فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیا_یادتان_هست
❌ سالگرد فاجعه پایگاه هوایی اسپایکر در تکریت و شهادت ۳۰۰۰ دانشجوی افسری در #عراق توسط تروریست های #داعش
🔻 متاسفانه پیرمردهای منطقه وعده دروغین داعش آمریکایی را پذیرفتند و ۳۰۰۰ دانشجوی افسری مسلح را به تسلیم قانع ساختند و داعشیان صهیونیستی همگان را جمع کردند و کشتند و در آب انداختند و یا در گورهای دسته جمعی با بدنی مجروح دفن کردند.
🔻 تاریخ چهار دهه اخیر عراق و تسلیمش در برابر حزب بعث و ارتش آمریکا و داعش بسیار درس آموز است مخصوصا برای لیبرال مسلکان طالب مذاکره و سازش.
🔸اگر #شهیدان_مدافع_حرم نبودند.
🔹امنیت یعنی دفاع کردن نه تسلیم شدن.
🔹قدر #امنیت مان را بدانیم
در حالی که مردم در شمال عراق به دلیل بی کفایتی خانواده دزد و فاسد ملا مسعود بارزانی این روزها شرایط سختی را پشت سر میگذارند، این خانواده برای تداوم سلطه خود بر مردم بیش از پیش به آمریکایی ها باج داده و تنها راه این سلطه را حضور اشغالگران تروریست آمریکایی میدانند. در سایه باجدهی به آمریکا تروریستهای ضد ایرانی هم اجازه فعالیت روزانه پیدا کرده و در اتاق عملیاتی که در فرودگاه اربیل راه اندازی شده در حال توطئه علیه کشورمان هستند.
گروههای تروریستی وابسته به آمریکا در ماههای گذشته پس از آموزش گهای مختلف و هماهنگی با افسران آمریکایی خود را برای انجام عملیات گهای روزانه و پیاپی در مناطق غربی و شمال غربی کشورمان آماده میکردند که مواضع آنها پس از شناسایی توسط عوامل انسانی و همچنین و پهپادهای سپاه پاسداران هدف حملات شدید توپخانهای قرار گرفت. با توجه به فعالیت این عناصر در شمال عراق به نظر میرسد ایران در تلاش است تا عملیاتی گسترده علیه مواضع آنها انجام دهد. ایران برای حمله به شمال عراق نیازی به اطلاع به خانواده بارزانی ندارد و بغداد در جریان امور قرار میگیرد.
@syriankhabar
🔸صندوق دارایی یکم از هفته بعد در بورس معامله می شود
🔹مدیرعامل شرکت بورس تهران: این صندوق پس از پذیره نویسی از چهارم تیر در بورس قابل معامله خواهد بود.
@irinn_channel
بعد از اعزام قبلی ۵ نفتکش به #ونزوئلا، گویا یک نفتکش دیگر نیز راهی ونزوئلا شده و قرار شده تا ماهانه نیز دو تا ۳ محمولهی بنزین به ونزوئلا ارسال شود (به نقل از رویترز) و رئیس جمهور #مکزیک نیز ضمن مستقل خواندنِ سیاست خارجی کشورش، اعلام کرده است که در صورت درخواست ونزوئلا، حاضرست به این کشور تحت تحریم آمریکا محمولههای #بنزین ارسال کند؛ بنظر میرسد جمهوری اسلامی ایران نهتنها با اعزام نفتکشهای قبلیاش نشان داد که میتوان با منطقِ ایستادگی و #مقاومت، جلوی یکجانبه گرایی و زورگویی آمریکا ایستاد، بلکه باعث تسریِ این قدرت و جسارت به کشورهای دیگر شده است!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh2
اسرائیلیها یه سریال ضدایرانی ساختن به اسم "تهران" که موضوعش یه هکر موساده که میاد تهران برای جاسوسی و شرکت اپل هم حق پخشش رو خریده!!
اونوقت توسینمای ما هنوز یه سلبریتی میارن و یه زیرپوش تنش میکنن تا ادای معتادا رو دربیاره، آخرش هم سیمرغ بهترین فیلم رو میدن بهش...!
@Bisimchimedia
28.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معیار_مصلح_بودن_است
💠معیار مصلح بودن است نه فقیه و دانشمند بودن
🎤 سخنرانی #استاد_حسن_عباسی
به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت
#شهید_عباس_دانشگر #مصلح_اجتماعی
#سید_ابراهیم_رئیسی
⭕️ یمن داره یکی از بی سابقه ترین جنایات تاریخ بشریت رو تجربه میکنه ۲۴میلیون انسان از جمله کودکان بدون آب و غذا و دارو و امکانات دیگر تحت محاصره و بمباران سعودی ها قرار دارند
همزمان دبیرکل سازمان ملل نام عربستان رو از لیست ناقضان حقوق کودک حذف میکند
ننگ بر سازمان ملل و حقوق بشرتان
2pic 👤 استیون هاونکوب(دوباره محدود شده)
@TWTenghelabi
50.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨اگر سلیمانی نبود چه اتفاق هایی می افتاد؟!
📹لطفا این فیلم را ببینید و آن را به حامیان زنان و دختران نشان بدهید.چه کسی بیشترین خدمت را به زنان و دختران جهان کرده است؟! 🔊آنهایی که تمام خدمت خود را رزرو یک بلیط ورزشگاه برای زنان می دانند چرا این خدمات را فراموش می کنند؟!
#حاج_قاسم_سلیمانی
▪️کاش همه مسئولین جمهوری اسلامی، با عبرت گیری از بسیاری از مسئولین سابق، این حدیث #امام_صادق علیه السلام را دائم جلوی چشمانشان ببینند:
«هرکس رضایت مردم را به بهای خشم پروردگار طلب کند، خداوند همان مردمان ستایشگر او را مذمت کننده اش می گرداند...»
منبع: کافی، جلد 2، ص 372
💬امیرحسین ثابتی
@Fars_Plus
چه کسی ایده صادرات بنزین ونزوئلا را مطرح کرد؟
چرا روحانی حاظر به سرمایه گذاری در ونزوئلا نبود؟
با چه تهدیدی ایران یکی کشتی را برگرداند و عاقبت آن چه شد؟!
خیلی زود با همتای خود تماس گرفتم و گفتم که این امر میتواند باعث یک رویارویی جدی شود و ما آن را تحمل نمیکنیم. وی نیز در مدتزمانی بسیار کوتاه با من تماس گرفت و گفت قرار نیست این محموله به زمین برسد یا از آبهای بینالمللی خارج شود و بعد راهی کشور خودشان شد.»
قدرت گرفتن دولت روحانی همان و بسته شدن درب روابط با کشورهای آمریکای لاتین همان. دولت غربگرای تازه به قدرت رسیده در سال ۹۲ تمام تخم مرغهای خود را در سبد آمریکا و کشورهای اروپایی وابسته به آمریکا گذاشته بود و همین امر باعث شده بود تا به بهانه تنش زدایی رابطه ایران با کشورهای ضدامپریالیستی و استقلال طلب جهان تحتالشعاع قرار بگیرد.
دولت تدبیروامید برای خوش آمد طرفین در حال گفتگو در مذاکرات برجام تا سه سال ابتدایی خود هیچ گونه سفری به کشورهای آمریکای لاتین انجام نداد. تا جایی که رهبرانقلاب در تاریخ سه شهریور ۱۳۹۵ نسبت به غفلت روابط ایران و کشورهای مختلف جهان به هیات دولت انتقاد کرده و فرمودند: «ما [باید]توان دیپلماسی خودمان را در سطح دنیا درست توزیع کنیم؛ یعنی سهم آسیا به تناسب وسعت و توانایی آسیا باید به آسیا داده بشود؛ سهم آفریقا همینجور؛ سهم آمریکای لاتین همینجور؛ پس بنابراین [باید]دیپلماسیمان را خوب توزیع کنیم، متناسب توزیع کنیم»
پس از سه سال تاخیر وقتی اولین سفر دولت به ونزوئلا انجام شد شائبههای زیادی در خصوص هدف حسن روحانی از این سفر وجود داشت. برخی کارشناسان علت این سفر دیرهنگام را هم نه ضرورت تعامل با این کشور بلکه تحویل دادن ریاست جنبش عدم تعهد به ونزوئلا دانستند.
با توجه به این سابقه نمیتوان صادرات بنزین ایران به ونزوئلا را ایده و تصمیم دولتی دانست که با محدود کردن روابط خود با چند کشور غربی آسیبهای فروانی به کشور زد.
ابراهیمی اصل معاون اسبق وزارت نفت در این خصوص معتقد است دولت روحانی صرفا مجری صادرات نفت بوده و ایده این اقدام مهم به آن بر نمیگردد. وی در این خصوص میگوید: «مطمئن باشید که ایده و تصمیم صادرات بنزین به ونزوئلا به هدایت مقام معظم رهبری و قوه عاقله نظام انجام شد و این کار وزارت نفت نیست، زیرا این وزارتخانه صرفا مجری بود. دولت تدبیر و امید پیشتر تمام همکاریها با ونزوئلا در حوزه نفت و انرژی را متوقف کرد و حتی جلوی صادرات فرآورده به ونزوئلا را گرفت.»
ابراهیمی اصل برای اثبات این موضوع به تاریخ روابط ایران و ونزوئلا و دلایل قطع همکاریهای تهران با کاراکاس در دولت روحانی پرداخت: «زمانی که کارمندان شرکت نفت ونزوئلا با تحریم آمریکا علیه چاوز رئیس جمهور این کشور اعتصاب کردند و کارهای صنعت نفت تعطیل شد، آقای چاوز ۱۴ هزار نفر از این کارمندان را اخراج کرد. در واکنش به این اقدام آمریکا ۶ هزار نفر از آنها را در داخل خاک خود استخدام کرد و مابقی را به عنوان گروه ناراضی در ونزوئلا نگه داشت. با این اقدام نیروی مهندسی و طراحی وزارت نفت ونزوئلا تخلیه شد.
در همان دوران ما تصمیم گرفتیم در قالب دو پروژه یکی در بخش بالادستی و دیگری در بخش پتروشیمی در این کشور سرمایه گذاری کنیم و نیروهای خودمان اعم از بازنشسته، غیربازنشسته و بخش خصوصی را به ونزوئلا ببریم و از این طریق سرمایه به دست آمده را صرف پروژههای عسلویه کنیم.
با اجرای این قراردادها عملا ما قرارگاه مهمی در ونزوئلا به دست می¬آوردیم و نیروهای مهندسی و اجرایی زیادی از ایران به این کشور می¬رفتند. براین اساس ایران در فاصله کمی از آمریکا می¬توانست حضور معنادار فنی، اجرایی، سرمایه گذاری و تکنولوژیکی پیدا کند. در نتیجه این همکاری استراتژیک، مشکل ونزوئلا در حوزه خلاء نیروی انسانی در صنعت هم که آمریکا برایش ایجاد کرده بود، حل می¬شد. کار هم با ارسال دکل حفاری و حفر اولین چاه آغاز شد. اما دولت یازدهم در همان ابتدا همه اقدامات خوبی که دولت نهم و دهم انجام داده بود را تعطیل کرد.
در آن زمان شخص آقای روحانی و تیم همراهشان این تفکر را داشتند که اگر ما با ونزوئلا یا گروه بریکس (برزیل، آفریقای جنوبی، هند، چین و روسیه) کار کنیم، اروپا و آمریکا از دست ما ناراحت می¬شوند. دیدگاه این دولت این بود که با کلید تدبیر وارد تعامل با کدخدا شود و امتیازاتی بدهد و امتیازاتی بگیرد و از این طریق با ورود فناوری و سرمایه، شبیه کشورهایی مانند کرهجنوبی و ژاپن و دبی شویم.
بنا به این تفکر، هر کاری که احتمال می دادند آمریکا را ناراحت کند، تعطیل کردند تا بتوانند برجام را جلو ببرند. در واقع گمان می¬کردند اگر برجام به نتیجه برسد و با آمریکا تفاهم کنند دیگر احتیاجی به همکاری و سرمایه¬گذاری با سایر کشورها نیست؛ بنابراین همه تخممرغهایشان را در سبد آنها گذاشتند و در نتیجه
قرارداد صادرات فرآورده به ونزوئلا را هم متوقف کردند.»
شایان ذکر است، هر چند روابط با کشورهای آمریکای لاتین که توانسته منافع خود را به خوبی نشان دهد و ایده تعامل بلوک تحریمیها را قوت ببخشد امروز کارآمدی خود را نشان داده، اما جریان انقلابی سالها برای اثبات این مهم تلاش کرد تا ناکارآمدی رویکرد غربگرایی افراطی را ثابت کند.
با چه تهدیدی ایران یکی کشتی را برگرداند و عاقبت آن چه شد؟!
تحقیر ایران به خاطر یک کشتی برگردانده شده!
اما ورود کشتیهای ایرانی به دریای کارائیب هر چقدر عزتمندانه و غرورآفرین بود خاطره کشتی یمنی برای کشورمان در سال ۱۳۹۴ جای سرزنش دارد.
خردادماه سال ۱۳۹۴ بود که کشتی ایرانی به سمت یمن حرکت میکرد. کشتی که میرفت تا کمکهای ایران به مردم در محاصره و جنگ زده یمن را به مقصد برساند، اما با اخم وزیر خارجه ایالات متحده و ترس غرب گرایان نتوانست در یمن لنگر بیاندازد.
محمدجواد ظریف که آن روزها مشغول مذاکرات هستهای بود به اعتراف خودش چند باری از خطوط قرمز مطرح شده توسط رهبرانقلاب عدول کرد. شاید یکی از مهمترین این عبور از خط قرمز را بتوان در توجه وزیر خارجه به خواستههای منطقهای دشمن دانست.
جان کری چند ماه بعد در شورای روابط خارجی آمریکا به این مساله اشاره کرده و مذاکرات هستهای ایران را مقدمهای برای زیاده خواهیهای منطقهای دانسته است. کری میگوید: «اولین نکته در کار ما این است که اگر میخواهید با ایران مقابله کنید و آن را شکست دهید بهتر است این کشور را زمانی وادار به عقبنشینی کنید که فاقد سلاح هستهای است.»
بعد از این کری به موضوع کشتی ایرانی در راه یمن اشاره کرد و با ادبیاتی تحقیر آمیز گفت: «چند ماه پیش که یک محموله از سوی ایران راهی یمن بود، خیلی زود با همتای خود [ظریف]تماس گرفتم و گفتم که این امر میتواند باعث یک رویارویی جدی شود و ما آن را تحمل نمیکنیم. وی نیز در مدتزمانی بسیار کوتاه با من تماس گرفت و گفت قرار نیست این محموله به زمین برسد یا از آبهای بینالمللی خارج شود و بعد راهی کشور خودشان شد.»
البته ظریف که قبلا با شعار «هیچگاه یک ایرانی را تهدید نکن» درصدد بود چهرهای قهرمان برای خود بسازد، اما در مقابل این ادعای وزیر خارجه هتاک آمریکا موضع نگرفت. سکوتی که نشان میدهد وی در مذاکرات هستهای در برابر زیادهخواهیهای آمریکا مقاومت نکرده است.
کشتی ایرانی درحالی در یمن پهلو نگرفت و با تماس وزیر خارجه آمریکا متوقف شد که امروز دنیا شاهد است ایران به راحتی در نیمه دیگر جهان مشغول مبادله است و آمریکاییها ناتوان از اقدام علیه نفتکشهای ایرانی هستند. مقامات آمریکایی به خوبی میدانند هر گونه اقدام آنها به راحتی با اقدام متقابل ایران در خلیج فارس رو به رو خواهد شد. اما در روزهایی که دولت غرب گرای روحانی در حال مذاکره و مماشات روی منافع ملی کشور بود آمریکاییها که اراده محکمی در برابر خود نمیدیدند هرگونه خواسته استکباری را از مقامات ایرانی مطرح میکردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر دیده نشده از #عملیات_لیله_القدر، سالروز #انتقام_موشکی از تروریستهای داعش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️این تصویر از دوربین مدار بسته یک خونه در آمریکا حرفهای زیادی برای گفتن داره. پلیسی که باید حس امنیت رو به کودکان هدیه بده شده ابزار وحشت و ترس اونا/ هاونمدیا
#اتحادیه_عماریون
@khakestary_amar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاش ناکام مجری BBC برای ماستمالی اسناد جدید کودتای 28 مرداد!
@AntiBBC
🔺صحبتهای احمدی نژاد در گفتگو با usirantv و تاکیدش بر مذاکره با آمریکا نشان میدهد او نسبت به سالهایی که خط مقدم استکبارستیزی بود چقدر تغییر کرده و استحاله شده.
🔻درد احمدینژاد این است که چرا «من» نتوانستم با آمریکا مذاکره کنم؟ وگرنه او هم مثل روحانی با مذاکره با آمریکا مشکلی ندارد.
▫️ @Sabeti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطعه فیلم کوتاه
امام صادق'ع' هنگام مرگ طفل شیرخوارشان، با کنیز خانه چگونه رفتار کردند؟..!
مداحی آنلاین - پادکست ویژه شهادت امام صادق - علیمی - دارستانی.mp3
3.67M
🏴 #شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)
♨️پادکست ویژه #شهادت_امام_صادق(ع)
👌بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #دارستانی
🎤 #حمیدعلیمی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
*️⃣الگوی ژاپنی امریکا برای برخورد با ایران / بخش نخست
🔹با نزدیکشدن هر چه بیشتر به تاریخ 22 اردیبهشتماه، بهنظر میرسد که فشار بر همه طرفهای حاضر در برجام برای تصمیمگیری نهایی در مورد سرنوشت این توافقنامه بینالمللیِ مورد تایید سازمان ملل متحد بیشتر میشود. هر یک از طرفها باید تصمیم بگیرند که واقعا چه باید کنند، چرا که هر تصمیمی که بگیرند بر آینده منطقه و جهان تاثیرگذار است.
در این میان ایران و امریکا بهعنوان دو طرف اصلی ماجرا هر یک دیدگاهی جداگانه دارند، رئیسجمهور ایالات متحده در حالی که از همان ابتدای به قدرت رسیدنش گفته بود که از برجام خارج خواهد شد، این روزها دچار یک سردرگمی راهبردی است. او هر چند در تصمیمش جدی است و به احتمال زیاد آن را اجرایی میکند، اما میخواهد پیش از همه مسائل ایران و طرفهای اروپایی را وادار به امتیاز دادن و نشستن سر میز مذاکره برای موضوعات دیگر کند.
🔹دونالد ترامپ اما میداند که در صورت خروجش از برجام، این توافقنامه دیگر ارزشی ندارد چرا که هر پنجطرف دیگرِ ماجرا پیش از امضای آن نیز اختلافات جدی با ایران بر سر برنامه صلحآمیز هستهایش نداشتند و این امریکا بود که مدام فشار وارد میکرد که باید ایران بهزعم سران آن خلع سلاح شود. مقامات امریکایی در طول شش ماه گذشته با یک جنگ تبلیغاتی شدید و همهجانبه علیه برجام بر آن بوده و هستند تا ایران را وادار به عقبنشینی کرده و با تهران بر سر دیگر مسائل مانند مباحث موشکی و منطقهای به توافقی برسند، به عبارت دیگر، واشنگتن میخواهد یک گام پس از هستهای به سراغ دو قدرت اصلی ایران برود، هم بال موشکی بهعنوان مهمترین عنصر بازدارنده این کشور در حوزه دفاعی را قطع کند و هم تهران را مجبور به ترک منطقه به نفع متحدان امریکا مانند ترکیه، رژیم صهیونیستی و آل سعود کند.
🔹دولت امریکا بهخوبی میداند که اروپاییها در برابر تلاشهای این کشور هیچ ابزاری برای پاسخ ندارند، برای کشورهای اروپایی حفظ برجام از این جهت اهمیت دارد که بهعنوان کشورهای پیرو قانون و مقررات بینالمللی نمیخواهند اعتبارشان زیر سوال برود، آنها به تجارت با ایران، رابطه با تهران در مورد منطقه، مبارزه با موارد مخدر و تروریسم و همچنین منابع انرژی نیاز دارند، از اینرو خروج امریکا از برجام که نتیجه طبیعیاش خروج ایران خواهد بود، بدون شک تبعات سنگینی برای این کشورها خواهد داشت و در آینده نیز کشوری دیگر حاضر نیست که حکمیت اروپاییها را که از ابزار لازم برای اجرای تعهداتشان برخوردار نیستند، را بپذیرند. از همینرو این سه کشور پس از رایزنیهای فراوان به این نتیجه شاذ رسیدهاند که باید یک توافقنامه تکمیلی در کنار برجام وجود داشته باشد.
🔹این توافقنامه دقیقا عبور از خطوط قرمز ایران است، حتی صحبت کردن در مورد این مسائل، یعنی شکست تهران در اقتدار داخلی و قدرت منطقهایش. تاکنون فقط کشورهای شکست خورده در مورد توانایی دفاعی و نفوذ منطقهایشان پای میز مذاکره نشستهاند، مانند آلمان جنگ جهانی اول که هر چند در میدان نبرد شکست نخورده بود، اما چون در فشار بینالمللی قرار گرفت و در جنگ دچار بنبست شد، ناچار شکست را پذیرفت و معاهده ورسای را در یک واگن قطار امضا کرد، همین کار را ژاپن پس از جنگ دوم جهانی، عراق پس از حمله به کویت و لیبی پس از سالها فشار کشورهای غربی چنین شکستهایی را در عین آنکه هنوز شکست کامل نخورده بودند و دولتشان مستقر بود، پذیرفتند.
🔹بنابراین، اروپاییها برای راضی کردن امریکا، رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی، تبدیل ایران به یک کشور شکستخورده بدون آنکه جنگی را متحمل شود، بقای برجام بدون آنکه کسی بخواهد در این معاهده دست ببرد تا در آینده بهعنوان یک الگوی مذاکره با سایر کشورهایی که میخواهند به توانایی هستهای برسند مورد استفاده قرار بگیرد و در نهایت نیز به دست آوردن کامل بازار ایران این پیشنهادات را داده و بدون شک بر آن هم پافشاری میکنند. مشخص نیست که در تهران چه میزان اراده برای مقابله با این طرحها و دیدگاهها وجود دارد. حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه تی4 در حمص سوریه و تهدیدهای گاه و بیگاه رژیم سعودی علیه کشورمان در واقع برای سنجش میزان آمادگی ایران جهت پاسخگویی احتمالی است. این سنجش را در حال حاضر اروپاییها نیز با درز دادن ماهیت پیشنهادات خود به صورت غیرمحسوس دارند انجام میدهند.
✔️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
*️⃣الگوی ژاپنی امریکا برای برخورد با ایران / بخش دوم
🔹اینکه ما در تهران چه تصمیمی برای مقابله با این برنامهها گرفتهایم، خود یک سوال مهم است. ما فکر میکنیم امریکاییها برای رسیدن به اهدافشان بیحوصله و کمطاقت هستند. اما تاریخ نشان داده که طراحان امریکایی برای آنکه به اهداف جهانی خود برسند بسیار با حوصله عمل کرده و در این زمینه موفقیتهای مهمی کسب کردهاند. امریکاییها برای آنکه ژاپن را به زانو درآورند از سال 1868 و شروع انقلاب میجی در این کشور که ژاپن را تبدیل به یک قدرت بزرگ اقتصادی و نظامی با جمعیت فراوان در دوره خود کرد، به مدت نزدیک به 80 سال صبر کردند تا آنها را وارد دامی بنام جنگ جهانی دوم کنند. داستان وارد کردن ژاپنیها به این جنگ خود مفصل است و دوستانی که علاقه دارند، حتما در مورد روابط امریکا و ژاپن از سال 1935 تا سال 1941 مطالعه کنند.
🔹بعید نیست که همان بلایی که سر ژاپن در جنگ دوم جهانی آمد، بر سر ایران نیز خواهد آمد. الگوی ژاپنی برای برخورد بر ایران، نیاز به صبر دارد. به صورت خلاصه باید عرض کنم که در مدت 80 سال امریکاییها روندی را با ژاپن در پیش گرفتند و بهگونهای فشار اقتصادی بر این کشور وارد کردند که آنها ناچار به حمله ارتش امریکا شده و از این رهگذر چون در چند جبهه در حال نبرد بودند، بالاخره با زور بمب اتم متوقف شده و شکست را به شکل بسیار بدی پذیرفتند. ارتش ژاپن در ماههای پایانی جنگ در دو جزیره آیوجیما و اوکیناوا بلایی بر سر ارتش امریکا درآورد که پس از هفت دهه هنوز هم از سوژههای جالب هالیوود برای ساخت فیلمهای سینمایی است. ارتش ژاپن فقط در یک ماه دهها ناو بزرگ و کوچک امریکایی را با خلبانان کامیکازه در اقیانوس آرام غرق کرد، اما نتیجه جنگ به گونه دیگری رقم خورد.
🔹در مقابل، ایران نیز باید با امریکاییها همین بازی را کند. متاسفانه نقطه ضعف ما در برابر ژاپنیها نداشتن نظم، مدیریت صحیح، فساد گسترده که داد همه را درآورده، مهاجرت عجیب و غریب نخبگان و نبود اعتماد کافی میان مردم و حاکمیت است که با تبلیغات هدفمند دشمنان و ناتوانی ما در برخورد و پاسخگویی به آن، علیرغم داشتن منابع کافی داخلی برای مدیریت بدون دردسر کشور است. ایران نه باید به امریکا حمله کند و نه امریکا جرات میکند که به ایران حمله کند، با این حال، باید امریکاییها نیز بدانند که در برابر سیاست تحریم و تلاش برای خارج کردن ایران از منطقه و کوتاه کردن دستان ما، دست بسته هم نیستیم. اینکه این مهم با چه شکلی به دست میآید خود موضوع دیگری است.
🔹با این حال، به اول بحث برگردیم. چهار پیشنهاد اروپاییها برای راضی کردن ترامپ برای خارج نشدن از برجام عبارت است از: (الزامات در خصوص فعالیتهای هستهای حتی بعد از سال 2025 میلادی، کنترل بر موشکهای بالستیک، مهار نفوذ ایران در خاورمیانه و مذاکرات پیرامون بحران سوریه) تهران به جای آنکه بخواهد سر میز مذاکره بنشیند و برای این موضوعات دست به مذاکره شود، بهتر است از معاهدهای که هیچ سودی برایش ندارد خارج شود. هر چند که این خروج نیز تبعاتی خواهد داشت، اما در برجام طرف ایران هیچ وقت آن پنج کشور نبوده و صرفا طرف ایران امریکاییها بودهاند. پس از خروج طرف اصلی، طرفهای فرعی مانند پیچ اضافه هیچ نقشی در برجام نخواهند داشت.
🔹بهعنوان یک روزنامهنگار احساس میکنم که ایران از برجام خارج نمیشود، بلکه بدون آنکه بخواهد در مورد آن چهار موضوع مطرح شده توسط اروپاییها حرفی بزند و یا ابراز دیدگاهی کند، آن را به حالت تعلیق درخواهد آورد. نمیدانم که این سیاست تا چه اندازه میتواند مفید واقع شود، اما این را بهخوبی میدانم که امریکاییها به هیچ عنوان کوتاه نخواهند آمد. آنها همه چیز را میخواهند. در این سیاست فرقی هم میان اوباما و ترامپ نیست، یکی با پنبه سر میبرید و این یکی آشکارا تیغ به دست گرفته است، ما باید مراقب گردن و دستانمان باشیم که به سادگی بریده نشوند. در حالی که همه میگویند که ما از برجام خارج خواهیم شد، اما اگر خارج شویم چه خواهد شد؟ این سوالی است که شاید ذهن بسیاری را به خود مشغول داشته است.
🔹در این رابطه باید منتظر بعد از 22 اردیبهشت ماند. رهبر انقلاب در سخنرانی خود در حرم امام رضا (رع) اعلام کردند که مسائل و مطالبی هست که انشالله در ماه مبارک رمضان مطرح خواهم کرد. اینکه این مطالب و مسائل چیست، بدون شک موضع نهایی ایران در مورد هستهای خواهد بود. بعد از این روز، خیلی از مسائل مشخص خواهند شد و ما خرداد بسیار گرمی خواهیم داشت و شاید به قول دوستی شاید به خرداد هم خیلی از مسائل نرسد.
✔️ادمین کانال اخبار سوریه / این مطالب نقطهنظرات شخص نویسنده است و ارتباطی با هیچ طرفی یا جایی ندارد.
K.J
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برخورد امام صادق(ع) با گنهکاری که تا آخر خط رفته بود
@Fars_Plus
🔴عملیات سپاه علیه عناصر ضدانقلاب در شمال غرب
🔵سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انجام حملات توپخانهای گسترده به کوهستانهای آلانه و حاجی عمران در مرز اقلیم کردستان عراق عناصر مسلح ضدانقلاب مستقر در مناطق فوق را مورد هدف قرار داد.
🔵گروههایی از حزب دمکرات و کومله در این ارتفاعات مخفی شدهاند.
🔵روزگذشته هم سپاه پاسداران مناطق کوهستانی مرزی کردستان را هدف حملات موشکی و توپخانهای قرار داد.
@resanedameshgh
⭕️پروژهیِ #غیرت تعطیل!
♦️این حوادث سالهای متمادی در صفحهی حوادث روزنامهها دیده شده بود، امّا میبینیم این روزها شبکههای جیرهخورِ انگلیس و سعودی چگونه دارن غیرت ۹۹/۹ درصد مردان عاقل را به خاطر چند تا دونه اراذل و اوباش، زیر سوال میبرند!
🔹قطعا دین ما با این وحشیگریها مخالفِ صریح است؛ ولی مردان ما روی حفظ امنیت نامسشون حساسن و مثل مردانِشما هم سیبزمینی نیستن!
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome