🎙 #تبیین_و_تحلیل | فقه تخصصی؛ پاسخ به مسائل جدید
🔍 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رمضانی طلاب (۱۳۹۸/۲/۱۸) نسبت به وجود فقههای تخصصی در حوزه علمیه تأکید کردند. به همین مناسبت بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ابعاد فقه تخصصی را بررسی کرده است.
👈 گفتوگو با حجتالاسلاموالمسلمین احمد مبلغی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔸«فقه تخصصی»، فقهی است که از فقه عام منشعب میشود و در آن سه تخصص لحاظ میشود؛ تخصص موضوعی، تخصص روشی و تخصص ساختاری. «تخصص موضوعی» یعنی شما باید ماهیتشناسی دقیقی نسبت به این موضوع داشته باشید و این مسأله به شکل علمی بدست خواهد آمد.
🔹تخصص دوم، «تخصص روشی» است. اصولاً، فقه از یک روش برخوردار است که در فقه عام به کار گرفته میشود و اتفاقاً یک بحث تخصصی هم هست، یک فرآیند پیچیده است که شما با ادلهی مختلف، با منابع مختلف، با تبصرههای مختلف، با قواعد مختلفی که باید به کار بگیرید و... سعی در یافتن حکم میکنید.
🔸تخصص سوم، «تخصص ساختاری» است. در علم، ساختار حرف میزند، بعضیها خیال میکنند ساختار هیچ نقشی ندارد، نه! نوع پرداختن و میزان پرداختن شما، همهی اینها براساس ساختار است، این ساختار است که مجال میدهد گزارههایی، مسائل و موضوعاتش بیاید و بررسی شود.
🔹هر چه زمانه جلوتر میرود مجموعهای شدن موضوعات و چند بُعدی شدن موضوعات بیشتر میشود، یعنی موضوعات چند بُعدی و چند لایهای میشوند، همانطور که در علوم امروزی نیاز به مطالعات میانرشتهای شده است، باید یک فرآیندی در حوزهها طی شود که طلاب ابعاد عمومی و فقه عام را به شکل دقیق مطالعه کنند، سپس به یک سمت و تخصصی بروند، این یک تدبیر است.
🔻 برای مطالعه متن کامل این گفتوگوی جدید روی لینک زیر کلیک کنید:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42703
«حاجی دلیگانی» نماینده مجلس:
🔹آقایان دولتی اگر با اسم مسکن مهر مشکل دارند بهتر است اسم آن را تغییر دهند.
🔹وزرای دولت گرچه طرح مسکن اجتماعی و مسکن امید را مطرح کردند اما این طرحها هیچ وقت عملیاتی نشد و دولت عملاً ناتوان از اجرای این طرحهاست.
🔹اصل مسکن مهر اقدام درستی بود و توانست بخشی از نیازهای جامعه به مسکن را تأمین کند.
fna.ir/daqvwu
@Farsna
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹شما هیچ کاره و رهبری همه کاره؟!!
🔹اگر مجلس هیچ کاره است، چرا خودتون رو میکشید که بروید مجلس؟
✅استاد #حسن_عباسی
🔴پ.ن:
امسال انتخابات مجلس را در پیش داریم؛ حواسمون باشه که به هرکسی رای ندیم
✨ نقش آیت الله خامنه ای در تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده چه بود؟
⚡ انتشار برای نخستین بار
طرح و پیگیری این ایده در داخل و خارج مجلس خبرگان که «نیازی به تشکیل مجلس خبرگان برای شناسایی رهبری نیست.»، گروهی از دلسوزان نظام را بشدّت نگران کرده بود؛ چه، مجلس خبرگان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی بود و این تهدید وجود داشت که از دُور خارج شدن مجلس خبرگان بهعنوان مرجع تشخیص رهبری، فرایند نهادینه شدن ساختار سیاسی نظام را با چالشهایی اساسی مواجه سازد. اتّفاقاتی نظیر آنچه در نشست سالانهی دفتر تحکیم وحدت در سال ۱۳۶۳ افتاد و اعلام شد این تشکّل اجازه نخواهد داد که انتخاب آیتالله منتظری توسّط خبرگان انجام شود، این خطر را بسیار جدّی کرده بود. آیتالله خامنهای روایت میکنند: «من احساس کردم که جمعی در صددند مسئلهی رهبری بعد از امام را با غوغاسالاری تمام کنند. ممکن هم بود آن شخص به نظر آنها همان آقای منتظری باشد اما دوست میداشتند که این کار تحت ضابطه نیاید [بلکه با] هیاهو و های و هوی یک نفر را بگذارند، بعد هم با تبلیغات، قضیه را تمام کنند. من خوفم این بود. [بنابراین] میخواستم این قضیه به شکل قانونی و منضبط تحقق پیدا کند تا اینکه جایی برای غوغاسالاری نباشد. چیزی که من را در این احساس بیشتر دچار سوءظن میکرد این بود که بعضی از کسانی که در جلسه با این قضیه مخالفت کردند جزو کسانی بودند که آن روز معروف بودند به جریان چپ. میدانید دیگر، سال 63 و 64 بعضی از اینها، افراد خیلی تند فعالِ تبلیغاتچی بودند. جماعت خیلی فعالی بودند، از لحاظ تبلیغات هم خیلی تبلیغات میکردند و فعالیتهای زیادی میکردند و هیاهو زیاد داشتند. چند نفر از اینها که دو نفرشان الان یادم است ــ البته اسم نمیآورم ــ با این که این کار در مجلس خبرگان انجام بگیرد در جلسه مخالفت میکردند که به احتمال زیاد در صورتجلسات منعکس است. لذا بود که در این قضیه خیلی اصرار ورزیدم [که] ما باید این کار را با ضابطه تمام کنیم.»
بر این اساس و به منظور مقابله با حاکمیت غوغاسالاری و ساختارشکنی و صیانت از قانون اساسی و تحکیم فرایند قانونی انتخاب رهبر آینده توسط مجلس خبرگان، در روز بیستوچهارم تیرماه 1364، در جلسهی چهارم سوّمین اجلاسیّهی خبرگان، طرحی توسّط آیتالله خامنهای دربارهی شناسایی رهبر آینده تنظیم و با امضای چهل نفر از اعضا تقدیم هیئت رئیسه شد.
#روایت_رهبری، صص 96-95
#سید_یاسر_جبراییلی
🔸میم تا نونِ «معاملهی قرن»
(قسمت اوّل)
♦️دولت تروریست آمریکا به عنوان حامی همیشگی رژیم تروریست و اشغالگر صهیونیستی، همیشه طرحهایی را به نفع این رژیم مطرح کرده که مشهورترین آنها، طرح «روند صلح خاورمیانه» توسط جرجبوش پدر در سال 1990 مطرح شد.این طرح که به معنای «ایجاد دو دولت اسرائیلی و فلسطینی در یک سرزمین» بود، طیّ 30 سال گذشته، در حدّ مذاکراتِ بینتیجه باقی ماند و با شکست مواجه شد.
👈 اما ترامپ، پس از توفیق در فشار وزنش بر صندلی ریاست جمهوری آمریکا، طرح «معاملهی قرن» را مطرح کرد که به معنای «وطن قومیِ یهود» است و بر اساس آن، باید تمامی فلسطینیان از سرزمین مادری خود اخراج و در کشورهای متعدد تقسیم شوند و در عوض، دولت اشغالگر رژیم صهیونیستی با تشکیل حکومت یهودیانِ اسرائیلی، تمامی سرزمین اشغالی فلسطین را به نام خود سند بزند!
#معاملهی_قرن_هرگز
#کفتارهای_آمریکایی_اسرائیلی
.
♻️ نظر حسن روحانی درباره سریال گاندو
instagram.com/tv/BzZGSeeHxYR/?igshid=1q1tqmnvgx30t
🔰 حمید رسایی: سریال «گاندو» که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود و مخاطبان زیادی را جذب کرده، به جای حساسی رسیده است. موضوع سریال به جاسوسی جیسون رضائیان و نفوذ وی در مراکز حساس ریاست جمهوری به واسطه نزدیکی و جلب اعتماد خواهرزاده حسن روحانی می پردازد.
پخش این سریال البته با فشارهای مختلف دولت، تاکنون با سانسورهای زیادی مواجه شده است. روحانی در حالی دیروز با رسیدگی به پرونده جیسون رضائیان مخالف و امروز هم به پخش این سریال معترض است که در ۱۴ مرداد ۵۹ وقتی نماینده مجلس بود، مهمترین دلیلی که برای رد اعتبارنامه سید احمد مدنی (نماینده منتخب کرمان در مجلس اول) به زبان آورد، چیزی نبود جز موضوعی که ۳۷ سال بعد به آن اعتراض کرد و این رفتارها را بهانه جویی و پرونده سازی خواند!
مطابق مشروح مذاکرات مجلس شورای اسلامی، در بیست و نهمین جلسه دوره اول مجلس، مورخ ۱۴ مرداد ۵۹ وقتی با اشاره هاشمی رفسنجانی، دستور جلسه به بررسی اعتبارنامه سیداحمد مدنی اختصاص می یابد، از جمله نمایندگانی که در این باره سخن می گوید و در مشروح مذاکرات مجلس (سال ۵۹) و خطاب رئیس جلسه از او به «دکتر» یاد شده، حسن روحانی است. وی ابتدا به دستوراتی که احمد مدنی در خصوص مدت سربازی داده، اشاره می کند و او را یک خائن می نامد و در بیان دلایل رد اعتبارنامه وی میگوید:
«... اما راجع به مساله نیروی دریائی، در ایامی که ایشان در نیروی دریائی بودند اولا پست ترین افراد را یعنی افرادی که سوء سابقه داشتند را در سمت های مهم گذاشته بود. وضع ناوگان های ما جوری شده بود که اصلا یک ناوگانی که قابل تحرک باشد در واقع نداشتیم. اکثر ناوگان های ما خوابیده بود که البته اخیرا بحمدالله ارتش جبران کرده است و اکثر ناوها به راه افتاده است .
این مساله را افراد سازمان سیاسی ایدئولوژیک نیروی دریائی بندرعباس و همچنین انجمن های اسلامی گواهند و مدارک را دارند که خبرنگاران خارجی در قسمت هائی از ناوها حق ندارند وارد بشوند اما ایشان در دوره تصدی اش، خودش شخصا اجازه می داده و خبرنگارهای آمریکائی و انگلیسی از تمام خصوصیات ناوهای ما با خبر می شدند؛ از مقدار آمادگی ما، و این مساله ای است که باید تعقیب بشود...»
جالب اینجاست ۳۷ سال بعد که حسن روحانی از نمایندگی مجلس به ریاست جمهوری رسیده، وقتی جماعتی از خبرنگاران از جمله جیسون رضائیان که با انواع و اقسام شیوه ها به جاسوسی می پرداختند، بازداشت می شوند، همان نماینده این بار در قامت رئیس جمهور به این بازداشتها اعتراض میکند و این رفتارها را بهانه جویی و پرونده سازی مینامد!
در این مستند کوتاه تلاش شده تا برشی از دو مقطع تاریخی در کنار هم قرار گیرد. روحاني سال ۵۹ در حالی مهمترین دلیل رد اعتبارنامه احمد مدنی را راه دادن خبرنگاران در بخش های ممنوعه ناوهای ایران می داند که ۳۷ سال بعد، در سال ۹۴ خبرنگار جاسوسی بازداشت میشود که براحتی و با حمایت خواهرزاده حسن روحانی در نهاد ریاست جمهوری، از بسیاری مراکز و جلسات گزارش تهیه میکرده و در سفرهای ریاست جمهوری، همراه روحانی بوده تا جایی که به تعبیر خودش، حتی طعم آدامسی که رییس جمهور میجویده را هم میدانسته است!
پ ن : احمد مدنی، از اعضای بلندپایه جبهه ملی ایران بود. وی در سال ۱۳۴۸ به درجه دریاداری در نیروی دریایی ایران رسید و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی دریایی و اولین وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دولت مهدی بازرگان شد. او در بهمن سال ۱۳۵۸ در نخستین انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت کرد و با حمایت جبهه ملی ایران با کسب 15/9٪ آراء حائز رتبه دوم شد. مدنی در انتخابات مجلس اول نیز از حوزه کرمان به نمایندگی مجلس انتخاب شد اما اعتبارنامه او در مجلس تصویب نشد. وی در سال ۱۳۵۹ به آمریکا مهاجرت کرد و تا زمان مرگ در آنجا بود. وی سالها رهبری جبهه ملی ایران را در خارج از کشور بر عهده داشت.
#حمید_رسایی
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طلبههای فیک، سربازان جدید جنگ روانی!
🔸از فیک نیوزها تا اکانتهای فیک!
گام دوم انقلاب-استاد حسن عباسی.amr
5.54M
🎙 سخنرانی استاد حسن عباسی
موضوع: #گام_دوم انقلاب؛ تحولات اجتماعی پیش رو
🔸میم تا نونِ «معاملهی قرن»
(قسمت دوم)
♦️معامله قرن، یعنی تشکیل «وطن قومی یهود»، اشغال کامل فلسطین توسط صهیونیستها است. این اصطلاح نام همان کتابی است که هرتزل در قرن 19 نوشت: «دولت یهود». اشغال کامل فلسطین و تشکیل «وطن قومی یهود» بخش اصلی پروژه صهیونیزم در منطقه است، طرحی که از سال 1948 تا کنون با وجود تأسیس رژیم صهیونیستی امکان اجرایی کردن آن فراهم نشده بود، حال در دوره ترامپ، این شخصیت غیرعادی، فضایی را برای فراهم کرده که صهیونیستها را به اجرای این پروژه استعماری دعوت کرده است. در مرحلهی اول این طرح قرار است تمامی کرانهی باختری، به مرور به زمینهای 1948، ملحق شود.
👈انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس یکی از گامهای اشغال کامل فلسطین است که سال 2018 اجرایی شد. معنای این اقدام دیپلماتیک آمریکا، بهرسمیت شناختن قدس بهعنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و «وطن قومی یهود» است. اقدام ترامپ مبنی بر حضور کنار دیوار براق ــ توسط یهودیان دیوار ندبه نامیده میشود «« در سال 2017 با همین هدف صورت گرفت.
#معاملهی_قرن_هرگز
#کفتارهای_آمریکایی_اسرائیلی