#معرفی_کتاب📚
📖 عنوان: در مسأله ی زنان ما طلبکاریم
🍃موضوع : کرامت زن در اسلام و آوارگی وی میان فلسفه ی بی اساس غرب 🚫
✍️ مؤلف: نعیمه اسلاملو، محمد حسن زمان وزیری
ناشر : تلاوت آرامش
🌷موضوع کلی: «مقایسه ی تطبیقی جایگاه زن در اندیشه ی اسلامی و آموزه های غربی»
توضیح: 👈 این کتاب قصد دارد با ذکر نظرات #غربی_ها درباره زن و نگاه شان به مسائل زنان، دیدگاه #اسلام و انقلاب اسلامی در این زمینه را بیان کرده و نتیجه گیری را به مخاطبان واگذار کند. ✅
🙇♂️♂هدف نویسنده آن است که جایگاه واقعی زن را بازیابی، معرفی و مطالبه کند و چهره ی ظالمانه ی #فمینیسم را زیر نقاب خوش رنگش آشکار کند.
👇بخشی از محتوای کتاب👇
ارسطو: خدا زن و #برده را آفرید تا به مرد خدمت کنند.
فردریش نیچه: وقتی نزد زن میروی، شلاق را فراموش نکن.
امام علی علیه السلام: #زن گل🌹 است و مباشر امور و سرکارگر نیست.
💢 ما از دنیای غرب طلبکاریم و می گوییم شما به بشریت و خصوصاً به زن #خیانت کرده اید.
با کشاندن زن و مرد به وادی ابتلانات جنسی و زیاده روی های جنسی بی قانون و بی نظم در جامعه و با آوردن زن به شکل #متبرج به وسط میدان! 📛
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
در ابتدای جلسه، آقای دکتر اصغری نکاح، پیرامون آقای سعید عابد (راننده مسئولیت شناس و آمر به معروف حجاب) سخن گفتند و حمایت خود و کارگروه را از اقدام پسندیده ایشان اعلام نمودند. در این جلسه اعضای محترم، به ارائه نظرات خود پرداختند و به مواردی پرداختند. از جمله اینکه: سعید عابد با این اقدام خود، نزد چه کسانی احترام دارد؟ چه کسانی از او تقدیر می کنند؟ بچه مذهبی ها یا بقیه؟ آیا بزرگ کردن سعید عابد، عوارض نامطلوبی نخواهد داشت؟ باید از وی تقدیر شود اما قهرمان سازی خیر. در نهایت بنا به پیشنهاد کارگروه مقرر گردید، تا از ایشان و خانواده محترم شان، دعوت گردد تا برای زیارت به مشهد مقدس مشرف گردند و در همان سفر، در کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی نیز حضور یابند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
حجت الاسلام زارعیان:
در ابتدا چند سؤال را مطرح میکنم:
آیا گشت ارشاد می تواند در مقوله پوشش مناسب و حجاب، تأثیر مثبت و پیش برنده داشته باشد؟
آیا اگر مطالبه گری ما، در عرصه دادن پاداش به افراد باشد بدحجاب باشد، نتیجه می دهد یا اینکه فرد خودش به باوری برسد که این مقوله را بپذیرد؟
آیا مقوله حجاب، فقط مربوط به داخل ماشین و تاکسی است که موجب جریمه راننده می شود؟
فاصله تصمیم گیران با توده مردم چه اندازه است؟
متأسفانه فیلمها در عرصه حجاب محدود هستند. این مستند یک سال در آرشیو صدا و سیما ماند و اجازه پخش نیافت. مستند چی بپوشم در ابتدا 52 دقیقه بود که بنا به خواست صدا و سیما بخش هایی از آن حذف گردید تا به 36 دقیقه رسید. اما با وجود حذفیات، روح حاکم بر فیلم، تغییر نکرده است.
چقدر به دختر دبیرستانی خوراک داده ایم، که از او انتظار درک حجاب را داریم؟
در ون های گشت ارشاد، دختری که صرفاً بدحجابی کرده، در کنار دختری که تمام راه ها را رفته، قرار می گیرد و هر آنچه را ندیده و نشنیده، از او یاد می گیرد و دچار آسیب های بیشتری می گردد.
در این 40 سال، نه حوزه، نه صدا و سیما و نه آموزش و پرورش، وظیفه خود را در خصوص حجاب انجام داده اند. متأسفانه روحانی ای که بتواند با مخاطب ارتباط بگیرد و استدلال ارائه دهد، کم داریم.
صدا و سیما در آن واحد، در یک شبکه برنامه از لاک جیغ تا خدا را پخش می کند و در شبکه دیگر، تقدیر و تجلیل از دختر رزمی کار را پخش می کند که در آن سوی دنیا، حرکات نامتعارف و دور از شأن را انجام می دهد.
40 سال است که صدا و سیما، حجاب را تبلیغ می کند، اما چرا این جلسه تشکیل شده است؟
رامبد جوان که بیش از 8 میلیون فالوور دارد و در تلویزیون آنتن دارد و روی مردم تأثیر دارد، چرا عکسی نامتعارف از همسرش در آن سر دنیا منتشر کرده است؟
در ایران دو نوع فیلمساز داریم: فیلم ساز مردمی و دولتی. اما تمام هالیوود بر اساس منشور ده گانه هالیوود است و اصلاً اجازه ندارد که خارج از آن اقدام کند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
گزیده ای از نظرات برخی از اعضای محترم کارگروه:
آقای دکتر رسولی: متأسفانه تکنیک های فیلمبرداری خوب نبود. البته شاید به دلیل اینکه اولین کار شما بود، اینگونه بود. مستند کلیشه ای و خسته کننده بود و از نظر محتوایی چیزی نداشت که بخواهد یک سال در آرشیو محرمانه صدا و سیما بماند. شما گفتید که ما باید ریشه ای کار کنیم، اما کدام قشر این مستند را می بینند و دیده اند؟ انتخاب مهمانان مستند نیز خوب نبود و آنان در نزد جوانان امروزی محبوبیتی ندارند.
آقای دکتر حسین زاده: بنده اواخر مستند را دیدم، اما به نظر آمد که فیلم شما، از حالت کلیشه ای سایر مستندها خارج شده بود. اما نکته ای که از بیان آن عذرخواهی میکنم این است که فیلم شلخته بود و صحبت های شخصیت ها در سکانس ها نظم خاصی نداشت.
آقای دکتر زمانی: به عقیده من شخصیتها و کارشناسان مستند، محبوب بودند. اما سناریو خیلی منظم نبود و چون مخاطب به دنبال پاسخ های اقناعی است، صحبت کارشناسان، بسیار گزیده و کوتاه بود. اما گفتگوی دختران در مدرسه با هم خوب بود.
آقای دکتر صابری فتحی: معاند شدن و کشف حجاب برخی افراد، جنبه روانی و احساسی دارد و اقناعی نیست. لذا برای ایجاد تحول در بدحجابها باید از لحاظ روانی و احساسی کار کرد و از همین طریق، بر روی محجبه ها کار نمود تا موقعیت خود را حفظ کنند.
آقای دکتر سعیدی رضوانی: ابهامی در خصوص صحبت شما برای من پیش آمد. اینکه فرمودید مسیح علینژاد این مستند را چند سال پیش در پیج خود گذاشته بود، منظورش چه بود؟ یعنی او با این مستند موافق بود یا مخالف؟ و این خوب است یا بد؟ و اینکه فرمودید مطالبه باید ریشه ای انجام بگیرد، منظورتان آموزش و پرورش بود؟ آیا می توان چنین انتظاری را از آموزش و پرورش داشت؟
آقای مدبر عزیزی: در جلساتی که ما داریم و دختران سؤال می پرسند، سؤالات بسیار وحشتناک است، اما سؤالات دختران مستند، بسیار استریلیزه بود! نظر شما را به آمار سنگین تعداد شبکه های ماهواره ای، بازی های رایانه ای و فضای مجازی جلب می کنم. با توجه به این آمار، با اینکه صدا و سیما دست ماست، اما رسانه های بیگانه دارند غالب می شوند. چالش های جدی از چه سالی شروع شد؟ از اوایل دهه 80 که شبکه های ماهواره ای رواج یافت. تا زمانی که 3000 شبکه ماهواره ای در دسترس باشد، با تکنیک های اقناعی و ... امکان کنترل وجود ندارد. در ثانی، گل به خودی ها را نمی توان نادیده گرفت. فیلم زندان زنان به تنهایی کافی است. متأسفانه وضعیت ما روز به روز بدتر می شود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
حجت الاسلام صادقی: جذابیت مستند مربوط به گفتگوی دختران در مدرسه بود که لایه رویین جامعه را برمی داشت. اما در این گفتگو مشخص شد که دختران باحجاب نیز، اطلاعات کافی و لازم را برای ارائه نداشتند و لذا یکی از کارهای مفیدی که باید توسط فعالین فرهنگی در مدارس انجام گیرد، کرسی های آزاداندیشی است. در ضمن، راوی مستند خانمی با پوشش مانتو و شال بود که انتظار می رفت، حداقل پوشش اداری مقنعه را داشته باشد.
جناب آقای محمدی مقدم: با مدیریت فضای رسانه ای موافقم و علاوه بر این، ما در کتابخانه سازمان تبلیغات اسلامی، حدود 200 کتاب در خصوص حجاب داریم که هر یک از یک منظر به حجاب ورود پیدا کردند. معضل بدحجابی یک عامل ندارد. برخی 5 عامل، برخی 13 عامل و خود ما به 22 عامل رسیدیدم. در ساخت مستند باید بدانیم که چند عامل، به آن دامن می زند و باعث آن می گردد.
حجت الاسلام یگانه: در بحث مستند، اگر اعتقاد به این داشته باشیم که کارگردان می تواند به یک سری شیطنت ها، دست بزند، برخی از موارد مطرح شده، قابل قبول است. صحبت های 2، 3 دختر محجبه در مقابل 7، 8 دختر بدحجاب، شعارگونه بود و اینکه من دقیقاً متوجه نشدم که مخاطب این اثر، چه کسانی هستند. اگر مخاطب آن عامه مردم هستند، به نظر کامل نمی آید. در ثانی، بسیار زیاد با سواد رسانه ای موافق هستم. فضای مجازی، فضای موج بازی است و اقناعی نیست. متأسفانه ما بچه مذهبی ها، موج هایی را راه انداختیم که خودمان در آن غرق شدیم. مثل تتلو خواننده زیرزمینی، آقای مقتدر (مدافع حرم) یا ساسی مانکن. باید در فضای اینستا و توئیتها، محتاط تر باشیم. برخی را خود ما مذهبی ها با دادن هشتک، بزرگ می کنیم. به طوری که در اتفاق اخیر، در قضیه ساسی مانکن، طوری قضیه بُلد شد که بیشتر مردم، این آهنگ را شنیدند و بعضاً با آن ارتباط گرفتند.
آقای شریف: چرا شما با دانش آموزان در زمینه حجاب گفتگو کردید و سراغ دانشجویان نرفتید؟ چرا دانش آموزان را دم درب ورودی سالن مدرسه نگه داشتید و آنها ایستاده در حال گفتگو بودند، اما کارشناسان در فضایی بسته و آرام گفتگو داشتند؟ مورد بعدی اینکه شما دوربین را به خانه ها بردید، اما پدر و مادرها دیده نشدند. از پسرها صحبتی نشد و نظرات آنها در خصوص حجاب خانم ها پرسیده نشد.
جناب آقای درحی: این مستند علاوه بر ضعف هایی که گفته شد، نقاط قوت نیز داشت که می توان به انتخاب خوب برخی از مهمانان از جمله آقای واعظ موسوی اشاره نمود که یکی از کارشناسان برجسته مشاوره و خانواده هستند. اما با اینکه مناظره دخترها در مدرسه مورد استقبال قرار گرفت، اما این مناظره به هیچ نتیجه ای نرسید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔴چرا به "چادر" ارز دولتی اختصاص داده نمیشود؟
🔰از عجایب یک کشور #اسلامی، این است که به کالاهایی مثل غذای #سگ و #گربه و مربا و موز و #موبایل و ... #ارز دولتی تعلق میگیرد؛ ولی به کالاهای فرهنگی مثل #چادر نه! قیمت چادر مشکی به دلیل عدم تخصیص ارز دولتی، به طرز وحشتناکی بالا رفته است. به طوری که خانم های چادری برای خرید یک قواره چادر معمولی، سال گذشته ۱۰۰ هزار تومان و امسال تقریباً ۵۰۰ هزارتومان باید بپردازند.
🔰سؤال: آیا پدری که ماهانه کمتر از دو میلیون تومان حقوق می گیرد، می تواند از پس هزینه چادر همسر و دختر (دختران)ش بربیاد؟ آیا افرادی که به دلیل هزینه بالا، چادرشان را زمین میگذارند، فردا، حتی اگر به آن ها، چادر مجانی هم بدهیم، به راحتی می پذیرند؟
آیا دولت نمی تواند، تنها بخشی از همان ارزی که به سایر محصولات پرداخت میکند را، برای چادر اختصاص دهد؟؛ تا هر سال از تعداد خانم های #محجبه ای که توان خرید چادر ندارند، کم نشود؟
آیا رواست که همچنان پارچه مرغوب چادری، از کشورهایی چون #ژاپن و #کره جنوبی وارد شود و ما نتوانیم با حمایت از صنعت #نساجی، به تولید مؤثر در این حوزه دست یابیم؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
#نگاه_مردانه
#عفت_نگاه
🔴چرا خداوند به مردها دستور داده تا #چشم_پاک باشند❓
چرا خداوند در سوره نور، مردها را از زنان جدا کرده و به آنها #دستور_ویژه چشم پاکی داده است ❓
✅خدایی که خالق ماست، بهتر از هر کس می داند چه اتفاقی با نگاه کردن👀 به نامحرم، برای مردان می افتد❗️
✔️به همین خاطر، #قدرت_نگاه را، در مردان نباید دست کم گرفت❗️
👌پس جوری باشید که نگاه مردها، به سمت تان نیاید❗️
💢این که چه طور باشید را، خدا در قرآن گفته است❗️
https://eitaa.com/umefafgaraei
با سلام و احترام
📣📣📣 کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
💬 عنوان نشست: اولویت های مواجهه با بحران جنسی در جامعه ایران
⏰زمان: چهارشنبه 29 خرداد ساعت 15
↙️ مناظره کنندگان:
حجت الاسلام مسعود زارعیان؛ کارگردان، تهیه کننده و مستندساز
حجت الاسلام عبدالحمید صادقی؛ معاونت مؤسسه امام سجاد (ع)
و دکتر محمود سعیدی رضوانی؛ هیئت علمی و مدیر کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، سالن شورا
🔶 و اکران داستانی پدری برای همیشه ساعت 14:45
😊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بررسی عملکرد کارگروه #مد_و_لباس در حوزه عفاف و حجاب، امشب ساعت ١٠:١٠ دقیقه سایت باشگاه خبرنگاران جوان
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، میهمان نهمین قسمت از فصل دوم برنامه "۱۰:۱۰ دقیقه" باشگاه خبرنگاران جوان، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس است.
قبادی در این برنامه درباره موضوعات مختلفی همچون دلیل گرانتر بودن پوشاک ایرانی از خارجی، پیدا نشدن مانتوی پوشیده و مناسب برای بانوان، برنامه محرمانه دشمنان برای سال ۹۸ در حوزه مد، دلیل گرانی چادر مشکی و درخواست مهم تولیدکنندگان پوشاک از دولت صحبت کرده است.
مشروح این گفتگوی داغ و جذاب را میتوانید امشب (۲۶ خرداد) رأس ساعت ۱۰:۱۰ روی سایت باشگاه خبرنگاران جوان ببینید.
https://www.yjc.ir/fa/news/6968966/
#حجاب #عفاف #مانتو #لباس
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_جنسی
💢 برای تربیت جنسی کودکان باید از خودمان شروع کنیم و به کودکان مان یاد بدهیم:
1. بهترین سن شروع آموزش به کودکان وقتی است که بچه ها را از پوشک میگیرید.
حریم خصوصی را به بچه ها آموزش دهید.
هرگز جلوی جمع شلوارشان را پایین نکشید.
به آنها یاد دهید که زیر پوشک، حریم خصوصی است.
2. بگذارید یاد بگیرند که برای بوسیدن و در آغوش کشیده شدن اجازه بچه ها شرط است.
مثلاً از بچه ها اجازه بگیرید و بعد ببوسیدشان یا قلقلکشان دهید و بگذارید گاهی نه بگویند.
هرگز بچه ها را مجبور نکنید کسی را ببوسند.
مانند "مادر برو یه بوس به عمو بده" یا "برو بغل دایی جان" و حرفهایی از این دست.
3. هرگز بچه ها را در سن پایین تنها نگذارید. فکر نکنید پسر بچه ها در خطر نیستند اتفاقا آمار تجاوز و آزار جنسی پسر بچه ها، رو به افزایش است.
4. مهارت "نه" گفتن را به بچه ها بیاموزید.
5. سعی کنید راننده سرویس بچه ها مرد نباشد.
مخصوصاً مراقب آخرین نفری که با راننده تنهاست باشید.
6. هرگز وقتی بیرون از منزل هستید، سفارش چیزی را ندهید که بچه ها مجبور شوند تحویل بگیرند.
7. به بچه ها یاد دهید صحبت در خصوص اندام خصوصی آنها خارج از عرف است و هرکسی خواست در این موارد با ایشان صحبت کند سریع شما را در جریان بگذارند. بگویید این حرف ها فقط در چارچوب خانه مطرح می شوند.
8. بیشتر متجاوزین بچه ها را می ترسانند.
به بچه ها بگویید هر کاری که کرده باشند دوستشان دارید. بچه ها باید بدانند تحت هر شرایطی خانواده پذیرای ایشان است.
هرگز حتی برای تنبیه های معمولی هم این جمله رو به کار نبرید " این کارو کردی دیگه دوست ندارم".
9. اگر پرستار کودک دارید غیرمستقیم به او بفهمانید که خانه توسط دوربین کنترل می شود.
10. هرگز در حضور بچه های سنین ۲ تا ۵ سال، شوخی جنسی با همسرتان نکنید به این امید که بچه ها نمی فهمند.
11. به بچه ها در مورد مسائل جنسی دروغ نگویید. اگر در مورد نحوه باردار شدن سؤال کردند، ابتدا از میزان دانسته های آنها بپرسید.
12. فضایی فراهم کنید که حتماً حرف هایشان را برای شما بگویند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نقض_حریم_خصوصی
#کودکان_کار_مجازی
🔹استفاده از کودکان توسط والدین برای افزایش فالوئر، نقض حریم خصوصی کودکان است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#حجاب
🔸بانو ...
◇مادامی که ارزش وجود خود را درک نکنی!
◇مادامی که نقش خود را در زندگی، محدود در خوشیهای زودگذر، مادیات، تنوع طلبی و جلب توجه کردن بدانی ...
◇مادام که خود را بازیچهی دست کارگردانانی سازی، که از آن سوی مرزها با هدفی معلوم، برایت نقش مینویسند ...
◇مادامی که مفهوم #آزادی را به اشتباه، تفسیر کنی ...
◇و مادام که در زندگی ات، خدا را گم کرده باشی 💥
🔻ناچار؛
📛هر روز بدنبال یک عذر و بهانه و توجیه برای #بدحجابی خواهی گشت!!
👇👇
✖️که حجاب، #زن را #محدود و #افسرده میکند !!
✖️ کافیست دلِ انسان، پاک باشد !!
✖️به مردها بگویید نگاه نکنند !!
✖️حجاب، مردان را حریصتر میکند !!
و✖️ هزار بهانهی دیگر که طوطی وار در ذهنت رژه میروند ...
💯بانو ... تا زمانی که ارزش، جایگاه و نقش خود را به عنوان یک بانوی #انسان_ساز درک نکنی ... هر چه دلیل بیاورم برای ارزش حجاب و پوشیده بودن زن بی فایده است ❗️
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عمل_شنیع_همجنس_بازی
⭕️ فرویدیسم، مروج همجنسبازی است!
🔻فروید: همجنسبازی، مایه شرم نیست
نه فساد است، نه انحطاط، نمیتوان آن را بیماری شمرد.
ما آن را نوعی از اعمال جنسی تلقی میکنیم!
📚 کاپلان و سادوک، خلاصه روانپزشکی۲، ص۳۲۳
📌 مبتنی بر همین نگاه فروید بود که:
در سال ۱۹۷۳ همجنسبازی به عنوان یک طبقه تشخیصی [به عنوان بیماری] توسط انجمن روانپزشکی آمریکا کنار گذاشته شد و در سال ۱۹۸۰ از راهنمای تشخیصی و آماریِ اختلالات روانی (DSM) حذف شد.
🔻در ICD-10 گفته شده است گرایش جنسی به تنهایی اختلال تلقی نمیشود! این تغییر حاصل این دیدگاه بود که همجنسبازی یک سبک زندگی دیگر است تا یک اختلال بیمارگونه و کم و بیش به طور مرتب به عنوان یک واریانت [تنوع] تمایلات جنسی انسان روی میدهد!
📚 خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک، ج۲، ص۳۲۲ و ۳۲۳
❌ فاجعه آنجاست که کتاب کاپلان و سادوک به طور رسمی جزء کتب درسی جوانان ایرانی در دانشگاه است!!
https://eitaa.com/umefafgaraei
❌توهّم عادی سازی #روابط_میان_زنان_و_مردان❌
(قسمت اول)
برخی به علت عدم آگاهی درست از ماهیت #غریزه_جنسی و قدرتمندی آن، معتقدند اگر روابط زنان و مردان عادی و طبیعی شود، این همه تجاوز و گرفتاری برای فرد و اجتماع پدید نمی آید. بنابراین بهترین راهِ تعامل با این غریزه، آزاد گذاردن روابط میان زنان و مردان است!
✅ در پاسخ می گوییم کسانی که چنین باوری دارند، یا خیلی ایده آل فکر می کنند و یا در پی قصد و غرض دیگری هستند! چرا که آمار ❌تجاوزات جنسی❌ در کشورهای غربی ـ که مهد آزادی روابط میان زنان و مردان است ـ بیش از کشورهای اسلامی می باشد.
⚠️ به عنوان نمونه به چند تحقیق، آمار و گزارش اشاره می گردد:
🔴🔴🔴 بررسیها و تحقيقات نشان میدهد كه در آمريكا از سال 1960 تا 1990 كه سالهای «آزادي جنسی» اعلام شد، آمار تجاوزات 400 درصد افزايش داشته است.😧😦😯😮
👤 «ودينتا كارتر» مدير اجرايی مؤسسه «بريلينگ فری» میگويد: روسپیگری در واقع تداوم نظام بردهداری است... وی در ادامه تحقيقات خود با ردّ اين نظريه كه قانونی ساختن روسپیگری می تواند از حجم تجاوزات جنسی بكاهد، به آمار ارائه شده در «نوادا» توسل میجويد كه ميزان تجاوزات به عُنف را در اين منطقه چهار برابر ديگر نقاط آمريكا، كه در آن مناطق روسپیگری عملی غيرقانونی شناخته میشود، می داند.
🔴🔴🔴 حدود ٣٠ درصد از زنانی که در ارتش آمریکا خدمت می کنند، مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند.😱😨 بیش از دو سوم نظامیان زن آمریکایی نیز اظهار داشته اند که در ارتش مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته اند. 😰
ادامه دارد ...
https://eitaa.com/umefafgaraei
#گسترش_حجاب_در_دنیا✌️
💢بیلبوردی با عنوان "حجاب، احترام شرافت استقامت" در دالاس #آمریکا، هوستون و شیکاگو نصب شده است ...😍
🔺این کار توسط مرکز اسلامی جنوب آمریکا انجام شده و شماره تلفنی📞 هم برای پاسخگویی به سؤالات مردم در مورد #حجاب اعلام شده است✅
♻️هدف این مرکز این است که آگاهی مردم درباره حجاب را بالا ببرد، تا مردم بدانند حجاب مختص اسلام نیست و در همه ادیان وجود داشته و حضرت مریم هم حجاب داشته اند ... 💯
📌این مرکز قصد دارد دیدگاه بدی که در مورد حجاب در آمریکا وجود دارد را از بین ببرد.
🌐منبع:
www.mostresource.org/storybank/dallas-billboard-campaign-addresses-misconceptions-about-hijab
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_فرزند
#حریم_شخصی
🔴 دلیل #علاقه اكثر #كودكان_دو_ساله به کلمه #نه
🙏قطعاً دليلش اين نيست كه آنها #سركش اند و بی ترديد به اين دليل هم نيست كه میخواهند، شما را #اذیت کنند.
👌بلكه به اين دليل است كه در حال شناخت #حريم_شخصی خود هستند.
👈 در واقع، #احساس اينكه فرد، تا حدودي بر امور و اوضاع پيرامونش #كنترل دارد، عامل اساسی برای #سلامت_جسمی و #روانی او به شمار مي رود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
❌ادامه تحقیقات آمار و گزارشات تجاوزات جنسی در غرب در پی عادی سازی روابط میان زنان و مردان ....
قسمت دوم ...
🔴🔴🔴 مرکز «مقابله با بحران تجاوز سانتا باربارا» در گزارش خود می نویسد:
در هر دقیقه ٣/١ زن آمریکایی مورد تجاوز واقع می شود.😰😱
تمام این تجاوزات، تجاوز به عنف است و با این حساب در هر ساعت ٧٨ زن، در هر روز ١٨٧١ زن و در هر سال ٦٣٨ هزار زن مورد تجاوز قرار می گیرند!😣😰
⚠️و این چیزی نیست جز توهم عادی سازی روابط میان زنان و مردان⚠️
چراکه اگر قرار بود با برداشتن قید و بندها و محدودیت ها، روابط زن و مرد طبیعی و عادی می شد، بایستی این مسئله در غرب اتفاق می افتاد.
🔴🔴🔴 نتایج تحقیقی در دانشگاه «والنسیا» نشان میدهد که تنها شدن با یک زن زیبا، باعث افزایش هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» در بدن انسان میشود. 😕
این هورمون تحت تأثیر استرسهای فیزیکی و روانی در بدن انسان تولید میشود.😳
✅ برای بررسی این موضوع، محققان از 84 دانشآموز مذکّر خواستند که هر کدام در یک اتاق نشسته و مشغول حل یک پازل شوند. در این اتاق، دو غریبه که یک مرد و یک زن هم بودند نشسته بودند.
دانشمندان متوجه شدند زمانی که فرد غریبه مؤنث، اتاق را ترک میکند و دو مرد در کنار یکدیگر باقی میمانند میزان هورمون استرس آنها تغییری نمی کند، اما زمانی که فرد مذکر اتاق را ترک میکند، ❌[و دانش آموز پسر با آن زن تنها میشود😓] ❌ میزان هورمون استرس در شخص افزایش پیدا میکند ... [ترشح] این هورمون به طور مداوم در بدن انسان میتواند منجر به بروز بیماریهای قلبی و فشار خون بالا شود.😰😰😓
https://eitaa.com/umefafgaraei
#بیماری_زوفیلیا
#پدیده_مشمئز_کننده_ازدواج_با_حیوانات
بر اساس گزارش نیویورکپست، هزاران نفر در سوئیس با اسبها رابطه جنسی دارند. رابطه با حیوانات در کشورهای مختلف شیوع پیدا کرده است و برخی کشورها آن را قانونی اعلام کردهاند.
به گزارش جام نیوز، ازدواج با حیوانات؛ پدیدهای مشمئز کننده و تعریف شده در چارچوب مکتب لذتگرایی یا هدونیسم (Hedonism)؛ از جمله مواردی که انسان مدرن به آن مبتلا شده است.
هماکنون در بسیاری از کشورهای جهان و به ویژه کشورهای غربی، مسئله ازدواج با حیوانات در حال رایج شدن است. صحبت از ازدواج با حیوانات به تبع، رابطه جنسی انسان با حیوان را مطرح میسازد که این امر در نزد ادیان الهی و پیروان آنان بسیار تقبیح شده است.
روسپیگری حیوانات در حال تبدیل شدن به یک مشکل واقعی در بسیاری از کشورهای جهان و بهویژه کشورهای غربی است. در بسیاری از کشورها، هیچ قانونی به سبب رابطه جنسی با حیوانات وجود ندارد؛ به عبارتی بهتر، قانونی برای منع این عمل شنیع در کشورها حاکم نیست. در مقابل نیز، در برخی از کشورهای اروپایی، نظیر فنلاند، مجارستان و رومانی، رابطه جنسی با حیوانات قانونی است.
http://www.jamnews.com/textversion/detail/news/868740/11
https://eitaa.com/umefafgaraei