⭕️ورود صدها نیروی آمریکایی به جنوب یمن به بهانه مبارزه با تروریسم
🔰ایجاد بحرانی جدید در غرب آسیا. هدف چیست؟
🔹۴۵۰ سرباز آمریکایی با هماهنگی امارات وارد عدن در جنوب یمن شدهاند
🔸بر اساس گزارش «المشهد الیمنی»، این ۴۵۰ نظامی آمریکایی در ارتباط با تلاشهای واشنگتن برای استقرار سه هزار نیرو در جنوب یمن به بهانه «مبارزه با تروریسم» وارد عدن شدهاند.
🔹این منبع آگاه اعلام کرد: واشنگتن و لندن قصد استقرار سه هزار نیرو در عدن، پایگاه «العند» در استان «لحج» (جنوب یمن)، «سقطری» (جنوب یمن)، «شبوه» (جنوب یمن) و «المهره» (شرق یمن) را دارد.
🔸کارشناسان نظامی هشدار دادهاند، هدف تحرکات زیاد آمریکایی در استانهای جنوبی یمن آمادهسازی برای ساخت پایگاههای نظامی در خاک یمن است.
🔹در ادامه این گزارش آمده، امارات از روز اول به ساخت زیرساختهای مناسب برای پایگاههایی جهت میزبانی از نیروهای آمریکایی و انگلیسی در جنوب یمن روی آورد. این زیرساخت ها در امتداد ساحل جنوبی یمن بویژه «بلحاف» در استان شبوه، الضبه در حضرموت، تعدادی از جزایر یمن از جمله مجمعالجزایر سقطری، جزیره «میون» و غیره فراهم شده است.
🔸المشهد الیمنی در پایان اعلام کرد، تلاش دولت آمریکا برای ایجاد پایگاه در یمن در راستای نزاع با چین و قطع مسیر با این کشور با احداث جاده ابریشم و تسلط بر مهمترین تنگه های جهان یعنی «هرمز، باب المندب و کانال سوئیس» و طبیعتا مهمترین خطوط دریانوردی تجاری و نظامی صورت میگیرد.
#جنگ_موریانه_ها
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🔴اطلاعیه دادستانی در مورد منتشرکنندگان اخبار کذب کرونا
دادستانی تهران اعلام کرد:
🔹با توجه به شرایط حساس کنونی و ضرورت ارائه اطلاعات واقعی در خصوص این بیماری و جلوگیری از اضطراب، ناامنی،تشویش اذهان عمومی و حفظ نظم عمومی، «القاصی» دادستان عمومی و انقلاب تهران دستور قضایی صادر تا نسبت به شناسایی، مستند سازی و احضار عوامل سازنده و منتشر کنندگان اخبار کذب (از جمله کانال های خبری، پیج های اینستاگرام، سایتها و سایر منابع خبری) به همراه شناسایی منشاهای اصلی و منتشر و تشکیل پرونده قضایی اقدام گردد.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
کرر.نت.mp3
9.7M
⭕️ بازگویی مطالب اساسی در خصوص ویروس و بیماری کرونا بصورت بسیار جامع
♻️برخی موضوعات:
👈رویکرد اسلام ومعصومین،نسبت به بیماریهای مسری چگونه بوده؟آیا درشرایط اپیدمی بیماری هم مصافحه ونزدیکی و..راتشویق میکنند؟
👈ادعای درمان کرونا درطب سنتی یا اسلامی توسط مدعیان میتواند صحت داشته باشدیاصرفا ادعاست؟
👈چرا در اینمدت کوتاه ایران مقام دوم تلفات راداشته است؟
👈بحث میزبان(انسان)ومهمان (ویروس)
👈بررسی روشهای کاربردی پیشگیری از ابتلاء به کرونا(بسیارجامع وکاربردی، علمی و ساده وهمه فهم)
👈دوداسفند میتواندموجب پیشگیری شود؟
👈دمای محیط چه تاثیری برفعالیت ویروس کرونادارد
👈دوره نهفتگی بیماری چه خطری میتواندایجادکند؟
👈علائم اصلی کرونا چیست؟
👈چگونه سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم؟(مهم)
👈بررسی طبایع گرم درمواجهه با کرونا
👈تشریح روغن مالی.بادکش گذاری.بخور درتقویت سیستم ایمنی ونقش حمایتی آن در رونددرمان
👈آیامجازبه فصد.زالو.حجامت هستیم یاخیر؟
👈چه نوع گیاهان وجوشانده هاو خوراکی هایی به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند؟
🔴باتوجه به جامعیت مطالب؛قبل ازگوش دادن جهت یادداشت نکات مهم دفتروقلم بردارید.
👤 استاد_طالقانی
#کرونا #ویروس_کرونا
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
جنگ با کرونا و جای خالی فرمانده
✍️ در حالی که جهادگران و مدافعان سلامت در خدمت مقدم مبارزه با ویروس کرونا جان فشانی می کنند و وزارت بهداشت برای مبارزه سینه سپر کرده، متاسفانه انسجام بخشی لازم از سوی رئیس دولت مشاهده نمی شود.
🔹هم در اعلام آمار، برخی مقامات محلی اظهار نظرهای غیر مسئولانه می کنند و هم در زمینه اقدامات سختگیرانه برای جلوگیری از شیوع، تصمیمات نا هماهنگ و معارض از سوی برخی مدیران دولتی از جمله شخص رئیس جمهور صادر می شود.
♦️در همین حال، برخی محافل سیاسی و رسانه ای هم مزید بر علت شده و روی اعصاب مردم راه می روند. تا جایی که شایعات خلاف واقع و آزار دهنده، بسیار سریع تر از سرعت شیوع کرونا، جامعه را درگیر می کند.
🔹متاسفانه برخی مدیران استانی در گیلان و مازندران و اصفهان در کنار چند نماینده مجلس و برخی فعالان رسانه های زنجیره ای، راست و دروغ را به هم می آمیزند و اعتماد مردم را نشانه می گیرند.
♦️پادزهر این رفتار مسموم، تصمیم های الزام آور و نظارت شبانه روز است. با هفته ای یک جلسه که آقای روحانی می گوید، نمی شود ماجرا را به درستی مدیریت کرد.
🔹نباید بلایی که بر سر برخی شوراهای عالی (اقتصادی، فرهنگی، مجازی، ارتباطات و...) در زمینه تصمیم گیری و اجرا ظرف شش سال گذشته آمد، درباره مبارزه با کرونا نیز تکرار شود.
♦️اینها نیازمند احساس مسئولیت و وقت گذاشتن بیشتر است. متاسفانه در همین حیص و بیص خبر می رسد که دولت پیگیر لایحه افزایش اختیارات رئیس جمهور است!
🔹شش سال است فعالان بخش خصوصی و اتاق بازرگانی که اغلب در برجام هم حامی دولت بودند، نتوانسته اند با رئیس دولت جلسه بگذارند و مشکلات و راه حل شان را در میان بگذارند. چرا؟ چنین دیدارهایی واقعا معطل اختیارات است یا اراده و همت؟!
♦️صد روز است سازمان مهم هلال احمر رئیس ندارد. منصوب قبلی روحانی به خاطر فساد و زد و بند اقتصادی در بازداشت به سر می برد. کسی هم هنوز آقای روحانی را به خاطر این قبیل انتصابات بازخواست نکرده، اما آیا انتخاب یک رئیس متناسب برای چنان سازمان مهمی، این قدر دشوار است که سه ماه تعویق بیفتد؟
🔹می بینید که اغلب این مشکلات، به همت و اراده بر می گردد و نه اختیاراتی که مازاد بر شرایط عادی، به دولت و رئیس جمهور (به ویژه از دو سال قبل) واگذار شده است.
♦️روحانی نباید اجازه دهد بی تدبیری هایی که در واگذاری 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی، سهمیه بندی توام با غافلگیری و سه برابر کردن قیمت بنزین پدید آمد، تکرار شود.
🔹ویروس کرونا با همه نگرانی ها و خسارت هایش، برای بهبود مدیریت اجرایی یک فرصت است؛ اگر آقای روحانی آن را جدی بگیرد. اکنون بانک مرکزی در حوزه امنیت اقتصادی و وزارت بهداشت در حوزه سلامت و بهداشت با تمام توان درگیرند.
♦️آنچه می تواند این تلاش ها را کمرنگ کند، تحرکات جریانات معارض در فضای مجازی است. این آشفته بازار رسانه ای در کنار عدم تمرکز مدیریت دولت متاسفانه بسیاری از زحمات و مجاهدت ها را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
🔹دولت یک هماهنگ کننده کم دارد و یک پروتکل نظارت درست بر کارکرد فضای مجازی و رسانه ای. نمی شود معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد از این فضای آشفته بنالد و وزیر ارتباطات، فقط درباره آلوده بودن عابر بانک ها و پمپ بنزین ها توییت بزند!
♦️کاش روحیه فرماندهی مدبرانه و شجاعانه سردار شهید سلیمانی در خط مقدم مقاومت، از سوی مدیریت اجرایی ما الگو برداری شود و این مدیران، فقط اندکی خود را شبیه آن فرمانده موفق کنند. این چنین می توان کمر کرونا را شکست.
#محمد_ایمانی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
موضع سخنگوی محترم وزارت خارجه کشورمان مبنی بر اینکه "بنا نیست هر ادعا و سوال بیمبنا و پایهای که توسط آژانس مطرح شد را ایران پاسخ بدهد" قطعا قابل تقدیرست اما فقط میماند یک سوال اساسی؛ در حالیکه قرار بود براساس #گام_پنجم کاهش تعهدات هستهای کشورمان، کلیه محدودیتها در غنی سازی و تحقیق و توسعه برداشته شود پس چرا آژانس انرژی اتمی اعلام نموده هیچ تغییری در نحوهی اجرای تعهدات برجامی از سوی ایران مشاهده نشده است؟! 🤔
➕ جسارتاً آیا این موضوع بمعنای اینست که دولت محترم همچنان (باوجود بدعهدیهای طرف غربی) محدودیتهای اصلی هستهای خود را طبق برجام حفظ کرده است؟! و اگر اینگونه است آیا اساساً با این روال میتوان انتظار داشت تا طرف غربی حساب کار دستش بیاید و تغییری در رفتار خود ایجاد کند؟! 🤔
#باید_پاسخگو_باشند
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
مومن نسب.mp3
3.08M
◼️ باید انالله و انا الیه راجعون گفت در بیانیه هایی که درباره فضای مجازی گفته میشه.
#ترور_روانی
#مومن_نسب
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پروفسور علی کرمی در شبکه افق:
کرونا ویروس، ویروس عادی نیست و دستکاری شده است.
🔹ژنوم ملت ایران دست آمریکاست!
🔹ژنوم زعفران ایرانی توسط چند شرکت خارجی برداشته شده است. این یعنی در حالی که زعفران در کشورهای دیگر کاشته میشود، دقیقا طعم و مزه و رنگ زعفران ایرانی را دارد!
🔹فقط با قطع زنجیره انتقال، میتوان جلوی کرونا را گرفت.
#بیوتروریسم
#به_زبان_ساده
🔴 آیا دین دربرابر علم زانو زد؟
🔻#زمانه | میگویند با شیوع کرونا، دین دربرابر علم زانو زد. اتفاقا چند قرن قبل، انسان وقتی به یک نیمچه علمی دست یافت، با توجه به اختلافاتی که با کلیسا و دین داشت، سریعا خدا و دین رو انکار کرد و گفت، خدا مرد، خدا و دین خرافات است. همه چیز با علم دستیافتنی هست. همه مجهولات با علم حل شدنیست.
🔹اتفاقا ویروس کرونا نشون داد که علم بشر درمقابله با یک ویروس نامرئی، عاجز و حقیر شده است و با تحقیقات شبانهروزی، بعد از چندماه به نتیجه نرسیده است
🔹این انسان بوده که همیشه علم را درمقابل دین قرار داده، چه الان و چه چند قرن قبل. وگرنه دین همواره انسان را توصیه به علم کرده است و در احادیث فراوان اهل بیت مسلمانان را توصیه به فراگیری علم کردهاند، حتی در دوردست ترین نقاط جهان.
🔹همین دین و توصیه به فراگیری علم بود که انسان بادیهنشین ١۴٠٠ سال پیش را تبدیل کرد به دانشمندان بزرگ مسلمان و آنها را شکوفا کرد. کافیست نگاهی به تاریخ هزار سال قبل بیندازید و وضعیت علمی انسان های دیندار با انسانهای غربی بیدین بیندازید. بطور خلاصه بگویم، مسلمانان در اوج شکوفایی علمی و غرب در اوج توحش. و به مرور غرب از علم و تمدن مسلمانان الگو گرفت و پیشرفت کرد، تا جایی که گوستاو لوبون (فیلسوف، مورخ، جامعهشناس، پزشک فرانسوی) میگوید: اروپاییان عار دارند که اقرار کنند که یک قوم مسلمانان، سبب شده اروپای مسیحی از حال توحش و جهالت خارج گردد، و لذا آن را مخفی نگه میدارند. ولی به آسانی میتوان آن را اثبات کرد که نفوذ اخلاقی همین اعرابِ زاییده اسلام، آن اقوام وحشی اروپا را که سلطنت روم را زیر و زبر نمودند ، داخل در طریقت آدمیت نمود و نیز نفوذ عقلانی آنان، دروازه علوم و فنون و فلسفه را که از آن به کلی بی خبر بودند، به روی آنها باز کرد و تا ششصد سال استاد ما اروپاییان بودند
✍️ #حسین_دارابی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
⭕️ گزارش ویژه مشرق
✔️ واکنش منفعلانه وزارت خارجه به کشتار #مسلمانان_مظلوم_هند
🔸 چرا وزارت «امور خارجه» به وزارت «امور برجام» تبدیل شده است؟
❎ رویکرد منفعلانه و ضعیف وزارت خارجه در واکنش به کشتار مسلمانان در #هند در حالی است که شخصیت و هویت جمهوری اسلامی ایران در حمایت صریح از مسلمانان مظلوم در سایر کشورهاست.
❎یکی از انتقادهای پرتکرار کارشناسان و صاحبنظران این است که وزارت امور خارجه متاسفانه به وزارت امور برجام خلاصه شده است.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🔴 تفکیک قوا یا یکپارچگی مدیریت؟
🔹«شارل دو مُنتسكیو» اندیشمند و نظریه پرداز فرانسوی قرن هجدهم میلادی است كه نظریه تفکیک قوای وی در علوم سیاسی و نظامات سیاسی تحول آفرید. وی معتقد بود ساختار هر نظام سیاسی می بایست از سه قوه مجریه(اجرایی)، مقننه(قانون گذاری) و قضائیه تشکیل شود و وظایف و اختیارات هر کدام مجزا و مستقل باشد.
🔸منتسکیو در کتاب «روح القوانین» خود هدف از این تفکیک قوا را جلوگیری از سوءاستفاده از قدرت و رسیدن به آزادی دانست. وی معتقد بود چنانچه قدرت متمرکز دست یک شخص یا یک مجموعه قرار بگیرد آزادی افراد محدود خواهد شد ولی چنانچه قدرت بین مجموعه های مختلف به شکل منظم و قاعده مند تقسیم شود دیگر آزادی افراد محدود نخواهد شد.
🔹نظریه منتسکیو بر نظامات سیاسی غرب و قانون اساسی کشورهای مختلف تأثیر گذاشت و امروز کمتر کشوری را شاهدیم که بر مبنای نظریه منتسکیو عمل نکرده باشد. حتی حکومت های پادشاهی و استبدادی سعی می کنند ساختار اجرایی، قانون گذاری و قضا را از هم تفکیک کنند. نظریه منستکیو به شکل افراطی در همه حوزه ها امتداد پیدا کرد و به نام تخصص گرایی معنا پیدا کرد. قدرت اجرایی به وزارتخانه های اقتصاد، انرژی، بهداشت، عمران، رفاه، تعاون، صنعت، کشاورزی، اطلاعات و ... تقسیم شد و از دل تفکیک قوا، بوروکراسی متولد شد.
🔸اگرچه در نگاه اولیه تفکیک قوا و تخصص گرایی شاید منطقی باشد اما رصد تبعات این تفکیک ها و تخصص گرایی محض نشان می دهد مدل تفکیک قوا پاسخگوی حل مسائل و مشکلات کشورها نبوده و نیازمند بازنگری جدی است.
🔹واقعیت این است که تفکیک قوا و تخصصی گرایی افراطی مانع جدی بر سر راه «یکپارچگی مدیریت» است. سیستم سعی کرده با «اصل هماهنگی بین قوا»، مشکل یکپارچگی مدیریت را حل کند اما امروز کاملاً روشن است که این مشکل عمیق بجا مانده است. امروز بوروکراسی بلای جان نظامات سیاسی شده است.
🔸امروز بوروکراسی در جمهوری اسلامی به شدت ریشه دوانده؛ مدیریت شهری از حالت یکپارچگی درآمده و هر شهر هزار صاحب دارد. فرماندار، شهردار، اداره اطلاعات، دادگستری و دادستان، سپاه و نیروی انتظامی هر کدام اختیارات و وظایفی دارند که در خیلی از اوقات «تزاحم وظیفه» ایجاد می شود.
🔹در برخی کشورها سعی شده که بین تفکیک قوا و یکپارچگی مدیریت جمع کنند. بطور مثال در شهرهای آمریکا شهردار فصل الخطاب و جمع کننده است و همه تصمیمات مدیریت شهری به شهردار ختم می شود.
🔸مجلس بعدی می بایست این مسئله را در دستور کار خود قرار دهد. «اصلاح سیستم» یک اولویت اساسی است. حذف قوانین دست و پاگیر، متوقف کردن سیستم سازی و ساختارسازی و تخصصی گرایی محض و ادغام ساختارهای موازی جزو مهم ترین کارهاست. می توان امروز مشکل یکپارچگی مدیریت را در سطح کلان کشور و در بحران ها نیز مشاهده کرد در حالیکه یکپارچگی مدیریت خودش را در حل بحران ها نشان می دهد. در بحران ها باید اکثریت مطلق تصمیمات و اقدامات متمرکز شده و یکپارچه سازی شود.
🔹بطور مثال سیل می آید و هر سیستم و دستگاه برای خودش کار می کند. هرچند ستاد مدیریت بحران هم تشکیل می شود اما عملاً کارها یکپارچه نمی شود. دستگاه های کشوری، اطلاع دقیقی از وضعیت ها ندارند چون سامانه جمع آوری اطلاعات بحران یکسان و متمرکز نیست؛ مدیریت بحران شخصاً در یک منطقه حاضر می شود و از مابقی مناطق اطلاع دقیقی ندارد؛ وضعیت بصورت یکپارچه مانیتورینگ نیست! به این ها اضافه کنید ظرفیت ها و جمعیت های مردمی که بدون اطلاع از وضعیت کل مناطق، هر جمعیتی برای خودش هدفی را در نظر می گیرد و عمل می کند.
🔸نه فقط در سیل که در زلزله یا در همین مسئله #کرونا این عدم یکپارچگی خود را نشان می دهد؛ بهمین دلیل وقتی وضعیت به این نقطه می رسد همه می گویند سیستم بیمار است؛ سیستم معیوب است و سیستم ناکارآمد است.
#داود_مدرسی_یان
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv