14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بیبیسی، بنگاه خبری شخصی ملکه انگلیس، که در حال تلاش برای عادیسازی همجنس بازی است، گزارشی تهیه کرده که خیلی حرفه ای و زیرپوستی داره حس دلسوزی رو نسبت به هم جنس بازها به مخاطب القاء میده.
@BisimchiMedia
🔴 برجام هاشمی
آمریکا در توافق با دولت هاشمی پذیرفت تا به بازماندگان ایرباس، ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار دلار پرداخت کند.
سه ماه بعد از ایرباس که بوئینگ آمریکا بر فراز لاکربی منفجر شد، واشنگتن بابت هر آمریکایی ۱۱ میلیون دلار از لیبی غرامت گرفت.
یعنی قیمت جان هر ایرانی ۲٪ هر آمریکایی رقم خورد.
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
🔴 ابد و یک روز
امتیاز دادیم و عضو NPT شدیم،
تحت فشار ناشی از NPT متعهد به برجام شدیم،
زیر فشار خروج آمریکا و افزایش تحریمها، قرار است به شرط تصویب CFT و پالرمو تن به تحقیر INSTEX بدهیم،
تحت فشار کانال انحصاری غذا و داروی INSTEX و خودافشایی FATF نیز موشکی و منطقهای را میفروشند.
twitter.com/GhadiriNetwork
@GhadiriNetwork
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ| شورش در اسرائیل!
#واحد_چند_رسانه_ای_خیبر
🔰عضویت در پایگاه صهیونپژوهی خیبر👇
💻 kheybar.net
🔸 eitaa.com/kheybar_net
🔹 sapp.ir/kheybar.net
📷️ www.instagram.com/kheybar_net
🎙 #تبیین_و_تحلیل | فقه تخصصی؛ پاسخ به مسائل جدید
🔍 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رمضانی طلاب (۱۳۹۸/۲/۱۸) نسبت به وجود فقههای تخصصی در حوزه علمیه تأکید کردند. به همین مناسبت بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ابعاد فقه تخصصی را بررسی کرده است.
👈 گفتوگو با حجتالاسلاموالمسلمین احمد مبلغی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔸«فقه تخصصی»، فقهی است که از فقه عام منشعب میشود و در آن سه تخصص لحاظ میشود؛ تخصص موضوعی، تخصص روشی و تخصص ساختاری. «تخصص موضوعی» یعنی شما باید ماهیتشناسی دقیقی نسبت به این موضوع داشته باشید و این مسأله به شکل علمی بدست خواهد آمد.
🔹تخصص دوم، «تخصص روشی» است. اصولاً، فقه از یک روش برخوردار است که در فقه عام به کار گرفته میشود و اتفاقاً یک بحث تخصصی هم هست، یک فرآیند پیچیده است که شما با ادلهی مختلف، با منابع مختلف، با تبصرههای مختلف، با قواعد مختلفی که باید به کار بگیرید و... سعی در یافتن حکم میکنید.
🔸تخصص سوم، «تخصص ساختاری» است. در علم، ساختار حرف میزند، بعضیها خیال میکنند ساختار هیچ نقشی ندارد، نه! نوع پرداختن و میزان پرداختن شما، همهی اینها براساس ساختار است، این ساختار است که مجال میدهد گزارههایی، مسائل و موضوعاتش بیاید و بررسی شود.
🔹هر چه زمانه جلوتر میرود مجموعهای شدن موضوعات و چند بُعدی شدن موضوعات بیشتر میشود، یعنی موضوعات چند بُعدی و چند لایهای میشوند، همانطور که در علوم امروزی نیاز به مطالعات میانرشتهای شده است، باید یک فرآیندی در حوزهها طی شود که طلاب ابعاد عمومی و فقه عام را به شکل دقیق مطالعه کنند، سپس به یک سمت و تخصصی بروند، این یک تدبیر است.
🔻 برای مطالعه متن کامل این گفتوگوی جدید روی لینک زیر کلیک کنید:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42703
«حاجی دلیگانی» نماینده مجلس:
🔹آقایان دولتی اگر با اسم مسکن مهر مشکل دارند بهتر است اسم آن را تغییر دهند.
🔹وزرای دولت گرچه طرح مسکن اجتماعی و مسکن امید را مطرح کردند اما این طرحها هیچ وقت عملیاتی نشد و دولت عملاً ناتوان از اجرای این طرحهاست.
🔹اصل مسکن مهر اقدام درستی بود و توانست بخشی از نیازهای جامعه به مسکن را تأمین کند.
fna.ir/daqvwu
@Farsna
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹شما هیچ کاره و رهبری همه کاره؟!!
🔹اگر مجلس هیچ کاره است، چرا خودتون رو میکشید که بروید مجلس؟
✅استاد #حسن_عباسی
🔴پ.ن:
امسال انتخابات مجلس را در پیش داریم؛ حواسمون باشه که به هرکسی رای ندیم
✨ نقش آیت الله خامنه ای در تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده چه بود؟
⚡ انتشار برای نخستین بار
طرح و پیگیری این ایده در داخل و خارج مجلس خبرگان که «نیازی به تشکیل مجلس خبرگان برای شناسایی رهبری نیست.»، گروهی از دلسوزان نظام را بشدّت نگران کرده بود؛ چه، مجلس خبرگان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی بود و این تهدید وجود داشت که از دُور خارج شدن مجلس خبرگان بهعنوان مرجع تشخیص رهبری، فرایند نهادینه شدن ساختار سیاسی نظام را با چالشهایی اساسی مواجه سازد. اتّفاقاتی نظیر آنچه در نشست سالانهی دفتر تحکیم وحدت در سال ۱۳۶۳ افتاد و اعلام شد این تشکّل اجازه نخواهد داد که انتخاب آیتالله منتظری توسّط خبرگان انجام شود، این خطر را بسیار جدّی کرده بود. آیتالله خامنهای روایت میکنند: «من احساس کردم که جمعی در صددند مسئلهی رهبری بعد از امام را با غوغاسالاری تمام کنند. ممکن هم بود آن شخص به نظر آنها همان آقای منتظری باشد اما دوست میداشتند که این کار تحت ضابطه نیاید [بلکه با] هیاهو و های و هوی یک نفر را بگذارند، بعد هم با تبلیغات، قضیه را تمام کنند. من خوفم این بود. [بنابراین] میخواستم این قضیه به شکل قانونی و منضبط تحقق پیدا کند تا اینکه جایی برای غوغاسالاری نباشد. چیزی که من را در این احساس بیشتر دچار سوءظن میکرد این بود که بعضی از کسانی که در جلسه با این قضیه مخالفت کردند جزو کسانی بودند که آن روز معروف بودند به جریان چپ. میدانید دیگر، سال 63 و 64 بعضی از اینها، افراد خیلی تند فعالِ تبلیغاتچی بودند. جماعت خیلی فعالی بودند، از لحاظ تبلیغات هم خیلی تبلیغات میکردند و فعالیتهای زیادی میکردند و هیاهو زیاد داشتند. چند نفر از اینها که دو نفرشان الان یادم است ــ البته اسم نمیآورم ــ با این که این کار در مجلس خبرگان انجام بگیرد در جلسه مخالفت میکردند که به احتمال زیاد در صورتجلسات منعکس است. لذا بود که در این قضیه خیلی اصرار ورزیدم [که] ما باید این کار را با ضابطه تمام کنیم.»
بر این اساس و به منظور مقابله با حاکمیت غوغاسالاری و ساختارشکنی و صیانت از قانون اساسی و تحکیم فرایند قانونی انتخاب رهبر آینده توسط مجلس خبرگان، در روز بیستوچهارم تیرماه 1364، در جلسهی چهارم سوّمین اجلاسیّهی خبرگان، طرحی توسّط آیتالله خامنهای دربارهی شناسایی رهبر آینده تنظیم و با امضای چهل نفر از اعضا تقدیم هیئت رئیسه شد.
#روایت_رهبری، صص 96-95
#سید_یاسر_جبراییلی