هرچه اعضای کانال ایتا بیشتر شوند ، باعث می گردد زمان و پستهای بیشتر ی در کانال ایتا قرار دهیم
مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق اورد
⭕️ چرا وضع اقتصاد به اینجا رسید؟
🔹 هر چند رئیس جمهور و برخی از همکارانش در ۱۷ ماه گذشته حداکثر وقت و توانشان را برای بهبود وضعیت معیشتی جامعه صرف کردهاند اما وضعیت این روزهای جامعه نشان میدهد این تلاشها [به نتیجه مطلوب] نرسیده است!
🔹 شاید برخی باور نداشته و قبول نکنند اما آقای رئیسی باید بپذیرد وضعیت اقتصادی این روزهای کشور دو ریشه [دیگر نیز] دارد:
▪️در اسفند ماه سال گذشته رهبر انقلاب خطاب به رئیس جمهور فرمودند: فضای مجازی مشکلاتی دارد که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان باید همّت کنند تا هر چه زودتر این مشکلات برطرف بشود! (مهمترین مشکل فضای مجازی در بیان رهبر انقلاب، ولنگاری و عدم تبعیت این عرصه از قوانین کشور است) متاسفانه در سال جاری دولت هیچ قدمی برای قانونمندی فضای ولنگار مجازی بر نداشت و در نتیجه شاهد آشوبهای پاییز امسال بودیم. آشوبهایی که فضای مجازی ولنگار، نقشی اساسی در طراحی، تداوم و گسترش آنها ایفا کرد و یکی از نتایج آن جهش ناگهانی قیمت ارز و به هم خوردن وضعیت اقتصادی کشور بود! (البته آقای رئیسی و نیروهای امنیتی بهتر از سایرین از نقش فضای مجازی در افزایش قیمت ارز و سکه و ... در دو ماه اخیر مطلعند!)
▪️گسترش بیحجابی پس از آشوبهای اخیر و عادی شدن آن و سکوت معنادار دولت در برابر این روند خطرناک و شانه خالی کردن از مسئولیت مقابله قانونی با آن (به بهانه در اولویت بودن حل مشکلات اقتصادی کشور) [دیگر] علت اصلی بیبرکتی اقدامات دولت رئیسی در حل معضلات اقتصادی و گشایش در معیشت جامعه بوده است.
▪️رئیس جمهور در ابتدای کارش در برابر نمایندگان مجلس به کتاب خدا سوگند خورده تا پاسدار اسلام و مذهب شیعه و ارزشها و احکام الهی باشد.
اما بیتفاوتی آشکار دولت رئیسی در مواجهه با گسترش بیحجابی و عادی سازی آن در جامعه، نقض سوگند رئیس جمهور و استنکاف او از انجام وظیفه شرعی و قانونی (در برخورد قانونی با بیحجابی) محسوب میشود و بدیهی است که بیبرکتی و نحوست این روند دامنگیر دولت سیزدهم شود و همه رشتههای اقتصادی دولت را پنبه کند.
❇️ آقای رئیسی (و هر انسان مومن و آشنا به معارف دینی) به موضوع "اثر وضعی" رفتار و کردار انسان باور دارد و به همین دلیل باید [یکی از ریشه های] عدم موفقیت دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد را در بیتوجهی این دولت به امر ولی فقیه و ترک وظایف قانونی آن در قبال مسائل شرعی جستجو کند! (چون دولت سیزدهم برخلاف دولت قبل اهل کار و تلاش و توجه به توان داخلی برای حل مشکلات اقتصادی است و مشکلات اقتصادی را نمیتوان به تنبلی و بیتحرکی دولت سیزدهم نسبت داد) و انشاالله که وضع نابسامان اقتصادی این روزهای کشور مایه عبرت رئیس جمهور و دولت سیزدهم باشد و ایشان را متوجه [یکی از] ریشههای اصلی شکست دولت در برنامه های اقتصادی (غفلت از دستور رهبر انقلاب درباره قانونمند کردن فضای مجازی و بیتفاوتی در برابر بیحجابی) کند.
✍ محمد صادق کوشکی
[همرا با اندکی تصرف]
@aboozar72
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🔴 بی شرافتی و رذالت یکی از صفات بارز سلبریتی ها است
⏪ #تهمینه_میلانی کارگردان احمق و همیشه طلبکار سینما است
▪️ این کودن رفته یک عکس دروغ رو که قبلا هم تکذیب شده بود و مربوط به کشور عراق هست رو از تو آرشیو درآورده و به زلزله اخیر ترکیه نسبت داده است!
▪️ دومیلیون هم فالور داره و چند هزار نفر ادم جاهل و از همه جا بی خبر هم لایک کردند.
▪️ هیچ نهادی هم نیست تا با اراجیف و شایعات این جماعت بیسواد کودن برخورد کنه
⏪و اما توضیح تصویر؛
▪️این فرد سید عمار حکیم از سران سیاسی عراق است و این تصویر مربوط به ده سال پیش می باشد که به راحتی با یک سرچ ساده میشد فهمید ولی این بیسواد عامدانه اونو منتشر کرد چون به حماقت مخاطبانش اعتماد داره.
▪️آقایون مسئول اگه بهتون بر نمیخوره فکری به حال جوانهای مردم که هر روز مجبورند اراجیف و شایعات این جماعت را ببینند بکنید.
▪️تصویب قانون و پاسخگو کردن این جماعت شایعه پراکن و ممانعت از فعالیتشون در فضای مجازی حداقل کار ممکن هست . البته اگر اراده و عرضه برای این کار باشه که متاسفانه نیست.
🔹 نهادهای علمی و انقطاع از مسائل انقلاب
🔻 با گذشت چند ماه از #اغتشاشات اخیر مساله ای ذهن دغدغهمندان انقلاب را آزار می دهد و آن اینکه نقش دانشگاه ها و پژوهشگاه های علوم انسانی در تحلیل، مساله شناسی و تعریف پروژه های پژوهشی ناظر به حوادث اخیر چه بوده است؟ در این میان باید انگشت مطالبه را بیشتر به سمت موسسات آموزش عالی و پژوهشگاه های حوزوی برد.
🔻 اگر بناست که چنین موسساتی بودجه های کلان بگیرند و اساتید هم دریافت های خوبی بابت تدریس و یا پژوهش در این دانشگاهها اخذ کنند؛ اما در روزهای سخت انقلاب عافیت طلبانه در گوشه ای نشسته باشند و به پژوهشهای بیخاصیت متداول بپردازند و بین بودن و نبودن شان برای انقلاب ثمری نباشد؛ این همه هزینه، برای این درختان غیر مثمر را چه سود است؟
بهتر است نامی از رشته های پرطمطراق و اساتید صاحب نام علوم اجتماعی نیاوریم که در حوادث اخیر نه کنش میدانی و نه کنش علمی از آنها دیده نشده است.
🔻 چرایی این بی ثمری خود محتاج پژوهشهای میدانی جدی است. اما اجمالا بنظر می رسد که یکی از ریشه های این بحران در ورای روزمرگی و دنیازدگی، «بی مساله بودن ساختاری» است. این موسسات اساسا ساختاری موضوع محور دارند و موضوع محوری بستری برای آب بستن به پژوهشهای بی ثمری است که بارها سرش را تراشیده اند. تغییر قالب پژوهشگاهها و دانشگاهها از «موضوع محور» به «#مساله_محور» در باب مسایل پیش روی جمهوری اسلامی، ساختار منفعل و روزمره گرای فعلی را به سمت عینیت سوق می دهد.
🔻 مساله محوری علاقمندان به یک حوزه پژوهشی را وادار به طراحی #اطلس_تحقیقی می کند.
مساله محوری منجر به ایجاد هماهنگی، تمرکز قوا، تقسیم کار و عمق پژوهشی شده و مانع موازی کاری گسترده ای می شود که این روزها دامنگیر پژوهشهای حوزوی است.
🔻 #مساله_محوری می تواند مکاتب مختلف فکری را وادار به گفتگو درباره موضوع کرده و زمینه تقویت فکری را در درون خود جریانها پدید آورد.
🔻 از همه دغدغه مندان انقلاب اسلامی انتظار می رود با بازخوردگیری و بازاندیشی نسبت به خروجی های موسسات و پژوهشگاههای اسلامی، درصدد ارتقای کارآمدی چنین مجموعه هایی باشند.
✍️ محمد یوسفعلی تبار
با اندکی ویرایش
@taalighat
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
@hokmrani_masoulaneh
ضرب المثلی هست که میگه؛
اشتباه پزشك، زيرخاك دفن ميشود
اشتباه يك مهندس، روی خاك سقوط ميكند
اشتباه يك معلم، روی خاك راه ميرود و جهانی را به فنا و ویرانی ميكشد
🗣 بابک خرمدل