11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محدود شدن روابط بانکی بخاطر فشار تحریمی آمریکا بوده است یا اجرا نشدن FATF
fna.ir/dedmli
@Farsna
ذوالنوری:گمانهزنیها علت تاخیر در اعلام علت سقوط هواپیما بود
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹تاخیر ۴۸ ساعته اعلام علت سقوط هواپیما برای بررسی ۴ گمانه موجود بود.
🔹یک گمانه این بود که موشک به هواپیما اصابت کرده باشد.
🔹دیگر اینکه نقص فنی در هواپیما وجود داشته و موتور آتش گرفته است.
🔹گمانه سوم این است که خطای انسانی در کادر پروازی، مهندسین پرواز، چک قبل از پرواز، خلبان و کادر هواپیما اتفاق افتاده باشد.
🔹یک گمانه این بود که ممکن است خطای انسانی توسط پدافند اتفاق افتاده باشد که باید اینها بررسی میشد.
🔹نمیشد بدون حساب و کتاب چیزی را اعلام کنند؛قطعیت یکی از این گمانهها باید اتفاق میافتاد؛ بلافاصله بعد از احراز یعنی ظرف ۴۸ ساعت اعلام شد.
fna.ir/dedtti
@Farsna
🔴چرا هواپیمای اوکراینی در آسمان منفجر نشد؟
🔵فیوز مجاورتی موشک چیست؟
🔵آنچه باعث شد هواپیمای اوکراینی پس از اصابت موشک در آسمان منفجر و متلاشی نشود، عمل کردن فیوز مجاورتی موشک شلیک شده به سمت آن و برخورد ترکشها با بدنه هواپیما است.
🔵یکی از مسائل مطرح شده پیرامون حادثه سرنگونی هواپیمای بوئینگ-۷۳۷ خطوط هواپیمایی اوکراینی، چرایی منفجر نشدن هواپیما در آسمان پس از اصابت موشک است که در ساعات و روزهای ابتدایی سانحه نیز از آن بعنوان یکی از دلایل رد هدف قرار گرفتن هواپیما یاد میشد.
🔵سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در تشریح علت این موضوع میگوید: عزیزان هواپیمایی کشوری بر این اساس که «اگر موشکی به هواپیما بخورد، هواپیما منفجر میشود» میگفتند این هواپیما مورد اصابت قرار نگرفته است؛ این هواپیما در ارتفاع کم و توسط یک موشک کوتاهبرد که سر جنگی کوچک و مجاورتی دارد مورد اصابت قرار گرفته و به همین دلیل این هواپیما در هوا متلاشی نشده بلکه فرصت پیدا کرده روی زمین متلاشی شود.
🔵بنابر پیگیریها و کسب اطلاعات خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس از کارشناسان و مسئولان نظامی، سامانهای که به وسیله آن هواپیمای اوکراینی هدف قرار گرفته ، سامانه پدافند موشکی تور-ام۱ است که به وسیله موشک 9M330 هواپیما را مورد اصابت قرار داده است.
🔵تور-ام۱ سامانه پدافند موشکی ارتفاع پایین و متوسط ساخت روسیه است که برای مقابله با انواع اهداف هوایی و شامل هواپیما، بالگرد، مهمات و بمب های هدایت شونده، موشکهای کروز و ... طراحی و ساخته شده است.
🔵این سامانه نمونههای مختلفی از موشکهای پدافندی را با خود حمل میکند که موشک خریداری شده از سوی ایران، مدل 9M330 است. این موشک سوخت جامد ۲.۹ متر طول، ۲۳.۵ سانتیمتر قطر، ۱۶۵ کیلوگرم وزن که ۱۴.۵ کیلوگرم آن مربوط به سرجنگی موشک است دارد که از این حیث، جزو موشکهای کوچک پدافندی محسوب میشود.
🔵سرجنگی این موشک از نوع شدیدالانفجار ترکش شونده است که پس از اصابت به هدف در اثر انفجار اصلی قطعات ترکش را برای ایجاد خسارت در هدف پرتاب میکند.
🔵اما آنچه در هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی موجب آن شده تا این هواپیما در آسمان منفجر نشود و پس از ادامه از دست دادن ارتفاع در برخورد با زمین منفجر و متلاشی شود، فیوزهای مجاورتی این موشک است که در اغلب موشکهای پدافندی جهان متداول است.
🔵در حقیقت به علت آنکه در عملیات پدافند هوایی، اصابت دقیق یک هدف در آسمان ممکن است به هر دلیلی مقدور نباشد، بر روی موشکهای پدافند هوایی سنسورهای مختلف اپتیکی تعبیه شده است تا در صورتی که حتی رد یا سایه هدف بر روی آن قرار بگیرد، موشک خودکشی کرده و با انفجار در آسمان موجب میشود تا ترکشهای آن به هدف آسیب وارد کند.
🔵به همین دلیل در جریان حادثه سرنگونی بوئینگ-۷۳۷ نیز موشک 9M330 پیش از برخورد با هواپیما منفجر شده است و از آنجایی که جرم مواد منفجره موجود در سرجنگی این موشک نسبت به دیگر موشکهای پدافندی کم بوده، منجر به متلاشی شدن هواپیما در آسمان نشده است.
@resanedameshgh
🔴 پمپئو : "پیش بینی میکنیم اعتراضات در ایران ادامه پیدا کند."
🔵پی نوشت: احتمالا پیش بینی پمپئو ناظر به تجمع در مقابل سردر دانشگاه امیرکبیر، شریف و همچنین فراخوان سلبریتیها برای تجمع در یکی از میادین تهران در روز یکشنبه است.
گویا کُدهای داده شده ترامپ در توییتش با عدد "۵۲" و شماره پرواز بوئینگ "تهران_کیف" که "۷۵۲" بود، رمزِ یک اتفاق بوده است!
چقدر این روزها این کدها انگلیسی رو از مریدان کدخدا در داخل کشور میشنویم
@resanedameshgh
🔴خیلی مهم
حائز اهمیت
دوستان عزیز مطلب زیر را با دقت بخوانید و جهت آگاهی عمومی بصورت وسیع منتشر کنید.
در زمان بحران خصوصا در وضعیت آماده باش سطح 3 که وضعیت جنگی و بالاترین سطح آماده باش می باشد، کلیه تصمیم گیری ها بر عهده شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور می باشد ؛
یعنی هر دستگاه نظامی و امنیتی طبق تصمیم گیریهای این دو شورا باید عمل نمایند.
در قضیه اخیر هم کل تصمیم گیریها برعهده این دو شورا بوده است و سپاه صرفا مجری تصمیم بوده است.
اگر قرار به استعفا باشد کسانی که پروازها را لغو نکرده اند و اجازه اطلاع رسانی فوری را نداده اند باید استعفا بدهند :
1- رئیس شورای عالی امنیت ملی
2- دبیر شورای عالی امنیت ملی
3- دبیر شورای امنیت کشور (وزیر کشور)
لطفا این مطلب را منتشر کرده و تبدیل به مطالبه گری عمومی نمایید.
@resanedameshgh
سفیر انگیس به همراه تعدادی از سلبریتیها در تجمع جلوی درب دانشگاه امیرکبیر حاضر میشود، پمپئو فیلمی از این تجمع در صفحه اینستاگرامش منتشر میکند، دونالد ترامپ که تا دیروز تهدید به زدنِ ۵۲ نقطهی ایران میکرد، به یکباره توییت فارسی منتشر میکند و همزمان سلبریتیهایی که تا امروز کاملاً ساکت بودند که مبادا برای مجوزهای اقامت و ویزاهایشان مشکلی ایجاد شود، به میدان آمده و شروع به گفتنِ تسلیت و داغ کردنِ ماجرا میکنند؛ همه و همه، گویای یک فرآیند مشکوک و هماهنگ است که علاوه بر تحت شعاع قرار دادنِ روند انتقامگیری ایران و تاخیر انداختن در پروسهی خروج آمریکا از منطقه، احیاناً نمیتواند خیلی هم بیربط به انتخابات مجلس و رد صلاحیت احتمالیِ بلندگوهای آنها در مجلس باشد!!
➕ همانطورکه اگر پیش از این، پیام انفعال از داخل کشور به خارج صادر نمیشد شاید امروز حاج قاسم زنده بود و اگر انتقام سخت را ابتدا از داخل و نفوذیها شروع میکردیم امروز اینگونه وقیحانه به هنجارشکنی نمیپرداختند، امروز نیز اگر با روباه پیر و پیاده نظامهایش برخورد جدی نشود باید منتظر روزهای بمراتب ناخوشتری بود!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
چرا هر بار حسن روحانی ، کارش به پاسخگویی میکشه! کشور آشوب میشه!
در اتفاقات آبان، باید بعنوان رئیس جمهور پاسخگو میبود
در سقوط هواپیما، باید بعنوان رئیس شورای عالی امنیت پاسخگو باشه!
#فصل_رسوایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi