فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بالاخره پرده از حملهی کنسولگری ایران برداشته شد
🔻کارشناس مدعو ایران اینترنشنال و پشت پرده حمله به کنسولگری ایران در نجف (بی ارتباط با سفر مایک پنس به عراق نیست)
@uphjnv
✍️ توصیه معنادار سال گذشته رهبرانقلاب به جوانان انقلابی: در کنار «خشم انقلابی»، «صبر انقلابی» هم داشته باشید.
🔰رهبرانقلاب سال گذشته در دیدار رمضانی با دانشجویان ضمن اشاره معنادار به ماجرای غصب خلافت و تحمیل حکمیت به امیرالمؤمنین(ع)، بیاناتی فرمودند که بازنشر آن در شرایط فعلی کشور، بخصوص برای جوانان انقلابی بسیار مؤثر و راهگشاست:
🔸«یکی از موانع، «بیصبری» است. «بیصبری»؛ باباجان! این غذا را وقتی شما سرِ بار گذاشتید، نمی شود که به مجرّد اینکه آتش زیرِ غذا را روشن کردید، بنا کنید پا به هم کوفتن که من غذا می خواهم! خب باید صبر کنید تا بپزد. گاهی اوقات اینجوری است؛ بعضی از فعّالیّت هایی که برادرها و خواهرهای خوب انقلابی یک جاهایی انجام می دهند، ناشی از «صبور نبودن» است؛ صبوری لازم است؛ صبر هم یکی از خصلت های انقلابی است. بله، «خشم انقلابی» داریم، امّا «صبر انقلابی» هم داریم. مظهر اتمّ و اکمل عدالت، امیرالمؤمنین است دیگر؛ از او عادلتر که نداریم؛ امّا امیرالمؤمنین هم یک جاهایی صبر کرد؛ تاریخ زندگی امیرالمؤمنین را میبینید دیگر. یک جا می گوید: «فَصَبَرتُ وَ فِی العَینِ قَذًی وَ فِی الحَلقِ شَجا؛ پس صبر کردم درحالیکه خار در چشم و اتخوان در گلو داشتم»(نهج البلاغه؛ خطبه3) یک جا هم در مقابل فشار خوارج و مانند اینها در جنگ صفّین صبر می کند و به «حکمیّت» تن می دهد؛ پس یک جاهایی «صبر» ضروری است؛ لازم است؛ یک جاهایی صبر، [از روی] ناچاری است، یک جاهایی هم نه، ناچاری نیست، اما لازم است که انسان این صبر را انجام بدهد... وقتیکه حضرت موسی(ع) بعد از پیغمبری آمدند به مصر و آن معجزه را نشان دادند و دعوت و این حرفها - خب، بنیاسرائیل منتظر بودند دیگر؛ از گذشته خبر داده شده بود که یک منجیای خواهد آمد و آن منجی هم موسی(ع) است؛ حالا موسی(ع) آمده، منتظر بودند به مجرّدیکه موسی(ع) آمد، دستگاه فرعون کن فیکون بشود؛ نشده بود. قرآن می گوید آمدند پیش حضرت موسی(ع) و گفتند که: «اوذینا مِن قَبلِ اَن تَأتِیَنا وَ مِن بَعدِ ما جِئتَنا»(اعراف: 129) تو که آمدی چه فرقی کرد؟ چه تفاوتی کرد؟ قبل از اینکه بیایی هم ما را آزار می کردند؛ زیر فشار بودیم؛ حالا هم که آمدی باز زیر فشاریم. ببینید! این آن حالت «بیصبریِ بنیاسرائیلی» است؛ «بیصبری». حضرت موسی(ع) گفت خب صبر کنید: «اِنَّ الاَرضَ لله یورِثُها مَن یَشاءُ مِن عِبادِه وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقین؛(اعراف: 128) تقوا اگر داشته باشید، عاقبت مال شما است؛ «صبر» لازم است. این حالت را نباید داشته باشید؛ اینکه ما بگوییم چرا نشد، چهجوری شد، پا به زمین بزنیم، درست نیست.» (بیانات رهبرانقلاب در دیدار با دانشجویان؛ 7/3/1397)
#بصائر
@uphjnv
📸 #فتو_توئیت
⛔️ #خزانه_خالی
⚠️ آقای سیف طی نامهای که در کمیسیون امنیت ملی رویت شد به رییس جمهور مینویسد: آقای روحانی با دستوری که جهت تخلیه خزانه ارزی کشور در بازار آزاد صادر کردید، تا دوماه دیگر خزانه کشور به کلی خالی میگردد.
⁉️ پاسخ میشنود: شما در بهترین شرایط ارزی هستید و لازم است ارز را وارد بازار کنید.
اقدامی که ۱۸ میلیارد دلار و ۸۰ تن طلا از ذخایر کشور را به بازار آزاد سرازیر کرد.
@uphjnv
🔴 خطر #مشارکت_حداقلی در انتخابات مجلس!
🔹درصد مشارکت مردم در انتخابات یکی از شاخص های سنجش عملکرد دولت هاست. دولت ها معمولاً بالا بودن حضور مردمی در پای صندوق های رأی را جزو عملکرد خود محسوب می کنند.
🔸انتخابات مجلس یازدهم در پیش است و بناست اسفند 98 ملت ایران باز به پای صندوق های رأی آمده و وکلای خود را انتخاب نمایند. اما پیش بینی ها نشان می دهد درصد حضور مردم در انتخابات پیش رو با موانع جدی روبروست.
🔹عملکرد دولت تدبیر و امید در سالهای اخیر در عرصه اقتصاد و سیاست خارجه، نارضایتی های جدی در جامعه ایجاد کرده است که آخرین مورد آن آشوب هایی بود که در سراسر کشور شاهد و ناظر آن بودیم.
🔸اگرچه هر تحلیلگری برنامه ریزی دشمنان برای مصادره این تجمعات را انکار نمی کند اما عامل اصلی شکل گیری این اعتراضات و آشوب ها بی برنامگی و آشفته بازاری است که دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم به نمایش گذاشته است.
🔹دولت روحانی عناصر مهم اقتصاد یعنی ارز، دلار، سکه، طلا، مسکن، بنزین و .. را دچار بی ثباتی و تورم 200-300 درصدی کرده و متأسفانه مجلسی مقتدر و کارآمد که بتواند این دولت را به ریل قانون بیاورد وجود خارجی نداشته است. تصور واقعی ملت از مجلس فعلی یک مجلس بی بخار و بی عرضه، بدون طرح و برنامه، بزدل و ترسو، مطیع دولتمردان، رانتخوار، منفعت طلب و در یک کلام ناکارآمد و بی تعهد است.
🔸مردم 4 سال قبل که به مجلس رأی دادند، امید داشتند این مجلس حداقل یک طرح برای اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور و مرتفع کردن مشکلات معیشتی ملت داشته باشد! انتظار داشتند این مجلس یک طرح برای بهبود سیاست خارجه کشور با 600 میلیون نفر در همسایگی داشته باشد؛ امید داشتند این مجلس کمی عزت ملی را در ماجرای برجام حفظ نماید. اما واقعیت نشان می دهد این مجلس نه تنها در رأس امور نبود که پرده شرفش، زیر پای دولت لکه دار شد!
🔹پیش بینی مشارکت حداقلی در انتخابات پیش رو همه دلسوزان نظام اسلامی را نگران می کند؛ چرا که مقبولیت و معیّت مردمی نظام با خطر مواجه خواهد شد.
🔸اگرچه پیدا کردن گزینه مناسب برای انتخابات بسیار مهم است اما اصحاب رسانه و نخبگان فرهنگی و سیاسی می بایست برای دوسه ماه آینده به صورت جهادی برنامه ریزی کرده و قبل از اینکه چه کسی وارد مجلس شود، به فکر این باشند درصد مشارکت مردمی را در انتخابات بالا ببرند.
@uphjnv
NazaratRahbari.mp3
5.6M
7️⃣ بیاطلاعی از نظرات و دیدگاههای رهبری
#آسیب_شناسی_جریان_انقلاب
#داود_مدرسی_یان
@uphjnv
🔹چند نکته و سوال در مورد فیلم مخدوش پخش شده از "ماموران یگان ویژه" در مقابل یک ساختمان؛
۱. قبل از این ویدئو چه اتفاقی افتاده؟! چه کسانی وارد این محل شدند؟! چرا مدت ویدئو اینقدر کوتاه و صرفا مربوط به تحرک بچه های یگان ویژه هست؟!
۲. اگر مجموعه، جریان یا فردی قصد تخریب داشته باشد، میتواند با عناصرِ لباس شخصی و ظاهری غیر از لباسِ سازمانی حضور پیدا کند؛ نه لباسِ شناخته شدهی "یگان ویژه!"
۳. آشوبهای بعد از افزایش قیمت بنزین، از هیچ منظری بنفع نظام نبود. حجم تخریبها و نابودی زیرساختهای مهم برخی از شهرها، صرفا به قصد مختل سازی زندگی مردم انجام شد و لاغیر. کدامیک از اهداف آشوبهای اخیر مطلوب نظام بود؟! "آسیب به وجهه کشور"، "آسیب های مادی و معنوی گسترده" و یا "مختل شدن زندگی مردم" که ولی نعمتان انقلاب هستند؟!
۴. صدها بازداشتی اتفاقات اخیر دارای شناسنامه و کدملی هستند؛ چسباندن آنها به مجموعههای حافظ امنیت کشور با یک عقل ناقص هم درست نیست؛ چه رسد به برخی از نمایندگان مجلس و ژورنالیستهای برانداز!
۵. و در آخر؛ چرا پشتیبانان مادی و معنوی اشرار _حتی خارج نشینان_ به دنبال جداسازی خود از آنان هستند؟!
@uphjnv
⛽️درست بنزین بزنید بنزینتان نسوزد
♦️ پس از پایان سوختگیری خودرو، بلافاصله کارت سوخت خود را خارج نکنید زیرا در این صورت در هر مرحله تقریبا ۱/۵ تا ۲ لیتر از سهمیه سوخت شما کم میشود.
♦️پس از سوختگیری:
۱. نازل را در جای خود قرار دهید.
۲. دکمه خروج روی دستگاه پمپ بنزین را بزنید.
۳. پس از چند ثانیه و موقعی که مقدار سهمیه بنزین شما در نمایشگر دستگاه پمپ بنزین نشان داده شد، کارت سوخت خود را خارج کنید.
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوالی که جواب آن را باید همه معاندین بدانند
چرا مردم با وجود انواع مشکلات دست از حمایت جمهوری اسلامی برنمیدارند؟
@uphjnv
🔴«بنسلمان» مجری مشاورههای یک صهیونیست آمریکایی در حوزه زنان
♦️نشریه «ونیتی فِر» نوشت «آدام نیومن» مدیرعامل پیشین شرکت کارآفرینی «ویوورک» به «جرد کوشنر» دستیار ارشد ترامپ در طراحی معامله قرن و «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در موضوعات مربوط به زنان مشاوره داده است.
♦️نیومن، که به دلیل بیکفایتی از مدیریت شرکت ویوورک برکنار شده، ادعا میکند با مشاوره به بن سلمان بهمنظور ارائه برخی امتیازهای جدید به زنان عربستانی، آنها را نجات داده است.
♦️برگزاری کنسرت خوانندگان زن عربی و غربی و برگزاری «شو لباس و مد» غربی در عربستان که در برخی موارد صدای اعتراض در این کشور را در آورده، از جمله اقدامات اخیر بنسلمان در حوزه زنان است.
♦️گفته میشود نیومن مشارکتی عمیق در فعالیتهای فرقه «کابالا» داشته و در زمان ریاستش بر شرکت ویوورک، سنّتهای خرافی این فرقه را بخشی از برنامه دفتر فرهنگی این شرکت کرده بود.
@uphjnv
🔹امام مانندکوه در مقابل غیریت ایستاد. شاه،صدام،آمریکا،صهیونیستها،آل سعود و لیبرالها غیریت وی بودند.اما از خیانت دوستان بشدت دلش شکست.ضربه را از درون دریافت کرد و فرمود:تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام...خدا مرگ مرا برساند که بیش از این شاهد خیانت دوستانم نباشم
#موسوی
#عبدالله گنجی
@uphjnv
🌴کانال روشنگری وبصیرت متعلق به قرارگاه بسوی ظهور میباشد.
#اخبارسیاسی
#تحلیل_مطالب_سیاسی_روز
#بیانات_مقام_معظم_رهبری
#اتفاقات_جهان_اسلام_وغرب
شماهم میتوانید یک تحلیل گر بصیر سیاسی باشید👇
http://eitaa.com/joinchat/2353397772Ca74108e5e6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
📹ببینید | مستضعفین چه کسانی هستند؟
☝️ پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که کلمه مستضعفین را بد معنا میکنند
🔺️ رهبر انقلاب: #مستضعفین را بد معنا میکنند؛ مستضعفین را به افراد فرودست یا حالا اخیراً -یعنی این چند سال اخیر باب شده- اقشار آسیبپذیر [معنا میکنند]، یعنی آسیبپذیران؛ نه، قرآن مستضعف را این نمیداند، قرآن میگوید: وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَنَجعَلَهُم اَئِمَّةً وَ نَجعَلَهُمُ الوٰرِثین؛ مستضعفین یعنی ائمّه و پیشوایان بالقوّهی عالَم بشریّت؛ این معنای مستضعفین است: کسانی که وارثان زمین و همهی موجودی زمین خواهند بود؛ بسیج مستضعفین این است. مستضعف یعنی آن کسی که بالقوّه صاحب وراثت عالَم است، بالقوّه خلیفةالله در زمین است، بالقوّه امام و پیشوای عالَم بشریّت است. ۹۸/۹/۶
🏷 #دیدار_بسیج
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🔵 جنگ احراب
فعال شدن عناصر مردهای چون موسوی و کروبی بیانگر آن است که ظرفیت جنبش سبز و فتنه ۸۸ نیز قرار است در فتنه ۹۸ مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وقت آن است که قوه قضائیه با پایان دادن به دوره مفت خواری در املاک نجومی و مصونیت آن دو، به مفاسد عدیده اقتصادی، امنیتی و تحصیلیشان رسیدگی نماید.
#احمد_قدیری
@uphjnv
🔹میرحسین موسوی پیامی داده و در آن اتفاقات رخ داده بعد از سهمیه بندیِ نابخردانه بنزین توسط دولتِ روحانی را با حادثه تلخ میدان ژاله در زمان حکومت پهلوی مقایسه کرده و آن را نه از چشم دولتِ روحانی بلکه حاصل عملکرد نظام دانسته است.
شنیده بودم میرحسین آلزایمر گرفته ولی این پیام اخیرش تایید میکند که او واقعا فراموشی گرفته آن هم از نوع شدیدش!
میرحسین، خاتمی و هاشمی حامیان اصلی دولت روحانی بودند و اگر میرحسین در کودتای ناموفق ۸۸ رییس دولت میشد، ۹۰٪کابینهاش همینکابینه پیروخستهی روحانی میشدند.
پس باید به میرحسین گفت تو سلبریتی نیستی که گَندِ حمایت از روحانی را با یک پست اینستاگرامی و یک ببخشید بپوشانی؛ بِایست و هزینه حمایت غلط خود را بده!
مردم به مانند تو "آلزایمر" ندارند.
#علی_قلهکی
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔹میرحسین موسوی پیامی داده و در آن اتفاقات رخ داده بعد از سهمیه بندیِ نابخردانه بنزین توسط دولتِ روحا
از هر طرف که حساب کنیم، این بار دیگر حقیقتاً در حساسترین برهه حساس کنونی بهسر میبریم؛ نه صرفاً بدان جهت که جناب حسن روحانی طی 6 سال حکمرانی بهجای "چنان رونق اقتصادی" که وعده داده بود "چنان نارضایتی اجتماعی" بهبار آورده است که جامعهشناسان ماهها و شاید چند سالی است که بهدنبال واژگان متناسبی میگردند تا این وضعیت را توصیف کنند!
حساسترین برهه حساس کنونی است، نه صرفاً بدان جهت که رئیسجمهور و مجموعهی اعضای دولت بهنحوی یک تصمیم بسیار مهم مربوط به اصلاح قیمت بنزین را اجرا کردهاند که سیاستمداران از یونان باستان تا همین امروز انگشت به دهان ماندهاند!
و حساسترین برهه حساس کنونی است، نه صرفاً به این دلیل که اظهارات جدّی رئیسجمهور را در آذربایجان شرقی مبنی بر اینکه خودش هم صبح جمعه با مردم فهمیده بنزین گران شده است هنوز هم که هنوز است خیلیها فکر میکنند طنز است و واقعیت ندارد و از آن سو بسیاری از مقامات دولتی که برای اقناع مردم و اجرای بهتر تصمیم بنزینی وارد میدان نشدند کار را درباره اظهارات عجیب و سخیف رئیسجمهور چنان سخت دیدند که از چهارشنبهشب تا الآن بهدنبال اصلاح و توضیح و ترمیم آن هستند!
حساسترین برهه حساس کنونی است، حتی نه صرفاً به این دلیل که مردم بسیاری از اجرای بد تصمیم بنزینی شوکه شدند و بسیاری از آنها بهدلیل تجربهای که از دولت دارند نسبت به آینده معیشتی خود عمیقاً نگراناند، بلکه حساسترین برهه حساس کنونی است به این دلیل که بهنظر میرسد دیگر کار سیاست و علمش و فلسفهاش در مسائل مربوط به سپهر سیاسی در ایران به پایان رسیده و این علم با همهی تاریخچهاش و ادعایش دستها را بالا برده و عجز خود را اعلام کرده است. آری؛ کار عملاً به روانشناسی رسیده است و گویا هیچ چاره دیگری نیست!
تا پیش از این در همین برهه نگارنده همین سطور در چندین یادداشت اقدامات و مواضع برخی اصلاحطلبان مانند بیانیه 77نفره را در چارچوب «فرصتطلبی» و اپورتونیسم سیاسی تحلیل و آنها را منتشر میکرد، اما بیانیهها و مواضع اخیر آقایان موسوی و خاتمی و کروبی وضع را بهنحوی رقم زده است که بهنظر میرسد اپورتونیسم بسیار ضعیفتر و ناقصتر از این حرفهاست که بتواند چنین مسائلی را توصیف کند!
فرصتطلبی و اپورتونیسم یک اصطلاح منفی سیاسی است و درباره افرادی اطلاق میشود که ریاکارانه و ناجوانمردانه از یک موقعیت سیاسی ــ اجتماعی بهسود جریان خود بهره میگیرند، امّا آیا این اصطلاح میتواند بهخوبی توصیفگر مواضع مثلث فوقالذکر باشد؟ بعید است! امّا چرا؟
اولاً آقایان موسوی و کروبی و خاتمی عملاً جزو مهمترین حامیان سیاسی جناب آقای روحانی در انتخابات 92 بودند؛ حمایتهای جناب محمد خاتمی از آقای روحانی بهحدی بود که آقای رئیسجمهور گمان میکرد بدون حمایت خاتمی و هاشمی اساساً او امکان رأیآوری نداشته است؛ به همین دلیل بود که روحانی در اولین اطلاعیه خود پس از انتخاب به ریاستجمهوری در سال 92 که از صداوسیما پخش شد رسماً از آقای محمد خاتمی و آیتالله هاشمی رفسنجانی بهدلیل حمایت مؤثر از خودش تشکر کرد! هاشمی رفسنجانی نیز چند سال بعد اعلام کرد که آقای روحانی 3 درصد بیشتر رأی نداشت و با حمایت آنها بود که توانست منتخب مردم شود!
این حمایتها بهاندازهای (هم در سال 92 و هم در سال 96) پررنگ بود که یکی از روزنامههای صبح امروز کشور (فرهیختگان) آقای خاتمی را رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سالهای 92 و 96 توصیف کرد.
امّا میرحسین موسوی نیز امروز در بیانیهای عجیب اغتشاشگران را «شهید» و جمهوری اسلامی را بهدلیل مقابله با آنها محکوم کرده است، تصمیم بنزینی بهپیشنهاد دولت تحت حمایت خود را تصمیمی «غیرمعقول»، «کاسبکارانه» و «مخالف اقشار مستضعف» خوانده است که جان مردم و فرودستان را به لب رسانده است! و این در حالی است که آقای موسوی جزو حامیان اصلی و فراخوانان اوّل رأی به همین دولتی است که سیاستهای آن را موجب رسیدن جان مردم و فرودستان به لب میخواند، اما به هیچ وجه حاضر نیست حتی ذرهای مسئولیت در قبال روی کار آوردن چنین دولتی بپذیرد!
ثانیاً و مهمتر اینکه دولت فعلی غیر از آنکه رئیسش (آقای روحانی) مشخصاً و صراحتاً تحت حمایت آقایان موسوی و کروبی و خاتمی بود و تبلیغات آنان و ترساندن از رقبایشان نقش قابل توجهی در رأیآوری او داشت، امّا هم بهجهت کارگزاران و مهمتر از آن بهجهت «ایدهی حکمرانی»اش نهتنها خوشایند اینان، بلکه اساساً آرزوی موسوی و کروبی و خاتمی بود!
مروری بر کارگزارانی که در این دولت حاضرند، بهویژه شیخالوزرایش! (آقای زنگنه) که یک چهرهی محوری در همین تصمیم بنزینی است و اساساً همو بود که با لغو بهغایت خسارتبار مصوبهی سهمیهبندی بنزین باعث خسارات چند هزار میلیاردی به کشور شد، پیش از این کارگزار همین آقای خاتمی و وزیر مورد علاقه همین آقایان موسوی و کروبی بوده است!
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
از هر طرف که حساب کنیم، این بار دیگر حقیقتاً در حساسترین برهه حساس کنونی بهسر میبریم؛ نه صرفاً بد
اساساً دولت آقای روحانی هیچ چیزی غیر از مخرج مشترک دولتهای موسوی و خاتمی و هاشمی، چه بهلحاظ کارگزاری و چه بهلحاظ ایدهی حکمرانی نیست؛ پروژهای که این دولت اجازه یافت دنبال کند، یعنی مذاکره با آمریکا بهامید واهی رونق اقتصادی، آرزویی بود که سالها آقایان خاتمی و هاشمی دنبال میکردند و میرحسین نیز در حسرت آن بود و مواردی که در رقابتهای انتخاباتی سال 88 مطرح کرد مؤید همین نکته است که او نیز ایدهای غیر از آنچه آقای روحانی برای اقتصاد دنبال کرد در سر نداشت.
هرچند نحوهی دولتداری آقای روحانی بهنحوی است که حتی فردی مانند آقای کرباسچی از حامیان جدی کارگزاران و ایدهای دولت آقای روحانی نیز نمیتواند شرمندگی خود را از آن اعلام نکند، امّا اعلام برائت آقایان موسوی و کروبی و خاتمی از این دولت و فرار به جلوی آنها و محکوم کردن اتفاقات اخیر و خالیکردن شانهی خود از زیر بار مسئولیت و وضعیتی که برای مردم پدید آوردهاند، بیش از آنکه با عبارات و اصطلاحاتی مانند اپورتونیسم در علم سیاست قابل توصیف باشد، با مازوخیسم و اسکیزوفرنی در علم روانشناسی قابل انطباق است!
اسکیزوفرنی حالتی در روانشناسی است که فرد دچار توهم میشود و آنچه را ناواقعی است واقعی میبیند و مازوخیسم مربوط به وضعیتی است که فرد به خود آسیب میزند و با خویشتن دچار مشکلات سنگین میشود! بدین ترتیب، درگیریای که آقایان موسوی و کروبی و خاتمی با دولت آقای روحانی پیدا کردهاند، غیر از آنکه فرصتطلبی و بیمسئولیتی است، در حکم درگیری با خویشتن و زخمزدن به خود هم هست! چه آنکه دولت آقای روحانی در واقع چیزی غیر از آرزوها و کاردستی آقایان نیست.
این البته تنها شامل حال این افراد نیست، بلکه با نگاهی به حامیان گذشته دولت فعلی در لایههای مختلف ــ از سیاسیون گرفته تا سلبریتیها و افراد دیگر ــ نهتنها مسئولیتی را در قابل عملکرد دولت مطلوبشان متوجه خود نمیدانند، بلکه بدون هیچ توضیح و بازخواستی، جای شاکی نشستهاند و شاید امید دارند تا ذهن جامعه نیز کارنامه گذشته آنها را فراموش کند.
@uphjnv
صبح است و..
صبا مشک فشان میگذرد
دریاب..
که از کوی فلان میگذرد
برخیز..
چه خسبی که جهان میگذرد
بوئی بستان که کاروان میگذرد
سلام دوستان خوبم✋
صبحتون سرشار از مهربانی🌸 کانال روشنگری وبصیرت https://eitaa.com/uphjnv
#پیام_صبحگاهی
وقتی میگوییم الگوی ایرانی_اسلامی، یعنی یک نقشهی جامع. بدون نقشهی جامع، دچار سردرگمی خواهیم شد؛ همچنانکه در طول این سی سال، به حرکتهای هفت و هشتی، بیهدف و زیگزاگ مبتلا بودیم و به این در و آن در زدیم. گاهی یک حرکتی را انجام دادیم، بعد گاهی ضدّ آن حرکت و متناقض با آن را انجام دادیم! این بهخاطر این است که یک نقشهی جامع وجود نداشته است. این الگو، نقشهی جامع است؛ به ما میگوید که به کدام طرف، به کدام سمت، برای کدام هدف داریم حرکت میکنیم.
۱۳۸۹/۹/۱۰
@uphjnv
🔴امام خمینی رحمه الله در مورد مدرس می فرماید:
http://yon.ir/eteH
♦️«مرحوم مدرس که به امر رضاخان ترور شد، از بیمارستان پیام داد به رضاخان بگویید من زنده هستم. مدرس حالا هم زنده است. مردان تاریخ تا آخر زنده اند. ...
♦️یک شخص روحانی که لباسش از سایر اشخاص کمتر بود و کرباس به تن می کرد. او در مقابل قدرت زیاد رضاخان ایستاد و آن طور هجوم کرد به مجلس که نگذاشت رضاخان کاری بکند و در حالی که عمال رضاخان با هم زنده باد زنده باد می گفتند، ایستاد و گفت که مرده باد رضاخان و زنده باد من.
یک همچون مرد قدرتمندی بود، برای اینکه الهی بود. می خواست برای خدا کار بکند و از کسی نمی ترسید. ...
♦️مدرس یک ملای دین دار بود چندین دوره زمام داری مجلس را داشت و از هر کس برای او استفاده مهیاتر بود. بعد از مردن چه چیز به جای خود گذاشت، جز شرافت و بزرگی. ما می گوییم مثل مدرس ها باید بر رأس هیئت تقنینیه و قوای مجریه و قضایی واقع شود».
🗓 ۱۰ آذر، سالروز شهادت آیت الله #مدرس
🔴 ضرورت تحلیل جامعهشناختی از اعتراضات مردمی!
🔹تا زمانیکه نتوانیم پدیدههای اجتماعی را از بعد جامعه شناسی و مردم شناسی تحلیل کنیم و صرفاً تک بعدی به مسائل نگاه کنیم، قطعاً نمیتوانیم یک بحران را حل نمائیم.
🔹در آشوبهای فتنه۸۸ فقط دستان دشمنان بیرونی و سران فتنه۸۸ و پشتپردهها را گفتیم، لذا شکاف اجتماعی درون جامعه عمیقتر و عمیقتر شد و اختلاف بین اقشار جامعه از بین نرفت. عدهای از حامیان نظام، از نظام بریدند.
🔹بعد از انتخابات۸۸ و حوادث ناگوار آن سال، رئیسجمهور سابق برای جذب ۱۳ میلیون نفر حامی میرحسین موسوی راهبردی انتخاب کرد که نه تنها ۱۳ میلیون نفر را جذب نکرد بلکه بخش جدی از ۲۴ میلیون حامی خودش -یعنی حزباللهیها و انقلابیها- را هم از دست داد!
🔹در حوادث دیماه ۱۳۹۶ هم نتوانستیم یا نخواستیم حرف اصلی اعتراضات مردمی را بشنویم و صرفاً به تحلیلهای امنیتی تکیه کردیم و صرفاً دستان دشمنان بیرونی و برخی فریب خوردگان داخلی و یا نیروهای گروهکی را دیدیم اما از تحلیل ۹۰ درصد دیگر معترضین جا ماندیم!
🔹حالا هم در تحلیل اعتراض و سپس آشوبِ بعد از #گرانی_بنزین، فقط دستان دشمنان خارجی و نفوذیهای داخلی و نیروهای سازمانی-گروهکی را دیده و تحلیل میکنیم و از جامعه شناسی اعتراضات و تحلیل فضای جامعه و مشکلات اصلی و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی عقب ماندیم!
🔹به خیال خودمان فتنهها را خاموش کرده و آشوب را سرکوب کردهایم! اما نمیدانیم این آتش زیر خاکستر، شاید روزی بگونهای سر برآورد که هیچ چیزی جلو دارش نباشد! براستی چرا دشمنان برای طرح #آشوب_هوشمند روی خوزستان، سرمایهگذاری کردهاند؟ و چاره چیست؟
🔹چه باید کرد؟ و واقعاً چه باید کرد؟ چرا مسائل اصلی و زیرپوستی جامعه را نمیبینیم؟ چرا نمی بینیم یک نسل ۱۵-۲۰ میلیون نفری اساساً کاری به گرانی و مسائل اقتصادی ندارند و صرفاً دنبال آزادیهای اجتماعی و فرهنگی و بدنبال سرگرمیهای متنوع از جمله جنسی اند و دم انتخاباتها هم اینها تعیین کنندهاند؟ و برنامه ای برای اینها نداریم!
🔹براستی چه فکری برای سلبریتیها مثل مهناز افشار داریم که میلیونها نفر فالوور دارند و این فالوورها هم کاری به اقتصاد و معیشت و فساد اقتصادی و ... ندارند؟
🔹یا اینکه اعتراضات فعلی مردم به نحوه مدیریت کشور به کجا خواهد رسید؟ و در آینده چه میشود؟ این "جنبش بیسر" سر از کجا در میآورد؟ چرا میخواهیم با تحلیل های امنیتی و سیاسی، این جنبش بیسر که چندده میلیون نفر عضو افتخاری دارد را به سبد آرای برخی جریانات سیاسی میریزیم و میگوییم آنها توانستند این اعتراضات را بیافرینند!
🔹دهها و شاید صدها سوال مهم در این زمینه مطرح است که پاسخ صحیح به آنها باعث حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه خواهد شد. باید جلسات حضوری نخبگان انقلابی شبانه روزی برای پاسخ به این سوالات برگزار شود تا زمانی ادامه یابد که از طوفان مغزها، مغزهایشان ترکیده و به سقف اتاق فکر بچسبد!
مدرسی_یان
@uphjnv