آمریکا شناسی 11.MP3
8.24M
🔰 سخنرانی های #آمریکا_شناسی 11
#فصل_دوم
👈 #لابی_اسرائیل_علیه_خاورمیانه 5 ( نقش لابی در فشار به ایران)
🌀 جلسه پنجم از فصل دوم
🎤 با توضیحات #استاد_عبادی (از اساتید مهدویت کشور و پژوهشگر تاریخ)
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
💎 ۱۲ فروردین روز تحقق آرمان های بلند مردم بود.
👥مردمی که در راه انقلاب، زندان ها، تبعیدها، شکنجه ها، سختی ها و محرومیت های زیادی کشیدند و شهادت بهترین فرزندان خود را دیدند، بعد از پیروزی انقلاب، در یک همه پرسی تاریخی، برای تحقق آرمان های والای شهیدان، به استقرار جمهوری اسلامی، رأی دادند.
🇮🇷 #روز_جمهوری_اسلامی
مبارکباد🇮🇷
⭕️ دکتر محمودی متخصص و رییس اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه الله :
❌ فضایی که در جهان درباره #کرونا ویروس ایجاد شده است ممکن است پشت پرده سیاسی و اقتصادی داشته و منتج به کشف واکسن و ... شود
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-550156
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#در_خانه_بمانیم #جنگ_بیولوژیک
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🔴عراقیها آماده پاسخ به حمله احتمالی آمریکا هستند
🔹«کاظم الفرطوسی» سخنگوی کتائب سید الشهداء در سازمان الحشد الشعبی از تدابیر امنیتی و پیشگیرانه شدید در برخی مقرهای نظامی در عراق به دنبال مطرح شدن احتمال حمله آمریکا علیه عراق خبر داد.
🔹الفرطوسی گفت: «هر گونه حمله آمریکا علیه مقرها و مواضع نظامی عراق همه را مکلف به دفاع از عراق و حاکمیت آن میکند و این تنها وظیفه گروههای مقاومت نیست».
🔹سخنگوی کتائب سید الشهداء اظهارداشت: «گروههای عراقی برای پاسخ به هر حمله احتمالی آمریکا در اوج آمادگی است تا به آن پاسخ دهد و تدابیر امنیتی پیشگیرانه بر اساس سناریوهای احتمالی حمله آمریکا اتخاذ شده است».
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🌐کانال عاشقان چهارده معصوم علیهم السلام باعث افتخار است همراه ما باشید
💎یک کانال مطالب#مهدوی #مذهبی و #اخلاقی و #معرفتی...
eitaa.com/joinchat/2628059154C1f89241489
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزارش تکان دهنده پزشک امریکایی از وضعیت اسفناک سیستم درمانی امریکا در مقابله با #کرونا!
✍️ این است وضعیت اسفبار آمریکا کشور جهان اولی و به اصطلاح قدرت اول جهان!! ⭕️
❗️بیچاره غرب گرایانی که دل در گروی این گونه قدرت ها دارند!
#قاسم_روانبخش
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
گویا اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی عضو در یک پوسته غیر رسمی #تلگرام فاش شده و در وب با ۵۰۰ دلار فروخته میشه....
پس از فیلتر تلگرام، ۲ پوسته غیررسمی طلاگرام و هاتگرام منتشر شدن که شنیدهها حاکی از مدیریت این دو پوسته توسط سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی بود...
چه کسی پاسخگوی این #نفوذ_امنیتی است؟
💬 محسن پورعرب
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شوکه شدن ترامپ از کامیونهای فریزردار حمل اجساد...!
🔴 دونالد ترامپ، رئیسجمهوری ایالات متحده به تصاویری که از بیمارستان المهرست در محله کوئینز نیویورک دیده اشاره کرد و اینکه همیشه چنین چیزهایی را از تلویزیون میدیده که در دیگر سرزمینها اتفاق میافتاده نه در آمریکا و آن هم در چند قدمی محلهای که او در آن بزرگ شده است.
🔴 او همچنین به کامیونهای فریزرداری اشاره کرد که مقابل بیمارستان آمده بودند تا اجساد پیچیده شده در کیسهها را جابهجا کنند.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
✨۱۲ فروردین؛ روز شکست سنگین لیبرالیسم از اسلام سیاسی
▫️برگزاری رفراندوم درباره نظام جمهوری اسلامی، تبدیل به اوّلین عرصه بروز و ظهور تضادّ فکری مهندس مهدی بازرگان و اعضای دولت موقّت با امام(ره) و مردم شد.
▪️«جمهوری اسلامی» در واقع نظریهای سیاسی مبتنی بر اندیشه سیاسی اسلام و الگویی برای پیادهسازی حکومت اسلامی بود. امام(ره) وقتی در یازده آبانماه 1357 در گفتگو با تلویزیون لوکزامبورگ هدف نهضت را برقراری جمهوری اسلامی و برنامه را تحصیل استقلال و آزادی اعلام کردند، این هدف و برنامه، تبدیل به یک شعار و مطالبه فراگیر مردمی شد که در همه راهپیماییهای سراسری در ماههای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی به گوش میرسید: «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی».
▫️ایشان در مقطع پس از پیروزی انقلاب و ناظر به رفراندوم درباره نظام سیاسی جدید، ضمن دعوت مردم به رأی به جمهوری اسلامی، تصریح داشتند که رأی به جمهوری اسلامی، رأی به حکومت اسلام است و مردم را دعوت میکردند که در رفراندوم به جمهوری اسلامی رأی دهند.
▪️با این وجود امّا اعضای دولت موقّت که مشخّصاً از جانب امام(ره) مأمور برگزاری رفراندوم درباره «جمهوری اسلامی» شده بودند، در زمره مخالفان جمهوری اسلامی قرار گرفته و شروع به موضعگیری علیه ایده جمهوری اسلامی و ارائه مدلهای حکومتی جایگزین کردند. مهندس بازرگان آشکارا موضع میگرفت که باید به جمهوری اسلامی صفت «دموکراتیک» را اضافه کرد؛ یا احمد صدر حاجسیّدجوادی وزیر کشور دولت موقّت که متولّی برگزاری انتخابات بود، پا را فراتر گذاشت و پیشنهاد حذف کلمه اسلام را داد: «مناسب آن است که فقط مفهوم جمهوری دموکراتیک باشد تا در تدوین قانون اساسی بتوانیم آن را به هر شکلی درآوریم.».
▫️علاوه بر اعضای دولت موقّت، جریانهای معارض فکری چون کمونیستها، لیبرالها، تجزیهطلبان و... که علیرغم قلّت اعضا و فقدان حمایت مردمی، از پشتوانه رسانهای داخلی و خارجی قدرتمندی برخوردار بودند، تبلیغات وسیعی علیه «جمهوری اسلامی» به راه انداختند. امام(ره) در مقابل همه این جریانهای انحرافی ایستادند و تصریح کردند: «آنچه ملّت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است همین «جمهوری اسلامی» بوده است، نه یککلمه زیاد و نه یککلمه کم.» و حتّی در پاسخی علنی به تمایلات مهندس بازرگان فرمودند آنها که میخواهند کلمه «دموکراتیک» را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند: «اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن... ملّت ما خون داده است تا جمهوری اسلامی وجود پیدا کند نه جمهوری، نه جمهوری دموکراتیک [ که] یعنی جمهوری غربی، یعنی بیبندوباری غرب.»
▪️حزب جمهوری اسلامی نیز که در واقع محلّ تشکّل نیروهای سیاسی پیرو امام(ره) بود، در پاسخ به این فضاسازی سنگین رسانهای علیه جمهوری اسلامی، روز دوّم فروردین 1358 تجمّعی در میدان آزادی تهران با سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای از اعضای شورای انقلاب برگزار کرد که صدها هزار نفر از مردم تهران در آن تجمّع شرکت کردند و وزن اجتماعی تفکّر حامی «جمهوری اسلامی» به نمایش گذاشته شد. آیتالله خامنهای در این سخنرانی اعلام کردند که جریان انقلابی اجازه نخواهد داد فرصتطلبان مسیری را که با صدای «لاالهالّاالله» پیموده شده، منحرف سازند.
▫️سرانجام رفراندوم، بهعنوان اوّلین انتخابات آزاد در تاریخ ایران، در روزهای دهم و یازدهم فروردینماه 1358 برگزار شد و آنگونه که رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور دولت موقّت اعلام کرد، از مجموع 20 میلیون و 288 هزار و 21 شرکتکننده، 20 میلیون و 147 هزار و ۵۵ نفر، یعنی 99.3 درصد به جمهوری اسلامی رأی آری دادند.
✍️کتاب روایت رهبری، صص ۳۰-۲۷
#سید_یاسر_جبرائیلی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این فیلم #زنگنه راز مهمی را افشا می کند؛ اینکه «اصل توافق» با آمریکا برایشان مهمتر از «محتوای توافق» بوده. راز شکست #برجام همین کلمات زنگنه است که پیش فرض بسته شدن توافق ژنو بود: «هر توافقی بهتر از عدم توافق است.»
#محمد_عبدالهی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
کاسه داغ تر از آش
💢 بعد از شیوع گسترده کرونا در کشورهای غربی و بروز مشکلات بسیار در بخش های مختلف این کشورها،خود غربیان شروع به اعتراف نسبت به ضعف های خود کردند،با این حال یکسری غرب زده در داخل ایران مشغول ماستمالی کردن افتضاحات غربیان و توجیه مشکلات آنها هستند😳😳
پ.ن: جماعت غربزده یواش تر،کجا با این سرعت،خود غربیان هم دارند به ضعف هایشان اعتراف می کنند شما سنگ چی را به سینه می زنید⁉️
✅ طبل رسوایی کشورهای غربی به وسیله کرونا نواخته شده است
بی زحمت شما کاسه داغ تر از آش نشوید.
✍️#علی_اصغر_سمیعی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اذعان کارشناس مدعو ایران اینترنشنال به تواناییهای ایران در حوزه دارویی و تامین اقلام مورد نیاز
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔴صف باورنکردنی آمریکایی ها برای دریافت غذا❗️
♦️یک خبرنگار آمریکایی با انتشار ویدئویی از صفهای طولانی خودروها در جاده منتهی به شهر پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا در صفحه خود در توییتر نوشت: این خودروها برای دریافت غذای رایگان از یک خیریه صف کشیدهاند؛ کرونا باعث تعطیلی بسیاری از مشاغل شده و این افراد درآمدی برای تهیه غذا ندارند.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
524.5K
درباره مشکلات ایتا
سید مجید نکته دقیقی رو یادآور شدند
همین تلگرامی که 50.000 سرور داره(ایتا 70تا) تاکنون 3بار به صورت جهانی از دسترس خارج شده و بیش از 20 بار به صورت منطقه ای
در یک کار استارت آپی این اتفاقات عادی است
لذا همین چند نفر عزیزی که غر میزنید لطفا صبور باشید و واقعیت ها رو بپذیرید.
بعد از عادی شدن شرایط ما مردم پای ایتا میمونیم و نیاز ایتا به دولت و.... رو از بین خواهیم برد
ان شاء الله
🔴 درباره عراق، روزنامه های امریکایی می گویند پنتاگون دستور آمادگی برای عملیات تهاجمی علیه کتائب حزب الله را داده است. در عمل اما، آنچه می بینیم تلاش پیگیر امریکا برای منتقل کردن نیروهای خود به پادگان های امن با هدف کاهش آسیب پذیری در مقابل حملات پی در پی موشکی است.
🔻واشینگتن تصور می کرد پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس نفوذ ایران در عراق یک شبه صفر می شود، حشد فرو می پاشد و سیاستمداران عراقی هم بالکل فرمان بر امریکا می شوند. قضایا ظاهرا طور دیگری پیش رفته. امریکا قادر به انتصاب نخست وزیر مدنظر خود نیست و عملا عادل عبدالمهدی ابقا شده، گروه های شیعه منسجم تر شده و رویکرد عملیاتی علیه امریکا پیدا کرده اند، و تهاجمی مستمر و ظاهرا تمام نشدنی علیه نیروهای امریکایی آغاز شده. در واقع، قضیه اینطور است تا چند ماه قبل امریکا در عراق تلفات نمی داد اما حالا می دهد.
🔻این احتمال که امریکا قصد عملیات نظامی علیه کتائب در روزهای آینده داشته باشد وجود دارد اما به یاد بیاورید که ارتش امریکا همین چند هفته قبل پادگان های حشد را بمباران کرد به این امید که در مقابل حملات علیه نیروهای خود ‘بازدارندگی’ ایجاد کند اما تنها نتیجه ای که گرفت افزایش حملات بود.
🔻اکنون هم وضعیت تغییر اساسی نکرده. برخلاف آنچه رسانه ها می گویند هدف راهبردی امریکا درگیر شدن با حشد نیست، بلکه امریکا بیشتر دنبال آن است که سریال حملات علیه نیروهای آن متوقف شود و یکی از راه های رسیدن به این هدف را ایجاد بازدارندگی از طریق ‘تهدید معتبر به تلافی’ می داند؛ چیزی که تا امروز کارساز نبوده و پس از این هم نخواهد بود.
🔻 بنابراین، احتمال درگیری وجود دارد اما امریکا در موضع دفاعی است و به صحنه ای کشانده شده که موضع راهبردی آن را روز به روز ضعیف تر خواهد کرد. تلفات امریکایی هر چه زمان به انتخابات ۲۰۲۰ نزدیک تر شود، برای ترامپ مهلک تر خواهد بود. توان نامتقارن را نیز با عملیات متعارف نمی توان مهار کرد.
💬 مهدی محمدی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
گرچه سابقه وجود تنشهای میان تهران و واشنگتن، به پس از حمله سال 2003 آمریکاییها به عراق برمیگردد و برهمین اساس بارها مقامات آمریکایی، جمهوری اسلامی را متهم به افزایش تنش در عراق، پس از اشغال آن توسط ایالات متحده نمودند، ولی با به وجود آمدن داعش و پس از حمله نیروهای آن به عراق و تصرف برخی مناطق عراق از جمله موصل توسط آنها و ورود شهید سلیمانی و نیروهای ایرانی به جهت بسیج و آموزش نیروهای عراقی به جهت انجام عملیاتهای ضد تروریستی به منظور بیرون راندن داعش از عراق، باعث به حاشیه رفتن و کمرنگ شدن تنشهای میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده در اقلیم عراق شد.
به نحوی که حتی در بعضی عملیاتهای ضد داعش، نیروهای مردمی عراقی تحت آموزش جمهوری اسلامی و هواپیماهای امریکایی توانستند نقش مکمل را ایفا کنند، گرچه در همان مقطع زمانی شاهد بمباران نیروهای مردمی عراق توسط هواپیماهای آمریکایی نیز بودیم، اما بعد از نابودی داعش، یکبار دیگر بر تنشهای ایران و نیروهای شیعی عراقی با آمریکاییها افزوده شد، زیرا آن چیزی که در عراق برای ایالات متحده دغدغه ایجاد کرده بود، بحث افزایش نفوذ ایران در حکومت و ساختار سیاسی عراق بود. چرا که پس از هجوم نیرویهای تکفیری داعشی به عراق این جمهوری اسلامی بود که بلافاصله به کمک عراقیها شتافت و پس از این حضور موثر جمهوری اسلامی در عراق و انجام عملیات موفقیت آمیز در شکست داعش، نفوذ جمهوری اسلامی در عراق بیش از پیش شد، که بخش زیادی از این رابطههای فی ما بینی میان عراق و ایران و اثر گذاریها بوسیله سردار سلیمانی صورت میپذیرفت چرا که او به چهرهی مورد اعتماد عراقیها از جمله سیاستمداران عراقی تبدیل شده بود.
از همینرو پروژه ترور سردار سلیمانی و حذف فیزیکی ایشان توسط واشنگتن را میتوان بر همین این اساس ارزیابی کرد چرا که واشنگتن با لشکرکشی به عراق و پرداخت هزینهی هنگفت در سالهای اشغال عراق حاضر به از دست دادن عرصه قدرت سیاسی در عراق نبود، از همین رو با ترور سردار سلیمانی به منظور کاستن از این نفوذ در عراق اقدام نمود، چرا که با وجود سردار سلیمانی برگرداندن صفحه سیاسی به سمت آمریکاییها تقریبا نا ممکن بود چرا که پروژههایی همچون کودتا علیه عادل عبدالمهدی به منظور سرنگون نمودن دولت او، با درایت مقامات ایرانی و شهید سپهبد سلیمانی، هیچ وقت قابلیت اجرا پیدا نکرد.
چرا که سردار سلیمانی، عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق را در جریان حرکات مشکوک سرلشکر ساعدی قرار داد و بر این اساس پروژه کودتای نظامی ایالات متحده در عراق هیچ وقت عملیاتی نشد. اما پس از عدم موفقیت در این کودتا بود که پروژه دوم براندازی، در قالب تظاهرات خیابانی و گسترش نا آرامیها در عراق کلید خورد. چرا که عادل عبدالمهدی انتظارات واشنگتن را برآورده نمیکرد وهمچنین رابطه خوبی با جمهوری اسلامی داشت، از اینرو باید گفت تنشها در عراق بین جمهوری اسلامی و گروههای مورد حمایت ایران با آمریکا در عراق وجود خواهد داشت کما اینکه پیش از آن هم وجود داشت.
اما با شکست پروژه خیابانی و شهادت سردار سلیمانی یکبار دیگر احتمال تلاش دوبارهی ایالات متحده برای انجام کودتا در عراق از جانب آمریکاییها محتمل به نظر میرسد، چرا که پس از شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس مجلس عراق با تصویب طرح خروج نیروهای آمریکایی از عراق نشان داد که سیستم فعلی سیاسی در عراق نمیتواند منافع آمریکایی مد نظر ایالات متحده در این کشور را تامین کند و آمریکاییها را به فهم این واقعیت رساند که برای تسلط سیاسی بر عراق نه فقط نخست وزیر بلکه ساختار سیاسی عراق باید دستخوش تغییر گردد. از اینرو آمریکا تنها با کودتاست که میتواند، ساختار موجود را بر هم زده و ساختار آمریکایی مطلوبش در عراق را مستقر کند، اما پرسش اینجاست که با توجه به شرایط موجود، ایالات متحده چه گزینه هایی را پیش روی خویش دارد!
در این رابطه باید اینگونه پاسخ داد که با توجه به گسترش کرونا در ایران و بکارگیری تمامی ظرفیتهای داخلی کشور، برای مقابله با این بیماری، فرصت مناسبی برای ایالات متحده به وجود آمده است تا کار را در عراق یکسره کند. اما نکته حائز اهمیت این است که با توجه به درگیری ایالات متحده با ویروس کرونا و شرایط حاکم بر این کشور نارضایتیها در آمریکا نسبت به عملکرد ترامپ رو به افزایش است، اگرچه در نگاه نخست شاید اینطور به نظر میرسد که یک ضرب شصت نظامی آمریکایی می تواند برگ برنده خوبی در شرایط حاضر برای ترامپ باشد، اما برای کسب پیروزی و انجام یک کودتا در عراق و درگیری احتمالی با نیروهای نظامی شیعه در عراق باید فاکتورهایی را نیز مورد اعتنا قرار داد.
ادامه دارد
حجت الاسلام #محمد_یوسفی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
گرچه سابقه وجود تنشهای میان تهران و واشنگتن، به پس از حمله سال 2003 آمریکاییها به عراق برمیگردد و
⭕️چرا که در صورت شروع درگیریها در عراق و به خطر افتادن جان نظامیان آمریکایی و عدم موفقیت ایالات متحده در زمینه دفع تهدیدات شکل گرفته برای نیروهای نظامی خود پس از اقدام به کودتا یا فرسایشی شدن این روند، این عملکرد آمریکا به منزله یک سم مهلک در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری برای ترامپ عمل خواهد کرد.
اگر چه در حال حاضر نیروهای نظامی ایران ظرفیتهای خود را برای کنترل بیماری کرونا در درون کشور بکار گرفتهاند، اما این به منزله منفعل عمل کردن ایران و تضمینی برای عدم ورود جمهوری اسلامی به عرصه درگیریهای عراق نخواهد بود. تنها در صورتی امریکا در این پروژه موفقیت قطعی حاصل خواهد نمود، که اقدام نظامی این کشور با پاسخی از سوی ایران و نیروهای مقاومت مواجه نشود یا پاسخ محدود باشد. چرا که امریکا در شرایطی نیست که بتواند تبعات ناشی از یک جنگ جدید را در آستانه انتخابات بپذیرد. گرچه اگر امریکا می توانست به یک جمعبندی در این زمینه برسد که با نشان دادن یک ضرب شصت به ایران و جریان مقاومت پاسخی دریافت نخواهد کرد در آن صورت ترامپ بوسیله این ضربه حتی میتواند به جهت کسب پرستیژ و یک پیروزی آسان در مقابل جبهه مقاومت و ایران اقدام به افزایش شانس خود در رقابتهای انتخاباتی پیش رو نماید.
حجت الاسلام #محمد_یوسفی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv