به عکس این مرد جوان و دستگاه کنارش نگاه کنید! میبینید چه با افتخار ایستاده؟ علت داره. بذارید بنویسم چه کرده و این دستگاه چیه!
تصور کنید یک فناوری بسیار کاربردی در حوزه تصفیه فاضلاب دارید و از اجرایی شدنش هم کاملا مطمئن هستید. کدوم شهر رو برای اجرا انتخاب میکنید؟ با آبفای(شرکت و آب و فاضلاب) کدوم شهر وارد مذاکره میشید؟ قاعدتا اول شهرهای بزرگ مثل تهران و اصفهان و تبریز و مشهد رو انتخاب میکنید. اما میبینید راه ساده نیست. هیچکدوم از این شهرها قانع نمیشن که اونجا کار کنید و شما هم دلسرد میشید.
عارف دادگستر اما رها نمیکنه میره با آبفای شهرهای کوچیکتر وارد مذاکره میشه. قزوین قبول میکنه و میگه بیا فاضلاب شهر تاکستان رو با فناوریای که داری تصفیه کن. عارف دادگستر یک دستگاهی ساخته بود که فرایند کلر زنی به آب فاضلاب رو با کمک حبابهایی در اندازه نانو انجام میده. ترکیبات کلر گندزدا همراه نانو حبابهای محلول در آب وارد آب فاضلاب میشن و آخرین مرحله تصفیه آب رو انجام میدن. در این مرحله هم باکتریهای مصموم کننده باید از آب حذف بشن هم ترکیبات کلر دار نباید در آب باقی بمونن. چون کلر وقتی وارد محیط زیست بشه عامل تخریب محیط زیسته. پس بطور ساده هرقدر کلری که وارد آب میشه باید خرج تخریب باکتریها و میکرو ارگانیسمها بشه. دستگاهی که عارف ساخته هم ۳۰ درصد مصرف کلر رو میاره پایین، هم میزان باکتری که در ۱۰۰ میلیلیتر آب هست رو به حدود ۲ عدد میرسونه (استاندارد میگه برای خروجی آب تصفیه فاضلاب ۱۰۰۰ عدد باشه کافیه که اینجا خیلی کمتر از ۱۰۰۰ هست وو به نوعی صفره)، هم آب خروجی کلر نداره. آمارها عجیب فوق العاده است. تصفیه خانهی تاکستان قزوین بخاطر کمتر شدن هزینهی خرید ترکیبات کلردار(بخاطر همون ۳۰درصد کاهش مصرف) بعد از یکسال هزینهای که برای این فناوری کرده رو بدست میاره و باقی همهاش سوده. همش بخاطر اعتماد به کسی که کارش رو بلد بوده. حالا تصفیه خانه تاکستان اولین جای کشور هست که با دستگاه نانو حباب کلر زدایی میکنه. جلوتر از تهران و اصفهان و مشهد و تبریز!
اما داستان عارف دادگستر برای من از این توضیحات فنی جالبتر بود. عارف حوالی سال ۹۰ از دانشگاه جورجیا ایالت آتلانتا آمریکا پذیرش گرفته بود که بره و دکتری بخونه. علت اصلی این پذیرش هم رزومه پژوهشی خوبش بوده. همه کارها رو کرده بوده جیآرای و تافل هم گرفته بوده که به دلایل شخصی میمونه ایران. از سال ۹۰ تا خود الان داره با دستگاهای که میسازه مشکلات بزرگی رو حل میکنه. از دستگاههای که باعث افزایش ۲۰ درصدی محصولات گلخونهها میشه بگیر تا دستگاهای که برای بهبود بهره وری در مزارع شیلات استفاده میشه و دستگاههایی که در تصفیه خانههای شهرهای مختلف نصب میکنه. عارف علاوه بر اجرای یک پروژه تصفیه آب در قیطریه تهران، برای شهر ساوه هم یک سیستم بهبود فرآیند تصفیه آب آشامیدنی ساخته.
عارف عزیز ازت ممنونم که در گوشه کنار ایران داری کارهای بزرگ میکنه بدون اینکه کسی ازت حرف بزنه. ممنون که موندی و داری وطنت رو آباد میکنی. خیلی مردی❤️
"مجید میرزایی"
@twiita
صد روز از پرواز بی بازگشت اردی بهشت گذشت. این داغ فراموش نشدنی و قطعا جبران ناپذیر است.
چقدر این روزها جایتان خالی ست تا از دست آوردها بگویید. خیلی دلتنگ شماییم. این سفر اربعین هر کسی به من رسید از شما و داغتان گفت.
امیدوارم در این هفته دولت، رسانه ها بیشتر از رئیس جمهور شهید جامعالاطراف، خستگی ناپذیر، شجاع و آسمانی بگویند و بنویسند تا خط گم نشود.
"محمدمهدی اسماعیلی"
@twiita
کاخ سفید: ایران همچنان آماده حمله به اسرائیل است
جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در نشست خبری مدعی شد که تهدیدهای ایران علیه اسرائیل کاهش نیافته است.
کربی در پاسخ به سؤال خبرنگاران گفت: «مجبوریم فرض را بر این بگذاریم که ایران همچنان آماده حمله به اسرائیل است. »
#آمریکا #ایران #اسرائیل
"خبرگزاری فارس"
@twiita
نحوه ادامه عملیات انتقامی علیه #رژیم_صهیونیستی:سید حسن نصرالله: تصمیم گرفتیم به صورت #مستقل عمل کنیم. سرلشکر باقری: #ایران خودش برای انتقام تصمیم می گیرد و محور مقاومت هم مستقل عمل می کند. #انصارالله_یمن: پاسخ یمن در راه است و روزها و شبهای آینده آن را ثابت می کند
"نورنیوز"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف زاکربرگ به پشیمانی از همکاری با دولت بایدن برای سانسور اطلاعات Covid
فلش بک: ویدئوی هشدار مارک زاکربرگ به کارکنانش مبنی بر عدم مصرف واکسن کووید؛ وی در حالی به کارکنانش درباره خطرات اصلاح DNAشون با واکسنهای mRNA هشدار میداد، که کسانیکه از خطرات واکسن میگفتن سانسور میکرد
" هیچ "
@twiita
هذه ليست قصور حديثة انها حضارة اليمن القديمالبناء فوق الجبال تعانق السماء هذا هو اليمن السعيد 😍🇾🇪 عندما يتكلم التأريخ عن نفسه نجد اجمل واقوى الحضارات تتكلم 😎
ترجمه: اینها کاخ های مدرن نیستند، تمدن باستانی یمن هستند
ساختن بر فراز کوه هایی که آسمان را در آغوش گرفته است
اینجا یمن شاد است 😍🇾🇪
زمانی که تاریخ برای خودش صحبت می کند
ما زیباترین و قدرتمندترین تمدن ها را در حال صحبت می یابیم
"ابومحمد"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اشاره رهبر انقلاب به بازداشت پاول دوروف، مالک تلگرام
🔺توصیه مؤکد بر ساماندهی فضای مجازی
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو فقط فارسی صحبت کن اشتباه هم گفتی اشکال نداره
"گمنام"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخی را تأیید
برخی را تأکید
تعداد بیشتری رو هم نمیشناختم و گفتم نظری ندارم.....
دیگه نتیجه گیری با خودتون....
"حاج نادر"
@twiita
🌹 غبار بهشت🌹
«ماجرای شیعه شدن خلیعی شاعر با عنایت امام حسین(علیهالسلام)»
🌸پدر و مادرش ساکن موصل بودند و در زندگیشان به ظاهر چیزی کم نداشتند جز فرزند. دیدن اولاد همسایهها حسرت چند سالۀ مادرش را بیشتر میکرد. برای همین نذر کرد اگر خداوند به آنها فرزندی عنایت کند، او را در راه حسین(علیهالسلام) قرار دهد اما نه برای خدمت در این مسیر، بلکه برای آزار و قتل زائرانی که به زیارت حسین بن علی(علیهماالسلام) مشرف میشدند. از خانوادهای ناصبی غیر از این انتظار نمیرود. ناف این جماعت را با کینۀ علی(علیهالسلام) و آل علی و مریدان علی بریدهاند.
گذشت تا لطف عام الهی شامل آنها شد و خداوند پسری را در دامانشان گذاشت. جمالالدین روز به روز قد میکشید و بزرگتر میشد. حالا دیگر جوانی شده بود که در کنار انجام کارهای روزمرّه، دستی هم بر آتش شعر داشت و گاه گاهی در خلوت خود ابیاتی میسرود. روزی که مادرش احساس کرد جمالالدین میتواند از عهدۀ آن نذر برآید، ماجرا را با او درمیان گذاشت و از او خواست تا آن وعده را عملی سازد.
🌸 همواره کاروانهایی بودند که از منطقۀ جبل عاملِ شیعهنشین و برخی مناطق شام عازم زیارت سیدالشهدا(علیهالسلام) میشدند و در مسیر خود از موصل عبور میکردند. جمالالدین ناچار برای ادای نذر مادر به دنبال یکی از آن کاروانها رفت اما برای انجام آن فریضۀ شیطانی عجله نکرد. نمیدانم دو به شک بود که آیا دستش را به خون مظلوم آلوده کند یا اینکه میخواست مطمئن شود نیت کاروان، زیارت حسین بن علی(علیهماالسلام) است، تا بیگدار به آب نزده باشد. هرچه بود تا منطقۀ مسیّب که نزدیک کربلا قرار دارد کاروان را تعقیب کرد. بیش از ۹۰ فرسخ، حدود ۵۰۰ کیلومتر در طریق الحسین(علیهالسلام) راه طی کنی آن هم به نیت سوء قصد به جان زائران حسین(علیهالسلام)! چه حکایت غریبیست!
🌸با مشاهدۀ عبور کاروان از فرات، خاطرجمع شد که آنها به زیارت حسین(علیهالسلام) میروند. همانجا بار سفر زمین گذاشت تا هنگام بازگشتن کاروان نذر مادرش را قربة الی الله ادا کند. آن روزها و ساعتها فرصت خوبی بود تا خنجرش را صیقل دهد، برای خودش شعر بخواند و به خیلی چیزها فکر کند؛ به خودش، به نذر مادرش، به عذاب وجدانش، به زائران حسین(علیهالسلام) به کربلا.
اوقات نفسگیری بود. در همین فکرها بود که خوابش برد. در عالم رؤیا دید که قیامت برپا شده و او را میبرند تا به خاطر عقاید باطلش راهی جهنم کنند. هرچه التماس کرد فایدهای نداشت و او را در دوزخ انداختند. بین شعلهها غوطهور بود اما احساس سوختن نمیکرد، گویا زبانههای آتش بر بدن او بیاثر بود! در آن هول و ولا ناگهان صدای مهیبی از قعر جهنم بلند شد: «من اجازه ندارم تنی را که غبار راه کربلا بر آن نشسته، بسوزانم...» آری آن گرد و خاک برخاسته از کاروان، بر سر و روی او نشسته بود. همان غبار بهشتی حائلی شد بین او و آتش. مگر جهنم میتواند بهشت را بسوزاند؟ حاشا و کَلّا!
🌸پس از عمری دشمنی با اهلبیت پیامبر(صلواتاللهوسلامه علیهوآله) از خواب غفلت بیدار شد. خدا خواست که بیدار شود تا حجتی باشد بر هممسلکان سابقش تا حسین(علیهالسلام) را بشناسند. حجتی باشد بر ما که غبار طریق الحسین(علیهالسلام) را دستکم نگیریم، تربت کربلا که جای خودش را دارد.
این رؤیای صادقه باعث شد خوابی که مادرش برایش دیده بود بیتعبیر و عقیم بماند. خاصیت اعجاز حسین(علیهالسلام) این است که هر سِحری را باطل میکند. با حالی آشفته به حرم رفت و این دو بیت را سرود:
اِذا شِئتَ النّجاةِ فَزُر حُسينا
لِكَی تَلقى الاِلهَ قريرَ عَينِ
فَاِنَّ النارَ لَيسَ تَمُسُّ جِسماً
عَلَيهِ غُبارُ زوارِ الحسينِ
اگر به دنبال رستگاری هستی پس حسین(علیهالسلام) را زیارت کن تا خداوند متعال را با چشمی روشن ملاقات کنی.
پس همانا جسمی را که بر آن غبار راه زائران حسین(علیهالسلام) نشسته باشد، آتش نمیسوزاند.
🌸 جمالالدین از باورهای اجدادیاش برگشت اما دیگر پای برگشتن از کربلا را نداشت. او مجاور حرم کربلا شد و برای جبران لطفی که در حقش شده بود اشعار بسیاری در ستایش خاندان رسالت خصوصا سیدالشهدا(علیهالسلام) سرود. این شاعر اهل موصل، صلهای از حضرت دریافت کرده است که حسرت هر شاعریست؛ صلهای که تخلص شعری او را نیز رقم زده است. روزی رو به ضریح ایستاده بود و یکی از قصایدش در مدح حضرت را میخواند، ناگاه پردهای که از در آویزان بود از جایش کنده شد و بر شانۀ او افتاد، کسانی که شاهد ماجرا بودند، پردۀ حرم را هدیه و خلعتی از طرف اباعبداللهالحسین(علیهالسلام) به جمالالدین دانستند. از آنجا بود که این شاعر قرن هشتم به خَلیعی یا خِلَعی مشهور شد و اشعارش را به این تخلص، متبرک میکرد.
"عباس همتی"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاندوزی: خبری دروغ درباره حذف ارز ۴۲۰۰ منتشر کردند، اگر دین ندارید آزاده باشید، ما با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی موافق بودیم
"🇮🇷 مریم خانم"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داعشی دستگیر شده در لیبی که در دادگاه اقرار میکند مامور آموزش دیده موساد است
@twiita