به نام خدا
دکتر زمانی: شما تا چه حد توانسته اید به صورت جزئی تر وارد مصادیق بشوید؟ مثلاً ابعاد عفاف و مؤلفه های عفاف را مطرح نمودید، اما در مورد مصادیق چطور؟ برای مثال تأثیر رفتار استاد بر روی دانشجو که می تواند نقش آفرین باشد، یک مسأله اثبات شده ای است؟ یا مثلاً برای نگاه مراقبه ای به تقویت عفاف فراگیران، مدلی را در نظر گرفته اید یا خیر؟ در کل بحث الگوریم و پروسس را مطرح میکنم.
آقای عطاری: به عقیده من کار با محتواتر، علمی تر و جدی تر هم می تواند باشد. اینکه فرمودند دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و ... آنقدر بد هستند که نمی توان به آنها نگاه کرد، آیا بر روی آنها کار کردید یا برداشت عمومی شما از این دانشگاه هاست؟
خانم محمدحسینزاده: مباحثی را که به عنوان راهکار مطرح نمودید، بیشتر فرهنگ سازی اطلاع رسانی بود و در اجرا چیزی نداشتید. خیلی جا دارد که بر روی بحث فرایندها بیشتر کار شود.
در مطالعه و تحقیقی که در دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرفته بود، شبکه مجازی، فضایی کاملاً شخصی و خصوصی برشمرده شده بود. متأسفانه سؤال و جواب در خصوص فضای مجازی بسیار کم صورت گرفته است و بسیاری از زوایای این فضا دچار ابهام میباشد.
آقای دکتر صابری: به صراحت عرض میکنم که اگر در کشوری مثل آمریکا، پدر و مادری در گوشی فرزند خود، نوعی از ارتباطات این چنینی استاد و دانشجو (انتشار عکسهای خصوصی استاد در فضای مجازی) را ببینند، از آن استاد شکایت می کنند. در ایران اگر فتوایی در این خصوص وجود داشته باشد، قاضی می تواند بر آن اساس حکم صادر نماید.
آقای دکتر سعیدی: تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که خروجی دانشگاه ها از نظر کیفیت اخلاقی بدتر از ورودی هاست و برخی از اساتید بر این باورند که تربیت، وظیفه آموزش و پرورش است و اساتید نباید به این مسائل ورود نمایند و باید صرفاً به امور آموزشی بپردازند.
دکتر اسلامیان: برخی از افراد که داعیه روشن فکری دارند، می گویند که در دانشگاه های مطرح جهان به این موضوعات پرداخته نمی شود و ما که آن کشورها را نماد فساد، اسکتبار و استبداد و ... می دانیم، گمان میکنیم که این مسائل در آنجا اهمیتی ندارد، اما آنها به شدت بر روی مسائل این چنینی حساس هستند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
(ترویج فساد در صدا و سیما)
❌چگونه این زن فساد را در صدا و سیما تبلیغ می کند ؟
⚠️مرقاتی خویی در برنامه حال خوب: «به فرزندانمان آموزش دهیم که قبل از دست زدن به دوست دختر یا دوست پسرشان، از او اجازه بگیرند...!»
ملاک دست زدن رضایت فرد است یا محرم بودن و نبودن❗️
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔴 رد پای سند 2030 این بار به نام حقوق کودکان
🔴 دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک: آیین نامه خود مراقبتی جنسی کودکان تدوین می شود http://www.irna.ir/fa/News/83106835
🔅با دقت و توجه به فعالیت های دبیر مرجع و اخبار مربوطه می توان گفت که این سازمان در راستای تعهدات بین المللی در صدد آموزش جنسی به کودکان است. در واقع این ها با توجه به نیاز جامعه در حفظ حقوق کودک به دنبال پیاده کردن اهداف سند2030 هستند.
🔅با پیگیری اخبار مربوط به محمود عباسی، معاون وزیر دادگستری و سرپرست مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک متوجه پیگیری دولتی اهداف سند 2030 می شویم .
از مسئولین و دست اندرکاران دلسوز و انقلابی خواستار پیگیری این قضیه هستیم.
1- ایران با پیوستن به کمیته حقوق کودکان، به دنبال جهانی امن تر برای آنهاست .
معاون وزیر دادگستری و سرپرست مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک معتقد است این شورا با پیگیری وظایف داخلی و پایبندی به تعهدات بین المللی به خصوص در همکاری با کمیته حقوق کودک، قدمهای بلندی در جهت تأمین امنیت کودکان کشورمان برداشته است. https://khabarfarsi.com/u/60723080#back البته این صفحه از اینترنت حذف شده است
2- اولین کنفرانس بین المللی حقوق کودک و کنفرانس منطقه ای عدالت برای کودکان توسط مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در تاریخ ۴-۹ آذر ۱۳۹۷ در شهر تهران و در سالن همایش های بین المللی هتل المپیک تهران برگزار میگردد . http://conferencealert.ir/events/birjand_kodak
3- واگذاری امور کودک و نوجوان به سازمانهای مردم نهاد ضروری است https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-1028467
4- معاون وزیر دادگستری: حال کودکانمان خوب نیست
محمود عباسی، معاون وزیر دادگستری و سرپرست مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک گفت: حال کودکانمان خوب نیست و باید به یک واکاوی اساسی در این زمینه بپردازیم. https://www.isna.ir/news/97070804807/
5- برپایی نشستهای تخصصی در هفته ملی کودک: دو نشست تخصصی و یک کارگاه آموزشی با همکاری سازمان حفاظت از محیط زیست، مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک و ماهنامه قلک در هفته ملی کودک برگزار میشود. بر همین اساس نشست «کودک، توسعه پایدار و آینده» با همکاری کانون و سازمان محیط زیست و با سخنرانی لیلا زمانی، رئیس گروه توسعهی پایدار سازمان حفاظت محیط زیست روز شنبه ۱۴ مهر از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در سالن همایش مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری برگزار میشود.
http://www.iribnews.ir/fa/news/2244349/
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدم ابلاغ مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی مبنی بر حقوق اسلامی کودک توسط رئیس جمهور
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️پاسخ جالب حجتالاسلام سرلک به اظهارات اخیر # پروانه_سلحشوری درباره چادر
🔹چادر را کنار بگذارید .... هم ما خوشحال میشویم و آنطرف آبیها!
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار : پس من اگر نخوام روسری سر نکنم می تونم؟
پروانه سلحشوری: بله زمانش میرسه!
اینها نماینده جمهوری اسلامی ایران هستن !!
https://eitaa.com/umefafgaraei
پخش مستند خرد جنسی که در کارگروه اکران گردید، به معنای تأیید و یا رد محتوای این مستند نیست. مقصود از این اکران، آگاهی و اطلاع بیشتر در خصوص نقطه نظرات مختلف در این زمینه بوده است. همان طور که در مستند ملاحظه شد، مصاحبه کننده – ظاهراً آقای عرب - و خانم اشکی کتاب لک لکی در کار نیست را به بچه ها توصیه می کنند. این کتاب تنها به چگونگی فرزندآوری نمی پردازد. را مطرح نمی کند. در این کتاب، آموزش جنسی صورت می گیرد و انواع خانواده تعریف می شود. از قبیل خانواده های دو پدره و دو مادره!
نمی دانم در هفته های اخیر تا چه اندازه در جریان حرف های خانم دکتر ... که از صدا و سیما پخش شده است، قرار گرفته اید. سخنان ایشان در بحث هایی از قبیل خودارضایی سالم و ناسالم و روابط دختر و پسر، واقعاً جای تأمل دارد. اینکه ایشان می فرمایند من نگران رابطه دختر و پسر نوجوان نیستم ولی نگران هستم که آنها کاندوم در اختیار نداشته باشند. اینکه می فرماید به فرزند کودک و نوجوان خود بگوییم که برای تاچ کردن دختر و پسر نامحرم (جنس مخالف)، از او اجازه بگیرند و با رضایت این عمل را انجام بدهند و به وجه شرعی هیچ توجهی ندارد.
گفته می شود که بیماری قند نامرد است. عرض بنده این است که مسئله و فساد جنسی هم نامرد است. زمانی که به میان بیاید، دیگر چیزی را برای جامعه باقی نمی گذارد.
بحث امنیت بسیار گسترده و وسیع است. عدم توجه به مسائل و فساد جنسی، امنیت را به خطر می اندازد. اگر کسی به فکر امنیت جمهوری اسلامی باشد، باید به این گونه مسائل بپردازد و توجه کند.
روز به روز به غربت این جمع که گرد هم می آییم افزوده می شود. دوستانی که در دانشگاه هستند، مطلع هستند. هر روز در موضوعات دینی و اسلامی و به ویژه مسائل عفاف، غریب و غریب تر می شویم. ولی ما باید به تکلیف مان عمل کنیم.
نمی دانم با کتاب «آن 18 نفر» آشنایی دارید که در خصوص 18 جوان افغانستانی ساکن منطقه طلاب است که برای دفاع به دمشق می روند و اینها گویا ملائکه بودند. اینها برای ما ملائکه هستند که در اوج تنهایی همت کردند و به مهمانی شهادت هم نائل شدند.
با این همه موانعی که در مسیر اهداف این کارگروه قرار دارد، تمایل بنده این است که باری معنوی توسط روحانیون و بزرگان حاضر در جلسه، به کارگروه تزریق گردد. چون دیگر در مسئله عفاف کاری از ما برنمی آید. دائم در حال عقب نشینی هستیم. به قدری جو و فضا سنگین است که اصلاً تذکر برخی از موارد، خنده دار به نظر می رسد و مجبوریم که چشم خود را بر روی برخی از آنها ببندیم. ما نیاز داریم که در هر جلسه که در مورد راهکارهای تربیت جنسی صحبت می کنیم، از ائمه هم بگوییم و به قول قدیمی ها گونه بر روی زمین گذاشته و بگوییم که دیگر از ما کاری برنمی آید. شاید توجهی از سوی امام زمان (عج) شود که انشاالله می شود.
دختران جوانی که از عفاف فاصله گرفته اند، ناموس ما هستند. من به عنوان یک معلم مسئولیت آنها را بر عهده دارم. ولو اگر مسئولین به ما حرف های نامربوط بزنند برای بنده مهم نیست. البته روبروی ما این حرفها گفته می شود، چه برسد پشت سر ما. متأسفانه ما با فعالیت های جزئی به جایی نمی رسیم. باید تدبیری اندیشیده شود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
آقای عبداللهی به جهت مأموریت کاری، به مدت 5 سال در کشور سوریه اقامت داشتند و در مدارس این کشور فعالیت می نمودند و تجربه زیسته خود را در طول این سالها ارائه نمودند.
آقای عبداللهی:
سوریه به ناموس اهل بیت شهره می باشد. چرا که مرقد مطهر سکینه بنت علی، زینب بنت علی، سکینه بنت الحسین و رقیه بنت الحسین در سوریه قرار دارد.
آغاز جلسه با خاطره ای در خصوص عفاف: یکی از دوستانم که در سوریه زندگی می کرد، دارای چهار فرزند دختر و دارای تقیدات مذهبی بود. روزی به هنگام خروج از ساختمان، وارد آسانسور می شود. در آسانسور خانمی با پوششی بسیار نامناسب حضور داشت و او نیز علیرغم میل باطنی اش وارد آسانسور می شود. اما با نگاه بسیار بد آن زن مواجه می گردد. او از این نگاه بسیار ناراحت شد و احساس حقارت نمود. وقتی که این مسئله را با یک فرد سوری مطرح می کند، متوجه می شود که آن زن به دلیل اینکه من وارد حریم او شده ام ناراحت شده است و من نباید زمانی که او در آسانسور بود، وارد می شدم. یعنی زنان در کشورهایی نظیر لبنان، سوریه و اردن با اینکه از نظر پوشش آزاد هستند و انواع پوششها را دارند، اما نسبت به حریم خصوصی حساس هستند و مردان علیرغم وجود این آزادی ها، موظف به رعایت این حریم هستند. لذا در آن کشورها مواردی از جمله نگاه داشتن ماشین برای خانمها و انواع مزاحمت های خیابانی دیده نمی شود.
نفوذ جمهوری اسلامی ایران هر روز در حال افزایش است. این نگاه را نباید ما سفیران ایران در خارج از کشور تنزل بدهیم. دشمنی علیه این کانون بیداری از سالها قبل شروع شده و همچنان ادامه دارد. تنها راه مقابله با این دسیسه ها مقاومت می باشد.
جمعیت سوریه: 20 میلیون نفر
2 درصد شیعه 12 امامی
12 درصد شیعه علوی (علوی ها امام علی (ع) را تا حد خدا قبول دارند و بشار اسد نیز علوی می باشد)
5 درصد مسیحی و دروزی
و مابقی اهل سنت
وجود 402 گروه تروریستی در سوریه از اتباع 108 کشور جهان
خطرناک ترین گروه تروریستی داعش
فتواهای مفتی های وهابیت (محو عفاف)
1. جهاد نکاح
2. جهاد لواط
آنها جداول و فهرست هایی داشتند که مشخص شده بود که در فلان ساعتها باید فلان خانم با فلان آقا باشد.
کشتار و جنایت های وحشیانه غیر نظامیان
از هتل سفیر که تا حرم فقط 50 متر فاصله دارد، تونل کنده بودند.
در برابر این 402 گروه تروریستی چه اتفاقی افتاد؟ از گوشه و کنار، یاران امام حسین (ع) آمدند و در ظاهر و باطن پیروز شدند.
برخی از شهدا به صورت گمنام دفن می شدند. چون نمی توانستند بگویند که در سوریه به شهادت رسیده اند.
لیست لشکریان جبهه حق در کربلای سوریه:
انصار (مستشاران نظامی)
مدافعان حرم از جمهوری اسلامی
حزب الله لبنان
فاطمیون افغانستان
زینبیون پاکستان
حیدریون و کتائب عراق
نبویون اهل سنت
حزب الله سوریه
ارتش سوریه
ارتش روسیه هوانیروز و زرهی
با اینکه تکفیری ها دور تا دور حرم را احاطه کرده بودند، باز هم در سه نوبت از حرم اذان پخش می گردید و تعداد قابل توجهی نیز در این مسیر کشته شدند و اجازه ندادند که صدای اذان از حرم مطهر قطع گردد.
شماری از شهدا در روضه الحوراء الزینب دفن شده اند. یکی از شهدا گفته بود که برای من سنگ قبر نگذارید. دوست ندارم تا زمانی که ائمه در قبرستان بقیع ضریح ندارند، قبر من سنگ داشته باشد. بعد از شهادت این شهید 21 ساله، تنها یک تکه سنگ کوچک بر روی قبر او گذاشته اند.
یکی از شهدا بعد از سه سال جنگیدن در سوریه، بر اثر تله انفجاری به شهادت رسید و فقط یک پا از او به جا ماند.
در طول این سالها همه کشور تخریب شده است. حتی به کلیساها هم رحم نکرده اند.
تصویری از حرم سکینه بنت علی ارائه گردید که تخریب شده است اما در طول این 5 سال نتوانسته اند به قبر مطهر دست بزنند. چون گنبد حرم همچون کلاه خودی، قبر را پوشانده است و این یک معجزه است.
روزه داری و افطاری های ساده در بین مدافعان
برخی از بچه های ما، به این خاطر که بتوانند مدافع باشند، خودشان را به جای افغانی ها جا می زدند و نام خود را تغییر می دادند.
شبیخون فرهنگی برای ایرانی ها بسیار زیاد است. با شماره لبنانی ام پیام تبلیغاتی خاصی در شبکه های اجتماعی نداشتم. اما از وقتی که به ایران برگشته ام، با شماره ایرانی ام، انواع تبلیغات منفی را در فضاهای مجازی دارم.
https://eitaa.com/umefafgaraei
نظر برخی از اعضای حاضر در جلسه
دکتر اسلامیان:
امروز جلسه ای با موضوع عفاف در دانشکده مهندسی برگزار گردید که مطالب خوبی ارائه گردید. اما غالب مخاطبین این جلسه افراد معتقد و متدین بودند. چطور می توان افرادی را که چنین باورهایی را ندارند به این گونه جلسات دعوت و جذب نمود. این افراد اگر نگوییم اکثریت، به بخش زیادی از مسائلی که مورد نظر ما می باشد، انتقاد دارند. چه اشکالی دارد که در جلسات خود از افراد غافل که عمده اطلاعات آنها از فضای مجازی می باشد و معتقد نیستند، دعوت گردد. متأسفانه برخی بر این باورند که افرادی که از ایران برای دفاع از حرم به سوریه رفته اند به ایران و مردم کشور خود خیانت کرده اند. روی اصلاح این نگرشها، به طور جدی باید کار شود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خود ارضایی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ! ...
https://eitaa.com/umefafgaraei