🔻دولت نباید تجربه تلخ مذاکرات دولت آقای روحانی را تکرار کند
🔹جمهوری اسلامی ایران با صراحت بر رفع تحریمهای ظالمانه و ایجاد شرایطی مساعد برای مدیریت ناترازیهای اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم تاکید دارد. در مقابل، طرفهای اروپایی ظاهرا اهداف دیگری را دنبال میکنند که به نظر میرسد فراتر از مسائل اقتصادی و صرفا معطوف به تغییر رژیم سیاسی و دگرگونی سیاستهای منطقهای ایران است.
🔹مطالبات مطرحشده از سوی طرف اروپایی، شامل تغییر رویکرد ایران نسبت به مسائل منطقهای، بهویژه در قبال جریان مقاومت، محدود کردن نقش ارزشهای انقلابی و ولایت فقیه در سیاست خارجی و تنظیم روابط با سایر کشورها از جمله چین و روسیه براساس خواست و منافع غرب است.
🔹همچنین، آنها بر مواردی مانند سبک زندگی و حجاب زنان که در تعارض با ارزشهای فرهنگی و دینی ایران است، تاکید دارند. این رویکردها، نشاندهنده تلاش برای اعمال نفوذ و محدود کردن استقلال و حاکمیت ملی ایران است.
🔹با این تفاسیر، نمیتوان چندان به این گفتوگوها خوشبین بود اما چرا باید بدبین باشیم؟ در این راستا، لازم است تا دولت مواضع خود را بهطور شفاف و روشن برای افکار عمومی تبیین نماید. باید مشخص شود که آیا اهداف مذاکرات محدود به رفع تحریمهاست یا فراتر از آن.
🔹نباید مذاکرات بهگونهای پیش رود که مردم را در ابهام و سردرگمی قرار دهد و تجربه تلخ مذاکرات دولت آقای روحانی تکرار شود. دقیقا باید مشخص شود که دولت چه اهدافی را دنبال میکند و طرف مقابل، چه خواستههای دیگری دارد.
🔹نباید با حرفهای دولت آقای روحانی و وعده لغو تحریم، مذاکره و اعتمادسازی، به مردم سخنان خلاف واقع بگوییم. باید توجه داشت که با شیطان مذاکره کردن بیفایده است. این واقعیت تلخی است که بعد از این همه سال، هنوز این چرخه ادامه دارد. این موضوع کاملا روشن است که مردم را نباید به مذاکره شرطی کرد.
🔹باید توجه داشت که استقلال واقتدار ملی هزینه دارد، لذا در صورت تمایل به حفظ استقلال و قدرت، باید این هزینه را پذیرفت و با برنامهریزی ومدیریت صحیح، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را هموار کرد. دوران رویکردهای منفعلانه وشرطی کردن مردم به پایان رسیده است و باید با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و با رویکردی فعال و مستقل، به دنبال حل مشکلات و چالشهای پیش روی کشور باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تصاویری از محل ترور دو قاضی دیوان عالی در تهران
#مهم
ترور دو #قاضی_امنیتی نشان از آغاز فصل جدیدی از اقدامات خرابکارانه توسط عوامل دشمن دارد.
🚨 پدافند غیرعامل
۱. مساجد بیمه آتشسوزی شوند
۲. به وسایل اطفاء حریق مجهز گردند
۳. دوربین مدار بسته نصب گردد
۴. پنجرهها با فنس پوشانده شود
۵. نسبت به افراد و بستههای مشکوک مراقبت گردد
۶. تدابیر عضویت و فعالیت نمازگزاران در بسیج مساجد اتخاذ شود
۷. سوره و ادعیه مورد تأکید رهبری، روزانه قرائت گردد
احمد قدیری
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
@GhadiriNetwork
⭕️چرا از #قضات_ضدتروریسم کینه دارند؟ به خاطر این جمله؛
#شهید علی رازینی:
بنده و دوستانمان با منافقین کاری را کردیم که حضرت علی(ع) با خوارج کرد
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تغییرات اقلیمی؛ سلاحی آخرالزمانی
#اختصاصی
• در سال ۱۹۹۵، رابرت فلچر در مقابل سنای ایالات متحده سلاح اقلیمی را تأیید کرد و گفت:
"اکنون که آب و هوا را دستکاری میکنیم، یا میتوانیم طوفان یا زلزله ایجاد کنیم و از آنها بهعنوان سلاح جنگی استفاده کنیم، باید معاهدهای داشته باشیم"❗️
🔴️قاضی محمد مقیسه که بود و چه پروندههای مهمی را بررسی کرد؟
🔹محمد مقیسه، قاضی معروف پروندههای امنیتی و رئیس شعبه ۵۳ دادگاه انقلاب بود. وی در سال ۶۴ به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد و پس از آن دادیار و ناظر زندان رجاییشهر کرج شد. قاضی مقیسه بیش از ۳۰ سال سابقه حضور در دادگاه انقلاب داشته و در محاکمه متهمان سیاسی و اقتصادی بسیاری نقش داشت.
🔹پرونده رهبران بهایی، برخی اغتشاشگران سال ۸۸ از جمله پروندههایی هستند که مقیسه مسئول رسیدگی به آن بودهاست. پرونده ابوالفضل قدیانی و مصطفی تاجزاده در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست مقیسه رسیدگی شدهاست.
🔹مقیسه هم چنین، مهدی هاشمی، فرزند مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس سابق مجمع تشخیص مصحلت نظام) را به صورت غیر علنی در دادگاه انقلاب در سال ۲۰۱۴ میلادی محاکمه کرده بود.
🔹قاضی مقیسه هم چنین در سال ۱۳۹۶، رئیس دادگاه رسیدگی به اتهامات پرونده موسوم به فساد بزرگ نفتی بود که پای بابک زنجانی را به این دادگاه کشاند.
🔹رسیدگی به پرونده موسوم به شاخهای اینستاگرامی نیز به ریاست قاضی مقیسه انجام شده بود.
🔹قاضی مقیسه در سالهای اخیر در بسیاری از پروندههای مهم امنیتی حکم صادر کرده است که از آن جمله میتوان به پرونده نسرین ستوده اشاره کرد. همچنین در هفتههای اخیر صدور حکم ۱۰ سال حبس برای مدیر آپارات از سوی قاضی مقیسه، انعکاس گستردهای در رسانهها داشت.
🔹قاضی مقیسه در فهرست تحریمهای دولت ایالات متحده آمریکا هم قرار گرفته بود.
🔻ادعای وال استریت ژورنال: ایران به مذاکره موشکی نه گفت/ برای اولین بار ایران به غربی ها گفت که فعال شدن اسنپ بک یعنی خروج از NPT و تغییر دکترین هسته ای/ پیام غالب ایران این است که مایل به مذاکره هستند
لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال مدعی شد:
سه کشور اروپایی (E3) روز دوشنبه در ژنو به ایران اعلام کردند که موشکهای بالستیک باید بخشی از هرگونه مذاکره آینده ایران با ترامپ باشد. ایران به اروپاییها گفته این اتفاق نخواهد افتاد.
همچنین ایران به اروپاییها اعلام کرده است که در صورت فعال شدن مکانیزم اسنپبک، نه تنها ایران از معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) خارج خواهد شد، بلکه ممکن است دکترین یا موضع هستهای ایران نیز تغییر کند.
از یک منظر، این موضوع تعجبآور نیست، اما این اولین باری است که میدانم ایران چنین چیزی را مستقیماً به مقامات غربی گفته است.
با این حال، پیام غالب ایران این است که مایل به مذاکره هستند. اما آنها ابتدا میخواهند ترامپ یک پیشنهاد ارائه دهد. فکر میکنم اگر فرض کنند که این اتفاق خواهد افتاد، دارند اشتباه می کنند. ما دیگر در شرایط ژانویه 2021 نیستیم.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فواد ایزدی: فضای مجازی هیچ کشوری اینگونه رها نیست/ متاسفانه قوه قضاییه و نهادهای ما ظاهرا تماشاچی هستند