فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرامش در میادین و خیابانهای تهران
🔴 آفتابی شدن دیرهنگام روحانی، همان نوشداروی بعد از مرگ سهراب
🔺پنجشنبه شب در اتفاقی شوک آور طرح سهمیه بندی بنزین و دونرخی شدن قیمت آن بدون اعلام قبلی اجرا شد.
🔹مردم با سابقه ذهنی دولت ضعیفی که در شرایط بحرانی نه تنها نظارتی بر افزایش قیمت ها ندارد، بلکه برخی اقداماتش زمینه ساز رانت و فساد خواهد بود و طرح های معیشتی را نیمه کاره رها می کند، با خبر افزایش ناگهانی قیمت بنزین هراسان شدند که وضعیت چه خواهد شد و آیا قرار است دوباره شرایط سخت سال ۹۷ و ماه های نخست ۹۸ بازگردد؟
🔹جمعی از مردم نگران و خشمگین از تصميم دولت، از همان شب اعتراض خود را با حضور در پمپ بنزین ها آغاز کردند و روز بعد تجمعات خیابانی دنبال شد.
🔹علت اصلی اعتراض مردم #بی_اعتمادی بود. بی اعتمادی به دولتی که نشان داده مرد کنترل بحران ها نیست. سرمایه اجتماعی اعتماد مردم که از دست رفته باشد، با وعده نسیه مسؤول دست چندم دولتی در تلویزیون، آن هم یک روز بعد از اعلام طرح، آرام نمی گیرند. اگر دولت پیش از آغاز طرح، پرداخت یارانه نقدی و بسته حمایتی را آغاز می کرد، (چنانچه رهبری در روز جمعه به رئیس جمهور تذکر داده بودند که باید چنین میکرد) و این آغاز پرداخت با حضور رییس جمهور در تلویزیون و توضیح به مردم همراه می شد، مردم این چنین هراسان نمی شدند و تصور نمی کردند که دولت، آنان و مشکلاتشان را به حساب نیاورده و می خواهد از گرده ی آنان بالا رود و مشکلات خود را حل کند؛ دیگر شایعات اوج نمی گرفت و مریم رجوی جنایتکار و خاندان نحس پهلوی و مایک پمپئو خود را دلسوز و مطالبه گر مشکلات ملت جا نمی ردند؛ دیگر اشرار و منافقین و تجزيه طلبان فرصت بیرون آمدن از سوراخ ها و مخفی شدن در صفوف مردم معترض را برای تخلیه عقده ها و ضربه زدن به ملت و نظام و زمینه سازی اهداف وحشیانه شان پیدا نمی کردند.
🔹امروز آقای روحانی با نزدیک ۷۰ ساعت تأخیر در جلسه هیات دولت حاضر شد و از آغاز پرداخت کمک های معیشتی خبر داد. کاری که باید روز پنجشنبه یا قبل از آن انجام می گرفت تا این همه خسارت به بار نیاید. این بی تدبیری و این تاخیر نابخشودنی موجب شد علاوه بر خسارات مالی و جانی و سپر بلا شدن مردم و نیروهای امنیتی و بسیج، سرمایه بزرگ #اعتماد_اجتماعی و درّ ارزشمند #امنیت_ملی با خطر جدی روبرو شود. آیا روحانی پاسخگوی این خسارت عظیم خواهد بود؟! آیا نمایندگان مجلس پیگیر این حق بزرگ ملت و نظام هستند؟ کشف و افشای ارتباط این رفتار خسارت بار دولت با ژست اپوزیسیونی چند روز پیش رئیس دولت در یزد و کرمان با کیست؟
🔻قطعا اولویت امروز کشور بازگشت امنیت و آرامش و جلب رضایت مردم است. اما وظیفه نمایندگان مجلس پیگیری مطالبات فوق از مجرای قانونی سوال از رئیس جمهور می باشد.
عبداللهی
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
📛تحریف قرآن و تاریخ توسط روحانی📛 امیر حمزه مهرابی 🔸بخش سوم 🔸 در دو بخش قبلی به آیاتی از قران ک
📛تحریف قرآن و تاریخ توسط روحانی📛
✍️ #امیر_حمزه_مهرابی
🔸بخش چهارم و پایانی 🔸
ادامه بحث «برخورد با پیمان شکنان در سیره پیامبر(ص) »
♦️مقابله با نقض عهد و خیانت بنى قریظه:
یهود «بنى قریظه» با نقض عهد نامه همزیستی مسالمت آمیزبا مسلمین ، در بدترین شرایط (به هنگام هجوم احزاب به مدینه) پیمان شکستند و با همدستی با دشمنان اسلام، فضاى امنیت و آرامش شهر مدینه را بهم ریخته و دست به غارت شهر و ایجاد رعب و وحشت زدند .
از این رو پیامبر مجبور شد با وجود تعداد کم سپاهیان ، بخشی از نیروهایش را از کناره خندق به درون شهر بفرستد تا از تصرف مدینه توسط بنی قریظه و ورود دشمن به شهر جلو گیری کند .
پیامبر (ص) ، پس از فراغت از نبرد احزاب برای گوشمالی پیمان شکنان ، لشکر اسلام را به سوى سرزمین بنى قریظه گسیل داشت و قلعه هاى آنان را محاصره کرد. پس از 25 روز محاصره، یهودیان به ناچار تسلیم شدند و پیروزى بزرگى نصیب مسلمانان شد.
با توجه به تکرار نقض عهد و خیانت آنان در شرایط جنگی ، پیامبر اسلام (ص) بر اساس نظر سعدبن معاذ( حَکَم مرضی الطرفین) که مطابق شریعت یهود بود و عین مفاد پیمان نامه و بر اساس حُکم خدا با این قوم خیانتکار برخورد شدیدی کردند که جزییات آن در کتب تاریخ آمده است .
👈نتیجه گیری :
با توجه با مطالب گفته شده، روشن شد که سخنان آقای روحانی که« تکرار انعقاد پیمان نامه با کسانی که بارها نقض عهد کرده اند ، امر خدا و مطابق سیره پیامبر (ص) است» بر خلاف آیات قران و سیره رسول مکرم(ص) است و نوعی بهتان به خدا و دروغ بستن به پیامبر(ص) می باشد که به فرمایش امام صادق (ص): دروغ بستن بر خداوند و بر پیامبرش (ص) ، از گناهان کبیره است.
انتظار بحق مردم این است که مراجع عظام و حوزه های علمیه در این خصوص موضع گیری سریع و صریح داشته باشند و قوه قضایه نیز به این تخلف بزرگ و نابخشودنی رسیدگی کند و نمایندگان مجلس نیز به وظیفه ذاتی خود در این زمینه عمل نمایند .
🔷از اینکه مدیران چندتا از کانالهای برانداز توی ایرانن متعجب شدین؟! اونم وقتی این همه مدیر دوتابعیتی در مناصب مهم دولتی داریم که با سوءتدبیرهاشون براندازپروری میکنن و مجدانه دنبال تحقق برنامههای دشمن توی کشورن؟!
#سیاوش_اقاجانی
🔴 #پست_ویژه
#نبوی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه در گفتگو با حوزهنیوز: مردم صف خود را از #اشرار و #مزدور دشمن جدا کنند/ مسئولین #امنیتی به وظایف خودشان عمل کنند.
#مقاممعظمرهبری در جایگاه یک پدر و ولیامرمسلمین است و طبیعی است که بگویند من تصمیمگیری در این موارد را به عهده #کارشناسان مربوطه میگذارم و واقعا موضع ایشان #عالی و حساب شده بود.
اگر در یک کشور که مسئولینش را مردم با آراء خود #انتخاب میکنند یک تصمیمی گرفته شد، این تصمیم در حقیقت تصمیم خود مردم است. مردم باید به تصمیماتی که منتخبین خود میگیرند، احترام گذاشته و مطالبات از راه #قانونی پیگیری کنند.
همه کارشناسان و حتی مردم عادی در اینکه قیمت حامل های #انرژی به خصوص #بنزین واقعی نیست شکی ندارند. سیاستهای مربوط به #انرژی و بنزین در ایران درست و دقیق نبوده است وگرنه چرا باید کشور ما از بسیاری از کشورهای پرجمعیت دنیا مصرف انرژی و سوخت بیشتری داشته باشد.
اگر دولت از سالهای قبل مطابق با #تورم هرساله مقداری به قیمت بنزین اضافه میکرد، شاید امروزه چنین مشکلاتی پیش نمیآمد، اما دولت با حذف کارت سوخت کار #قاچاق سوخت را تسهیل کرد.
من در بسیاری از جاها از عملکرد دولت #انتقاد دارم، اما باید به مردم هم گفت که ایجاد #اغتشاش و #ناامنی توسط عده ای معدود کار درستی نیست و مردم همیشه سعی کنند صف خود را از صف اشرار جدا کنند.
مردم انتظار دارند که مسئولین #امنیتی به وظایف خودشان عمل کنند و نگذارند دشمن به صفوف آنان رخنه کرده و با موج سواری بر مطالبات واعتراضات بحق مردم اهداف شوم خودشان را دنبال کنند.
🔴 تصريح آمريكا بر هدايت آشوبها در ايران
ريچارد گرينل، سفير آمريكا در آلمان در توييتي از توانايي فني براي بازگرداندن اينترنت براي مردم ايران خبر داد
او تضمين كرده است كه اين اينترنت «آزاد از مسدودكنندههاي دولت» ايران خواهد بود و اروپا و آمريكا بايد «اين كار را با هم انجام دهند».
⭕️ آیا شبکه نفوذ در وزارت ارتباطات زیرساختهای لازم برای اینکار آمریکاییها رو قبلاً آماده کرده؟
#نهضت_روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف لیدرهای بازداشتشده در اغتشاشات شیراز/ از وعده پناهندگی تا دستور کشتار مردم توسط منافقین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | "قضیه بنزین"
🔺 رهبر انقلاب، خطاب به مسئولان کشور:
👈 مراقبت کنید بارِ گرانی برای مردم اضافه نشود. ۹۸/۸/۲۶
⭕️گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری ساختارمند یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
#وحید_یامین_پور
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - 27 آبان ۱۳۹۸
میلادی: Monday - 18 November 2019
قمری: الإثنين، 20 ربيع أول 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️14 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️18 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️20 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️23 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 45روز)
▪️45روز تاولادت حضرت زینب سلام الله علیها
🔴 کسی که موجب نفوذ سیاسی اقتصادی دشمن در مملکت اسلامی شود، خائن است
♦️ اگر بعضی از رؤسای دول اسلامی یا بعضی از نمایندگان دو مجلس موجب #نفوذ سیاسی یا اقتصادی بیگانگان بر مملکت اسلامی گردند، به طوری که از این نفوذ بر اساس #اسلام یا بر #استقلال مملکت ولو در آینده ترس باشد، (این رئیس مملکت یا نماینده) #خائن است و فرضاً هم که متصدی شدن آن مقام برایش حقّ باشد از مقامش ـ هر مقامی باشد ـ منعزل می گردد.
♦️ بر امت اسلامی است که ولو با مقاومت منفی مانند ترک معاشرت و ترک معامله با او و روگردان شدن از او به هر وجهی که ممکن است او را #مجازات نمایند و در اخراج او از تمام شؤون سیاسی و محروم نمودن او از حقوق اجتماعی، اهتمام ورزند.
📚 تحریرالوسیله امام(ره)، جلد۱، احکام دفاع از اسلام و قلمروی آن، مساله ۹
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴محورهای اصلی مواضع رهبر انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت چه بود؟
🔴توقع ما از رهبری؛ قهرمان شدن یا انجام وظیفه؟!
🔺بعد از بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت، موج سوالات و ابهامات برای بسیاری پیش آمد. چراکه حضرت آقا برخلاف تصور و توقعشان سخن فرموده بودند!
🔹دوستان! توقع داشتید رهبری چه بگویند؟ برخلاف تصمیم شورای هماهنگی های اقتصادی، بر خلاف دموکراسی و قانون، برخلاف نظر جمع قابل توجهی از کارشناسان، برخلاف مصلحت کشور در شرایط تحریم فروش نفت، برخلاف سازوکارهای قانونی... سخن بگویند؟!
🔹برخی دوستان میگویند ما می دانیم که اصل طرح لازم بوده و اعتراض ما به چگونگی اجرای طرح است نه اصل آن؛ چیزی که رهبری عزیز در بیاناتشان درباره آن سکوت کردند!
✅اولا که ایشان نسبت به چگونگی اجرا تذکراتی دادند. هم در تذکر خصوصی به رئیس جمهور در روز جمعه که بخشی از آن رسانه ای شد، هم در بیانات درس خارج امروز که نسبت به نظارت بر افزایش قیمت ها که نگرانی جدي مردم است، تذکر اکید دادند.
✅اما راجع به جزئیات، اگر رهبری اعتراض می کردند، واکنش دولت چه بود؟
درباره دولتی حرف می زنیم که بجای پاسخگویی، مدام دارد از #بی_اختیاری و کمی امکانات و دخالت نهادها و فشار تحریم ها و... حرف می زند و ناله می کند؛ نه دولتی که دربرابر وظایف قانونی خود و توقعات مردم و رهبری خاضع است. متاسفانه دولت در شرایطی ست که ظرفیت چنین انتقادی را ندارد و خطر ابتلا به هزینه تراشی برای کشور از سوی آن محتمل تر است.
✅پیگیری نگرانی مردم درباره جزئیات اجرای طرح با چه کسی ست؟ جز نمایندگان مجلس که وظیفه نظارت بر اجرای قانون را به عهده دارند؟
وظیفه رهبری بیان سیاست های کلی و نظارت بر حسن اجرای آن و مراقبت از نظام و قانون اساسی و ساختار سیاسی ست.
🔻حال به نظر شما، «محافظت از قانون و سازوکارهای قانونی»، وظیفه رهبری و در راستای «مراقبت از نظام و قانون اساسی» است یا وارد شدن ایشان بعنوان قهرمان و پیگیری کاری که اجرای آن وظیفه یک قوه و نظارت بر اجرای آن بر عهده یک قوه دیگر؟
📝 عبداللهی
2.74M
🚨 تبیین اسباب و ابعاد فتنه آبان ماه
سهمیه بندی بنزین
علت حمایت رهبری از طرح دولت
توطئه مشترک علیه جبهه ضدآمریکایی
آشوب به زودی در روسیه و سوریه
تبارشناسی اغتشاشگران
#نشر_حداکثری
#احمد_قدیری
⭕️ فاصله ما و رهبری در این روزها
بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتا اخلاقی؟
اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه.
بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند. مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟
رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم.
مساله روشن نبود؟
دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشیکل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
اما فقط همین نیست.
شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
محسن مهدیان
✅ از پیش معلوم بود که این شیوه اجرا و اطلاعرسانی درباره گران شدن بنزین چه پیامدهایی دارد. نمیتوان به جامعه #شوک ناگهانی وارد کرد و انتظار #لرزش نداشت.
اکنون، علیالقاعده، مجلس باید کمیسیون تحقیق و تفحص تشکیل دهد برای بررسی بلوای اخیر و شناسایی علل و عاملان آن.
👈 با شناختی که از مجلس کنونی دارم، بنظر میرسد چنین نخواهد شد و ماجرا با مجازات چند اوباش خیابانی و چند جوان جوگیرشده فیصله خواهد یافت. سپس روز از نو روزی از نو.
#حدادپور_جهرمی
#تدبیر_بنفش
🔸 حقیقتا این آشوبها و خسارات دستپخت دولت هست که با سوء تدبیر در اعلام و زمان اجرای طرح افزایش نرخ بنزین علاوه بر نگرانی ، نارضایتی و فشار مضاعف اقتصادی بر کشور و مردم تحمل کرد. یقینا در آینده نزدیک و پس از فروکش کردن آشوبها، مسئولین مربوطه باید در محضر مردم پاسخگوی این #خسارت_محض_دوم باشند.
#سیداحمدرضوی
@uphjnv
چرا رهبری دخالت نمی کند؟.MP3
23.42M
⁉️⁉️چرا رهبری دخالت نمی کند؟
✅ اختیارات ، وظایف و روش رهبری در مواجهه با مفاسد درون نظام
📢 پاسخ به سوالات اساتید حلقه های معرفت #آستان_قدس_رضوی
📅97/05/25
#مشهد
مصطفی_امینی_خواه
@uphjnv
⭕️از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
#امیرحسین_ثابتی