چرا #نرخ_مشارکت_در_انتخابات پیش رو بسیار مهم است؟
بسیاری بر این باورند که تندرویهای صورت گرفته در دولت احمدینژاد، منجر به تصمیم غرب بر تحریم اقتصادی ایران شد. این تصور از جمله توهماتی است که توسط رسانههای اصلاح طلب در جامعه و ذهن مردم تزریق شده است.
به عنوان یک مثال برای اثبات غلط بودن این تصور میتوان به این موضوع اشاره داشت که اگر تندروی (البته با تفسیر آنها) عامل تحریم بوده است، اساسا میبایست تحریمها در دولت اول احمدینژاد اعمال میشد نه در پایان دولت دوم؛ چرا که احمدینژاد چرخش بسیار محسوسی در خصوص نحوه مواجه با غرب در دولت دوم خود داشت.
این چرخش را به سادگی میتوان از مقایسه میان صحبتهای احمدی نژاد در سازمان ملل فهم نمود. صحبتهای 4 سال اول او، آتشین و عدالتخواهانه است؛ اما صحبتهای 4 سال دوم رو به خنثایی و بیتفاوتی نسبت به عملکرد استکبار و ساختار ظالمانه بین الملل کشیده شد.
اما چرا غرب در انتهای دولت دوم احمدینژاد دست به تحریم ایران زد؟
برای پاسخ به این سوال باید این موضوع را در نظر داشت که تحریم یک کشور، علاوه بر تحمیل هزینه بر کشور مورد هدف، هزینههای زیادی را نیز برای کشورهای تحریم کننده در پی دارد. لذا تحریمکنندهها میبایست در خصوص منافع و آثار یک تحریم هزینه-فایده نموده و اگر فواید تحریم برای آنها بیش از هزینههای آن تخمین زده شد، تحریم را اعمال مینمایند. لذا سوال فوق را باید به این صورت طرح نمود: «چه شد که دشمن به این نتیجه رسید که تحریم ایران برای او پرفایده خواهد بود؟»
هدف اصلی دشمن از تحریم، ایجاد جدایی میان مردم و نظام است تا از این طریق بتواند نظام جمهوری اسلامی را دچار چالش نموده و در دراز مدت آن را ساقط نماید. بعد از اتفاقات پدید آمده در سال 88 و فتنهای که ماهها توسط عدهای کشور را به آشوب کشید، طمع دشمن بسیار زیاد شد. دشمن به این نتیجه رسید که در جامعه ایران گسست عمیقی رخ داده و میتواند از شکاف بوجود آمده بیشترین استفاده را نماید. از همان تاریخ است که دورهگردیهای خانوم کلینتون برای ایجاد اجماع جهانی علیه ایران و تحریم اقتصادی او شروع میشود. در واقع تحریمها ماحصل فتنه 88 است و هیچ ارتباط مستقیمی با رویکرد دولت احمدینژاد در قبال غرب ندارد. دشمن از گسست بوجود آمده بهره گرفت و توانست با اعمال تحریمها، رأی آنها را مدیریت نموده و دولت و مجلسی را که در راستای اهداف و خواست آنها حرکت کرده و تابع آنها بوده است را به نظام تحمیل نماید.
امروز نیز دشمن در حال رصد جامعه ماست. غرب چشم امیدش به نرخ مشارکت است. نرخ مشارکت کم برای دشمن این پیام را مخابره خواهد کرده که اقداماتش به هدف نشسته، تحریمها مردم را خسته نموده و دلارهایی که برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران خرج نموده، توانسته مردم را از نظام جدا نماید.
با این اوصاف شما اگر جای دشمن باشید چه خواهید کرد؟
آیا اقدامات خود را کاهش خواهید داد یا پیگیر افزایش آن در سطحی گستردهتر خواهید شد؟
به سادگی میتوان تخمین زد که، نرخ مشارکت پایین دشمن را جریتر و جسورتر خواهد کرد. بودجه آشوب در ایران را افزایش خواهد داد. تحریمها را شدیدتر و گستردهتر خواهد کرد. و مضافا انگیزه کشورهای دیگر را در همراهی بیشتر با آمریکا افزایش خواهد داد.
اما اگر در نقطه مقابل آن، نرخ مشارکت و نشاط انتخابات افزایش پیدا کرده باشد، کل تحلیلهای آنها نقش بر آب شده و به این نتیجه خواهند رسید که مسیر طی شده توسط آنها بدون فایده و غلط بوده است.
با این توصیف، وظیفه بچههای انقلابی کاملا مشخص است. ما پیش از دغدغه این که چه فرد و چه طیفی شایسته رأی آوردن است، میبایست به جد در اندیشه افزایش نرخ مشارکت باشیم. باید با افرادی که تصمیم بر عدم مشارکت دارند، صحبت کنیم تا تصمیم خود را تغییر دهند. هر کدام از ما 3 ماه فرصت داریم. اگر هر یک فقط تصمیم 5 نفر را تغییر دهیم، در مجموع اثر بسیار زیادی خواهد داشت. از همین فردا باید شروع کنیم. اگر دست روی دست بگذاریم، اوضاع کشور سختتر خواهد شد.
گام دوم و پس از اقناع کامل در خصوص خطرات کاهش مشارکت، میبایست در خصوص نوع رأی در مردم بصیرت ایجاد شود. باید مردم را قانع کنیم که مشکلات موجود همگی حاصل اعتماد به مشتی غربزده و بیکفایت است. و لازم است در انتخاب خود تجدید نظر نمایند. لازم است تا به معیارها و شاخصهای ناب انقلاب در انتخاب بازگشت نموده و از گذشته خود درس بگیریم.
"محمد مفید"
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
قبلا مسير را شناسايي کرده بود. بدون کوچکترين مشکلي گردان را به پشت موانع دشمن رساند. کنار سيم خاردار فرشي توقف کرديم. يکي از بچههاي تخريب مشغول باز کردن معبر شد . عراقي ها پس از لحظاتي مشکوک شدند و اولين منور را شليک کردند.
درگيري در محورهاي ديگر شروع شد و کم کم به محور ما رسيد. فرصت نبود. نمي توانستيم منتظر بازشدن معبر بمانيم . بايد گردان را روي دژ مي رساندم . با نگراني به اطراف نگاه انداختم، هيچ راهي براي عبور ديده نمي شد.
حسين به طرف سيم هاي خاردار رفت. خودش را روي سيم ها انداخت و گفت: « از روي من عبور کنيد، معطل نشويد.»
بچه ها پـا بـر پشت حسين گذاشتنـد و بـه سرعت روي دژ ريختند.
"شهید حسین عالی"
@twiita
محمد قوچانی به عارف اعتراض کرده که چرا اصلاح طلبان رو برای ثبت نام در انتخابات تشویق نکردی؟
بزرگوار! مشکل از عارف نیست، مشکل از دولت روحانیه که اونچنون رسوایی برای اصلاحات به بار آورده که بجز سنگ پاهایی نظیر مطهری و کواکبیان و صادقی بقیه اصلاً روشون نمیشه اسم انتخابات رو بیارن!
"فرید ابراهیمی"
@twiita
#روز_دانشجو یادی کنیم از جوان دانشجویی که به عشق بیبی زینب دانشگاهش را رها کرد اما در مکتب حسین با نمره ۲۰ فارغ التحصیل شد!
یه پیام دارم برا همکلاسیام، دانشجوام، دوستانم وهم سن وسال های خودم یه خواهش دارم پای ولایت بمونید همه ی هست و نیست ما از ولایت هست..!
#احمد_حاجیوند_الیاسی
"محمد نصوحی"
@twiita
بچه بودم میرفتم بالاسر بابام نگاه میکردم ببینم نفس میکشه یا نه، همش نگران بودم بمیره
یه دفعه گفت بالاسرم مثل اجل وانستا خوشم نمیاد،
گوش نکردم، نگرانش بودم
یه دفعه که بالاسرش خیره داشتم نگاش میکردم یهو خودشو زد به تشنج، منم خشتک دریدم از ترس
و یاد گرفتم به حرف بابام گوش بدم:)
"مرتضی قربانی"
@twiita
آقازاده ها و #شاداماد ها با چه تحلیلی(بخوانید رویی) در انتخابات شرکت می کنند؟
در حوزه های انتخابیه شهرستانها،نمایش قدرت یا منتسب بودن به فردی که در قوه مجریه و یا دیگر نهادهای مهم کشور ، پست کلیدی دارد یک امتیاز جدی محسوب شده و در واقع ضمانتی است بر توانایی گرفتن حق مردم آن شهر
ولو غیر قانونی و با رابطه!!
برای نمونه آقای نوریان پس از تایید صلاحیتش اندکی پس از رد صلاحیت در شهرکرد، این پالس را به حوزه انتخابیه اش داد که به لایه های قدرت متصل است و همین امر موجب شد رای بیاورد
در باره شال سفید #شاداماد و دختر روحانی نیز باید گفت:
با همین پروپاگاندا ما و
شما به ستاد تبلیغاتی بی جیره و مواجب دامادِ شیخ بدل شده ایم و دیگر آنکه شال سفید در دستان زنی محجبه یعنی دو قطبی طراحی شده لیبرال ها در انتخابات برای فریب مجدد مردم ، مطالبه قانون #حجاب_اختیاری از زبان چادری هایی مانند #سلحشوری و #شاداماد ، برای خلع سلاح موافقان حجاب اجباری است
"علی اکبر رائفی پور"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید
کدام جاسوس امریکایی برای مبادله با مسعود سلیمانی آزاد شد.
مسعود سلیمانی یکی از یک درصد دانشمند برتر جهان است که با فریب به امریکا دعوت شد و بلافاصله درآنجا به گروگان گرفته شد
#جاسوس
#آمریکا
#آمنه_سادات_ذبیح_پور
#خبرنگار
"آمنه سادات ذبیح پور"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیای به خاطر نظارت استصوابی؟ مگه دوره قبل که باپرداخت پول وارد لیست شدی، نظارت نبود؟!
بگو نیومدم چون میدونستم مردم بهم رای نمیدن، چون فقط با نیومدن حیات سیاسیم حفظ میشه، چون با نیومدن پول بیشتر در میارم.
راستی الان که چادر رو برداشتی دیگه به گردنت فشار نمیاد؟!
"علیرضا گرائی"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقت افشا کردن خیلی حرفها نیست...
حالا میگویند بکلّی داعش از بین نرفت، خیلی خب دوباره هم بیاید دوباره همان است؛ اِن عَادَتِ العَقرَبُ عُدنَا لَها»؛ عقرب را با کفش زد له کرد، گفت اگر دوباره هم بیاید دوباره همین کفش دستم است، باز هم میزنم.
#گوشه_رینگ
"قاسم سلیمانی"
@twiita
ساده اندیش تر از آنهایی که فکر میکردند با امتیاز دادن به #امریکا تحریم ها رفع می شود، آنهایی هستند که تصور میکنند با امتیاز دادن به #اروپا تحریم ها مرتفع می شود!
چالش ایران با غربی ها (اروپا و امریکا) «تمدنی» است و اروپایی ها هم بخشی از تمدن غرب هستند. راهی جز تقویت خود نداریم.
"امیرحسین ثابتی"
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
شهید شاهرخ ضرغام: خدا امام خمینی را فرستاد تا ما را آدم کند
زندگی ما در لجن بود، اما خدا دست ما را گرفت. امام خمینی را فرستاد تا ما را آدم کند. البته بعدا هر چه پول در آوردم به جای آن پولها صدقه دادم.
گذشته من اینقدر خراب بود که روزهای اول، در کمیته برای من مامور گذاشته بودند، فکر میکردند که من نفوذی ساواکیها هستم.
📅 به مناسبت شهادت شهید شاهرخ ضرغام(حُر انقلاب) در ۱۷ آذر ۱۳۵۹
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@twiita