جهانگیری:"فساد متاسفانه بزرگ شده و به برخی مسئولین بالا رسیده.در دوره ای که میشد جلو فساد رانگرفتند و برخی مسوولین را آلوده کردند"!
🔸 او برادر متهم فساد اقتصادی و رفیق فابریک صفدر حسینی (نجومی بگیر 57میلیونی) است.
بسته ارزی (دلار جهانگیری) 18 میلیارد دلار در حلقوم رانت خواران ریخت.
@IMANImohamad51
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴 اتهامات مهندس رحیم مشایی اعلام شد
به گزارش دولت بهار، پس از یک دهه انواع تخریب، تهمت و توهین، دکتر سید عادل حیدری اتهامات مندرج در کیفرخواست پرونده مهندس اسفندیار رحیم مشایی (معروف به لیدر جریان انحرافی که به قول یکی از مقامات غرق در انواع فساد است!) را چنین برشمرد: "اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم علیه امنیت کشور، فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به مقامات دولتی!
وکیل مهندس مشایی افزود: اولین اتهام منتسب به موکل اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم علیه امنیت کشور است که پس از آتش زدن حکم حمید بقایی توسط موکل در مقابل سفارت انگلستان طرح و منجر به بازداشت اسفندیار رحیم مشایی شد؛ در حالی که موکل در اعتراض به روند رسیدگی و حکم صادره علیه بقایی اقدام به آتش زدن حکم مذکور کرد و به دلیل عدم برنامه ریزی قبلی و دعوت برای تجمع و ... نمی تواند اقدام علیه امنیت کشور تلقی شود زیرا چنین جرمی وشرایط آن در قانون احصا و تعریف شده است.
حیدری اضافه کرد: دومین اتهام موکل فعالیت تبلیغی علیه نظام است که مستندات آن، یادداشت ها و مطالب منتشر شده از سوی موکل در فضای مجازی است. با بررسی تمام مطالب موکل ونه انتخاب گزینشی برخی مطالب یا بخشی از یک متن، هر خواننده ای تایید می کند که مشایی نه تنها تبلیغ علیه نظام نکرده بلکه تمام مطالب وی در راستای اصلاح امور است و به همین خاطر، مطئناً کسانی که با افکار و عقاید موکل آشنایی دارند، امکان انتساب چنین اتهامی را به وی منتفی می دانند. بدیهی است نقد، تبلیغ علیه نظام نیست.
این وکیل دادگستری در خصوص اتهام سوم مشایی یعنی توهین به مقامات قضایی نیز توضیح داد: همان گونه که موکل در دادسرا اعلام کرده، به هیچ وجه چنین قصدی نداشته و اظهارات وی در راستای انتقاد ازعملکرد برخی قضات بوده است. با این وصف انتظار می رفت دادگاه با پایان تحقیقات در دادسرا نسبت به تبدیل قرار بازداشت موکل و آزادی وی اقدام شایسته می کرد.
وکیل مدافع رحیم مشایی افزود: آنچه مسلم است اینکه اقدامات موکل در راستای ضدیت با نظام یا تبلیغ یا اقدام علیه نظام نبوده و نیست و سابقه گفتاری، نوشتاری و کرداری وی در این خصوص بسیار روشن است.
حیدری در خصوص ادامه بازداشت موقت اسفندیار رحیم مشایی گفت: به اصل قرار بازداشت و تمامی قرارهای ابقاء بازداشت اعتراض کردیم که متاسفانه همه اعتراضات رد و بازداشت موکل ابقا شد. هم اکنون نیز مکرراً با تقدیم لوایح در پی پایان بازداشت موقت موکل هستیم که معتقدیم بر خلاف قانون است. امیدواریم دادگاه هر چه سریعتر در این خصوص اتخاذ تصمیم قانونی کند.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🌐 حاشیه سازی رسانه های زنجیره ای و مقامات دولتی برای شنیده نشدن مطالبات اقتصادی حوزه های علمیه!!
🔹 در حالی که تجمع هفته گذشته فیضیه با محوریت مطالبات معیشتی مردم و فساد اقتصادی با حضور طلاب و روحانیون برگزار شد، فرماندار قم بدون اشاره به وضعیت معیشتی محرومین در استان قم درباره تجمع فیضیه اعلام کرد: گزارشی از شعارهای تهدیدآمیز تجمع طلاب در مدرسه فیضیه را به مقامات ارشد استان ارسال کرده است و دستگاههای امنیتی به این اتفاق رسیدگی خواهند کرد!!
🔹 این حاشیه سازی ها درباره تجمع طلاب و روحانیون در پنجشنبه هفته گذشته در حالی از سوی رسانه های زنجیره ای حامی دولت ایجاد شد که شعار اصلی و مطالبه اقتصادی روحانیت و حوزه های علمیه از دولت ناشنیده ماند.
🔹 علی مطهری دیگر نماینده دولت مستقر در مجلس در مصاحبه ای با ایسنا با حاشیه سازی برای شعار دست نوشته یک نفر از شرکت کنندگان در تجمع چند هزار نفری طلاب حوزه علمیه و سردادن برخی شعارها در این تجمع خواستار پیگیری این موضوع از سوی وزارت اطلاعات شد.
🔹 لازم به ذکر است که حامیان دولت از این روش در سال های گذشته برای شنیده نشدن مطالبات اصلی مردم و به انحراف کشیدن اقدامات انقلابی بهره برده اند.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔵 سخنان مهم دکتر جلیلی در جمع کارکنان پالایشگاه ستاره خلیج فارس:
🔹دشمن تلاش میکند تا با کاهش فروش نفت ایران بر ما فشار وارد کند اما راهحل مقابله با آن همین پالایشگاه ستاره خلیج فارس است.
🔹در این پالایشگاه روزانه 350 هزار بشکه میعانات گازی به فرآورده تبدیل میشود و اگر 10 پترو پالایشگاه داشته باشیم به این معنی است که برای تبدیل نفت به فرآوردههای نفتی باید نفت منطقه را هم بخریم نه آنکه نگران فروش نفت خام خودمان باشیم!
🔹با ساخت پترو پالایشگاه ها و کسب جایگاه اول تولید کننده فرآورده های نفتی در منطقه می توانیم تبدیل به قطب اقتصادی منطقه شویم.
🔹دشمن باید بداند این بار قدرت اقتصادی و صنعت نفت ایران خواهد بود که با اتکا به توانمندی های داخلی اجازه نخواهد داد نفت خامی از منطقه خارج شود و اکنون زمان آن است که در کنار اقتدار دفاعی و منطقه ای کشور، به دشمن نشان داده شود جمهوری اسلامی ایران با قدرت و تدابیر اقتصادی نیز میتواند انتقال انرژی در تنگه هرمز را مدیریت کند.
🔹می توانیم با هدایت نقدینگی و سهیم کردن آحاد ملت ایران در منافع عظیم نفت و گاز کشور و با اتکا به توانمندی های داخلی از ذخایرخدادادی نفت و گاز، تحریم ها را برای همیشه بی اثر و پیشرفت بزرگ کشور را رقم بزنیم.
🔹امروز 1600 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان در کشور وجود دارد که اگر این مبلغ به درستی و در مزیت نسبی کشور (نفت و گاز) هدایت و مدیریت شود میتوان چندین پالایشگاه دیگر مانند این پالایشگاه ساخت نه اینکه این نقدینگی به بازار کاذب سکه و ارز وارد شود.
🔹بیش از صد سال است که از نعمت نفت برخورداریم اما به جای اینکه این نعمت الهی ابزار پیشرفت ما باشد دشمنان به دنبال محروم کردن ما از آن هستند.
🔹امروز سالگرد کودتای ننگین 28 مرداد یکی از مصادیق این تلاش دشمن است زیرا آنها نمیپذیرند یک ملت آن طور که میخواهد از سرمایههای خود بهره ببرد.
🔹چه آن زمان که نفت را از ما گرفته بودند و چه آن زمان که ملت برای ملی شدن نفت قیام کرد، مدعیان حقوق بشر و دموکراسی با کودتا مزدوری مثل پهلوی را روی کار آوردند تا ملت ایران پیشرفت نکند.
🔹تاریخ نشان داد در سال 1332 کسانی که میخواستند با اتکا به آمریکا روبروی انگلیس بایستند چه خیال خامی داشتند، زیرا آمریکا بدتر از انگلیس عمل کرد و آنها مشترکاً کودتای 28 مرداد را انجام دادند.
🔹منطق استکبار امروز هم ادامه دارد و نمیتوان با اتکا به انگلیس و اروپا مقابل آمریکا ایستاد! کودتای 28 مرداد نشان داد نمیتوان با اتکا به یک قدرت استکباری در برابر قدرت دیگر ایستاد.
🔹همه دیدند که ایران در برجام همه تعهداتش را انجام داد اما طرف مقابل از این توافق خارج شد و فشارها را هم بیشتر کرد، لذا تجربه نشان داد صرفاً با گفتوگو نمیتوان فشارهای دشمن را کم کرد و از طرف دیگر دور زدن تحریم هم در کوتاه مدت جواب میدهد اما کافی نیست.
🔹فروپاشی واقعی، فروپاشی رژیم تحریمهای آمریکا است و برای همین دشمن ترسیده است. اوباما در سال 92 گفت زمانی با ایران توافق کردیم که نظام تحریمهای علیه ایران در حال فروپاشی بود. لذا تحریمهای جدید امریکا نشان دهنده حماقت ترامپ است چون به دست خود فروپاشی تحریمهای آمریکا را کلید زد.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔻🔸چرا دکتر محمد مصدق قهرمان من نیست؟
🖋متنی از علی علیزاده
۱- دکتر محمد مصدق را استقلال خواه و استعمارستیزی راستین میدانم. بخشی مهم از تاریخ مبارزه با امپریالیسم. نه تنها در ایران که در کل جهان سوم. رهبری او در ملی کردن صنعت نفت، الگوی ملتهای بسیاری برای بیرون کردن استعمارگران شد. از ملی کردن کانال سوئز در مصر تا استقلال اندونزی و الجزایر. سیاست نه شرقی نه غربی مصدق هم، الهام بخش عبدالناصر مصری، جواهر لعل نهرو نخست وزیر هند و احمد سوکارنو قهرمان استقلال اندونزی برای تاسیس جنبش عدم تعهد شد. جنبش کشورهایی که در میانه جنگ سرد سعی کردند مستقل بمانند.
۲- معتقدم برخورد با مصدق بعد از انقلاب تنگ نظرانه و نامنصفانه بوده است. و این تنگ نظری دودش فقط به چشم طرفداران مصدق نرفته، بلکه در چشم همه ملت ایران رفته. اینکه امروز تلویزیون استعماری دولت انگلیس به خودش اجازه میدهد همان تکنیکهای شصت و پنج سال پیش را علیه دولت-ملت ایران استفاده کند، اینکه تلویزیون سلطنت طلب «من و تو» به خودش اجازه میدهد کودتای انگلیسی-آمریکایی را قیام بنامد، اینکه نوکران امپریالیسم در داخل، ملی کردن نفت را بخاطر مغایرت با خصوصی سازیهای نئولیبرال تقبیح میکنند و به مصدق بعنوان یک پوپولیست میتازند، اینکه عدهای با دروغ در روز روشن، تاریخ سیاه شاهنشاهی را سفیدشویی میکنند، تا حدی محصول این نگاه تنگ نظرانه درباره مصدق است. لازمه دفاع از وجهه اسلامگرایانه انقلاب، تاریخ شویی و پاک کردن و تحقیر کردن بقیه بازیگران سیاسی منتقد و مخالف استبداد پهلوی نیست.
۳- به مصدق عمیقا احترام میگذارم و به احترامش میایستم. هرچند او به چند دلیل قهرمان من نیست: اول اینکه دستگاه نظری که او برای استعمار ستیزی برگزید، همان ملی گرایی سکولار، دستگاهی اینجایی نبود و عناصرش خود ساخته غربیها و متعلق به ساحت تمدنی و تاریخی غربیها بود و از این رو نتوانست دوام چندانی بیاورد.او همچنین متوجه نشد استعمار تنها آن بیرون در لندن و پاریس موجود نیست بلکه همانقد و چه بسا قویتر، در ذهن و تفکر تک تک افراد استعمار شده و مقهور شده در همین تهران و قم و اصفهان هم وجود دارد و از آنجا هم اعمال نفوذ میکند و تا زمانی که تفکری اینجایی و بومی و ریشه دار در فرهنگ همینجا، مقابل استعمارزدگی داخلی نایستد، نمیتوان مقابل استعمار بیرونی ایستاد. دوم اینکه نگاه او به استعمار سطحی بود. او استعمار بریتانیا را تشخیص داد اما بازتولید استعمار و متاسیون یا جهش ژنتیکی آن در قالب امپریالیسم آمریکا را تشخیص نداد. سوم اینکه، او شکست خورد و به خیل شخصیتهای شکست خورده تاریخ اصلاح در این کشور پیوست و من معتقدم این تاریخ شکست خود مانعی در حرکت ما به جلو است. ما نیازمند بیرون انداختن روایتهای شکست هستیم. روایتهای شکست با آن جذبه رمانتیکی که دارند هم در بعد فردی و هم در بعد ملی، تنها به کار شعر و حسرت و خودویرانگری میخورند.روایتهای شکست، محصول تروماها و زخمهای درمان نشدهاند.
۴-قهرمان من مصدق نیست که با زبان لیبرال بخواهد مقابل غرب بایستد و بعد هم خودش شکست بخورد و هم شکستش مقدمه بیست و پنج سال بندگی ایرانیان بشود و سر آخر هم در احمدآباد در تنهایی و تبعید دفن شود. قهرمان من آیت الله خمینی است که دهسال شخصا زندگی بر امپریالیسم را زهر کرد و شکل نقشه غرب آسیا را تغییر داد و بعد هم روی شانه چند میلیون ایرانی در کمال اقتدار زمینی و معنوی تشییع شد.قهرمان من انقلاب اسلامی و تک تک حاملان گفتمان آن انقلاب است که هم نابودی شوروی را به نظاره نشستند و هم چهل سال آمریکا را تحقیر کردند.قهرمان من خامنهای است که در سال هشتاد و دو که آمریکا دوطرف ایران را اشغال نظامی کرده بود به جای آنکه عقب بنشنید فضایی را ایجاد کرد که آمریکا مجبور به فرار از عراق شود. قهرمان من دانشمندان هستهای و مهندسان موشکی ایران هستند که تا میتوانند برای استقلال مردمشان، قوای نظامی جمع میکنند.من به مصدق احترام میگذارم و معتقدم باید سهم او را از تاریخ معاصر ادا کرد و به جای سانسور مقام او، نشان داد که او لحظهای پیشین از گذشتهای متفاوت و به شدت ضعیفتر از انسان ایرانی است که هنوز توان و قدرت کافی برای دفاع از خود مقابل امپریالیسم را نداشته.
۵- برای من مصدق چهره تراژیک و شکست خورده استعمارستیزی و استقلال است و خمینی چهره مقتدر و پیروز استقلال خواهی.از این رو باید به صراحت گفت که مشکل ملی گرایی این است که به قدر کافی در این جای جهان و برای انسان ایرانی و غرب آسیایی، ملی گرایانه نیست و به قدر کافی استقلال خواهانه نیست.آنچه ملی گرایی سکولار مصدقی حتی در رویاهاش نمیتوانست تخیل کند با گفتاری تحقق یافت که با اسلام، یعنی بنیان تمدنی و بنیان زیست اجتماعی مردم اینجای جهان گره خورده بود.
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
📌 درس حکمت "اشتباه"
مرور فرمایشات رهبر معظم انقلاب از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر نشان می دهد که ایشان خیلی واضح فرجام برجام و مذاکرات را پیش بینی کرده بودند.
همین یک عبارت کوتاه که رهبر معظم انقلاب در ۱۲ آبان ۹۲، یعنی فقط ۴ ماه بعد از تنفیذ دولت یازدهم، در دیدار با دانشجویان بیان کردند برای نشان دادن واضح انتهای این مسیر کافی باشد:
" بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد."
بنابراین با قراردادن عبارات فوق و سخنان مشابه و مکرر رهبر انقلاب در سالهای اخیر در کنار کلام ایشان در دیدار اخیر مبنی بر "اشتباه" بودن اجازه ی مذاکره با آمریکا در برجام؛ این نتیجه منطقی حاصل می شود که معظم له در تشخیص و هدایت مساله نه تنها دچار هیچگونه اشتباهی نشده اند بلکه با درایت و روشن بینی مثال زدنی این راه پر نشیب را از میان خدعه ها، سستی ها و ظاهر بینی ها مدیریت کرده اند.
برای توضیح، این موضوع را از چند زاویه بررسی می کنیم.
۱- نمونه های این سبک هدایت رهبران الهی در قرآن کریم نیز قابل مشاهده است که به یک نمونه اشاره می کنیم:
در سوره انعام به ماجرای حضرت ابراهیم(ع) اشاره می شود که با وجود آنکه خود طلایه دار یگانه پرستی بود اما با هدف هدایت گام به گام گروهی از مخاطبان خود با آنها همزبانی کرد....
قرآن کریم این واقعه را این گونه ترسیم می کند:
"و هنگامی که خورشید را دید که سینه افق را میشکافت، گفت: «این خدای من است. این از همه بزرگتر است!» اما هنگامی که غروب کرد، گفت: «ای قوم من از شریکهایی که شما برای خدا میسازید، بیزارم!» من روی خود را به سوی کسی کردم که آسمانها و زمین را آفریده است من در ایمان خود خالصم و از مشرکان نیستم»
حضرت ابراهیم (ع) حتی یک لحظه ستاره و خورشید را خدای خود ندانست او پیامبری بود که به تصریح قرآن خدا ملکوت آسمان ها زمین را به او نمایانده بود اما با این روش به ظاهر آزمون خطا؛ جامعه مخاطب را رشد داد و همراه خود به سعادت رساند.
در آئین هدایت الهی، امام جامعه به انتهای مسیر آگاه است و چه بسا به جامعه اعلام می کند اما وظیفه ی خود می داند که گام های عملی دیگری برای رسیدن به اهداف راهبردی بردارد.
گاهی لازم است رهبری جامعه اسلامی برای افزایش ظرفیت فکری جامعه و در راستای اعتقاد صادقانه به مردمسالاری دینی پس از بیان همه آنچه که باید بگوید؛ به طور عملی همراه با جامعه گام بردارد تا در صورت لزوم در نقاط کلیدی و به هنگام با اعلام اصلاح مسیر حرکت هماهنگ و رشد یافته ی جامعه را تضمین کند.
۲-موضوع مذاکره با آمریکا از مسائلی بود که از اواخر عمر مبارک امام(ره) توسط عده ای مطرح شد و متاسفانه نخبگان زیادی در تمام این سی و اندی سال با نیت های مختلفی از خیر خواهی گرفته تا فرصت طلبی و خیانت در این بادکنک دمیدند.
رنگ و لعاب این بادکنک بسیار بزرگ در سالهای اخیر به حدی طوری بود که واقعا در بخش قابل توجهی از خواص و عوام این تصور را ایجاد کرده بود که فقط نشستن با آمریکا دور یک میز تمام مشکلات ازل و ابد ایران را حل خواهد کرد.
اجازه ی انجام این مذاکره، تمام سرمایه سی ساله غربگرایان را به آتش کشید و این بادکنک بزرگ را با صدایی مهیب ترکاند... و اکنون بیان اشتباه در اجازه ی این مذاکرات را می توان به عنوان میخ های تابوت غربگرایی در ایران تلقی نمود.
۳-بیان اشتباه در اجازه مذاکره با آمریکا علاوه بر آنکه مانع از استناد به آن در تقاضاهای بعدی می شود بلکه مانع از آن می شود که این نوع مذاکره به عنوان مذاکره ای عادی و با تایید ولی فقیه در تاریخ ثبت شود.
۴-این نوع رفتار امام جامعه درس بزرگ مسئولیت پذیری برای صاحب منصبان و یک روش اخلاقی و بدیع برای تذکر به مسئولان و برخی نخبگان است.
ایشان به طور کاملا اخلاقی و حکیمانه فرمودند من اشتباه کردم ... تا بخشی از جامعه و نخبگان هم متوجه ایراد نادرستی مسیری شوند که سالها از رهبری انقلاب با انواع روش ها مطالبه کرده بودند.
۵- بیان اشتباه در مذاکره با آمریکا یک نکته لطیف را هم در خود دارد و آن اینکه حساسیت به رعایت حقوق مردم و احکام الهی در نظام ولایت فقیه آنقدر بالاست که بر خلاف حکومت های لیبرال و غیر الهی، امام جامعه حتی در مواردی که کارگزاران بعضا مخالف فرامین او عمل کرده باشند نیز خود را در برابر خدا و مردم مسئول می داند... و این تفاوت عظیمی با سایر حکومت ها دارد که حتی از انجام بزرگترین جنایت های بشری هم احساس ناراحتی ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻امين حيايى: باور كنيد روز قيامت هست، روز عدالت هست، بايد جوابگوى دزدي هاتون باشيد! تا سرتان بالاى دار نرفته جبران كنيد...
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🚩🚩حاجیان جمع اند دور هم همہ
پس ڪجا رفتہ #حسـین فاطمہ
حاجـیان رفتند یڪ سر در منا
پس چرا او رفتہ سوے #ڪربـلا
او بجاے موے سر ، سـر مےدهد
#قاسم و #عباس و #اڪبر مےدهد
سعے حـج او صفا با خنجر اسٺ
مروه اش قبر #علـے_اصغر اسٺ
#شیعیان_دیگر_هواے_نینوا_دارد_حسین❤️
#هرڪہ_دارد_هوس_ڪرببلا_بسم_الله🏴
🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
✴️ آيت الله علم الهدی در خطبه های نماز عید قربان:
🔴آمار و ارقامدادن مشکل مردم را حل نمیکند.
🔴اقدام جهادی از کارگزاران نظام مشاهده نمیشود
🔴سه شگرد آمریکای ملعون
✔️آمریکای ملعون سه شگرد برای ما اجرا کرد که نخستین آن هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی بود؛ مردم ما و جوانان ما و مردان و زنان ما با یک پایمردی قهرمانانه ایستادند و دشمن را شکست دادند. جمره دوم؛ فتنههایی بود که آمریکا در این پهنه 40 ساله در کشور ما ایجاد کرد و هر زمان با یک فتنه موجی ایجاد کرد اما همه فتنهها را پشت سر گذاشتیم و شیطان کبیر رجم و لعن شد. حمله اقتصادی و تهاجم اقتصادی و اینکه سفره و معیشت مردم ما را این شیطان کبیر مورد هدف قرار داده است جمره عقبه است که اگر از این پیچ گذر کنیم برای همیشه از شرور این شیطان کبیر خلاص شدهایم و مهم این است که ما این جمره عقبه را پشت سر بگذاریم.
✔️ باید با تمام قدرت در شعاع رهنمودهای مقام معظم رهبری قرار بگیریم و مقاومت کنیم تا این جمره را رد کنیم؛ مسئولان نیز با تمام قدرت به سراغ فعالیت مجاهدانه و حرکات جهادی بیایند و مشکلات را حل کرده و راه را برای مردم ما هموار کنند. امروز اگر کسی در این مملکت مسئولیتی دارد به معنای این است که با حرکت جهادی این مردم را از این جمره عقبه عبور دهد و این معنای شرکت در کارگزاری نظام است و نه اینکه به دست دشمن چشم بدوزد و دروازه آمریکا و غرب را نصب العین خود قرار دهد و با این تعاملات شیطانی بخواهد از این جمره عبور کند. با وجود اینکه این مسئله در شعاع رهنمودهای رهبری روشن و تبیین شده و همه متوجه این مسائل و مشکلات هستند اما از کارگزاران و مسئولان نظام یک اقدام موثر جهادی مشاهده نمیکنیم. به صرف اینکه چهار انبار احتکار را گرفتیم تمام شد؟ اثری در معیشت مردم ایجاد نشد و مردم در تامین زندگی روزمره خود هنوز دچار مشکل هستند.
✔️ باید با یک جهاد بیشتر و حرکات جهادی عزیزان مسئول ما به میدان بیایند نه اینکه هر روز شاهد باشیم وضع ما هر روز بدتر است و تنها آمار دادن و رقم دادن مشکل را حل نمیکند. حرکت جهادی و قیام و اقدام جهادی کجاست؟ باید ملت را از این جمره عقبه عبور داد. انگلیس و فرانسه با آمریکا تفاوتی ندارند و جاده صاف کن آمریکای جهانخوار هستند. به چه چیزی دل بستهایم؟
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
توییت علی علیزاده، تحلیل گر سیاسی:
از دروغ دستگیری دخترهای رقصنده در برج میلاد
تا مائده هژبری
تا بزرگنمایی تجمع طلاب قم
تیم رسانهای روحانی
برای پرت کردن تمرکز اقتصادی جامعه
هر ۷روز
یک بحران مصنوعی ساخته
و شما افکار عمومی
با افتادن در دام این بحرانهای مصنوعی
در فراری دادن دولت
و حل نشدن مسائل اقتصادی
شریک جرمید
✴️چند نکته در مورد جنگنده کوثر
🔸روز گذشته یک اتفاق خیلی خوب در کشور افتاد و همزمان با روز صنعت هوایی از جنگنده آموزشی و پشتیبانی نزدیک کوثر رونمایی شد. از لحظه رونمایی تا این ساعتی که این کلمات را مینویسم، در گروهها، کانالها، سایتها و شاید هم بسیاری از فرومهای نظامی مطالب بسیاری در این مورد نوشته شده و برخی از دوستان ناراحتند از اینکه چرا اف5 دهه 60 قرن گذشته میلادی را بنام کوثر ساختهایم و با آن جنجال درست کردهایم؟ این را بنده به عینه توسط بسیاری از دوستان دیدم و برخی دیگر از دوستان نظامینویس که سایت و کانال معتبری دارند، طبق معمول غرهایی زدند و تیکه انداختند و به سادگی از کنار آن گذشتند. این دوستانِ خیلی باسواد هر چیزی را که در داخل کشور ساخته شود، لگن میدانند اما در مورد ساخته یک کشور دیگر، یک مقاله چند صفحهای مینویسند.
🔸بله، کوثر همان بدنه اف5 را دارد، همان موتور را هم، اما همه اینها دیگر امریکایی نیستند و ساخت ایران هستند. کوثر، یک گامِ بلندِ رو بهجلویِ بسیار مهم بود که صنعت دفاعی کشور برداشت. آنهایی که اهل مطالعه، تدقیق و تحقیق هستند بهخوبی میدانند که بسیاری از کشورها اصولا سراغ ساخت جنگنده نرفته و نمیروند، بهجز آنکه به سطحی از تکنولوژی رسیده باشند که بتوانند از پسِ آن بر بیایند یا آن اندازه با سازندهها و شرکتهای تولیدکننده موتور و سایر قطعات ارتباطات نزدیکی داشته باشند که موفق شوند بدون هیچ مشکلی نیازمندیهای ساخت یک جنگنده را تامین کنند. همین الان هم در دنیای امروز، روسیه، امریکا، فرانسه، انگلیس و به صورت شراکتی آلمان و ایتالیا سازندگان اصلی هواپیمای جنگنده هستند و بقیه کشورها مانند سوئد، ژاپن و کره جنوبی و چین نیز با همکاری تکنولوژیکی همین کشورهای اصلی به ساخت جنگنده رسیدهاند.
🔸جمهوری اسلامی ایران، درست 40 سال است که به شکلهای مختلف در تحریم به سر میبرد. هر آنچه هم در حوزه هوایی دارد، مربوط به قرن گذشته است و همه رایزنیها برای خرید یک جنگنده نسل 4++ به دلیل تحریمها و فشارهای خارجی تاکنون راه به جایی نبرده و بهنظر هم نمیرسد تا دو سال آینده بتوانیم شاهد حضور جنگنده سوخو30 در کشورمان باشیم، شاید روسها هم به دلیل نوع نگاه ایران به این جنگنده حاضر به چنین کاری به سادگی نشوند، چرا که ایران خواستار ساخت 80درصد محصول خریداری شده در داخل شده است و این هم دلیلی دارد. با این حال، ساخت کوثر زمین تمرینی برای صنعت دفاعی و هوایی کشور است تا بر اساس آن بتوان به آیندهای روشنتر رسید. کوثر یک ارتقای بسیار سنگین روی یک جنگنده قدیمی است، درست همان کاری که شرکتهای اسرائیلی روی اف5های تایلند، کلمبیا، برزیل یا ترکیه کردند که آخری مجهز به رادار اف16 شد.
🔸کوثر درست است هنوز در دسته نسل چهارمیها به دلیل استفاده از موتور توربوجت جای نمیگیرد، اما به یاد داشته باشید کشوری که توانست موتور توربوجت را بسازد، بدون شک موتور توربوفن را هم میسازد و شاید هم ساخته باشد. ما در حالی بر سر مال خودمان میزنیم که کشوری مانند هند یک جنگنده تجاس دارد که اولا سه دهه پیش ساخت آن در دستور کار قرار گرفت و حالا هم که ساخته شده، فقط اسمش هندی است و عروس هزار دامادی است که هر قطعهاش از یک گوشه دنیا آمده و شده تجاسِ هندی. یا همین چین، هنوز هم در حال مهندسی معکوس جنگندههای روسی است و نسل پنجمیهایش هم دزدی رسمی از اف22 و اف35 امریکا است. گریپین سوئدی هم از موتور امریکایی بهره میگیرد و در هیچ جای دنیا جنگندهای 100در100 ساخت آن کشور نیست، چرا که برخی از قطعات و یا آلیاژها را فقط چند شرکت میسازند و واردات آن بسیار به صرفهتر از تولید آن است.
🔸آیونیکی که کوثر از آن بهره میبرد، نشان میدهد که ایرانیها توانستهاند در این کلاس به پیشرفتهای خوبی برسند، ساخت سازه بسیار مهم است، یکپارچهسازی صدها قطعهای که در داخل ساخته شده توسط یک رایانه مرکزی، کار کوچکی نیست. این آیونیک و قطعات میتوانند به اف4، اف14 و یا هر جنگنده جدیدی با موتور قدرتمندتر منتقل شوند، در حالی که برای ارتقا هر یک از اف5ها به این شکل باید دستکم 7 میلیون دلار پول میدادیم. اما حالا تکنولوژی ساخت جنگنده در داخل کشور وجود دارد و این یک گام بسیار مهم است، قرار نیست همین امروز ما استرایک ایگل یا سوپرهورنت بسازیم، همین مقدار هم گامی بلند و رو به جلو است و چه بسا در ساخت مشارکتی سوخو30 ما از همین تجربیاتمان استفاده کنیم. کوثر میتواند زمینه خوبی برای آموزش خلبانان جوان کشور باشد، آنها با جنگندهای میپرند که هر چند ساعت دلش بخواهد پرواز کند، قطعاتش در داخل وجود دارد و این یعنی رسیدن به یکی دیگر از استانداردهای در میزان ساعت پرواز خلبانها....
@syriankhabar
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴روزهاى سخت ايران
➖كشورمان روزهاى سختى را پشت سر ميگذارد. بيكارى گسترده و روزافزون، ركود در اقتصاد و بازار، تورم لجام گسيخته، افزايش بى سابقه قيمت ارز ، ورشكستگى بسيارى از كارخانجات و شركت ها و... در كنار دشمنانى كه در داخل و خارج دندان تيز كرده اند براى نابودى اين مرز و بوم و منافقانى كه در مزدورى براى شيطان بزرگ از هم سبقت ميگيرند و متاسفانه در بين مسئولان هم نفوذ كرده اند!
اقشار متوسط و ضعيف، قربانيان اصلى اين اوضاع نابسامان هستند.
در اين شرايط چه بايد كرد؟ و وظيفه مردم چيست؟
بياييم با هم مهربان تر باشيم ، به داد هم برسيم، دست هم را بگيريم، اگر در اطرافمان محرومى ميشناسيم كمكش كنيم، هوايش را داشته باشيم، بيشتر صدقه بدهيم و انفاق كنيم تا از اين امتحان سخت با نمره قبولى بيرون بياييم إن شاءالله
🔻در شرايطى كه به نظر ميرسد دولت همه كارها را رها كرده و هيچ تدبيرى براى اداره كشور ندارد و اگر جايى دخالتى هم ميكند و تصميمى هم ميگيرد، به جاى بهبود اوضاع، وضع را بدتر ميكند، و مجلس هم با عدم برخورد با اين دولت بى كفايت، عملا شريك جرم دولت در اين وضع بُغرنج است، مردم چاره اى ندارند جز اينكه خودشان به فرياد هم برسند.
از قديم گفته اند: "زمستان ميگذرد و روسياهى به ذغال ميماند"
اى كاش مردم ايران در اين آزمون روسپيد و سربلند گردند.
📝 دكتر رفيعى
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔸توی یه شهری مثل آبادان،که بزرگم نیست،کاندیداها که اغلب زیادم هستن چندین میلیارد تومن هزینه میکنن تا برن مجلس!
توی همچین اوضاعی،مجلس هرچی شفاف تر باشه بهتر میشه فهمید اونجا چه خبره که ارزش هزینه های میلیاردی داره!
طرح شفافیت آرا،شروعیه برای روشن شدن خیلی چیزها
@man_azad
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
⭕️درباره این سکولاریسم هم بگوئید!
🔺حتما شنیده اید که #سکولار کسی است که معتقد است دین و سیاست راهشان از هم جداست.
این تعریف مشهور،لایه های هزار توی دیگری هم دارد که به سکولاریسم پنهان و عملی منتهی می شود.
🔹یکی از پنهانی ترین آن مدل ها به کسانی قابل اطلاق است که علیرغم داشتن فرصت ها و امکانات بی نظیر ،قواعد حکومت داری را از مبانی دینی استخراج نکرده و نمی کند!
حالا شما بگوئید حوزه سکولار یعنی چه!؟
یعنی حوزه ای که رسما بگوید دین از سیاست جداست!؟ اینکه خیلی ساده انگارانه است!
🔺حوزه سکولار یعنی اینکه با گذشت چهل سال از انقلاب ، با گسترش حوزه های علمیه و داشتن موقعیت ممتاز و بی سابقه در طول تاریخ، برای مهمترین مطالبات مردم، نسخه دینی تولید نشود!
🔺و در عوض به سیاق چندصد سال پیش و بی توجه به جایگاه اسلام حکومتی،دوره های ده ساله و بیست ساله برای تبیین فروع فقهی از نماز و روزه تا طهارت و نجاسات برگزار شود و درباره درد های جانکاه و سوالات بی پایان مردم، به یک «حلال است و حرام است» بسنده شود و این باور را در مردم تعمیق کنند که اسلام برای اداره کشور،نسخه ای ندارد!
آیا این همان غایت سکولاریسم و آرزوی قلبی هر سکولاری نیست!!؟
آری من هم مثل خیلی از متدینین دیگر، نمی خواهم قبول کنم که حوزه های علمیه سکولار هستند، ولی هر وقت یاد نامه سی سال قبل امام می افتم ،ته دلم می گویم:«نکند واقعا ...»!؟و بقیه حرفم را می خورم ،همان حرفی که امروز #رحیم_پورازغدی می گوید و تکفیرش می کنند!
🔹سی سال قبل یعنی آبان 67 امام راحل در پاسخ به نامه محمد علی انصاری همچون حکیمی دور نگر و ژرف اندیش، هشدار داد که آنچه در آینده مهم است ،«مسائل مورد ابتلای مردم و حکومت است» که «فقها باید» برای آن فکری کنند و «نیاز عملی»جامعه به آنها را رفع نمایند.
سپس در فهرستی مختصر ،بیش از پنجاه مورد از مسائل حیاتی و مورد ابتلا را اینگونه نگاشتند:
🔺«...(امروز)نیاز عملى به این بحثها و مسائل است؛ مثلًا در مسئله مالکیت و محدوده آن، در مسئله زمین و تقسیم بندى آن، در انفال و ثروتهاى عمومى،در مسائل پیچیده پول و ارز و بانکدارى،در مالیات، در تجارت داخلى و خارجى در مزارعه و مضاربه و اجاره و رهن، در حدود و دیات، در قوانین مدنى، در مسائل فرهنگى و برخورد با هنر به معناى اعم؛ چون عکاسى، نقاشى، مجسمه سازى، موسیقى، تئاتر، سینما، خوشنویسى و غیره. در حفظ محیط زیست و سالم سازى طبیعت و جلوگیرى از قطع درختها حتى در منازل و املاک اشخاص، در مسائل اطعمه و اشربه، در جلوگیرى از موالید در صورت ضرورت و یا تعیین فواصل در موالید، در حل معضلات طبى همچون پیوند اعضاى بدن انسان و غیر به انسانهاى دیگر، در مسئله معادن زیرزمینى و روزمینى و ملى، تغییر موضوعات حرام و حلال و توسیع و تضییق بعضى از احکام در ازمنه و امکنه مختلف، در مسائل حقوقى و حقوق بین المللى و تطبیق آن با احکام اسلام، نقش سازنده زن در جامعه اسلامى و نقش تخریبى آن در جوامع فاسد و غیر اسلامى، حدود آزادى فردى و اجتماعى، برخورد با کفر و شرک و التقاط و بلوک تابع کفر و شرک، چگونگى انجام فرایض در سِیر هوایى و فضایى و حرکت بر خلاف جهت حرکت زمین یا موافق آن با سرعتى بیش از سرعت آن و یا در صعود مستقیم و خنثى کردن جاذبه زمین و مهمتر از همه اینها، ترسیم و تعیین حاکمیت ولایت فقیه در حکومت و جامعه که همه اینها
گوشه اى از هزاران مسئله مورد ابتلاى مردم و حکومت است که فقهاى بزرگ...»
راستی «حوزه های علمیه غیر سکولار» ،برای چه تعداد از این موضوعات مهم ،نسخه اسلامی ارائه کرده اند و برای کدام یک از همین مسائل اقتصادی و هنری و... حرفی به جز «حرام است» ارائه کرده اند؟
🔹می دانیم که سکولار بودن ربطی به ظاهر ندارد و همینکه امر دنیا از آخرت در قول و فعل تفکیک شد و به مردم در عمل اینگونه نشان داده شد که دین، نسخه ای برای مملکت داری ندارد، سکولاریسم شکل گرفته است،درست نقطه مقابل امام که دین را پایه و مایه تمدن این جهانی و کلید سعادت آن جهانی می دانستند.
✍ #حسین_شمسیان
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
#روضهی_حوزه
تعصب علما و مراجع روی حوزه، ذاتا تعصبی درست است و باعث امیدواری اهل دین، اما آیا رواست به این بهانه، علیه هر نقد مشفقانهای به حوزه، آنهم توسط عناصر اندیشمند و دلسوز، تند شویم؟! فیالحال برای من سئوالاتی بهوجود آمده؛ آیا علما و مراجع، همین تعصب پسندیده روی حوزه را نسبت به معصومین هم دارند؟! چطور یک پلاکادر غلط، دست یک روحانی نامشهور را میبینند، ولی جملات شاذ روحانی مشهور علیه معصومین را نه؟! اگر طبق احکام دین، هزینهی نقد آیتالله مکارم از نقد امام زمان علیهالسلام بیشتر است، به ما هم توضیح بدهند آقایان! بسمالله الرحمن الرحیم! تمام حوزه و تمام فیضیه و تمام قم و نجف و مشهد، فدای یک تار موی مهدی فاطمه!
بله که ما از علما و مراجع، گله داریم! فقط شخص حسن روحانی، در همین سالیان اخیر، مکرر به تحریف اسلام و تاریخ اسلام و امامان دین مبین پرداختند، لیکن صدای شایسته و بایستهای از حضرات نشنیدیم! پس «علمای اسلام! به داد اسلام برسید!» و البته به داد مردم! اگر علمای اسلام، عنداللزوم زبان بیان درد مردم شوند و خود علمدار مطالبه شوند، دیگر طلبههای احساساتی، شعار غلط سر دست نمیگیرند! آیا چون رئیسجمهور «روحانی» است، جمهور نباید خود را ناظر بر هزار و یک مشکلی که دارد، متکی به حمایت علما و مراجع ببیند؟! و اما شکی نیست که حوزه تا خرخره، بدهکار نظام جمهوری اسلامی و خمینی و خامنهای و خون مطهر شهداست! در همین ۲ دورهی روحانی(!) مکرر از جانب دشمنان و دشمندوستان، نظام مظلوم ما، مورد انواع و اقسام فشارها و تهدیدات قرار گرفت! و معالاسف، ما واکنش غیرتمندانهای از بعضی علما و مراجع ندیدیم! چطور پلاکادر یک طلبه را میبینند، اما کینه و خشم دشمنان و دشمندوستان علیه اصل و اساس نظام را نه؟! و مگر نه آن است که برای این نظام، خونها داده شده و خون دلها خورده شده؟! شاید عنوان شود بیسوادی چون حقیر، لیاقت نقد علما و مراجع را ندارد! سلمنا! پس چگونه در برابر مجوز نقد امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف که تلویحا توسط حسن روحانی صادر شد، سکوت اختیار شد؟! آیا چون حضرت صاحبالزمان در عصر غیبت هستند، چون منی نقد ایشان را مجازم اما نقد علما و مراجع را نه؟!
لذا نقد کار غلط فلان طلبه، جای خود و مدح استاد رحیمپور ازغدی هم جای خود! بله که حوزه باید تولید انبوه بصیرت کند، نه صرف عالم و مرجع! و فراموش نکردهایم حکم اعدام شیخفضلالله را، نه یک کتشلواری، که یک مثلا عالم و مرجع صادر کرد! آقایان! نه بالاتر از معصوماید و نه برتر از خمینی و خامنهای! والسلام!
#حسین_قدیانی
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔴 لزوم محاکمه جهانگیری
🔸پس از بیانات صریح رهبر انقلاب، افکار عمومی در انتظار رسیدگی دستگاه قضا به خیانت یا خطای بزرگ مسببان بحران ارزی
🔰«تصمیم گرفتیم که نرخ دلار از فردا (سه شنبه) برای تمام فعالان اقتصادی و برای رفع همه نیازهای قانونی و اداری آنان، نیازهای خدماتی مسافران، دانشجویان، محققین و دانشمندانی که برای کارهای تحقیقاتی خودشان به ارز نیاز دارند، 4 هزار و 200 تومان خواهد بود و با این عدد و رقم ارز به همه نیازهای کشور از طریق بانک مرکزی و صرافیها و بانکهای تحت کنترل بانک مرکزی ارز پاسخ داده خواهد شد. هیچ نرخ ارزی با قیمتهای دیگری به رسمیت نمیشناسیم و برای ما هر قیمت ارز غیر رسمی دیگری در بازار از فردا به عنوان قاچاق تلقی خواهد شد مثل قاچاقی که وقتی میگوییم مواد مخدر قاچاق است و کسی حق خرید و فروش ندارد و با کسی که خرید و فروش میکند، برخورد میشود، نرخ دیگری هم اگر در بازار شکل بگیرد دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی برخورد خواهند کرد و به رسمیت نمیشناسیم. مجدداً تأکید میکنم برای تامین همه نیازهای کشور با این عددی که اعلام شد، ارز از طریق بانک، حوالهای، صرافی و روشهایی که وجود دارد، تحویل داده خواهد شد و تأمین می شود.»
🔰اینها جملات ماندگاری است که اسحاق جهانگیری در شامگاه دوشنبه 20 فروردین اعلام کرد. او در آن مقطع تصور میکرد با دستور و بخشنامه میتوان بازار ارز را کنترل و دلار 4200 تومان را تثبیت کرد؛ آرزویی که با واقعیت 180 درجه تفاوت داشت. روزنامههای زنجیرهای از جهانگیری یک قهرمان ساختند که با تصمیمی شجاعانه، دلار را ارزان کرده است!
🔰شبی که جهانگیری دلار 4200 تومانی را اعلام کرد، نرخ دلار در بازار آزاد زیر 6000 تومان بود اما سه ماه نتیجه این سیاست، تحمیل دلار 10 هزار تومانی به مردم ایران بود.
🔰جهانگیری آنقدر نگاه خامی به تعیین دستوری نرخ ارز داشت که تصور میکرد با تصمیم دولت، به زودی قیمتها کاهش یابد. به عنوان مثال، 22 فروردین جهانگیری تصریح کرد: مهم این است که بخشی از کالاهای کشور که با ارز آزاد وارد میشده، حتماً باید کاهش قیمت داشته باشد. یعنی کالایی که در روزهای گذشته با ارز 4900 تومان و بالاتر از آن وارد کشور می شده، الان با ارز 4200 تومان وارد میشود و این کالاها باید حتماً در آینده کاهش قیمت داشته باشند.....
🔰با ورود به ماه خرداد و افزایش تدریجی قیمت دلار در بازار آزاد،به تدریج اظهارات جهانگیری در دفاع از دلار 4200 تومانی کاهش یافت. 9 خردادماه جهانگیری گفت: آقای ترامپ در سال گذشته به دنبال این بود كه فضای اقتصادی كشور را ناامن و ریسك فعالیت را در ایران افزایش دهد تا شركت های خارجی از ترس تحریم های آمریكا در ایران سرمایه گذاری نكنند. البته خیلی ها هم تصور می كردند كه تصمیم ترامپ تلاطم و اختلال شدیدی در اقتصاد و بازار ارز كشور به وجود خواهد آورد اما با تصمیمات مدبرانه توانستیم این سیاست ها را كم اثر كنیم.
🔰به تدریج در هفتههای اخیر مفاسد گسترده ارزی ناشی از سیاست اشتباه دولت در فروردین، افشا شد. درواقع پس از اینکه در فروردینماه، دولت در تصمیمی شبانه، نرخ دلار را 4200 تومان اعلام کرد و جهانگیری مکررا وعده داد که برای تمامی تقاضاهای ارزی کشور دلار 4200 تومانی اختصاص خواهد داد، فساد ارزی شروع شد. از همان زمان موج ثبت سفارش برای واردات کالا شروع شد و برخی سودجویان، کالاها را با ارز 4200 تومانی وارد کردند اما با محاسبه ارز آزاد فروختند و از این راه سود زیادی به جیب زدند. این مفاسد عظیم ادامه داشت تا اینکه رهبر معظم انقلاب مستقیما به این موضوع ورود کردند.
🔰آیتالله خامنهای روز دوشنبه گذشته به نوسانات اخیر بازار ارز و سکه و کاهش ارزش پول ملی اشاره کردند و گفتند: «در همین قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز موجود کشور آن هم در حالی که برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بیتدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوءاستفاده کردند. این موارد مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریمها ندارد.»
🔰البته رهبر انقلاب تاکید کردند که عاملان این تصمیمات، اگر نگوییم خیانت کردند اما خطای بزرگی کردند که 18 میلیارد دلار را با بیتدبیری به هدر دادند.
با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص رسیدگی به مسببان بیتدبیریهای اقتصادی، آیا افرادی که در دولت سیاست اشتباه ارزی در 21 فروردین را اتخاذ کردند، عذرخواهی میکنند؟ آیا جهانگیری که مسبب اصلی این تصمیم بود، گناه خود را میپذیرد؟ آیا دستگاه قضایی با مسببان این خیانت یا خطای بزرگ برخورد خواهد کرد؟
📝 منبع: هفته نامه ٩ دى
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar
🔘#حرفهای_خطرناک_رحیم_پور_ازغدی!!!
▪کجای حرف های رحیم پور ازغدی به ضرر حوزه است !؟
✖آن جمعیت بزرگ طلاب و فضلای انقلابی حوزه علمیه که در پای سخنرانی او نشسته بودند را ندیدید !؟
▪رحیم پور در ابتدای همین سخنرانی اهداف کلام خود را اینچنین بیان کرد : ما برای این به اینجا نیامدیم که #جنجال و سر و صدا و ... راه بیاندازیم ! امده ایم برای #امر به معروف تلاش برای اقامه #قسط دفاع از #محرومان #دفاع از نظام تلاش برای #اصلاح مشکلات #کمک به مسئولین سه قوه تا وقتی که در مسیر عدالت هستن و#اعتراض به آنها وقتی که از مسیر خارج شدند ....
✖رحیم پور تا آخر سخنرانی خود براین اهداف پای فشرد ...
👈🏻کجای این حرفها به زیان نظام و حوزه و مراجع ... بود !؟
🔺اینکه بگوید فقه حوزه باید پویا باشد این گناه کبیره است !؟
▪اینکه با دلیل و سند ثابت کند ریشه سکولاریزم در حوزه است نه در دانشگاه این حرف کفر است !؟
🔺خب اگر غیر از این است بیائید ثابت کنید که اشتباه است چرا تکفیرش می کنید !؟
▪اینکه می گوید جامعه امروز ما نیاز به روحانیون باسواد روز جامعه دارد نه سواد تکراری بدون حاصل ! آیا این جسارت به حوزه است !؟
▪این که بگوید حوزه های علمیه باید برای مسائل روز جامعه پاسخ داشته باشد این تضعیف حوزه است !؟
▪اینکه بگوید اکثر روحانیون با وضعیت بد اقتصادی زندگی می کنند و یک اقلیتی به زندگی اشرافی افتاده اند این حرف به زیان روحانیت است !؟
▪اینکه بگوید چرا به شبهات مهم مردم پاسخ نمی دهید این به ضرر روحانیت است !؟
✖اینکه یکی پیدا شود و اشکالات به حق وارد شده بر اولویت های موجود در حوزه ها را به چالش بکشد و ثابت کند که امروز رسالت مهم حوزه های علمیه چیزهای دیگریست این عصبانیت دارد ؟
▪اینکه بگوید آقایان روحانی و جهانگیری و لاریجانی از تخلف برادرانشان ابهام زدایی کنند این حرف تقدس ! حوزه ها را زیر سوال برده !!؟
▪اینکه به رئیس قوه قضائیه یادآوری کند ، چرا به وعده خودتان مبنی بر انتشار لیست قاضی های فاسد عمل نمی کنید.خطرناک است!؟
▪اینکه بگوید وزیرانی که ابتدای انقلاب جیب شان خالی بوده و امروز خودشان می گویند ثروتشان هزاران میلیارد است باید جواب دهند که از کجا آورده اند ... این حرف به فلان مرجع برمی خورد !!؟
✖اینکه می گوید ضربه اصلی قوه قضائیه باید به فساد در داخل حکومت وارد بیاید ! این حرف بدی است !؟
▪اینکه بر علیه اشرافی گری یک اقلیت مذهبی از روحانیون و غیر روحانیون ... حرف می زند این موجب وهن حوزه ها می شود !
▪اینکه می گوید نباید با طرح فساد سیستماتیک در حکومت نا امیدی را به جامعه پمپاژ کرد و برعکس باید آبروی #اقلیت دزد را در هر لباسی که هستند، برد ! این حرف به ضرر روحانیت است !؟
🔺رحیم پور اتفاقا این را هم گفت که بعضی به اسم انتقاد خیلی دروغ می گویند تهمت می زنند آمارهای دروغ می گویند تا همه نظام را فاسد نشان دهند و این خیانت است ...
▪این حرفها را که حضرت امام خمینی و امام خامنه ای بارها در دیدارهای خصوصی و عمومی با جامعه مدرسین حوزه علمیه مطرح کرده اند !!!
✖رحیم پور ازغدی که اکثر حرفهایش از منشور روحانیت پایه گذار انقلاب است !!!
🔺این حرفها که مطالبه اصلی رهبری انقلاب از حوزه هاست !!
🔺چرا با کشیدن هاله تقدس به دور حوزه های علمیه آنها را از نقد دلسوزانه اندیشمندان صاحب نظر و بی غرض محروم می کنید !؟
▪حرفهای رحیم پور ازغدی که حرف دل اکثریت این مردم گرفتار در چنبره اقلیت مسئولین لیبرالی است ...
▪چرا بی جهت خود را در مقابل توده های محروم و مستضعف جامعه قرار می دهید !؟
🔺یقین داریم که اگر مراجع عظام تقلید اصل سخنرانی رحیم پور را شخصا و بدون واسطه بشنوند، پیشانی او را برای گفتن این حرفها می بوسند !؟
🌀آیا این انصاف است که بخاطر دست نوشته طلبه ای که بصورت خود جوش شعاری را سر دست گرفته کل این تجمع پر از خیر و برکت را زیر سوال ببرید !؟
▪تکلیف آدمهای ... مثل علی مطهری و شکوری راد معلوم است !؟
🔺اما از مراجع و علمای بزرگوار که همیشه مورد اعتماد مردم بوده و هستند و ان شاالله خواهند بود انتظار است که این روزها بیشتر در کنار مردم باشند !
ان شاالله 💐✋
✍ #صالح_ادیب
🌠 آدرس كانال وقت سحر در پيام رسان هاى ايرانى:
eitaa.com/vaghtesahar
sapp.ir/vaghtesahar