فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف لیدرهای بازداشتشده در اغتشاشات شیراز/ از وعده پناهندگی تا دستور کشتار مردم توسط منافقین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | "قضیه بنزین"
🔺 رهبر انقلاب، خطاب به مسئولان کشور:
👈 مراقبت کنید بارِ گرانی برای مردم اضافه نشود. ۹۸/۸/۲۶
⭕️گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری ساختارمند یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
#وحید_یامین_پور
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - 27 آبان ۱۳۹۸
میلادی: Monday - 18 November 2019
قمری: الإثنين، 20 ربيع أول 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️14 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️18 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️20 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️23 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 45روز)
▪️45روز تاولادت حضرت زینب سلام الله علیها
🔴 کسی که موجب نفوذ سیاسی اقتصادی دشمن در مملکت اسلامی شود، خائن است
♦️ اگر بعضی از رؤسای دول اسلامی یا بعضی از نمایندگان دو مجلس موجب #نفوذ سیاسی یا اقتصادی بیگانگان بر مملکت اسلامی گردند، به طوری که از این نفوذ بر اساس #اسلام یا بر #استقلال مملکت ولو در آینده ترس باشد، (این رئیس مملکت یا نماینده) #خائن است و فرضاً هم که متصدی شدن آن مقام برایش حقّ باشد از مقامش ـ هر مقامی باشد ـ منعزل می گردد.
♦️ بر امت اسلامی است که ولو با مقاومت منفی مانند ترک معاشرت و ترک معامله با او و روگردان شدن از او به هر وجهی که ممکن است او را #مجازات نمایند و در اخراج او از تمام شؤون سیاسی و محروم نمودن او از حقوق اجتماعی، اهتمام ورزند.
📚 تحریرالوسیله امام(ره)، جلد۱، احکام دفاع از اسلام و قلمروی آن، مساله ۹
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴محورهای اصلی مواضع رهبر انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت چه بود؟
🔴توقع ما از رهبری؛ قهرمان شدن یا انجام وظیفه؟!
🔺بعد از بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت، موج سوالات و ابهامات برای بسیاری پیش آمد. چراکه حضرت آقا برخلاف تصور و توقعشان سخن فرموده بودند!
🔹دوستان! توقع داشتید رهبری چه بگویند؟ برخلاف تصمیم شورای هماهنگی های اقتصادی، بر خلاف دموکراسی و قانون، برخلاف نظر جمع قابل توجهی از کارشناسان، برخلاف مصلحت کشور در شرایط تحریم فروش نفت، برخلاف سازوکارهای قانونی... سخن بگویند؟!
🔹برخی دوستان میگویند ما می دانیم که اصل طرح لازم بوده و اعتراض ما به چگونگی اجرای طرح است نه اصل آن؛ چیزی که رهبری عزیز در بیاناتشان درباره آن سکوت کردند!
✅اولا که ایشان نسبت به چگونگی اجرا تذکراتی دادند. هم در تذکر خصوصی به رئیس جمهور در روز جمعه که بخشی از آن رسانه ای شد، هم در بیانات درس خارج امروز که نسبت به نظارت بر افزایش قیمت ها که نگرانی جدي مردم است، تذکر اکید دادند.
✅اما راجع به جزئیات، اگر رهبری اعتراض می کردند، واکنش دولت چه بود؟
درباره دولتی حرف می زنیم که بجای پاسخگویی، مدام دارد از #بی_اختیاری و کمی امکانات و دخالت نهادها و فشار تحریم ها و... حرف می زند و ناله می کند؛ نه دولتی که دربرابر وظایف قانونی خود و توقعات مردم و رهبری خاضع است. متاسفانه دولت در شرایطی ست که ظرفیت چنین انتقادی را ندارد و خطر ابتلا به هزینه تراشی برای کشور از سوی آن محتمل تر است.
✅پیگیری نگرانی مردم درباره جزئیات اجرای طرح با چه کسی ست؟ جز نمایندگان مجلس که وظیفه نظارت بر اجرای قانون را به عهده دارند؟
وظیفه رهبری بیان سیاست های کلی و نظارت بر حسن اجرای آن و مراقبت از نظام و قانون اساسی و ساختار سیاسی ست.
🔻حال به نظر شما، «محافظت از قانون و سازوکارهای قانونی»، وظیفه رهبری و در راستای «مراقبت از نظام و قانون اساسی» است یا وارد شدن ایشان بعنوان قهرمان و پیگیری کاری که اجرای آن وظیفه یک قوه و نظارت بر اجرای آن بر عهده یک قوه دیگر؟
📝 عبداللهی
2.74M
🚨 تبیین اسباب و ابعاد فتنه آبان ماه
سهمیه بندی بنزین
علت حمایت رهبری از طرح دولت
توطئه مشترک علیه جبهه ضدآمریکایی
آشوب به زودی در روسیه و سوریه
تبارشناسی اغتشاشگران
#نشر_حداکثری
#احمد_قدیری
⭕️ فاصله ما و رهبری در این روزها
بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتا اخلاقی؟
اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه.
بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند. مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟
رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم.
مساله روشن نبود؟
دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشیکل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
اما فقط همین نیست.
شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
محسن مهدیان
✅ از پیش معلوم بود که این شیوه اجرا و اطلاعرسانی درباره گران شدن بنزین چه پیامدهایی دارد. نمیتوان به جامعه #شوک ناگهانی وارد کرد و انتظار #لرزش نداشت.
اکنون، علیالقاعده، مجلس باید کمیسیون تحقیق و تفحص تشکیل دهد برای بررسی بلوای اخیر و شناسایی علل و عاملان آن.
👈 با شناختی که از مجلس کنونی دارم، بنظر میرسد چنین نخواهد شد و ماجرا با مجازات چند اوباش خیابانی و چند جوان جوگیرشده فیصله خواهد یافت. سپس روز از نو روزی از نو.
#حدادپور_جهرمی
#تدبیر_بنفش
🔸 حقیقتا این آشوبها و خسارات دستپخت دولت هست که با سوء تدبیر در اعلام و زمان اجرای طرح افزایش نرخ بنزین علاوه بر نگرانی ، نارضایتی و فشار مضاعف اقتصادی بر کشور و مردم تحمل کرد. یقینا در آینده نزدیک و پس از فروکش کردن آشوبها، مسئولین مربوطه باید در محضر مردم پاسخگوی این #خسارت_محض_دوم باشند.
#سیداحمدرضوی
@uphjnv
چرا رهبری دخالت نمی کند؟.MP3
23.42M
⁉️⁉️چرا رهبری دخالت نمی کند؟
✅ اختیارات ، وظایف و روش رهبری در مواجهه با مفاسد درون نظام
📢 پاسخ به سوالات اساتید حلقه های معرفت #آستان_قدس_رضوی
📅97/05/25
#مشهد
مصطفی_امینی_خواه
@uphjnv
⭕️از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
#امیرحسین_ثابتی
وقتی بخش عمده جریان نخبگانی جبهه انقلاب، صرفا در فضای مجازی، آن هم نوعا و صرفا در توییتر متمرکز و متورم شدهاند، نتیجه این میشود که با انسداد کامل فیلترشکنها و قطع دسترسی به توییتر، در شرایطی که بیش از همیشه به اعمال نقش و روشنگری این جریان نیاز هست، صدایی از کسی بلند نمیشود.
#احمد_قدیری
@uphjnv
🙈 اول پاسخ بعد استعفا
☑️ بعد از اقدام دولت در افزایش قیمت بنزین با تصویب سران قوا، برخی از نمایندگان مجلس به این موضوع اعتراض و با انتشار مطالبی در فضای مجازی ، اعلام می کنند که مجلس دیگر دیگر در رٱس امور نیست و... و برخی از همان ساکتین در برابر رفتارهای خلاف قانون دولت، در یک اقدام عوامفریبانه، اعلام می کنند که از نمایندگی مجلس استعفا خواهند کرد.
در این نوشته و بدون اینکه قصد نیت خوانی داشته و به صداقت در گفتار و رفتار این آقایان و خانمهای نماینده شک و شبهه ای وارد کنیم ، از ایشان می خواهیم به چند سئوال زیر پاسخ بدهند.
۱- چرا با اقدام غیر قانونی وزارت بیژن زنگنه و دولت جهت حذف کارت سوخت مخالفت نکردید.؟
سامانه کارت سوخت بر اساس قانون مصوب مجلس و با هزینه قابل توجه از بیت المال، در دولت قبل راه اندازی شد که یکی از مزایای آن، کنترل مصرف بنزین و جلوگیری از قاچاق این سرمایه ملی بود. بیژن زنگنه و دولت حسن روحانی فقط به خاطر لجبازی و غلط نشان دادن همه اقدامات دولت قبل، با حذف کارت سوخت راه را برای قاچاق بنزین باز گذاشت که بر اثر این اقدام خائنانه، صدها میلیون لیتر بنزین به ارزش بیش از ۱۵۰هزار میلیارد تومان قاچاق شد و ضربه سنگینی به اقتصاد ملی وارد کرد .
۲-چرا در برابر اقدامات غیر قانونی دولت، که موظف بود بر اساس ماده ۳۹قانون برنامه ششم توسعه، قیمت حاملهای انرژی را به تدریج افزایش دهد ولی از اجرای آن خو دداری کرد، از دولت توضیح نخواستید.؟
قیمت بنزین نزدیک به ده سال بدون تغییر مانده بود و دولت حسن روحانی برای به اصطلاح خودشان کنترل تورم و... در یک اقدام عوامفریبانه قیمت بنزین را ثابت نگهداشت تا کار به جای غیر قابل کنترل رسید که اقدام به افزایش ۲۰۰درصدی قیمت بنزین به این صورت فاجعه بار کرد ولی در این مدت نمایندگان مجلس در برابر این اقدام خلاف قانون دولت سکوت مرگبار کردند که اگر سکوت نمی کردند و دولت را وادار به اجرای قانون می کردند، اکنون هم قیمت بنزین افزایش یافته بود و هم، این فجایع رخ نمی داد و این همه خسارت مادی و معنوی به ملت و دولت وارد نمی شد.
۳- چرا در برابر اقدام غیر قانونی دولت در توزیع میلیاردها دلار از ذخایر پولی کشور به قیمت ۴۲۰۰تومان سکوت کردید.؟
اقدام دولت در توزیع دلار ۴۲۰۰تومانی، یک اقدام کاملا غیر قانونی، غیرکارشناسی و برخلاف منافع ملی بود که بر اثر آن، بیش از ۱۸هزار میلیارد تومان از بودجه بیت المال و جیب مردم مستضعف، در میان نورچشمی های دولتیان توزیع و کشور را با بحران نقدینگی روبرو کرد ولی نمایندگان مجلس در برابر این اقدام غیر قانونی و مخالف منافع ملی، کوچکترین اقدامی نکردند و...
در اعلام مخالفت برخی نمایندگان به اقدام اخیر دولت و سران قوا نیز، طرف خنده دار ماجرا این است که این آقایان و خانمهای نماینده ، به رئیس مجلس اعتراض می کنند که چرا برای گران کردن سوخت در کنار رئیس جمهوری قرار گرفته است و...
در اینجا نیز به این حضرات می گوئیم که اگر شما در ادعای خود صداقت دارید، چرا از قبل مصوبه ای را در مجلس تصویب نکردید که رییس مجلس هر تصمیمی را خواست در شورای سران قوا بگیرد با هماهنگی و اطلاع نمایندگان باشد.
علاوه برآن، چرا وقتی آقای لاریجانی در هفته قبل خبر افزایش قیمت سوخت را به نمایندگان داد چرا هیچ کسی نگفت که این بر خلاف برنامه ششم، بر خلاف بودجه سالانه، بر خلاف قول رئیس مجلس، بر خلاف قول رئیس سازمان برنامه و بودجه، بر خلاف قول آقای زنگنه وزیرنفت، بر خلاف گفته آقای جهانگیری و حتی بر خلاف گفته های شخص رئیس دولت است.
آقایان و بانوان نماینده، این شما بودید که با "وکیل الدوله" بودن خودتان در نزدیک به چهار سال گذشته، مجلس را از جایگاه خود که "عصاره فضایل ملت" و در "رٱس امور" بودن است دور کرده اید. دست پیش نگیرید و عوامفریبی نکنید. شما در همه ناکارآمدی ها و خیانتهای صورت گرفته در دولت شریک هستید و باید پاسخ بدهید.!
با ژست طرفداری از مردم و اعلام استعفا نمی توانید از زیر بار مسئولیت فرار کنیید.
#مجلس #بنزین #دولت #وکیل_الدله
#استعفا
@uphjnv
❌ تصور کنید فتنه ای که قرار بود اتفاق بیفتید اینگونه و شامل این☝️ موارد بود!؟
آیا رهبرانقلاب هوشمندانه عمل نکردند؟؟
لطفا بادقت این طرح دشمن رو بخوانید و نشر دهید تا همه انگشت ها به سمت رهبری نرود که چرا رهبری با گرانی بنزین مستقیما مخالفت نکرد
#نشر_واجب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فتنه 98؛ اختیارات رهبری و دولت
🔹 بعد از دیدن این کلیپ متوجه خواهید شد که گران کردن #بنزین توسط لیبرالها عمدی بوده
@uphjnv
🔴 بنزین و ما ادراک بنزین...(۲)
در این چند روز بنحوی امکان نوشتن وجود نداشت اما شاید لازم باشد پیرامون اتفاقات این چند روز به نکات ذیل توجه کرد:
1️⃣ آنچه دولت محترم در زمینه #بنزین انجام داده در حقیقت سه اقدامِ الزام استفاده از کارت سوخت، #سهمیه_بندی و افزایش قیمت بوده است، آنهم درحالیکه بنظر میرسد اگر هدف کاهش قاچاق سوخت و مصرف بنزین بود (نه تامین بودجه و...) میشد با کمی تدبیر بهتر و اجرای تنها دو مورد ابتدایی از این سه اقدام (مثلاً حفظ قیمت ۱۰۰۰ تومان بهمراه کمی سهمیه بیشتر و ۳۰۰۰ تومان کردن بنزین آزاد) تا پایان سال را مدارا نمود و از دادن شوک به جامعه پیش از پایان سال تاحدودی جلوگیری کرد و حتی با اعمال کمی صرفه جویی در هزینهها از سوی دولت محترم، بنحوی مشکلات تامین بودجه را نیز فعلا مقداری رفع نمود...
2️⃣ بنظر میرسد عدهای به دنبال سوءاستفاده از صحبتهای دیروز رهبری هستند تا هم انتقادها را خفه کنند و هم به دلخواه خود که همان #تصمیم_نظام خواندنِ این موضوع است برسند، آنهم درحالیکه اساساً رهبری از قانونی بودن این تصمیم دفاع کردهاند و ضمن ارجاع به نظر کارشناسان از مسئولین امر نیز خواستهاند که مراقب وارد آمدن فشار بر مردم از طریق این مصوبه باشند؛ همانطورکه در زمان #فتنه۸۸، تصویب #برجام، بررسی #FATF و... نیز تاکید داشتند که حتما مسیر قانونی در کشور طی شود، از نظر کارشناسان و منتقدین استفاده شود و به قانون احترام گذاشته شود...
⬅️ پس عملاً همچنان هم راه #انتقاد سازنده باز است و هم راه اصلاحِ نواقص این #قانون؛ فقط لازمست که مجلس محترم از ظرفیت قانونی خود استفاده کند و دولت محترم نیز پذیرای نظر کارشناسان دلسوز باشد تا با رفع اشکلات و #نظارت بیشتر در مسیر اجرای این قانون بنحوی کمترین فشار بر مردم وارد آید...
3️⃣ همانطورکه مشغول شدن به موضوعاتی همچون جمع آوری امضا برای استیضاح جناب #لاریجانی در این بازه زمانی تنها باعث دور افتادن مجلس از وظیفه خطیر اینروزهایش میشود (ضمن اینکه باتوجه به وضعیت ژلهای مجلس تحققِ آن تقریبا غیرممکن بنظر میرسد)، به دنبال استعفا افتادنِ برخی نمایندگان مجلس (آنهم تازه چند ماه مانده به پایان عمر این مجلس) به نوعی بهره برداری سیاسی از این اتفاقات و در راستای قهرمان سازی شخصی محسوب میشود...
⬅️ البته نمیتوان منکر این موضوع شد که جناب لاریجانی بعنوان رئیس مجلس و منتخب نمایندگان میبایست نظراتی همسو با کلیت مجلس از خود بروز دهد تا اینکه جایگاهی فرای نمایندگی مجلس و همطراز با دو قوهی دیگر (که یکی با رای مستقیم مردم و تنفیض رهبری و دیگری با انتخاب مستقیم رهبری مشغول بکار شدهاند) برای خود بسازد و بنحوی بعنوان قیم نمایندگان و مجلس در طول این سالها عمل کند...
4️⃣ هرچند مشکل اینروزهای کشور را باید در حلقهای جستجو کرد که در روزگاری نه چندان دور (۱۳۸۸) بخاطر دور افتادن از قدرت اجرایی سعی داشت کشور را به آشوب بکشاند و امروز با بیتدبیریهایش مردم را به ستوه آورده است اما در این بین باید برای افکار عمومی هم تفاوتِ #مطالبه و خط #آشوب را تبیین کرد و هم به آنها یادآوری کرد که این بیتدبیریها محصول دولتی است که نتیجهی رای اکثریت جامعه میباشد و برای اصلاح آن باید از امروز به فکر یک #رای_خوب و به دور از هیجان بود !
◀️ البته باید توجه داشت که مشاهدات #کف_خیابان حاکی از اینست که اعتراضات اینروزها را نباید صرفاً در چارچوب اعتراض به قیمت بنزین دید و نوع رفتار، آمادگی و برنامهریزیهای میدانی آغتشاشگران حاکی از مسائلی غیر از اینست که حتما باید در زمانی دیگر به آن مفصل پرداخته شود...
#مهدی_قاسم_زاده
@uphjnv