🔴 خاندوزی از انتخابهای خوب رئیسی برای تیم اقتصادی است/ او تسلط خوبی بر بازار سرمایه، مباحث مالیاتی و پولی دارد
حسین سلاح ورزی، نایب رئیس اتاق بازرگانی و عضو شورای عالی بورس:
🔹 اعلام نام «خاندوزی» به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به چند دلیل از انتخابهای خوب آقای رئیسی برای معرفی کابینه دولت سیزدهم تلقی میشود.
🔹"خاندوزی" از اقتصاددانهای خوب و مطرح کشور محسوب میشود که از سابقه علمی و پژوهشی زیادی برخوردار است. این موضوع میتواند به طور حتم در تصمیمگیریهای وی برای حوزههای مهم اقتصادی کشور از جمله بازار سرمایه که اکنون جایگاه ویژهای را در کشور نسبت به سالهای گذشته پیدا کرده است تاثیرگذار باشد.
🔹همچنین وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی در کنار حوزه بازار سرمایه از اطلاعات خوبی در زمینه دیگر مسایل مهم کشور مانند بازار پول، مباحث مالیاتی و نیز از تسلط کافی در حوزه کسب و کار برخوردار است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
🔴ترس آمریکا از اسناد موجود در سفارتش در کابل/ واشنگتن خواستار امحا مدارک موجود شد
شبکه خبری سیانان:
🔸سفارت آمریکا در کابل کارمندان خود را موظف به امحا اسناد و مدارک حساس در این نهاد کرده است.
🔸اوضاع در افغانستان به یک چالش تبدیل شده است و طرحهای موجود پیرامون حضور یا عدم حضور آمریکا در افغانستان هر دقیقه تغییر میکند.
رسانههای افغانستانی:
🔹ستونی از دود نیز از داخل سفارت کانادا در کابل دیده شده که نشان از امحا و نابودی اسناد و مدارک پیش از تخلیه کامل کارمندان این سفارتخانه است.
@uphjnv
🔴مجلس با استعفای زاکانی موافقت کرد
🔹استعفای زاکانی به رای گذاشته شد و پس از رای گیری، با تعداد ۱۴۸ رای موافق با استعفای زاکانی موافقت شد
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امروز هیچ دلاری نباید بفروشید!
🔹سریال گاندو ۲ که هر شب ساعت ۲۰:۴۵ شبکه سه پخش میشه به نقش جریان نفوذ در اخلال در بازار ارز و طلا می پردازه
@uphjnv
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کُلُّ یَوْمٍ عَاشوُرا وَ کُلُّ اَرْضٍ کَرْبَلا
💢 #امام_خمینی: «این یک عبارت آموزنده است. نه معنایش این است که هر روز کربلاست، هر روز بنشینید گریه بکنید. ببینید چه کرده، #کربلا چه صحنهای بوده...»
@uphjnv
⭕️ مدیریت فضای مجازی بدون اختیار ما
یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئلهی فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینهی فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است، که ما هم قبول داریم؛ الآن واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که بهجای خود محفوظ است، شکّی نیست [امّا] آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است...
💠 امام خامنهای
#⃣ #صیانت_از_ایران
@uphjnv
#سلبریتیها_و_افغانستان
🔴 در مورد وقایع افغانستان علم ندارم...همین دستم را برای نگاشتن میبندد
چون اطلاعاتی برای حق یا ناحق بودن هرکدام از طرفها ندارم
اما👇
تعجب میکنم که چطور #سلبریتیهایی که سازشان نه برای #سوریه و نه برای #یمن، و حتی #فلسطین کوک نشد! چگونه برای افغانستان کوک است...
#داعش از #طالبان فجیعتر بود و در این شکی نیست چون داعش متوحشترین گروه تروریستی است 👈اگر از تروریستهای اتوکشیدهای که آنها را ایجاد کردند، چشم بپوشیم👉
سوالم اینجاست
آیا یکدفعه، ظلمستیز شدهاند⁉️
بعید است خیلی بعید
یا
اینان از یک منبع تغذیه میشوند‼️ و اینان به نوعی سربازان و عملههای آن منبع هستند⁉️
این به عقل نزدیکتر است...
❌این متن به هیچ عنوان در ارتباط با وقایعِ افغانستان عزیز نظر نداده
هدف متن این است که بدانیم سلبریتیها و #اقدامات_یکپارچهی آنان مشکوک است و بنظر میرسد مانند اکثر اقداماتشان مخالف منافع منطقه است.
✍ خواب و بیدار
@uphjnv
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قالیباف: درباره کابینه پیشنهادی انصاف را به خرج دهیم
رئیس مجلس:
🔹 اینکه قانون رای اعتماد را به مجلس سپرده و حرف آخر را مجلس میزند شکی در آن نیست، اما باید انصاف را به خرج بدهیم.
🔹 این نکته را دوستان فراموش نکنند که رئیس دولت و مدیر اجرایی رئیس جمهور محترم هستند و ایشان وظیفه پیشبرد کارها را دارند و با تیم انتخابی خودشان میخواهند کار کنند.
💠کابینه سیزدهم سربازان میدان خدمتند نه ژنرالهای مدعی
کابینه دولت سیزدهم در موعد قانونی خود همانگونه که رئیسجمهور وعده آن را داده بود چهار شنبه به مجلس شورای اسلامی برای بررسی و رأی اعتماد معرفی شد. طبیعی بود که در این معرفی، با توجه به اینکه اکثر چهرههای این فهرست ۱۹ نفره ناشناخته، جدیدالورود و در واقع میتوان گفت چهره سیاسی شناخته شدهای نبودند، برخی اظهار نظرها در جامعه مطرح شود که این اظهار نظرها از چند منظر قابل بررسی است؛ عدهای از آنجا که در ۱۳ دوره ریاست جمهوری به جز یک دوره کوتاه هشت ساله در دولتهای نهم و دهم که با چهرههای جدید مواجه شدند، در همه این ادوار، غالباً با چهرههای تکراری و عناصر سیاسی مواجه بودند، در چنین وضعیتی وقتی فهرست وزرای پیشنهادی رئیسجمهور سیزدهم را دیدند رو ترش کرده و لباس وزارت را برای آنها گشاد فرض کردند. این عده با این نگاه همان جماعتی هستند که همواره طرفدار وضع موجودند و معتقدند اداره کشور برای همیشه با این تعداد افراد شناخته شده صاحب کرسی وزارت در ادوار مختلف امکان پذیر خواهد بود. این در حالی بود که شعار آیتالله رئیسی و جریان انقلابی همراه وی پیش از انتخابات این بود او میخواهد بیاید تا وضع موجود را تغییر دهد و طبیعی است که لازمه تغییر وضع موجود در گام اول انتخاب وزرایی است که اعتقاد به این تغییر وضعیت داشته باشند و به هیچ وجه نمیتوان با چهرههای تکراری ادوارگذشته وضعی را تغییر داد مگر آنکه آن افراد امتحان خود را در دورهای خوب داده باشند.
اما در میان منتقدان کابینه معرفی شده آیتالله رئیسی عدهای هم هستند که خودشان را بیشتر مستحق این پست میدانند و در مقام مقایسه بین خود و رفیق دیروزشان که در آستانه وزارت قرار دارد، خود را شایستهتر فرض کرده و میگویند چرا من انتخاب نشدهام؟ این عده در این مدت از هیچ کوشش و لابیگری برای رسیدن به پست وزارت فروگذار نکردند که البته رفتار بسیار ناپسندی است. چرا که لابی کردن و دویدن برای گرفتن مسئولیت در نگاه دینی و انقلابی، امری مذموم است. بنابراین، برخی مخالفتها و اظهار نظرها درباره کابینه پیشنهادی آقای رئیسی به مجلس را باید از این جنس دانست که امیدواریم در بررسیها و رأی اعتمادها و مخالفتها در مجلس این نگاه مذموم حاکم نگردد که البته با وجود مجلس انقلابی که داریم چنین چیزی دور از ذهن خواهد بود، اما نباید از تزریق این نگاه از خارج به مجلس غافل بود.
برخی دیگر با معرفی دو سه وزیر کارآمد دولت احمدی نژاد در دولت سیزدهم، هجمه به کابینه معرفی شده را برای خود یک فرض واجب دانسته و تلاش کردند وانمود کنند این کابینه همان کابینه دولتهای نهم و دهم است. این در حالی است که قرار نیست کسانی که در کار برای مردم امتحان خود را به درستی پس دادهاند فقط به جرم اینکه در دولتی مسئولیت داشته و از قضا منشأ خدمات بزرگ و تحول آفرین در همان مقطع بودهاند، برای همیشه حذف شوند و کشور از خدمات ارزنده آنها محروم گردد. عدهای که با این عینک به کابینه آقای رئیسی نگاه میکنند به این نکته توجه ندارند که خواسته یا ناخواسته در سناریوی بی اعتبار کردن دولت جدید گام بر میدارند و این آن چیزی است که مخالفان «دولت تحولخواه و تغییردهنده وضع موجود» در کشور به دنبال آن هستند.
عدهای دیگر که از ترکیب کابینه پیشنهادی آیتالله رئیسی ابراز نارضایتی میکنند در اردوگاه اصلاح طلبان و برخی جناحهای سیاسی اصولگرا هستند که این روزها با برداشت اشتباه از طرح دولت «وفاق ملی» آرزوهای دیگری را در ذهن خود میپروراندند. آنها با همین نگاه، این روزها شروع به نقد کابینه پیشنهادی آقای رئیسی کرده و معتقدند کابینه سیزدهم از همه جناحها بهره نبرده، پس این کابینه را نمیتوان فرا جناحی دانست. در این خصوص باید گفت اولاً فرا جناحی بودن به معنای حضور همه جناحهای سیاسی در کابینه نیست که در این صورت، دولت تبدیل به شرکت سهامی میشود و هر کسی به دنبال سهمخواهی از دولت خواهد بود. این همان اشتباه بزرگی است که برخی دولتهای گذشته مرتکب آن شدند و دولت به دلیل داشتن چند سر و کابینه چند پاره، همچون دولت روحانی که خروجی آن ناهماهنگی، عدم انسجام و در نهایت در اوج ناکارآمدی و بی عملی شدید بود، چنین وضعیتی را تاکنون در کشور حاکم کرده است. ثانیاً فرا جناحی بودن و دولت وفاق ملی به معنای انتخاب افراد بدون نگاه به جنبه جناحی و سیاسی آنها و بر اساس رویکرد حاکم بر دولت جدیدی است که آمده تا وضع موجود را تغییر بدهد و با نگاه انقلابی و درونزوایی اقتصاد و تخصص، این دولت را برای رسیدن به اهداف اعلام شده همراهی کند.
کابینه جوان انقلابی جهادی؟!؟
از : حسن خسروی. مدرس دانشگاه و تحلیلگر مسائل مدیریت دولتی ایران.
جناب آقای رئیسی ؛ رئیس جمهور محترم ؛ دوران سخت و حساسی را پیش رو دارند . به نظر میرسد ایشان برای اثبات توانمندی؛ جسارت؛ اقتدار و دلسوزی خود تنها تا پایان سال 1400 وقت دارد که خود را نشان دهد. چرا که بعد آن معلوم نیست بشود کاری کرد کارستان. قبلا هم گفته ام که یکی از راه های اصلی و مهم نجات اقتصاد کشور ؛ بازگرداندن ایرانیان دلسوز خارج از کشور و سرمایه ها و تخصص آنان به داخل ایران با عزت و احترام است. قطعا آقای رئیسی میدانند که اقتصاد؛ فرمول دارد و معادله و مختصات آن نیز مشخص است و با جادو ؛ شعبده بازی؛ بخشنامه و دستور و... نمیتوان در اقتصاد و مملکت داری موفق بود. جناب آقای رئیسی شاید تنها رئیس جمهوری است که هیچ یک از ارکان و ساختارهای نظام با او مشکلی نداشته و هماهنگ و همراه وی هستند؛ فلذا انتظار حداقلی مردم این است که به قول بعضی ها ؛ ایشان این زمین سوخته و این ویرانه ای را که تحویل گرفته به سرعت آباد کند. قطعا دیپلماسی داخلی و خارجی رئیسی میبایست جذب حداکثری و دفع حداقلی باشد؛ چرا که عملکرد بین المللی چهل سال گذشته کشور نشان داده که سیاست خارجی ما( بر مبنای عزت ؛ حکمت ؛ مصلحت) حداقل باعث ایجاد رفاه برای عموم مردم نشده است. قرار بود که کابینه جناب رئیسی ؛ کابینه ای جوان؛ انقلابی و جهادی باشد اما تاخیرات و تغییرات چند باره در معرفی وزراء و... نشان میدهد که ظاهرا ایشان نیز همانند روسای جمهور قبلی ؛ بایستی با نهادهای مختلفی رایزنی و کسب مجوز و هماهنگی داشته باشند ولو آنکه اعتقاد او چیز دیگری باشد. کابینه جوان ؛ انقلابی و جهادی نباید صرفا بازی با کلمات باشد بلکه انتظار از چنین کابینه ای یعنی نتیجه گیری سریع و خردمندانه و بدون ملاحظه در انجام کارهای درست. تصور عامه بر این است که رئیسی هیچ بهانه ای برای شکست برنامه های خود و عدم موفقیت در امر خدمت به مردم ندارد زیرا که هیچ نهادی مخالف او نیست و بنا براین دولت رئیسی باید یک دولت زود بازده باشد.
جناب آقای رئیس جمهور! یادتان نرود که برای اثبات توانمندی خود فقط 6 ماه وقت دارید.
حسن خسروی.