فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮تا حالا دقت کردین...
📨1⃣طبعا ایران در هرکشوری مخالفان خودش رو داره ازجمله در لبنان(طیف 14 مارس و امثال سمیرجعجع که سابقه کثیف همکاری با اسرائیل و خیانت به خود لبنان رو در کارنامه پر از خیانتشون دارند)
2⃣با ایجاد این شکل درگیری های مشکوک بعید نیست که بخشی از تظاهرات منحرف بشه علیه مقاومت لبنان و حتی ایران؛
✅حالا دقت کنین
از این سمت در داخل کشورمون هم باید منتظر باشیم عده ای بخصوص سِلِبریتی ها باشیم که یکهو! خیلی اتفاقی! همزمان با رسانه های سعودی_آمریکایی که از اونور علیه ایران دارند جو میدهند، اینها هم از این سمت شروع کنند به جو دادن علیه اتحاد ایران با محور مقاومت؛
با جملاتی قریب به این مضمون:
"بفرمائید اینم لبنان"
"شعار مردم لبنان علیه ایران"
"اینم از کشورهای دوست و برادر عراق و لبنان"
"مردم ببینید پول هاتون خرج کیا شده" و...
✅از اونور مردم عراق و لبنان با شیطنت های مختلف تحریک میشن علیه ایران و از اینور هم مردم ایران تحریک بشن علیه لبنان و عراق؛
حرکت از این حساب شده تر برای ایجاد شکاف در اتحاد جبهه مقاومت که سالهاست خار چشم داعش و اسرائیل و عربستان و لیبرال ها شدند؟!🤔
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮تا حالا دقت کردین...
📨در آشوب هایی که اخیرا به بهانه اعتراضات در برخی کشورهای محور مقاومت رخ داده ، دقیقا شریفترین و وطن دوست ترین و پاک ترین افراد اون کشورها آماج اهانت ها و حتی قتل ها قرار گرفتند.
نمونه اخیرش
همین رزمنده مظلوم "وسام العلیاوی" که طی سال های اخیر دمار از روزگار داعش و آمریکا و عوامل عربستان درآورده بود و دیشب به ناجوانمردانه ترین شکل ممکن و خائنانه کشته شد و به شهادت رسید.
در فیلم بالا مشخصه که شهید "وسام العلیاوی" از تظاهرات مسالمت آمیز و اعتراضات مردم عراق حمایت و برای برچیده شدن مفاسد سیاسی و اقتصادی عراق با تظاهرکنندگان اعلام همراهی کرده ولی ناگهان از بین تظاهرکنندگان عده ای خائن با ترور این شهید، یکی از اهداف آل سعود و صهیونیست ها رو برآورده کردند.
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
❌آشوب و مهندسی آشوب❌
✍بحث سازماندهی و غیرسازماندهی بودن اعتراضات و آشوبها بحث مهمی است.
✍شبیه به بحث تروریسم است که گاهی سازمانیافته است و گاهی طبیعی و علل اجتماعی و سیاسی و فرهنگی دارد.
✍معمولاً با دو نوع آشوب سروکار داریم:
✍آشوبهایی که «طبیعی» است به این معنا که ناشی از وضع خاص جامعه است مثل فقر و نارضایتی و فساد و فشار و اختلافات دینی و قومی و غیره و غیره که در جایی سرریز میکند و به اعتراض یا به دلیل حل نشدن اعتراضها به شورش و آشوب منجر میشود.
✍آشوبهایی هم هستند که کاملاً «مهندسیشده»اند یعنی بستری برای آشوب وجود ندارد ولی هسته و تشکیلاتی با استفاده از بخشهایی از مردم کلید میزند و منجر به شورش و آشوب میشود.
✍ولی رایجترین شکل مهندسی اعتراضات و ایجاد آشوبها تلفیقی از این دو است. یعنی شناخت نارضایتیها یا حتی کمک به ایجاد نارضایتی و گسترش آن و سپس زمانی که فضا کاملاً مستعد بود جرقه زدن و حتی وارد کردن گروههای سازمانیافته برای تشدید آشوب و حتی وارد کردن تیمهای عملیاتی مثل تکتیراندازها برای قتل و تخریب و خونین کردن آشوبها.
✍در این مدل، دستکاری و هدایت آشوب هم میتواند از درون معترضین باشد و هم از درون نیروهای امنیتی و پلیس.
✍شق سوم هم خارج از این دو است مانند استقرار تکتیراندازها برای قتل طرفین که معمولاً یا به معترضین منتسب میشود یا به نیروهای امنیتی- پلیس.
اعتراضات عراق و لبنان از این نوع است.
✍یعنی بستر آشوب وجود دارد مانند جوانان بیکار و پرخاشگر و ناراضی از وضع موجود.
✍اعتراضات یا با جرقه زدن سازمانیافته شروع شده یا طبیعی ولی قطعاً ورود کرده و هدایت آن را به سمت خشونت و گسترش به دست گرفتهاند. حالا مستقیم یا با واسطه جوانانی که توهّم و نوستالژی صدامی دارند و غیره و غیره.
عبدالله شهبازی
@najva_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮تا حالا دقت کردین...
📨ترامپ در نشست خبری مشترک با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن گفت که قرار شده قراردادی برای فروش ۱۰۵فروند جنگنده اف۳۵ به ژاپن منعقد بشه
قیمت هر اف۳۵ چیزی حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰میلیون دلاره.
✅حالا دقت کنین
ببینید که هاشمی رفسنجانی با ادعای دروغ راجع به همین ژاپن و آلمان و با ایده های وحشتناکی که مطرح میکرد میخواست دربین این همه گرگ حاضر در منطقه، کشورمون رو به چه خاک سیاهی بنشونه!
همون ایده خطرناکی که الآن شاگردهاش به شدت دارند پیگیری میکنند و باز با گروگان گرفتن معیشت مردم اینبار میخواهند توان دفاعی ما رو نابود کنند تا...🤔
#تا_حالا_دقت_کردین
@najva_net
⭕️هوالعزیز
آقای علی مطهری
سلام علیکم
ایام سوگواری آل الله را تسلیت میگویم.
درباره مطلب اخیرتان با عنوان "تعطیلی روز آخر صفر، یک بیتدبیری" نکاتی را مطرح میکنم؛ شاید موثر بیفتد.
۱. نوشتهاید که تعطیلی روز آخر صفر "بیتدبیری و بدسلیقگی" است و فیلسوفمآبانه پیشنهاد دادهاید مناسبتهای بسیار مهم این روز و روز ۲۸ صفر در یک روز تجمیع و گرامی داشته شود!
البته تلاشهای افراطی شما برای بیان دیدگاههای شاذ جهت جلب توجه دیگران، برای مردم آشکار شده است اما به جهت مقابله با شبههافکنیها لازم به دریافت پاسخ هستید.
از شما سوال میکنم: چرا همیشه در تقابل با شعائر دینی شمشیرتان بیرون است و در سایر موارد، مصلحت را بر قلاف میدانید؟ چرا درباره سایر تعطیلات ژست روشنفکرمآبانه نمیگیرید؟ مثلا چرا نمیگویید تعطیلات ۲۹ اسفند و ۵ روز ابتدای سال را در یک روز تجمیع و گرامی بداریم؟! ایضا ۱۲ و ۱۳ فروردین را!
۲. برای جاانداختن شبههی خود بلافاصله خسارات اقتصادیِ ناشی از تعطیلات مذهبی را پیش کشیدهاید! لطفا شما و باند همسویتان درباره ضربههای اقتصادی سخنی نگویید که علاوه بر فراهمکردن اسباب خندهی خلق الله، موجبات خشم و نفرین آنها را نیز به خود جلب خواهید کرد.
شخص شما ۱۲ سال است در مجلس حضور دارید و در بخشی از این سالها نیز جزو هیات رئیسه بودهاید؛ و حالا به جای فرافکنی باید به موکلان خود پاسخ دهید برای بهبود اقتصاد آنها دقیقا چه کردهاید!
جالب اینجاست که مدل حضور شما به گونهای بوده که در دورهای عضو لیست مورد حمایت دولت سابق بودهاید و در دورهای در لیست دولت فعلی که علی الظاهر ۱۸۰ درجه با قبلی تفاوت دارد، حاضرید! جل الخالق از این همه تعامل!
۳. اوج کاریکلماتور شما آنجایی است که از یک طرف پیشنهاد حذف تعطیلی روز شهادت امام رضا(ع) را دادهاید و از طرفی نوشتهاید اگر آن روز تعطیل نباشد، میتوان در ادارات و... مجلس برگزار کرد و به صورت نانوشته ادارات را به تعطیلی غیررسمی دعوت کردهاید! چرا سخنی میگویید که خود در پیچ و تاب آن گرفتار شوید؟
۴. متاسفم که عزیمت میلیونی زائران به مشهد مقدس را نمیبینید و شمال رفتن مردم را بزرگ جلوه میدهید و تاسف بیشتر آنکه موضوع را به گونهای مطرح کردهاید که گویی مسافران شمال ضددین و ضدامام رضا(ع) هستند! این همه بدبینی به مردم از کجا نشات میگیرد؟ چرا احتمال نمیدهید که بسیاری از همین مسافران، اهالی شمال کشور هستند و در تعطیلات به زادگاه خود میروند تا در مواطن خود اقامهی عزا کنند؟ چرا احتمال نمیدهید که بسیاری از مسافران، خانوادههای مومنی هستند که علاوه بر استفاده از فرصت تعطیلات و گذر ایام در کنار خانواده، از مساجد و مجالس بین راهی و در شهرهای مختلف نیز استفاده میکنند؟ شما وکیل المله هستید؟!
۵. در عبارتی دیگر از پراکندهگوییِ خود، ظاهرا در قافیه به تنگ آمدهاید و بدون هیچ ارتباطی، پای مداحان اهل بیت را نیز به میان کشیدهاید؛ عبارتی که بیشتر از هر چیز، حقد و کینهی شما را نسبت به جامعهی معزز و محترم ستایشگران آل الله روایت میکند. البته به شما که براساس مصلحت شخصی، رفیق حمام و گرمابهی اهانتکنندگان به عزای امام حسین(ع) در عاشورای سال ۸۸ هستید، حق میدهم که از مبلغان و مروجان سبک زندگی حسینی عقده در دل داشته باشید؛ و این موضوع وقتی با استقبال روزافزون مردم (خاصه جوانان) از مجالس پرشوروشعور هیاتها مواجه شده، تبدیل به حسادت نیز خواهد شد که پناه بر خدا از وسوسههای شیطان.
۶. در جای دیگری نوشتهاید "خود امام رضا(ع) هم راضی نیست..."! ظاهرا امر را بر خود مشتبه دانستهاید که جزو راویان حدیث هستید! خیر؛ اینگونه نیست، علی مطهری کسی نیست جز فرزند استاد شهید آیت الله مطهری و احترام مردم را نباید اقبال به خود بداند. اگر به شما رای هم دادهاند، در حقیقت تایید آن شهید فرزانه بود و حالا که تفکرتان و رفتار سیاسی مذبذبتان بر همگان آشکار شده، از شما دعوت میکنم در انتخابات مجلس سال جاری نیز حتما کاندیدا شوید تا اقبال مردم از افکارتان دقیقا مشخص شود.
۷. و اما نکتهای فنی:
از آنجایی که ظاهرا آنقدر درگیر موضوعات سخیف سیاسی و شبههافکنی هستید که فرصت مطالعهی به روز ندارید، لیست تعداد روزهای تعطیل سالانهی چند کشور در ادامه منتشر میشود تا با روزهای تعطیل کشورمان مقایسهای ساده داشته باشید:
سعودی ۱۲۶
چین ۱۲۴
ژاپن ۱۲۱
مالزی و بحرین ۱۲۰
آمریکا ۱۱۹
ترکیه و امارات ۱۱۸
ایتالیا ۱۱۶
آلمان و فرانسه ۱۱۵
و برزیل ۱۱۳ روز.
حالا آمار تعطیلات سالانهی ایران را ملاحظه کنید: فقط ۷۸ روز!
پرواضح است که مشکلات اقتصادی بخش خصوصی و دولتی که خود را سینه چاک آن جا زدهاید، در تعداد روزهای تعطیل نیست، بلکه در تعطیلی مدیران و تصمیمگیران لیبرال مسلک است. پس در این چند روز باقیمانده از عمر قدرتتان به فکر اصلاح باشید
نوکر ارباب میثم نادی
@pedarefetneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 مردم تو کربلا حشد الشعبی رو محاصره کردن.
اگه ثابت بشه و باور کنیم اینها مردم عراق هستند که باید به حال جامعه اسلامی گریست و از رشد و تعالی آن و آماده کردن مقدمات ظهور توسط ایشان ناامید شد.
اگر در فتنه ۸۸ ایران بخشی از مردم همراه فتنه و مزدوران دشمن به بسیجی ها و... حمله کردند بخاطر فاصله زمانی سی ساله با جانفدایی های بسیجیان و رو آمدن نسلی که به چشم ندیده بود است. اما در عراق ⁉️
مگر چقدر از تجربه ی داعش و قتل عام هاش گذشته⁉️
یعنی تصویر ناموس لرزان از ترس را از خاطر بردند⁉️
کودکان خونین، شهرهای ویران، سربریدن ها ⁉️
اما نه با این تصویر از جامعه، ظهور رخ نمیدهد.
همین فکر👆 مانع میشود باور کنم آنچه رسانه ها قصد دارند به جهان بگویند را 👈 #مردم_عراق در مقابل #حشدالشعبی
درست مثل آنچه در مورد ایران میگویند 👈 #مردم_ایران در مقابل #سپاه
درست مثل آنچه در مورد لبنان میگویند 👈 #مردم_لبنان در مقابل #حزب_الله
همانطور که در مورد یمن در آینده خواهند گفت 👈 #مردم_یمن در مقابل #انصار_الله
🔴 مگر کم مزدور بعثی، داعشی و طایفه هایشان در عراق وجود دارد؟
🔴 انقلابیون دقت کنند کلیپ ها رو با هر کپشنی نشر ندهیم و رسانه های دشمن را در رسیدن به اهدافش یاری نکنیم. کپشن ها آیات قرآن نیستند و می توان طبق برداشت خودمون زیر کلیپ قرارشون بدیم.
✍مـحـمــ🔆ــد
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon
شور_فوق_العاده_پناه_بده_خیلی_گرفتارم.mp3
11.25M
🏴پناه بده خیلی گرفتارم....
▪️به نفس کربلایی مهدی امیدی مقدم به مناسبت شهادت امام حسن(ع)
@Farsna
1.pdf
1.06M
#بخوانیم
نام کتاب : #محمد(صلی الله علیه و آله) #پیامبری برای همیشه
نام نویسنده : استاد حسن رحیم پور ازغدی
مجموعه گفتارهای طرحی برای فردا
📚
@ketabkhanehmodafean
🔴فعالیت ۲ رسانه سعودی در عراق ممنوع شد
♦️شبکه تلویزیونی «العربیه» گزارش داد دولت عراق فعالیت این شبکه خبری و شبکه خبری «الحدث» وابسته به عربستان سعودی را در عراق ممنوع اعلام کرده است.
♦️گفته میشود این تصمیم به دلیل نوع پوششدهی این رسانهها در اعتراضات اخیر عراق اتخاذ شده است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔹در ایام رحلت جانگداز رسول خاتم ص با نشر سبک زندگی آن حضرت و عمل به آن قدمی در نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی برداریم؛
۱.هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت
۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمين نمي کشيد.
۳-نگاهش پيوسته به زير افتاده و بر زمين دوخته بود.
۴-هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.
۵-وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.
۶-با مردم چنان معاشرت مي کرد که هرکس گمان مي کرد عزيزترين فرد نزد آن حضرت است.
۷-هرگاه به کسي مي نگريست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمي کرد.
۸-هرگز به روي مردم چشم نمي دوخت و خيره نگاه نمي کرد.
۹-چون اشاره مي کرد با دست اشاره مي کرد نه با چشم و ابرو.
۱۰-سکوتي طولاني داشت و تا نياز نمي شد لب به سخن نمي گشود.
۱۱-هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.
۱۲-چون با کسي سخن مي گفت کاملا برمي گشت و رو به او مي نشست.
۱۳-با هرکه مي نشست تا او اراده برخاستن نمي کرد آن حضرت برنمي خاست.
۱۴-در مجلسي نمي نشست و برنمي خاست مگر با ياد خدا.
۱۵-هنگام ورود به مجلسي در آخر و نزديک درب مي نشست نه در صدر آن.
۱۶-در مجلس جاي خاصي را به خود اختصاص نمي داد و از آن نهي مي کرد.
۱۷-هرگز در حضور مردم تکيه نمي زد.
۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
۱۹-اگر در محضر او چيزي رخ مي داد که ناپسند وي بود ناديده مي گرفت.
۲۰-اگر از کسي خطايي صادر مي گشت آن را نقل نمي کرد.
۲۱-کسي را بر لغزش و خطاي در سخن مواخذه نمي کرد.
۲۲-هرگز با کسي جدل و منازعه نمي کرد.
۲۳-هرگز سخن کسي را قطع نمي کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگويد.
۲۴-پاسخ به سوالي را چند مرتبه تکرار مي کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
۲۵-چون سخن ناصواب از کسي مي شنيد. نمي فرمودـ« چرا فلاني چنين گفت» بلکه مي فرمود « بعضي مردم را چه مي شود که چنين مي گويند؟»
۲۶-با فقرا زياد نشست و برخاست مي کرد و با آنان هم غذا مي شد.
۲۷-دعوت بندگان و غلامان را مي پذيرفت.
۲۸-هديه را قبول مي کرد اگرچه به اندازه يک جرعه شير بود.
۲۹-بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.
۳۰-به خويشاوندان خود احسان مي کرد بي آنکه آنان را بر ديگران برتري دهد.
۳۱-کار نيک را تحسين و تشويق مي فرمود و کار بد را تقبيح مي نمود و از آن نهي مي کرد.
۳۲-آنچه موجب صلاح دين و دنياي مردم بود به آنان مي فرمود و مکرر ميگفت هرآنچه حاضران از من مي شنوند به غايبان برسانند.
۳۳-هرکه عذر مي آورد عذر او را قبول مي کرد.
۳۴-هرگز کسي را حقير نمي شمرد.
۳۵-هرگز کسي را دشنام نداد و يا به لقب هاي بد نخواند.
۳۶-هرگز کسي از اطرافيان و بستگان خود را نفرين نکرد.
۳۷-هرگز عيب مردم را جستجو نمي کرد.
۳۸-از شر مردم برحذر بود ولي از آنان کناره نمي گرفت و با همه خوشخو بود.
۳۹-هرگز مذمت مردم را نمي کرد و بسيار مدح آنان نمي گفت.
۴۰-بر جسارت ديگران صبر مي فرمود و بدي را به نيکي جزا مي داد.
۴۱-از بيماران عيادت مي کرد اگرچه دور افتاده ترين نقطه مدينه بود.
۴۲-سراغ اصحاب خود را مي گرفت و همواره جوياي حال آنان مي شد.
۴۳-اصحاب را به بهترين نام هايشان صدا مي زد.
۴۴-با اصحابش در کارها بسيار مشورت مي کرد و بر آن تاکيد مي فرمود.
۴۵-در جمع يارانش دايره وار مي نشست و اگر غريبه اي بر آنان وارد مي شد نمي توانست تشخيص دهد که پيامبر کداميک از ايشان است.
۴۶-ميان يارانش انس و الفت برقرار مي کرد.
۴۷-وفادارترين مردم به عهد و پيمان بود.
۴۸-هرگاه چيزي به فقير مي بخشيد به دست خودش مي داد و به کسي حواله نمي کرد.
۴۹-اگر در حال نماز بود و کسي پيش او مي آمد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۰-اگر در حال نماز بود و کودکي گريه مي کرد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۱-عزيزترين افراد نزد او کسي بود که خيرش بيشتر به ديگران مي رسيد.
24.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 #بازنشر به مناسبت ۲۴ اکتبر، روز جهانی اطلاعات پیشرفته
📹 مستند کلیپ NSA
🔸با سخنرانی استاد حسن عباسی - دانشگاه امیرکبیر - ۹۷/۱/۲۰
✍️در آمریکا، انگلیس، روسیه و چین، اینترنت در دست نیروهای مسلح است، اما در ایران متاسفانه در دست وزارت ارتباطات است. گفتنیست ماه گذشته سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، اعلام کرد نیروهای مسلح آمادهاند که اینترنت را تحویل بگیرند.
▫️منبع خبر: irna.ir/news/83464885
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students