فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف رسمی سرهنگ بازنشسته رژیم صهیونیستی به نقشه شوم این رژیم برای تجزیه خاک ایران! دفاع جانانه یک عراقی از ایران!
محمدعلی نجاح: "رژیمی که تازه از سال 1948 تأسیس شده حق ندارد در مورد ایرانی که تمدنی 7هزار ساله دارد صحبت کند؛ اسرائیل اگر می خواهد جنگی را شروع کند بسم الله شروع کند، با این کار نابودی خودشان را سرعت می بخشند"
"ایران در جنگ های سایبری اسرائیل را عاجز کرده تا حدی که تبدیل به چالش بزرگ برای نهادهای امنیتی تل آویو شده است بروید و آمارها را ببینید!!"
"Iranictv "
@twiita
آقای سرلک: ١٨_١٩ سالم بیشتر نبود، با حاج آقا دولابی رفت و آمد داشتیم. یک روز سر سفره بمن گفت: چرا زن نمیبری؟
با خودم گفتم: چی داره میگه؟ واقعا تو باغ نیست حاج آقا!
صدامو بلند کردم: حاج آقا تو این وضعیت گرونی مگه میشه؟ باز حاج آقا گفت: گوش کن به این حرف، منم باز یه بهونه آوردم.
حاج آقا به فرد کنارش: مثل اینکه ایشون عاقلِ، ما فکر کردیم دیوانه اس.
بعدها پشیمون شدم از این حرفم. مطمئنم اگر اون روز به حرف این مرد خدا، این عارف باطن بین گوش میدادم، خیلی موفق تر از امروز بودم.
شماها امر ولی و نائب امام زمانمون رو زمین نذارید، که افسوس میخورید و کم روزی میشید.
" بیاد شهید علی عظیمی "
@twiita
بسمالله الرحمن الرحیم
در برنامهای که به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کردم، هوشمندسازی کامل مدیریت شهری آنچنان اهمیت داشت که این حوزه را از ابتدا شخصا به عهده گرفتم. یکپارچهسازی و دسترسی به دادهها و اطلاعات حساس محرمانه نیازمند ایجاد تمرکز مسئولیت در فردی متخصص……
و کاملا مورد اعتماد و دارای فهم مشترک در کنار اینجانب بود. آنچنان که این مسئله حتی از برخی مناصب حساس و نظارتی سپرده شده به نزدیکترین بستگان مسئولان طراز اول که در ادوار گذشته توصیه و تایید شده بود هم برایم مهمتر و حیاتیتر بود.برای رسمیت بخشیدن و رعایت شفافیت حکم رسمی صادر کردم و برای پرهیز از مضرات احتمالی به دفتر خود دستور دادم هیچگونه اثر استخدامی، مالی وحق امضا بر آن مترتب نباشد. اما این انتصاب به دلیل نسبت فامیلی، موجب شکلگیری ابهام و گلایه در برخی دلسوزان انقلاب و دلخوری مردم عزیزتر از جانم شد……
مردمی که از ابتدای انقلاب همواره خود را در سنگر جانفشانی و فداکاری برای آنها دیدهام.
میخواهم برای مردم نوکری کنم و شهر با رای و نظر مردم اداره شود. با احترام به نظر این ولینعمتان انقلاب حکم صادره برای آقای حیدری را ملغی میکنم.
"علیرضا زاکانی"
@twiita
سواد رسانهای داشتن یعنی ملکه الیزابت دوم ۶۸ سال پیش تاجگذاری کرده و در زمان حیاتش ٢١ نخست وزیر انگلیس و ١۶ رئیس جمهور آمریکا را دیده و هنگام تاجگذاری وی هنوز سه نخستوزیر اخیر این کشور «تونی بلر، دیوید کامرون و ترزا می» متولد نشده بودند،ولی هیچ کس برای سن و سالش جوک نساخت
"سعید باقری"
@twiita
بیمارستان امام حسن، صفرتاصد ویزیت، بستری، آزمایشات، و داروی بیماران سرطانی رو تا پایان دوره درمان 100٪ رایگان انجام میده. این بیمارستان اصلا بخش اخذ هزینه نداره. بیمار هرجای ایران باشه رایگان تا بیمارستان منتقل و با خانوادهاش در مهمانسرا با غذا، رایگان ساکن میشه.
"امیر علی مصفا"
@twiita
شهیدان برگزیدگان خدای متعالند. شهیدان راه درست را انتخاب کردهاند، خدا هم آنها را برای رسیدن به مقصد انتخاب کرد. ارزش شهیدان با محاسبات مادّی ما ارزش غیر قابل محاسبهای است. شهیدان در برترین تجارت عالم برنده شدهاند.
"KHAMENEI.IR|فارسی"
@twiita
رییسی سرزده به وزارت نفت رفت تا از نزدیک در جریان حل موضوع اختلال در شبکه توزیع بنزین قرار بگیرد و دستورات لازم را صادر کند..
همین چند ماه پیش رییسجمهوری در این کشور بود که بعد از یک غائله تلخ، با خنده گفت من خودم صبح جمعه فهمیدم که بنزین گران شده!
مهم است به چه کسی رأی میدهیم!
"سیدپویان حسین پور"
@twiita
نقدی بر توضیحات آقای علی اکبری پیرامون کنار گذاشتن امام جمعه لواسان:
مقدمه آنکه برای اجرا و تحقق عدالت باید مطالبه کرد. بدون مطالبه گری عدالت محقق نمی شود. آیه لیقوم الناس بالقسط همین را تاکید دارد. عدالت با حضور، نظارت و مطالبه مردم محقق می شود؛ حتی فراتر از آن، عدالت وقتی محقق می شود که مفهوم «مردم» محقق شود و اگر نباشد، عدالت یا ناعدالت است یا ناپایدار. مردم اگر میدان دار نباشند، عدالتی در میدان نخواهد بود.
حال با این مقدمه نقش نماز جمعه و امام جمعه را باید ترسیم کرد.
دو نگاه می توان به منبر نماز جمعه داشت
۱- نماز جمعه نهاد مردمی است و امام جمعه از جنس مردم است و باید مردم را به قیام به قسط بخواند و میدان دار مطالبات عدالتخواهانه باشد
۲-نماز جماعت نماینده و شعبه ای از جریان رسمی و حکومت است که باید صحبتها و مواضع مورد تایید حاکمیت را به مردم برساند و مردم را توجیه و آرام کند.
در شکل دوم شاید ظاهر موضوع خیلی دارای مشکل نباشد، اما واقعیت و باطن موضوع زشت است. واقعیت و آنچه در عمل رخ می دهد آن است که با این تقریر و تفسیر، هیچ وجاهت و اثری برای نماز جمعه باقی نخواهد ماند و تبدیل خواهد شد به یک مراسم رسمی کلیشه ای که کارویژه اش چیزی جز لاپوشانی با نگاه محافظه کارانه در خصوص موضوعات سیاستی و عملکرد دولت و حاکمیت نخواهد بود. در باره باطن آن هم چیزی نمی گوییم و حسن ظن به خرج می دهیم.
همه چیز در نظام اسلامی مردمی است؛ اما موضوع عدالت متفاوت است. برای هر چیزی می توان و می بایست مسئول مردمی انتخاب کرد اما برای عدالت و تحقق آن باید خود مردم مسئول باشند و این مسئولیت قابل تخصیص و تنفیذ نیست. که اگر مردم مسئول نباشند، اسم عدالت به نفع عده ای (نامردم) مصادره می شود.
آقای علی اکبری عزیز
این نگاه شما
در تفسیر دوم از جایگاه نماز جمعه قرار داشته و انتهای آن همین نقطه ای است که الان هستیم و همین شیبی رو به پایین که داریم را خواهد پیمود.
منبرهایی که عمده مخاطبین آن عده ای پیرمرد هستند که دیگر یک پای خود را لب گور می ببنند. البته این مأمومین بر چشم ما جا دارند. اما اگر از همانها هم بعد از خطبه از محتوای خطبه سوال کنیم، چیزی زیادی غز آن یادشان نیست، البته اگر مجبور به تجدید وضو بخاطر چُرت زدن میان خطبه ها نباشند.
نافی آن نیستیم که در عدالتخواهی باید مراقب بود که تهمت نزد
باید مراقب بود که تشویش اذهان نکرد
باید مراقب بود که در جنگ کسب منافع گروه ها و جریانها، با سادگی و خامی نادانسته علیه کسی و به نفع کس دیگر بازی نکرد.
به عبارتی هم باید کیس بود و هم چارچوب اخلاق را بیش از هر جای دیگر رعایت کرد.
نقد من به رویکرد آقای علی اکبری است
این رویکرد نهاد نماز جمعه را نابود می کند و روز به روز آن را برای نسل جوان از جذابیت خواهد انداخت؛ نسلی که فقط و فقط و فقط با عدالتخواهی گرایش به دین خواهند یافت.
«محمد مفید»
@twiita
امروز شنیدم که وزیر نفت اعلان نموده که سهمیه بنزین جبرانی برای مردم در نظر گرفته می شود.
از این تصمیم ناعادلانه افسوس خوردم
چرا باید این کار را بکنند؟
بنزین مگر مال دولت است؟
همین الان هم توزیعش ناعادلانه است
این کار یعنی ما از جیب کسانی که ماشین و وسیله نقلیه ندارند برداریم و بدهیم به کسانیکه ماشین دارن.
که چه بشود؟
که ادای مردمی بودن دربیاریم. آنهایی که ماشین ندارند، لابد مردم نیستند.
جالبتر آنکه تعداد کسانی که ماشین ندارند، بسیار بیشتر از کسانی است که ماشین دارند؛
ولی در محاسبات توزیع سوخت، هر فرد در تعداد ماشین خودش ضرب می شود. اگر ماشین نداشت، در این محاسبه آدم و نفر نیست و اکر چندتا داشت، چند نفر ادم محاسبه می شود.
"محمد مفید"
@twiita
توییتا
مهمترین محورهای شبکه های ماهواره ای فارسی زبان - ۴ آبان:/* 👈بازتاب اخلال در سیستم سوخت رسانی جایگاه
مهمترین محورهای شبکه های ماهواره ای فارسی زبان - ۵ آبان:/*
👈تلاش برای التهاب آفرینی براساس سناریوی خشمگین سازی مردم از حمله سایبری به جایگاه های سوخت و پیوند آن با اغتشاشات بنزینی آبان ۹۸ و مذاکرات احیای برجام، نگران سازی افکارعمومی درباره حملات اینچنینی و سخت تر، و القاء ضعف و ناتوانی جمهوری اسلامی و سازمان های اطلاعاتی و امنیتی ایران در برابر مخالفان و دشمنان منطقه ای و فرامنطقه ای
👈القاء جداسازی مردم از نظام، مردم زدایی و ریزش پایگاه اجتمایی نظام پیرو اظهارات رئیس سازمان بسیج مبنی بر تربیت ۸ تا ۱۰ میلیون جوان مومن و انقلابی
👈بازتاب انتشار نامه نهم مرداد ۱۴۰۰ حسن روحانی درباره تخلیه شدن موجودی خزانه
👈واکنش ها به انتصاب حسین حیدری (داماد زاکانی) به عنوان مشاور شهردار تهران
👈بازتاب پیشنهاد بلوکه کردن دارایی های کره جنوبی در ایران
👈بازتاب ادامه دادگاه حمید نوری در سوئد و آلبانی
@twiita
به بزرگوارانی که یک نقد به صداوسیمای علیعسگری نکردهاند ولی از تحول در صداوسیمای جبلی تقدیر میکنن/ به انتصاب #داماد_زاکانی اعتراض نکردن ولی از لغو انتصاب ابراز رضایت و دمتگرم میکنن/ و درکل معتقد به «هرچه آن خسرو کند، شیرین بُوَد» هستند، «نو اصولگرای مجازی» میگویند!
"میلاد گودرزی"
@twiita