🔴 نهاجا ۲۴ ساعته آسمان کشور را رصد میکند/ تمام تهدیدات را پاسخ میدهیم
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش:
🔹 تامین امنیت از وظایف اصلی نیروی هوایی ارتش است و ما نیز به صورت شبانه روزی در حال برقراری امنیت هستیم.
🔹 تامین امنیت در پایگاههای مختلف، به ویژه پایگاههای جنوب کشور به صورت شبانه روزی انجام میشود؛ کارکنان نیروی دریایی ارتش تمام تهدیدات و وضعیت منطقه را رصد کرده و در صورت نیاز اقدام میکنند.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹حمله انتحاری علیه ارتش سوریه در روستای جرجناز در منطقه ادلب
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
📌 مناسبت: ۹دی
🌀عنوان: «سوء تفاهم بر سر عقلانیت و انقلابیگری»
🔰 معرفی بحث:
🔻آیا این جناحبندیِ موجود در جامعۀ ما حقیقی است؟! مثلاً گفته میشود که یک جناح، ارزشیتر یا آرمانگراتر هستند و جناح دیگر، واقعبینتر و عقلانیتر هستند. دعوا از همینجا شکل میگیرد!
🔻 اصلاً «ارزش» یعنی چه؟! چرا به انقلابیها میگویند «نیروهای ارزشی»؟! «ارزش» به آن معنایی که برخی از فیلسوفان غربی میگویند، در مقابلِ عقلانیت قرار دارد. این مفهوم را ساختند و به دینداران نسبت دادند تا در مقابلش بگویند «ما واقعبین و عقلانی هستیم» درحالیکه دین، یک امر بهشدت عقلانی است؛ هم بهمعنای جلب منفعت فردی و گروهی و هم بهمعنای جلب منافع عالی انسانی و منافع اخروی.
🔻حقیقت دین چیزی جز منفعتطلبی نیست و حقیقت انقلاب هم چیزی جز برخورد عقلانی با منافع بشری نیست. شما یک نمونه بیاورید که حضرت امام(ره) غیرعقلانی و به تعبیر اینها صرفاً «ارزشی» برخورد کرده باشد و خلاف واقعبینی عمل کرده باشد! نهفقط امام(ره)، بلکه در کل قرآن و تاریخ معصومین هم چنین نمونهای نمیتوانید پیدا کنید!
🔻دوقطبیِ اصیل و حقیقی، دوقطبیِ «تعقل و توهم» است. یک طرفِ این دو قطبی اصیل، غربگرایی است که ناشی از توهم است و طرف دیگرش، مقاومت و استقلالطلبی است که ناشی از تعقل است.
🔻دعوای انقلابی و غیرانقلابی، دعوای عقلانیت و توهم است؛ از همان روز اول تا حالا! اختلاف بنیصدر با انقلابیها چه بود؟ بنیصدر متوهم بود و میگفت: «زمین میدهیم، زمان میگیریم!»
🔻امیرالمؤمنین(ع) به ابوموسی اشعری(یعنی نمایندۀ مذاکرهکنندۀ خودش با معاویه) نامه نوشت ولی در این نامه، او را به «ارزشها» دعوت نکرد، بلکه فرمود: عقل و تجربه را زیر پا نگذار. هرکسی عقل و تجربه را زیر پا بگذارد شقیّ است! (نهجالبلاغه/نامه ۷۸)
🔻مشکل این است که دیکتاتورهای رسانهایِ جناحی، نمیگذارند گفتگوی درست صورت بگیرد! لذا طی این چهلسال، انقلاب «غیرعقلانی» ترجمه شده است! درحالیکه انقلابی یعنی کسی که پدیدهها را عقلانی محاسبه میکند و مقدار اصرارش برای یک بایدِ عقلانی، بهاندازۀ مقدار اهمیت و تأثیر آن است.
🔻 ولایتمداری هم، نه یک ارزش، بلکه یک واقعیت پُرمنفعت برای جامعه است. طبق بیان اهلبیت(ع) بدون ولایت، کار جامعه سامان پیدا نمیکند. شما اگر ولایت را بهعنوان یک ساز و کار برای ادارۀ جامعه و بهعنوان مُدلی که پارادُکس دموکراسی را حل کرده، بیان کنید، خیلیها راحتتر میپذیرند.
🔻 اینکه 9دی نام «بصیرت» به خودش گرفته است، شاید یک معنای آن عقلانیت باشد. 9دی هم در واقع یک برخورد عقلانی با یک پدیدۀ اجتماعی بود. اساساً انقلابیگری یعنی عقلانیت! هرکسی پای عقل بایستد و واقعبینانه برخورد کند، او انقلابی است.
🔻 چه کسی انقلابیتر است؟ هرکسی که عاقلتر و واقعبینتر باشد. ما چرا آقا را بهعنوان رهبر انقلاب قبول داریم؟ چون رهنمودهای عاقلانه و واقعبینانه داده است. ما هرچه موضعگیری از ایشان دیدهایم، عاقلانه بوده است.
استاد پناهیان
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این خانوم لبنانی، آمریکا رو عصبانی کرده!
این کلیپ دو دقیقهای رو ببینید و حال دلتون خوب بشه...
#زهراء_قبیسی بانوی جوان لبنانی خطاب به سیدحسن نصرالله میگوید ما بخاطر مشکلات اقتصادی به تو پشتپا نمیزنیم.. ما سقوط نخواهیم کرد و ... با همین دو دقیقه، آمریکایی ها رو عصبانی کرده.
ملت ایران هم ۴۰ سال است با وجود مشکلات اقتصادی، پای نظام و امام و رهبری ایستادند و سختترین مشکلات را به جان خریدند، کاش... کاش... کاش همه مسئولین این مملکت قدردان این مردم بودند، کاش آنها هم مثل مردم زندگی میکردند، همچون مردم میپوشیدند، خانهشان مثل خانههای مردم بود و ... .
بخداقسم اگر حضرات مسئولین، همچون رهبری ساده زیست میبوده و ساده زندگی میکردند و بچه هایشان اهل عیاشی و رانتیدن و چاپیدن نبودند، این حرف زهرا قبیسی حرف همه بود و هست...
✅ #مدرسی_یان:
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
#سرمقاله
🔴 عاقبت نظام چه میشود؟
✍🏻 #حسین_قدیانی در #رسالت نوشت
🔰 سؤال «عاقبت نظام چه میشود؟» را این روزها حتی جوانان پرشور انقلابی هم از خود میپرسند، چه برسد به توسریخوردههای قدیمی سیاسی!
🔹به مجرد تقاضا برای فلان تجمع سراسری که البته آخرینش یعنی ۵ دی ۹۸ اصلا و ابدا نگرفت، ایبسا که با خود زمزمه میکنند؛ «عاقبت نظام چه میشود؟» ازقضا خیلی هم سؤال بدی نیست! اساسا آدمی باید از فرجام هر واقعهای بلکه از عاقبت خودش یک برآوردی داشته باشد لیکن ایراد بزرگ من و ما این است که عمدتا خدا را در محاسبات خود فراموش میکنیم! و این از قلت ایمان و توکل نشئت میگیرد!
🔺بپذیریم که باوجود همه درستیها و راستیهای نهفته در یک سؤال، گاهی سؤالاتی میپرسیم که پرده از بزرگترین ضعف اولاد آدم برمیدارد؛ ترس! چند روزی است که وارد ماه دی شدهایم و تو بگذار بنویسم که ناظر بر ۱۹ دی ۵۶ و کربلای ۴ سال ۶۵ مرتب این ۲ پرسش در اذهان شکل میگرفت که «عاقبت نهضت چه میشود؟» یا «عاقبت جنگ چه میشود؟»
🔸و مگر چه شد عاقبت جنگ، بعد از آن شکست تلخ در نخستین روزهای زمستان ۶۵؟ جز اینکه خداوند خیلی زود بساط کربلای ۵ را راه انداخت تا پیروزی جایگزین شکست شود؟ باری در خاطرات حاج قاسم میخواندم که بعد از شکست در کربلای ۴ همه درگیر این سؤال روی مخ شده بودند که «عاقبت جنگ چه میشود؟»
🔹زمینی هم اگر نگاه کنیم، عاقبت جنگ این شد که حتی مجامع بینالمللی صحه بر تجاوزگری صدام گذاشتند! آری! به یمن خون شهدای وطن، ایران مشغول مقدسترین دفاع تمام تاریخش بوده و ۸ سال تمام ایستادگی کرد و یکوجب هم از خاک پاکش کوتاه نیامد! هم در عصر پهلوی و هم در عصر قاجار، با جنگ یا بیجنگ، کم سرزمین شوهر ندادیم به اجنبی! چه میگویم که حتی در اعصار تاریخی هم که گاهی زیاده از حد و ناسیونالیستی به آنها میپردازیم، گاه مواجه میشویم با تلخترین شکستها از قبیل آن بلا که اسکندر بر سر تخت جمشید آورد! حالا عاقبت هخامنشیان را بیخیال!
💢زمستان سال ۵۶ واقعا چه کسی فکر میکرد که یکسال دیگر میوه نهضت انقلاب اسلامی، استقرار نظام جمهوری اسلامی شود؟ آری! ما غافلیم از الطاف الهی! ما توهم زدهایم خدا این نظام را با این دولت میسنجد ولی نه! الله پاسدار خون شهیدان است! و خدا نهضت و نظام ما را از کانال بچههای کانال کمیل محاسبه میکند و قصور و تقصیر هیچ دولتی را پای خمینی و خامنهای و اینهمه شهید نمینویسد! اگر نظام ثمره نهضت شد، ثمره خون شهدا هم گشایش راه ظهور است انشاءالله...
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهندس سمیه رفیعی ؛ مشاور رئیس اسبق سازمان محیط زیست: در سکوت مرگبار شهرداری و سازمان محیط زیست ، آقای رئیسی درباره حقوق عامه بودن هوا صحبت کردند و از دادستان ها خواستند به قضیه آلودگی هوا ورود کنند.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
#مجید_انصاری گفته: صداوسیما یک دهم تبلیغات عالیس را به انتخابات اختصاص دهد
یکم: کی صداوسیما را به این روز انداخته است که مجبور است #عالیسیزه شود تا اداره گردد؟
دوم:چرا چنین توقعی از صداوسیما دارید وقتی معتقدید نه خاصیت دارد و نه بیننده؟!
#تحریم
#تناقض
💬 #عبدالله_گنجی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
هدایت شده از masoume
در اینکه #صداوسیما در انعکاس برخی اخبار و مسائل روز جامعه گاهی اوقات به شدت فَشل عمل میکند هیچ شکی نیست اما وقتی یک خبرنگارِ همین صداوسیمای به اصطلاح فشل و کم بیننده! مورد هجمهی رسانههای ضدانقلاب قرار میگیرد یعنی لااقل او توانسته با روایتگریاش در میان تمام هیاهوهای کاذب و دروغینِ این رسانهها، آبی بر آتش دشمنان ملت بریزد؛ هرچند این هجمهها را باید نوعی تلاش برای ترساندن باقی خبرنگاران دانست اما جالب اینجاست که همین جماعت که اینگونه به امثال #آمنه_سادات_ذبیحپور حمله میکنند، همیشه مدعی هستند که کسی اصلاً تلویزیون و اخبار ایران را نگاه نمیکند!!
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
4_5780783250339268391.mp3
14.74M
✌️ #يگـــــــــان ✌️
🎧 اهنگ جديد #حــــامد_زمــــــانی
با نام يگان پيرامون اغتشاشات اخير منتشر شد!
🆘 کنايه جالب به سخنان #روحانی
در اين اهنگ!👆
✅ نشر حداکثری...
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
Ⓜ️🔺پروانه یا زنبورِ سلحشوری؟🤔
👈نیش و کنایههای بیاساس و کذب پروانه سلحشوری علیه نظام ظاهراً تمامی ندارد. این در حالی که سخنگوی قوّهی قضائیه مدّتی پیش اعلام کرد: «هیچ ضرب و شتمی نسبت به «نرگس محمّدی» صورت نگرفته است.» امّا پروانه سلحشوری همصدا با امثال مسیح و رسانههای فارسی زبان ضدّ انقلاب، توییت زده و جمهوری اسلامی رو به خشونت و ... متّهم کرده.
👈همون بهتر که دیگه برای مجلس ثبت نام نکرد... 😏
#درست_انتخاب_کنیم
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
همیشه از خدا خواسته ام کارم به جایی نکشد که بخاطر مخاطب بیشتر یا جلب توجه، با قلمم حقی را باطل یا آمیخته به باطل جلوه دهم.
زبان و قلمی که خلاف مسیر حق رفتن را با دهن کجی به احکام اسلام و تضعیف رهبری شروع کرد، باید هم کارش به جایی برسد که در ناحق گویی، شاذ نویسی و ابتذال کلام، شهره عام و خاص شود و مورد تشویق رسواترین و آلوده ترین دشمنان نظام اسلامی.
📝 عبداللهی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
#پیام_صبحگاهی
#باید_کام_مردم_را_شیرین_کرد🔻
🔸باید حلقهی سازندگیها و تولیدها و پیشرفتها را به حلقهی زندگی مردم وصل کرد؛ مثل آبی که در پشت سدی جمع شده است و باید با کانالکشی، آن را سر مزرعهی مردم کشاند تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند. بنابراین، از این همه پیشرفتی که صورت گرفته است، باید کام مردم را شیرین کرد؛ این، تلاش و برنامهریزىِ بسیار مهمی لازم دارد. آنچه امروز کشور به آن احتیاج دارد، این است که برای رفع فقر و ریشهکنىِ فساد و برخوردار کردن عامهی مردم و مناطق گوناگون و همهی زوایای کشور از منافع و برکات پیشرفت کشور باید برنامهریزی شود؛ سیاستها و برنامهها باید ناظر به این هدف باشد.
۱۳۸۴/۲/۱۱
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
⭕️چرا علی مطهری اصولگرایان را شبیه منافقین می داند؟!
✍️مطهری در بخشی از یادداشت اخیر خود در حالی مدعی شده که فرهنگ عذرخواهی و احترام به مردم در جمهوری اسلامی وجود ندارد که در بالاترین سطوح جمهوری اسلامی و انقلاب بارها در سیره رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) و همچنین بسیاری از مسئولین انقلابی کشور از گذشته تاکنون تاکید و احترام واقعی به عموم مردم دیده شده است.
این در حالیست که اگر بی احترامی و غروری به مردم نیز مشاهده می شود اتفاقا در میان دولتمردانی است که آقای مطهری طی چند سال اخیر و انتخابات های گذشته تمام عیار از آنها حمایت کرده و به نوعی آنها را به مردم تحمیل کرده است. به تعبیر دیگر اگر در بخشی از جمهوری اسلامی بیاحترامی و عدم روحیه عذرخواهی از مردم دیده می شود به خاطر دوستان و شرکای سیاسی آقای مطهری است.
مطهری در بخشی از یادداشتش همچنین راه بهبود اقتصاد و بازگشت اعتماد مردم را نیز ارتباط با دنیا – بخوانید ارتباط با آمریکا- بیان کرده است. واقعیت این است که امثال علی مطهریها هیچ وقت صداقت ندارند که بگویند جمهوری اسلامی غیر از رژیم صهیونیستی کجا مخالف روابط عزتمندانه و احترام آمیز با دیگر کشورها بوده؟! و در حقیقت این دولت روحانی و مطهری ها بوده است که با عدم اقتدار و کج فهمی در دیپلماسی، حتی برخی اروپایی ها را نیزمجاب کرده که فعلا عدم رابطه و ارتباط با ایران به نفع شان است! و از سویی با رویه یک طرفه غربگرایی دولت تدبیر و امید، حتی به نوعی چینی ها و روس ها را که بزرگترین شرکای سالهای اخیر ایران در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی و نظامی نیز بوده اند را در بخش های برای ارتباط گیری دچار تردید کرده است. واقعیت این است که لازمه ارتباط با دنیا با روش مورد پسند مطهری که توسط دولت شش سال در حال اجرا هست، بیشتر به انزوا و تحریم گستردهتر ایران انجامیده تا گشایش سیاسی برای کشور و بهبود معیشتی و اقتصادی برای مردم.
مطهری همچنین در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است، «مشكلات كشور ما صرفا راهحل اقتصادي ندارد، بلكه راهحل اقتصادي توام با راهحل سياسي دارد. تكيه بر توان داخلي كشور منافاتي با بهبود روابط ما با عربستان و امارات و حتي امريكا ندارد. آرمان آزادي فلسطين با برقراري رابطه با عربستان و بهبود روابط با ساير كشورهاي اسلامي و بهطور كلي با اتحاد اسلامي بهتر تامين ميشود تا وضع فعلي. چرا ما نبايد با استفاده از توان خود و ايرانيان خارج از كشور لابي قوي با كنگره امريكا داشته باشيم و تلاشهاي اسراييل و عربستان را خنثي كنيم؟ ما نبايد رياضتهاي غيرضروري اقتصادي بر مردم تحميل كنيم.»
همانطور که مشاهده می شود علی مطهری همانند دوستان دولتی اش همچنان اصرار دارد که بهبود وضعیت اقتصادی مردم ایران راه حل سیاسی دارد و نه راه حل منطقی اقتصادی!
باز هم باید ظاهرا تاکید کرد در شش سال گذشته که عملا راه حل سیاسی – مذاکره با آمریکا و غرب و برجام- به جای تکیه بر اقتصاد دانش بنیان داخلی، برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور همواره در حال تجربه شدن بوده، چرا نه تنها اتفاقی در اقتصاد کشور نیافته بلکه سفره مردم کوچکتر از هر دوره ای دیگر شده است؟!
اما آدرس غلط دادن به مردم برای بهبود معیشت شان اتفاقا یکی از موضوعاتی است که علی مطهری ها نه تنها تاکنون به اشتباه برای آن اصرار داشته اند بلکه بعد این همه خسارت اقتصادی به کشور و معیشت جامعه بابت آن باید از مردم عذرخواهی بکنند. اما فعلا متاسفانه در بخشی از جمهوری اسلامی – بخوانید بخشی از دولت و مجلس- فرهنگ احترام و عذرخواهی از مردم وجود ندارد!
اما اینکه علی مطهری در قضاوت خود درباره روابط ایران و عربستان، خویشتن داری نحیبانه جمهوری اسلامی را ندیده می گیرد و حق را به نوعی به بن سلمان سعودی میدهد، عملا جایی برای ادامه بحث کردن نیز نمی گذارد. شاید به خاطر همین سادلوحی در تشخیص وضعیت جبهه حق و باطل هست که مطهری در قسمتی از یادداشتش ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات را افرادی همانند منافقین و گروهک فرقان قلمداد می کند. با این نوع مشابهت سازی نیروهای انقلابی با منافقین، باید از آقای مطهری پرسید که اعتدالیون و اصلاح طلبان که در این سالها ضربات جبران ناپذیری به گفتمان انقلاب اسلامی که محصول افرادی همانند استادشهید مطهری است، وارد کرده اند، جزء کدام دسته هستند؟! احتمالا از دید ایشان مومنان حقیی انقلاب و «وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ، أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ»!
#مهدی_جهان_تیغی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری بی سابقه علی علیلو، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی:
🔹به ما می گویند غیر قانونی است نگویید، مخفف بگید شرکت "ک".
🔹تنها شرکتی است که در هیئت مدیره ایرانخودرو نماینده دارد، قطعه ساز هم هست، همان هایی که غیرقانونی هم بهمن خودرو را دارند هم حدود۳۷، ۳۸درصد ایران خودرو را دارند
🔹اینها از طرف دولت و وزیر تحت حمایت هستند!/جارچی
پ.ن: #اختاپوس ها شکار میشوند!
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری جنجالی پیام فضلی نژاد در مورد معاون اول رئیس جمهور و احمد مصطفوی پسر حسن مصطفوی
♦️پرونده اسحاق جهانگیری بعدا مشخص میشود
♦️آقازادههایی هستن که میخوان از امتیاز برندِ فامیلیشون استفاده کنن، هزینه سبک زندگی خودشون رو از جیب مردم تامین کنن، از ۱۸ سالگی عمامه میذارن سرشون و ژست تقدس مآبی میگیرن، مرقد رو به کاخ تبدیل میکنن، به زور خودشون رو در صف اول میچپونن تا نزدیکی خودشون به روابط قدرت رو به رخ بکشن، و از سوی دیگه عاشق زندگی سوپر سرمایه داری هستن و عکس اسب سواری خودشونو میذارن اینستاگرام! بعضی وقتها هم ژست اپوزیسیون میگیرن!!!
جمع اینها یک فرا تناقضه...
♦️دختر دیپلمات ارشد و صاحب منصب وزارت خارجه، میره در آمریکا زایمان میکنه!
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
.
🔹 پاسخ به سؤالات مهم بدنه مردمی جریان انقلابی درباره شرایط افرادی که لیست انتخاباتی معرفی میکنند
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت اول
✍️ حمید رسایی
🔰 هر دوره که به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک میشویم، موضوع انتخاب افراد اصلحی که بتوانند مطالبات مردم و بدنه انقلابی را پیگیری کنند، به دغدغه اصلی طیف گسترده ای از خواص جامعه تبدیل میشود. این دغدغه خصوصا در کلان شهرها و بویژه در تهران که نیاز به ۳۰ نماینده دارد، ازجمله مهمترین مشغلههای ذهنی این طیف از جامعه است.
واقعا از میان چند صد کاندیدا چگونه باید به جمعبندی رسید و ۳۰ نفر را برای تهران انتخاب کرد؟ این دغدغه وقتی بیشتر میشود که بر اساس باورهای دینی، با انتخاب این افراد، رأیدهنده دراعمال و آرای آنها شریک خواهد بود و روزی از او حساب خواهند کشید.
این مساله را قرار دهید در کنار اینکه اولا برای انتخاب نمایندگان مجلس با دو دسته کاندیدا مواجهیم؛ کاندیداهایی که به خوبی با عملکرد، خصوصیات، مواضع و دیدگاههایشان آشناییم و کاندیداهایی که از آنها شناخت کافی و کاملی نداریم. ثانیاً با توجه به کثرت کاندیداها و محدودیت تعداد نمایندگانی که باید انتخاب شوند و رقابتی که بین جریانات سیاسی وجود دارد، اگر تمرکز بر ۳۰ کاندیدای مشخص صورت نگیرد، طبعا آراء متشتت شده و نتیجه مطلوب به دست نمیآید.
سئوال مهم این است:
🔹 چه کنیم؟
چطور از میان این همه کاندیدا افراد مطلوب خود را انتخاب کنیم که هم در زمان پاسخگویی اخروی دچار لکنت نشویم و هم برای رسیدن به نتیجه مطلوب، کار جمعی انجام داده باشیم؟
برای حل این مشکل، یکی از راههای منطقی و معقول و تا حدودی شرعی، مراجعه و مشورت با افراد مطلع، انقلابی، مومن و امین است. با همین منطق در آستانه هر انتخابات، علاوه بر برخی افراد که به صورت فردی لیست انتخاباتی ارائه میدهند، تعدادی از چهرههای سیاسی یا احزاب و گروهها در دایرهای گستردهتر، اقدام به تشکیل جبهههای سیاسی کرده یا ائتلاف انتخاباتی راه میاندازند و لیست انتخاباتی میدهند تا به قول خودشان در انتخاب کاندیدای اصلح، به مردم کمک کنند.
🔹 مدل پیشنهادی رهبر انقلاب در برابر ائتلافهای انتخاباتی
تجربه سالهای گذشته اما حکایت از این میکند که در آستانه انتخابات، لیستهای متعددی در برابرمان قرار خواهد گرفت. در این صورت چه کنیم؟ برای پاسخ به این سئوال، بهترین کار تبعیت از مدلی است که رهبر انقلاب در آستانه انتخابات سال ۹۴ به جامعه ارائه دادند و فرمودند: «یکایک افراد را ممکن است نشناسیم، خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم اما اعتماد میکنم به آن کسانی که معرفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرفی کردهاند «چهکسانی هستند»؛ اگر دیدم اینها آدمهای «متدین و مؤمن و انقلابیای» هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به [فهرست] آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمیتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیرآمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم؛ بهنظر من این راه خوبی است. اگر چنانچه کسانی اینجور عمل بکنند و این تحقیق را بکنند، کار خودشان را انجام دادهاند؛ خدای متعال ثواب خواهد داد، ولو اینکه در یک مورد، اشتباه هم اتفاق بیفتد.»
با دقت در بیانات رهبر انقلاب، به این نتیجه می رسیم که در اعتماد به لیستهای انتخاباتی اولا باید افراد ائتلاف کننده را بشناسیم و ثانیاً باید ببینیم که ائتلاف کنندگان برای معرفی لیست انتخاباتی، زندگی و زیست مؤمنانه و دینمدارانهای دارند و نسبت به مسائل انقلاب حساس بودهاند یا نه.
ادامه دارد.....
#حمید_رسایی
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
. 🔹 پاسخ به سؤالات مهم بدنه مردمی جریان انقلابی درباره شرایط افرادی که لیست انتخاباتی معرفی میکنند
.
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت دوم
✍️ حمید رسایی
🔹 اشکالات مبنایی برخی ائتلافها
متاسفانه در حال حاضر، ائتلافهایی شکل گرفته که اساساً بدنه نخبگانی خواص جامعه (تا چه رسد به بدنه عمومی خواص) نمیدانند چه کسانی دور میز ائتلاف نشستهاند؟ عملکردشان در بزنگاههای انقلاب بویژه در سالهای اخیر چه بوده؟
همچنین مشخص نیست دلیل بودن این افراد دور میز این ائتلافی که به نام نیروهای انقلاب است، چیست و دلیل نبودن برخی چهرههای مؤثر انقلابی دیگر در این ائتلافها چیست؟
رهبر انقلاب در این بیانات راهگشا تأکید کردهاند که اعضای ائتلافی که لیست انتخاباتی دادهاند باید نسبت به مسائل دینی، انقلابی و استقلال کشور حساس بوده باشند.
بنابراین اولین انتظار از سابقه چهره های ائتلاف کننده این است، وقتی در سالهای اخیر بارها و بارها مبانی دینی توسط رسانهها و دولتمردان سکولار و لیبرال زیر سئوال رفت، این افراد در دفاع از مبانی دینی به میدان آمده باشند، باید در این راه شمشیر زده باشند نه گوشه میدان سیاست، عزلت گزیده و عافیت طلب شده باشند.
مثلا وقتی روحانی قیام عاشورای حسینی (ع) را تحریف کرد و از آن درس مذاکره گرفت یا وقتی اعلام کرد که وظیفه دولت نیست به زور مردم را به بهشت ببرد یا آن روز که صلح تحمیلی به امام حسن (ع) را تقدیس و خیانت یاران حضرت را توجیه کرد تا جاده مذاکره و سازش خودش با آمریکا را صاف کند، این مهم است بدانیم کسانی که امروز برای نیروهای انقلاب نسخه میپیچند در این مواقع چه کردند، سکوت کردند و عافیت طلبیدند یا به میدان آمدند و در میان مردم، به شبهات این جماعت پاسخ دادند.
طبعا مهم است که مشی زندگی کسانی که برای بدنه فعال انقلابی نسخه انتخاباتی می پیچند، تا چه اندازه شبیه این بدنه است، آیا با آنها ارتباط دارند، در بزنگاهها کنارشان هستند؟ حنجره آنها پژواک صدای این بدنه هست؟ زبان آنها زبان این بدنه انقلابی است که خون دل میخورد یا نه.
رهبر معظم انقلاب تأکید میکنند که اعضای ائتلافهای انتخاباتی باید نسبت به مسائل انقلاب و استقلال کشور حساس باشند. مصداق مسائل انقلاب در سالهای اخیر چیست؟ آیا فتنه و کودتای سال ۸۸ یا تحمیل برجام هستهای، برجام موشکی، برجام منطقهای، موضوعات مهمی چون CFT، پالرمو و FATF یا توطئه بنزینی هفته های اخیر، از جمله مسائل مهم انقلاب بوده یا نه؟ اعضای ائتلافهای انتخاباتی چه کارنامهای در این بزنگاهها دارند؟ چقدر در کنار بدنهی رأیساز بودهاند و حرفدل آنها را از تریبونهایشان زدهاند؟ آیا اصلا در این وقایع مهم، موضع داشتهاند یا سکوت کردهاند؟ آیا مواضع ثابتی داشتهاند یا روزی مدافع برجام و در برابر پلشتیهای دولت لیبرال فعلی ساکت بودهاند و امروز، دلواپس شدهاند و پرچم مخالفت با دولتمردان غربزده و لیبرال را بر دست گرفتهاند؟
سئوال مردم از برخی احزاب و چهرههای تکراری این است که چرا فقط در آستانه انتخاباتها به فکر وحدت میافتند؟ چرا در بزنگاههای دیگر، برخی از چهرههای شاخص این جماعت یا ساکتند یا مواضع متناقض با بدنه رأیساز متدین و انقلابی جامعه دارند؟
ادامه دارد ....
#حمید_رسایی
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
. ♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی 🔸 قسمت دوم ✍️ حمید رسایی 🔹 اشکالات مبنایی برخی ائتلافها متاسفانه
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت سوم
✍️ حمید رسایی
🔹 چه کسی پاسخگوی لیست متناقض چهار سال قبل است؟
سئوال دیگر این است که تکلیف لیست متناقض چهار سال قبل (که هم مدافع برجام در آن بود هم منتقد، هم مدافع دولت غربگرا در آن بود هم منتقد و ...) چه شد؟ چه کسی پاسخگوی آن لیست است که موجب ناراحتی و عدم فعالیت بدنه انقلابی و فعال در آستانه انتخابات مجلس دهم شد؟ چه تضمینی وجود دارد همانها که قبلاً ائتلاف کردند و چنین لیستی را ارائه کردند امروز هم در نهایت مثل چهار سال قبل عمل نکنند؟
در انتخابات چهار سال قبل، بدنه رأیساز و فعالی که باید به آن لیست رأی میدادند و آن را تبلیغ می کردند، از خود میپرسیدند چرا باید به کسانی رأی دهیم که چهار سال از مواضع و آراء و اقداماتشان خون دل بخوریم و غصهدار باشیم؟ لیست چهارسال قبل، محصول رفتار قبیلهای کسانی بود که نام خود را اصولگرا گذاشته بودند، اما به جای پایبندی به اصول، به سهمیههای حزبی پایبند بودند.
در حال حاضر هم از چینش برخی ائتلافها بوی سهمیه به مشام میرسد، طبعا چنین ائتلافهای سهمیهای، نتیجهای جز «لیست سهمیهای» نخواهد داشت. چطور ممکن است شما تخم خیار بکارید و گوجه برداشت کنید؟ ائتلافی که بر اساس نگاه باندی و حزبی شکل گرفته، خروجی و لیستی بر اساس صلاحیتهایی مانند بصیرت، صراحت، شجاعت، سلامت، فعال بودن و مردمی بودن و ... نخواهد داشت.
چهار سال قبل، ائتلاف کنندگان آن روز با ارائه لیست متناقض و سهمیهای، با تأکید بر این که رهبر معظم انقلاب بر انتخاب لیستی تأکید کردهاند، خود را لیست مطلوب جا زدند و با استفاده از جریان رسانهای همسو، اجازه ارائه لیست دیگری را ندادند اما تمامی قرائن و شواهد اینطور نشان میدهد که انتخابات پیش رو مانند چهار سال قبل نخواهد بود.
🔹 نهی رهبر انقلاب از ارائه لیستهای سهمیهای
تبلیغ «رأی لیستی» با استناد به کلیت بیانات رهبر معظم انقلاب در حالی است که ایشان قبل از این جمله، خطاب به گروه ها و افرادی که دور هم مینشینند و لیست انتخاباتی ارائه میدهند، این جملات را هم فرمودند:
«آن کسانی که این فهرستهای پیشنهادی را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئله رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند. این هم یک بخش و یک بُعد از رعایت حقّالنّاس است.»
سئوال این است که آیا چهار سال قبل در ارائه لیست انتخاباتی اصولگرایان، این شروط رعایت شد؟ یا چون برخی افراد علی رغم عدم مقبولیت، فقط چون گزینه فلان حزب و گروه بودهاند یا باجناق فلان فرد بودهاند، در لیست ائتلاف قرار گرفتند!؟
کما اینکه در برخی ائتلافهای انتخاباتی این دوره هم شنیده میشود به اسم جوانگرایی، برخی چهرههای بازنشسته سیاسی، به دنبال قرار دادن نزدیکان و مسئول دفتر خود در لیست انتخاباتی منسوب به جریان انقلاب هستند! به اسم جوانگرایی هر کس کیف و کارتابل یکی از رجال سیاسی را جابجا میکرده و اصطلاحاً کیفکِشی کرده، در لیست قرار میگیرد اما نیروهای جوان صریحاللهجه، مستقل و انقلابی و عناصر امتحان پس داده انقلابی به بهانههای مختلف کنار گذاشته میشوند.
ادامه دارد ....
#حمید_رسایی
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی 🔸 قسمت سوم ✍️ حمید رسایی 🔹 چه کسی پاسخگوی لیست متناقض چهار سال قبل
.
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت پایانی
✍️ حمید رسایی
🔹 پایان دوگانه غیرواقعی «اصلاحطلب، اصولگرا»
متاسفانه برخی چهرههای منتسب به جریان ولایی انقلابی، از آنجا که در مقام عمل، نمیتوانند خود را با آرمانهای این جریان و مطالبات بدنه اجتماعی آن تطبیق دهند، با تقسیمبندی جریانات سیاسی به دو گروه اصولگرا و اصلاحطلب، همواره در زمان معرفی لیستهای انتخاباتی، شخصیتهای مذبذب، بیعرضه، ناتوان و بیانگیزه خود را که نه تنها در بدنه اجتماعی جریان انقلابی جایی ندارند، بلکه مورد انتقاد آنها هم هستند، در لیستها قرار میدهند و در صورت اعتراض و انتقاد بدنه انقلابی نسبت به معرفی چنین لیست متناقضی، با لولونمایی از اصلاحطلبان، همه را مجبور به تبعیت از خود میکنند.
در حالی که تقابل امروز میان دو جریان اصلاحطلبی و اصولگرایی نیست و اساسا چنین جریاناتی چندین سال است که دیگر وجود خارجی ندارند و این واژگان با واقعیتهای سیاسی جامعه تطبیق نمیکنند. تقابل واقعی و ملموس صحنه سیاسی کشور، تقابل بین دو جریان «انقلابی و غیر انقلابی» است. بدون شک جریان لیبرال و سازشکار در بدنه دولت و تجدیدنظرطلبان سیاسی و جریان رفاهطلب و عافیتطلب منسوب به اصولگرایان، به دنبال حذف جریان انقلابی از بدنه مدیریتی کشورند و تمام تمرکز تخریبی خود را روی این نیروهای انقلابی و صریح اللهجه قرار خواهند داد. سوگمندانه برخی از اعضای ائتلافهای انتخاباتی نیز به جای حمایت از این نیروهای انقلابی، خود به عوامل تخریب آنها تبدیل شدهاند.
🔹 نحوه برخورد امام خمینی با لیستهای سهمیهای
با این همه اگر در لیست ائتلافهای حزبی و سیاستزده، نیروهای انقلابی، صریحاللهجه و مستقل را حذف کردند و با سهمیهبندی، چهرههای محافظهکار، بی بصیرت یا کیفکشها را در کنار چند کاندیدای مناسب قرار دادند و از طرفی هم با لولونمایی و بزرگ کردن خطر اصلاحطلبان، همه را به رأی دادن به این لیست متناقض دعوت کردند، تکلیف چیست؟
اگر ائتلافهای انتخاباتی، کسانی را به عنوان کاندیدای جبهه انقلاب معرفی کردند که شناخت شخصی رأی دهنده درباره آن فرد چیز دیگری است؛ یا افراد گمنام و ناشناخته را در لیست قرار دادند، در حالی که کاندیداهای مؤمن، انقلابی، با بصیرت و امتحان پس دادهای را میشناسیم که بیرون از لیست قرار دادهاند، آیا میتوانیم به بهانه «رأی دادن لیستی»، چشممان را ببندیم و به لیست متناقض رأی بدهیم؟
امام خمینی(ره) این چنین پاسخ میدهند: «احدی شرعاً نمیتواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد. و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند ولی رأی دهنده تشخیصش بر خلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست، و نزد خداوند مسئولیت دارد و اگر گروه یا اشخاص، صلاحیت فرد یا افرادی را تشخیص دادند و از این تأیید برای رأی دهنده اطمینان حاصل شد، میتواند به آنها رأی دهد.»
همچنین معمار بزرگ انقلاب می فرمودند: «اگر همه کسانی که در رأس هستند، بروند پیشنهاد بکنند که فلان آدم را شما وکیل کنید لکن شما به نظرتان درست نباشد جایز نیست بر شما تبعیت کنید. باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحی است تا اینکه بتوانید رأی بدهید... اینطور نیست که کورکورانه انسان دنبال این باشد که ببیند کِیَک چه گفته، این صحیح نیست، این در اسلام نیست و در جمهوری اسلامی هم نباید باشد.»
در نتیجه هرچند همانند آنچه رهبر انقلاب فرمودند، حضرت امام هم معتقد بودند، اگر به افراد یا گروهی اعتماد دارید می توانید در مورد کسانی که شخصا شناختی از آنها ندارید، نظر آن گروه معتمد را اعمال کنید اما اگر فردی را می شناسید، حتما باید مطابق شناخت و یقین خود عمل کنید. در تکمله همه اینها باید این سخن پیامبر اسلام (ص) را یادآور شد که فرموده است: «هر کس برادر دینی خود را به امری هدایت کند که می داند راه صحیح، غیر از آن است، به یقین به آنها خیانت کرده است.»
بنابر این، معرفی لیستهای سهمیهای و خالی از نیروهای انقلابی به عنوان لیست جریان انقلابی، اقدامی خیانت بار است. البته نیروهای شناخته شده انقلاب هم اگر چنین اتفاقی رخ دهد، بیکار نمینشینند و با ارائه لیست انتخاباتی متشکل از چهرههای باتجربه و امتحان پسداده کارآمد، سالم و انقلابی در کنار نیروهای جوان و با انگیزه انقلابی، پا به عرصه رقابت انتخاباتی خواهند گذاشت.
#حمید_رسایی
🔴اسرائیل 'برای رویارویی محدود با ایران آماده می شود'
✔️ژنرال آویو کوچاوی، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل، گفته است که ارتش این کشور برای "رویارویی محدود با پیشروی ایران" آماده می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمهوری اسلامی چهل سال است در عرصه عمل بر دشمنانش پیروز شده و داغ سرنگونی را به دل آنها گذاشته اما در همین چهل سال، بازی را در عرصه رسانه باخته است. چون نتوانسته علنی ترین اعترافات دشمنانش درباره کارآمدی های خود را به گوش مردم برساند.
این دو دقیقه که صرفا روایتی کوتاه از اعتراف ریچارد نفیو درباره شکست امریکا درباره تحریم بنزینی ایران به خاطر ساخت #پالایشگاه_ستاره_خلیج_فارس است را چند نفر از جمعیت هشتاد میلیونی ایران شنیده اند؟ چند نفر اصلا میدانند اگر این پالایشگاه در اوج تحریم ها ساخته نمیشد و امریکا تحریم بنزین را با موفقیت علیه ایران اعمال میکرد چه فاجعه ای در پیش بود؟
کاش در کنار حرکتهایی مثل راهیان تور که باعث میشود مردم از نزدیک با عظمت کار شهدا در جنگ آشنا شوند، سلسله بازدیدهای میدانی از مکانهایی مثل این پالایشگاه راه بیفتد تا مردم از نزدیک به عظمت این مجاهدت ها در اوج جنگ اقتصادی با دشمن پی ببرند تا بدانند وقتی از بی اثر کردن تحریم ها حرف میزنیم شعار نمیدهیم، از واقعیاتی سخن میگوییم که در سخت ترین شرایط به آن دست یافته ایم...
#ستاره_خلیج_فارس
#قرارگاه_خاتم_الانبیا
#امیرحسین_ثابتی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 شکایت دولت از نماینده مردم مشهد و کلات سردار کریمی قدوسی .
⚠️ جاسوس پروری های داخلی تا به کجا میخواهند ادامه پیدا کند ،
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv