ریچارد نفیو طراح تحریمهای فلج کننده علیه ایران درخاطراتش نکته مهمی را گفته وآن اینکه وقتی تحریمها را علیه ایران شروع کردیم بیشتر از آنکه از خود تحریمها نتیجه بگیریم از بی کفایتی های مسئولان اقتصادی ایران نتیجه گرفتیم وتصمیمات آنها باعث شد مردم احساس کنند تحریمهای امریکا اثر دارد!
"امیرحسین ثابتی"
https://eitaa.com/twiita
مردم یادتان هست چه هیاهویی با منشور حقوق شهروندی به پا کردیم و چطور پادوهایمان را اجیر کردیم تا دوگانه درست کنند و منتقدینمان را مخالف حقوق شما نشان بدهند؟ اصلا یادتان هست چه چیزهای در آن منشور نوشته بودیم؟ ما روی نخواندن و نخواستن شما حساب باز کردیم و همهاش هم درست از آب درآمد
"دانشطلب"
https://eitaa.com/twiita
🔰 بیانات رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمدللّه ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة اللّه علی اعدائهم اجمعین
🔹️ قبل از اینکه بحث را شروع بکنیم، من عرض بکنم که در این یکی دو روز خب یک حوادثی به دنبال مصوبهی سران کشور، سران قوا اتفاق افتاد؛ دیروز، دیشب، پریشب، در برخی از شهرهای کشور، و متأسفانه مشکلاتی هم درست شد، تعدادی جان باختند و مراکزی تخریب شد، از این کارها هم شد در این یکی دو روزه.
🔹️ چند نکته را باید توجه داشت؛ اولاً وقتی یک چیزی مصوبهی سران کشور هست، آدم باید با چشم خوشبینی به او نگاه کند، بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم. من این را گفتم، حمایت هم میکنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانهی کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم؛ این یک نکته.
🔹️ نکتهی دوم اینکه خب بله، یقیناً بعضی از مردم از این تصمیم یا نگران میشوند یا ناراحت میشوند یا به ضررشان است یا خیال میکنند به ضررشان است به هر تقدیر ناراضی میشوند، لکن آتش زدن به فلان بانک این کار مردم نیست، این کار اشرار است؛ کار اشرار است، این را باید توجه داشت. در یک چنین حوادثی معمولاً اشرار، کینهورزان، انسانهای ناباب وارد میدان میشوند، گاهی بعضی از جوانها هم از روی هیجان با اینها همراهی میکنند و اینجور مفاسد را به بار میآوردند. این مفاسد هیچ مشکلی را درست نمیکند جز اینکه علاوهی بر هر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ناامنی بزرگترین مصیبت برای هر کشوری است، برای هر جامعهای است، اینها قصدشان این است. شما ملاحظه کنید در این دو روز تقریباً یعنی دو شب و یک روزی که از این قضایا گذشته همهی مراکز شرارت دنیا علیه ما این کارها را تشویق کردند، از خانوادهی منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعهی خبیث و جنایتکار منافقین، اینها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق میکنند ترغیب میکنند که این شرارتها انجام بگیرد. من عرضم این است هیچ کس به این اشرار کمک نکند، هیچ انسان عاقل و شایستهای که به کشور خودش علاقه مند است، به زندگی راحت خودش علاقه مند است، به اینها نباید کمک بکند؛ اینها اشرارند، این کارها کار مردم معمولی نیست.
🔹️ مسئولین هم البته دقّت کنند، مواظبت کنند، هرچه ممکن است از مشکلات این کار کم کنند.
🔹️ حالا من دیروز دیدم در تلویزیون که بعضی از مسئولین محترم آمدند گفتند که ما مراقبیم که این افزایش قیمت موجب افزایش قیمت اجناس و کالاها نشود؛ خب بله این مهم است، چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود گرانی خب این برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، باید مراقبت کنند.
🔺️ این مراقبتها را اینها بکنند، مسئولین حفظ امنیت کشور هم به وظایفشان عمل کنند، مردم عزیز ما هم که خوشبختانه در قضایای گوناگون این کشور بصیرت خودشان را، آگاهی خودشان را نشان دادند بدانند که این حوادث تلخ از ناحیهی کیست و چگونه است، این آتش زدن و خراب کردن و ویران کردن و دعوا کردن و ناامنی ایجاد کردن مال چه کسی است، این را بفهمند توجه کنند که میفهمند هم مردم ملتفتند، و از اینها فاصله بگیرند. این آن توصیهی ما است، مسئولین کشور هم به وظایفشان به طور جدی عمل کنند. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
ماجرای #بنزین چیست؟
درساختار تصمیم گیری سران قوای کشور حق وتو وجود داردیعنی اگر یکی از اعضا موافق نباشد اجرایی نخواهد شد،
این یعنی همه اعضاموافق بودند
نکته بعد اینکه در این تصمیم گیری فقط رئیس جمهور، رئیس مجلس، و رئیس قوه قضائیه حق رأی دارندو دیگراعضا نقش مشورتی دارا میباشند.
تصمیم گرانی بنزین یک تصمیم ضروری برای اقتصاد کشور بود بیش از دو سال است که این پیشنهاد به آقای روحانی ارائه شده بود اما ایشان با اجرای آن مخالفت میکردند.
دلیل مخالفت هم به خاطر ترس از افت محبوبیت بوده و به دلیل سیاسی کاری این تصمیم ضروری به عقب موکول میشد. دقیقا مثل دلار 4200 که مانع شدن از افزایش معقول قیمت دلار، منجر شد از یک سو دلار تا 19000 افزایش یابد از سوی دیگر منابع بیت المال نصیب یه مشت رانتخوار شود.
اگر بنزین گران نشود، دولت مجبور است رو به چاپ پول و افزایش پایه پولی بیاورد. این کار تورمی چند برابر خواهد داشت.
مضافا اینکه افزایش قیمت بنزین بحثی نیست که کلا متنفی شود. امسال اگر تعدیل نمیشد، سال آینده با درصد بیشتری در افزایش قیمت باید تعدیل میشد. اگرسال دیگرنمیشد، باید سالهای بعد با چندین برابر افزایش این اتفاق میفتاد.
در واقع اگربنزین تعدیل نشود، نه تنهاسالهای آینده افزایش چند برابری رو باید شاهد باشیم، بلکه همین حالاهم تورم چاپ پول را هم باید به اقتصاد کشور تحمیل کنیم. این یعنی ضرر چند وجهی.
انتقاد اصلی آن است که چرا آقای روحانی این کار را درسالهای قبل با شیب ملایمتر انجام نداد؟ چرا سهمیه بندی بنزین را که تحقق یافته بود جمع کرد؟ چرا هدفمندی یارانهها را متوقف کرد؟ و حالا بعد از 6 سال همه را مجدد پیاده سازی میکند
دلیل توقف این سیاستها توسط آقای روحانی از آن باب بود که چون این سیاستها همگی از دولت قبل شروع شده بود باید متوقف شود تا به مردم بفهماند هر کاری که احمدی نژاد کرده است بد بوده است. در واقع حساب کشی سیاسی و ایجاد نفرت از دولت قبل باعث شده که تصمیماتی که به مصحلت مملکت است فدای سیاست بازی و حزب بازی برخی شود. دولتیها برای اثبات خودشان در این سالها منافع ملت را نشانه رفتند؛ وحالا رسیدند به جایی که میبینند دیگر نمیتواننداینطور ادامه دهند.
ضمن اینکه، انشالله دولت آینده یک دولت انقلابی خواهدبود. دولت فعلی سعی داشت این تصمیم رابه گردن دولت بعدی بیاندازد تا هزینههای اجرای آن به عهده دولت آینده باشد.، اما دیگر راهی برایش باقی نمانده ومجبور به اجرایی کردن شده است.
در کنار همه این موضوعات انتقاد جدیتر دیگر به نحوه اجرای این سیاست است. چرا در این چند ماه سعی نشد جامعه را به لحاظ روانی آماده نماید؟ چرا منطق این کار و ضرورت این کار توضیح داده نشد؟ چرا جامعه را با شوک مواجه نمودند؟
نحوه اجرای این سیاست ضروری حاکی از آن است که التهاب در جامعه یکی از اهداف اجرای آن است یا لااقل اگر بخواهیم در این زمینه حسن ظن به خرج دهیم، کاملا بیتدبیری در اجرا صورت گرفته است.
"محمد مفید"
https://eitaa.com/twiita
#سرطان_اصلاحات یعنی فشل!
یعنی تهران آب بگیره شهردارخواب ببره
یعنی پایتخت زیر برف و ترافیک مسدود بشه
یعنی زلزله زدگان سرپل ذهاب توی کانکس و چادرها رهابشن و......
یعنی بنزین یک شبه سه برابر بشه و...
چه خیال وزرای میلیاردی
درست #انتخاب کنیم تا وطنمون آباد کنیم
#دولت_بهانه
#بصیرت
" منتظر "
https://eitaa.com/twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
روز اعزام بهش گفتم: "مجيد من دوست ندارم تو رو دست و پا شكسته ببينما مواظب خودت باش نری و درب و داغون برگردی"
خنديد و گفت: "نه مامان خيالت راحت من جوری ميرم كه ديگه حتی جنازه ام هم به دستت نرسه..."
به شوخی گفتم: "لال شی اين چه حرفيه می زنی؟"
چيزی نگفت و ساكت ماند...
موقع اعزام تقريباً تمام مادرها توی محوطه چمن پادگان، كنار بچه هاشون بودند کم کم موقع رفتن شد اومد و باهام روبوسی كرد و گفت: "مامان وقتی سوار شديم، من وسط اتوبوس وایميستم، من تو رو نگاه می كنم و تو هم من رو نگاه كن تا جايی كه ميشه همديگه رو نگاه كنيم"
وقتی ماشين حركت كرد تا لحظه آخر براش دست تكون می دادم مجید هم برام دست تكون می داد تا جايی كه ديگه همديگه رو نديديم اين آخرين ديدارمون بود پسرم هنوز که هنوزه برنگشته...
"شهید مجید قنبری"
https://eitaa.com/twiita
هموطن عزیز!
یک انتخاب, یک رای حق شماست.
با انتخاب درست و بجا و با بصیرت کشورمان رو به آبادی حرکت کرده و آرمان های انقلاب مان حفظ و در دنیا سربلند می شویم.
اما اگر انتخاب درست نباشد و فرد لایق بر مسند قدرت قرار نگیرد
یک کشور و به عبارتی یک ملت صاحب تمدن چند هزارساله که در آستانه فرستادن انسان به فضا بود دچار پسرفت شده و اقتصاد و تولیدش از بین میرود و پولش کم ارزش شده و..... حتی امنیتش به مخاطره می افتد.
پس
#درست_انتخاب_کنیم