فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز یک نماهنگ کوتاه و جذاب تفسیری.
موضوع: آتش زدن کتاب علمی و پزشکی را نه قرآن تایید میکند و نه سیره اهل بیت (ع)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالم محضر خداست:
#پندانه
روزے به آیتالله بهجت(ره)گفتند:
کتابی در زمینهی #اخلاق معرفی کنید!
•📜
ایشان فرمودند:✨
لازم نیست یک #کتاب باشد,یک کلمه کافیست که بـدانی:
• #خدا مےبیند…! •💡♥
#پایگاه_اجتماعی_مجردان_انقلابی 🙃🌱
... لبیک یاحسین🌹🌹:
✨﷽✨
🌹سفارش امام علی (ع) به فرزندش امام حسن (ع)
✍پسرم! چهار چيز از من يادگير (در خوبيها) و چهار چيز به خاطر بسپار (در هشدارها ) كه تا به آنها عمل كني زيان نبيني.
1⃣ خوبيها
همانا ارزشمندترين بي نيازي عقل است
و بزرگ ترين ترس بي خردي است
ترسناك ترين تنهايي خودپسندي است
و گرامي ترين ارزش خانوادگي، اخلاق نيكوست.
2⃣هشدارها
پسرم! از دوستي با احمق بپرهيز، همانا مي خواهد به تو نفعي رساند اما دچار زيان مي كند. از دوستي با بخيل بپرهيز، زيرا از آنچه كه سخت به آن نيازي داري از تو دريغ مي دارد. و از دوستي با بدكار بپرهيز كه با اندك بهايي تو را مي فروشد. و از دوستي با دروغگو بپرهيز كه او به سراب ماند دور را به تو نزديك و نزديك را دور مي نماياند.
📚نهج البلاغه
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
#سیره_عبادی حضرت آیت الله بهجت
🔻 (برگرفته از کتاب #بهجت_الدعاء؛ مجموعه عبادات، ادعیه، اذکار و دستورالعملهای عبادی مورد سفارش حضرت آيتالله بهجت رحمهالله)
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
ما برای اوقات خواب خود افسوس میخوریم که چرا برای نماز شب بیدار نمیشویم، در صورتی که اوقات بیداری را به غفلت میگذرانیم! زیرا اگر در بیداری به توجه و بندگی مشغول بودیم، توفیق بیداری شب را نیز برای تهجد و خواندن نافله شب و تلاوت قرآن پیدا میکردیم.
📚 بهجت الدعا، ص٣٨5
@dars_akhlaq.mp3
3.55M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استادآيت الله #حق_شناس
موضوع: قلب نورانی، چگونه⁉️
🔊بسیار شنیدنی و #تأثیرگزار😍
🔍 #درس_اخلاق 🔍 #قلب
✅✅ همین الان #دانلود کنید👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
💠 مردم به دعا و توجّه و توسّل، بخصوص در ماه رمضان و شب های #قدر نیاز دارند، یک فکری برای این بشود!
👈 معتقدم اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه گذاشته بشود، مردمِ مؤمن و مسجدیِ ما بیشتر از دیگران به قواعد عمل میکنند...
🔺رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با ستاد ملی مبارزه با #کرونا: یک سؤال بیپاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت. من البتّه هیچ پیشنهادی را در مورد مساجد و مراکز دعا و مانند اینها به ستاد ملّی ارائه نمیکنم ــ هیچ پیشنهادی را؛ یعنی من تابع نظر کارشناسی و تشخیص کارشناسی ستاد ملّی هستم ــ لکن میخواهم این را بگویم که مسئلهی دعا و عبادت، بخصوص در ماه رمضان، بخصوص در شبهای قدر که در پیش است، یکی از نیازهای حتمی و اساسیِ مردم است؛ این از یک نظر با نیازهای مادّی تفاوتی ندارد، از یک نظر بالاتر از نیازهای مادّیِ مردم است.
🔺مردم احتیاج دارند به اینکه از لحاظ دعا و توجّه و توسّل، بخصوص در مسائل مهم، در قضایا یا حوادث مهم، بتوانند این توسّل و این توجّه و این ارتباط با خدا و خواستن از خدا را داشته باشند؛ [لذا] یک فکری برای این بشود. من حتّی معتقدم اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه گذاشته بشود، وضع بشود، مردمِ مؤمن و مسجدیِ ما بیشتر از دیگران به قواعد عمل میکنند؛ یعنی واقعاً اگر گفته بشود مثلاً فرض کنید به این شرط و با این شکل مردم میتوانند در صحنها یا در مراکز یا در مساجد یا در حسینیّهها حضور پیدا کنند، عقیدهی من این است که مردم ــ اینهایی که اهل مسجدند ــ بدقّت مراقبت میکنند.
🔺همان طور که گفتم، من پیشنهادی ندارم و نظر کارشناسی و بررسیشدهی ستاد را معتبر میدانم، منتها توصیهام این است که بررسی این مورد را به کسانی بدهید که اهمّیّت حضور دعا و توسّل و مسائل معنوی را به معنای واقعی کلمه درک کرده باشند؛ اینها بررسی کنند مسئله را و تصمیمگیری کنند؛ هر چه تصمیمگیری کردند، بر عهدهی من و همهی مردم است که بر طبق آن تصمیمگیریها انشاءاللّه عمل بشود. ۹۹/۲/۲۱
#جواب_رد_به_شکم
روزى امیرالمومنین على علیه السلام از درب دکان قصـابى مى گذشتند که #قصاب بـه آن حضـرت عرض کرد یا امیرالمؤمنین ، گـوشت بسیـار خـوبى آورده ام ، اگر می خواهید ببرید
حضرت فرمـودند الآن پولی ندارم که بخـرم. عـرض کرد: مـن صبر می کنم، پولش را بعدا بدهید. مولا فرمود: من به شکم خـود می گویـم که صبر کند. اگر نمىتوانستم به شکم خود بگویم، از تو می خواستم که صبر کنى ، ولى حالا که می توانـم ، به شکم خود می گویم که صبر کند. منبع: ارشادالقلوب دیلمى، ابیمحمد حسن دیلمی ص۱۱۹
امیرالمومنین علی علیهالسلام فرمود إِیَّاكُـمْ وَ الـدَّیْنَ فَـإِنَّهُ هَـمٌّ بِاللَّیْلِ وَ ذُلٌّ بِالنَّـهَارِ . از #مقروض بـودن و قـرض گـرفتن دوری كنید ، چـون دِین همّ و اندوه شمـا در شب 'وقـتی که به فکر بدهی ها می افتید' و ذلت و خـواری شما در روز را 'وقتی طلب كار را می بیند' در پی دارد. من لایحضره الفقیه جلد ۳ ، صفحه ۱۸۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز یک نماهنگ کوتاه و جذاب تفسیری.
موضوع:یک سوال از کسانی که نماز نمی خونن؟!
#مهمانی_خدا
#رمضان
پیشنهاد دانلود و گوش دادن دو تا فایل صوتی فوق
@dars_akhlaq.mp3
3.55M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸استادآيت الله #حق_شناس
موضوع: قلب نورانی، چگونه⁉️
🔊بسیار شنیدنی و #تأثیرگزار😍
🔍 #درس_اخلاق 🔍 #قلب
✅✅ همین الان #دانلود کنید👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
🔴 سحرگاه 17 رمضان :
سالروز دستور امام عصر (عج) به حسن مثله جمکرانی پیرامون ساخت مسجد مقدس جمکران
🆔 @emame_zaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱راهکار شهادت چیست؟
چرا ما شهید نمیشویم؟؟؟
📱توییت وزیر بهداشت درباره بازگشایی مساجد با رعایت «دستورالعملهای محکم» در شبهای قدر: به راهکار مناسبی رسیدیم که سریعا اعلام خواهد شد.
@adab313
خاطره استاد قرائتی از اولین آشنایی با سردار سلیمانی
همه رئیس جمهورها با هم بمیرند یک چنین تشییع جنازهای میشود؟
یک چنین تشییع جنازهای نمیشود.
عزت دست #خداست.
این تشییع جنازه چه چیزی درونش بود؟
پول بود، زور بود.
من خودم #سلیمانی را نمیشناختم.
سالها کار کرد و به احدی نگفت.
ایشان بالاترین درجه را داشت، خواص او را نمیشناختند.
من یک وقت دفتر آقا رفتم، کاری داشتم با آقای حجازی، آقای #سردار_سلیمانی را هم نمیشناختم، آنجا نشسته بود.
به آقای حجازی گفتم: یک حرف خصوصی دارم، ایشان کیست که اینجا نشسته است؟
گفت: نمیشناسی؟
گفتم: نه، گفت: سردار سلیمانی است.
گفتم: عه، اسمش را شنیده ام.
چند سال پیش چند نفر سردار سلیمانی را میشناختند؟
سه سال پیش چند نفر #حججی را میشناختند؟
خدا خواسته باشد درست کند، یک شبه همه چیز عوض میشود.
یک شبه بنی صدر سقوط میکند و یک شبه بهشتی بالا میرود.
از دوازده بهمن تا ۲۲ بهمن این ده روز چه حوادثی رخ داد.
هیچ مرجع تقلیدی به اندازه امام خمینی عکسش چاپ نشد.
شاه گفت: امام خمینی نه، خدا گفت: آره.
زلیخا همه درها را بست که هیچکس نفهمد همه فهمیدند.
با خدا ور نروید.
اگر خودت را پاک کنی #خدا مینویسد و خودت را بنویسی خدا پاک میکند.
خیلی مهم است.
قرآن میفرماید: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا»
رمز محبوب شدن #ایمان و عمل صالح است.
پس هرکس #ایمانش بیشتر و عمل صالحش بیشتر محبوبیتش بیشتر است.
این تشییع جنازه میگویند: هرچه وُّدش پررنگ باشد، معلوم می شود «آمنوا و عملوا الصالحات» اش پررنگ بوده است.
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
✍عاشقان سردار سلیمانی
@Sahebdel_313
@Sahebdel_313
⭕️توجه
🔴 چند نکته درباره حادثه سهوی ناوچه #کنارک
🔹 ناوچه کنارک بعد از رها کردن هدف کاذب راداری موشک کروز فاصله ایمن را رعایت نکرده است و موشک شلیک شده از ناو جماران به جای هدف قرار دادن هدف تمرینی ناوچه کنارک را مورد هدف قرار داد. دلیل اصلی این اتفاق به احتمال زیاد عدم هماهنگی کامل ناو جماران و کنارک بوده است.
🔹 طبیعی است مثل فاجعه سقوط هواپیمای اکراینی ، رسانه و اکانت های وابسته به جریان های تروریستی از این اتفاق خوشحال باشند و از این موقعیت سوءاستفاده کنند.
🔹 هدف یابی موشک های کروز هدایت راداری مثل نور به صورت خودکار انجام میشود و ناو فقط مختصات تقریبی هدف را به موشک میدهد و موشک تا نزدیکی هدف بر پایه هدایت داخلی حرکت میکند و نزدیکی هدف سیکر راداریش فعال میشود.
🔹 در اینجا وقتی ناوچه کنارک و هدف تمرینی را هم زمان داریم موشک ناو را که ناوچه کنارک را که سطح مقطع راداری بزرگتر و هدف متحرکی است را به عنوان هدف اصلی تشخیص میدهد و متاسفانه این اتفاق ناراحت کننده می افتد.
🔹 در واقع آن چیزی که از ظاهر مسئله دیده میشود این است که موشک کار خود را بر اساس محاسبات درست انجام داده و مشکل از عدم هماهنگی ناوچه کنارک با ناوشکن جماران بوده است.
🔴توجه👆👆
💢 @BASIRAT_CYBERI💢
🔴 #فوری | بیانیه ارتش در خصوص حادثه شب گذشته تا ساعاتی دیگر منتشر میشود.
▪️بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران در خصوص شهادت جمعی از ملوانان نیروی دریایی در پی بروز سانحه در رزمایش شب گذشته تا ساعتی دیگر منتشر میشود.
📌 کانال " #فرماندهان " 👇👇👇
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@farmandehan_ir
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مسجد مقدس جمکران ✅
#جمکران
#روشهای_توسل
🔴🔵 جریان ساخت مسجد مقدس جمکران و بیان فضیلت خواندن نماز آن از زبان امام عصر (عج ):
🌺 شيخ عفيف صالح حسن بن مثله جمكراني می گويد:
🌹 شب سه شنبه، هفدهم ماه مبارك رمضان 373 هجري، در سراى خود خفته بودم كه جماعتى به درِ سراى من آمدند. نصفى از شب گذشته بود. مرا بيدار كردند و گفتند: «برخيز و امر امام محمد مهدى صاحب الزمان ، صلوات الله عليه را اجابت كن كه ترا مى خواند».
🔹 حسن بن مثله مى گويد: «من، برخاستم و آماده شدم» چون به در سراى رسيدم، جماعتى از بزرگان را ديدم. سلام كردم. جواب دادند و خوش آمد گفتند و مرا به آن جايگاه كه اكنون مسجد (مقدس جمكران) است، آوردند».
چون نيك نگاه كردم، ديدم تختى نهاده و فرشى نيكو بر آن تخت گسترده و بالشهاى نيكو نهاده و جوانى سى ساله، بر روى تخت، بر چهار بالش، تكيه كرده، پير مردى در مقابل او نشسته، كتابى در دست گرفته، بر آن جوان مى خواند.
بيش از شصت مرد كه برخى جامه سفيد و برخى جامه سبز بر تن داشتند، برگرد او روى زمين نماز مى خواندند.
♦️ آن پير مرد كه حضرت خضر (علي نبينا و آله و عليه السلام) بود، مرا نشاند و حضرت امام (عليه السلام) مرا به اسم خواند و فرمود: «برو به حسن بن مسلم بگو: «تو، چند سال است كه اين زمين را عمارت میكنى و ما خراب میكنيم. پنج سال زراعت كردى و امسال ديگر باره شروع كردي، عمارت ميكني، رخصت نيست كه تو ديگر در اين زمين زراعت كني، بايد هرچه از اين زمين منفعت برده اي، برگرداني تا در اين موضع مسجد بنا كنند».
🔸 به حسن بن مسلم بگو: «اين جا، زمين شريفي است و حق تعالي اين زمين را از زمينهاي ديگر برگزيده و شريف كرده است، تو آن را گرفته به زمين خود ملحق كرده اي! خداوند، دو پسر جوان از تو گرفت و هنوز هم متنبّه نشده اي! اگراز اين كار بر حذر نشوي، نقمت خداوند، از ناحيه اي كه گمان نميبري بر تو فرو ميريزد»
🔷 حسن بن مثله عرض كرد: «سيّد و مولاي من! مرا در اين باره، نشاني لازم است؛ زيرا مردم سخن مرا بدون نشانه و دليل نميپذيرند»
امام (عليه السلام) فرمود: «تو برو رسالت خود را انجام بده، ما در اين جا علامتي ميگذاريم كه گواه گفتار تو باشد. برو به نزد سيّد ابوالحسن، و بگو تا برخيزد و بيايد و آن مرد را بياورد و منفعت چند ساله را از او بگيرد و به ديگران دهد تا بناي مسجد بنهند، و باقي وجوه را از رهق به ناحية اردهال كه ملك ما است، بياورد، و مسجد را تمام كند، و نصفِ رهق را بر اين مسجد وقف كرديم كه هر ساله وجوه آن را بياورند و صرف عمارت مسجد كنند.
🔴 مردم را بگو تا به اين موضع رغبت كنند و عزيز بدارند و چهار ركعت نماز در اين جا بگذارند: دو ركعت تحيّت مسجد، در هر ركعتي، يك بار «سورة حمد» و هفت بار سورة «قل هو الله احد» (بخوانند) و تسبيح ركوع و سجود را، هفت بار بگويند.
و دو ركعت نماز صاحب الزمان بگذارند، بر اين نسق كه در (هنگام خواندن سورة)حمد چون به «ايّاك نعبد و ايّاك نستعين» برسند، آن را صد بار بگويند، و بعد از آن، فاتحه را تا آخر بخوانند. ركعت دوم را نيز به همين طريق انجام دهند. تسبيح ركوع و سجود را نيز هفت بار بگويند. هنگامي كه نماز تمام شد، تهليل (يعني، لا إله الاّ الله) بگويند و تسبيح فاطمة زهرا(عليها السلام) را بگويند. آن گاه سر بر سجده نهاده، صد بار صلوات بر پيغمبر و آلاش، صلوات الله عليهم، بفرستند»
و اين نقل، از لفظ مبارك امام (عليه السلام) است كه فرمود:
🌺 «فَمَنْ صلاّهما، فكأنّما صلّي في البيت العتيق».
🔴 هركس، اين دو ركعت (يا اين دو نماز) را بخواند، گويي در خانة كعبه آن را خوانده است.
♦️ حسن بن مثله ميگويد: «در دل خود گفتم كه تو اين جا را يك زمين عادي خيال ميكني، اين جا مسجد حضرت صاحب الزمان (عليه السلام) است».
پس آن حضرت به من اشاره كردند كه برو!
چون مقداري راه پيمودم، بار ديگر مرا صدا كردند و فرمودند: «در گلّة جعفر كاشاني چوپان بُزي است، بايد آن بز را بخري. اگر مردم پولش را دادند، با پول آن خريداري كن، و گرنه پولش را خودت پرداخت كن. فردا شب آن بُز را بياور و در اين موضع ذبح كن. آن گاه روز چهارشنبه هجدهم ماه مبارك رمضان، گوشت آن بُز را بر بيماران و كساني كه مرض صعب العلاج دارند، انفاق كن كه حق تعالي همه را شفا دهد.
آن بُز، ابلق است. موهاي بسيار دارد. هفت نشان سفيد و سياه، هر يكي به اندازة يك درهم، در دو طرف آن است كه سه نشان در يك طرف و چهار نشان در طرف ديگر آن است».
آن گاه به راه افتادم. يك بار ديگر مرا فرا خواند و فرمود: «هفت روز يا هفتاد روز ما در اينجاييم.
♦️ حسن بن مثله ميگويد: «من، به خانه رفتم و همة شب را در انديشه بودم تا صبح طلوع كرد. نماز صبح خواندم و به نزد علي منذر رفتم و آن داستان را با او در ميان نهادم.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✅ مسجد مقدس جمکران ✅
#جمکران
#روشهای_توسل
🔴 همراه علی منذر به جایگاه دیشب رفتیم پس او گفت : به خدا سوگند که نشان و علامتی که امام فرموده بود اين جا نهاده است و آن، اين كه حدود مسجد، با ميخها و زنجيرها مشخص شده است»
آن گاه به نزد سيّد ابوالحسن الرضا رفتيم. چون به سراي وي رسيديم غلامان و خادمان ايشان گفتند:
«شما از جمكران هستيد؟» گفتيم: «آري». پس گفتند: «از اول بامداد، سيد ابوالحسن در انتظار شما است»
♦️ پس وارد شدم و سلام گفتم. جواب نيكو داد و بسيار احترام كرد و مرا در جاي نيكو نشانيد. پيش از آن كه من سخن بگويم، او سخن آغاز كرد و گفت: «اي حسن بن مثله! من خوابيده بودم. شخصي در عالم رؤيا به من گفت:
🌹 «شخصي به نام حسن بن مثله، بامدادان از جمكران پيش تو خواهد آمد، آن چه بگويد اعتماد كن وگفتارش را تصديق كن كه سخن او، سخن ما است. هرگز، سخن او را ردّ نكن». از خواب بيدار شدم و تا اين ساعت در انتظار تو بودم.
🔹 حسن بن مثله، داستان را مشروحاً براي او نقل كرد. سيد ابوالحسن، دستور داد بر اسبها زين نهادند. سوار شدند. به سوي دِه (جمكران) رهسپار گرديدند.
چون به نزديك دِه رسيدند، جعفر شبان را ديدند كه گله اش را در كنار راه به چرا آورده بود. حسن بن مثله، به ميان گله رفت آن بز كه از پشت سر گله من آمد، به سويش دويد. حسن بن مثله، آن بُز را گرفت و خواست پولش را پرداخت كند كه جعفر گفت: «به خدا سوگند! تا به امروز، من اين بز را نديده بودم و هرگز در گلة من نبود، جز امروز كه در ميان گله، آن را ديدم و هرچند خواستم كه آن رابگيرم، ميسّر نشد»
پس آن بُز را به جايگاه آوردند و در آن جا سر بريدند.
سيد ابوالحسن الرضا به آن محل معهود آمد و حسن بن مسلم را احضار كرد و منافع زمين را از او گرفت.
آن گاه وجوه رهق را نيز از اهالي آن جا گرفتند و به ساختمان مسجد پرداختند و سقف مسجد را با چوب پوشانيدند.
سيد ابوالحسن الرضا، زنجيرها و ميخها را به قم آورد و در خانة خود نگهداري كرد. هر بيماري صعب العلاجي كه خود را به اين زنجيرها ميماليد، در حال، شفا مييافت.
♦️ ابوالحسن الرضا وفات كرد و در محلة موسويان (خيابان آذر فعلي) مدفون شد، يكي از فرزندان اش بيمار گرديد. داخل اطاق شده سر صندوق را برداشت زنجيرها و ميخها را نيافت».
🌺ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج🌺
🆔 @emame_zaman