10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨ظلم نوین جهانی؛ از جنگ نظامی تا تحریم سیاسی و اقتصادی
🔸قطعنامه هایی که هیچوقت به نفع مظلوم نبود
🔸بررسی روند ۱۰ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل طی سالهای جنگ تحمیلی علیه ملت ایران
✅ @saeedjalily
#یادداشت_خواندنی
تیم مذاکره کننده آمریکایی با چه شیوه ای توانسته بود اعتماد مذاکره کنندگان ایران را جلب کند؟ پاسخ را از میان نوشته ها و مصاحبه های مذاکره کننده ارشد آمریکایی (وندی شرمن) با اندیشکده آمریکایی "آسپن"، انديشکده بيکر دانشگاه "رايس"، نشریه "فارن پالیسی/ Foreign Policy"، نشريه "فارن افرز/Foreign Affairs" و کتاب خاطراتش برایتان روایت می کنم. حتما به یاد دارید که وندی شرمن در گفتگویی توهین آمیز، بخشی از زن ایرانی ها را همراه با فریبکاری دانسته بود. آنچه در این می خوانید، تماما به نقل از وندی شرمن است.
متن یادداشت را در صفحه حمید رسایی در ایتا یا تلگرام بخوانید:
@rasaee
@www_rasaee_ir
.
♻️ عجوزه فریبکار، چگونه سر تیم ظریف کلاه گذاشت!
🔹قسمت اول
🔰 حمید رسایی: این روزها هر چند کوس رسوایی برجام عالم گیر شده و روحانی و تیم مذاکره کننده اش تلاش می کنند تا این مرده را زنده نگه دارند اما هنوز جا دارد تا ابعادی از چگونگی تحمیل این ترکمنچای را مورد بررسی قرار دهیم.
رهبر انقلاب که از همان ابتدا بارها اعلام کرده بودند به این مذاکرات خوش بین نیستند، حتی خطوط قرمز مذاکرات را علنی کرده بودند تا تیم مذاکره کننده را بیشتر به مقاومت در برابر مطالبات غربی ها وادارند، در بیاناتشان به یک نکته روان شناختی هم اشاره کرده اند.
ایشان خطاب به مذاکره کنندگان ایرانی که محو روابط احساسی با تیم فریبکار آمریکایی شده بودند، فرمودند: «به مسئولین گفتیم به طرف مقابل اعتماد نکنید، به لبخند او فریب نخورید، به وعده نقد که می دهد ــ وعده نقد، نه عمل نقد ــ اعتماد نکنید، [چون] وقتی خرش از پل گذشت، برمی گردد و به ریش شما می خندد! اینقدر اینها وقیحند.»
اما تیم مذاکره کننده آمریکایی با چه شیوه ای توانسته بود اعتماد مذاکره کنندگان ایران را جلب کند؟ پاسخ را از میان نوشته ها و مصاحبه های مذاکره کننده ارشد آمریکایی (وندی شرمن) با اندیشکده آمریکایی "آسپن"، انديشکده بيکر دانشگاه "رايس"، نشریه "فارن پالیسی/ Foreign Policy"، نشريه "فارن افرز/Foreign Affairs" و کتاب خاطراتش برایتان روایت می کنم. حتما به یاد دارید که وندی شرمن در گفتگویی توهین آمیز، بخشی از ژن ایرانی ها را همراه با فریبکاری دانسته بود.
🔹آنچه در ادامه می خوانید، تماما به نقل از وندی شرمن است:
«مذاكرات ١+٥ ماه نوامبر در ژنو سوييس از سر گرفته شد. من احساس كردم كه ايجاد يك رابطه صميمانه شخصي در روياروييهاي روزمره با ايرانيان بسيار كارساز است. مشكل اساسي اينجا بود كه من هنوز هم نميتوانستم با همتايان ايرانيام مصافحه كنم و دست بدهم... اما اين موضوع يك جا به داد من رسيد تا بتوانم باب گفتوگويي باز كنم. يك روز در طول استراحت مذاكرات، من به سمت عراقچي و تختروانچي رفتم تا با آنها در مورد ناتواني در مصافحه گفتوگو كنم. به آنها گفتم كه من در يك محله يهودينشين بيرون شهر بالتيمور بزرگ شدهام و بسياري از همسايگانم يهوديان متدين ارتدكس بودند كه برخي از آنها مانند مسلمانان محافظهكار، از لمس كردن هر فردي از جنس مخالف به جز همسر، فرزند و والدينشان خودداري ميكنند.
عراقچي و تختروانچي اول كمي جا خوردند، اما با ادامه داستان من، آنها هم كمكم با دقت و علاقه بيشتري به حرفهايم گوش دادند. آنها خبر نداشتند كه رسومشان شبيه به يهوديان ارتدكس است و صحبت در مورد ناخوشايند بودن نحوه تعارف و مصافحه، اهميت خودش را نشان داد. آنها مقداري از گذشته من را فهميدند. حالا ميتوانستند كمي مرا واضحتر از قبل درك كنند: من نه تنها نماينده ايالات متحده يا يك فرد غيرقابل لمس از جنس مخالف بودم بلكه يك انسان بودم كه براي هنجارهاي فرهنگي آنها احترام قايل بودم. ايجاد يك زمينه مشترك با ايرانيان، اهميت ويژهاي داشت، چرا كه به لحاظ سياسي و حتي روانشناسي، پژواك گفتوگوها در ذهن امريكاييها با ايرانيها كاملا متفاوت بود.»
«ما اکنون در مذاکرات با ایران به اسم کوچک همدیگر را صدا میزنیم و به انگلیسی صحبت میکنیم چیزی که خیلی با قبل فرق دارد و گفتگو را بسیار راحتتر کرده است؛ ما خانوادههای همدیگر را نیز میشناسیم و هر وقت لازم باشد به هم ایمیل یا تلفن میزنیم . هم اکنون به مراحل بسیار حساس و سخت رسیدهایم و ایرانیها باید تصمیمهای بسیار مهمی را اتخاذ کنند. مذاکرات با زبان انگلیسی و بسیار ساده و روان انجام میشود، در صورت نیاز به هم ایمیل میزنیم و یا تلفنی حرف میزنیم تا کارها را با هم هماهنگ کنیم.»
🔹 ... ادامه در بخش دوم
🔺به اینستاگرام حمید رسایی بپیوندید🔻
instagram.com/p/BtNq4P0HT6A/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4ghf1ibtw9ov
@rasaee
.
♻️ عجوزه فریبکار، چگونه سر تیم ظریف کلاه گذاشت!
🔹قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: تیم مذاکره کننده آمریکایی با چه شیوه ای توانسته بود اعتماد مذاکره کنندگان ایران را جلب کند؟ پاسخ را از میان نوشته ها و مصاحبه های مذاکره کننده ارشد آمریکایی (وندی شرمن) با اندیشکده آمریکایی "آسپن"، انديشکده بيکر دانشگاه "رايس"، نشریه "فارن پالیسی/ Foreign Policy"، نشريه "فارن افرز/Foreign Affairs" و کتاب خاطراتش برایتان روایت می کنم. حتما به یاد دارید که وندی شرمن در گفتگویی توهین آمیز، بخشی از ژن ایرانی ها را همراه با فریبکاری دانسته بود.
آنچه در ادامه می خوانید، تماما به نقل از وندی شرمن است:
«هرچند بي اعتمادي ها هرگز برطرف نشد، اما به واسطه بحث هايي که عباس عراقچي و من، مجيد روانچي و من در مورد "موضوعات شخصي" داشتيم، اين مسئله در طول مذاکرات به ما کمک کرد که دستکم صبوري بيشتري مقابل هم به خرج دهيم. ما همچنان به يکديگر ايميل مي زنيم و بايد بگويم که اين تغيير بزرگي در روابط ديپلماتيکي بود که شاهدش بوديم. علاوه بر اين، اين "رابطه شخصي" بين وزرا موجب شد تا ما بتوانيم ملوان هايي را که ايران بازداشت کرده بود، بسرعت به خانه بازگردانيم.»
«دستکم براي ايالات متحده، مذاکرات هرگز مبتني بر اعتماد نبود. هم من و هم همتايم، عباس عراقچي در طول مذاکرات براي اولين بار نوه دار شديم. حتي بعد از آن برهه انساني، که من و عباس عراقچي فيلم نوه هايمان را به يکديگر نشان داديم، مذاکرات به همان اندازه قبل مبتني بر بي اعتمادي ادامه يافت.»
«گفته میشود زنان زمانی که خشمگین میشوند، گریه میکنند. من در طول این سالها تلاش کردم که این کار را متوقف کنم. در یکی از آخرین بخشهای مذاکرات قطعنامه شورای امنیت بود که اگرچه اساسا امر جدایی از مذاکرات نبود، اما باید با قطعنامههای قبلی اجماع میشد . روز بیست و پنجم از ۲۷ روز دور آخر مذاکرات در هتل کوبورگ بود ما در یک مایلی بیرون هتل نشسته بودیم. هیچ یک از ما زیاد نخوابیده بودیم. من قطعه کاغذی را وسط میز گذاشتم که در آن شاخصهایی که فکر میکردم کارساز است و باید به عنوان جزییات در قطع نامه ذکر شود، گفته شده بود.
عباس عراقچی گفت که خب من فکر میکنم این کارساز است و من با خودم گفتم پس ما به توافق رسیدیم. او گفت فقط یک چیز! این حمله همیشگی ایرانیهاست که میگویند"فقط یک چیز". من خشمگین شدم. از به تاخیر افتادن و کش دادن مذاکرات که برنامه من برای بازنشستگی و بازگشت به هاروارد را به تاخیر انداخته بود، خشمگین شدم. من شروع به فریاد کشیدن کردم و گفتم شما همه چیز را به خطر میاندازید. اینجا بود که نتوانستم جلوی اشک ریختنم را بگیرم. همه ساکت شده بودند چون این وندی شرمنی بود که تا آن روز ندیده بودند. بعد از آن عباس گفت بسیار خب. ما قبول میکنیم.
البته من هرگز از زنان نمیخواهم که این تاکتیک را به کار ببرند اما این داستان را در کتابم ذکر کردم چون ما زمانی در اوج قدرت هستیم که خودمان باشیم. شما باید به نوعی از طریق روابط انسانی به زمینه مشترک برسید. زمانی که من و عباس عراقچی هر دو همزمان با مذاکرات پدر بزرگ و مادر بزرگ شدیم، و عکسی در این باره رد و بدل کردیم این به ما اجازه داد نشان دهیم ما افرادی هستیم که سعی میکنیم بهترین راه را برای رسیدن به منافع کشورمان انتخاب کنیم.»
🔺کانال حمید رسایی🔻
http://instagram.com/p/BtNq4P0HT6A/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=4ghf1ibtw9ov
@rasaee
♻️ #زبان_بدن
🔰 حمید رسایی: در دیپلماسی علاوه بر زبان، بدن نیز سخن میگوید که به آن «body language» میگویند. نحوه نشستن، نحوه دست دادن، چگونه قدم برداشتن، قرار دادن پاهای روی هم، حرکات دست و نوع نگاه کردن و ... همگی در دیپلماسی بدن نقش دارند و حامل پیام هستند.
بررسی تصاویر دیدارهای مقام معظم رهبری با خانواده معظم شهدا و دیدارهای ایشان با سران کشورهای خارجی، حکایت از تواضع رهبر انقلاب در برابر خانواده معظم شهدا (سر به زیر، دستها بسته و روی زانو در حالی که به مبل تکیه ندادهاند) و در دیدار با رؤسای کشورهای خارجی، حکایت از حالت عزت قدرتمندانه و برتری (تکیه داده به مبل، دستها روی دسته مبل و سر افراشته) دارد.
قران مجید در تعریف نشانه مؤمنین واقعی، آنها را «اذلة علی المؤمنین و اعزة علی الکافرین» معرفی میکند. بنابر قاعده قرآن کریم که اول «اذلة علی المؤمنین» را ذکر کرده و به دنبالش «اعزة علی الکافرین» را آورده، تا در برابر مؤمنین متواضع نباشیم به عزت در برابر کفار نخواهیم رسید.
شاید راز عدم عزتیابی برخی از مسئولان کشور هم در همین باشد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
27.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلسله کلیپ های تحلیلی
#پروژه_نقب
🔺قسمت یازدهم
👤 #علیرضا_پورمسعود
#نفوذ
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
🌐 مثلثی مرتبط با هپکو
رمزگشایی از عطاریان، آخوندی و زنگنه
🔺بیژن زنگنه یکی از مهمترین منتقدان سیاست خصوصی سازی در دولتهای نهم و دهم، تحت هر شرایطی پلی به گذشته میزند و با طرح انتقادات بسیار از روند خصوصیسازی، شیوه بکارگرفته شده را به ضرر منافع ملی میداند. اما او خودش یکی از منتفعان خصوصیسازی است که یک قطب صنعتی کشور را به ورطه نابودی کشانده است.
🔺موضوع اصلی واگذاری هپکو است؛ ارزیابی های اولیه، قیمت این شرکت و شرایط هپکو از سال ۸۴ آغاز و در سال ۸۵ به علی اصغر عطاریان واگذار شد. عطاریان که ار روابط ویژه و حسنهای با بیژن نامدار زنگنه برخوردار بوده است، پس از خرید ارزان هپکو، وزیر سابق نفت را به هپکو دعوت کرده و وی را ریاست هیئت مدیره این شرکت میکند.
🔺عطاریان، هپکو را به قیمت ۷۵ میلیارد تومان تحت عنوان «شرکت واگن سازی کوثر» که در اصفهان مستقر است، از دولت خریداری کرد. حامی اصلی عطاریان در خرید هپکو کسی نبود جز بیژن نامدار زنگنه. وی که میدانست پس از پایان دوره وزارتش، هیچ مسئولیت اجرایی به وی واگذار نمیشود، راه هپکو را در پیش گرفت و به گفته علی اکبر کریمی، نماینده مردم اراک با یک قرارداد شیرین، ۱.۵ میلیارد تومان از هپکو دریافت میکند که با توجه به قیمت روز دلار – 800 تومان – رقمی حدود دو میلیون دلار به وی پرداخت میشود؛ تنها برای یک سال فعالیت!
🔺زنگنه که از هپکو میرود اما اجازه نمیدهد رابطه دوستانه وی با عطاریان تحت الشعاع قرار بگیرد. به جبران آن روزها قراردادی شیرین به عطاریان میرسد که در نوع خود عجیب است. در سال 1395 موضوع ساخت 400 واگن از محل یارانه نفت ناشی از صرفه جویی انرژی مطرح شد.
🔺زنگنه که دوستی ویژهای با عباس آخوندی وزیر وقت راه و شهرسازی داشت، مقدمات واگذاری یک پروژه جذاب به عطاریان را آغاز کرد. در تایخ 11 مهر 95 در مراسمی با حضور وزیر راه و شهرسازی و وزیر نفت که در محل وزارت نفت برگزار شد قرارداد ساخت 400 واگن به ارزش 90 میلیارد تومان از محل یارانه نفت ناشی از صرفه جویی انرژی با شرکت تجارت پوشش سپاهان و واگن سازی کوثر متعلق به عطاریان امضاء شد.
🔺عطاریان که به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط خرید شرکت هپکو چوب حراج به این شرکت زد و هپکو را به پارکینگ بزرگی از ماشین آلات راه سازی تبدیل کرد امروز در راس شرکت واگن سازی کوثر قرارداد ساخت 400 واگن را امضا می کند.
🔺اما این قرارداد چگونه به عطاریان رسید؟ برای پاسخ به این پرسش باید گفت طبق بند «ق» تبصره 2 قانون بودجه وزارت نفت از محل صرفهجویی انرژی مبالغی را به نهادهای دیگر پرداخت میکند. به عنوان مثال وزارت نفت برای توسعه راه آهن که منجر به کاهش مصرف انرژی میشود، مبالغی را از محل صرفهجویی به دستگاه مورد نظر پرداخت میکند و آن نهاد دولتی، با پیمانکار تسویه حساب میکند.
🔺در قراردادی که میان وزارت راه و شهرسازی و شرکت واگن سازی کوثر در سال 95 امضا شد، دوست صمیمی زنگنه یعنی عباس آخوندی، با دیگر دوست صمیمی زنگنه یعنی عطاریان قرارداد خاصی را امضا میکند و وزیر نفت هم به عنوان شاهد قرارداد، در مراسم امضای این قرارداد حاضر میشود. یک مثلث برای کمک به عطاریان!
🔺هر چه نباشد در خصوصیسازی که وزیر نفت منتقد جدی آن است، حقوق شیرینی دریافت شده است و این قرارداد، شاید به جبران روزهایی باشد که زنگنه در هپکو صاحب عنوان و سمت بود.
📚میز نفت
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
▪️یه سلامی هم بکنیم به شبکه حامی تروریسم #ایران_اینترنشنال
که ۱سال پیش در همین روز وقتی هنوز صدای شلیک ها در #اهواز طنین مرگ و کشتار شهروندان بیگناه بود، گروه تروریستی رو روی خط آورد و تعریف و تمجید سرداد که چه حملهی چنین و چنانی به مردم بی دفاع کرده!
#راشد_اینترنشنال
💬بیگانه
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus