#روابط_جنسی_در_مدارس_آمریکا
⭕️ تعجب نکنید، این تصویرِ مدل شدهی شبکهی عصبی نیست! بلکه، گراف روابط جنسی دانشآموزان یک مدرسه است، در آمریکا ...
🔻در سال 2004 طی یک تحقیقی از یک دبیرستان در آمریکا، از دانشآموزان مدرسه پرسیدهاند که در هجده ماه گذشته با کدام یک از هممدرسهای های خود رابطه جنسی داشتهاند؟! سپس گرافِ پاسخ دانشآموزان را به صورت بالا رسم کردهاند!
این آن مدرسهی ایدهال است که غربزدهها، خواب آن را برای ایران دیدهاند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#بلوغ
#نوجوانی
#تغییرات_در_دوره_بلوغ
بلوغ دوره تغییرات سریع، وسیع و چند بعدی است.
بلوغ یک دوره خاص از رشد است. با این ویژگی ها که تغییرات در آن موقع سریع، وسیع و چند بعدی است و از یک بابت هم در برخی از جنبه ها یک مرحله جدید و نهایی از رشد محسوب می شود.
کودکان در گذر از کودکی به بلوغ از نظر ذهنی و شناختی یا فکری، هیجانی، اجتماعی و تعاملات اجتماعی، جنسی، بازسازی ارزش ها و هویت یابی دچار تغییر و تحول میشوند.
فرایند بلوغ معمولاً ممکن است 2 تا 5 سال طول بکشد.
تصور غلط و ناکارآمد در مورد بلوغ این است که چند روزی هست و تمام می شود.
در تحولاتی که در فرایند بلوغ صورت می گیرد، تحولات زیستی و فیزیولوژیک هستند که با هورمون های رشد، از غدد رشد ترشح می شوند و باعث تغییر درونی در فرد می شود. همین طور سوخت و ساز بدن و فعل و انفعالات فیزیولوژیکی که در بدن رخ می دهد، باعث تغییرات ظاهری جسمانی در فرزندان می شود که این قسمت آشکار بلوغ است ولی در همین، خیلی نکته نهفته است که این تغییرات خیلی سریع و غافلگیر کننده است.
#دکتر_اصغری_نکاح
https://eitaa.com/umefafgaraei
#معرفی_کتاب📚
📖 عنوان: در مسأله ی زنان ما طلبکاریم
🍃موضوع : کرامت زن در اسلام و آوارگی وی میان فلسفه ی بی اساس غرب 🚫
✍️ مؤلف: نعیمه اسلاملو، محمد حسن زمان وزیری
ناشر : تلاوت آرامش
🌷موضوع کلی: «مقایسه ی تطبیقی جایگاه زن در اندیشه ی اسلامی و آموزه های غربی»
توضیح: 👈 این کتاب قصد دارد با ذکر نظرات #غربی_ها درباره زن و نگاه شان به مسائل زنان، دیدگاه #اسلام و انقلاب اسلامی در این زمینه را بیان کرده و نتیجه گیری را به مخاطبان واگذار کند. ✅
🙇♂️♂هدف نویسنده آن است که جایگاه واقعی زن را بازیابی، معرفی و مطالبه کند و چهره ی ظالمانه ی #فمینیسم را زیر نقاب خوش رنگش آشکار کند.
👇بخشی از محتوای کتاب👇
ارسطو: خدا زن و #برده را آفرید تا به مرد خدمت کنند.
فردریش نیچه: وقتی نزد زن میروی، شلاق را فراموش نکن.
امام علی علیه السلام: #زن گل🌹 است و مباشر امور و سرکارگر نیست.
💢 ما از دنیای غرب طلبکاریم و می گوییم شما به بشریت و خصوصاً به زن #خیانت کرده اید.
با کشاندن زن و مرد به وادی ابتلانات جنسی و زیاده روی های جنسی بی قانون و بی نظم در جامعه و با آوردن زن به شکل #متبرج به وسط میدان! 📛
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
در ابتدای جلسه، آقای دکتر اصغری نکاح، پیرامون آقای سعید عابد (راننده مسئولیت شناس و آمر به معروف حجاب) سخن گفتند و حمایت خود و کارگروه را از اقدام پسندیده ایشان اعلام نمودند. در این جلسه اعضای محترم، به ارائه نظرات خود پرداختند و به مواردی پرداختند. از جمله اینکه: سعید عابد با این اقدام خود، نزد چه کسانی احترام دارد؟ چه کسانی از او تقدیر می کنند؟ بچه مذهبی ها یا بقیه؟ آیا بزرگ کردن سعید عابد، عوارض نامطلوبی نخواهد داشت؟ باید از وی تقدیر شود اما قهرمان سازی خیر. در نهایت بنا به پیشنهاد کارگروه مقرر گردید، تا از ایشان و خانواده محترم شان، دعوت گردد تا برای زیارت به مشهد مقدس مشرف گردند و در همان سفر، در کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی نیز حضور یابند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
حجت الاسلام زارعیان:
در ابتدا چند سؤال را مطرح میکنم:
آیا گشت ارشاد می تواند در مقوله پوشش مناسب و حجاب، تأثیر مثبت و پیش برنده داشته باشد؟
آیا اگر مطالبه گری ما، در عرصه دادن پاداش به افراد باشد بدحجاب باشد، نتیجه می دهد یا اینکه فرد خودش به باوری برسد که این مقوله را بپذیرد؟
آیا مقوله حجاب، فقط مربوط به داخل ماشین و تاکسی است که موجب جریمه راننده می شود؟
فاصله تصمیم گیران با توده مردم چه اندازه است؟
متأسفانه فیلمها در عرصه حجاب محدود هستند. این مستند یک سال در آرشیو صدا و سیما ماند و اجازه پخش نیافت. مستند چی بپوشم در ابتدا 52 دقیقه بود که بنا به خواست صدا و سیما بخش هایی از آن حذف گردید تا به 36 دقیقه رسید. اما با وجود حذفیات، روح حاکم بر فیلم، تغییر نکرده است.
چقدر به دختر دبیرستانی خوراک داده ایم، که از او انتظار درک حجاب را داریم؟
در ون های گشت ارشاد، دختری که صرفاً بدحجابی کرده، در کنار دختری که تمام راه ها را رفته، قرار می گیرد و هر آنچه را ندیده و نشنیده، از او یاد می گیرد و دچار آسیب های بیشتری می گردد.
در این 40 سال، نه حوزه، نه صدا و سیما و نه آموزش و پرورش، وظیفه خود را در خصوص حجاب انجام داده اند. متأسفانه روحانی ای که بتواند با مخاطب ارتباط بگیرد و استدلال ارائه دهد، کم داریم.
صدا و سیما در آن واحد، در یک شبکه برنامه از لاک جیغ تا خدا را پخش می کند و در شبکه دیگر، تقدیر و تجلیل از دختر رزمی کار را پخش می کند که در آن سوی دنیا، حرکات نامتعارف و دور از شأن را انجام می دهد.
40 سال است که صدا و سیما، حجاب را تبلیغ می کند، اما چرا این جلسه تشکیل شده است؟
رامبد جوان که بیش از 8 میلیون فالوور دارد و در تلویزیون آنتن دارد و روی مردم تأثیر دارد، چرا عکسی نامتعارف از همسرش در آن سر دنیا منتشر کرده است؟
در ایران دو نوع فیلمساز داریم: فیلم ساز مردمی و دولتی. اما تمام هالیوود بر اساس منشور ده گانه هالیوود است و اصلاً اجازه ندارد که خارج از آن اقدام کند.
https://eitaa.com/umefafgaraei