18.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ مهمترین اشکال لایحه پیشنهادی عفاف و حجاب از نگاه حمید رسایی
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
.
♻️ سلام آقای رسایی/ این قبض آب خونه پدرمه. بازنشستهای با حقوق ۱۰ میلیون. پدرم هشت فرزند داره که ششتاشون ازدواج کردن هنوز با هم زندگی میکنن و ۱۲ تا نوه خدا بهش داده، خدا را شکر همیشه هم خونهشون رفتوآمد هست. پرمصرف هستند (البته با این تعداد فرزند و نوه کم هم هست). چرا؟! چون عیالوار هستند. اونقدر تعرفهها رو با بیفکری بالا بردن که فکر نکردند میزان مصرف باید به تعداد اهالی یک خانواده محاسبه بشه. این عدالته که تعرفه ما با خانوادهای که دو نفره است یکی باشه!
#پیامهای_مردمی
✍ این نکته درستی است که به تناسب جمعیت هر خانواده باید شاخص مصرف و تعرفه تخفیف و جریمه در نظر گرفته بشود.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش جالب رائفی پور پیرامون مدیر اداره فرهنگ گیلان و برخی وقایع قدیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه وحشتناک ریزش کوه در محور هراز😮
🔺روز گذشته به دلیل ریزش کوه، محور هراز مسدود شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دلیل عصبانیت برخی صرافیها از بانک مرکزی چیست؟
💸آیا برخی صرافیها به دنبال بهم ریختن بازار هستند؟ چرا برخی صرافیها از اقدامات ماههای اخیر بانک مرکزی نگران و عصبانی شدند؟
@BisimchiMedia
رفاعه بن شدّاد بَجَلی در جنگ جمل و صفین شرکت داشت. در زمان حکومت علی(ع) قاضی اهواز بود. به سیدالشهدا نامه نوشت و دعوت به قیام کرد، اما در کربلا حاضر نبود. ✅
پس از واقعه عاشورا در صف توابین به خونخواهی حسین(ع) قیام کرد.
وقتی توابین شکست خوردند، در پی مختار آمد تا با او به هدف دست یابد. اما نتوانست مختار را بفهمد و پس از مدتی، او را ترک کرد. رفاعه مختار را خائن به قیام میدانست.
او به صف شمری پیوست که بزرگترین جنایت تاریخ را به نام خود رقم زد .
توجیهش برای همرکابی با شمر این بود که شمشیر برای مختاری تیز کرده بود که از او خوشش نمی آمد
حتی به صف نمازی ایستاد که شمر، امام جماعتش بود.
رفاعهای که به خونخواهی حسین(ع) قیام کرده بود، حالا از لجِ مختار، پشت سر شمر نماز میخواند و امید داشت از قاتلان پسر فاطمه(س) انتقام گیرد !!!
🔺وقتی چرخش های گفتمانی برخی سیاسیون را می بینم، هنگامی که مواضع عجیب برخی دوستان را می شنوم، ناخودآگاه یاد ماجرای رُفاعه می افتم.صحبت ها، اقدامات و کنش هایی که برای آن دلیلی جز لجاجت سیاسی نمیدانم.
دوستانی که تا دیروز کنارت بودند اما سر یه اتفاق،به کل گذشته شان پُشت می کنند و از سر لج تو حاضرند پژواک صدای کسانی باشند که روزی دوست داشتند صدای آنان را خفه کنند.
🔺هاشمی رفسنجانی با احمدی نژاد لجاجت داشت ، اما لگدش را به نظام و رهبری زد،
منتظری از امام کینه به دل گرفته بود، اما صدای منافقین و باند مهدی هاشمی شد،
احمدی نژاد نسبت به شورای نگهبان دل چرکین بود اما هم نوا با دشمنان این نظام دستور به تحریم انتخابات داد ؛
موسوی،کروبی،آیت .... امجد ، آیت ... آذری قمی،شیخ علی تهرانی،آیت الله شریعتمداری و ده ها اسم و فامیل دیگر وقتی سرگذشتشان را می بینی و علت یابی می کنی مسیر انحراف آنان را، اگر به چند علت برسی، قطعا یکی از آنان لجاجت سیاسی است.
🔺 لجاجت سیاسی انسان را کور می کند. انسان را سیاه و سفیدی و صفر و صدی بار می آورد.
می شناسم دوستانی را که از لج با رئیسی به رای دادن به همتی رسیدند !
می شناسم دوستانی را که از سر لج با جلیلی و برخی اطرافیانش مدافع برجام شده اند .(حتما ولایتی و قالیباف و مناظرات سال ۹۲ یادتان نرفته )ا
می شناسم رفقایی را که امروز نسخه انفعال می پیچند و می گویند دیگر حرف زدن و نوشتن فایده ای ندارد ، می پرسم چرا؟
می بینی ماجرا بر می گردد به تحلیلش از حمایت رهبری از برجام و تیم هسته ای، بر می گردد به حمایت و تعریف و تمجید های رهبری نسبت به آملی لاریجانی، بر می گردد به رد صلاحیت احمدی نژاد، بر می گردد به مخالفت رهبری با استیضاح روحانی و... گزاره هایی که خود برای خودا ساخته و نتیجه گرفته است و امروز هم نوا با خناسان نسخه ناامیدی و انفعال می پیچد.
در اغتشاشات اخیر ، همه دیدیم طیفت هایی از قلیل رزمندگان پشیمان و خسته از مجاهده ای که به جهاد با جگرخواران کوموله و جنایتکاران دموکرات افتخار می کردند ولی به خاطر برخی لجاجت های کودکانه با اطرافیان با کوموله و دموکرات همنوا شدند !!!!!!
🔺بسیاری از انتقاد ها و کنش های امروز را حاصل لجاجت سیاسی می دانم.
لجاجت دور باطل است. محورش حب و بغض است.
در حالت لجاجت سیاسی نسبت تو با اشخاص تعیین کننده کنشگری و مواضعت می باشد و نه تکلیف و ارزش های دینی و انقلابی.
چون از کسی بد دیده ای، خاطره تلخ داری و به هر دلیلی از او خوشت نمی آید، کینه ورزی می کنی، حتی حاضری با دشمنان دیروزت، دست مودت بدهی، تا او زمین بخورد. حتی حاضری با کسانی که دیروز به خونت تشنه بوده اند نزدیک شوی تا او خوار شود.
🔺البته در تاریخ کم نداشته ایم بزرگانی را که در دام لجاجت سیاسی نیفتاده اند. چه بزرگانی که حضرت امام به آنان نهیب زد و از مسیر برنگشتند.
مگر ماجرای اختلاف نظر امام با آیت الله خامنه ای در موضوع انتخاب نخست وزیر و نوع نگاه آیت الله خامنه ای به اختیارات حکومت اسلامی در خطبه های نماز جمعه تهران را فراموش کرده ایم؟ امتحانی که آیت الله خامنه ای از آن سربلند بیرون آمد.
چه بسیار افرادی که توسط شورای نگهبان در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت شدند اما رفوزه نشدند در این امتحان.
چه بسیار دوستانی که صرفا بخاطر مطالبه گری و عدالتخواهی شان کارشان به دادگاه کشید، اما پُشت به جمهوری اسلامی و آرمان هایش نکردند.
چه بسیار رفقایی که در مسائل متعدد با رهبر انقلاب دچار اختلاف در تحلیل شدند اما حرف ایشان را مُطاع دانستند و اطاعت را واجب.
بله! امتحان سختی است. می توانیم چنان رُفاعه و منتظری و احمدی نژاد باشیم که در تاریخ به تذبذب در اندیشه و رفتار از ما یاد کنند و یا می توانیم چنان ابوذر و مصباح و خامنه ای باشیم که همگان بر ایستادگی و پایداری اصولی و مبنایی مان شهادت دهند🌿
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراض مجری شبکه سه به بیانیه قلدرمآبانه طاقچه و طعنه به نیروهای انتظامی و قوه قضاییه که به جای برخورد با متخلفین با متحصنین برخورد می کنند!
قوه قضاییه زور و خشونتت برای متخلفین و مجرمین نگه دار نه برای مظلومان!
جای معروف و منکر تغییر کرده؟
یک شنبه ۸ مرداد روز ۲۸ نهضت مطالبهگری
🔻روحانی ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست داد اما قالیباف وزارت کشور را میخواست!/تعهد قالیباف به عدم نامزدی در انتخابات به روحانی
محمد قوچانی، روزنامهنگار اصلاحطلب، در ادعایی تازه نوشت:
🔹روحانی به محمدباقر قالیباف هم پیشنهاد کرد معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست شود. قالیباف البته مایل بود و آماده که وزارت کشور را در دولت روحانی عهدهدار شود و حتی یکی از متنفذترین و نزدیکترین افراد به حاکمیت نیز به روحانی پیام مشابهی داده بود که گرچه ما به شما رای ندادهایم اما تردیدی نکنید که محمدباقر قالیباف بهترین وزیر کشور برای دولت شماست.
🔹روحانی به یاد میآورد که در آن تابستان ۱۳۹۲ محمدباقر قالیباف به او گفت ضمن تشکر از پیشنهادش درباره آن فکر میکند اما قبل از پاسخ بداند که دیگر هرگز برای ریاست جمهوری نامزد نخواهد شد.
🔹قالیباف در آن دیدار به روحانی سه نکته را گفت: اول؛ من دیگر به هیچ وجه نامزد نمیشوم. دوم؛ حتما میخواهم به دولت شما کمک کنم. سوم؛ اگر شهردار تهران هم باشم به شما کمک بیشتری میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپو حتما ببینید
جواب درخوریه به شبههای که این روزا خیلی پخش شد:
❌ «در مقابل ظلم حکومت خودت سکوت کردی، بعد برای حسینی سینه میزنی که جلوی ظلم ایستاد؟»
✍ امیرعلی اسماعیلی
19.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨مستند جدید نافرجام
🔺این داستان : لحظه تو گونی رفتن کمال از اعضای شبکه محلات لاهیجان که با هدایت منافقین قصد ترور و خرابکاری در کشور را داشتند.
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 مراحل درخواست گذرنامه زیارتی در برنامه پلیس من
#اربعین_۱۴۰۲