📸 دومین نفتکش ایرانی وارد آبهای ونزوئلا شد
🔹خبرنگار شبکه «تله سور» گزارش کرد دومین نفتکش ایرانی با نام Forest وارد آبهای ونزوئلا شده است و همانند نفتکش Fortune توسط نیروی دریایی ونزوئلا تا رسیدن به مقصد اسکورت میشود.
@FarsNewsInt
▪️از اعزام نفتکش ها خوشحالید؟ ببینید دولت روحانی با امید به تجارت با چشم آبیهای اروپایی چه بلایی سر منافع ملی آورد. تا سال ۹۲ تجارت با ونزوئلا رشد داشت و بعد از اون، با سقوط آزاد مواجه شد. وقتی تمام تخم مرغها را در سبد اروپا گذاشتند:
💬 حسین مهدیتبار
@Fars_Plus
▪️مجموع پستهای شبکه یورونیوز _ وابسته به اتحادیه اروپا_ و نُه کشور جهان برابر است با پستهای یورونیوز فارسی(!)
آیا خبرهای کشور ایران به تنهایی از این نُه کشور بیشتر است یا مردم ایران برای اتحادیه آسیا(ببخشید اروپا) اهمیت بیشتری دارند؟
💬 تایتیم چ
@Fars_plus
▪️این روزهای ما ارزش تدریس چند واحد تفاوت تهدید زدایی با تنش زدایی در روابط بین الملل را به آیندگان دارد...
جسارت ایران در اعزام نفتکش به ونزوئلا معلول تهدید زدایی(مقابله به مثل با راهزنی دریایی انگلستان)در سال گذشته است...حال آنکه همان زمان تفکر تنش زدایی نسخه دیگری پیچیده بود!
💬Seyed Sajjad
@Fars_plus
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢تمرینات ویژه یگان نیرو مخصوص حزب الله مشهور به یگان رضوان
🔹🔸در سالگرد فرار رژيم صهيونيستى از جنوب لبنان، حزب الله لبنان تصاویر ويژهاى از تمرینات يگان نيروی مخصوص حزبالله مشهور به «رضوان» منتشر شد
♦️این یگان، مأموريت ورود به سرزمينهای شمالی فلسطين اشغالی را برعهده دارد
🆔 @amarha
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢تمرینات ویژه یگان نیرو مخصوص حزب الله مشهور به یگان رضوان
🔹🔸در سالگرد فرار رژيم صهيونيستى از جنوب لبنان، حزب الله لبنان تصاویر ويژهاى از تمرینات يگان نيروی مخصوص حزبالله مشهور به «رضوان» منتشر شد
♦️این یگان، مأموريت ورود به سرزمينهای شمالی فلسطين اشغالی را برعهده دارد.
#حزب_الله
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اثبات زنده بودن حضرت خضر
استاد #توحیدی
#پرسمان_مذاهب
🔻لینک آپارات
https://www.aparat.com/v/D7POE
@velayatTV
🔸آرزوی #محمد_قوچانی (صدای #حسن_روحانی) محقق نشد، چون مذاکره فردایی نداشت!
🔹سیاستهای داخلی و خارجی دولت قبل اما حالا تنها منجی دولت روحانی شده است:از سهام عدالت تا سهم اتحاد استراتژیک با آمریکای جنوبی.
توضیح: تیتر ذوق زده «صدا» به سردبیری محمدقوچانی، ۵ سال پیش
محمدرضا کردلو
@bidariymelat
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 راه حل هایی برای اداره کشور در شرایط تحریم که روحانی ۷ سال بعد به آنها رسید/ وقتی از سال ۹۲ همه اقتصاد کشور به رابطه با اروپا و امریکا گره زده شد، رابطه با امریکای لاتین و افریقا به حداقل رسید و نهایتا بعد ۷ سال آقایان فهمیدند راه بی اثر کردن تحریم گسترش روابط با همان افریقا و امریکای لاتین است!
#ونزوئلا
#امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⚡️امروز که بسته کمکهای سوختی ایران به ونزوئلا میرسد، شاید مرور فاجعهای که باعث شده ونزوئلا به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفتی جهان، نتواند مستقلا نیاز خود را تامین کند، خالی از لطف نباشد.
▫️لیبرالهای ایرانی سعی دارند وضع امروز ونزوئلا را نتیجه حکومت هوگو چاوز و نیکلاس مادورو بخوانند. اما واقعیت این است که رنج امروز مردم ونزوئلا، نتیجه رابطه بسیار خوب حکام وابسته این کشور با آمریکا در دوره پیش از چاوز است.
▪️پیش از چاوز، ونزوئلا با وجود درآمدهای سرشار نفتی، یک کشور کمتر توسعهیافته باقیمانده بود. لوئیس گیوستی لوپز، که یک مهندس نفت و تحصیلکرده دانشگاههای آمریکا بود، در دهه 1990 میلادی با این توجیه که میخواهد با افزایش تولید، قیمتها را پائین بیاورد، تولیدکنندگان کوچک در ایالاتمتحده را زیر فشار گذاشته، از بازار نفت خارج کند و سهم بزرگتری از بازار نفت را نصیب خویش سازد، با اعطای امتیازهای ویژه به شرکتهای نفتی خارجی ازجمله معافیتهای مالیاتی، تولید نفت ونزوئلا را با 33 درصد افزایش از 2.5 میلیون بشکه به 3.3 میلیون بشکه در روز رساند. صادرات نفت ونزوئلا به آمریکا از حدود یکمیلیون بشکه در سال 1991 به 1.8میلیون بشکه در روز، در سال 1997 رسید، و درواقع 17 درصد کل واردات نفت ایالاتمتحده را تشکیل میداد. شورای امنیت ملی دولت بیل کلینتون این پیروزی جدید در تأمین امنیت انرژی را جشن گرفته و اعلام کرد، «ما یک گام اساسی در کاهش وابستگی به خاورمیانه برداشته و به انجام رساندهایم و اکنون ونزوئلا عرضهکننده خارجی شماره یک نفت ما شده است».
▪️این افزایش تولید که با افزایش نسبی درآمد نفت همراه بود اما تأثیر چندانی بر زندگی مردم ونزوئلا یا توسعه صنعت نفت آن نگذاشت. این کشور تشنه سرمایهگذاری، حجم عظیمی از درآمدهای نفتی خود را در بازارهای مالی آمریکا انباشت میکرد و بر ثروت و قدرت بانکداران و دلالان نفتی میافزود. روبرتو لمپا توصیف جالبی از اقتصاد ونزوئلا ارائه میکند: «ونزوئلا برای دههها کشور کمتر توسعهیافتهای بود که سرمایه صادر میکرد».(به فصل سوم کتاب دولت و بازار مراجعه کنید)
▫️به عبارت دیگر، ونزوئلا پیش از چاوز یک گاو شیرده برای آمریکا بود. واشنگتن هم نفتش را میبرد، هم درآمدهای نفتیاش را در بازار خود حفظ میکرد، هم اینکه اجازه پیشرفت را به آن نمیداد چون منافعش در وابستگی ونزوئلا بود؛ چنانکه سعودی چنین است و چنانکه ایران پیش از انقلاب اسلامی چنین بود. ایران اگر امروز صنعت نفت ونزوئلا را جان میبخشد و طلا دریافت میکند، به برکت انقلابی است که اگر نبود، ایرانی اینجا نبود.
@syjebraily
طرح انتقال داعش از عراق و سوریه به آفریقا
«الشریفی» کارشناس نظامی و استراتژیک عراق:
🔹تمایلی برای پایان دادن به نقش کاربردی داعش در عراق و حتی سوریه وجود دارد.
🔹این در راستای ایجاد توازن بینالمللی و آغازی برای مرحله آتی جهت انتقال داعش به شمال و غرب آفریقاست.
🔹ما امروز در مرحله حلوفصل سیاسی و آغاز طرحی دارای ابعاد بینالمللی برای تقسیمبندی مناطق نفوذ بین سوریه و عراق قرار داریم که پایان دادن به حضور گروههای (تروریستی) و خارج کردن آنها از معادله درگیری را میطلبد.
🔹لذا این روزها شاهد هدف قرار دادن رهبران این تشکیلات هستیم.
fna.ir/exni5k
@Farsna