24.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک تیر و دو نشان که میگویند، همین است. روسها در حوزه بهره گرفتن از کوادکوپترها و انتشار فیلمهای آن دارند بهتر عمل میکنند. هر چند آنها در این زمینه از طرف اوکراینی عقب بودند، اما با دریافت چند محموله سنگین و قابل توجه و تمرینهای مداوم اپراتورها، موفق شدهاند که تلفات سنگینی از نیروهای پیاده ناتو بگیرند. این شبهنظامیان چندملیتی که در سراسر خطوط نبرد برای پیروزی لیبرالها و کانونهای یهودی میجنگند، حالا گرفتار «کبوترهای قاتل» روس شدهاند که به همین سادگی، با یک نارنجک طرف را در وسط مخفیگاه، در حالی که فکر میکند، دیده نمیشود اما او کوادکوپتر را نمیبیند و به همان حالت مچالگی، فدای اوهام زلنسکی و بایدن و .... میشود!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاریس
اعتراضات مردم در خصوص تورم
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مدیرعامل شرکت توانیر:
ایران جزو ۵ توربینساز برتر جهان شد
🔸 مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه ایران جزو پنج کشور توربینساز در دنیا است، گفت: امروز به همت کارشناسان کشورمان به خودکفایی بیش از ۹۸ درصدی در ساخت تجهیزات برق رسیدهایم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آرش کردی با اشاره به وضعیت صنعت برق در کشور تصریح کرد: جمعیت ما بعد از انقلاب اسلامی دو و سه دهم برابر شده و از 36 میلیون نفر به حدود 84 میلیون نفر رسیده اما خدمات در عرصه برق بیش از 14 برابر در همه بخشها رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه قبل از انقلاب ظرفیت نصب شده ما هفت هزار مگاوات بوده و امروز به 90 هزار مگاوات رسیده است، افزود: وابستگی مردم به این خدمت روزافزون شده و در حال حاضر 13 برابر رشد تولید داشتهایم و در منطقه و بین کشورهای خاورمیانه رتبه اول را داریم.
کردی با اشاره به اینکه در مصرف برق 21 برابر افزایش داشتهایم، تصریح کرد: این اقدامات بخشی از مواردی است که در نظام جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده و در کنار برخی مشکلات که عدهای آنها را بزرگنمایی میکنند، موفقیتهای بزرگی است.
او ادامه داد: تابستان سال 1400 محدودیتهایی داشتیم و خاموشیهایی در بخش خانگی اعمال میشد که با استقرار دولت سیزدهم برای رفع این محدودیتها، برنامهریزی خوبی صورت گرفت. حمایت دولت در همه بخشها شامل حال صنعت برق شد و شاهد بودید که در تابستان 1401 هیچ محدودیتی در بخش خانگی نداشتیم که این بیانگر قوت و قدرت نظام است. مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه رفع وابستگی در صنعت برق از دیگر شاخصهای مهم این بخش است، افزود: قبل از انقلاب برای تعویض روغن یک ترانسفورماتور باید از کارشناسان خارجی استفاده میکردیم، اما امروز به خودکفایی بیش از 98 درصد در ساخت تجهیزات رسیدهایم و ایران جزو پنج کشور توربینساز در دنیا است. این رفع وابستگی شرایطی را فراهم آورد که با وجود تحریمهای دشمنان و محاصره اقتصادی، ما مشکلی در صنعت برق نداشته باشیم و بتوانیم معضل 1400 را به نعمت 1401 تبدیل کنیم. کردی با بیان اینکه یکی از کلید واژههای رهبر معظم انقلاب، جهاد تبیین است، گفت: باید خدمات و اقداماتی که طی این چهار دهه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انجام شده به درستی اطلاعرسانی شود.
گفتنی است، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در آبان ماه سال جاری طی نشست بصیرتافزایی سازمان بسیج اقشار از امضای قرارداد صادرات ۴۰ دستگاه توربین ساخت ایران به روسیه خبر داد. او به تبیین پیشرفتها، فرصتها و چالشهای صنعت گاز پرداخت و گفت: موفقیتهای صنعتی کشور منحصر به زمینههای موشکی و پهپادی نیست و اکنون 85 درصد تأسیسات و تجهیزات مورد نیاز صنعت گاز در داخل کشور ساخته میشود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تصریح کرد: جوانان با استعداد ایرانی پس از انتقال موفق فناوری ساخت توربین از کشورهای اروپای شرقی و غربی به تلاش مقدس خود برای استقلال صنعتی ادامه دادند و اکنون کشور به جایگاهی رسیده که توربین ملی از بازدهی بیشتری نسبت به انواع مشابه خارجی برخوردار است...
https://kayhan.ir/fa/news/257358
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔴جناب آقای #قالبیاف ؛
🔰1⃣🔰: اول اینکه قانون در مقابل هجارشکنانِ بحث #حجاب ، تنها به جریمهای [حداکثر] ۵۰ هزار تومانی بسنده کرده ، که همین مورد پیشِ پا افتاده هم اجرا نمیشود! پس ابتدا توجه شما را به وظیفهی ذاتیِ خودتان یعنی تصویب و اصلاح قوانین و نظارت بر حسن اجرای قوانین جلب میکنم‼️
🔰2⃣🔰: دوم اینکه آیا محروم کردن فرد متخلف از برخی خدمات عمومی ، اشتباه است و دوقطبی ساز؟ پس چرا کسی که از پاس کردن چِک خود سر باز میزند ، حساب هایش مسدود میشود و از انجام امور بانکی با حساب هایش منع میگردد تا زمانی که پول طلبکار خود را بدهد؟ بر اساس حرف شما بیاییم دو قطبی طلبکار - بدهکار ایجاد نکنیم و اجازه دهیم متخلف مالی از تمام امکانات عمومی بهره مند شود و به تخلف خود در عدم پرداخت بدهیهایش ادامه دهد⁉️
🔰3⃣🔰: سوم اینکه اصلا فرض کنیم این راهکار ، کاملا غلط و اشتباه. مجلس شورای اسلامی و شخص شما در رابطه با زنگ خطر حجاب در جامعه ، چه راهکارِ جامع و فراگیری دارد؟ چرا در روزگاری که پدیدهی بدحجابی کم کم در حال تبدیل شدن به #بی_حجابی ست ، تصور این است که نهادهای قانون گذار و مجری قانون در حال عقب نشینی و کم کاری برای مبارزه با این تخلف آشکار هستند⁉️
⚠️بجای ایراد این صحبت های دو پهلو ، بهتر نیست از خود عملی بروز دهید تا این تصور از ذهن های ما پاک شود؟
✍ میلاد خورسندی
🔴 مخالفت 84 درصدی عربها با به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی
🔰 روزنامه صهیونیستی جروزالم پست:
📊 نتایج نظرسنجی از ١۴ کشور عربی نشان میدهد که ٨۴ درصد از عربها با به رسمیت شناختن دیپلماتیک اسرائیل مخالفند.
🔺این نظر سنجی از شهروندان قطر، کویت، عربستان، الجزائر، موریتانی، فلسطین، اردن، لیبی، عراق، تونس، لبنان، مصر، سودان و مراکش انجام شده است.
🔴 پیروزی بزرگ برای ایران
⏪ ایران بعد از تحویل ۲۴ فروند سوخوی ۳۵ ساخت روسیه، قصد داره طبق قراردادی باقی نیاز خودش رو در داخل ایران با همکاری روسیه بسازه.
▪️ دریافت فناوری ساخت این جنگندهها توسط ایران یک پیروزی بزرگ برای ایران محسوب میشه.
بازار فروش هواپیمای سو خو ۳۵ ساخته شده توسط روس و ایران ، بازار خوبی می تواند ایجاد کند و کارخانه سازنده از حمله ناتو درامان با شد
مسجد مکی محل توطئه - @mrtahlilgar.mp3
10.94M
اظهارات لاریجانی درباره عبدالحمید : مسجد او محل توطئه است ، پیامبر چنین مسجدی را تخریب کرد
🎙 جواد لاریجانی در روزهای اخیر صحبت هایی بسیار جنجالی و صریح را علیه مولوی عبدالحمید رئیس مسجد مکی زاهدان مطرح کرده است. او در بخشی از این صحبت ها تاکید میکند که عبدالحمید وجاهت علمی نداشته و مسجد او به محل توطئه تبدیل شده است. رخدادی که در صدر اسلام شاهدش بودیم. البته آن زمان پیامبر چنین مسجدی را تخریب کرد...
🔲بن سلمان: تضمین بدهید، از یمن میروم /1
▪️کمتر از دو هفته پیش، یک هیات بلندپایه عمانی به ریاست معاون وزیر امور خارجه این کشور که محمد عبدالسلام مذاکره کننده ارشد یمن را هم با خود به همراه داشت، وارد فرودگاه صنعا شد. این هیات حامل پیامی بود که پس از مذاکرات فشرده و پشت پرده در مسقط باید به صنعا برده میشد و شخص محمد عبدالسلام باوجود آنکه اختیاری در اندازه وزیر امور خارجه این کشور دارد، اما مختار به تصمیمگیری در این مورد حساس نبود، چرا که آنچه باید روی میداد در سطح رهبری یمن بود. به همین دلیل همه بر این باور بودند که شرایطی حساس در حال وقوع است و سعودیها هم به این نتیجه رسیده بودند که جنگ جز ضرر چیزی ندارد؛ همان صحبتی که از سالها پیش ایران به آنها میگفت که جنگ را از هر جایی متوقف کنید، به نفع شما است.
▪️وضعیت یمن در این چند ماه برای سعودیها پیچیدهتر هم شده است. ارتش یمن باوجود محاصره کامل هوایی، دریایی و زمینی به تجهیزات پیشرفتهای دست پیدا کرده که میتواند معادله جنگ را در عرض چند روز عوض کند، اماراتیها در این چند ماه بازی خود را پیش برده و با حمایت از گروهکهای جدایی طلب جنوبی و همچنین ارتشی از مزدوران، اخوانیهای وابسته به سعودی را عقب راندهاند؛ قطریها که از سال گذشته در تعز شروع به تشکیل یگانهای وابسته به خود کردند هم نیروهایشان را با پول فراوان و البته حمایتهای ترکیه بسیج کردند و دست آخر، گروههای جنگسالار در این کشور چندان وقعی به شورای ریاستی که بن سلمان به جای منصور هادی مزدور، آورده بود، نمیگذاشت.
▪️البته شرایط بسیار بسیار پیچیده از این هم بود، قدرت موشکی ارتش یمن میتواند هر حرکتی را در باب المندب متوقف کند، موشکهای دقیقی که با برد 2500 کیلومتری همه اهداف را در خاک عربستان زیر برد خود داشتند و پهپادهایی که حالا آزمایش خود را در اوکراین با وجود پدافند به مراتب قویتر ناتو در این کشور به خوبی پس داده بودند در کنار بازسازی کامل توان ارتش و کمیتههای مردمی در طول چند ماه گذشته به بن سلمان یادآور شد که اگر نخواهد بازی را به شکلی معقولانه به پایان ببرد، سیلیهای پیاپی ارتش یمن فرود خواهد آمد، چه اینکه حالا انگیزهای مضاعف هم وجود داشت تا سعودیها را ادب کنند و آن نیز تحریکات سعودیها در داخل ایران و پولپاشی این کشور برای گروهکهای تروریستی بود که در چهارگوشه مرزهای ایران فعال بودند.
▪️با این حال، به نوشته روزنامه الاخبار، یمن همچنان در وضعیت نه صلح، نه جنگ قرار دارد، وضعیتی که صنعا اخیرا بارها و به طور مکرر اعلام کرده که آن را نمی پذیرد و متعهد شده که هر چه سریعتر به آن پایان دهد و تکلیف را مشخص کند: یا صلحی که در آن شروط دولت صنعا پذیرفته شده است، برقرار شود و یا جنگی که در آن میتواند شروط خود را تحمیل کند، شروع شود. در این وضعیت، لحن تهدیدآمیز انصارالله درباره تشدید درگیری ها بالا گرفته است و اظهارات مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن که از جبهه البرح در استان تعز گفت: «ما منتظر بازگشت جنگ در هر زمان هستیم و برای آن آمادهایم» اوج پیام هایی بود که در این زمینه ارسال شده است. از طرفی، همزمان عمان نیز از تلاش ها برای پیدا کردن راه حلی که طرف ها را راضی کند، دست نکشیده است.
▪️در حالی که همچنان وضعیت رکود در یمن حاکم است و دو گزینه تشدید تنش نظامی و حل و فصل مسالمتآمیز با سرعتی مشابه پیش میروند و شرایط مناسب برای هر دو وجود دارد، رهبری انصارالله تاکید میکند که طفره روی و خرید زمان بیشتر «به بهای حقوق و رنج مردم یمن» را نمیپذیرد و برای اینکه تهدید به از سرگیری درگیریها صرفا به اظهاراتی مکرر بدون عملی کردن این تهدیدها تبدیل نشود و به واشنگتن و ریاض کمک نکند که چنین نتیجه گیری کنند که انصارالله عرضه عملی کردن تهدیدهایش را ندارد، عبدالملک الحوثی، رهبر این جنبش در دیدار با هیئت عمان که اخیرا به صنعا آمده بود، پیام های واضح و قاطعی ارسال کرد.
@syriankhabar
🔲بن سلمان: تضمین بدهید، از یمن میروم / 2
▪️او خطاب به میهمانانش گفت: مردم یمن دیگر از گرسنگی نمیمیرند. ما از همه توان خود برای رفع محاصره مردم یمن و بهرهمندی از منابع و ثروت آنها استفاده میکنیم. در همین راستا، منابع مشخص در صنعا در گفتگو با الاخبار گفتند، همزمان با این پیامهای صریح الحوثی، به نیروهای نظامی مربوطه سیگنال آمادگی کامل داده شده است. برخی از تحرکات در چارچوب این آمادگی هم عمدا نشان داده شده تا دشمن رصد کند و بداند که صنعا جدی است و تهدیدهایش پوچ نیست. همین منابع تأکید میکنند که این بار در صورت عدم پاسخ رضایت بخش به «مطالبات بشردوستانه» و در نتیجه تشدید اوضاع، نبرد کیفی خواهد بود و همه عرصهها از جمله دریای سرخ، باب المندب، آرامکو در عمق عربستان و همچنین عمق امارات را شامل میشود.
▪️با توجه به اینکه زمان رو به اتمام است و انصارالله هم تاکید میکند که تا ابد منتظر راهحل نخواهد ماند، چهار مرحله ثبت شده است که میتوان قبل از فشار دادن ماشه در چارچوب «آخرین آمادگی ها» قرار داد: ۱) تکمیل آمادگی نظامی لازم، ۲) موضع سیاسی قاطع رهبری انصارالله، ۳) بازدید مهدی المشاط، فرمانده کل قوا و رئیس شورای عالی سیاسی یمن از جبهههای نظامی، ۴) تظاهرات ملت یمن در استان صنعا و سایر استانها با شعار «محاصره، جنگ است» که به معنای اعطای مشروعیت مردمی به درگیری در آینده است.
▪️توپ اکنون در زمین عربستان است چرا که صنعا معتقد است محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی میتواند به بسیاری از پرسشها پاسخ دهد. امروز عربستان پس از موفقیت همسایه کوچکتر خود قطر در سازماندهی جام جهانی فوتبال که به الگوی «موفق» و رقابتی که امارات؛ دیگر همسایه و شریک ریاض در جنگ یمن در سطح اقتصادی و تجارت جهانی ارائه میکند، اضافه میشود، بر این تصور است که «جنگش» در واقع «جنگ منابع و اقتصاد» است. این امر به عنوان مثال در سخنان عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان در اکتبر گذشته در حاشیه یکی از فعالیتهای «استراتژی ملی صنعت» که توسط بن سلمان راه اندازی شد، مشهود بود، وقتی که گفت: ما ۴۰ سال را تلف کردیم، در این مدت میتوانستیم در زمینه صنعت همانند چین و هند باشیم، اما تصمیم گرفتیم زمان دیگری را تلف نکنیم.
▪️با این حال، «یمن پس از جنگ» به عنوان یک مانع بزرگ برای توسعه پروژه بن سلمان برای تبدیل عربستان سعودی به یک مرکز تجارت جهانی است، علاوه بر این، همه رهبران سعودی به این باور رسیدهاند که دیگر نمیتوانند یمن را تحت سلطه خود قرار دهند، آنها اذعان دارند که این کشور به ویژه در سایه نقشه گروههایی که توسط هشت سال جنگ تشکیل شدهاند، از مدار خود خارج شده است.
▪️نشانههای این باور رهبران سعودی در مذاکرات اخیر درباره تمدید آتش بس به وضوح دیده میشود، چرا که به گفته منابع بالا، دولت صنعا چهار موضوع اصلی را برای ریاض مطرح کرده و این کشور نیز موافقت اولیه خود را اعلام کرده است مشروط بر اینکه مفصل درباره آنها مذاکره شود. این چهار موضوع عبارتند از: رفع محاصره، عدم مداخله در امور داخلی یمن، پرداخت غرامت و خروج از یمن. در مقابل عربستان نیز تضمینهایی را مطالبه کرده مبنی بر اینکه یمن تهدیدی برای ریاض و امنیت آن نباشد. انصارالله هم اعلام کرده اگر این مساله به پایبندی به نتایج مذاکرات درباره دستیابی به راه حل نهایی برای جنگ یمن منجر شود، آماده است تا این نگرانی امنیتی ریاض را برطرف کند.
▪️اما در این میان آمریکا روی عربستان تاثیر بیشتری دارد زیرا دولت جو بایدن کاملا خواهان وضعیت نه صلح، نه جنگ است زیرا اولا از این وضعیت سود میبرد، ثانیا میخواهد یمن را بهعنوان برگ برنده برای اخاذی در تنش میان خود و بن سلمان نگهدارد. بر این اساس، ولیعهد باید راهحلهای مناسبی برای مشکل خود با دولت بایدن بیابد و سپس شرایط بهینه را برای موفقیت برنامههای خود برای آینده عربستان فراهم کند. در این میان، آخرین اطلاعات دریافتی از صنعا حاکی از آن است که اکنون کارها به مراحل نهایی از مذاکرات رسیده است. چرا که ریاض همچنان به ارسال سیگنالهای مثبت در خصوص تعهد خود به اجرای توافقات به ویژه در خصوص پرونده غرامت ادامه میدهد و به همین منظور دولت مستعفی یمن را از اقدامات اقتصادی در چارچوب تلقی «انصارالله» به عنوان یک جنبش تروریستی باز داشته است. در مقابل گروههای تحت حمایت عربستان و امارات که اخیرا گروههای تحت حمایت قطر نیز به آنها پیوستهاند در سراسر یمن تلاش میکنند مواضع خود را تثبیت، کارتهای خود را تقویت و یک واقعیت جدیدی را خلق کنند که ممکن است در صورت توقف جنگ یا از سرگیری آن مورد استفاده قرار بگیرد.
@syriankhabar
💢اقدامات بی فائده لیندرکینگ در دیدارهای منطقهای
✍️گزارش العربی الجدید در تشریح سفر جدید تیم لیندرکینگ به منطقه غرب آسیا
🔹تیم لیندرکینگ، نماینده آمریکا در امور یمن، سفر دیپلماتیک جدیدی را برای دیدار با رهبران و مقامات یمنی و سعودی در چارچوب تلاش برای تمدید آتش بس منقضی شده آغاز کرده است. با این حال، موثر بودن این دور چندان زیاد به نظر نمی رسد، به خصوص که به عنوان توسعه دورهای قبلی عنوان شده که اثری نداشته است.
🔹این بار، لیندرکینگ سفر خود را از اردن آغاز کرد، جایی که پنجشنبه گذشته با هانس گروندبرگ، نماینده سازمان ملل در امور یمن دیدار کرد و سپس به عربستان رفت تا با مقامات سعودی رایزنی کند.
🔹لیندرکینگ در عربستان پس از گروندبرگ با رشاد العلیمی، رئیس شورای ریاستی دیدار کرد و بر حمایت از دولت تحت کنترل او سخن گفت. در حالی که لیندرکینگ از ادامه حمایت دولت عدن از جزئیات آتش بس و حمایت از تلاش های بین المللی برای حرکت به سوی یک توافق جامع قدردانی کرد اما بر اهمیت روند سیاسی جامع به خاطر مردم یمن و ثبات منطقه تاکید کرد. همین مسأله را گروندبرگ نیز گفته و از اهمیت مذاکرات جامع بین یمنیها در کنار مذاکرات ریاض-صنعا سخن گفته بود.
🔹لیندرکینگ همچنین با محمد آل الجابر، سفیر عربستان سعودی در یمن دیدار و رایزنی کرد. وی در این دیدار نیز از اقدامات عربستان تشکر و تاکید کرد که آمریکا به کار خود برای پایان دادن به درگیری و برقراری صلح در یمن ادامه می دهد.
🔹سفر لیندرکینگ به عربستان در حالی اتفاق میافتد که حدود دو هفته از سفر هیئت عمانی به صنعا به عنوان میانجی اصلی در مذاکرات محرمانه عربستان سعودی و انصارالله میگذرد و این مذاکرات محرمانه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به وساطت مسقط اجرا میشود توسط صنعا نیز تایید شده است.
🔹در حالی لیندرکینگ مجددا به منطقه آمده که این ششمین سفر او پس از عدم تمدید آتش بس از اکتبر است و در تمام این سفرها نیز ادعا شده که ایالات متحده به دتبال کمک به سازمان ملل در تحقق آتشبس و رسیدن به صلح پایدار است.
🔹سفرهای فرستاده سازمان ملل متحد طبق معمول شامل امارات، عربستان سعودی و سلطان نشین عمان است که با مقامات این کشورها و تعدادی از مقامات طرفهای یمنی دیدار و درباره همین پرونده ها گفتگو میکند؛ با این حال، هیچ پیشرفتی در بحران یمن و رفع بن بست بین احزاب مختلف به دست نیامده است.
🔹عبدالکریم غانم، استاد جامعهشناسی سیاسی گفت: «با توجه به تنشهای موجود در روابط عربستان و آمریکا، ریاض ترجیح داد مذاکرات خود با صنعا را پشت درهای بسته اجرا کند و مذاکرات رسمی که نماینده آمریکا در یمن در آن نقش دارد را جداگانه ببیند.»
🔹وی افزود: «علیرغم شکست تلاشهای فرستاده آمریکا باید گفت که مذاکرات پشت درهایبسته ریاض و صنعا تا حدودی موفق بوده زیرا با میانجیگری مشترک عمان و ایران بین صنعا و ریاض در جریان است.»
🔹غانم خاطرنشان کرد: «عربستان سعودی که به دنبال رهایی از زیر بار بحران یمن است، بر این باور است که به حاشیه راندن نقش نمایندگان آمریکا و سازمان ملل در مذاکرات با صنعا، هزینه تعهدات بشردوستانه این کشور در قبال یمن را کاهش می دهد و این در حالی است که آن دو نماینده هیچ ابزاری برای فشار به صنعا ندارند.»
🔹وی ابراز عقیده کرد که حل بحران یمن و شروع مذاکرات یمنی-یمنی مستلزم اصلاح صفوف ائتلاف و پایان دادن به اختلافات موجود بین بازیگران ضد حوثی در یمن است و تا زمانی که این امر محقق نشود، سقف مطالبات حوثی ها برای تمدید آتش بس و ورود به مذاکرات، بالا باقی خواهد ماند، زیرا که احساس می کنند که توازن قدرت نظامی به نفع آنهاست.
🔹عدنان هاشم، محقق یمنی نیز در این باره گفت: نماینده آمریکا از اعتماد همه طرفهای جنگ در یمن برخوردار نیست و این امر نقش او را در میانجیگری بهویژه پس از تشدید تنش در روابط ریاض و واشنگتن در دوره اخیر بیفایده میکند.
🔹وی افزود: حوثیها نیز به دلایلی که به ایدئولوژی ضدآمریکایی خود و نقش مخرب آمریکا در تقابل با آنها بر میگردد، نقش نماینده آمریکا را کاملاً رد میکنند. دولت تحت حمایت ائتلاف نیز به دلیل خارج کردن اسم انصارالله از لیست گروه های تروریستی و همچنین حمایت بشر دوستانه از مناطق تحت کنترل صنعا از دولت بایدن ناراحت است. همین امر باعث شده سازمان ملل نیز در تداوم همکاری با نماینده آمریکا نسبت به از دست دادن نفوذ خود در یمن بترسد.
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ "این حمله چند روز قبل توسط پهپادی ایرانی انجام شده و با وجود رهگیری، پهپاد به هدف اصابت میکند"
📍کارشناس آمریکایی: باید در نظر داشت همزمان با تلاشهای ایالات متحده برای مقابله با پهپادهای ایرانی، فناوری این پهپادها هم درحال پیشرفت است...
#عربی
🆔 @Kavoshmedia