هدایت شده از گروه لاله های زهرایی
🔰 ادیان الهی، عرصه جغرافیایی و عفت
🖋 مهیا زاهدین لباف
○ حجاب موضوعی است که تمام ادیان الهی بر آن تاکید کردهاند و در متون و منابع همه ادیان قابل ریشه یابی است. حجاب را میتوان از دو منظر تفکیک ناپذیر مورد توجه قرار داد. حجاب ظاهری که شامل پوشش سر و اندام است و حجاب باطنی که همان عفت و سلامت نفس است.
● معنای لغوی حجاب، پوشش است و پوشش به عنوان یک مسئولیت، خاص زنان نمیباشد و مردان نیز بر توجه به این مقوله امر شدهاند. این مسئولیت تاریخی زن و مرد، قدمتی به اندازهی خلقت بشر دارد. ابتداییترین پوشش توسط برگ درختان صورت گرفته و آدم و حوا به عنوان نخستین انسانهای روی زمین، آن را مورد توجه قرار دادهاند
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_18
نیایش صبحگاهی
معــبـــودا...
نصیرمان باش تا بصیرگردیم ؛
بصیرمان کن تا ازمسیر برنگردیم.
مـعــبـــودا...
ای نام تو شیرین
ای ذات تو دیرین
خوشم که معبودم تویے
خرسندم که مقصودم تویے ؛
نه دوری که نخوانمت ؛
نه مجهولے که نشناسمت ؛
مـعــبـودا...
کینه را از سینه ام بزدای ؛
زبانم را از دروغ و تهمت نگه دار ؛
اگر نعمتم بخشیدی، شاکرم کن ؛
اگر به بلا افکندی، صابرم کن ؛
اگر آزمودی پیروزم کن ....
الهی آمین
https://eitaa.com/uphjnv
─┅─═इई 🍁🍂🍁ईइ═─┅─
هدایت شده از 🇮🇷گروه روشنگری و بصیرت 🇮🇷
⚡ دربارهی آیهای که رهبر انقلاب در ورزشگاه آزادی خواندند؛
❌ «مرعوب دشمن نشوید»
🔅 آیه ۱۷۳ سوره آلعمران:
«اَلَّذینَ قالَ لَهُمُ النّاسُ إِنَّ النّاسَ قَد جَمَعوا لَکُم فَاخشَوهُم فَزادَهُم إیمانًا وَ قالوا حَسبُنَا اللَّهُ وَ نِعمَ الوَکیلُ»
🔅 ترجمه:
[افرادی که خدا و رسول را پس از آنکه جراحت به آنان رسیده بود اجابت کردند]؛ همان کسانى که مردم [منافق و عوامل نفوذى دشمن] به آنان گفتند: لشکرى انبوه از مردم [مکه] براى جنگ با شما گرد آمدهاند، پس از آنان بترسید. ولى [این تهدید] بر ایمانشان افزود، و گفتند: خدا ما را بس است، و او نیکو وکیل و کارگزارى است.
👈 حضرت آیتالله خامنهای در اجتماع بزرگ بسیجیان در ورزشگاه آزادی ضمن تبیین وضعیت کشور، بسیج مستضعفین را یکی از واقعیات کشور برشمردند.
👈 ایشان تشکیلات بسیج را مصداق آیهی شریفهی ۱۷۳ سورهی آلعمران بیان کردند که از تهدیدهای دشمن مرعوب نمیشود و عقبنشینی نمیکند، بلکه ایمانش زیاد میشود.
🔻 در این یادداشت به تبیین همین آیه پرداخته شده است؛ آیهای که نقش مهمی در مدیریت جامعه دارد و رهبر انقلاب اسلامی نکات متعددی در تفسیر آن بیان کردهاند. در ابتدا فضای نزول آیه را بیان میکنیم و سپس دیدگاههای حضرت آیتالله خامنهای و نکات برخی مفسران را از نظر میگذرانیم.
📝 بخوانید👇
https://eitaa.com/uphjnv
1_27330958.pdf
1.33M
🔰چرا رهبر انقلاب اصرار دارند دولت بماند ؟!
گروه پاسخ به شبهات مجموعه شناخت رهبری : 3 پاسخ به شبهه اخیر
http://eitaa.com/joinchat/88145932C6f1f7a9d26
1_27330958.pdf
1.33M
🔰چرا رهبر انقلاب اصرار دارند دولت بماند ؟!
گروه پاسخ به شبهات مجموعه شناخت رهبری : 3 پاسخ به شبهه اخیر
http://eitaa.com/joinchat/88145932C6f1f7a9d26
🔰با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
📡حجةالاسلام کریمی تبار نماینده ولیفقیه و امامجمعه ایلام شد
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور حکمی حجةالاسلام الله نور کریمی تبار را بهعنوان نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه شهر ایلام منصوب کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔻بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ الله نور کریمی تبار دامتافاضاته
در پی استعفای جناب حجةالاسلام آقای لطفی دامت توفیقاته از امامت جمعهی ایلام، با قدردانی و تشکر از خدمات چندین سالهی ایشان، جنابعالی را که از میان مردم مؤمن و وفادار آن استان برخاسته و مدتها به خدمت در آن سامان اشتغال داشته و بحمدالله از صلاحیت لازم برخوردار میباشید، به امامت جمعه و نمایندگی خود منصوب میکنم.
💡مردم عزیز آن استان مرزی، دورانهای دشواری را در سالهای دفاع مقدس و پس از آن گذرانیده و با همهی مشکلات، وفاداری خود به نظام اسلامی را حقاً به اثبات رسانیدهاند. اکنون جنابعالی در میان این مردم بزرگوار و فداکار به قبول وظیفهی سنگینی مفتخر گشتهاید. انتظار میرود با همهی توان در خدمتگزاری به آنان کوشیده و با تقویت مجموعههای دلسوز و انقلابی به مجاهدات فکری و عملی در زمینههای گوناگون مدد رسانید. ارتباط نزدیک و صمیمی با جوانان و سلوک مردمی با همگان و بهرهگیری از نخبگان و دانشگاهیان را توصیه میکنم و مزید توفیقات الهی را برای جنابعالی مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۷ مهرماه ۱۳۹۷
https://eitaa.com/uphjnv
🍎 دوستان با غیرت من
🍎 تا می تونید ، روشنگری کنید
🍎 مردم رو از مسببان واقعی این وضع جامعه ، آگاه کنید
🍎 آبروی مفسدین باید بره
🍎 آبروی محتکرین رو ببرید
🍎 آبروی کم فروشان رو ، له کنید
🍎 هر حزب کثیفی که با دادن شعار آزادی ، قصد عریان کردن ناموس ما رو داره ، با تبلیغ گسترده ، باید نیست و نابود بشه
🍎 ما می تونیم ماهیت واقعی این حزب اصلاح طلب کثیف رو ،
👈 به مردم معرفی کنیم
🍎 تا در انتخابات آینده ،
👈 کسی بهشون رأی نده
🍎 تا بفهمن سو استفاده از رأی مردم ، یعنی چی
🍎 تا بفهمن اگر کاربلد نیستن
👈 استعفا و عذرخواهی کنن
🍎 نه اینکه با کمال پررویی ، به مردم بگن :
👈 همینه که هست
👈 خودتون انتخاب کردید ، تحمل هم بکنید
🇮🇷 قابل به ذکر است
🇮🇷 من در بند هیچ حزبی نیستم
🇮🇷 نه اصلاح طلبم نه اصول گرا
🇮🇷 نه چپی ام نه راستی
🇮🇷 بلکه با افتخار میگم
🇮🇷 من حزب اللهی ام
🇮🇷 من ولایتی ام
🇮🇷 من ایرانی ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پمپئو؛🔴روزی ایران آزاد خواهد شد...
شتر در خواب بیند پنبه دانه
گهی لف لف خورد گه دانه دانه
https://eitaa.com/uphjnv
هدایت شده از کانال نکته های زندگی
در این عصر دل انگیز
آرزو میکنم
کلبه دلاتون
همیشه آرام باشه
و شادی و برکت
مثل باران رحمت
از آسمان براتون بباره
"عصر زیبای پاییزیتون بخیر"🍁
http://eitaa.com/joinchat/4287299596C303f3749ff
🔴چرا رهبری ورود حاکمیتی نکرد؟!
🔻چرا رهبری در مقوله fatf #تذکر داد ولی #ورود_حاکمیتی نکرد؟ ما از او در امور دیگری شبیه به این ورودهای جدی تری دیده ایم. مثلا در قصه اصلاح #قانون_مطبوعات در #مجلس_ششم رهبری منتظر شورای نگهبان و غیره هم نشد و دستور داد بحث اساسا از دستور کار خارج شود؛ شبیه به این قصه بلکه شدیدتر و عجیب تر از آن را در ماجرای #2030 مشاهده کردیم.
🔻اما مخالفت های رهبری دو دلیل عمده دارد اول #اختلاف و دوم #انحراف است. در موارد "اختلاف" نظر او #جمع_کننده و نهایی کننده است. در موارد "انحراف" حکم او محافظت از انحراف جامعه است.
🔻اما پرسش اصلی که در بالا بیان شد مربوط به مقوله انحراف است. واقعیت آن است که بین قضیه ۲۰۳۰ و اصلاح قانون مطبوعات با ماجرای #fatf تفاوت #ماهوی وجود دارد. دو ماجرای اول یکی به مقوله #تربیت و دومی #گفتمان_سازی در کشور مربوط میشدند. اولی تربیت نیروی انسانی را به #دشمن میسپرد و دومی #گفتمان_سازی را. اگر اراده حرکت کننده در جامعه را اراده مردم میدانیم این دو انحراف در جامعه و سپردن مدیریت و هدایت جامعه به دست دشمن بودند.
🔻اما در مقوله #fatf اتفاقی که میافتد شبیه برجام است و از مقوله انحراف نیست بلکه از جنس مقوله #تحمیل_هزینه بر کشور است. اگر چه عده ای از سر ترس یا احساس حقارت به این لایحه رای دادند اما این لایحه محصولش در جامعه و مردم تحقیر نیست انحراف هم نیست بلکه ایجاد هزینه است. دقت کنید حتی جان عزیزترین عزیزان کشور حتی تسلیحات در کشور اینها ولو عزیزند و ناموسی اما به هر حال هزینه اند نه انحراف. در سبک تصمیم گیری رهبران #اراده_مردم و قانون بر #هزینه_ها_مقدم است و اراده رهبر و امام جامعه در مقوله #انحراف بر_اراده_مردم مقدم است. اگر بنا باشد جامعه به انحراف کشیده شود رهبر حکم میدهد و تا زمانی که مردم بنای بر اطاعت از شریعت و حکم الهی دارند این انحراف جلوگیری خواهد شد. ملاک در تشخیص انحراف در جامعه نیز توجه به اراده مردم و رشد جامعه است. نه تسلیحات نه جان انسانها و نه هیچ چیز دیگر.
🔻صدالبته هزینه اگر به اندازه ای شود که کیان جامعه و موجودیت جامعه به خطر بیفتد این هزینه نیز با انحراف فرقی نمیکند چون در هر دو آنچه به خطر میافتد حرکت امت به سمت هدف است یکی اصل امت را نابود میکند یکی جهت را.
🔻در غیر این موارد رهبر #تذکر میدهد راهنمایی میکند ولی تصمیم را به #اراده مسوولین و منتخبین میسپارد. او مراقب #جهت_گیری جامعه و رشد جامعه است. برداشتن گامها با خود #مردم است. ساختار قانونی کشور در همه بخشها برای تصدی اراده جامعه #کافی به نظر میرسد.
https://eitaa.com/uphjnv
هدایت شده از 🌷ابرگروه عطر رضوی 🌷
💠 کاروان اسیران اهل بیت (ع)
مردم لباس پاره ما خنده دار نیست
کاخ غــرور کاذبتان پایدار نـیست
😭
مردان ما به نیزه و در کوچه های شهر
گرداندن زنان حـرم افـتخار نیسـت
😭
در سختی و بلا به خدا تکیه میکنیم
سر می دهیم در ره او، این شعار نیست
😭
ای بزدلان ز بام به ما سنگ می زنید
در دست های بسته ما ذوالفقار نیست
😭
زن های شهر کوفه چرا گریه می کنید؟
دیگر به گریه های شما اعتبار نیست
😭
در بین طـعنه های وقـیح تـمام شهر
بدتر ز طـعنه های بد نیزه دار نیست
#زیارت_اربعین #صفر #اربعین #رقیه #کربلا
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔴🔴🔵 چند نکته درباره کنوانسیون مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم؛ چرا نه به FATF!؟
👈بخش اول
1- اصولا FATF چیست؟
کنوانسیون مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، فتف نامیده می شود و ادعا می کند به دنبال مقابله با تامین مالی تروریسم در دنیاست که در سال 1989 توسط 5کشور اروپایی و کانادا و ژاپن در پاریس تأسیس شد.
2- چند کشور عضو فتف است؟
برخلاف دروغهای رسانه های اصلاحاتی اعتدالی، تنها 37 کشور دنیا عضو فتف هستند!
3- فتف در ایران به دنبال چیست؟
- کشف راههایی که ایران برای دور زدن تحریم ها از آن استفاده می کند، کانالهای ورود ارز به کشور و همچنین برخورد با طرف هایی که در این مدت در دور زدن تحریمها با ایران همکاری کردند.
- قطع ارتباط مالی ایران به عنوان پشتیبان حرکت ها و نهضت های مردمی و مدافع مظلومان جهان با محور مقاومت و محدودسازی قدرت و نفوذ منطقه ای ایران
- مشخص شدن هویت تجار ایرانی و شرکای خرجی آنها بالاخص در تبادل کالاهای استراتژیک و همچنین دسترسی به حساب های بانکی اشخاص و سازمان های مهم.
4- چرا عضویت ایران در FATF خسارت بار است؟
- تجربه های قبلی در پیوستن به معاهدات بین المللی: اغلب معاهدات بین المللی که قبلا به آنها پیوسته ایم زمینه ساز فشارهای سنگین به ج.ا. شده است. مثلا وقتی به غربی ها اعتراض میکینم که چرا به سلاح اتمی هند، پاکستان یا اسرائیل کاری ندارید!؟ ادعا می کنند چون این کشورها عضو NPT نیستند! شما باید پاسخگو باشید چون عضو هستید!
- سواد پایین و عدم فهم راهبردی جریان اعتدالی-اصلاحاتی از پیچیدگی های مناسبات بین الملل: اصولا به دلیل اینکه بزرگان این جریان غالبا با رانتهای ویژه مدارج دانشگاهی را طی کرده اند نه از روی شایسته سالاری، و همچنین به دلیل اینکه تحت سلطه جریان پروپاگاندای رسانه ای غرب هستند، بنابراین فهم سیاسی پایینی از مسائل بین المللی داشته و قادر به درک راهبردهای پیچیده، لایه لایه و سناریو محور غربی ها نیستند. این امر باعث شده هرجا قراردادی را امضا می کنند، کشور متضرر می شود. قرارداد الجزایر، مک فارلین، آزادسازی اسرای آمریکایی در بیروت و FATF و برجام از این نمونه هاست.
- ارتباطات حقوقی پیچیده کنوانسیونها و معاهدات بین المللی: اکثر این معاهدات به گونه ای زیرکانه به یکدیگر پیوند خورده و پذیرش هریک از آنها، تعهداتی از دیگر معاهدات به کشورها تحمیل می کند و روندهای حقوقی را بسیار پیچیده می کند. چیزی که غربزدگان ایرانی درکی از آن ندارند.
- تجربه برجام: برجام یک تله حقوقی زیرکانه برای تیم کم سوادهای ایرانی بود. افتادن در این تله علی رغم تذکرات رهبری و دلسوزان و اساتید دانشگاه نشان داد تیم اعتدالی-اصلاحاتی ظریف در حد و اندازه ورود به امضای یک تعهد جدید نیست. برجام طراحی شده بود تا اقتصاد ایران را نابود کند و FATF نیز به دنبال قدرت زدایی و امنیت زدایی از ایرانیان است.
- رانتخواری مجریان: غالب طرفداران FATF کسانی هستند که منافع اقتصادی خاصی از اینگونه معاهدات می برند. اینها اغلب آدم های صادقی نیستند و مرتب رنگ عوض می کنند. در نگاه اینها اولویت منافع ملی نیست و منافع سیاسی و باندی آنها برایشان اهمیت بیشتری دارد. بنابراین نمی شود به ادعاهایشان استناد کرد. دروغهای ناجوانمردانه برجامی شان یک نمونه اثبات شده برای ملت است.
- تعریف تروریسم در FATF : تعریف غرب از تروریسم اساس مشکل ما با این کنوانسیون است. این تعریف کاملا در مقابل منافع ملی ماست و به گونه ای تنظیم شده که حقی برای تحفظ در این تعریف ایجاد نمی کند. بنابراین عملا رویکرد غربی در تعریف تروریسم به کشور تحمیل شده و ملاک عمل قرار خواهد گرفت!
https://eitaa.com/uphjnv
🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵چند نکته درباره کنوانسیون مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم؛ چرا نه به FATF!؟
👈 بخش دوم
- حرفهای طرفداران هم در زمینه حق تحفظ از روی بی سوادی است. البته حتی اگر تحفظی هم وجود می داشت در عمل به دلیل دست برتر رسانه ای و بین المللی طرف غربی، نگاه آنها محور می شود.
- عقل و تجربه نشان داده که طرف غربی به دنبال بهانه گیری است و بهانه جویی دائم آنها تمامی ندارد. بنابراین با پذیرش این کنوانسیون مشکلی حل نخواهد شد و تنها تعهدات و محدودیتهای جدیدی بر کشور تحمیل می شود. طرفداران فتف متأسفانه فهم درستی از این داستان ندارند.
- مرعوب بودن تیم حاکم بر سیاست خارجی کشور: ظریف و تیمش در عین ضعفهای فنی شدید در حوزه مسائل بین المللی، یک ضعف بزرگ دیگر هم دارند؛ اینها افرادی ترسو و مرعوب هستند و در حد و اندازه های دفاع از منافع ملت بزرگ ایران نیستند. بنابراین توان ایستادگی در برابر زیاده خواهی های طرف غربی را در هیچ مذاکره ای ندارند.
- عامل نبودن طرف غربی به تعهدات: جدای از مباحث حقوقی، تجربه نشان داده غربی ها حتی به همین کنوانسیونها و تعهدات نامتوازنی هم که می دهند، پایبند نیستند.
- اصولا پذیرش فتف از طرف ایران معنایی جز پذیرش اتهامات طرف غربی در خصوص حمایت از تروریسم ندارد.
- خودتحریمی: فتف کشورها را ملزم می کند تا افراد و گروه های مورد نظرش را تحریم مالی کنند. لیست SDN یکی از لیستهای تحریم است که 170 فرد و سازمان ایرانی را شامل می شود. به عبارت ساده ایران بعد از پذیرش فتف باید ایران افراد و سازمانها را تحریم کند! و در مراتب بالاتر دستگیر کرده و تحویل غرب بدهد!
- نکته مهم دیگر اینکه چرا فتف ایران را کشوری با ریسک بالای حمایت از تروریسم معرفی می کند اما عربستان، امارات و ترکیه که حمایتشان از تروریسم اثبات شده است، در لیست سیاه قرار ندارند! آیا این یک دلیل برای عدم پذیرش آن کافی نیست!؟
https://eitaa.com/uphjnv
❗️پس رهبر چه کاره اند❓
▪️اف ای تی اف در مجلس تصویب شد و جمع زیادی از نیروهای مومن و انقلابی به شدت ناراحت شدند...
❗️اما افراد مومن و انقلابی ساکت ننشستند و به همه می گویند که چه خیانت بزرگی به مردم این مرز و بوم شده است.
♨️ در همین حین اکثریت جامعه یعنی همان مردمی که چندان حساسیت و اطلاعات سیاسی ندارند با شنیدن صحبت ها و فریادهای ما، احساس می کنند که دوباره یک فاجعه رخ داده و با خودشان خواهند گفت پس رهبر در این مملکت چه کاره است ؟!
🤔 اکنون باید برای این سوال پاسخ درخور و قانع کننده ای پیدا کنیم و به آنها تحویل بدهیم که رهبری در جزئیات امور دخالت نمی کنند و نظرشان را بصورت کلی اعلام می کنند و ...
⁉️خوب، افکار عمومی میپرسند؛ وقتی فاجعه ای در این سطحی که شما دارید می گویید رخ داده، چه جای کلی گویی بوده؟!! این رهبر پس کجا قرار است از حکم حکومتی استفاده کنند؟!! پس کی قرار است قاطعیت به خرج بدهند؟!!
♻️ حالا بیا و درستش کن!!!!!
🔺مطرح شدن این سوال در ذهن مردم، منطقی است اما یک جای کار مشکل دارد که نتیجه آن، مطرح شدن این سوال در ذهن مردم می شود
❓اما کجا؟!!!
یعنی عملکرد رهبری واقعا مشکل داشته ؟!!
❌قطعا نه!!!
❓پس فکر مردم اشتباه است که این سوال را مطرح می کنند؟!
❌باز هم پاسخ نه هست
⁉️پس مشکل کجاست؟!
⚠️ مشکل عملکرد بر اساس احساسات ماست که (البته از سر دلسوزی و حساسیت) این اتفاق را برای مردم آنچنان روایت می کنیم که ابعاد فاجعه را بسیار بزرگ تر از آنچه هست مینماییم.
🏴قطعا رای آوردن اف ای تی اف در مجلس یک نقطه تاریک در عملکرد مجلس است اما آنقدرها که ما داریم فریاد میزنیم و اعلام می کنیم، فاجعه بار نبوده.
◽️اف ای تی اف، دست ما را نبسته و راه بی بازگشت نیست!؟
📰 در مجلس ششم روزی قرار بود قانون مطبوعات بررسی و اصلاح شود تا آزادی های مد نظر غربگرایان به مطبوعات داده شود و مطبوعات بتوانند راحت هر چه خواستند بنویسند و حتی خدا را هم به چالش بکشند.
✅ صبح همان روز، رهبر انقلاب طی نامه ای به آقای کروبی که رئیس مجلس ششم بود، با استدلال معقول و منطقی ابلاغ کردند که دست به قانون مطبوعات نزنند و این موضوع را کنار بگذارند و بدین ترتیب آن موضوع از دستور کار مجلس خارج شد...
♨️ درسته! آن روز واقعا قرار بود یک فاجعه شکل بگیرد که با ورود به موقع رهبر انقلاب، جلوی آن گرفته شد.
☝️پس رهبر انقلاب هیچ ابایی ندارند که اگر فاجعه ای بزرگ در حال رخ دادن باشد، به موضوع ورود کنند و با اختیارات رهبری جلوی آن را بگیرند.
🔔اما در غیر از آن، روش حکیمانه رهبر انقلاب این است که اجازه میدهند امور طبق روال قانونی آن پیش برود، هرچند احتمال بروز خسارتهایی هم برای کشور باشد (چون به هر حال نظر منتخبان مردم است و این رفتار رهبر نشان دهنده اوج دموکراسی در نظام مردم سالاری دینی است)
⚠️گاهی ما با بزرگ نمایی بیش از حد، برخی اشتباهات، عملا هم رهبر و هم نظام را در ذهن عوام جامعه زیر سوال می بریم...
🔸گاهی حساسیت و نگرانی های بیش از حد ما (که البته از سر دلسوزی است) باعث می شود در مواضع مان از رهبر سبقت بگیریم و مردمی که نظرات ما را میشنوند به این نتیجه برسند که رهبر منفعلانه عمل می کنند...
‼️اما رهبر منفعلانه عمل نمی کنند ، ما داریم زیاد تند حرکت می کنیم
👌این یک تذکر است برای فعالان جبهه انقلاب، که البته سرمایه های ارزشمند نظام هستند و نقطه قوت نظام
✅ و البته اغلب ورود به موقع شان در بزنگاه های خاص باعث جلوگیری از انحرافات میشود.
✅ ورود و روشنگری و مطالبه گری فعالان رسانه ای جبهه انقلاب در موضوع اف ای تی اف، خوب بود و دلسوزانه
☝️اما لازم است مراقب باشیم که سرعت حرکت مان از ولی امر بیشتر نشود، که اگر شد رهبر حکیم و دلسوز انقلاب را زیر سوال برده ایم.
🙏 مراقب باشیم کاری نکنیم که همه ی نهادهای حکومت را زیر سوال ببریم و طوری عمل نکنیم که مجلس و دولت و شورای نگهبان و سایر ارکان نظام را در نظر مردم منفعل یا خائن یا فاسد جلوه دهیم که هیچ چیز بیشتر از این دشمن را به خواسته اش که بر اندازی جمهوری اسلامی است، نمی رساند (حتی اف ای تی اف و برجام).
https://eitaa.com/uphjnv
هدایت شده از گفتمان خانواده سیاسی و ازدواج زینبی
در مورد FATF و نتیجه وچرا مجلس مصر به تصویب بود
هدایت شده از گفتمان خانواده سیاسی و ازدواج زینبی
467.1K
هدایت شده از گفتمان خانواده سیاسی و ازدواج زینبی
139.9K
✍ یادداشت | منطق رهبری
🔻 رهبر انقلاب با مسائل روز کشور، چگونه مواجه میشوند؟
🔹️ از ابتدای انقلاب تاکنون، در نسبت با "تعریف وظایف و کارکردهای رهبری"، نظریات مختلفی وجود داشته است. عدهای با نگاهی "تفریطی"، معقتد به "رهبری فرمایشی و نمایشی" هستند که چونان "پاپ"، هر از گاهی در جمع مردم ظاهر شده و چند کلمهای صحبت کرده و چند عکس یادگاری گرفته و بعد از آن به "واتیکان" مراجعت کند و "کار قیصر را به قیصر واگذار کند و کار خدا را به خدا". در این نگاه، رهبر جامعه، دارای مسئولیت چندانی نیست جز نصیحتهای مرشدانه. واضح است که خروجی چنین نگاهی، در نهایت منجر به بروز "سکولاریسم" و جدایی نهاد دین از سیاست و حکومت خواهد شد. یعنی دقیقا خلاف آرمانی که انقلاب اسلامی برای آن تأسیس شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
🔸️ درست در نقطهی مقابل این جریان، افراد دیگری قرار دارند که با نگاهی "افراطی"، هرآنچه که در بخشهای مختلف دولتی (به معنای عام آن در سه قوه) و حکومتی میگذرد را وابسته به "رأی و عمل" رهبری دانسته و خواهان آناند که در همهی مسائل خرد و کلان دولت، ورود پیدا کند. این افراد معتقدند که اگر دولت یا مجلس یا قوهی قضائیه، کار خود را "ناقص" یا "نادرست" انجام داده است، رهبری باید "مستقیما" ورود کرده و با زیر پا گذاشتن قواعد و ساختارهای موجود، برخورد قهری و قطعی با آنان انجام دهد. این نگاه نیز اگرچه ممکن است در پارهای از مواقع، از باب دلسوزی برای آیندهی انقلاب و روحیهی انقلابیگری باشد، اما خواه یا ناخواه، منجر به شکلگیری نوعی "استبداد" در جامعه خواهد شد. یعنی باز هم خلاف آن چیزی که انقلاب اسلامی برای آن به وجود آمد.
https://eitaa.com/uphjnv