع خود را تجهیز کنیم و آنها را به شکل بهینهتری تخصیص دهیم.
🔸باتوجهبه شعارهای راهبردی که در آغاز سال ۱۴۰۰ داشتیم، ابتدا روی موضوع بهداشت مالی در حوزه معاونت مالی تمرکز کردیم و تمام ساختارهای مالی که در سطح گروه بود را بازنگری کردیم. باتوجهبه استانداردهایی که بهطور مرتب بهروز شده بودند، مثل استانداردهای ملی و استانداردهای بینالمللی که مدنظر بازرس قانونی شرکتهای گروه و شرکت اصلی قرار داشت این بازنگریها انجام شد. مستحضر هستید که شرکت فولاد مبارکه از گزارش حسابرس قانونی و حسابرس مستقل خود از گروه توکافولاد تأثیراتی گرفته بود، چون بههرحال گزارشاتی که بازرسان قانونی و حسابرسان مستقل در توکافولاد ارائه میدهند، بهطور مستقیم در توکافولاد مؤثر است و این مسئله بهخاطر سطح اهمیت و تنوعی است که در گروه توکافولاد و صنایع مختلف آن وجود دارد. نکته دیگر این که تمام زیرساختهایی که توسط همکاران ما بازنگری شد، منتج به آن شد که در پایان سال ۱۴۰۱ صورتهای مالی تهیه شوند، ضمن اصلاح ساختارهایی که صورت گرفت، گزارش آن بدون بند بازرسی قانونی و حسابرسی منتشر شد. این روند نشاندهنده تغییر مناسب ساختار بود و در نهایت نیز صحهگذاری توسط بازرس قانونی شرکت اصلی و شرکتهای گروه تأیید شد. همچنین از سوی بازرس قانونی شرکت فولاد مبارکه هم تأییدیه گرفته شد و سال ۱۴۰۱ را به این ترتیب پیش بردیم و شعار راهبردی بهداشت مالی محقق شد.
🔸مطالعهی متن کامل این مصاحبه در:
🌐 https://tukaco.ir/?p=3482
💎 @tukafoolad
▪️شهادت رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) و یکی از محافظان ایشان بر ملت قهرمان فلسطین، امت اسلامی، رزمندگان جبهه مقاومت، دلباختگان آرمان آزادی قدس شریف و ملت بزرگوار و شهیدپرور ایران اسلامی تسلیت و تعزیت باد.
💎 @tukafoolad
هدایت شده از توکاپ
به همت روابطعمومی توکافولاد؛
🔻مستند «تیزگام» روایتی از زندگی و فعالیتهای حرفهای ورزشکار افتخارآفرین توکافولاد تولید شد
🔹به همت روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، مستند ویدیویی «تیزگام» روایتی کوتاه از زندگی و فعالیتهای حرفهای ورزشکار افتخارآفرین شرکت بهسازان صنایع خاورمیانه، از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد تولید شد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، مستند کوتاه «تیزگام» به معرفی و مروری بر زندگی و فعالیتهای حرفهای «محسن محمدقاسمی» از کارگران پرتلاش و سختکوش شرکت بهسازان صنایع خاورمیانه در رشتهی دو و میدانی و افتخارات کسبشده توسط وی پرداخته است و به زودی نسخهی کامل آن منتشر خواهد شد.
🔸بنا بر این گزارش، «تیزگام» نخستین اپیزود از سلسله تولیدات ویدیویی جدید روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد با نام «توکاپ TukaUp» است که قرار است از این پس و طی اپیزودهای مختلف، به معرفی و نمایش دستاوردها و افتخارات علمی، ادبی، هنری و ورزشی کارگران و کارمندان پرتلاش این هلدینگ بپردازد.
#توکاپ
💎 @tukaup
هدایت شده از توکاپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بینندهی آنونس مستند «تیزگام» روایتی از زندگی و فعالیتهای حرفهای ورزشکار افتخارآفرین شرکت بهسازان صنایع خاورمیانه، از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد باشید.
🎞 پخش نسخهی کامل مستند، بهزودی از کانال گروه سرمایهگذاری توکافولاد
💎 @tukaup
یادداشت مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد؛
🔻توسعه حملونقل ریلی بار منوط به حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی است
🔹مدیرعامل گروه سرمایهگذاری توکافولاد در یادداشتی با عنوان «مصائب توسعه حملونقل ریلی بار» به تبیین ضرورت و اهمیت توسعه حملونقل ریلی بار و حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در این حوزه پرداخته است.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، احمدرضا سبزواری- مدیرعامل این هلدینگ در یادداشتی با عنوان «مصائب توسعه حملونقل ریلی بار» به تبیین ضرورت و اهمیت توسعه حملونقل ریلی بار و حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در این حوزه پرداخته است.
🔸بنا بر این گزارش، متن کامل این یادداشت از طریق لینک زیر قابل دسترسی است:
🌐 https://tukaco.ir/?p=3498
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: کارگران پرتلاش و سختکوش «شرکت حملونقل توکا» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد درحال تراشکاری قطعه در واحد تعمیرگاه این شرکت
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
مدیرعامل شرکت توکاریل مطرح کرد؛
🔻خرید لوکوموتیو، دپوی تعمیرات و افزایش حمل بار؛ سیاست آینده توکاریل
🔹مدیرعامل شرکت توکاریل گفت: خرید لوکوموتیو، دپوی تعمیرات و افزایش حمل بار از جمله سیاستهای آینده این شرکت خواهد بود.
🔸مدیرعامل شرکت توکاریل در گفتگو با روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ علیرغم همه مشکلات، خوشبختانه شرکت توکاریل توانست با حمایتهای فولادمبارکه و شرکت راهآهن، عملکرد بهتری داشته باشد. به طور میانگین سرعت سیر سایر شرکتها ۳٫۵کیلیومتر در ساعت بوده ولی خوشبختانه در شرکت توکاریل بالای ۶کیلومتر در ساعت بوده است؛ به این ترتیب توکاریل توانست میزان بهرهوری خود را در سال ۱۴۰۲ نسبت به سایر شرکتها بالا ببرد و جایگاه خود را حفظ کند. براساس برنامهای که پیشبینی کرده بودیم، برنامه حمل خود را که به تایید شرکت توکافولاد رسیده بود، انجام دادیم و از نظر درآمد نیز خوشبختانه به بیشتر از آن چیزی که پیشبینی شده بود تحقق یافتیم.
🔸محسن سعیدبخش افزود: از موارد دیگری که به جد در سال ۱۴۰۲ پیگیر آن بودیم، موضوع راهاندازی سایت تعمیرات بود که امیدواریم تا آخرین روزهای سال آن را به نتیجه مطلوب برسانیم و تا انتهای سال ۱۴۰۳ به شکل بهتر و با سرعت هرچه تمامتر بتوانیم این دپوی تعمیراتی برای لوکوموتیو و واگن را اجرایی کنیم.
وی تصریح کرد: در حوزه خرید لوکوموتیو نیز در سال ۱۴۰۲ قراردادی با یک کشور ثالث منعقد شد که اگر مجوزهای لازم برای خرید توسط وزارت صمت صادر شود، امیدواریم بتوانیم تعداد مشخصی لوکوموتیو را خریداری و وارد کشور کنیم که البته فعلا فقط قرارداد منعقد شده است.
🔸مدیرعامل شرکت توکاریل اظهار داشت: همچنین در سال ۱۴۰۲ یکی از سهامداران عمده ما، سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح از سبد خودش، توکاریل را خارج کرد و در ازای آن فولاد مبارکه سهامدار اصلی شد و اکنون به صورت مستقیم و غیرمستقیم نزدیک به ۷۵درصد سهام توکاریل متعلق به فولاد مبارکه است و امیدواریم این اقدام در جهت طرحهای توسعهای ما با توجه به نگاه خیلی بلندی که مدیرعامل محترم فولاد مبارکه نسبت به صنعت ریلی و همچنین شرکت توکاریل دارند موثر باشد و برنامههای خوبی را برای ایجاد حاشیه سود بهتر برای ما ببینند.
🔸وی افزود: در حوزه تجهیزاتی برای واگنها و لوکوموتیوها اقداماتی انجام شد؛ همچنین در حوزه حقوق و مزایا با تایید هیئت مدیره محترم شرکت، برای کارکنان افزایشی را داشتیم که امیدواریم بتواند باعث دلگرمی و انگیزه بیشتری برای پرسنل شود؛ از سوی دیگر، از ابتدای سال ۱۴۰۳ ما راهبری فولاد سنگان را در منطقه خاف و سنگان برعهده گرفتهایم و نیروهای ما در آنجا مستقر هستند.
🔸وی تصریح کرد: همچنین از اتفاقات خوب سال ۱۴۰۲ این بود که راهبری فولاد مبارکه از تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ برعهده ما بود و اکنون در حال حاضر راهبری فولاد مبارکه، فولاد سبا و فولاد سنگان برعهده مجموعه توکاریل است. همچنین توافقاتی بهمنظور تامین به موقع مواد اولیه برای مجموعه فولاد مبارکه با شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران داشتیم. برای این اقدامات از مسیرهای جایگزین استفاده شد و از طریق خراسان رضوی و تهران، حمل بخشی از بار فولاد سنگان به فولاد مبارکه انجام شد.
🔸مدیرعامل شرکت توکاریل اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ از دیگر اتفاقاتی که افتاد ورود به بازار ترانزیت به صورت پایلوت و از دو مسیر وان ترکیه و مرز سرخس و بندرعباس بود. مشکلاتی وجود داشت که امیدواریم رفع شود و با یک بررسی وافی و کافی ورود مناسبی به عرصه بار ترانزیت داشته باشیم.
🔸وی افزود: در سال ۱۴۰۳ دپوی تعمیرات و خرید لوکوموتیو و همچنین افزایش حمل بار را در سراسر کشور پیشبینی کردهایم. با توجه به کاهش بار معدنی در معادن اصلیمان با هماهنگیهایی که با مجموعه فولاد مبارکه به عمل خواهد آمد، سعی خواهیم کرد به صورت جایگزین از معادن دیگر بتوانیم بار را به سمت سکوهای ریلی و از آنجا به سمت فولاد مبارکه حمل کنیم. امیدواریم از این طریق کمبودی را که برخی از معادن به آن دچار شدهاند از طریق معادن کوچک جبران کنیم.
🔸وی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که بتوانیم کل حمل بار ریلی محصولات فولاد مبارکه را در گروه ریلی توکاریل جا بدهیم و اگر بتوانیم در قالب طرح جامع حملونقل این کار را انجام دهیم، بار بهصورت ۱۰۰ درصد در اختیار حملونقل ریلی قرار میگیرد. همچنین اگر زیرساختهای خودمان و زیرساختهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران اجازه بدهد با توجه به حمایتهایی که از طرف فولاد مبارکه صورت گرفته است، میخواهیم بخشی از بار جادهای را به سمت ریل شیفت کنیم که این میتواند موفقیتی در قالب طرحهای ملی باشد.
🔸مدیرعامل شرکت توکاریل اظهار داشت: در برنامه هفتم توسعه، بحث قطار برنامهای و قطار کامل بهعنوان یک تکلیف برای راهآهن جمهوری اسلامی آمده است. ما امیدواریم با توجه به اینکه پیشنهاددهنده قطار کامل از سال ۹۷ و ۹۸ توکاریل بوده است، بتوانیم اولین شرکتی باشیم که این حرکت عظیم را انجام خواهد داد. قطار کامل عملا باید دارنده واگن و لوکوموتو باشد، بار برای خودش باشد، تخلیه بر عهده خودش باشد تا بتواند در کوتاهترین زمان ممکن کار را انجام دهد. خوشبختانه ما در سنوات گذشته به صورت پایلوت دو مسیر را با هماهنگی راهآهن جمهوری اسلامی انجام دادیم و رکورد خوبی هم زدیم. اگر این اتفاق بیافتد بهرهوری شرکت افزایش خواهد یافت.
🔸وی افزود: پیشبینی کردهایم که شرکتهای زیرمجموعه شامل شرکت آسیاسیر، شرکت بهینریل و شرکت راهوار نیرو آریا هم بتوانند مجموعه خود را بازسازی کنند و در راستای افزایش سرمایه و تجهیزاتشان، رشد متوازن را داشته باشند تا شرکتهای گروه توکاریل بتوانند بهعنوان بزرگترین شرکت ریلی کشور و بهعنوان یکی از بزرگترین شرکای تجاری راهآهن جمهوری اسلامی ایران، خوش بدرخشند و اقدامات بسیار خوبی انجام دهند.
💎 @tukafoolad
هدایت شده از توکاپ
81.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ارائهی بیش از ۳۰۰دقیقه ویدیو؛
🔻صفحه گروه سرمایهگذاری توکافولاد در سرویس اشتراک ویدیو «آپارات» راهاندازی شد
🔹صفحهی گروه سرمایهگذاری توکافولاد با ارائهی بیش از ۳۰۰دقیقه ویدیو در سرویس اشتراک ویدیو «آپارات» راهاندازی شد.
🔸به گزارش روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد، با هدف تسهیل دسترسی کاربران و ذینفعان این هلدینگ به تولیدات ویدیویی توکافولاد، آرشیو کلیهی ویدیوهای تولید شده توسط این روابطعمومی طی ۲سال اخیر، در صفحه گروه سرمایهگذاری توکافولاد در آپارات بارگذاری شد.
🔸بنا بر این گزارش، در این صفحه بیش از یکصد کلیپ ویدیویی با مدتزمان تجمیعی ۳۰۰دقیقه شامل گفتوگوها، نمایشگاهها، معرفی شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد، مجامع عمومی عادی سالیانه و فوقالعاده، مستندهای توکاپ و... بارگذاری شده و آمادهی استفادهی مخاطبان و ذینفعان این هلدینگ خواهد بود.
🔸گفتنی است علاقهمندان میتوانند صفحهی گروه سرمایهگذاری توکافولاد در آپارات را از طریق آدرس https://www.aparat.com/tukafoolad دنبال نمایند.
💎 @tukafoolad
📷 تصویر روز: کارگران پرتلاش و سختکوش «شرکت توکارنگ فولاد سپاهان» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در حال تست رنگ تولیدی در واحد آزمایشگاه این شرکت
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
مدیرعامل شرکت آسیا سیر ارس مطرح کرد؛
🔻سود خالص ۷۶۰میلیارد ریالی شرکت آسیا سیر ارس برای نخستین بار
🔹مدیرعامل شرکت آسیا سیر ارس گفت: برای نخستین بار، این شرکت در سال ۱۴۰۲ موفق به ثبت درآمد عملیات ۷هزار میلیارد ریالی و کسب سود خالص بیش از ۷۶۰میلیارد ریالی شده است.
🔸مدیرعامل شرکت آسیا سیر ارس در گفتوگو با روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد با بیان اینکه یکی از مهمترین دستاوردهای ما در حوزه حمل اتفاق افتاده است، اظهار داشت: ما توانستیم با حمل ۱٫۲ میلیارد تن کیلومتر-بار مواد اولیه و محصولات فولادی و معدنی یعنی ۵درصد از حمل صنعت ریلی، بر سکوی نخست صاحبان واگنهای لبه کوتاه در پروژههای شرکتهای فولادمبارکه، فولاد هرمزگان و صنایع ملی مس ایران در سال ۱۴۰۲ بایستیم.
🔸سجاد شیرمحمدلو افزود: برای نخستین بار در شرکت آسیا سیر ارس، در سال ۱۴۰۲ ثبت درآمد عملیات ۷ هزار میلیارد ریالی و کسب سود خالص بیش از ۷۶۰ میلیارد ریالی حاصل شده است.
🔸وی تصریح کرد: شرکت آسیا سیر ارس در سال ۱۴۰۲، دو مرحله افزایش سرمایه پس از ۱۰ سال را تجربه کرد و از مبلغ ۸۰۰ به ۱۸۰۰میلیارد ریال و پس از آن به مبلغ ۲٫۲۵۰ میلیارد ریال رسید. خوشبختانه شرکت آسیا سیر موفق به خرید ۱۸۰دستگاه واگن لبه کوتاه ۴ و ۶محوره و افزایش ناوگان ملکی شرکت به تعداد ۱۵۳۰دستگاه پس از ۱۰سال شد. همچنین پس از ۶سال نهایتا رای سه پرونده حقوقی به ارزش حدود هزار میلیارد ریال به نفع شرکت آسیاسیر ارس صادر شد.
🔸مدیرعامل شرکت آسیا سیر ارس اظهار داشت: این شرکت در سال ۱۴۰۲ با بیش از ۲۰شرکت صاحب کالا و ایجاد سبد کسب و کار متنوع قرارداد منعقد کرد.
🔸وی افزود: کسب درآمد هزار میلیاردی و بهبود و رشد حاشیه سود عملیاتی و خالص و جلب رضایتمندی سهامداران محترم، تحقق استراتژی و چشمانداز شرکت منطبق بر اهداف هلدینگ سرمایهگذاری توکافولاد و ادامه روند قراردادهای موجود و انعقاد قراردادهای بلندمدت و مشتریمدار از جمله برنامههای مهم شرکت در سال جاری است.
🔸وی همچنین تصریح کرد: ورود به بازارهای جدید با حاشیه سود بیشتر در دستورکار قرار دارد. از سوی دیگر ما برنامهریزی کردهایم که ۷۰درصد ناوگان ریلی ملکی شرکت را نیز نوسازی و بازسازی کنیم و در ادامه این تحولات، ارتقای سطح آموزش و بهروزرسانی حرفهای منابع انسانی شرکت و بهبود رفاه و معیشت همکاران شاغل در شرکت برای ارتقای انگیزهی آنها در راستای تحقق اهداف شرکت از جمله برنامههای مهم شرکت آسیا سیر ارس به شمار میرود.
💎 @tukafoolad
🔻ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید:
🔗 t.me/tukafoolad
🔗 Eitaa.com/tukafoolad
🔗 ble.ir/tukafoolad
🔗 splus.ir/tukafoolad
🔗 rubika.ir/tukafoolad
🔗 iGap.net/tukafoolad
💎 @tukafoolad
🔸فرارسیدن هفدهم مردادماه و سالروز شهادت خبرنگار شهید- محمود صارمی و روزی که به پاسداشت زحمات و خدمات خطیر خبرنگاران، این طلايهداران جبههی آگاهی، به نام «روز خبرنگار» نامگذاری شده است، بر اصحاب محترم رسانهها و مطبوعات و همهی تلاشگران عرصه اندیشه و قلم گرامی باد.
💎 @tukafoolad
69.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بینندهی ویدیویی جامع از معرفی گروه سرمایهگذاری توکافولاد و شرکتهای زیرمجموعهی آن و مروری بر بیش از سه دهه افتخارآفرینی و خلق حماسههای بزرگ در این گروه خوشنام و نامآشنا باشید.
📥 دانلود | نسخهی با کیفیت کامل ویدیو با زبان فارسی و زیرنویس انگلیسی، در سرویس اشتراک ویدیو آپارات توکافولاد
💎 @tukafoolad
هدایت شده از توکا تیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیوی ارسالی کارگران باصفا و پرنشاط «شرکت توکاریل» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد، در کارگاه تعمیرات واگن این شرکت.
🗓 مردادماه ۱۴۰۳
💎 @tukateam
📷 تصویر روز: کارگران پرتلاش و سختکوش «شرکت آسیاسیر ارس» از شرکتهای گروه سرمایهگذاری توکافولاد در حال بارگیری کنسانتره از مجتمع معدن مس سونگون به مقصد راهآهن تبریز جهت حمل ریلی به سمت مجتمع مس سرچشمه
#تصویر_روز
💎 @tukafoolad
مدیرعامل شرکت راهوار نیرو آریا:
🔻«راهوار نیرو آریا» بزرگترین شرکت مالک لوکوموتیو در کشور است
🔹مدیرعامل شرکت راهوار نیرو آریا گفت: این شرکت با دارابودن 76دستگاه لوکوموتیو، بزرگترین شرکت مالک لوکوموتیو جمهوری اسلامی ایران در بخش خصوصی است.
🔸مدیرعامل شرکت راهوار نیرو آریا در گفتوگو با روابطعمومی گروه سرمایهگذاری توکافولاد اظهار داشت: فولاد مبارکه مالک ۵۰دستگاه لوکوموتیو مپنا است، که دو سال پیش اقدام به خرید کرده است. البته کل اینها هنوز تحویل ما نشده و تنها ۴۲دستگاه تحویلشده است. ما بهعنوان بهرهبردار این ۵۰دستگاه، موفق شدیم قراردادی با فولاد مبارکه را نهایی کنیم و در حال حاضر با این اقدام، شرکت راهوار نیرو آریا با داشتن ۷۶دستگاه لوکوموتیو، بزرگترین شرکت مالک لوکوموتیو جمهوری اسلامی ایران در بخش خصوصی است.
🔸محمد رجایی افزود: یکی از بزرگترین دستاوردهای ما در شرکت راهوار نیرو آریا در سال ۱۴۰۲، راهاندازی لوکوموتیوهایی بوده که توقف طولانی داشتهاند. لوکوموتیوهای شرکت راهوار بهویژه ۱۲دستگاهی که نسل اولیهی ساخت شرکت مپنا است، از آمادهبهکاری خوبی برخوردار نبودند که باهمت همکاران بنده و کل مجموعه شرکت راهوار، در مدت ۹ماه اخیر، از رشد خیلی خوبی در آمادهبهکاری برخوردار شدند و در حاضر ۲۶دستگاه ملکی شرکت راهوار از آمادهبهکاری قابل قبولی برخوردارند.
🔸وی تصریح کرد: تلاش میکنیم در سال جاری شاهد یک تحول اساسی در بحث انبار و قطعات یدکی باشیم و در این راستا دو اقدام اساسی شامل تهیه «شناسنامه کالا» برای سه دسته لوکوموتیو و تهیه یک بستر مکانیزه برای مدیریت بر موجودی کالا و تدارکات را در سال جاری انجام خواهیم داد.
🔸مدیرعامل شرکت راهوار نیرو آریا ابراز امیداوری کرد در سال جاری تعدادی از لوکوموتیوهای شرکت که سیستم ATC ندارند، به این سامانه مجهز شوند و افزود: این قرارداد نزدیک به یکمیلیون یورو هزینه دارد؛ علاوه بر این، سیستمهای کنترلی تعدادی دیگر از لوکوموتیو نیز بازسازی خواهند شد.
💎 @tukafoolad