🗳 «همه این اتفاقات نتیجه رأی تو بود !!!»
🔹 در انتخاب خلیفه سوم ، توسط شورایی ۶نفره رأی گیری شد و چون آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رأی میداد، همو خلیفه مسلمین میشد!
🔹 عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رأی می دهم و تو خلیفه خواهی شد!!؟
🔹 امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(ص) را قبول کرد و عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت.
پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت!!!
🔸بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فوراً بنیامیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونهای که حضرت امیر در تعبیری میفرمایند:
«بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیتالمال مسلمین چیره گشتند...»
در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت و حتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد!!!
🔴 نکته:
🔹قبل ازشورش عدهای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد.
ابوذر را تبعید کرد،
عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و...
🔸 بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبدالرحمن از او روی برگرداند و گفت:
«مابه تو رأی ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...»
🔹 در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: «همه این اتفاقات نتیجه رأی تو بود»
🔸 عبدالرحمن گفت:
من پشیمانم و از از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم.
🔹 مولا علی علیهالسلام دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند:
«تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!»
✅ عزیزان...
انتخابات مهمی پیش رو داریم
فراموش نکنیم که:
🗳 رأی ما مسئولیت آور است.
پس با آگاهی و بصیرت رای بدهیم.
در روبیکا قالیباف رئیس جمهوره.
در توئیتر پزشکیان.
در ایتا سعید جلیلی.
کف خیابان اما کسی تاریخ انتخابات را نمیداند...!
در تلگرام هم همستر پیشگام است...!
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 رهبر انقلاب: همه ائمه از امام باقر به بعد از نسل امام حسن(ع) هستند
🗓 بازنشر به مناسبت سالروز شهادت امام محمدباقر علیهالسلام
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«روز پُربرکت #عرفه را در پیش داریم، روز عید قربان را در پیش داریم، اینها جزء «ایام الله» هستند. دعا همیشه مستجاب است، ولی در آن روزهای مخصوص، ذات اقدس الهی بعضی از زمانها بعضی از زمینها را برای دعا اختصاص داده است. روزه گرفتن در روز نهم ذی حجّه؛ یعنی روز عرفه بسیار فضیلت دارد ولی از بس دعای آن روز پُربرکت است گفتند اگر روزه گرفتن باعث ضعف میشود که انسان در آن دعا درست نمیتواند با خدا راز و نیاز و گفتگو کند، آن روز را روزه نگیرد. اساس آن روز بر دعا کردن است انسان مواظب باشد بعد از ظهر آن روز را به دعا بگذراند»
درس اخلاق ۹۵/۶/١٨
"کمین فالانژها و تکنیسینها"
*️برای خروج پزشکیان از انفعال، هاشمی ۸۴ یا موسوی ۸۸ را بازسازی میکنند؟*
محمد زعیمزاده سردبیر فرهیختگان روزنامه نوشت:
ظاهرا شگفتانه شورای نگهبان، پزشکیان و کمپینش را هم مثل خیلی از فعالان سیاسی غافلگیر کرده. آنها بهوضوح آماده رقابت نیستند. کلیگویی و بیموضع بودن با اندکی چاشنی عوامزدگی نخستین برداشت از دومین ظهور پزشکیان در تلویزیون بود. ظهور و بروزی حتی ضعیفتر از نمایش اول در توضیح برنامه هفتم توسعه. به عمق فاجعه نگاه کنید. کاندیدای ریاستجمهوری که فرضش موفقیت است باید به سرعت برای موضوعات اساسی کشور مثل ناترازیها و کمبود بنزین و... حرف داشته باشد و تصمیم بگیرد، اما او بهوضوح هیچ ایدهای ندارد. در سمت راستش یک اقتصاددان لیبرال نشانده است و در سوی دیگر یک نهادگرا. هر سوالی میشود میگوید کارشناسان باید نظر بدهند و به این سوال هم جواب نمیدهد که وقتی اطراف شما پر از ایدههای ضدونقیض است درباره چنین موضوعی چطور تصمیم خواهید گرفت؟ واقعیت این است که ورود پزشکیان به این سیاق در موضوع اقتصاد یک عقبگرد تلخ در سنجش ایدههای حکمرانی در جریان اصلاحطلب بود. از اینجا به بعد به نظر میرسد تلاش میشود بین بود و نمود پزشکیان فاصله بیفتد، پزشکیان یا کمپین پزشکیان؟ احتمالا از امروز تا ۸ تیر فاصله بین این دو زیادتر میشود.
با رصد اطرافیان پزشکیان، سه سناریو محتمل است که دوتای آنها امتحانشان را پس دادهاند. رتوش پزشکیان به شیوه هاشمی 2005 سناریوی اول است و تغییر وضعیت به سبک موسوی 88 سناریوی دوم. اولی کار تکنیسینهای تکنوکرات است و دومی کار فالانژهای سیاسی و چپهای رادیکال.
فیلمهای انتخاباتی هاشمی را یادتان میآید؟ جلسات تصنعی با جوانان و دانشجویان و... و آخر دختران اسکیتسوار با لوگوی HASHEMI 2005 که یعنی بله شما با یک هاشمی دیگری طرف هستید. نه از آن پارلمانتاریست چپگرای دهه 60 خبری هست و نه از آن اقتدار و اتوریته عالیجنابی دهه 70 که زیر چرخهای توسعه نطقها را کشیده بود. کشتیبان را سیاست دیگری آمده است.تلاش برای برساخت یک هاشمی جدید در کمپین او جدی بود،اما نتیجه کمپین فاجعه بود. سانتیمانتالیسم و ژیگولسازی جواب نداد. کسی باور نمیکرد هاشمی جدیدی در کار است. آنهایی هم که میخواستند به همان اقتدار و صلابت رای بدهند، چینی باورشان تَرک خورده بود. هاشمی نه برای راستها کار کرد و نه چپها و در چشم بههمزدنی مغلوب استاندارش در اردبیل شد.
نسخه دوم، شبیهسازی با کمپین شکستخورده 88 است. زمستان 87 وقتی موسوی به میدان آمد، سالنامههای مطبوعات اصلاحطلب که با عکس خاتمی زیر چاپ رفته بود، مجبور شدند جلدشان را عوض کنند. اسفند 87 موسوی از نازیآباد شروع کرد و از ولایتفقیه گفت که جلوی دیکتاتوری را میگیرد. اخم رادیکالها سفتتر شد. دیگر موسوی آمده بود و خاتمی مجبور به کنارهگیری شد. انتخابات که جلوتر رفت دیدند کار سخت است، باید برساخت دیگری از او ساخت. موسوی به سیاق همه آن 20 سال ابتدا مخالفت کرد اما از جایی به بعد فرمان را سپرد به دست چریکهای پیر و جوان. لحن و ادبیات کمکم تغییر کرد. موج رادیکالیسم سوسیالدموکراسی مهندس رهنورد تشدید شد. موسوی دیگر دلش برای صلواتهای حسینیه نازیآباد غنج نمیرفت، بهجایش رابطهای اشرف برایش سوت و کف میزدند. آخرش هم یک راننده ناارجمند برایش دربست کردند از نازیآباد تا بنبست اختر.
فالانژهای چپ هر چقدر هم با پوپر عشقبازی کنند و کباده استوارت میل بکشند، آخرش رو به کپیتال مارکس سجده میکنند و پامنبریهای تفسیر سرخ مسجد جوستان هستند. زعارت روح شورشی در سلولهای سیاسیشان موکد شده است. تجربه موسوی 88 یک شکست تاریخی ملی بود. فالانژها، هم کشتی موسوی را غرق کردند هم کشور را در چاه تحریمها انداختند.
حالا این دو تجربه پیش روی مسعود پزشکیان است، البته او فعلا نه هاشمی 84 است نه موسوی 88. استعدادها و امکانات و ویژگیهای شخصی و سیاسیاش هم با آنها فرق دارد، اما اطرافش پر از تکنیسین و فالانژ است. تکنیسینها قهرمان تاکتیک هستند و بازنده بزرگ استراتژی. آنها در تکمسابقهها ممکن است شما را پیروز کنند اما آخر لیگ به سقوط میکشانندتان. فالانژها هم فلوشیپ انفجار و انتحار دارند، اگر هدف تخریب و پایان است آنها هادیان خوبی هستند.
پزشکیان البته میتواند راه سومی را هم جلوی خود باز کند. صحنه انتخابات بهگونهای است که نیروهای معتدل و کاربلد در صحنه کم نیستند. او باید خودش باشد، بدون رتوش و برساخت سیاستورزی کند. هر کس به او گفته خودت باش، اگر صادق بوده خیرش را خواسته. یک استراتژی عاقلانه هنوز میتواند رقابت انتخاباتی را بر سر ایدههای حکمرانی تثبیت کند. ره افسانه زدن و دل به بازی فالانژها و تکنیسینها سپردن مشکلی را نه از پزشکیان حل میکند نه از کشور.
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #طنز_انتخاباتی
⭕️ فقط جوابهای پزشکیان😉
اونجا که میگه یه عده تو مملکت میدزدن😊
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
💎بسته ویژه روز عرفه 👇
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📣برای دریافت هر یک از موارد
کلیک نمائید 👇
🟢 اعمال مخصوص روز عرفه
🟢 مروری بر اهمیت و آداب روز عرفه و ویژگی های ادعیه عرفه در بیانات حضرت آیت الله امام خامنه ای حفظهالله
🎙صوت دلنشین دعای عرفه با نوای استاد حاج مهدی سماواتی
🟢 دعای عرفه pdf باخط درشت و همراه با ترجمه
🎤روضه و توسل به حضرت مسلم بن عقیل ع با نوای حجت الاسلام استاد میرزا محمدی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌺در ثواب نشر مطالب شریک باشید
گنجینه صوتی ادعیه
#نوای_بهشتی
لینک دسترسی به کانال ادعیه صوتی👇
https://eitaa.com/navayebeheshti
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز عرفه و نماز عجیب استجابت دعا در کلام عارف فرزانه استاد فاطمی نیا !