واره
🗽 🛰 #توییتر حساب کاربری #ترامپ را بست و به تعبیر دقیق تر آن را #فیلتر کرد. به همین واسطه موج بزرگی توسط نیروهای انقلابی و مذهبی به راه افتاده که #آزادی_بیان_به_سبک_غربی را ببینید که #سانسور میکند، #اعلامیه_حقوق_بشر را زیر پا می گذارد و اجازه نمی دهد اپوزسیون تریبون داشته باشند.
@vaareh
اما به نظر می رسد دوره این شیوه تحلیل کردن گذشته است. چرا که پاسخ طبیعی مخاطب به اینکه ببینید غرب #استاندارد_دوگانه در برخورد با مسائل دارد این است که تو #جمهوری_اسلامی هم داری! بنابراین باید از این شیوه نقدکردن غرب عبور کنیم و از منظری بومی و اسلامی این رفتار غرب را محکوم کنیم.
به طور طبیعی هر کشوری خطوط قرمزی دارد و از آن جمله #امنیت_ملی و #ارزشهای_بنیادین مورد پذیرش جامعه است و بدیهی است که از آن حراست حداکثری و شدید بنماید. لذا اقدام #دولت_پنهان امریکا که جلوی رفتارهای ساختارشکنانه ترامپ ایستاده و اجازه صحبت کردن را به وی نداده، کار بسیار عاقلانه و سنجیده ای است. هرکس با قانونشکنی طرفدارانش را تحریک کند که اغتشاش کنند و باعث شود حمله به نهاد رسمی قانونگذاری کشور کنند، باید جلویش گرفته شود، حتی اگر رئیس جمهور باشد! اگر باز هم به قانون تمکین نکرد و حتی چندماه پس از تثبیت دولت جدید، از دیگر ابزارهای رسانه ای برای #اردوکشی_خیابانی و دعوت مردم به خیابان استفاده کرد، شاید چاره ای جز #حصر_خانگی رئیس جمهور امریکا وجود نداشته باشد!
این نکته را هم الان بگویم (چون احتمالاً در زمان اغتشاشات جرات گفتنش را نداشته باشم!) که #پلیس هر کشور جایگاهی است که حق استفاده از #خشونت را قانوناً دارد؛ پلیس حق دارد اگر کسی شیشه های مغازه ها را میشکند و به مردم و نیروهای امنیتی سنگ پرت می کند، با باتوم بزند، چه #پلیس_فرانسه و چه #نیروی_انتظامی! البته در چارچوبی که قانون تعیین کرده است. لذا این روایت صداوسیمایی که ببینید پلیس #انگلستان علیه مردم کشورش متوسل به #گاز_اشکاور و #گلوله_پلاستیکی شده هم به غایت مضحک و ناکارآمد است و باید بازنگری شود.
@vaareh
آخر اینکه من نمیدانم در قانون راجع به استفاده از تجهیزات #ضدشورش چه آمده، اما این را می فهمم که خشونت پلیس باید به میزانی باشد که طرف مقابل از خشونت استفاده می کند. لذا خفه کردن و گذاشتن زانو بر گلوی جوانی که هیچ سلاحی با خود ندارد تا اینکه بمیرد، در هیچ مکتب و مرام انسانی پذیرفته نیست...
مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید سعید سیاح طاهری
*به صورت مجازی*
🟢 پنجشنبه، جمعه و شنبه
🕣 ساعت ۷-۸ عصر
لینک زیر را در مرورگر کروم کپی کنید و بعد روی گزینه مهمان بزنید👇
https://www.skyroom.online/ch/astaheri/salgard
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*دهه فجر و ناکامی های فضای مجازی*
از نظر بسیار کسانی که اخبار و مسائل فضای مجازی را دنبال میکنند، اوضاع عمومی ما در فضای مجازی چندان خوب نیست و ما هنوز نتوانسته ایم سه شعار اساسی انقلاب اسلامی را در عرصه فضای مجازی محقق کنیم؛ وقتی دشمن میتواند به زیرساختهای حیاتی ما #حمله_سایبری کند و ما هنوز امکان حفاظت کامل از تأسیسات، دادهها و برقراری امنیت در شبکه را نداریم، یعنی اوضاع ما مناسب نیست. هنگامی که سکوها و پلتفرمهای خارجی، عکس و مرام شهید سلیمانی را بی هیچ دلیلی پاک می کنند، وقتی به راحتی از کلاندادههای کاربران ما سوءاستفاده میکنند و ما حتی از کلاهبرداری و جرایم علیه شهروندان خودمان که توسط دزدان مجازی انجام میشود، نمی توانیم ممانعت کافی کنیم. وقتی حساب کاربری و اکانت مسئولان ما را مسدود میکنند و ما به جای مقابله به مثل می گوییم اگر اینها نبودند، سامانه شاد هم نبود! (در حالی که همین آموزش مجازی در بستر #پهن_باند #شبکه_ملی_اطلاعات میتوانست فراهم باشد) و متاسفانه آنگاه که کسب و کارها حریصانه مردم را به استفاده از اینستاگرام فرا میخوانند و آن زمان که فرهنگ و سبک زندگی غربی روح و قلب نوجوانان و جوانان ما را در سرگرمیها و بازیهای بیفایده نشانه رفته و به دنبال گرفتن هویت اسلامی و ایرانی آنهاست، ارزیابی همه دغدغهمندان از شرایط تلخ و ناامیدکننده خواهد بود.
@vaareh
متن کامل در:
http://famp.ir/?p=8835
جلسه دفاعیه رساله دکتری جامعه شناسی فرهنگی
#عرفی_زدایی (سکولارنشدن) در شبکه های اجتماعی مجازی؛ ارائه یک مدل نظری*
استاد راهنما: دکتر اردشیر انتظاری
استادان مشاور: دکتر علیرضا شجاعی زند؛ دکتر محمدسعید ذکایی
استادان داور: دکتر سیدمحمد مهدی زاده؛ دکتر مسعود کوثری
دانشجو: محمدحسین سیاح طاهری
ان شا الله روز شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 14-16
*ششمین همایش فضای مجازی پاک*
فردا شنبه ۱۶ اسفند ساعت ۷ شب، در آدرس زیر برگزار خواهد شد.
سایت همایش: http://fampisu.ir
ارائه بنده ساعت ۱۹:۲۰ تا ۲۰:۳۰
vc.isu.ac.ir/ch/fampisu1
🔰گفتگو های زنده مانکن
🔶 ساسی مانکن خواننده پرحاشیه مقیم آمریکا با منتشر کردن بخشی از ویدیو آهنگ جدید خود که با حضور بازیگر معروف فیلمهای جنسی همراه بود دوباره جنجال بپا کرد. بعد از انتشار این آهنگ هجمههای تندی علیه او در شبکههای مجازی توییتر شکل گرفت اما در عین حال با اینکه تنها ۳۰ ثانیه از آن منتشر شده کلیپهای همراهی با آن هم در شبکههای اجتماعی پخش شده است. آنچه اهمیت خود را در پی این رخداد بیش از پیش نشان می دهد این است که چگونه باید تا حد امکان برای قشر آسیب پذیری مانند کودکان و نوجوانان که سیبل اصلی تهاجمات فرهنگی هستند فضایی امن فراهم و از حقوق آنان صیانت شود؟
🔷 به منظور بررسی این امر با موضوعات «بررسی حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و حقوق آنها» و «الزامات برنامهریزی فرهنگی برای کودکان و نوجوانان»، در کانون اندیشه جوان قصد داریم با حضور آقای دکتر محمدحسین سیاح طاهری و نیز آقای دکتر محمد سرشار به گفتگو بپردازیم.
🗓 شنبه و یکشنبه ۲۳ و ۲۴ اسفندماه ساعت ۲۱ در صفحه باشگاه اندیشه به نشانی bashgah_net@
#محمد_سرشار
#ساسی_مانکن
#محمد_حسین_سیاح_طاهری
canoon_org@
طبق نظرسنجی انتهای سال 1399 مرکز دانشجویان #ایسپا؛
#پیامرسان_ایتا که توسط چند جوان مومن و نخبه کشور با هزینه ای کاملا شخصی و مردمی راه اندازی شده است، بین پیام رسان های ایرانی بالاترین رتبه را کسب کرده است. 🎉🎊
🔆 تبریک به این تیم فعال و دغدغه مند 🔆
*فعالان فضای مجازی از دولت آینده چه انتظاراتی دارند؟*
نشست هم اندیشی فعالان فضای مجازی پاک با موضوع توقعات و انتظارات نخبگان و فعالان فضای مجازی از دولت آینده و مطالبات از رئیس جمهور، برگزار شد.
مطالبات فضای مجازی از رئیس جمهور در ۵ لایه
*محمدحسین سیاح طاهری* کارشناس فضای مجازی نیز در این نشست با اشاره به لایه مختلف در ترسیم فضای مجازی به انتظاراتی که رئیس جمهور برای مواجهه با این موضوعات میرود، اشاره کرد.
*فعالان فضای مجازی از دولت آینده چه انتظاراتی دارند؟*
نشست هم اندیشی فعالان فضای مجازی پاک با موضوع توقعات و انتظارات نخبگان و فعالان فضای مجازی از دولت آینده و مطالبات از رئیس جمهور، برگزار شد.
مطالبات فضای مجازی از رئیس جمهور در ۵ لایه
*محمدحسین سیاح طاهری* کارشناس فضای مجازی نیز در این نشست با اشاره به لایه مختلف در ترسیم فضای مجازی و انتظاراتی که رئیس جمهور برای مواجهه با این موضوعات میرود، گفت: در لایه فنی و تکنیکال، اشراف رئیس جمهور به لایه زیرساخت مهم است و انتظار این است که رئیس جمهور آینده کلان پروژههایی که بر زمین مانده اند را دقیقتر پیگیری کنند. در این زمینه مهمترین لایه فنی، شبکه ملی اطلاعات است و رئیس جمهور باید برنامههای عملیاتی برای رسیدن به سطح مطلوب این پروژه ارائه دهد. در همین حال بحث سیستم عامل ملی به عنوان یک زیرساخت مهم در عرصه نرم افزاری و فضای مجازی کشور مطرح است. ابر پروژه پیام رسان ملی که با وجود تلاشهای زیادی مثمر ثمر واقع نشد، بحث جویشگر ملی و مرورگر ملی و خودکفایی در ابزار دسترسی و دیوایس برای برآورده کردن نیازهای داخلی از دیگر مواردی است که رئیس جمهور در این لایه باید مورد توجه قرار دهد.
وی گفت: در لایه سیاسی بحث استقلال و حفظ مرزهای دیجیتال و به طور کل مرزهای حاکمیت ملی در عرصه فضای مجازی و امکان اعمال حاکمیت در مرزهای دیجیتال مطرح است. موضوع امنیت فضای مجازی برای فراهم کردن امنیت سرویسهای حیاتی و پرکاربرد، قدرت در فضای مجازی (قدرت سایبری و قدرت نرم) به این معنی که مردم تحت تأثیر عملیات روانی دشمن و جنگ اطلاعاتی و شناختی قرار گیرند از دیگر موضوعاتی است که رئیس جمهور آینده باید برای آن برنامه داشته باشد. در زمینه روابط بین الملل نیز رابطه با قدرتهای مرسوم و موجود فضای مجازی و ارتباط عمیق و دقیق با کشورهای منطقه و همکاری چند جانبه با کشورهایی که در عرصه فضای مجازی با ما همسو هستند، از دیگر مطالبات است.
این کارشناس با اشاره به لایه اقتصادی فضای مجازی که بحث اشتغال دیجیتال، دولت الکترونیک، بیمه و مالیات در فضای مجازی را در بر میگیرد و لازم است که از تولیدکننده داخلی با جهتگیری درست، حمایت شود، گفت: در لایه اجتماعی و فرهنگی، محتوای فضای مجازی مطرح است. میزان آزادیهای عمومی مردم، خبرنگاران و احزاب باید در این فضا تعریف شود. اسلامیت در فضای مجازی با تاکید بر داشتن فضای مجازی پاک، مفید و ایمن از دیگر مطالبات از رئیس جمهور آینده است.
وی با بیان اینکه در لایه حقوقی و قضائی، رئیس جمهور آینده باید به سرعت اسناد بر زمین مانده در سیاستگذاری در شورای عالی فضای مجازی و شوراهای کلان دیگر را به تصویب برساند و اسناد جدیدی در لایه سیاستگذاری به عنوان قرارگاه اصلی فضای مجازی کشور به تصویب برساند، گفت: در زمینه قانونگذاری در بسیاری از موارد در فضای مجازی خلأ قانونی داریم و دولت باید متناسب با خلأ موجود، به مجلس لایحه دهد.
سیاح طاهری گفت: انقلاب اسلامی در فضای مجازی هنوز محقق نشده و امیدواریم در دولت آینده طلیعه حکمرانی اسلامی بر فضای مجازی را ببینیم.
https://www.mehrnews.com/news/5193878