فرید زکریا اندیشمند هندی ، آمریکایی و مفسر شبکه cnn در مقاله در واشنگتن پست :
واقعیت جدید و خطرناکی که منطقه با آن روبرو شده است ، بیش هر نتیجه ای ، ریشه در " فروپاشی سیاست آمریکا در قبال ایران " دارد
واقعیت جدید و خطرناک ، همان قدرت تاثیر گذاری انقلاب اسلامی ایران بر کل منطقه غرب آسیا است ، که قبل از انقلاب اسلامی ، اثری از آن قدرت نبود ، مگر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، که بدنبال آن فروپاشی سیاست آمریکا در منطقه و جهان در حال رقم خوردن است .
مفهوم این گزاره ، تضعیف قدرت آمریکا بعنوان بنین که حسب آیه ششم اسراء ،بعنوان هژمون تک قطبی جهانی از قِبَلِ بنی اسرائیل، بدست آورده بود ، بلحاظ ورود تحو لات دنیا به آیه هفتم اسراء ، مبنی بر تضعیف غرب و آمریکا و سرکوب دوم بنی اسرائیل در فلسطین مانند سرکوب بار اول ، توسط ایرانیان ، رقم می خورد ، می باشد .
چون فرید زکریا ، سواد قرآنی ندارد ، سرو ته قضیه فروپاشی آمریکا در منطقه را در " رویکرد واشنگتن در قبال ایران مخالف سرسختانه و فشار بوده نه یک راهبرد " می داند
آمریکا و متحدان آن باید یک سیاست را درباره ایران طراحی کنند که این واقعیت را به رسمیت بشناسد که جمهوری اسلامی وجود دارد .
جمهوری اسلامی با اراده خداوند وجود دارد تا وعده قرآنی را مبنی بر نابودی اسرائیل و غرب طرفدارش را ، رقم بزند .
حسین زاده
@twovadeh1
تصمیم ایران برای حمله به اسرائیل به تاخیر نیافتاده است.
یکی از مسائلی که این روزها در مورد حمله ایران و متحدانش به اسرائیل شنیده می شود این است که از این مسئله با عنوان "علت یا چرایی تاخیر در حمله" استفاده می شود. آنچه که باید مد نظر قرار گیرد این است که برخی از دوستان مطلب را از بیخ و بن اشتباه دریافته اند چرا که ایران از روز اول تصمیم خود را برای حمله تلافی جویانه گرفته و ف مان حمله از سوی پیرمرد به سطوح عالی نظامی و امنیتی کشور ابلاغ شده است و تاخیری در اقدام رخ نداده است بلکه همان طور که نصرالله و بدرالدین حوثی و برخی دیگر هم گفته اند گذشت زمان خود یکی از ابزارهای این حمله است که هم با روان جامعه اسرائیل بازی میکند و هم به جهت اقتصادی به صورت اخص به ارتش و سازمانهای امنیتی اسرائیل و هم به صورت اعم به جامعه اسرائیل و نهادهای اقتصادی آن هزینه های هنگفت اقتصادی وارد می کند. همچنین این گذشت زمان نشان می دهد ایران مشغول آماده سازی مقدمات برای یو حمله سخت و سرنوشت ساز است تا مقدمات نابودی اسرائیل را فراهم کند (توجه کنید نابودی نه بلکه مقدمات نابودی). البته چنین برداشت اشتباهیاز سوی بسباری از ایرانی ها در فضای مجازی و حتی تحلیلگران ایرانی مبنی بر تاخیر حمله از سوی ایران از چندین واقعیت ناشی می شود که یک مورد آن از عدم اطلاع بسیاری از افراد از مسائل پیچیده سیاسی و نظامی در منطقه نشات میگیرد. اصولاً ذهن این افراد ذهن بسیار ساده ای است که مسائل سیاسی و نظامی منطقه ای و حتی فرا منطقه ای را در حد بگو مگوهای خانوادگی می بینند. بسیاری از این افراد حتی مسئله حمله ایران به اسرائیل را فقط در حد انتقام به تجاوز اسرائیل و ترور مرحوم هنیه در تهران دیده و در چارچوب نقض حاکمیت ملی ایران بررسی میکنند و ایران را محق می دانند در حالی که تصمیم ایران به حمله را باید در عرصه ای وسیع از جنگ شرق و غرب بر سر تغییر نظم منطقه ای و جهانی دید. ایران و نیروهای متحدش جنگ طوفان الاقصی را با راهبرد اخراج امریکائی ها از منطقه آغاز کرده اند و در این راستا اسرائیل به عنوان ارتش نیابتی استعمار باید ضربه مهلکی دریافت کند. ایران از مدت ها قبل به دنبال بهانه برای حمله به محور غربی در خاورمیانه بود اما بهانه دست نداده بود. بنا بر این ترور مرحوم هنیه فقط یک بهانه و تعیین کننده است. چندی قبل سردار حاجی زاده، فرمانده هوا فضای سپاه پس از حمله ایران به اسرائل با عنوان وعده صادق در پاسخ به پرسشی در مورد حمله مجدد ایران به اسرائیل گفته بود:
"به جهت نظامی توان حمله به اسرائیل را داریم اما شرایط دست ما را بسته است"
ترور هنیه ایجاد همان شرایط یا بهانه بود که اسرائیلی ها و امریکائی ها الحمد لله به دست ایران دادند. بنا بر این تصمیم حمله از روز اول از سوی رهبر ایران به تمامی سطوح عالی نظامی ابلاغ و برنامه حمله کاملا مدون گشته است. هیچ چیز به تاخیر نیافتاده است، فقط باید منتظر بود.
@maziarshakouri
اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خونخواهی ترور و شهادت اسماعیل هنیه ، نه عقب و نه جلو افتاده، دوستمان آقای ندیمی معتقد است ایران زمان را برای اقدام بهینه از دست داده است ، ایشان تحولات در منطقه را منسوب به اقدامات حاکمیت ایران می داند که امکان اشتباه آن از انسان می رود ، ولی باید گفت ، همانطور که امام خمینی ره فرمودند " خرمشهر را خدا آزاد کرد ، زمان مناسب خونخواهی هم دست فرد یا افراد در ایران نمی باشد ، این خدا است که زمان خونخواهی را تعیین و رقم می زند و خدا هم اشتباه نمی کند ، آنهایی که فکر می کنند در این موضوع مکر زده اند ، بدانند که
ومکرو ومکرالله والله خیرالماکرین
خونخواهی به زمان اراده خدا اجرا خواهد شد .بدون برو برگرد .
همیشه باید اعتقاد داشته باشید انقلاب اسلامی ایران ، صاحب دارد ، وگرنه همان مسیر سه قرن قاجار و پهلوی را طی می کرد.
حسین زاده
@teovadeh1
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ژنرال بازنشسته آمریکایی:
📍ما در مقابل ایران فقط لفاظی میکنیم و ایرانیان هیچکدام از لافزنی های ما را باور نمیکنند...
🆔 @Kavoshmedia
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ خبرنگار شبکه 14 اسرائیل:
📍بعضی از کارشناسان اسرائیلی عجیبند، گفتهاند: "انتظار مرگ از خود مرگ سختتر است" و این در رسانههای ایرانی پخش شده است، ایرانیها در مدیریت جنگ روانی خیلی خوب هستند...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خاخام اسرائیلی:
📍خداوندا تمام ایران را از بین ببر...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری شبکه الحوار:
📍این وضعیتی است که در دنیا به وجود آوردهاند، آمریکا از آن سر دنیا برای دفاع از اشغالگر به منطقه میآید اما میگویند ایرانی که صاحب خاک است، حق دفاع از خود را ندارد...
🔻شهروند یمنی: برای نبرد با کشورهای عرب صهیونیستی در کنار ایران خواهیم ایستاد...
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس اسرائیلی:
📍ایرانیان برنامه راهبردی بلندمدت دارند، همانند برنامه هستهای به آرامی پیشروی کرده و متاسفانه موفق میشوند...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
🔴دوستان پرسیدن با توجه به شروع بررسی صلاحیت وزرا از فردا، تحلیل چیه؟
مختصر اینکه:
با توجه به ترکیب پیشنهادی وزرا از طرف دکتر پزشکیان، آنچه که واضحه این موضوع هست که انتخاب افراد پیشنهادی، کاملا زیرکانه، حرفه ای و با محاسبه دقیق سیاسی صورت گرفته که باید به طراحان این مهندسی سیاسی آفرین گفت.
شکی نیست که در رویکرد و روش مدیریت سیاسی و اجرایی کشور، بین اکثریت مجلس با این دولت، اختلاف سلیقه قابل توجهی وجود داره و همین اختلاف دیدگاه باعث میشه میزان حساسیت و دقت در بررسی صلاحیت از طرف نمایندگان مجلس نسبت به وزرای پیشنهادی، بیشتر از حد معمول بالا بره!
طراحان این لیست با آگاهی کامل نسبت به این موضوع که از لیست وزرای پیشنهادی، در هر صورت مجلس به منظور نشون دادن جدیت در نظارت بر عملکرد دولت جدید، طبیعتا در وهله اول به همه وزرای پیشنهادی، رای اعتماد نخواهد داد و بر این اساس طراحان لیست، با پیش بینی به عدم تایید صلاحیت مجلس به حداقل سه یا چهار نفر از وزرای پیشنهادی، این لیست رو، تهیه و معرفی کردند.
در این مهندسی، طراحان لیست، عامدانه و آگاهانه در ترکیب پیشنهادی اول، اسامی سه یا چهار فردی که سابقه روشنی در مواجهه و تقابل با نظام دارن رو در لیست قرار دادن، با علم به اینکه این افراد به دلیل پیشینه تاریک در اتخاذ مواضع در فتنه ها نسبت به نظام، قطعا رای اعتماد لازم رو کسب نخواهند کرد.
اما طراحان لیست با این تصمیم، رسیدن به سه هدف رو مدنظر خودشون داشتند.
هدف اول:
با قرار دادن نام این سه_چهار نفر، که اپوزیسیون رادیکال و تندرو در برابر جریان انقلابی محسوب میشن، ناخوآگاه، نمایندگان مجلس و رسانه ها و افکار عمومی از پرداختن دقیقتر به سایر افراد در این لیست، که بعضا به هیچ وجه نگاه تمدنی و متناسب با اهداف عالیه نظام اسلامی ندارند، غافل شده و به این ترتیب این افراد که بعضا در عمل دست کمی از این چند نفر وزرای پیشنهادی تندرو ندارن از تیررس انتقادات دور شده و در حاشیه امن ایجاد شده، رای اعتماد خواهند گرفت.
هدف دوم:
نمایندگان مجلس مخالف دولت، با عدم رای اعتماد به این سه_چهار نفر، اقناع خواهند شد و مخالفت نسبی خودشون رو با نوع نگاه دولت جدید، به نحوه مدیریت سیاسی کشور به دولتمردان، اعلام خواهد کرد!
هدف سوم:
عدم رای اعتماد به این سه یا چهار نفر باعث خواهد شد، در دور دوم و یا حتی دور سوم معرفی وزرای پیشنهادی، نمایندگان مجلس برای فرار از نقدها و فشار افکار عمومی از سر اجبار به هر گزینه ای که دولت معرفی کنه که البته گزینه اصلی و مدنظر و دلخواه دولت خواهد بود رای اعتماد بده.
به طور خلاصه:
امثال ظفرقندی و میدری و... گزینه اصلی پزشکیان نیستند بلکه جاده صاف کن برای معرفی نفرات اصلی کابینه دکتر پزشکیان برای این وزارتخانه ها هستند که در دور دوم یا دور سوم به مجلس معرفی خواهند شد.
ضمن اینکه باعث غفلت از پرداختن دقیقتر به صلاحیت سایر وزرای پیشنهادی خواهند شد.
🌷امام مهدى عليه السلام در نامه اى
به شيخ مفيد:
هريك از شما بايد كارى كند كه به محبّت ما نزديك شود و از كارى كه او را به نفرت و خشم ما نزديك مى سازد، دورى كند. زيرا كه قضيه [ظهور] ما ناگهانى و بى خبر اتفاق مى افتد به طورى كه ديگر نه توبه اى به حالش سودمند مى افتد و نه پشيمانى از گناه از مجازات نجاتش میدهد.
📗الاحتجاج، ج۲، ص۵۹۹