┈┈••✾❀🕊💚🕊❀✾••┈┈
🔴 اعمال روز عاشورا💔🏴
#آجرک_الله_یا_امام_زمان💔🏴😭
#امام_حسین🌷🥀
#عاشورای_حسینی_تسلیت_باد🥀💔🏴
#عاشقان_چهارده_معصوم_علیهم_السلام
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🥀🏴🥀🏴🥀🏴
🔴 جنگ ارادهها
طرح ترامپ چه بود؟
نگه داشتن ایران در بند برجام، در عین خروج یکجانبه آمریکا و اعمال تحریم حداکثری و به نقطه جوش رساندن مردم ایران به کمک جریان نفوذ.
آبان ۹۸ آغاز فصل برداشت طرح آمریکا بود که به فضل الهی با تدابیر رهبری، دستگیری زم، اقدامات رئیسی و رزمایش همدلی #تاکنون ناکام مانده.
#احمدقدیری
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید همت: ملت بسیج شده اند برای کربلای امام حسین(ع)
مگه برای پول آمده ایم بجنگیم؟
این است آرمان و ایدئولوژی انقلاب اسلامی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
🔸 تفاوت ادبیات وزارت بهداشت در ارسال پیامک های اطلاع رسانی!
🔹دیروز وزارت بهداشت پیامک هایی را برای مشترکین تلفن همراه ارسال کرده است که حاوی یک "توصیه" برای نرفتن به سفرهای غیرضروری است و "اعلام ممنوعیت" دسته روی های عزاداری می باشد.
🔹فارغ از لحن پیامک ها، که یکی توصیه است و دیگری آمرانه و ابلاغ ممنوعیت، مسافران ایام تعطیل از چهارشنبه و پنجشنبه سفر خطر آفرین خود را آغاز کرده و اکنون این پیامک توصیه ای خاصیتی برای ایشان ندارد.
🔹در روزهای گذشته، رفتار نامناسب ستاد ملی مبارزه با کرونا در اعلام دستورالعمل های بهداشتی، نارضایتی مردمی خصوصا صاحبان هیات مذهبی را به دنبال داشته است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️ عزاداری گسترده #عاشورا در منطقه زینبیه استانبول ترکیه
⬛️ دوستانی که حضور داشتند نقل کردند که هر سال این جمعیت و شور حسینی در جوانان آن منطقه بیشتر می شود. زینبیه تقریبا در قسمت مرکزی استانبول قرار دارد و از مناطق شناخته شده و مهم شهر محسوب می شود.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
🔺نکاتی برای جلوگیری از حادثه در شام غریبان
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران:
🔹شمع یکی از مواردی است که موجب رخ دادن حریق می شود. چه بسا که برخی شمع ها را نیمه کاره رها می کنند یا به صورت روشن در سطل های زباله می اندازند که این موارد باعث وقوع حریق می شود.
🔹در بعضی از سقا خانه ها یا ایستگاه های صلواتی شمع روشن می کنند و از آن جایی که در این محل پارچه هایی وجود دارد احتمال وقوع حریق نیز هست.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رهگیری بمب افکن آمریکایی توسط جنگنده روسیه بر فراز دریای سیاه
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
قطعی شدن حضور تماشاگران در لیگ قهرمانان آسیا
⚽️ الوطن: AFC تصمیم گرفته ادامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را به میزبانی قطر با حضور تماشاگران در حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت ورزشگاه ها برگزار کند.
🏴🥀🏴🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پلیس هند با حمله به عزاداران حسینی در کشمیر دستکم ۴۰ نفر را مجروح و حدود ۲۰۰ نفر را بازداشت کرد.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
🔴 تحریف تاریخ توسط عاشورا
واکنش امام حسین به پیشنهاد مذاکره و بیعت با یزید در شب عاشورا👇
🔸 یکی از تحریفات در واقعه عاشورا، تغییر گفتمان «هیهات من الذله» سیدالشهداء به گفتمان «مذاکره و سازش» با دشمن است.
✅ واقعه کربلا و نهضت عظیم امام حسین، همواره در خطر تحریف دشمنان و نیز مدعیان دین مداری بوده است. از جمله این تحریفات، تغییر گفتمان "هیهات من الذلۀ" امام حسین به گفتمان "مذاکره و سازش" با دشمن می باشد، امری که چند صباحی است، ترویج می شود.
🔹 و تنها مستمسک این گروه، صرف ملاقات و دیدار امام حسین و عمرسعد، می باشد که برخی تلاش داشته و دارند تا این دیدار را به عنوان یک مذاکره دوستانه و توافق جامع، معرفی نمایند.
🔸 مذاکره در کربلا و دیدگاه سروش محلاتی
✅ این سخن و گفتمان که امام حسین(ع) حاضر به سازش و مذاکره شده بود، پیشتر، نیز مطرح و چنین بیان شده بود که: "درس کربلا، درس تعامل سازنده و مذاکره بود" ، اما ماجرا به اینجا نیز ختم نمی شود و مدافعان گفتمان مذاکره اخیرا، مدعی درخواست و پیشنهاد مذاکره امام حسین با یزید، نیز شدند.
💢 موضوعی که در طول تاریخ اسلام، بی سابقه است و هدف قیام امام حسین را لغو و چنین وانمود می کند که گویی امام بعد از سرباز زدن از بیعت با یزید، در میانه راه، به اشتباه خویش آگاه شده و از اینرو، موضوع مذاکره با یزید را در آخرین مرحله و در کربلا، مطرح فرمودند.
🔹 جنگ بین حق و باطل، تا ظهور ادامه خواهد داشت
دکتر #امیر_حمزه_مهرابی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ظهر عاشورا پای روضه خوانی سردار
🔻کلیپی از روضهخوانی شهید #سردار_سلیمانی عصر عاشورا در مهدیه لشکر ثارالله سال ١٣۶٧
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
☀️ گاهِ ظهر ☀️
💢 تشخیص بد بودن «ابلیس» و «شمر» کار دشواری نیست و بصیرت و هنر خاصی نمیطلبد.
💥 دشواری کار آنجاست که فردی را که برخوردار از دهها و صدها و شاید هم هزاران خوبی و حُسن آشکار و پنهان است، صرفا به خاطر وجود یک عیب «تعیین کننده» و یا نداشتن قدرت تشخیص اولویتهای خوب بودن، فاقد صلاحیت لازم برای مسئولیت و مدیریت بدانیم.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
🔹در تداوم پشتپازدن مدعیان دموکراسی بنظر اکثریت و مردمسالاری، نه ۱۴۰۰ سال پیش و نه در کربلا، بلکه ۱۱ سال پیش و در همین تهران خودمان، عدهای خیمههای سید الشهدا را در روز عاشورا به آتش کشیدند و به عزاداران سنگپرانی کردند و کف و هورا کشیدند...
💬حمید الهی
🔸۱۴۰۰ سال پیش نبودیم، اما ۱۱ سال پیش بودیم و دیدیم که توی #عاشورا۸۸ سوت و کف زدند، دیدیم که هلهله کردند و رقصیدند...
همهی توهینها و بیحرمتیها رو به چشم دیدیم؛ به چشم دیدیم که با شعار میرحسین میرحسین، خیمهها و پرچم حسین(ع) رو به آتش کشیدند...
والله که حصر لطف بزرگ این نظام بود!
💬محمد پازوکی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
حضرت زینب (س) پیروز جنگ روایت های بعد از واقعه عاشورا
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانه ای
▪️سال ۶۱ هجری قمری، حسین(ع) و یارانش در کربلا به شهادت می رسند. دورانی که تصور بر این است رسانه فاقد معنا بوده و هنوز اثری از تکنیک های رسانه ای وجود نداشته است اما نگاهی به قبل، حین و بعد از این حادثه نمایانگر چیزی جز آنچه می پنداریم، است. برای وقوع چنین جنایتی آماده سازی افکار عمومی و #تغییر_دی_ان_ای_فکری_جامعه دارای اهمیت است. حاکمان آن دوران با تکیه بر شیوه های رسانه ای همچون عملیات روانی و شایعه سازی سعی در اقناع افکار عمومی برای همراهی با برنامه هایشان را داشتند و از همین روی مردم کوفه به یکباره تحت تاثیر روش های مورد اشاره، تغییر رویکرد داده و از همراهی با امام(ع) منصرف می شوند. آنها که خود حسین ابن علی را دعوت کرده بودند، تحت تاثیر القائات آن زمان، رفتاری مغایر با آنچه باید را اتخاذ کردند. در واقع با ایجاد _اختلال_در_معیار، در رویه و محاسبات نیز اختلال ایجاد شد.
▪️عملیات روانی گسترده دستگاه حاکم و القای دروغ در پوشش واقعیت، افکار عمومی آن دوران را برای همراهی در جنگ علیه خاندان رسالت، اقناع و متقاعد کرد. پنهان سازی بخشی از واقعیت و استفاده از تکنیک دروغ بزرگ توسط دستگاه حاکم، باعث شد تا بعد از حادثه عاشورا بسیاری ندانند آنکسی که یزید و ابن زیاد از او به عنوان خارجی یاد کردند و به قتلش رساندند، نوه رسول خدا (ص) بوده است. آنها با روایت سازی و تمسک به تکنیک برچسب زنی و عنوان سازی مردم را متقاعد کردند علیه کسی وارد جنگ شوند که در برابر حکومت خروج کرده است و #روایت «قیام علیه ظلم» را به روایت «خروج علیه خلیفه» تغییر دادند. بنابراین استفاده از تکنیک های مختلف پیش از وقوع حادثه کربلا، در وقوع آن نقش مهمی را ایفا کرد. حین حادثه عاشورا تک تک رفتارهای امام حسین(ع) و یارانشان کارکرد رسانه ای خاص خود را داشته است. از نماز ظهر عاشورا در میان جنگ تا توبه حر و رفتار ابوالفضل العباس و …. همگی حاوی پیام رسانه ای به مخاطب است.
▪️اما نکته مهم رفتار و نقش رسانهای حضرت زینب کبری(س) پس از عاشوراست. نقش رسانه ای ایشان در این مقطع تاریخی بر کسی پوشیده نیست. اوست که پیام عاشورا را در محیطی که دستگاه حاکم با القای دروغ و انگاره سازی های مختلف علیه امام حسین(ع) وارد عمل شده است، به گوش افکار عمومی زمانه ای خویش می رساند و با خطبه های تاریخی اش و رفتار توام با صبر و وقارش به گوش دنیا می رساند که آنچه به آن ها گفته شده، دروغ بوده و آنکه در دشت کربلا به شهادت رسیده، حسین (ع) بوده و آنجاست که مردم متوجه می شوند چه روی داده و آنکسی که علیه اش وارد جنگ شدند نوه رسول گرامی اسلام بوده است. زینب کبری(س) با #افشاگری خود، انگاره سازی و دستکاری واقعیت توسط دستگاه حاکم را ناکارآمد می کند. حضرت زینب (س) توانست تمام عمق فاجعه دشت کربلا را به گوش همگان برساند .
▪️بانوی گرامی کربلا پس از حادثه، با ایفای نقش رسانهای خود امکان هرگونه #دستکاری یا #رمزگشایی اشتباه را از مخاطب سلب و او را با حجمی از اطلاعات مواجه می کند تا چرایی و اهداف قیام حضرت اباعبدالله در برابر ظلم را برای همیشه تاریخ زنده نگه دارد که اگر او و خطبه هایش نبودند، دروغ پردازی دستگاه، جور حادثه را به گونه ای دیگر روایت می کرد. این #نقش_آفرینی_رسانه_ای_قدرتمند ایشان بود که توانست افکار عمومی را آگاه و تمام فضاسازی های شکل گرفته را بی اثر کند. آنچه به عنوان کارکرد رسانه ای آن دوران توسط حاکمیت صورت گرفته بود سرکوب افکار از طریق حذف و قلب حقایق بود. آن ها با #پاره_حقیقت_گویی، گاه بخشی از حقیقت را حذف و گاه بخشی غیرواقعی به آن اضافه می کردند و دست به تخریب و فریب افکار عمومی می زدند. آن ها با برچسب زدن (خروج علیه خلیفه) به ایجاد حوزه معنایی منفی برای سرکوب موضوع و فرد موردنظر، می پرداختند.
▪️ زینب (س) در عصر تحریف و دروغ و نیرنگ، توانست با ایفای نقش دقیق و به هنگام خود پیام واقعی کربلا و آنچه رخ داده بود را به گوش افکار عمومی برساند و تمام تکنیک های رسانه ای حاکمان دورانش را خنثی و پیام واقعی کربلا را برای همیشه در تاریخ زنده نگه دارد. در دوره ای که روایت های ارائه شده مبتنی بر دروغ و نیرنگ و تحریف عمیق تاریخی بوده است، حضرت زینب (س) با ارائه روایت مبتنی بر واقعیت و اثرگذاری ویژه افکار عمومی را با حقیقت بزرگی روبرو کردند که بنیانگذار جریانات پس از عاشورا و تا ابد خواهد بود.
و شاعر چه نیکو گفته است:
«سر نی در نینوا می ماند اگر زینب نبود کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود»
#معصومه_نصیری
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
ننگ ابدی برای بانیان فتنه سبز
۱- این ننگ از پیشانی مدعیان اصلاح طلبی پاک نمی شود که بهانه فتنه سبز در سال ۸۸ را اعتراض به نتیجه انتخابات قرار دادند اما هشت ماه بعد در روز عاشورا، اقدام به کف و سوت و هلهله کردند و کتیبه ها و موکب های امام حسین (ع) را شمر وار به آتش کشیدند.
۲- این ننگ بر پیشانی شان خواهد ماند که میرحسین موسوی سردسته فتنه، حرمت شکنان را #مردمان_خداجو خواند و آنها در برابر این رذالت سکوت پیشه کردند.
موسوی خوئینیها بعدها مدعی شد ترسیدم موضع بگیرم، سوء استفاده جناحی بشود(!) یعنی جناح و باند برای شان محترم تر از حرمت امام حسین (ع) بود.
۳- آبها که از آسیاب افتاد و فتنه به برکت روح عاشورایی ملت سرنگون شد، برخی از مدعیان اصلاح طلبی گفتند حرمت شکنان، نفوذی وزارت و نظام برای بدنام کردن جنبش سبز بودند! مرحبا! پس چرا همان روز، از حرمت شکنان بیزاری و برائت نجستند، هیچ؛ که حتی پای موسوی ایستادند؛ هم او که هتاکان را مردم خداجو خوانده بود؟!
۴- حالا همین روزها، برخی شبه اصلاح طلبان، قلمفرسایی یا خطابه ایراد می کنند تا خود را در صف "ملت امام حسین" (ع) جا بزنند. از تحریف های شان که بگذریم، آنها عاشورای 88 نقاب از چهره خویش برداشتند و به اختیار، کنار یزید و عمر سعد و شمر ایستادند. و روشن است که محبت دو نقیض، در یک دل جمع نمی شود.
۵- آنها که حرمت شکنان عاشورای سال 88 را مردمان خداجو خواندند - و حال آن که اجیر شدگان بهائیت و سلطنت طلبان و منافقین بودند- بی تردید در اردوگاه یزید بودند و نقاب از صورت شان افتاد؛ ولو هشت ماه قبل تر، برای عوام فریبی، شعار "یا حسین- میر حسین" می دادند؛
۶- اما دیگرانی که سکوت کردند و رضایت به آن جنایت بی سابقه دادند، مشمول این فراز زیارت وارث هستند که "«لعن الله ُأمةً قتلتْكم، و لعن اللّهُ أمةً ظلمتكم، و لعن الله أمةً سمعتْ بذلك فرضيتْ به". لعنت خدا بر آنها که این ستم بزرگ را دیدند و شنیدند و به آن راضی شدند.
#محمد_ایمانی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
🔴 نظر مراجع تقلید در مورد قمه زنی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 تحریف تاریخ توسط عاشورا واکنش امام حسین به پیشنهاد مذاکره و بیعت با یزید در شب عاشورا👇 🔸 یکی
🔴 رهبرانقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی دریایی سپاه:
🔸امام حسین با عمرسعد مذاکره نکرد. آیا تاریخ را اینگونه تحلیل میکنید؟
🔸مذاکره با آمریکا ممنوع است
🔸دشمن توانست از طریق مذاکرات نفوذ کند
♦️حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به طرح برخی مسائل از جانب افراد سهل اندیش و سهل انگار درخصوص مذاکره با آمریکا، گفتند:
🔺این افراد می گویند چگونه است که حضرت علی علیه السلام و حضرت امام حسین علیه السلام با دشمنان خود مذاکره کردند اما اکنون با مذاکره با آمریکا مخالفت می شود؟
💠 ایشان در پاسخ به این شبهه افزودند:
♦️چنین تحلیلی درخصوص مسائل تاریخ اسلام و مسائل کشور، نهایت ساده اندیشی است زیرا حضرت علی علیه السلام با زبیر و حضرت امام حسین علیه السلام با عمر بن سعد، مذاکره به معنای امروز یعنی معامله نکردند بلکه هر دوی این بزرگواران به طرف مقابل خود نهیب زدند و آنها را نصیحت به خداترسی کردند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی گفتند:
🔺متأسفانه عده ای برای توجیه مذاکره جمهوری اسلامی ایران با شیطان بزرگ، با نگاهی عوامانه، اینگونه مسائل را در روزنامه ها، سخنرانی ها و فضای مجازی مطرح می کنند، که کاملاً اشتباه است.
📚فرمايشات مقام معظم رهبري (۱۵ /مهر/ ۱۳۹۴)
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🏴🥀🏴🥀
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 رهبرانقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی دریایی سپاه: 🔸امام حسین با عمرسعد مذاکره نکرد. آیا تا
🔴 کربلا درس معامله با خدا بود نه تعامل با دشمن
🔷 این روزها سخنانی مبنی بر مذاکره امام حسین(عليه السلام) با عمر بنسعد در کربلا مطرح میشود و این سوال نیز به دنبال آن میآید که چگونه است که امام حسین با دشمنان خود مذاکره کردند اما اکنون با مذاکره با آمریکا مخالفت میشود؟
آیا کربلا و عاشورای امام حسین درس تعامل و مذاکره نیست ؟
🔶 نقلکنندگان این تحریف معتقدند که امام حسین(عليه السلام) در شب عاشورا با عمر بنسعد ساعتها مذاکره کرد، تا نتیجه رویارویی آنان به جنگ ختم نشود!
هرچند اکثریت جامعه نسبت به این تحریفات هوشیار هستند و آگاهی مردم نسبت به فلسفه قیام سیدالشهدا(عليه السلام) مانع از این شده است تا این تحریفات به عمق باورهای عاشورایی مردم رسوخ کند با این حال بایستی نسبت به این تحریفات و شبیهسازیها آگاه بود.
🔴 آنچه در تاریخ آمده است این بود که عمر بنسعد یک روز پس از امام حسین(عليه السلام) به کربلا رسید و وقتی مستقر شد، امام(عليه السلام) پیکی به سوی او فرستاد که امشب بین دو لشکر دیداری داشته باشیم.
اما آیا این دیدار درس تعامل و مذاکره بود؟
♦️امام حسین(عليه السلام) با عمر سعد به مذاکره ننشست بلکه تنها خیرخواهانه او را دعوت نمود، چون عمر سعد، فرزند یکی از مجاهدان و نیروهای انقلابی بود، امام حسین(عليه السلام) دوست نداشت وی مسیر شقاوت و جهنم ابدی، را در پیش بگیرد. اما با وجود این، عمر سعد، بهانههای مختلفی برای عدم همراهی امام حسین(عليه السلام) ذکر کرد و وقتی امام مشاهده کردند که عمر سعد دعوت را نمیپذیرد به او فرمودند:
"برو که به گندم ری، جز اندکی نیز نخواهی رسید"
💠 معناي مذاکره
باید دانست که مذاکره یعنی اینکه طرفین بر سر منافعی اختلاف دارند و صحبت میکنند که هرکدام از منافعی دست بکشند تا به نتیجه برسند.
1️⃣ مساله اولی که در مذاکره مطرح است، مذاکره، یعنی بده بستان،
اما در صحنه کربلا، چنین معاملهای صورت نگرفت. در غیر این صورت، فرزند خردسال امام(عليه السلام)، با لبان تشنه، به شهادت نمیرسید.
2️⃣ مسئله دومی که در مذاکره مطرح است؛ "ادبیات مذاکره"، است،
وقتی عمر سعد، نصیحت امام حسین(عليه السلام) را قبول نمیکند؛ امام او را نفرین میکنند و میفرمایند:
از خدا میخواهم تو در خانهات و جلو چشم زن و بچهات، سر از تنت جدا شود.
ادامه👇👇👇
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 کربلا درس معامله با خدا بود نه تعامل با دشمن 🔷 این روزها سخنانی مبنی بر مذاکره امام حسین(عليه ال
🔴 حضرت آیتالله خامنهای(حفظه الله تعالي) نیز با اشاره به طرح برخی مسائل از جانب افراد سهلاندیش و سهلانگار درخصوص مذاکره با آمریکا، فرمودند:
♦️این افراد میگویند چگونه است که حضرت علی (علیهالسلام) و حضرت امام حسین (علیهالسلام) با دشمنان خود مذاکره کردند اما اکنون با مذاکره با آمریکا مخالفت میشود؟
🔸ایشان در پاسخ به این شبهه افزودند:
چنین تحلیلی درخصوص مسائل تاریخ اسلام و مسائل کشور، نهایت سادهاندیشی است؛ زیرا حضرت (علی علیهالسلام) با زبیر و حضرت امام حسین (علیهالسلام) با عمر بنسعد، مذاکره به معنای امروز یعنی معامله نکردند بلکه هر دوی این بزرگواران به طرف مقابل خود نهیب زدند و آنها را نصیحت به خداترسی کردند.
♦️رهبر انقلاب اسلامی فرمودند:
متأسفانه عدهای برای توجیه مذاکره جمهوری اسلامی ایران با شیطان بزرگ، با نگاهی عوامانه، اینگونه مسائل را در روزنامهها، سخنرانیها و فضای مجازی مطرح میکنند، که کاملاً اشتباه است.
💠 دعوتی که اتمام حجت بود
در عصر تاسوعا، بین امام حسین (عليه السلام) و عمرسعد، گفتوگوی برای اتمام حجت با وی رخ داد.
🌹 امام حسین(عليه السلام)، در بخشی از سخنان خویش، میفرمایند:
👈«واى بر تو، اى پسر سعد، آیا از خدایى که بازگشت تو به سوى اوست، هراس ندارى؟
🔺آیا با من مىجنگى در حالى که مىدانى من پسر چه کسى هستم؟
🔺این گروه را رها کن و با ما باش که این موجب نزدیکى تو به خداست.
🔸امام حسین(عليه السلام) هنگامى که مشاهده کرد ابن سعد از تصمیم خود باز نمىگردد، سکوت کرد و پاسخى نداد و از وى رو برگرداند و در حالى که از جا بر مىخاست، فرمود:
🔺تو را چه مىشود! خداوند به زودى در بسترت جانت را بگیرد و تو را در روز رستاخیز نیامرزد. به خدا سوگند! من امیدوارم که از گندم عراق، جز مقدار ناچیزى، نخورى».
♦️با این توصیف، و با این جمله امام(عليه السلام)، آیا عمر سعد از درگیری و جنگ با حق اکراه داشت؟
▪️و آیا عمرسعد هم، به دنبال مذاکره بود؟
🔸خیر، بلکه در گرماگرم جنگ در روز عاشورا، عمر سعد به لشکریان یزید، میگوید:
🔹«شهادت دهید که من اولین تیر را به سمت خیمه حسین[عليه السلام] و فرزند پیامبر[صلي الله عليه و آله و سلم]، پرتاب کردم».
💠 بنابراین، قصد امام حسین(عليه السلام) از مذاکره با عمر سعد برای رسیدن به یک تفاهم و تعامل نبوده، بلکه برای اتمام حجت و هدایت بوده است که در نهایت، عمرسعد، نیز نپذیرفت و امام حسین(عليه السلام) نیز او را نفرین کرد.
ادامه👇👇👇
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 حضرت آیتالله خامنهای(حفظه الله تعالي) نیز با اشاره به طرح برخی مسائل از جانب افراد سهلاندیش و س
🔴 کربلای جای مذاکره نبود.
🔸درس قیام امام حسین(عليه السلام) در ادوار مختلف، مذاکره و اماننامه نیست، بلکه عزت و ایستادگی در برابر ظالمین زمان، است.
♦️امام حسین(عليه السلام)، اگر میخواست مذاکره کند در همان شهر مدینه، مذاکره میکرد، رفاه و آرامش خویش را فراهم میکرد.
🔸آیا جای دیگری به غیر از وسط بیابان کرب و بلا، برای مذاکره وجود نداشت؟
🔸آیا برای مذاکره با زن و فرزند، پیر و کهنسال، میروند؟
♦️بعلاوه، اگر سخنان امام حسين(عليه السلام) با عمر سعد مذاکره بود؛ پس پيش از اين، ميبايست پيشنهاد برادر خود محمد حنفیه مبني بر حرکت به سوي یمن را ميپذيرفت؛ زيرا در یمن برخی دوستداران امیرالمومنین(عليه السلام) حضور داشتند و از آنها براي پيشبرد اهداف خود ياري ميخواست.
🌹اما حضرت فرمودند:
🔺اى برادر! به خداسوگند اگر در هیچ نقطهاى از دنیا، هیچ پناهگاه و جاى امنى نداشته باشم هرگز با یزیدبن معاویه بیعت نخواهم کرد.
💠 و کمال تعجب است که افرادی برای رسیدن به اهداف خویش، تاریخ کربلا و واقعه عاشورا را تحریف و به مذاکره با دشمن، تفسیر میکنند.
♦️بنابراین، از اول تا آخر پیام کربلا و عاشورا، این بود که امام حسین(عليه السلام)، میفرمودند:
🔺بیعت با یزید، حرام است. بنابراین، استدلال امام حسین(عليه السلام)، چنین بود که با پذیرش بیعت یزید، انقلاب پیامبر(صلي الله عليه و آله و سلم)، از بین خواهد رفت و اگر گفته شود، یکی از درسهای کربلا، مذاکره سازنده است، منطق و کلام امام حسین(عليه السلام)، به صراحت بر این دیدگاه، خط بطلانی میکشد و میفرمایند:
🔺من، فرزند پیامبر[صلي الله عليه و آله و سلم]، هیچ معاملهای با یزید زمان، خویش ندارم.
💠 برای توجیه امتیاز دادن به دشمن، تاریخ را تحریف میکنند!!
🔷 هدف اصلی از اهل مذاکره نشان دادن امام حسین(عليه السلام) این است که دشمن را از حالت عناد خارج کنند تا مردم نسبت به دشمن بیتفاوت باشند.
🔶 صلح بنا به شرایط و مصالحی در اسلام جایز تشخیص داده شده است:
♦️درباره قیام امام حسین(عليه السلام) بحث صلح و دوستی با دشمن مطرح نیست چراکه بنیامیه نماد یک جریان معاند و دشمن سرسخت اسلام است که متأسفانه با کوتاهیهایی بعد از رحلت پیامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) صورت گرفت و باجی که خلفاء به بنیامیه دادند، توانست در حاکمیت اسلامی رسوخ و رخنه کند.
♦️امام حسین(عليه السلام) خلافت یزید را خلافتی برخلاف شرع و عرف و اخلاق میدانست.
🔹اگر حاکمیت یزید ادامه پیدا میکرد و کسی با آن مقابله نمیکرد، کاری که معاویه درصدد آن بود يعنی ریشه کن کردن اسلام، توسط یزید محقق میشد لذا امام حسین(عليه السلام) در برابر او میایستد.
🔸زمانی هم که یزید، امام(عليه السلام) را ملزم بین بیعت و مرگ نکرده بود، امام با او کار داشت چراکه نمیخواست اجازه دهد شخص فاسد و نالایقی که به دنبال نابودی اساس اسلام است بر سر کار بیاید.
💠 اگر بنای امام بر این بود که صلح کند در مدینه این کار را میکرد:
مروان حکم که پیر بنیامیه بود در مدینه به امام حسین(عليه السلام) پیشنهاد میکند که برای حفظ دین و دنیای خودش با یزید بیعت کند اما امام(عليه السلام) میفرمایند:
🌹در زمانی که اسلام مبتلا به حاکم جائری همچون یزید شده است باید فاتحه اسلام را خواند و به صراحت میفرمایند: کسی چون من با فردی چون یزید بیعت نمیکند.
♦️لذا هرگز برای امام حسین(عليه السلام) بحث تعامل و مذاکره مطرح نبود.
▪️اگر کسی به تاریخ وقوف داشته باشد متوجه میشود که این سخنان امام(عليه السلام) با عمر سعد در کربلا به معنای مذاکره و برای جلوگیری از بروز جنگ نبود بلکه امام(عليه السلام) با حالت تندي و نهيب و تعجب به عمربنسعد میفرماید:
⚠️ وای بر تو ای عمر! میدانی چه کار میکنی؟ این لشکر انبوه را رها کن و به من بپوند.
♦️یعنی امام حسین(عليه السلام) در مقام هدایتگری و نجات درآمده است و به عمربنسعد پیشنهاد میدهد جبهه باطل را رها کن و به من بپیوند.
🔸منظور امام(عليه السلام) این است که با هم در برابر یزید بایستیم.
💠 در پاسخ به این پرسش که چرا تحریفاتی این چنینی از عاشورا مطرح میشود، بايد گفت:
🔹طرح این تحریفات بخاطر توجیه سیاستها و مطامعی است که برخی از این راه به دست میآورند. آنها میخواهند با دشمن مذاکره کنند و امتیاز بدهند. هدف اصلی آنها این است که دشمن را از حالت عناد خارج کنند تا مردم نسبت به دشمن بیتفاوت باشند.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🥀🏴🥀🏴🥀🏴